Söndag och slutkörd

Ja, helgen har varit full fart! Blev Arena och Erik Hassle med Sanni & Mimmi igår, dock såg jag inte så mycket av Erik Hassle men ändå. Jag var där! Idag blev det hem med bussen vid elva, hemma halv ett, åka till Bengtsfors ett. Chilla i solen hela eftermiddagen tillsammans med farmor osv. Hem och hämta Lisa, åka hem, hämta Evelina åka ut och bada, hem, äta, sedan plugga.

Nu sitter jag här helt jävla slut i hela huvudet och vill bara sova i tre tusen år. Nej, jag vill ha sommarlov och känner att jag vill gråta bara jag tänker på skolfanskapet. Positiva klubben ! ! !

Helgen i lite bilder sådär


 Jag badar :) Visst ser det ändå härligt ut?


Godaste salladen!!!


Goda drinkar... med jordgubbar ^^


Glada tjejer


Erik Hassle!

Erik Hassle

Nu ska jag snart sätta mig på bussen (!) till karlstad. Fatta jobbigt att åka buss i 1½ timme i den här värmen. Dock brukar det vara väldigt svalt på bussen så det är väl inte någon fara så. Men ändå, jag vill vara ute. Tål kanske inte mer sol i dag i och för sig, men jag vill inte åka buss iaf.
Men det är för en rolig sak, det blir Erik Hassle ikväll med Sannibanani och Mimmi ! ! !

Det är jag pepp för!!!

Någon annan som ska ut ikväll?

Rise and shine

Idag är det sol ute & det är lördag & det finns inga måsten (förutom att ta kort till körkortet och rösta till EU parlamentet) så alltså blir det en dag ute. Klockan är bara nio så jag har ju hela dagen på mig. Erica och jag ska ut till Duse och sola tänkte vi. Det blir mysigt det! :D
Men som sagt först ska jag till mannes och ta kort till körkortet! Gött att få det fixat. Sedan ska jag, mammi och pappi och rösta. Jag vet till och med vad jag ska rösta på. That´s great? Yes it is.


 Vem vet, det kanske blir ett dopp idag också?
Bilden är från 1:a maj! :)

IG+

Mamma:
Så hur gick det på matteprovet idag då?
Jag: Tja... jag vet inte IG + kanske, om jag har tur...
Mamma: Jaha... hehehehehe IG+!!!

Hon är allt lite ond min mamma!

Och jag låter som ett IG barn, men faktum är att jag bara fått IG en gång i hela mitt liv. Och jag skämms för det! EDet var på ett fysik prov när jag gick Natur. Det är det enda Ig:t någonsin... Och jag hoppas ju självklart att jag inte får IG nu. Men samtidigt så är det svårt att hoppas på något annat när jag vet hur dålig jag är. Men jag peppar mig själv med att jag faktiskt har läst kursen själv och att jag har ett helt år på mig att läsa upp den sen så jag kan klara det. Jag vill klara det!
Dock var det lite roligt när jag kom in i prov salen idag, alla andra gjorde ju Matte B prov, och det stod att de skulle ta papper längst fram.

Jag:
Stefan, ska jag också ta papper och så?
Stefan: Nej det ska du faktiskt inte göra, jag förstod att du inte skulle klara det så jag har gjort i ordning!

Det är bra att folk förstår mig! XD


 
 Jobbigt, jobbigt,jobbigt!
Därför gillar vi inte Matte C

dagen med stort NP

Jaa, idag är det då dags för Nationella Prov i Matte C! Härligt...not. Det senaste halvåret har jag velat sluta läsa matte som ni kanske vet. Men min mattelärare har hela tiden sagt att jag iaf ska försöka. Och det har jag väl gjort vissa stunder. Försökt alltså. Det senaste har jag faktiskt försökt. Kanske kan det hända att jag får ett G. Dock är den chansen inte så stor, så det är inget jag hoppas på direkt. Men ändå liksom. Jag är allt lite nervös inför det iaf... De andra i min klass ska göra Matte B prov så jag får göra tillsammans med dem, tack gode gud för det iaf. Så jag slipper göra med treorna, då skulle jag vara ännu mer nervös faktiskt. Haha...

Jag kan inte, jag vill inte, jag kommer inte klara det!!! Bajs

Mitt öra

Jaa herrejösses, det var simhopp som stod på schemat idag ja... Jag fick lära mig att dyka! Malin stod på kanten och hejade på mig. Hon sa att jag var bra, men jag misstänker att hon sa så endast för att vara snäll. Jag gjorde någ magplask! Haha...
Sedan skulle jag tuffa till mig och hoppa från trampolinen, pucko jossi, P-U-C-K-O!!! Jag vet ju så jävla väl hur lite mina öron tål, och speciellt när jag varit förkyld i snart två veckor också. Pang sa det och det gjorde ont något så inni! Såhär 4 timmar senare har jag fortfarande lika ont och jag vet knappt var jag ska ta vägen.

Mamma:
Men du blöder inte eller så då?
Jag: Vadå blöder?  Blöder jag i örat?!!!!
Mamma: Nej men jag tänkte om trumhinnan fick ett litet hål eller så...
Jag: Vadå hål? Har jag ett hål i trumhinnan?
Mamma: Ja men Josefine, man kan få det, det fick du ofta när du var liten...
Jag: Men vadå, blöder jag i örat eller ?!
Mamma: Det är inge farligt om du gör det.
Jag: Nu kan jag inte äta, jag måste kolla om jag blöder i örat!

Nu vet jag var jag har fått det där med att skrämma upp folk om saker iaf... Sofie har varit med om det några gånger! Haha. Läskigt är det. Jag frågade min syster om jag blödde i örat:
Evelina: Jaaa, det där ser ut som blod du!
Jag: MAMMA!!!! Jag blöder i örat...
Pappa: Det där är bara vax...
Jag: Vadå, har jag vax i örat nu också? Det ska man väl inte ha... då får man en vaxpropp
Pappa: Nej det får man inte! Det är normalt.Ungefär såhär skräckslagen såg jag ut!

Sovmorgon

Jaha, det är ju typiskt att man vaknar innan nio ens när man har sovmorgon och kan sova hur länge som helst (nästan) Jag börjar inte förrns närmare halv tre idag, 14.20 om vi ska vara exakta, men ändå! Då har jag en lektion svenska, och vad ska vi göra där liksom? Inte en spaning! Efter detta jar vi iofs idrott och då ska vi vara i badhuset då Sofie och Isabelle ska ha egen lektion och det ska vara simhopp! Alltså... jag kan inte ens dyka! Men badhuset är roligt. De får nog stå för hoppandet tror jag. Fast det finns säkert andra folk som vågar att hoppa, eller kan hoppa! Men inte jag inte.Haha... Dålig är jag. Efter detta har klockan blivit fem redan och jag kommer missa min buss hem vid halv sex, så jag får åka halv sju och vara hemma seeeeent - 19.30! Det är galet! 

Jag som skulle ha behövt titta på lite matte... får göra det nu kanske? Innan skolan... Nä! Man pluggar efter skolan,


 Kolla frästen vilken söt tunika jag köpte på carlings
när jag och Sanni var i Sthlm! :D

fördelen med att fylla år

Ja fördelen med att fylla år är att presenter kan ramla in lite när som helst veckor efter man har fyllt. Det har det gjort den här veckan. I går fick jag present av Sanna, Sofie & Linnéa och idag hade Lisa gjort inbrott här hemma hos mig och lagt ett paket på sängen. Haha...


 Den där lappen fick jag förra veckan,
men idag fick jag armbandet/halsbandet också! :D
Från Friis & Co


Detta fick jag då av Sanna o co.
TACK TJEJER!

Klamydia i munnen

Förra veckan när Evelina hade några kompisar från Karlstad här, jag hade Lisa här,(Ja ibland driver vi nästan vandrarhem på Hålvägen) och vi satt och åt allihopa tillsammans med mamma och pappa så pratade vi mer än vad vi åt tror jag.

Evelina: Visste ni att man kan ha klamydia i munnen?
Alla: Fnissar!
Jag: Jasså, det vet du det...
Evelina: Ja vi fick reda på det när vi hade halv temadag i skolan!
Mamma: Jaha, och hur vet man att man har det då?
Evelina: Det gör typ ont i halsen ganska mycket då
Lisa, mamma & pappa tittar på mig och säger i kör: JOSEFINE!

Vad menar de med det? Skulle jag ha klamydia i halsen kanske? Nej tror inte det va!!! :D

Vi roade iallafall.

Hade engelska nationelltprov idag. Muntligt! Är det något jag är bra på så är det att prata - men INTE engelska. Jag är galet dålig på engelska måste jag säga. GALET DÅLIG. Jag fick göra tillsammans med Sanna som istället är galet bra. Hon har varit i USA ett år och slår vilken jävel som helst, speciellt mig.
DOCK är jag väldigt nöjd över vad jag presterade på provet. Jag vet att det inte är något mvg men kanske ett vg iaf? Vem vet... Det roligaste var iaf att jag tror att våran lärare hade minst lika roligt som vi hade. Jag och Sanna är inte alltid de som är bäst på att vara seriösa om man säger som så. Så när vi pratade om något allvarligt så började vi gapskratta helt plötsligt
Sanna: It´s not funny!
Jag: No, it´s not!
Det var inte roligt, men vi skrattade. Detta upprepades några gånger under den kvart vi satt där inne och pratade. Så vi roade henne iallafall... det kan jag ju trösta mig med om det nu skulle vara så att det bara blir ett G iallafall. Vi roade henne!


 Sanni & Jag

Damm i luften

Har ni någonsin känt den känslan att ni inte kan andas, för om ni gör det så kommer ni andas in massa äckliga grejer? Usch jag får den känslan nästan alltid jag sitter på bussen. Om det är dåligt väder ute och fuktigt och folk sitter och hostar, snorar och nyser runt omkring mig så får jag panik. Jag tycker typ att jag känner lukten av alla baciller som flyger runt och vill få mig att andas in dem. Sedan om jag inte andas in dem så kryper de upp genom näsan på mig iallafall, för jag måste ju faktiskt andas.
Men värst är det ändå när solen skiner och man ser allt damm flyga runt i luften. Och jag menar, visst gör det det. Det gör det ju liksom överallt, men när solen skiner och man ser det! USch jag får verkligen panik. Tänk bara när man tar ett djupt andetag. Hur mycket damm lär man inte få in genom munnen/näsan då? BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ

Alex Schulman

Just det ja, igår när vi var i baren på hotellet så sprang vi upp på rummet på toa och sedan ner igen. När vi kom ner var det ännu mer folk i baren och vi öppnade dörren och skulle lite smidigt komma in. Då springer Sanna in i en person och fasnar med håret i hans knapp på kavajen! Inte nog med det, det var Alex Schulman hon sprang in i. Sanna såg inte detta, men jag som stod bredvid höll på att dö av skratt. Jag visste inte var jag skulle ta vägen. Och hon kom liksom inte loss med håret heller så hon fick ju slita loss håret. Det var så himla roligt!!! Och att hon inte såg att det var han, men hon fick en liten chock efteråt kan jag säga.
- Tänk om det fastnade hår i hans knapp? Tänk om knappen hade gått av... Det var säkert en dyr kavaj!
HAHA! Ja Sanna, den var säkert äckligt dyr och det fastnade säkert massa hår i knappen...

Så ja Alex & Calle Schulman var där minsann!

Det där gjorde min kväll!!!


 Vi slänger in en frukostbild här också...

Stockholm - regn - vilse

Jaha mina vänner, jag och Sanna är tillbaka! Vi överlevde helgen i Sthlm och det har varit galet roligt. I fredags ängade vi nog över en timme åt att hitta vårat hotell som vi visste låg på Stureplan.
- Jaha då går vi till Stureplan då! sa jag.
Vi gick, och vi gick till svampen.
- Vart är egentligen Stureplan? frågade Sanna
- Ingen aning! svarade jag.
Eller ja, vi visste ju att vi var på Stureplan men vi hade ingen aning om vad Stureplan omfattar liksom. Vi gick några minuter åt fel håll. Sedan vände vi och gick dubbelt många minuter åt fel håll igen. Sedan gick vi längs Strandvägen och vattnet för att sedan vända och gå tillbaka hela vägen igen. Det regnade, vi ville gråta, det slutade regna, och vi ville fortfarande gråta. Tillslut hittade vi hotellet ungefär 500 meter ifrån svampen! Då ville vi nästan också gråta...
Hotellet vi bodde på heter Story Hotell och är det finaste hotellet jag har bott på skulle jag tro! Så jävla mysigt var det. De kom och öppnade dörren för oss när vi kom, de tryckte på knappen på hissen... och ja ni fattar att vi kände oss som kungar! På hotellet hade vi en populär bar som var knökfull! Och jag menar verkligen FULL då. Galet var det...Trots att vi ville gråta så mycket den dagen så var den ändå lyckad! Vi hade askul!

På lördagen regnade det fortfarande, men vi ville inte gråta så mycket. Vi åkte till gamla stan och gick på Ben & Jerrys glassbar! Det var trevligt, sedan gick vi neråt och där hade försvaret någon uppvisning om hur de gör vid krig. Lustigt nog så fastnade jag och Sanna där och stannade ända till det var slut. De sköt och hade sig, spännande värre. Sedan åkte vi in till stan osv igen. Vi gick tillbaka på hotellet, och duschade och gjorde oss i ordning för att sedan dra ut på stan igen.
Vi åt fint, drack smirnoff ice och var allmänt coola. Sedan gick vi till hotellet, drack några drinkar åkte till medborgar platsen, tillbaka till Stureplan, drack några drinkar till, hängde i baren pratade med killar från New York, sedan dog vi av trötthet av allt gående i Sthlm. Somnade i typ 20 minuter, sedan pratade vi.

Det roligaste är ändå att vi har gått vilse precis hela tiden! Alltså seriöst, jag tror vi har ängnat hälften av helgen till att ta reda på vart vi är. Eller för att hitta dit vi ska! Inget har funkat. Av alla gånger vi skulle gå till hotellet så hittade vi med en gång kanske 2/10 så dåliga var vi!


 Toaletten var galet fin :D


 Ben & Jerry var det!


Drinkar var det också!


Gatan med vårat hotell! Vackert alltså...
sol idag när vi åkte hem!!!

Stockholm

Imorgon åker jag och Sanna äntligen till Stockholm. Det var tur som bara den att vi fick den där impulsen för några veckor sedan så vi bara bokade en komplett resa sådär. Gud, vad hade vi annars haft att se fram emot? Döden typ! Men nu har vi sett fram emot att få åka till Stockholm hur länge som helst känns det som.
Sedan att vi fick de där hotellet på Stureplan hjälper faktiskt lite också. Vi ska på bo hotell på Stureplan! Bara det låter asballt - eller ja iaf för oss som är vana vid Säffle & Skoghall.

Åh jag är så peppad!

KÖRKORT

Åh herregud, jag har tagit körkort. Idag 16.00 tog jag körkort. Herregud, jag var så nervös så jag har inte kunnat äta något, eller dricka något på hela dagen. Fatta att jag är klen nu när allt bara har släppt. Jag har så ont i huvudet och är så trött, men inget kan förstöra resten av min dag.
16.00 tog jag alltså körkort. Runt 16.30 var jag och Lisa på väg till Åmål för att köpa glass - JAG KÖRDE! Herregud vad cool jag är. haha...
När vi åkte hem konstaterade vi att jag på min allra första tur åkte från Vämland till Dalsland... Det är inte illa ! Haha. JAg åkte ur vämland första gången jag körde bil! Haha... Har dock inte berättat för mamma att vi åkte dit än. Undra vad hon säger. Hon trodde nog bara att vi skulle åka runt lite i Säffe. Men nehe då ! ! !

JAG HAR KÖRKORT!!!


 Det där är jag nu!!!

Ledig resten av veckan liksom.

Ja herregud, jag hade nästan glömt bort att det var sista dagen i skolan igår - iaf den här veckan! haha. Vi slutade dessutom 3½ timme tidigare än vi skulle göra. Lucky day.
Så nu är de som sagt ingen mer skola på hela veckan och jag ska verkligen njuta av det. Fast jag har en del plugg som jag måste göra. MATTE C!!! GAlet vad jag ska plugga matte alltså. Hela dagen imorrn!

Nu ska jag nog gå ut och gå en sväng såhär på morgonkvisten! Haha...

Mobilen - den totala lyckan

Känns som om att vi väntade på ett viktigt sms,
som var jävligt roligt

The Fire-bellied Toad Chorus Award

Norge och Alexander Rybak må ha vunnit Eurovision song contest 2009. Det har väl ingen missat eller? MEN "Svensk heder återupprättad" - Så lyder en av rubrikerna på Aftonbladet.se idag. HAHA OCH DET ÄR DET ROLIGASTE JAG LÄST! Sverige vann överlägset i The Fire-bellied Toad Chorus Award! Och vi fick mer än 1000 röster mer än tvåan. Fattar ni, vi utklassade alla andra. I MELODIFESTIVALEN FÖR GRODOR! Haha, seriöst. Vad vore vi i Sverige utan våra grodor? De är ju för guds skull våran heder. Vårat allt....
Sista frågan de ställer i intervjun är dessutom "Vad betyder det här för grodorna?" Seriös artikel liksom. Haha, det värsta är att jag verkligen älskar den. Jag vill med skriva om melodifestivalen för grodor medan alla andra skriver om Eurovision song contest.

Gå in här och läs, och lyssna på klippet med vårat vinnande bidrag. Årets sommarplåga!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5174709.ab

HAHA! Varje gång Sverige förlorar ska jag tänka på grodorna. DE KAN, DE VILL, DE SEGRAR!

Trotsallt...

Trots att jag inte har skrivit ett vettigt inlägg på ett tag så finns det de som är stronga och orkar läsa min blogg ändå! Spännande! ;) haha.
Igår var jag sjuk! Och jag mådde så sjukt dåligt så jag trodde jag skulle dö. Nej det trodde jag inte, men jag gillar att vara lite dramatisk. Jag var sjuk och försökte övertala mamma att när man är sjuk så är det Ben&Jerry glass som gäller. Jag fick dock nöja mig med popcorn. Men det är väl alltid något.

Idag mår jag lite bättre, fast jag lät nog väldigt sjuk när jag kom till skolan imorse. Herregud vad ynklig jag kände mig. Mådde inte så speciellt bra då måste jag säga. Sedan gick det uppåt och nu är jag på väg neråt igen. Men herregud, imorgon är det ju fredag! Och nu tänker väl ni "Shit tjejen måste verkligen vara så sjuk som hon säger att hon är, feberyra!" Men nehe då, FREDAG FREDAG FREDAG, DET ÄR FREDAG! LA LA LA LA LA LA!
För vi har studiedag på onsdag, eller om det är fredag.... torsdag är ju alla lediga! Alla kanske är lediga resten av veckan frästen? Skitsamma! Det är FREDAG IMORRN!


 Kolla frästen vilka söta flippisar från HM :D

Rita lite

Jag fick Illustrator CS4 igår, så nu har jag suttit typ hela eftermiddagen och ritat. Jag suger på att rita måste jag säga! Herrejösses... Hoppas inte att mitt motiv (Therese) tar illa upp för hur jag ritat henne XD haha...
Gött att jag har Illustrator igen iaf... när jag inte har det kommer jag hela tiden på saker jag måste göra, och då saknar det. Sedan när jag har det kommer jag iofs inte på något att göra, men det är en annan femma.


Ehm ja... lite likt iaf...

Vårmârten

Är vårmârten här i Säffle idag. Var ute en sväng med mamma och pappa och kikade. Inte mycket att ha alltså...
Bättre när jag var liten, då jag köpte alla skit som fanns. Halsband, armband, GODIS, och bara småkraffs! Dock så sålde de fina spetstrosor för 10kr/st... Hur kvaliten är på dem går väl diskutera, men billigt var det! Sedan köpte jag faktiskt en klänning från Rut mfl (Som har några plagg i en affär i Säffle, tro det eller ej) Gör söt var den!
Inte ens godis köpte jag idag, lite konstigt! men jag har ingen godislust just nu känner jag... kommer säkert ikväll! Den här klänningen köpte jag idag ;D haha

Vad är sannolikheten?

Jag har lite smått panik, för jag känner att jag börjar få lite ont i halsen. Alltså det är inte så farligt. Men ändå, jag känner att det sticker till lite när jag sväljer och det känns lite tjockt. Och eftersom jag och Sanni ska åka till Stockholm på fredag så känner jag att det är jävligt olägligt att bli sjuk/förkyld nu.

Det känns också jävligt onödigt att jag JÄMT ska ha ont i halsen, vara tät i näsan och vara allmänt förkyld när jag ska till Sthlm med någon annan än min familj. För två år sedan blev jag sjuk när jag, Erica, Amanda och Lisa var i Stockholm några dagar, förra året var jag föryld när jag och Sanna var där - och då var jag riktigt hes!
Egentligen ska sannolekheten vara 3 av 365 att jag blir sjuk just de dagarna. Men om vi ser till hur ofta jag har varit förkyld så är det typ 100%! JAG HATAR DET!

men, positiva klubben!
JAG ska köpa apelsin och proppa i mig C-vitamin. Glass ska jag ha också...


 Frästen fick Maddies bäbis den här av mig här i veckan:D haha!
Helt galet lust att skaffa barn fick jag när jag gick och tittade på små mini klär!

Sannas bok

Mamma ville läsa i boken som Sanna gav till mig igår. Det fick hon göra. Jag ångrade mig så fort mamma tog boken i sina händer. Sanna hade gjort en sida med "första gången" saker liksom. Första bion vi var på, första konserten, första julklapparna och FÖRSTA RIKTIGA PLAYERKVÄLLEN

"Julavslutningen, kom väldigt tidigt till Arena och så satte vi igång. Jossi hånglade upp fyra stycken och Sanna ynka två, haha Jossi vann allt där om det hade varit en tävling då"

Evelina kollade hela tiden på mig med en blick som sa: Vill du verkligen att mamma ska läsa det här?
Mamma läste och jag vet inte riktigt om hon var road av det som stod eller om hon bet ihop för att inte säga något.
Evelina: Mamma vill du verkligen fortsätta att läsa?
Mamma: Höhö, ja nu vill jag det...


 Två sidor ur boken!
JAG ÄLSKAR BOKEN!

Börjar vid 14.30 idag

Ja herregud, idag börjar jag inte förrns vid halv tre. Känns dessutom väldigt ovärt att åka till skolan för att ha ungefär en timme matte! Men men, med tanke på att min frånvaro är som den är så måste jag åka till skolan. Varför har jag inte tänkt på det innan? Att det är lika bra att spara på "sjukdagarna" tills de  verkligen behövs. Idag hade de behövts, jag menar, EN LEKTION! Det tar mig ungefär 1h 15min att ta mig till skolan från Säffle. Så det tar mig längre tid att ta mig till skolan än vad själva lektionen är. Haha... Sedan tar det lika lång tid att ta mig hem igen också. YEY!
Fast jag har ju valt det här själv, så jag får skylla mig själv eller vad man ska säga...

Det jobbigaste är iaf att jag har körlektion nu vid kvart över tio! Det förstör liksom hela dagen på något sätt. Nu somnade jag visserligen väldigt tidigt igår och vaknade av mig själv här vid nio, så jag hade ju varit upp iallafall. Men hade jag inte haft körlektionen så hade jag ju kunnat ligga kvar i sängen hela förmiddagen och bara softat. Men nu blir det snart att köra iaf. Och jag behöver väl körlektionen, eller nej egentligen tror jag inte att jag behöver den. Men mamma och jag är rörande överrens om att jag ska ha körlektioner fram till uppkörningen. Så jag inte tappar, och så han kan säga vad jag gör fel osv. Är säkert bra...

Idag släpps frästen Jenny Leebs nya bok!
Undra om de har den på Akademibokhandeln i Karlstad?

19 år idag...

Ja, idag fyller lilla jag 19 år! Känns bra... haha, dock är det en mellanålder som inte betyder något förutom att jag är ett år äldre liksom. Känns lite tråkigt! Men ändå. Dagen har varit bra. Dock har det varit en enorm väntan på att få öppna födelsedagspresenter. Och tro det eller ej, men Sannas present blev den första jag fick idag. Det var VÄRLDENS SÖTASTE bok jag fick av henne. Eller ja typ ett scrap booking album med massor av texter i. Och jag skrattade för mig själv på bussen när jag läste det.
Sedan när jag kom hem vid halv sju så åkte vi direkt och åt hela familjen. Blev tuppen! Och jag blev proppmätt på klyftpotatis och revbensspjäll! GODASTE SOM FINNS! Herrejösses.
Sen när vi kom hem därifrån fick jag öppna paket! Och jag blev så nöjd, fick skor, pengar, smycken och allt möjligt som jag önskat mig liksom. Det var lite kul när jag öppnade paketen med pengar...För när jag skrev en önskelista skrev jag typ:
- Saker jag vill ha
- Saker som gör mig cool
- Saker som ger mig status
osv, osv, osv!
Alltså ingen speciell önskelista i slutet, så på pengarna satt det lappar där det stod exakt dessa saker. Så jag fick ju allt jag önskade mig! Sen att jag får köpa det själv är ju bara roligt tycker jag! haha...
Fick ett kort av Therese också, finaste kortet som är rosa glittrigt och så står det "princess" på det! Då känner man mig verkligen! :D haha

Tack hörrni! De här skorna från Friis & Co fick jag :D


Det här armbandet fick jag från mihi! :D


Lite saker sådär :D haha


 Fina lappar på sådär :P haha

Körkortsteorin

Åh jag gjorde teoriprov vid halv nio idag. Herregud vad nervös jag var. Jag typ darrade tror jag. Haha!;) när jag satt där och gjorde provet ville jag gråta. Jag tyckte inte jag kunde något alls. Och när jag tittade igenom provet så var det typ 20 frågor som jag var osäker på. Så jag gav typ typ upp och tryckte på rätta. Sedan försökte jag hitta resultatet, men det var inte det lättaste. Haha, jag satt ganska länge och inte hittade det;) men jag blev godkänd iaf. 55 poäng fick jag, så tre mer än vad men behövde känns väl bra;) Haha! Bara uppkörningen kvar nu. Heja mig!

Dagens Mamma

Jag: Vi ska skriva en novell på svenskan.
Mamma: Åh, kan du inte skriva en om mig då?
.....
Jag: Det ska vara en skräcknovell...Så varför inte?!

Tror det var första gången jag fått mamma att bli helt tyst!


Utvecklingssamtal

Jag hade utvecklingssamtal idag, och jag visste redan innan jag gick dit att jag har haft aningen mer frånvaro än vad jag brukar ha. Men jag vet också att det beror på att jag har varit förkyld så himla mycket, jag åkte på spysjukan och jag har bara haft allmänt ont i huvudet och magen och grejer den här terminen. Dock var det tydligen så illa att jag fick en varning, och att de ska följa upp min frånvaro som låg totalt på 22%. Spännande! 30% frånvaro från matten! Det säger ju vad jag tycker om den. Nej men nu är det så att den ligger på dumma dagar och tider. Sist på måndag, sist på fredag. Och är det någon dag man ofta tar ledigt på är det fredageftermiddagar. Men det har jag inte gjort, jag har varit sjuk. Egentligen hade jag inte så mycket "olovlig frånvaro" utan det var nog bara en lektion. MEEEEN ÄNDÅ

Jag gillar även kommentaren min mattelärare hade gett
"Josefine jobbar på bra, men kommer nog ha svårt att klara kursen"

Linslusen Josefine Caesar

Jag är en stjärna när det gäller att hamna på mingelbilder måste jag säga. Kollade igenom bilderna från Hollywood night i fredags. Och ja, där var jag med minsann! Dock kommer jag faktiskt ihåg att de tog den här bilden. Inte för att jag har glömt det alla andra gånger, men här är en som jag medvetet ställde upp på.


 Dock är jag inte ett dugg snyggare när jag är medveten om att de tar kort.
 Jag, Erica, Pia, Amanda, Ida & Ingrid på bilden.

Söndag igen då.

Trots att det har varit "kort helg" den här helgen. Alltså inte mer än två dagars ledighet så känner jag att det känns som om att jag har varit ledig länge. Och ändå gick jag väldigt lång dag i fredags då vi hade np i engelska på morgonen också. Menmen, var ju ute i fredags. Först var vi hos Josse för att fira Elli som fyllde 19 då. Men jag och Erica drog till Harrys ganska tidigt och vi kom in gratis vilket kändes väldigt bra för min ekonomi.
Blev en helt okej kväll ändå tycker jag. Träffade Lisa, Amanda, Pia, Ingrid osv på Harrys! Ganska trevligt eftersom jag och Erica ändå gick i samma klass som dem ett år på natur.
Jag, Josse, Erica och födelsedagsbarnet Elli ;)

Shopping i Karlstad

Hela familjen Caesar var i väg till Karlstad idag för att shoppa. Det var trevligt, och jag fick endel saker OCH DET VAR MAMMA SOM BETALADE!!! (är du nöjd nu mamma?)
Ni förstår att min mamma läser min blogg och i ett inlägg för ett tag sedan så skrev hon "Det är jag som betalar! Puss Mamma" Då hade vi varit i Stockholm. Så nu vet ni det, mamma betalar!
Idag blev det lite smått och gott sådär!


Gina Tricot - 124,50kr ;D haha!

Gina Tricot - 249kr!

 Kjol och Body top från JC
149kr/st

Dessutom blev det äntligen en bikini, och det blev lite underkläder, strupbyxor, en rosett osv!
Trevlig dag helt enkelt!

Hårt att gå upp

Herrejösses, jag har typ sovit 6 timmar! Mindre än en skolvecka... Och nu är jag på G och ska åka till Karlstad och shoppa hela dagen lång! :D

Vad ska ni göra en lördag som denna?


look-a-like tävling

Jag ska ut ikväll... Det är typ hollywood tema på Harrys här i Säffle. De ska ha look-a-like tävling. Min syster sa att jag var lik Blondinbella. Jag skulle bevisa på något sätt att jag inte är det. Så jag gick ner till pappa och mamma:
Jag: Liknar jag någon?
Pappa: BLONDINBELLA! inte två sekunders tvekan där inte.

Vad ska man säga... Jag undrar om Blondinbella räknas som Hollywood look-a-like? Haha, undra hur många blondibellor det kommer vara på Harrys ikväll isf. Jag satsar på att vara en Blonde-Hollywood-Chick! Undra om det räknas? Haha. Sjukt dålig fantasi har jag. Egentligen tänkte jag nästan gå som Avril Lavigne bara för att vara lite annorlunda mot hur jag brukar vara klädd. Lite punk liksom...
Det slutar nog dock med en rosa klänning! Inte så annorlunda med andra ord.

Hoppas det blir en trevlig kväll....
Hoppas NI får en trevlig kväll!!!


Nationella

Usch, egentligen har jar sovmorgon idag och börjar inte förrns tjugo i ett... Nu är det så att jag har nationella prov i Engelska B, så jag börjar redan kvart i nio istället! Fattar ni vilken skillnad det är då? Jag känner mig helt död just nu. Får hoppas att jag inte somnar på provet eller något.
eller ja jag får hoppas att det inte regnar när jag kommer till Karlstad, så jag kan prommenera till skolan och bli lite pigg iaf.

Någon mer som ska göra Nationella i Engelska B idag ?

Baka baka liten kaka...

Ja, det var jag och Sanna som kom på att imorrn efter nationella provet i Engelska B så har vi en liten rast där... en liten lång rast. Så vi ville ha piknik då... vi kollade på smhi, som visade REGN med stora bokstäver. Dock bestämde vi oss för att vi kan ju fika ändå. Så nu är vi ett par tjejer här som ska baka till imorrn och så blir det byte. Ett litet kafferep helt enkelt. Jag tror det kommer att bli helmysigt, dock blir jag lite osäker när Sanna skickar ett sms "mina muffins som jag bakade smakar lite som tjockpankaka", men det ska bli spännande att smaka på det antar jag! Haha...
Jag bakade iaf choklabollar, och jag tänkte hela tiden "Josefine, nu glömmer du inte att plocka fram pärlsocker INNAN du börjar gegga ihop degen...". Men det tro fan det att det inte hjälpte att jag tänkte på det. Nej jag stoppade glatt ner händerna i bunken och började gegga. Då slog det mig att jag hade glömt...


 Jag är så dåligt att jag använder datorn till att leta upp recept så jag
kan baka chokladbollar ens...


Ser dock ganska gott ut tycker jag då...

PMS eller?

Herregud, jag och Sanna var så deppiga i skolan idag. Vi satt där på den röda puffen och suckade i takt med varandra, samtidigt som vi klagade över hur dåligt livet är och sjöng Always look on the bright side of life. Dock vet jag inte riktigt om vi har något att klaga över. Det var nog mest vädret som gjorde det tror jag. Två lärare gick förbi oss och frågade om allt vad bra med oss eller om det var något liksom. Ida anklagade oss för att ha PMS! Dock var allt bra och vi piggnade till...
På idrotten hade vi styrketräning, och jag & Sanna tog ut våra aggressioner när vi boxades! Det kändes ganska bra och det räckte liksom att man sa ett namn (Som man då visste skulle göra den andra upprörd) så slog man så hårt att den andra höll på att trilla omkull. Sedan idrotten har jag i alla fall varit på ganska bra humör!

Nu ska jag baka! :D hahaNaturare...!

Frästen när vi skjutsade Jocke och Bobe förut så började vi prata om något... men jag vet inte vad. Iaf så berättade Bobe att Blondinbella får 5kr för varje besökare!
- Så tänk om hon har 100 besökare fatta va mycket pengar.
- Jaa! 50kr. Svarade jag på det.
Jocke tittade lite konstigt på mig och säger:
- Nej mer!
Jag kände mig lite dum... 5 x 100 = 50 ? Skulle inte tro det!
- Du är med naturare nu vet du Josse! sa Lisa åt det.

DAAAH!


 En gång var jag faktiskt också Naturare....

Onsdag (fantasilös rubrik)

Körlektion idag igen! Eller ja, igen och igen. Har inte haft körlektion på en vecka nu så... Men idag gick det riktigt bra! Jag lyckades vända, parker och allt det där som jag har haft problem med förut. Det enda han hade att säga vara:
- Du körde lite för snabbt när du skulle svänga där...
Då är det inte mycket att klaga på eller? Nej helt och hållet godkänt tycker jag.

Efteråt så träffade jag Lisa. Hon kom hit och vi bestämmde oss för att vi skulle chilla och se en bra film, äta lite glass och bara ha jävligt gött! Så det gjorde vi... Vi var ute en sväng och skjutsade Jocke och Bobe också! Haha...Åt tacos och har haft en helt och hållet trevlig kväll helt enkelt!

Just nu har jag lite spring i benen för att jag inte har varit ute så mycket idag. Jag fattar inte varför jag har det men... Jag gick ändå innan jag började skolan idag. Var ute och gick i nästan 40min då. Menmen, imorrn blir det idrott - Det är bra! haha.

vinn SATC tröja


 Jag är med i en tävling hos:
http://jessejesse.blogg.se/2009/may/tavling.html
Det man kan vinna är tröjan här ovanför!
Fett nice va ? ;D

Nelly & Dino

Hehe, vi ska göra ett slutprojekt i multimedian! Jag och Sanna ska göra tillsammans, och vi ska göra en saga typ - om Nelly & Dino! Våra hundar... Haha! Vi har väl för bra fantasi eller? De ska bli kära i varandra, en dalmatin och en golden. Bästa sagan kommer det allt bli tror jag. Haha!

Jag har varit så rastlös de två senaste dagarna! Igår när jag kom hem började jag med att övningsköra, sedan var jag och solade med Lisa en sväng. Och i vanliga fall skulle jag ha varit dötrött efter det där! Men igår kände jag verkligen vilken energi jag hade, så jag gick ut och sprang en runda också! Samma sak idag, trots att jag kom hem halv sju från skolan så hade jag massa energi. Så jag och mamma körde en sväng, sedan hem och åt och sedan ut och gick. Nu har jag duschat och känner inte för att "ta kvälla" än! Jag vill göra något. Men vadå?

Det sorgligaste är att på bussen hem var jag så rastlös att jag satte igång och plugga mediakommunikation, och vi har inte ens gått igenom vad vi ska ha på provet där än! Kanske ska börja läsa lite av det igen?


 Kolla frästen vilken hemsk mingelbild jag hittade på mig själv på
www.karlstabo.se!
det ser ut som om att jag ska slå någon! Mesig ser jag ut...

Trötter

Jag är så trött just nu så ögonen slår igen av sig själva. Sjukt jobbigt! Och jag har verkligen ingen lust att gå till skolan idag. Inte när jag är så trött liksom. Har ont i magen också känner jag, och huvudet! Hm... Jaja, skolan blir det iaf! Vare sig jag vill det eller inte.

Regnar gör det ute också, typ första gången på en månad eller något!

En igelkott

Höjdpunkten i skolan idag var när vi först nästan blev livrädda när vi hörde hur det prasslade i buskarna bakom oss när vi satt i solen och hade det trevligt. Det visade sig att det var en liten söt igelkott som hade burrat ihop sig i löven och faktiskt låg och sov ett tag. Jag och Sofie blev helt löjliga och var överförtjusta i benen och ansiktet. När han sedan traskade iväg där inne i busken trodde jag att jag skulle dö så söt var han. Alltså seriöst han typ satte sig ner och började klia sig med sina söta ben. Herregud.
När jag satt på bussen hem så satt jag och tänkte på igelkottar och log för mig själv. Jag fick synen framför mig att jag håller en liten igelkott i handen så att han liksom ligger med magen uppåt och så kittlar jag honom på magen så att han skrattar.
Ni vet väl att man faktiskt kan köpa en igelkott och ha som husdjur? Kanske låter elakt vad vet jag, men jag skulle jättegärna vilja ha en igelkott hemma. Tänk när man kommer hem om dagarna och så kommer han springandes till dörren och möter en. Jättegulligt ju!

JAG VILL HA EN IGELKOTT (Ni vet väl att jag fyller år snart?)


 FÖRSTÅR NI VARFÖR JAG VILL HA?

Oroliga föräldrar

Mamma och pappa var lite oroliga att lämna mig och min syster ensama i helgen. Mamma gick igenom allt typ tio gånger, så tillslut fick vi säga till henne att gå ut och låsa dörren. Hon ville att vi skulle diska, gå ut med Nelly, inte bråka, vi skulle sköta oss och blablabla.
Men hade mamma och pappa sett mig och Evelina igårkväll hade de nog önskat att vi hade haft sönder lite porlin, gjort inbrott i barskåpet osv. För det jag och Evelina gjorde igårvkäll var att vi lagade lite mat, dukade inne vid tv:n och sedan tittade vi på Disney dags! Vi är ju små änglar om något. Haha... vi hade kunnat äta på golvet om vi ville, för mamma och pappa hade inte kunnat säga till oss. Vi hade kunnat ha matkrig... men nej, vi satt snällt inne vid tv:n, kladdade inte, och tittade på Långben som lagade paj, och Petter som blev en fluga, Max och PJ som spelade dataspel.

Dock fick vi ställa oss och diska vid ett i natt eftersom vi knappt hade något rent alls, men det är en annan femma.


 Taco och Cola ;D


 Disney dags var det!

Lördags kvällen

Ja denna lördagkväll spenderade jag @ josses place! Vi drack lite cider, tittade på robinsson, åt glass (för andra gången idag) och sedan började vi av någon anledning att spela keyboard! Haha, det var år och dar sedan jag spelade. Eller iofs är det piano jag har spelat, men typ samma iaf! Haha... Det hela slutade iaf med att vi klädde ut oss och spelade in en film lite hastigt sådär. Haha... Det är sådant som händer ibland. Och den här gången resulterade det i att jag blev utklädd till tant - en mördar tant! Josse blev offret.
Josse: Jag har inga strumpbyxor på mig... för dem har du tagit!
Fattar ni hur ond tanten var eller?


 Josse är bra på att spela keyboard iaf;D


 När jag blir gammal ska jag se ut sådär...

När getingar dör

Jag och Josse var ute och prommenerade förut. Vi gick runt på stan, och sedan köpte vi mjukglass. Sedan var vi på en ö som tydligen kallas "Indian halvön" som jag aldrig har varit på. Fast att jag har bott i Säffle hela livet. Haha... Bra där! Men det var trevligt! Sedan gick vi upp till Josse, där vi åt melon och chips. Det var också väldigt trevligt. När vi satt där och åt chips skriker Josse plötsligt till:
- Försvinn, du är inte bjuden!
WHAT? tänker jag. Men inser ganska snart att det är en geting hon pratar med, och getingen flyger snällt ut och Josse blir lugn. Sedan kommer den här getingen igen, men den här gången ger han sig inte. Så Josse flyger upp och säger:
- Jag ska döda dig!
Och hon menade det! Bokstavligt talat... Så när getingen ligger där på fönsterbrädan utan huvud:
Josse:  Åh titta, han vill stickas med taggen! Det var det sista han tänkte innan han dog...
Jag: Haha vadå är det så? Gör man det sista man tänker på?
Josse: Ja... jag antar det!
Jag: Haha, han har ju inte ens ett huvud!!!
Josse: Men hönor gör ju det sista de tänker på... de flyger!

HAHA, jag vet inte varför jag tycker det är kul... Men det är nog det där "Jag antar det" som gör det så komiskt. Hon låter så säker, men det är något hon antar. Skulle inte förvåna mig om hon har rätt alltså... Men jag tycker fortfarande att det låter skitkul.

Och det är alltså Josse Enneby jag pratar om nu, så att ni inte tror att jag har spenderat dagen med mig själv liksom.


 De två josefineorna! ;D

smhi.se

Hehe på våren/sommaren är den sida jag besöker mest www.smhi.se . Jag blir som galen och måste hela tiden veta vad det ska bli för väder. Jag kan planera flera dagar frammåt enbart genom att kolla på vädred på smhi. Idag blev jag dock lite besviken för smhi säger att det ska bli molnigt vid tolv idag. Det gillar jag inte, jag ville ligga ute i solen hela dagen och bara njuta.
En annan sak som jag ville göra idag var att gå till biblioteket och låna ljudböcker och bygga upp ett ljudbokslager på datorn, så jag kan ligga ute i solen och lyssna på böcker (Det är så jobbigt med böcker ute liksom). Dock visade det sig på Säffle Biblioteks hemsida att det är sommartider där nu, och på sommaren har man inte öppet på lördagar. Herregud, lite bättre planering hade väl varit bra från min sida. Rent tektiskt sett hade jag varit tvungen att gå till biblioteket redan i onsdags om jag hade velat låna något. Men jag tror seriöst att jag ska hoppas på att hemsidan har fel och gå dit och hoppas på att det är öppet ändå liksom. De kanske har glömt bort att det är maj, eller så var det år sedan de uppdaterade hemsidan. Man vet ju aldrig... eller hur?

Och jag är uppe såhär tidigt enbart för att jag somnade innan elva igår! Den här ljudboken vill jag lyssna på!

Första maj dopp

Som sagt så badade vi ju imorse!


 Här kommer ett litet bildbevis! Haha...

Valborg

Hehe jaa, igår firade vi valborg för fulla muggar minsann! Jag, Sanni, Lisa, Ida & Malin åkte ut till Sannis stuga och grillade. Haha, på resan dit hann vi stanna tre gånger. Först hemma hos Malin, för att hämta saker, sedan skulle malin ha bilgodis, så det stannade vi och köpte, sedan i filipstad och handlade mat. Så klockan var ganska mycket när vi kom dit faktiskt. Haha, vi började att grilla med en gång, och satt vid bordet och åt vid nio!
Trevligare valborg är svårt att ha må jag säga. Många skratt, roliga kommentarer, och världens trevligaste sällskap.

HAHA det roligaste var ändå när NÅGON under kvällen sa:
- Men om man rakar sig på låren så växer ju fitthåret ner till knäna... det är ärvtligt!

Imorse gjorde vi i ordning frukost och gick ner och satte oss vid vattnet och åt, sedan badade vi alla utom Sanni! Kan iofs förstå henne för det var ganska kallt i vattnet. 9 grader! Men ändå, första majdoppet är ett måste... Haha!


 Kylen laddad för en superkväll!


Alla var laddade ;D


Sletna med glada


hehe ;D


Glass i Grythyttan blev :D