bff


hemmafru

Skolan började ju i måndags. Lika snabbt som den började så slutade jag. Kursen jag hade sökt var inte vad jag hoppats på att den skulle vara, därför skiter jag i den. Har bestämt mig för att bli hemmafru. Hemmafru hemma hos mina föräldrar. För jobb har jag ju inte, och någon bostad lyckas jag ju inte att få heller såatte...
 
Hade min första dag som hemmafru idag. Shit vad med saker man hinner med en dag. Typ, äta frukost i sängen, titta på disneychannel, måla naglarna, städa, vila lite, göra hemmagjord glass, gå ut med hunden, platta håret asplatt, måla tånaglarna också, ändra håret fyra gånger, tvätta bort nagellacket och börja om igen...
 
Nä vettni, jag tror inte de va. Fyfan vad rastlös jag blir. Jag har inte förmångan att njuta av ledighet när det är på obestämd tid. Hade jag vetat att jag ska jobba/gå till skolan imorgon, då hade jag njutit hela dagen. Men nu kan jag inte det. 

Intensiv vecka - men jävligt rolig

Det blev en intensiv men galet rolig vecka förra veckan. 
Jag fick ett extrapass och jobbade på lördagen också, sen satte jag mig direkt i bilen för att åka till Karlstad och gå på Snabba cash med Elin. Sen följde hon med mig hem till Säffle och så chillade vi hela söndagen.
 
Sen började vår roadtrip:
Måndag: Ullared, Borås, Jönköping
Vi brummade ner till Ullared, shoppade loss sådär som man gör vettni. Sedan åkte vi till Borås och Åhaga outleten där de har Nelly-kläder. Efter det åkte vi till Jönköping och käkade med Anna och senare även Isabelle. Sedan sov vi på hotell som Elins mamma var så snäll och gav oss sina poäng så vi bodde gratis :) haha, galet god frukost var det. 
 
 
Tisdag: Astrid Lindgrens värld, Vadstena, Motala
På morgonen tog vi oss till Astrid Lindgrens värld, tittade på Pippi, Madicken och Ronja Rövardotterteater. Fint väder hade vi också, så det var trevligt. Sedan åkte vi och skulle titta på klostret i Vadstena, och sen hem till min moster i Motala där vi blev bjudna på middag och blåbärspaj. 
 
Nils Karlsson pyssling
 
Kling och Klang ;) haha
 
Onsdag: Kolmården, Örebro, hem
Sista dagen var vi på Kolmården, vilket vi båda hade längtat enormt efter. Delfinshowen ägde, sälarna och sjölejonen ägde och allt ägde. Förutom spöregnet som kom på slutet. Rann vatten om oss båda och vi fick stå och byta om helt utanför bilen. Till och med mina trosor var blöta....
På vägen hem stannade vi till i Örebro och köpte lite vin och fikade. Kom hem ca 20.30 på kvällen.
 
På safari :)
 
Sen kom ju regnet då... haha
 
Torsdag - Söndag: INSPARK I JÖNKÖPING
När man kom hem var det bara att packa om för att på torsdagen sätta sig på bussen och åka ner till Jönköping igen. Elin och jag började väl festa liiiiite på bussen. Inspark var det som gällde. Och såklart mys med de bästa. 
 
 
AWESOME VECKA HELT ENKELT. 
 
 
 
 

Sista dagen

Gör nu sista dagen på sommarjobbet. Skulle ha gjort det igår, men tog ett extrapass idag. Så vi får se... antagligen är detta sista dagen. Buhu! Har i alla fall bakat söta små prinsessmuffins till mina vänner gamlingarna, och till personalen såklart.
 
Marsipan med smak av päron och citronfrosting som fyllning. 
Åt en förut och de var verkligen goda! hihi, hoppas de andra kommer tycka det med.

Jobb <3

Gör sista veckan på jobbet nu och jag vill typ gråta. Jag älskar mitt sommarjobb. Det är verkligen det bästa jobbet man kan ha, och inte en enda dag på två månader har jag inte velat gå till jobbet. Jag tar gärna extraturer för att jag ska FÅ gå till jobbet. Är jag hemma en dag så längtar jag till jobbet. Kanske beror på dem jag jobbar med också. Fantastiska människor. 
 
 

Pimpade hörlurar

Hehe, såg på framsidan på blogg.se att någon hade pimpat sina hörlurar. Fett nice tyckte jag och åkte och köpte pärlor. Har också pimpat mina nu då alltså.
 
Hade egentligen velat ha pärlor i pastellfärger, men alltså, jag bor i Säffle. Man kan inte få allt. Jag är glad att jag ens hittade pärlor liksom. Genomskinliga/glittriga är inte fyskam det heller :) 

Vaniljmuffins med kaffefrosting

Testade min cup cake maker igår. Fick den av världens bästa föräldrar förra veckan. Pratade om hur gärna jag ville ha en och sen någon dag efter så stod det en på sängen. Gjorde i alla fall vaniljmuffins med kaffefrosting. Det blev verkligen aaaasgött. Har aldrig gjort några godare muffins någonsin. Lite fina blev de med...
 
Blommorna har jag gjort av sugarpaste! :) och med lite glasyr och en silverkula. 

nytt halsband, svullna läppar

Har köpt ett nytt halsband ifrån H&M. Tyckte att det var väldans fint. Har verkligen fastnat för det här med "kraghalsband". Har köpt ett par styckna om man säger så...
 
Köpte ett lipplumber ifrån nelly förra veckan med. Testade det i lördags. Min läpp är fortfarande svullen. Vaknade till och med på natten av att det värkte och gjorde skitont i läpparna. Inte riktigt den reaktionen man vill ha kanske. Ha fått som två lite större bölder inne i läppen också. Synd! Kommer nog aldrig mer våga att använda det.