Haha sjunkande siffror!

Igår var det ingen som ville läsa min blogg. Eller jo, 9 tappra läsare hade jag!
Så lite läsare har jag inte haft på vääääääääääääldigt länge. Känns inte så bra. Skriver jag så tråkiga saker så folk slutar läsa?

Haha seriöst?
Är det någon som har någon önskan om vad ni vill ha på bloggen?

OCH KOMMENTERA NU OKEJ!!!


High School Musical

Jag och Sanna var på High School Musical igår. Musikalen då alltså. Det var i Sundstaidrottshall. Sanna var bäääästa och bjöd mig på den. TACK SÅ MYCKET!!!
Kevin Borg spelade Troy och det var lite roligt. Kevin är ju inte så bra på svenska.
Eller jo, han är bättre än i idol, men jag menar, nu har han ju ett manus att följa. Men det var bra sång och allt. Gillade den. Haha, fast jag har ju redan sett den en gång tidigare, i Stockholm. Exakt samma skådespelare och så, förutom Kevin då, som inte var med då. Men det var bra, det var det!


Fyllesms

Alltså det finns inget roligare än fyllesms. Och då pratar jag om de fyllesmsen man inte skriver själv. Fick igår, och fattade verkligen ingenting! Haha, behöver inte nämna några namn sådär, men...

Sms-konversation:
Han: Vill du ha lite kul sen?
Jag: Haha va?:P
Han: Nån sa att du är ensam? Tänkte om du ville ha sällskap
Jag: HAHA men Jaha! Är du fullg? (Ja, jag skrev fullg)
Han: E du arg på mig? Mena inget illa, du e ju söt bara .)

Jag skämtar inte om jag funderade hela kvällen på vem fan som hade berättat för honom att jag var "ensam". HAHA, dog!
- Han bor för det första typ 30-40? mil härifrån. Så vem kunde ha sagt det liksom?
- För det andra så gillar jag att han frågar om jag är arg. Haha! som om det vore det värsta han kunde tänka sig, att jag är arg. Respekt!
- För det tredje så gillar jag att han skrev sms idag och bad om förlåtelse skrev typ "någon måste ha pratat om någon Josefine". Gillar också att någon pratar om Josefine 30 mil härifrån och han antar att det är jag och skriver till mig. HAHA. Cute

20-års fest.

Var på en fet 20-års fest igår. På Koriander.
Det var Bobe som fyllde 20, och hade hyrt? inre delen av Koriander fram till tio. Det var ganska nice faktiskt. Vi fick mat, och det var en tävling. Det var lite kul också, för man mäkte vilka som var Säffle/Karlstad folk. Karlstadfolket hade lagt ner sig och hade verkligen klätt ut som till kändisar (Var Hollywood tema) Lady GaGa och Johnny Depp var bland annat där. Lite coolt. Lady gaga hade även egna uppträdanden till sina egna låtar då såklart.

När Koriander öppnade sen vid tio så fick vi självklart vara kvar också. Det var trevligt.




Födelsedagsbarnet kom i fin bil


Hon tog på sig sin kavaj

Nä, för den glömde jag i Säffle i måndags.
Känner att, jävlar va skönt att jag är pigg! Eller inte pigg, men så pigg man kan vara när man går upp vid sju. Vaknade halv sex och insåg att jag fick sova i 1,5 timme till. Då kände jag mig lycklig. Dessutom somnade jag vid elva. Så har sovig 8 timmar.

Får finbesök från Säffle senare idag med! Ja herregud.

AAAH

Jag öppnade kylskåpet förut, tittade lite vad vi hade för mat. Såg en coca cola burk stå i dörren där, blev lite avundsjuk på att Evelina hade en cola och inte jag. Tog upp den för att känna på den lite. Trodde jag drömde. Det var en Cola med Vaniljsmak! Mitt hjärta stannade nästan. Fattar ni, det var Coca cola vanilla. GAAAAALET!

Vill inte ens avslöja var hon hade köpt den, för alla kommer köpa med en gång så det tar slut :( Alla vet säkert redan var det finns, så det kommer ta slut ändå. Kanske finns överallt? NÄ, eller? Jag fick ett sådant glädjerus i kroppen att jag inte brydde mig om att det är kallt ute, att det inte gick några bussar eller att jag hade pyjamas på mig. I WALKED A THOUSEND MILES!

Sen satt jag i två timmar och njöt av min cola.


Skolan

Sitter i skolan. Den enda läraren jag behövde JUST IDAG, är hemma. Kul, jag som skulle jobba med min webbdesigns uppgift! Menmen, jag får väl sitta och rita istället. Det duger typ lika bra. Blir ett flashbildspel om hur man bakar chokladbollar. Lite nice blir det...
Ska på Robin in tha hood sen, efter maten!

Nej, jag är inte bitter

Ni kommer ihåg gardinstången som gått sönder i lägenheten? Som om att någon har svingat sig som i lianer typ.
Min syster skyller ifrån sig på en av sina kompisar! Schysst tycker jag. Men visst, vi säger så...
Om ens "kompis" har haft sönder något, ser man inte till att lagar det då undrar jag?
Hade någon av mina kompisar haft sönder gardinstången så hade jag sett till att fixa det dagen efter eller något.
Hade inte förväntat mig att min kompis skulle göra det, eftersom, visst det händer, nästa gång kan det var jag som har sönder något hemma hos kompisen.

Dock har det nu gått en evighet och min syster har inte så mycket som brytt sig om att laga detta. Hon har lagt upp den ena gardinstången så att den ligger på en skruv. JAHA liksom? Jag fattar inte ens hur de har lyckats eftersom skruvarna har dragits ut ur väggen, helt stört!
Så nu har JAG lagat saker som min systers kompis har haft sönder. Rättvist?

Fast vem fan har sagt att livet ska vara rättvist!


 Snyggt va!


FIXAT!!!
Men evelina kan vara lung, räkningen på det där kommer...


En tur till stan

Jag har faktiskt hållt mig borta från stan ända sedan mamma sa till mig.
Men idag får jag lön. En lön som tydligen ligger på 1500kr mer än vad jag trodde. Firar lite med att åka in till stan. Ändå ledig idag och har inget att göra. Dock ska jag bara titta på saker, känna att jag har råd att köpa allt jag vill, men ska inte göra det liksom. Lite terapi! Haha. 


 En bild ala dagens outfit.
För att jag vet att ni gillar det...Not!
Men jag har brist på bilder, okeeeeej?


In your face

Sanna har VÄLDIGT roligt åt att jag sa:
"Är det Jill Jonsson jag ser på tv?"
När vi tittade på bingo lotto. Okej, det låter som om att en 90 åring har formulerat den där meningen. Och med det tonfallet jag hade när jag sa det så lät jag säkert som en 90 åring också. Men till mitt försvar så var jag trött, hade festat två kvällar i rad, sovit ett fåtal timmar, och var ganska borta!

Sanna däremot var i helt normalt skick när hon sa det här...


 Mh... vem äre som skrattar nu va? HA HA HA!


Godmorgon

Sovmorgon idag. Börjar först 13.30. Gaaaaaaalet skönt. Dock är jag inte alls pepp för att ha textkommunikation, men det är väl en helt annan femma antar jag.

Efter skolan ska jag och Sanna iväg till Friskis & Svettis och träna tror jag minsan.


 Insåg förut att jag behöver klippa luggen!
 Så jag tog kökssaxen och gjorde det.
Nu ser folk mig igen. Jobbigt.


 Här får ni se min nya prickiga tröja också.


Ingenorkarläsadethärändå

Känner mig lite irriterad

Vi var tvugna att välja ett projektarbete som hade något med media att göra, helst våran egen inriktning. Jag och Sanna gör ju en bok. DOCK, har skolan sagt det att vi kan inte räkna med att ha tillgång till det vi behöver från skolan. Så det de begär är då alltså till exempel jag och Sanna ska ha råd med en dator som är bra nog för att köra CS programmen som bara dem skulle kosta oss ca. 6000kr att köpa, 100% lagligt!
De som har foto kan alltså inte räkna med att få låna kamera från skolan? De MÅSTE ha råd med en egen systemkamera. De som går rörlig bild ska alltså ha råd att köpa egna filmkameror då eller? Jag tycker att upplägget är så jäkla knasigt!

Dessutom har våra lärare sagt att detta jävla projektarbete är så hiiiiiiimla viktigt, och att man inte får sluta gymnasiet utan ett G i det? Det är såååååååååå viktigt att vi får använda sakerna på skolan, om det finns tid över för oss. Fattar väl också att ordinarie lektioner måste få använda datorerna och så först. MEN om det inte finns schemalagt när vi ska jobba med projektarbetet, när finns det då tid för oss?

Jag och Sanna hade två timmar idag då vi kunde jobba med projektarbetet. Göra lite nytta! Fanns inte en enda dator vi kunde använda. Eller jo, i typ 40 minuter. Sedan blev vi utkörda vart vi än gick!
Det sööööööööööööööööög!

Zzz

T R Ö T T !

Tidig måndag

Usch, för första måndagen sedan i juni börjar jag innan klockan 12. Jag fruktar detta då jag minns hur jävla trött jag var de måndagarna förra året. Haha, typ som om jag aldrig börjat tidigt på måndagar. Jag har blivit bortskämd det sista halvåret! Halv nio ska jag vara på plats imorgon för att påbörja kursen Svenska C! Just nu längtar jag inte. Inte det minsta faktiskt.

Till råga på allt ska jag sitta typ tre timmar på Webbdesignen för att inte lära mig något nytt alls. Men för att sköta min närvaro! Det suger.

Positiva klubben. Joina?

New moon the musical





Här är två filmer från när Evelinas klass hade den där musikalen i torsdags. Fett bra tycker jag iallafall!!!
Stolt storasyster?


Ännu en söndag

Första söndagen sedan väldigt, väldigt, väldigt länge ska jag ägna mig åt lite plugg. En textläxa vi fick över helgen. Vi ska sätta oss i fönstret och titta ut, sen skriva en gestaltande text. Ja... Man ser inte så mycket utanför mitt fönster, det är lite synd! En ganska händelselös text liksom...


Lördagskväll


 Såhär spenderade jag min lördagskväll.
Apelsin, glass, chokladsås och en cola
+ Alvin och Gänget 2 som jag låg och grät till.
YEAH!


En sång

Vaknade till tonerna av Kelly Clarkson imorse (JA, det var Evelina som väckte mig med att spela musik, precis som när vi var små!!!)

"I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes til' I touch the sky
And I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
"

Har haft den jävla låten på hjärnan hela dagen. Nynnar för mig själv hela tiden. Blir trött på min egen röst, som ändå inte är bra nog för att sjunga låten. Men sjunger ändå!


Ute i solen


 Nelly ville gå i snön, som var liiiiite för djup!


Hon fick så mycket snö under/i tassarna att hon inte ville gå mer.
SÅ SÖT! :) haha


Då satte vi oss och softade i snön istället!


Våfflor

Hehe, fick våfflor till frukost jämt nyss! Det gillar jag. Evelina och co. hade gjort det, och mamma gjorde till mig. Sen kom pappa hem efter att ha varit ute med Nelly, så då fick han också våfflor. Vilken lördagsidyll! Vi hann också disskutera kvällsmaten. Jag fick bestämma lite. Och jag ska göra efterrätt idag med. Förra veckan blev det mousse med limemarinerade jordgubbar. Får se vad jag hittar på idag minsann! haha.

Jaja.
Ska och lämna tillbaka filmer som jag och Lisa hyrde igår.

Fredagsmys

Evelina har två kompisar ifrån Karlstad här ikväll. Vi åt tacos och vid bordet:
Evelina: Såå, hur har din dag varit?
Jag: Varför frågar du det?
Mamma: HAHAHA, ja varför frågar du det?
Jag: Du har väl aldrig frågat mig det förut?

Sen kom Lisa, mamma frågade om hon kände att det luktade mat. Och lisa svarar;
Lisa: Jasså, sitter vi i finrummet och äter idag.
Jag: Haha inget är som det ska.
Lisa: Nej det brukar vi då aldrig göra.

Tror minsan att min familj försöker visa sig lite fina i kanten nu när vi har folk ifrån storstaden här och allt. Tur att jag och Lisa vet hur saker ska vara iallafall.


 Sen åkte vi till ICA och köpte varsin fredags MIX och
en varsin isglass för 3kr/st. Nu äre fredagsmys...


haha aaw

HAHAHA, min syster spelade ju Edward igår. Pappa kände inte igen henne när hon kom ut på scenen! Det tyckte jag var roligt. Väldigt roligt!


 
 

 
 Hon dansade lite också

 
 Och spelade lite också.


Freeeedag!

Okej, lite wierd vecka har det varit. Men jag gillar det! Varje vecka borde innebära tre dagar i skolan, fyra dagar ledigt. Det passar mig utmärkt.
Idag har vi faktiskt text. Änsålänge har jag inte hört att det är inställt iallafall. Haha. Nä men det blir säkert bra. Dock hoppas jag av hela mitt hjärta att vi inte slutar fem. Det skulle förstöra hela min fredag känns det som.


En fet jävla smäll

Haha kom och tänka på det nu. Vad roligt där är när man tror att man ska få skit för något, och liksom bygger upp en konversation i huvudet för att försvara sig själv. Och så träffar man personen och liksom bara:
- Mh, jag råkade ha sönder din Ipod...
- Jaha, men det gör inget :)
OCH där, gick hela talet upp i rök. Man blir nästan besviken över att man inte får säga allt man har diktat ihop.

Eller när man är sur på någon. Planerar att skälla ut personen nästa ggn man träffas/pratar, man vill att den ska bli rädd, och börja gråta, ge den en fet jävla smäll, och personen bara:
- Du förlåt...
- MEN JAHA!
Ja, då fick man inte skälla inte!

Låter som en aggresiv människa. Men jag har så bra medmänniskor, därför händer det här så ofta -- att jag inte får skälla eller behöver försvara mig. De är så jävla förstående.

Twilight/New moon musikal

Ska alldeles strax till Evelinas skola. De ska ha uppvisning av en Twilight eller New Moon musikal. Jag kommer inte ihåg vilken det är, eller om det är båda kanske? Min syster är iallafall Edward! Om inte jag minns helt fel så fick hon spela kille i den förra musikalen ( Hairspray ) också. Jag vet inte om jag borde granska det närmare, men kanske försöker de på skolan säga Evelina något? Kanske önskar de att hon var en superhunk? Eller så är det bara en tillfällighet!

Hon kom hem igår och tyckte det var otroligt synd att när de ändå skulle göra musikalen och att vi är svenska att de inte gjorde den på värmländska då. Jag håller med...

- Förlåt Bälla, dä va inte meningen att lämmerej i skogen sådär.
- Dä gör inge
- Ja älskerej
- Ja älskerej också 

Okej, exakt så kanske det inte är. Men roligt vore de!


 Annars är den här rätt bra med...


Hatar mobiltbredband

Skrev ett inlägg imorse om hur jag hatar att vara morgontrött. Dock bestämde sig mitt mobila bredband för att inte vilja uppdatera bloggen, och kopplade ur varenda gång jag tyckte på "Spara & publicera" knappen. Det sög!
Nu har jag tejpat ihop modemet med usb kontakten och tejpat fast detta på baksidan av datorn, med eltejp. Hoppas det funkar!

Började 08.30 idag, och slutade 09.50! Det gillar jag. Egentligen var jag laddad för en dag ända till 17.00. Men eftersom textkomunikationen visst blev inställd idag med så slutade jag 7 timmar tidigare! haha. Så jävla slapp vecka har jag haft.



 Haha, alla sätt är bra...
Och det funkar änsålänge!


Håll dig borta därifrån.

Mamma: Vad har du gjort idag då?
Jag: Städat, varit ute och gått typ!
Mamma: Inte gått i stan väl?
Jag: Nej!
Mamma: Bra! Du ska hålla dig borta därifrån.

Normala mammor säger till sina döttrar att hålla sig borta från alkohol, droger och äldre kåta män. Men inte min mamma inte. Hennes största fasa är att jag prommenerar i stan.
Tja, vi alla oroar oss över olika saker antar jag.


ibland glömmer man vad man behöver göra

Herregud, jag har haft så fullt upp med att inte göra någonting alls att jag totalt har glömt bort att äta!!!
Nä, men jag har faktiskt varit så duktig att jag har städat och lite så, varit ute och prommenerat i över en timme. Galet kallt, men skönt. Sedan har jag haft lite hemmaspa med ansiktsmasker, hårinpackningar och grejer. Fräch tjej är jag nu! ;) 
        På vägen hem gick jag förbi coop och skulle unna mig själv Ben&Jerry, men ångrade mig och kom därifrån med en tomat och majs istället. Vad ska jag ha det till ens?


 Såhär brun och fin var jag i ansiktet förut.
Älskar chokladansiktsmask. Haha. Man blir så len
i huden efter att ha använt det!


Typ som söndag

Det är typ som söndag idag. I måndas var det fredag, igår lördag, och idag söndag! Söndag = deppdag! Det suger. Jag ska inte deppa idag. Jag ska... ja, vad ska jag egentligen? Fan, jag har ingen aning om vad som händer och fötter idag.

Sanna kom en sväng igår kväll/natt, och vi satt i bilen och pratade i lite mer än 1,5h. Det var trevligt. Haha! Blev lite kallt tillslut.
Kom och tänka på vad Jessicka sa när vi hade tagit ut tv:n i trädgården en sommar och skulle titta på fotboll:
Jessicka: Det är lite kyligt, men stämningen är bra!

Ungefär så var det igår. Haha!


HAHA stackars tjej

Min syster tycker att vi bara lever som jag vill i lägenheten.

1. Tror hon att jag hade låtit disk ligga i diskbaljan i 3 veckor om vi levde på mitt sätt? Jag skulle ta ett glas därifrån igår och lukten slog emot mig och jag spydde!!!
2. Tror hon att jag hade låtit henne strunta i att torka av matbordet om vi hade levt på bara mitt sätt? Eller låta allt jävla kladd vara kvar på köksbänken? Tror hon att jag skulle leva så?
3. Tror hon att jag hade låtit henne släppa saker på stället om vi hade levt på mitt sätt? Just nu ligger badrumshandduken ute på skorna! Där släppte hon den. Nice?
4. Tror hon att jag hade låtit henne ha hela jävla garderoben utanför om vi hade levt på mitt sätt?

Vet ni vad det värsta av allt är? När jag säger det här till henne så svarar hon:
- Såhär hade jag levt om jag bodde ensam!

Gör det mig till en nobody? Eftersom att bo med mig är som att bo ensam? Är jag osynlig?

På tal om sms som förändrar livet...

JA okej, det var väl väldigt passande att jag skrev om det nyss. Fick ett sms nyss.
Och jag kom btw på att jag saknar min gamla kamera så mycket. Den brann upp! It sucks. Ska köpa ny. Lika märke. För den kunde ta kort på sms, det kan inte den här kameran som jag har nu.
Men iaf fick ett sms av Sanna:



Haha, det där sms:et gjorde att jag är LEDIG idag. Så jävla nice! Som jag svarade Sanna - Ibland älskar jag livet.

 


Ett sms

Jag har verkligen tänkt på det här i några dagar. Okej, mest i söndags. Tänk vad små faktorer i livet det är som avgör hur ens framtid kommer att se ut. För mig var det ett sms i april som avgjorde en del av mitt liv, och fortfarande är en del av mitt liv. Ett sms liksom. Fan. Om jag inte hade skickat det sms:et vad hade hänt då istället? Man blir lite galen av att tänka på sånna här saker. Vill liksom veta vad som hade hänt...



 Haha, nu var det inte det här Sms:et jag pratade om.
Men jag gillar det här, därför!
En liten stämningshöjare


Ooookej?

Det var precis någon som knackade på dörren här! Eftersom det är ganska mycket ljud runt omkring här i lägenheten så var jag inte riktigt säker, så jag var tvungen att tänka efter lite innan jag vågade röra mig. Så jag tog mobilen, beredd att ringa till mamma (man vet aldrig vem som kommer och knackar på vid tio på kvällen, okej?), och öppnade dörren. Tomt! Men det var spår upp för trappan det var det. Så personen hann väl gå på ungefär 10 sekunder. Kanske var tur...


 Sånhär fin lugg hade jag imorse när jag vaknade btw.
Så jävla sexig morgon friss!


8 starka

Vi var 8 själar från klassen som tog sid till Go Green dagen idag. Det var trevligt ändå. Rektorn hade gömt sig i en papperskorg. Eller en soptunna var det väl. Vi gick tipsprommenad, och jag är rädd att jag var så dålig att jag inte vinner en cykel. Det suger! Bränd varm choklad med vispgrädde blev det också. Nice! Haha
Mina fötter är på simläger också, i mina uggs. De ska simma till ungefär halv åtta, eftersom det är först då jag är hemma. Yey!

Go green

Hehe, är Go green dag i skolan idag. Börjar först klockan ett. Så det känns ganska soft. Man kan vinna en cykel också. Det gillar jag. Jag skulle behöva en cykel, om den är rosa. Nä, jag tar vilken färg som helst. Haha!

Kom på igår att den här veckan blir rätt bra. Börjar ett idag. Halvtre imorgon, ledig på onsdag. Sen halv nio torsta och fredag. Men det står jag ut med! haha.

Flaskpost

Hehe, letade som sagt igenom lite skåp och så (det var då jag hittade den fula elefanten, som Lisa btw verkade bli ganska glad över) och hittade ett gammalt kort.

"4/8 -98
Hej Josefine!
Det var en trevlig hälsning jag fick från dig på min 72 års dag. Flaskposten låg och guppade nere vid bryggan. Det var första gången jag fick flaskpost. När jag och mina kamrater var i din ålder skickade vi flaskpost och sa att vi var sjörövare. Ingen vågade svara. Min kära hustru bifogar 50kr. Var rädd om dig nu och för all framtid!
Hälsningar Britta och Bo
"

Haha jag var liksom 8 år gammal då. Så himla sött att jag skickade flaskpost!!! haha. Ännu gulligare att jag fick 50kr. Känns lite läskigt. 72 år fyllde Bo då. Undra om han lever idag? Sorgligt. Nä jag ska inte tänka så.


 Bokmärken hade de klistrat på också.


The blind side

Såg av en slump en trailer på grafiskt i fredags. Det var några som satt och tittade på den och jag tittade över axeln. The blind side. Trodde den inte hade kommit ut än. MEN SÅ JÄVLA BRA FILM. Tårar i ögonen hela tiden. Och jag vill ha en Big Mike här hemma... Verklighetsbaserad film också, vilket gjorde att den var ännu sorgligare! Eller rörade.



Upp till Brändströms blir.

Ska upp till Lisa strax. Kul att man säger upp. Alltså var jag än åker i Säffle så åker jag upp. Så jag menar, jag måste bo i botten. För jag åker upp till Norelund, och jag åker upp till Treabackarna. Vilket betyder att alla åker ner till mig. Nice för dem.

Haha aja, jag ska upp till Lisa nu iallfall.
See ya!


 Hon ska få paket! :) haha.
HAHA, känns som om jag ska på barnkalas.
Jag fick alltid Lisas pappas kalsonger/strumpor i fiskedammen
när Lisa hade barnkalas hos sig när vi var små. Det var tider det.


HAHAHA, hittade den här fula elefanten(?) i ett skåp. Gjorde den
på träslöjden i typ trean antar jag. Det står iaf "Lisa 9år" på den
Så jag antar att jag skulle ge den när hon var 9. Hon får den 11 år för sent.


En traktor

Jag: Mamma vetu, man kan åka skridskor borta vid Marieberg där. På vattnet då...
Mamma: Usch, jag läste att en traktor gick genom isen där.
Pappa: Jag gillar inte riktigt att du jämför min dotter med en traktor.


Sötaste tjejen


 Älskar att bebisen ligger och snarkar på mitt golv.
 Hon gillade Hello Kitty kudden och somnade där.


Slicka smeten ur skålen

Man ska baka/laga mat med Sanna, för hon är inte det minsta intresserad av att slicka ur skålen eller visparna osv. Man får allt för sig själv... Det gillar jag. Det är främst därför jag är kompis med Sanna! Haha. Nejdå.

Man ska inte baka/laga mat med Nelly. Inte bokstavligt talat MED henne. Men hon vet när det är dags att slicka skålen, och då kommer hon tassandes och sätter sig och tittar på en med sina hundögon och man känner att man MÅSTE dela med sig. Nu fick jag bara slicka en visp! OCH dela med mig av det som fanns kvar i skålen.
Jävla hund! haha.

Men jag älskar henne, det gör jag!


vem vill läsa om Olas nya kärlek?


Covern jag gjorde i Grafiskt.
Snygg va?
haha, JAG gillar den iaf.


Coffee house by George

Vi var på Coffee house by George igår igen. Eller alltså, inte igen. Men andra fredagen i rad liksom. Mysigt! Trevligt med. Åkte till strand till någon fest. Fast jag och Sanna drog sen. En gubbe frågade oss om vägen till någonstanns. Vi visste inte var det var. Så vi fick dåligt samvete och skulle gå tillbaka och hjälpa denna gubben. Bussen plockade upp honom och hjälpte. Det var schysst!


 Sofistikerade tjejer


Rosetter, rosetter, rosetter

Ofta man måste stå och fundera på om man har för mycket rosetter på sig eller? AH OFTA! Fan, kan inte ha på mig varken mitt rosetthalsband, rosett armband, eller rosett i håret. BARA för att jag har ett rosett skärp. Det suger väl ändå, om något liksom.

Ska redovisa på Grafiskt idag. Jag är liiiite nervös. Eftersom jag har gjort om Ola...och mig. Jag vet att mina kompisar tar mig med en nypa salt. Men gör de andra det? Det är frågan det. Äsch, whatever. Jag är som jag är, och det är de också. Haha!


It´s over

Happ, har sett klart på True Blood då. Alla avsnitt sen i lördags. Inga nya avsnitt förrns i typ juni, juli Vad ska jag göra nu?
Skaffa ett liv kanske!


felsms

Fick ett sms förut på lunchen... Höll på att dö av skratt!
"Hej. Kommer du på maskeraden på lördag? Jag tänkte vara fånge i svart/vit tröja. Vill du vara min sexiga polis och ansvara för bojorna? Kram Jonas"

Han skrev fel sa han. Fast jag är fortfarande bjuden på maskeraden, och jag får fortfarande vara hans sexiga polis... Haha, är det inte norrmän som frågar om jag är naken, så ska jag klä ut mig till sexig polis. Grr

Idag är ingen vanlig idag...

För det är Världens bästa Lisas 20 års dag, hurra, hurra, hurra!!!!
Nu gåru inte till systemet och super sönder dig första dagen Lisa, Okej?
:)


Min dag

- Får VG i slutbetyg i Religion A
- Jobbade 4 timmar med projektarbetet!
- Frös nästan ihjäl på stan
- Paj kaos på McDonalds!
- Åkte till Friskis&Svettis
- Varje muskel i hela kroppen värker.
- Alexander Skarsgård är snygg!

Okej?


 Haha och om ni nu skulle undra varför det inte kommer några nya bilder så är
det för att jag inte har något USB uttag ledigt. Mobilabredbandet tar de två uttagen
som finns på den här datorn. Dessutom hackar det så jävla mycket, så om jag tar
ur det så är jag rädd att internet inte startar igen.


Friskis & Svettis

Jag och Sanna ska till friskis och svettis i eftermiddag. Testa på lite liksom. Hehe, är liiiiiite skillnad på priserna på friskis och svettis här och i Säffle. Där kostar det ungefär 400kr för mig - för ett helt år.
Här skulle det kosta ungefär 1800kr för ett år tror jag. Storstäder! Dock finns det väl fler pass att välja emellan och så, men ändå. Orka lägga ut så mycket pengar på det? Haha! Kommer säkert göra det tillslutt ändå kanske. Fast jag kör på 10-kort änsålänge.

Hoppas det blir kul :)


Ja det är svårt att veta

Åkte bussen in till stan förut, typ tom som vanligt. Bara jag och typ två tjejer till. Och så gick det på en alkis någon hållplats efter mig. Han gick bakåt i bussen och så säger han:
- Goddag tjejer!
Ingen svarar honom.
- Pratar ni svenska?
Ingen svarade fortfarande.
- Nehe! Nej, varannan människa nu för tiden pratar ett annat språk.

Det tyckte jag var lite kul.
Fast jag gillar faktiskt inte att prata med alkisar.


Skål för alkisen!


Trött och sleten

Vi spelade handboll på idrotten förut. Och för första gången i hela mitt liv så tyckte jag faktiskt att det var roligt! Har alltid hatat handboll, men aa. Det var något speciellt med dagens lektion alltså. Allt var roligt! haha.
Dock känner jag nu i efterhand att jag inte borde ha varit med.
Är helt slut i kroppen. Och jag som skulle ha åkt till IKEA och allt idag. Menmen, ska iaf försöka ta mig in till stan en sväng.

Sedan blir det True Blood resten av dagen skulle jag tro! haha.
Är det btw någon annan än jag som tycker att introt till True Blood är jävligt obehagligt att titta på? Jag spolar alltid förbi det.


 Speciellt i slutet tycker jag det är hemskt iallafall...


Sovmorgon

Hehe aah, fick lite sovmorgon idag. Första lektionen som var 2 timmar religion blev inställd. Så jag börjar och slutar dagen med idrott. Känns rätt soft ändå! Haha, iofs rätt ovärt att gå till skolan för att ha BARA idrott.
Men jag gillar idrott, det gör jag.


JAG är vuxen, okej?

Religionsläraren: Anser ni att ni är vuxna?
Klassen i kör: Neeeej
Jag i kör med de andra: Jaaaaa

Synd att jag inte fattade att alla ansåg sig vara så små i Mp3a. Då hade jag också sagt nej, bara för att jag inte skulle utmärka mig så mycket. Haha fan, jag som trodde att vi var vuxna alltså. Hur ska jag kunna se mig själv som vuxen när jag har över 20 klasskamrater som tycker att vi inte är det!

Okej, okej, vi är väl inte vuxna då.


 


Not my day

Alltså allt har varit emot mig idag. Gick med 100kg packning upp till busstationen i Säffle imorse, det tog mig aslång tid för att det var så tungt. När jag kom till Karlstad så hände det något med buss 7 som jag åker med hem till mig, så den blev 20 minuter sen, vilket jag inte hann att vänta på, så jag fick GÅ med den här jävla packningen till lägenheten, för att sedan ta bussen in till stan. Den bussen missade jag så jag fick gå till stan också. När jag kom till torget åkte trean iväg och jag stod där och ville bara gråta. Genomfrösen var jag så tårarna hade nog varit isbitar som trillat ur ögat på mig!

Life is, life is, life is good...
he

AJ

Skulle gå till badrummet och hämta vatten innan jag la mig igår. Mörkt var det så jag såg ingenting. Gick in i dörren som stod halvöppen liksom. Eller ja, dörren stod rakt ut. Ville svära, skrika och gråta men ingsåg ganska snabbt att det var jag som hade varit på badrummet sist, så det var mitt eget fel. Skit också...

Skola idag blir! Fyfan


Jaa, det var galet mamma!

Mamma: VAR HAR JAG GJORT AV MINA GLASÖGON?!?!?!?! (panik i rösten)
Jag: Jadu, du lägger dem på alla möjliga ställen...
Mamma: JA! och nu känner jag att jag har lagt dem på ett riiiiktigt GALET ställe!
Pappa: Mmmh, du har dem på dig!

Lilla, lilla mamma!


 Ni undrar säkert hur många härliga,roliga,galna,fula bilder jag har på
min stackars lilla mamma? MÅÅÅÅÅNGA :D


En prommenad i snön



 





Eh, aa. Var ute och prommenerade lite med mammi, pappi och Nelly!


I brist på annat...

Igårkväll hade jag verkligen inget att se på, förutom Pocahontas då. Så jag tänkte att jag skulle "fortsätta" se på True Blood. Gav upp om den serien efter andra avsnittet! Dock säger typ alla att serien blir bra så då måste jag se. Finns liksom bara 24 avsnitt tror jag, så det orkar man se också.
OCH okej, den är ganska bra! Fast att det är väääääääääääldigt mycket sex. Lite äckligt blire tycker jag, men ändå. Ah typ! Haha.

Och jag gillar nog serien för att jag vill ha en vampyr! En sexig en, med lika djupa känslor som Edward och Stefan(
The Vampire Diaries), sen i True Blood verkar det som om att sexet med en vampyr är det bästa man kan ha! Så en blandning av allt det?

Om ni känner er manade, ring
: 0730356094

haha

Pocahontas

Blev så förbaskat sugen på att se Pocahontas efter att jag och Sann hade sett Avatar i torsdags. Ja, Avatar var ganska lik Pocahontas tycker jag. Fast i vuxenversion, och några timmar längre! Men jag gillar Pocahontas, det gör jag.
Fick med pappa upp på vinden idag och letade reda på en hel banankarton med barnfilmer. Och då hittade jag filmen, så jag har sett den ikväll.


Haha har upptäckt att det är fler än jag som tycker att Avatar var lik Pocahontas iallafall. Det var så roligt för jag satt verkligen och väntade på att de skulle börja sjunga den här låten i filmen. I vissa ögonblick kändes det verkligen som om de skulle sjunga,
som i en Disney film.

Thaimassage

Jag och Lisa satt och tittade på filmer här om dagen. Filmer från när vi gick natur, för eeh, aa vi filmade ganska mycket då. Så nu tycker Lisa att vi ska börjar filma igen! För att vi är så bra och så roliga. Jag vet inte jag. Jag skäms ögonen ur mig när jag tittar på vissa filmer. Typ som våran spökhistoria. PINSAMT!

Fast det är klart, när vi filmade helt spontant, då var vi ganska roliga ibland...


En liten fika

Jag och Sanna skulle in till stan och fika en sväng igårkväll. Det vi totaly hade missat var att Coffeehouse of George är Karlstads nya inneställe. Eller ah, vi visste inte att det var SÅ populärt. Visa legg när man går in för att fika liksom. Aja! Det är väl nice. Fett mycket folk var det.

Var gött sleten när jag kom hem, somnade så fort jag la huvudet på kudden.
Orkade inte ens poppa popcorn som jag var så sugen på då. Det säger en del om hur trött jag var. Haha!

Haha nej usch, jag har inget intressant att skriva känner jag!
Inte ens en bild har jag


Haha så ser mina vänner på mig

Jennifer skrev ett så vackert blogginlägg om mig förut. Helt rörd. Jag, mitt vin och mina barbiedockor tackar Jennifer varmt över detta. Gillar att hon har döpt inlägget till Kejsaren. Helt plötsligt blev det så poetiskt liksom! Caesar = Kejsare = Jag! Galet. Där fick du till det Jennifer. 

Får man hälsa? KLART SOM FAN! Det är ju min blogg.
Isåfall vill jag hälsa till Ola! Puss



 
Skål.


Trött tjej

Idag vare svårare att ta sig upp. Sent igår och tidigt idag är ingen bra blandning. Känner mig aningen sleten! Haha. Men aja, det är fredag iallafall. Gött det. Bara grafiskt i skolan idag. Så det är inte så svårt direkt.


 Kolla min fina mugg!
HAHA köpte den typ för 100 år sedan
när jag var på Liseberg med mammi och pappi


Biomys

Jag och Sanna bestämde oss ganska hastigt för att vi skulle gå på bio idag. Så vi har sett Avatar nu ikväll. ÄNTLIGEN! Bland de sista som sett den känns det som. Bra var den iaf. Men som Sanna sa efter filmen:
- Ingen har nämnt hur sorglig den är!
ASSORGLIG ju...

Aja, trevlig kväll har det varit!

Vuxenpoäng och barnpoäng

Vuxenpoäng idag:
- Jag, Sanna, Sofie, Ida och Malin satt och diskuterade vargjakten när vi åt lunch på stan idag. Det är vuxet!

- Nää... det var nog allt!

Barnpoäng idag:
- Herregud, hur länge har jag letat efter en rosa adidaströja som passar ? LÄNGE! Iaf så hittade jag en idag.
Men var liksom? På barnavdelningen på Stadium! Vafan liksom. Dock är barnadidas typ 300kr billigare så tack ändå.

- Jag ringde och frågade om mamma ville betala min adidaströja.

- Redesignar FRIDA tidningen på grafiskt. Jag har Ola på framsidan. Och coverstoryn handlar om Ola och hans nya flickvän = Jag! Josefine väx upp? Ääääh!


Skola igen

Usch, fy och blä!
Haha, känner verkligen inte för att gå till skolan. Orka liksom. Börjar dock först vid halv ett, så ska möta Sanna på stan och käka lunch. Får väl se om någon mer hänger med från skolan. Eftersom de andra har historia nu på morgonen så började de liksom redan vid halv nio tror jag...

Grafisk hela eftermiddagen blir det. Taggad? Nej! Men aa, det släpper nog när jag väl är på skolan. Kanske.

JAG lever...

... men jag vet någon annan som snart inte gör det.

1. Hur fan lyckas man ha sönder gardinstångar? Bara undrar? Försöker man leka tarzan och hänga i dem eller? VISST det händer olyckor ibland. Konstigt nog händer det ALLTID min lillasyster. Och eftersom det är just hon så skulle det inte ens förvåna mig om hon har stått och dragit i gardinen för att den ska gå sönder. Eller bara varit allmänt brutal och oförsiktig som vanligt.

2. Det är typ -20 ute, och Evelina har stängt av elementet. Varför?

3. Evelinas garderob bar flyttat ut i köket. Under köksbordet! Vad gör den där undrar jag?

4. Vårat kylskåp har också flyttat, ut på köksgolvet. Mysigt! Jag älskar att trampa i ost och känna brödsmulorna bli fler och fler under foten. GALEN!

5. Papperskorgen har med flyttat. Till diskhon! Där vi har ris, en halv flaska ketchup och allt blandat i en enda jävla härlig röra!

Verkar vara billigt att flytta nu efter nyår. Varför har ingen sagt till mig? Jag vill också flytta.



Vafan liksom?


Livrädd tjej

Skulle åka med buss från Säffle 16.30 idag. Kom bussen? Nää. Den hade kört av vägen! Jag ville bara gråta. Ville inte sätta mig på en bussjävel som dödar mig. Tåget var 20 minuter sent såg vi när vi kom till stationen, så nått fel vare där också. Snö i söder sa mamma och pappa. Valde att åka buss iallafall. Livrädd. Sitter med säkerhetsbälte! Fast det ska man alltid ha...

Men jaha ? !

Jag tror nästan att man måste heta Josefine Caesar för att lyckas få en matfläck på insidan av en tröja!

Bortskämd hund

Haha, det är väldigt mycket snö ute... om någon skulle ha missat det. Min hund, Nelly, hon hatar att det är så mycket. Därför har vi fått  gräva gångar i trädgården så att hon kan gå där! Det är lite gulligt tycker jag.


Life sucks

Har haft telefondate ikväll. Trevligt! Jag och Sanna tävlar alltid om vems liv som är jobbigast. Känner alltid den här "Kent och rakblads"-känslan när jag lägger på. Kul... Varför är alltid killar med i bilden?
OCH varför handlar alla jävla depplåtar om kärlek och krossade hjärtan undrar jag? Det stör mig! Tänk om man deppar för något annat. Vad ska man lyssna på då?

Vill dela med mig av känslan till er läsare!
Så här har ni 2h "kent och rakblads" musik ala Josefine
(Deppmusik alltså, för er som inte fattar. Typ ni som ligger över 40 sträcket!)



Ring ring...

Ofta man lyckas vakna av telefonen tre gånger under en natt/morgon.
Kul att jag har på något sätt blivit lika besviken varje gång det har ringt. Hoppats att det ska vara någon annan... någon helt annan.
Första gången var det dolt nummer. Var en som nästan alltid ringde med dolt nummer... men det var någon jävla norrlänning som frågade om jag var naken istället. Haha! VEM UNDRAR JAG?

Varför tolkar jag alltid fel?



1. Visst känns det som om att Tea, 2 skulle vara ett barn?

2. Var det bara för mig det tog typ 10 minuter att ens förstå den blåa meningen?

3. Hur ofta använder man ordet tomten, istället för trädgården...i juletider och allt. Jag fattade inte varför någon skulle springa på tomten. Och vad det ens hade med örnen och allt att göra...Tomten liksom!

4. Nä, det här var den mest sugiga notis Aftonbladet någonsin har haft. Bara för att den var så krånglig.

Nu tar vi natta gött folk.


Scrap Booking

Köpte ett Scrap Booking album i lördags, har tänkt att göra för hela år 2009.
Så har suttit och letat bilder i nästan 1,5 timme nu. Har inte riktigt tänkt på vad jag gjorde förra året liksom. Därför var det ganska roligt att titta igenom. Tänkte flera gånger bara "Men va, gjorde jag det 2009?"

Lite skrämande att typ 2/3 av bilderna är festbilder dock. Men då tänker jag såhär, alla har kamera på fester...Ofta man tar kort på vardagliga saker! Eller ja... ganska ofta. Haha, men ändå. Har jag festat så mycket? Näää? Eller? jo.


Idag är det den 4:e

I lördags när mamma och pappa var i Karlstad så skulle jag fråga mamma vad det var för datum, av någon anledning så var det lättare att fråga än att tänka själv. Men det fick jag ju göra ändå...

Mamma: Det är den fjärde!
Jag: Haha, nej det är det inte. Det måste vara den andre
Mamma: Nej, den fjärde är det! Nej, den tredje!
Jag: Haha nää
Mamma: Japp, den tredje är det.
Jag: Mamma, det var nyår i förrgår.
Mamma: Var det de?

Typiskt mamma!


Jag är en kebab

Jag tror att Sanna har fruktat att jag ska lägga ut den här filmen på henne. Hon riktigt andades ut efter Isabelles födelsedagsfest och ingen film dök upp på bloggen.

MEN nu är den här.
Sannas big breakthrough...


 Ja... hon säger "Jag är en kebab" med bryning!
Haha! Roligaste filmen som får mig att skratta högt.
Vi körde "Sanning eller konsekvens" och Sanna skulle
då snurra runt 10 varv och säga just det där med kebab + brytning.


Kvitton

Hehe jag bestämde mig förra nyår att jag skulle samla på kvitton i ett helt år och se hur mycket det blev. Så jag har faktiskt samlat på nästan exakt alla kvitton jag har fått. På vissa ställen får man ju inte ens kvitton och några har försvunnit på vägen hem eller liknande.

MEN nu har jag räknat ihop alla kvitton.
- Första reaktionen när jag såg summan var ÅH HERREGUD!!!
- Sen tänkte jag att det inte var så mycket ändå.

41142,14

Fast i och för sig så är det många kostnader som inte finns med där.
-Flyg till Barcelona
-Dator
-Hotellkostnader
och så vidare...

Nää... jag tyckte nog inte att det var överdrivet mycket.


Lådan med alla kvitton... Galet!
När jag skulle räkna så fyllde de hela sängen nästan.

 
 Fast det är klart... hehe!
ALLA 41142kr har ju inte varit mina! (A)


Huvudmassör

Jag fick en huvudmassörgrej i julklapp av mamma och pappa. Det roliga är att mamma köpte den till mig för att hon vet hur obehagligt jag tycker att det är. Det kryper i hela mig när jag använder den och jag får verkligen panik.
        Iaf så har jag drömt mardrömmar om denna lilla sak i tre nätter nu. Jag drömmer att den är typ förhäxad på något sätt. Så den liksom kryper iväg och vill göra livet allmänt surt för mig. Så inatt så var jag asförbannat på pappa i drömmen, för att han hade släppt den här förhäxade sak med blicken i några sekunder så den hade krypit iväg. Jag var helt panikslagen och grät och svor och sprang runt i hela huset för att hitta den. Hittade den i mamma och pappas säng. När den såg att jag kom så hoppade den på mig...
        Jag skojar inte om jag säger att jag verkligen var livrädd för den. Jag gick så långt i drömmen att jag googlade på hur man skulle bli av med förhäxningen. Funkade inte :( Jag som trodde google hade alla svar.

Är rädd för att drömma om den inatt igen.


 Förstår ni hur rädd jag är för den här?
Den förhäxade huvudmassören


Blir Harry Potter

Ska hem till Josseposse ikväll och äta tacos och titta på Harry Potter! Det blir nice det. Känner att jag behöver en lugn kväll där jag vet vad som ska hända. Haha! Lite för mycket impuls det senaste nu. Därför...

Som sagt så har det städats idag, kylskåpet är fyllt och jag blev även några klädesplagg rikare... Som sagt, mannen med plånboken kom till Karlstad. Fett nice.


Städhjälpen är på väg

Jaaa, det är jag och Anna Anka som har städhjälp. Min kom precis just nu! Lägenheten ska storstädas, och kylskåpet ska fyllas. Så jag har en shoppingexpert här också... eller ja, det är det ju jag som är. Men mannen med plånboken kom med städhjälpen.

Kommer säkert bli en bra lördag!

FörtvivladTjej_90

Haha jag vill bara gråta. OCH JA, jag skrattar åt mig själv för att jag vill göra det. Jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Helt förvirrad är jag! Sova borde jag göra... hoppas att livet är bättre i morgon.
Vill jag sova ensam eller inte? Kan inte bestämma mig!

nyår

Det var en trevlig nyår ute på skoghall vi hade igår. Åt middag och hade väldigt mysigt. Lungt blev det. Skönt! Vi spelade tjejspel och skrattade massor. På tolvslaget var vi ute...