Play me...

Jag insåg just att Ola har en låt som jag INTE har hört! Galet... Nu har jag hört den. Den var ganska bra! Haha.
+ att han har tagit bort sina lockar i håret! Att jag ens orkar bry mig? Men han är snygg? sjukt snygg! Snyggare utan lockar.


Ugglor

Det ordet pluppar upp exakt överallt just nu tycker jag. Haha! Kanske just för att jag har ritat ugglor hela dagen? Kanske för att jag har googlat på det säkert 20 ggr? Kanske!
Håller på att rita ugglor som sagt, det ska vara en logga som ska sitta på en buss! Vi vet inte hur de vill att ugglan ska se ut, så jag ritar många ugglor, med och utan kropp! Tänkte att jag kanske skulle rita en utan huvud också... för säkerhetsskull? Men de kanske tycker att jag är konstig då... Fast det är jag ju!


 Här är några ugglor jag har ritat!
Vilken skulle ni tycka var cool på en röd buss?


Chefen

Jag var ju tillbaka första dagen på praktiken igår efter att jag varit sjuk. Det jobbar bara två på det stället, varav Lars (chefen) inte var där.

Men idag var han där:

Lars: Hur känns det att ha haft svininfluensan då?
Jag: haha jag tror inte det var den jag hade...
Lars: Nehe! Nej, du nöffar ju inte!

Nej jag gör ju inte det!


En bra dag...

Bra dag:

1. Idag på praktiken fick jag designa en logga. Inte till mig själv, som man kanske tror i rubriken, utan det var till en tjej som har startat eget eller vad man ska säga. Kände mig lite stolt när jag fick uppdraget att göra det. Och dessutom göra en folder som hon ska ha.
Annars brukar man mest vektorisera loggor som redan finns liksom. Men inte nu inte... Inga dekaler eller tröjtryck har jag rensat idag heller

2. I en butik i Åmål jobbar världens snyggaste kille, med världens sötaste leende och tänder ! Där var jag idag...I butiken alltså.

3. Har fått reda på att alla mina filer på datorn kanske inte är borta! Pappas jobbarkompis kan hjälpa mig att kika efter som jag kanske kan få tillbaka ALLT! Lycklig... Mina texter. Haha, jag känner mig helt tom utan dem. Helt galet...

4. Det är One Tree Hill & Gossip Girl idag... Kanske 90210? Jag lär mig inte riktigt om det är idag det kommer eller inte. Haha! Seriöst, 90210 är bästa just nu. Gaaaalet bra!

5. Jag ska ha vaniljlatte och glass!


 Hittade den här bilden från helgen!!!
HAHA, jag ser så störd ut...


Sång på stationen

Det sitter ett fyllo på stationen och sjunger och spelar... Han har nog gjort texten själv
"Små, små securitas tror att de äger Karlstad...SEEEECUTRITAS skapar fred när jag står vid systemet och dricker öl..."
Dock sjöng han Ronan Keating - When you say nothing at all förut med! Det var ganska bra...

Jag gillar att det är underhållning här inne när jag sitter här och har tråkigt.


Måndag, lite sömn

Jag kunde inte somna inatt. Syrran snarkade och jag var rastlös. Slutade med att jag satte i öronproppar och somnade först halv fem. Väcktes vid nio av att min lärare ringde och frågade om jag har det bra på praktiken! Jag var såååååå trött! Men kunde inte somna om, så la mig och kollade klart på en film.

Träffade Sanna i stan halv tolv, har suttit och jobbat på projektarbetet, och kommit en bra bit ändå

Nu är det webbdesign som gäller !

Där bor vi

Om ni skulle råka missa var jag och syrran bor så är det bara att ni letar efter den här skylten:


Fick trycka den på praktiken... :) Så nu hänger den på dörren!


Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Nej ikväll blev inte alls som jag tänkt mig! För det första så kom Evelina hem när jag stod och gjorde i ordning kvällsmaten! jaha liksom? Nej men klart hon får komma hit, hon bor ju också här. Sedan sms:ade mamma och sa att idolreprisen från i fredags gick på tv4 "Jaha okej, jag får väl se det före film då" tänkte jag.
Nu här mitt i idol så skriver Sanna att vi ska ut på kvällsprommenat! Så hon kommer in till stan och så ska vi gå ut och gå!

Ingen filmkväll här inte...
Men jag gillart!


 Vi får akta oss så att det här inte händer oss nu ikväll bara! ;) hahah


Man mår som man förtjänar?

Om det stämmer så undrar jag vafan jag har gjort egentligen!!! Jag mår sämre igen, alltså inte psykiskt nu! Fysiskt... haha! Eller på vilket sätt mår man dåligt när man är sjuk? Alltså sjuk på ett hostigt och febrigt sätt? Haha. Vilket röra det kan bli av allt det här!

Det var iallafall väldigt roligt i fredags:
Mamma: Hur mår du nu då Sanna?
Sanna: Jo jag mår väl bra, fysiskt iallafall!

HAHAHA!!!! Älskade Sannas svar... Så ska jag börja svara!
Båda jag och Sanna går ju på penicillin så det var därför mamma fråga liksom

Sitter i Karlstad nu iallafall! Ensam i lägenheten, sköööööööööönt! Eve kanske kommer senare? Don´t know!
Jag ska ha filmkväll med mig själv om jag kommer på hur xboxen fungerar!


Jälva klantarsel !!!

Happ, jag har alltså lyckats igen... Ja på något konstigt jävla vänster har jag lyckats får min älskade stora dator att sluta fungera. Virus till förbannelse på den! Allt tackvare... något som jag inte vet? Jag skulle ju bara se på film. Så gick det med den lördag kvällen. Ingen film blir det, för filmen finns på den datorn! Kanske kan fixa över på min minidator? Gött vore det. En liten dator med liten skärm och uselt ljud ! Men vadå, bättre än att ligga och titta rakt fram?

Pappa håller på att försöka fixa det, med hjälp av Rickard. Så vi får väl se hur det slutar.
Kanske får jag min lördagskväll trottsallt!

Telenor & Tre killar

Japp, jag och Sanna tog oss upp till Enneby igår med löftet till mamma att vi skulle dricka mjölk... Eller ja, Sanna lovade att hon skulle dricka mjölk och allt det andra var mitt! Eh? Haha. Vi satt hos Josse iaf, hade trevligt fram till typ elva halv tolv då vi drog oss ner mot stan.
        Slutade med att det bara ( !!!! ) var jag och Sanna som gick in på Harrys. Elin kom efter, men försvann ganska snabbt. Vi dansade och hade vääääldigt roligt, blev bjudna på drinkar och champange av två killar från Telenor och Tre som vi sen typ förföljde hela kvällen. Nej okej kanske inte riktigt, men aah!

När vi kom hem var vi helt slut och somnade bums!

Ska be om ursäkt till Sandra också, det är inte BARA fjortisar på tivolit på kvällen ;)








mms.

HAHA, jag fick just ett mms från ett nummer jag verkligen inte känner igen...! Jätteroligt.
Personen har skickat en bild på en rosa kaka också! HAHA.
Jag vill ha en rosa kaka!

Undra vem den är ifrån?


 


UPPDATERING!!!
Hehe, bilden var från pappa visst!

Säfflemârten!

Hehe typ det största som händer i Säffle på hela året... Förutom Torgfesten då! Alla skolelever har studiedag för att kunna gå ut och kika på stan och allt! Lite komiskt är det. Tivoli är det också, i tre dagar. Barnen är där på dagen, fjortisarna på kvällen. Och sen vi lite coolare som går på Harrys då! Haha.
Sanna kommer hit sen ikväll också, så ska vi väll upp till Enneby en sväng, och sen troligen ner till stan. Får se vad det blir liksom.

Nu först ska jag ta en dusch iallafall. Duscha bort alla sjukbaciller!
Sen blir det nog min numera nästan dagliga vila.

Hittade en ganska söt bild på mig, Lisa & Nelly från i somras.
Det är från när det var översvämningar och vi hade barkbåts-
tävling i det forsande vattnet i skogen...


hehe

Jag och Nelly vilade en stunde på eftermiddagen

 

 


Hmm?

Jag har som sagt väldigt lite att göra, så jag har läst bipacksedeln till mitt penicillin... Där det står hur man liksom ska använda medicinen. Mamma sa till mig igår att alkohol är att utesluta när man går på tabeltter! Varför står det INGET om det på pappret? Och dessutom har jag läst runt lite på internet och det ska inte vara någon fara alls... Så de så!

DÄREMOT hittade jag en rubrik:
"Ingag av Kåvepenin med mat och dryck"
Kåvepenin har bäst effekt om det tas på fastande mage, eller minst 1 timme för eller 2 timmar efter måltid.


Så jag får alltså inte dricka alkohol för mamma ,fast att det inte ska vara någon fara. Men mat ska jag minsann äta tillsammans med tabletterna... För det är ju så jävla bra?



när jag vaknar

Mamma: Vad ska du göra det första du gör imorrn när du vaknar?
Jag: Eh...Försöka sova lite till?
Mamma: Nej!!! Du ska gå ner och äta...
Jag: MEN VA?
Mamma: ... och ta dina tabletter.
Jag: Måste jag äta?
Mamma: Ja, en deciliter hallonkräm...

Jag tror att mamma är rädd för att krämen ska bli gammal och måste slänga den!

Bihåleinfektion

Japp var hos doktorn idag då. Hon bankade och slog på mina stackars bihålor och hade verkligen gett sig fan på att misshandla dem. Nejdå så illa var det kanske inte, men jag har bihåleinfektion iallafall och fick penicillin och sen renexin. Så nu har jag 80 tabletter som jag ska trycka i min under loppet av 10 dagar... Med lätt matte kan man räkna ut att jag ska ta 8 tabletter om dagen! Så jag får väl lägga in mig på en avvärjningsklinik för pillerberoende efter det här... Men jag har ju iallafall inte bihåleinfektionen kvar då! ;) haha.

Ikväll ska jag få McDonalds också, för att mamma är snäll !


Ringt doktorn

Jahapps, nu ska jag snart ta mig iväg till vårdcentralen eller vadfan man ska kalla det vi har? Inte är det ett sjukhus iaf. Men iaf så ska de väl kolla vad felet är på mig, så det kommer nog ta ganska lång tid XD hehe. Nej men typ kolla om jag har någon bakterie eller något kanske? Jag har ingen aning faktiskt!

Sms-skoj

Eftersom jag är sjuk för andra gången nu liksom så har jag typ NOLL att göra hemma. Verkligen inget som jag inte redan har gjort, eftersom jag var sjuk i en vecka, för en vecka sen. Haha!
Men min mobil har varit på lagning och jag fick tillbaka den igår. Jag bad extra om att de skulle se om de kunde låta bli att nollställa mobilen (t9-ordlista, alla inställningar, kontakter, osv) och de gjorde inte det. Så alla sms fanns kvar (typ 4000) ! ! ! ASROLIGT ATT LÄSA! Speciellt när man inte fattar vad man ens pratar om liksom...

Typ det här:

"Hej, jag är flexibel... Om du förstår vad jag menar! ;) HAHA"

Jag menar, VA?

Dock önskar jag verkligen att jag hade kvar alla sms jag och Sanna roade oss med att skicka under en filmdag i skolan! Det var verkligen så roligt! Vi satt bredvid varandra och det var en astråkig film som jag inte minns en sekund av eftersom vi satt och smsa i typ tre timmar efter hur lång filmen var!!! Haha.


Snorhostatscho

Huvudet värker, jag är ljuskänslig, näsan är väldigt tät, halsen är tjock och gör ont... och pelletsbilen dundrar utanför fönstret. Ja men god morgon!

Jag ligger hemma igen, som ni kanske förstår. Nedrans sjuka...
Vi skoja om det igår jag och Sanna att vi kanske smittar varandra fram och tillbaka då jag först var sjuk en vecka, sen var Sanna sjuk en vecka och att jag kanske skulle bli sjuk igen, och sen Sannas tur efter det. Det var inge roligt skoj! För nu är jag ju sjuk...


 Sådär säger jag till att vara sjuk


Grythyttan

Hehe jaa vi körde till Grythyttan idag då. Det var roligt faktiskt! En liten utflyckt sådär...
Vi åkte till Sannas farmor och hon bjöd på lunch, sedan åkte vi till Måltidens hus där hon Marie-Louise jobbar. Vi var lite tidiga så vi gick och tittade i någon shop som fanns där. Sen gick vi till hennes kontor och så... Astrevligt var det! haha. Snackade med henne i drygt en timme, sedan var vi klara! Fick hennes mail så vi ska maila henne när vi har skrivit klart våran text om henne, så hon får läsa! haha. Känns proffsigt värre!

Åkte och hade lite webbdesign efter det också, och nu sitter jag hemma och känner mig sjuk igen. Mår sååååå dåligt !


 Vi hade med gelehallon och kakor också!
Fett coola!


Renthus, intervju

Haha ja minsann! Jag och Sanna gör en bok i projektarbete. En bok med saker som kan vara bra att kunna när man flyttar hemifrån och saker man ska tänka på osv. Ganska rolig bok tror jag själv att det blir.
Vi tänkte iaf att vi ville ha med lite roliga reportage och så i boken. Så vi skickade iväg ett fax( ! ) HAHA, ja vi faxade till Marie-Louise Danielsson- Tham som är med i Rent hus. Så hon hörde av sig till oss förra veckan och vi bokade tid för att kunna prata med henne och så.
Så imorgon ska vi iväg till Grythyttan där hon jobbar, och så ska vi intervjua henne 13.00! Känns lite coolt...

Har ni några förslag på frågor om städning som vi kanske kan ställa till henne?
Det här är chansen, är det något ni vill ha reda på kanske?
Kommentera!


Älskar att städa.

Jag älskar att jag typ fick tillbringa hela lördagseftermiddagen åt att städa kylskåpet i lägenheten. Älskar att det fanns delikata vita luddiga plommon, svarta äpplen och morötter, grönluddiga tomater, en skrynklig gurka och en 10 dagar för gammal fil! Mmmh...

Någon som vill att jag ska bjuda på middag eller?




Luncha med syrran

Jag och syrran prommenerade in till stan här förut! Asfint väder... Hon hade skinnjacka på sig, och mössa om jag inte minns fel? Jag hade t-shirt! Kontraster sådär. Vi hade iaf bestämt oss för att äta lunch i stan innan hon åkte iväg till Torsby, eller var hon skulle. Vi gick till Sjökvisten och köpte oss en varsin baguette. För smörgås har vi ju inte hemma menar jag... haha! Skagen blev det, och nu är jag proppmätt!

Morgonpigg eller?

hehe jag vet inte vad som har hänt mig! Jag vaknade helt av mig själv halv nio idag. Ändå somnade jag inte förrns vid ett eller något liknande. Förr vaknade jag aldrig innan tio på morgonan. Om jag ens vaknade innan tolv...
        Mamma och jag pratade om det här för någon vecka sedan, då hon typ skulle förklara min eh vad ska man kalla det; Fjortisperiod? 
- Jaa du bara sov och sov, och hur mycket du än sov så var du fortfarande trött och sov ännu mer. Det var helt galet.
Det är röj på mig ibland alltså!!! Men jag kommer faktiskt ihåg det, jag var så himla trött och kunde sova var som helst. Jag sov var vi än åkte med bil eller buss och grejer. Jag vill vara så trött nu med!

Idag ska jag iaf:
- Upp till coop och handla lite
- Göra mig i ordning
- Åka till Sannibanani och fira hennes mamma som fyller 50år idag :)

Ganska soft lördag ändå.


 Haha, en godmorgon bild blire!
Jag har så dåligt med bilder nu för tiden


Tom mage

När jag blev ensam nu ikvällk här vid halv elva så insåg jag att jag inte hade ätit sedan lunchen idag, och att det kanske var läge att göra det liksom. Hittade dock ingen mat som jag var sugen på, så jag poppade lite popcorn. Det känns som om det är den största popcornpåse jag någonsin åte. Helt galet! Den tar fan aldrig slut...

Såhär i efterhand känns det som om jag borde ha ätit lite tomatsoppa istället.


 Jag städade förut med!!! Fredagsnööje ni vet...


BESLUTSÅNGEST!!!

Efter några minuters övervägande bestämde jag mig för att packa snabbt, sedan nästan skynda mig upp till bussen för att åka till Karlstad. Lite impuls sådär! Jag hade redan bestämt mig för att stanna hemma...hos min sköna säng. Haha! Nu sitter jag på en jävla buss istället! Ska väll till lägenheten och softa där ikväll. I en oskön säng.

Blir idol och kanske något slags sällskap. Om det sällskapet tillåter mig att titta på idol förstås!? haha. Vad mystisk jag känner mig. Vilket sällskap liksom? Det där skriver jag bara för att bevisa att jag har vänner! Hemliga vänner.

Ben & Jerry är mina vänner!


Fredag

Hehe, sitter på praktiken. Har ritat en logga, har ritat klart rutorna jag har ritat i 2,5 dagar... Jag är så dåååålig. Jag erkänner, sämst är jag! Hehe...Men det är kul, iaf att rita loggor. Eller vectorisera, som det så fint heter i Illustrator. Deni!

Funderar på vad jag ska göra ikväll... Hm Säffle/Karlstad? Jobbigt att ha två hem. Blir ensam vart jag än är. Jag är mobbad och har inga vänner.

Haha... hoppas ingen kommer in på den här bloggen och läser den för första gången och verkligen tror att jag inte har några vänner! Jag menar, det har jag väl? eller? Eller tror att jag är sämst och dåååålig! haha lite kul.

Ut och äta mat bliiiir!

Barbiemobil

Kan ni förstå att jag har suttit och kollat på en nästan 6 minuter lång film på youtube som handlar om hur en Barbiemobil ser ut! JAG ÄR KÄÄÄÄR!!! Den som ger mig en sådan mobil kommer jag typ att älska för alltid. Jag vill ha mobilen...
Dock verkar tjejen/killen på filmen ha liiiiite problem med pennan till! haha... Men början av filmen... JAG VILL HA!!!


Fransmän alltså!

HAHA mamma berättade här jämt förut att hon hade varit på djuraffärn och köpt hundmat, och så köpte hon lite ox(?)öron till Nelly med. Då hade expediten sagt det att det kommer nog att vara oxöron framöver här, för att GRISÖRON har blivit en delikatess i Frankrike. Så de som tillverkar grisöron får så mycket mer betalt av fransmän så att de hellre säljer till dem liksom. Och det kan man väl förstå...

Det jag tycker är roligt är att de i Frankrike äter våran hundmat!


Inte mycket att göra!

Jag skulle precis googla på mig själv och se om det stod något spännande! Haha... Det känns som om att det är något man inte berättar? Att man googlar på sitt eget namn liksom. Men vadå, kul att se vad som finns liksom. Det kommer tillochmed upp bilder på mig när jag skriver mitt namn... Det tycker jag är status! haha! Sedan att den där jävla artikeln om Kossan på vägen kommer upp också, det är en annan femma!


 Såhär många resultat finns på mitt namn... 3780, deni!


Vad hette Dr. Bombays bror?

Ja, vad hette egentligen Dr. Bombays bror? Det var något vi disskuterade i fredags. Jag och Sanna var ihärdigast i frågan, men ingen av oss kunde komma på vad han hette. Sanna berättade något med att han hade hittats i djungeln eller något? Eller så var det den första brorn som blev uppäten av en tiger... så var det nog! S.o.s the tiger took my brother... så sjunger han ju faktiskt!

Iaf satt och jag letade i min lilla skivsamling efter skivor där låtarna fanns... Jag hitta något mycket bättre! hahaha! Jag hittade två singlar med dem båda två! Nu vet inte jag vilken av dem som är storebror? Eller vem som är den överlevande eller vad man ska säga...


Slutar fungera

Det mesta jag tar i har en förmåga att krånga! Ibland tar det längre tid, ibland slår det till med en gång. Mina fingrar är liksom förhäxade eller något.
Jag är lämnad ensam här på praktiken nu, det är lunch, men eftersom jag inte har någonstanns att ta vägen så är jag kvar här... Jag skulle vara duktig och skriva ut lite dekaler. Eller ja LITE, det är 100+50st! Jag klarade skriva ut 8 själv, nu funkar det inte längre.
- Systemet har en förmåga att krascha ibland...
Klart det gör det när jag är ensam med liksom!

Jaja, jag får väl äta några torra mackor istället!

Första dagen på praktiken

hehe eftersom jag har varit sjuk osv. så har jag ej kunnat vara på praktiken. Så det här är första dagen! Känns ganska kul faktiskt. Jag är lite pepp på att ha praktik... Haha! Det jag egentligen säger med att skriva sådär är "åh vad kul det är att jobba gratis!" Jag har ju sommarjobbat här jag har praktik, så det är väl kanske lite drygt att vara här tre veckor, helt gratis liksom. Samma jobb som jag har fått betalt för, gör jag nu gratis... Haha!
- Men Josefine, det är meningen att du ska lääääära dig....
Så skulle mamma ha sagt om hon hörde! Men du kan jobba gratis och lära dig då om du vill !

webbdesign

Hade min första webbdesign lektion idag! Just nu verkar det inte svårare än att ändra sin bloggdesign tycker jag. Gjorde ganska mycket bara idag, och att det går fort fram gillar jag kan jag säga iaf. Inte bara sitta och dryga och vara allmänt seg... Dock ett minus för datorerna! De krånglade och hade sig hela tiden... Något sånt har vi inte på media minsann! haha nejdå jag ska inte vara sån!

Nu sitter jag iaf på stationen och väntar på att min buss ska gå hem. Den går om en timme! Så jävla drygt att det inte går någon halv åtta. Missar man den som går halv sju får man liksom vänta två timmar. Menmen, jag tröstar mig med lite glass...(och tackar gud för mobilt bredband)


 En god glass ja!
Haha, pinsam tjej som tar kort med cam på busstationen


Dolda talanger?

Har pratat mycket om dolda talanger på senaste. Jag har alltid trott att jag är helt talang lös. Eller alltså, jag är sån som kan lite om mycket, är lite bra på mycket alltså. Men jag har faktiskt kommit på några talanger sådär.

1.Jag är SKITBRA på att gå på styltor!
Jag överdriver inte, jag är verkligen bra! En midsommar vann jag en tävling där man skulle gå på styltor. Jag utklassade alla. Samma på ett konfirmationsläger, då mina motståndare la sig för att de inte inte klarade det. Haha!

2. Jag kan cykla på enhjuling!
Japp, jag fick en rosa enhjuling (skräll) av min granne, och jag gav mig fan på att jag skulle lära mig. Många blåmärken, men jag klarade det. Jag kan cykla. Jag är inte världsbäst, men det går!

3. Jag är duktig på att lära mig låttexter och känna igen låtar!
Jag ve tinte varför det är just låttexter, men jag behöver bara höra en sekund av en låt ibland för att sedan kunna sjunga hela låten.

Har ni några dolda eller speciella talanger?


 Haha jag cyklar enhjuling där minsann!


Kräftis

Hehe ja det var kräftskiva som gällde igår alltså. Shiit vad vi åt! Helt mätt hela kvällen. Nästan så att jag var mätt i morse när jag vaknade också liksom. Sanna var med till Säffle igår eftermiddag så det var trevligt. Hon åkte hem här för ett tag sedan så nu softar jag själv här i sängen...
Jag vill gå på bio idag! Lisa har alltid varit min räddning när jag har velat gå på bio. Men nu är ju hon i Barcelona och går inte på bio med mig! Galet!

jaja, ska väl se på en film eller något iaf! haha


Jag och Ola 4-ever

Hahaha jag älskar bilddagboken ibland alltså! SERIÖST! Jag la ut en bild för 1½ år sedan där jag hade klippt ihop mig och Ola... Den  finns säkert någonstanns här på bloggen också...(jag har skrivit 25 inlägg om Ola här i bloggen! var tvungen att kolla). Men iallafall så den där bilden på bilddagoken, jag hade typ skrivit
"har jag berättat om när jag och Ola var på semester förra sommaren?" HEELT oseriöst! Jag är oseriös...
Men en söt tjej hade kommenterat det här igår (kul att folk tittar på "så" gamla bilder)


 Tänk om jag rent teoretiskt skulle spela med? Och så skulle det sprida sig runt om i hela Sverige.
HAHA, alla skulle tycka jag var störd när det väl kommer fram att jag har fejkat hela grejen!
Men kul vore det...


Kvällen igår.

Jo det var trevligt igår, det var det! Vi satt och åt tacos och drack lite hemma hos Malin. Seda åkte vi till Ida och fortsatte där. Körde lite "Jag har aldrig" som vanligt! Skrattade och hade skoj. Drog vidare till Arena, där det var ett tag sedan jag var. Förstår varför! Haha, jag gillar nog inte Arena tror jag... men men, så är det :) Har jag tur behöver jag inte gå dit så många flera gånger heller !  


 Födelsedagsmalin


 Sanna, ida och Isabell i bakgrunden ;)


Malin, Isabell och Sanna


hehe, hehe, hehe


Party party





 Bara för att jag vet att alla bryr sig om hur jag kommer se ut ikväll!


Fredag idag...


Opålitlig.

Jag och Sanna har diskuterat det här förut med varandra. Det är lite roligt för man är liksom uppväxt med att ALLA säger "följ inte med okända personer hem!" Det är liksom en grundregel! Man gör det bara inte. Föräldrar säger innan utgång:
- Så kommer du hem sen!
- Jaaa mamma!
Det roliga är att jag och Sanna TYP råkade ut för detta för några veckor sedan. Träffade några, vi var lite påverkade och de frågade om vi inte skulle med hem. Vi hade ALDRIG träffat dem förut, men vi tittade på varandra jag och Sanna och sen sa vi typ i kör:
- Kan vi väl!

Någon helg efter det åkte vi till Göteborg och blev då blev Sanna tillsagd att hon inte skulle följa med någon hem då. Det var liksom en självklarhet att vi INTE skulle göra det. Men tänk då vad vi bara någon helg tidigare hade gjort? Vi hade ju faktiskt följt med några hem... några vi inte visste något alls om!
        Det är lite läskigt att man inte ens kan lita på sig själv i vissa lägen. Man liksom gör som man känner för och tänker inte alls på hur det kan bli! Knasigt är det ... Jag tror nästan att hade det varit rätt läge när vi hade varit i Göteborg och vi hade varit på rätt humör så hade vi då inte sagt nej då heller. Men som sagt, det beror helt på läget också liksom.

Men det är jag och Sanna det, helt störda ibland!



Bo varannan vecka?

Hehe fick ett supersött sms av min syster förut:

"Kan inte du komma och va sjuk här? Du bor ju här också och jag tycker det är min tur att ha dig nu"

Det känns lite som om Mamma&Pappa och Evelina vill ha delad vårdnad om mig. Typ att jag ska bo varannan vecka eller något...Min LILLAsyste och mina föräldrar har delad vårndad... haha undra om det skulle funka alltså? Liksom typ på riktigt? Naej det skulle det nog inte! Min syster är inte ens myndig ju

Idol igår!

Haha jaa, nu har idol börjat igen. Det är lite familje känsla över det programmet alltså. Sitta och titta på det tillsammans. Jag sitter och blir så generad över vissa och dör av skratt åt andra. Mest av allt skrattar jag nästan åt juryn!!! Jag vet inte vad det är som gör dem så roliga som de är, men något är det. Haha...
        Men igår var det ju de där killarna som kom in och lurade juryn. SERIÖST BLAND DET ROLIGASTE JAG SETT!!! Jag skratta så jag grina när han satte i gång och spela på sin Guitar Hero gitarr, och sen när när han den andra sprang in i dörren! Jag blev helt glad i hela kroppen ska ni veta! HAHA!


 Kan vara det roligaste i idol någonsin!!!


En kändis

HAHA jag kom helt plötsligt att tänka på när jag och Sanna satt på McDonalds i lördags. Stämningen var liksom... bakfull? Och egentligen sitter vi mest tysta tror jag. Försöker få i oss maten. Så ser jag Sannas blick - stora ögon och den är liksom låst vid fönstret. "Nu ser hon någon hon inte vill se! En kille..." och ett gäng med killar fladdrade förbi i tankarna på mig innan Sanna utbrister:

- Nej men se på fan... där kommer Carl-Jan!

Och det gjorde han! Han spatserade där utanför fönstret med hakan upp i vädret... ni vet så som bara Carl-Jan kan! Haha... Det var lite gulligt!


 Var en kotym i liknande färg han hade på sig då...
med en matchande resväska...!


Hemma idag med!

Ja, min förkylning ger sig verkligen inte! Seriöst, varför kan den bara inte försvinna? Jag känner mig helt darrig i hela kroppen. Har en otrolig träningsvärk i magen efter allt hostande, har nog nästan aldrig haft värre träningsvärk där. Har sträckt mig i nacken av hostandet också. Så jag tränar ju lite fast jag är sjuk liksom...! haha.
Nej usch jag ska inte skratta åt mig själv, för jag vill bli frisk! Låt mig bli det? Så jävla tråkigt att vara hemma hela tiden. Har verkligen legat i sängen sedan i lördags! Aslääänge ju!


 Hehe, börjar märkas på golvet att jag har legat här ett tag.


Hur ofta?



 Det där är liiiite roligt!



Nu blire Idol


haha okej?

Både mamma och pappa har ringt idag:

Pappa: Jaa, jag kommer hem vid halv fem ungefär
Jag: okej...

Mamma: Ja, jag kommer väl vid fyra där!
Jag: okej...

Jag vet inte riktigt vad de försöker säga mig? Undra varför de vill ringa och berätta att de kommer hem exakt samma tid som de gjort i hela mitt liv?


Nemo saltat sobrius

Jag hittade en bild på Ennebys facebook, en bild på mig förståss, där texten var "Caesar röjer" jag gillar det. Så kommer det stå om mig om några år när jag röjer i hela världen. Dock hoppas jag för gudarna att jag inte röjer ensam framför en dator då också...
(jag undrar egentligen vad det är för uppvisning jag har på den där bilden)


 Eh, och mobilen i handen ja...


Ett litet videoklipp såhär på kvällskvisten

Jag har så dödens tråkigt, och att jag blir hemma imorrn med killing me! Serri.
Dock har jag tagit tag i att klippa ihop lite av det jag filmade när jag och Sanni tog våran tripp till Göteborg och var uteliggare... Dock blev det inte så mycket mer filmat än musik, och några dumma sanni kommentarer, men det hör till det vanliga liksom... inte så svårt att få på band! HAHA. Nej då Sanna...du är väl inte bitter?


Hehe, jao!

Jag blev hemma. Efter att ha duschat och gjort mig i ordning så kändes det som om jag hade genomfört ett maratonlopp eller något ännu värre liksom. Usch, benen bara skakade på mig och jag hade mjölksyra? HAHA, hur fan gick det till liksom. Aja, jag kan iaf säga att jag känner mig ändå ganska fräsch för att må så dålig som jag ändå gör. Jag är liksom helt i ordning gjord. Aldrig hänt när jag varit sjuk förut! Haha.

Jag underhåller mig själv med att titta på Johan Glans - World tour of Skåne! BÄÄÄÄSTA man kan se. Så se det ni med. Hela det finns i youtube. Fett nice!

Och vet ni, jag ska ta och äta igen - och hoppas på att få behålla maten den här ggn! BLÄÄH!


 Okej, så jävla fräsch kanske jag inte är trotsallt


1 år gör mycket

Jag skulle egentligen skriva ett inlägg om hur mycket skillnad ett år gör. Men jag kom inte på något bra sätt att formulera det på! Så jag säger inte mycket mer än så. Ett år gör skillnad. Jag var förkrossad över en sak för ett år sedan, nu är det en axelryckning och jag bara skrattar åt det. Det är väl bra?

idag mår jag ungefär som igår! Men ska väl se om jag tar mig iväg till Karlstad idag på Webbdesignen. Det är iofs första lektionen så det kanske inte gör så mycket om jag skulle missa det liksom. Men samtidigt så känns det som om man kanske borde ta sig iväg. Får se hur jag mår senare helt enkelt.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta tänkte jag!

Nöff Nöff

Ja jösses ni. Jag sitter här i sängen med världens förkylning. Jag föreslog för Sanna förut att det är Svinis som har kommit för att ta mig, men hon tror det är en heeeelt vanlig förkylning. Jag är belägen att hålla med henne.
Det roliga är att Sanna är nog den personen jag vet som bryr sig minst som Svininfluensan (förutom mamma), men när Sofie i fredags lurade i Sanna att man typ får ett gristryne så blev även Sannas ögon lite stora av det hela.
- Men vadå, menar du typ att näsan svullnar upp då eller?
- Jaa, men man får typ ett tryne...
- Får man det Jossi?!

Ja, har iallafall laddat upp med grönt te, honung och glass! Det är liksom det som behövs när man är sjuk. Haha! Sen hoppas jag att jag blir bättre, och inte sämre! Jag har ju ändå praktik här nu i veckan! 


 haha, men jag gillar Sanna ändå XD


Hemma i Säffle!

Igår när jag kom hem till Säffle ungicks jag med mamma och pappa typ hela dagen lång. Jag underhöll mamma när hon satt och sydde. Jag fick bestämma maten, och satt med när de gjorde den. Jag skärde faktiskt sallad!  och jag tvingade dem att titta på Sommarkrysset, bara för att Måns var programledare, och Ola skulle dit och sjunga. Det var ett bra program, och Ola hade plattat håret! Han var så söt! Sedan tittade vi på någon film och drack te och så. Det var så mysigt!

DESSUTOM, sitter jag vid min älskade dator nu. Den som har varit på lagning alltså! Den lever igen. YEY! haha. Vad stor den är har jag kommit fram till. Efter att ha umgåtts med en LITEN rosa dator i en vecka, så verkar den här nästintill enomr! hahah


Ge mig en rejäl kur!

Har någon som läser det här testat Zyx Mint? Haha!
Det kan vara något av det bästa som finns för halsen. Jag fick för mig en dag här för några veckor sedan att jag hade ont i halsen, bara för att jag skulle få testa en sådan tablett. (lite rasslig var jag också). Tabletten är limegrön och ser väldigt aptitlig ut. Smakar som en vanlig halstablett, men gör UNDERVERK med halsen! Det känns som om att huvudet sitter fast på en geleklump och vill liksom dingla fram och tillbaka.
Halsen blir så himla bedövad på något sätt! Det är sköööööönt! Och bra nu i svininfluensatider liksom... haha! Då behöver man ju inte ha ont i halsen!

Och lite sprit på det!
(fortfarande hansprit)


Inflyttningsfest!

Hehe jaa det blev en slags inflyttnigsfest igår kväll minsann! Trevligt som aldrig förr. Tack för alla fina presenter, choklad, vin, vinglas, stekpanna osv! JAG ÄLSKADE DET! Det var som sagt en trevlig kväll, med trevligt sällskap och världens bästa vänner! Allt var perfekt tycker jag... förutom att jag, Sanna och Linnéa blev kvar i lägenheten hela kvällen! Men det hade sin charm det också... på något sätt! hahaha 











Fredag är det...

Jag sov första natten själv i lägenheten i natt! Modigt av mig!!! Haha. Dock gick Scary Movie 4 på tv igår, och jag vågade inte se det ifall att det skulle bli läskigt. Herre gud sedan när blev jag en sådan mes? De började med en scen ur SAW, och den filmen tittade jag på själv första ggn. Och nu vågar jag inte se när de gör en parodi på det. MESJOSSI är mitt nya namn minsann.
Dock fick jag faktiskt sällskap igår kväll ändå... Det var väl trevligt? Eller vad man ska säga! Alltid trevligt att inte behöva vara helt själv... eller? haha. Galet!

Vet ni vad jag gjorde mer igår? Jag städade hela lägenheten. Dammsög, skura, damma, skakade mattor osv osv osv. Förstår ni att jag VERKLIGEN gjorde det! haha. Galet det med.

Nu blir det skolan...


Åh jag blir så frustrerad!

På grafisk sitter vi bara av tiden. Seriöst, vi liksom satt hela eftermiddagen idag och ritade en mind map! Jag har ALDRIG haft användning för en mind map. Och kommer säkerligen inte ha någon användning för den här heller, eftersom hon tog den liksom. Aja, imorgon ska vi leta upp en grafisk formgivare (för sånna känner jag till så OTROOOOOLIGT många), sedan göra en filmaffisch i samma stil som den grafiska formgivaren gör sina saker. Tror det var så iaf? Om jag inte fattade fel.
Det ska vi göra imorrn... 8.30-15.00! Massa överflödig tid som kommer gå åt till att läsa om svininfluensan, tro att man har den, läsa på aftonbladet, tro att man har svininfluensan, ta på handsprit, titta på någon äcklig/rolig film på youtube, leta efter formgivare, titta på videobloggar, tro att man har svininfluensan....

typ så!
Lite sprit på det!
(handsprit alltså)


Torsdag idag...

Jaha, idag är det torsdag minsann! Har aldrig riktigt gillat torsdagar, de har typ alltid varit de jobbigaste dagarna i skolan, tror jag... eller så känns det bara så just nu. Egentligen är inte torsdagen så jobbigt just i år, men den är lång, och då blir den jobbig!
        För mina kära klasskompisar är torsdagen längre än för mig, eftersom de läser historia just nu. Och jag ligger i sängen och försöker ta mig upp liksom! SUCK ON THAT! haha... Nejdå. Jag ska väl antagligen vara vuxen och gå upp och städa lite och så nu. . .

See ya !

Sannibanani

Dagen har jag i stortsett spenderat med Sanni. Vi skulle jobba med projektarbetet efter lunch, och det gjorde vi. Vi gjorde klart det vi skulle väldigt snabbt och åkte sedan in till stan och spenderade hela eftermiddagen där faktiskt. Vi kikade i affärer, och käkade glass, planerade lite och sådana saker! Haha! Astrevligt. Vi avslutade stan med att åka till Universtitetet och tillbaka, sedan till Skoghall.
När vi kom hem till Sanna lagade vi frukost! Japp, FRUKOST! Haha... Vi var lite sugna på frukost liksom. Det är väl okej när klockan är typ sju på kvällen? haha. Ägg, Bacon och toast i ugnen blev det, med Te och juice. Smarrigt värre var det!

Kom precis hem, och ska nog kika på ett avsnitt av True Blood nu. Haha!
En ny dag imorgon.


Ni vet ju min brist på bilder...
därför bjuder jag på en bild på Sanna, en underbar morgon! HAHA


är det höst?

Jag har klädproblem just nu alltså... Kan man använda shorts? Eller är det höst nu och det går liksom inte ha det då? Det ska ju faktiskt bli varmt idag, men är det så varmt så att man kan använda shorts? Haha, egentligen vilket värdelöst problem! Grejen är den också att vi ska troligen till universitetet idag, så inte fan kan jag ha rosa shorts på mig då väl? Eller? De kommer tror att jag kommer direkt från högstadiet och bara är vilsen! O seriöst liksom.
Jag och Sanna som sattsar stenhårt på att bli tagna på allvar! Hur ska det gå om jag har rosa shorts på mig?

Jaja, vi får se hur det blir helt enkelt:P

Mat utan vattenkokaren

Haha, jag tror att ikväll är första måltiden jag har åte, utan att jag har använt vattenkokaren som hjälp. Det är jobbigt att äta kokad mat hela tiden tycker jag. Eller flytande mat! Haha. Nu slog jag till och skulle använda ugnen för första gången. Klyft potatis och korv blev det! Korven gjorde jag i ugnen den också... Haha! Jag är så stolt över mig själv alltså!

Annars har jag inte gjort så jättemycket mer i eftermiddag. Jag var ute och gick i ungefär en timme, har pysslat lite här hemma och så med! Nu blir det tv kväll för min del ! :D


 Min kvällsmat minsann!


haha cam på datan

Jag har en ful liten cam som sitter på din dator. Alltså inbygd! Jag hatar cam. Det är sååååå sex år sedan! När man var typ 14 ville man ha en cam och sitta och ta kort på sig själv i olika vinklar. Helst så att man inte ser riktigt ordentligt och galet över exponerad! Okej, detta kan vara lite kul fortfarande... men ändå!
Jag har dock kommit på att det är bra, för den har en inbygd microfon också, så då kan jag ha videosamtal med Lisa som är i Barcelona nu! Det är grymt det ju !

Jag har slutat för dagen nu iallafall... Eller ja jag slutade typ tolv! Så jag har varit hemma ett tag...


 Och dagen i ära bjuder jag på en cam bild, på en nyduschad Josefine
men världens finast min!