Värmeland

I brist på saker att göra i helgen, och för att det verkar som om att alla flyr ifrån Jönet, så åker väl jag också hem då! Ska mysa med mamma och pappa hela helgen! Ska bli rätt nice. Är ju ändå rätt skönt att vara hemma liksom.

Ska mysa med gosevovsen också!:)


Gustav Svensson <3

Hahaha, åh visst vore det nice med en sånhär tatuering?
"Är magen glad, är människan glad". Alltså typ, bästa man kan ha. Förutom den jag har.
Jag ska inte göra nån mer, men skulle jag ha gjort det så skulle jag lätt ha gjort den här i alla fall!

Halv åtta hos mig/Ullared/Svampplockning

Har inte skrivit på länge. Har haft så fullt upp med massa roliga saker.
I måndags var det halv åtta hos Isabelle. Fick verkligen asgod mat ju. Till förrätt fick vi skagenröra typ, och på bröd då. Sedan fick vi kyckling biffar och egengjord pommes, och till efterrätt fick vi en god cheesecake. Senare på kvällen åkte vi hem till Elin och hade sleepover där.
Tiiiiidigt på tisdagsmorgonen så traskade vi iväg i från Elin för att hämta vår hyrda bil och åkte sedan till Ullared. Så himla nice var det. Inget folk typ, och jag shoppade inte ihjäl mig. Blev bara ett par tusenlappar fattigare. Hehe. På vägen hem sedan skulle vi stanna och plocka svamp, men vi tyckte att vi hörde en älg så vi sprang till bilen och åkte därifrån.
Igår hade vi från början tänkt att vi skulle ut. Men alla var så himla trötta så vi orkade inte. Istället satte vi oss på bussen och åkte ut till råslätt för att hitta skog för att hitta svamp. Hehe! Vi såg rätt roliga ut när vi gick omkring där i skogen. Nån svamp hitta vi inte heller, men vi fick lite frisk luft.
Trevliga dagar har det varit!
Snodde en bild från Anna ;)
Elin, Jag och Isballe står där vid bilen och är nöjda med dagen :D
Jag köpte mig en jönsig mössa på ullared :D haha. Lär inte behöva frysa om öronen med den ;)

Ullared vol.2

Vi har gjort det igen. Vi har hyrt bil till imorrn för att kunna ta oss ner till Ullared och shoppa järnet. Antar att jag kommer shoppa mest eftersom svikaren Anna har satt en gräns. Dumheter ;) haha. Nädå. Men kommer bli görkul. Var väldigt roligt sist vi var där. Dock hoppas jag på att det inte blir snöstorm tills imorrn. För det var väl det tråkiga då, att man trodde man skulle köra ihjäl sig.
Här kan ni se en liten stämningsfilm :D

härliga värmeland

Den här låten nedan gick lite på repeat igår. Härligast var att Maria redan första gången sjöng med i låten. Så skare vara! Har hört att det är inne att lyssna på Värmlandslåtar... antingen det eller låtar där de sjunger om Josefine...Bara att välja!

Söndagfredag

Det som är så himla soft med söndagarna nu för tiden är att man fortfarande är ledig två dagar. Haha! Det blir liksom som en fredag igen, fast en fredag då man inte behöver gå i skolan på dagen. En ledig fredag innan helgen.
Har varit så duktig att jag faktiskt redan har städat och diskat allt sedan igår, plus att jag har hunnit med att tvätta två maskiner med tvätt. Hann inte med att tvätta allt igår, så fick helt enkelt fortsätta idag. Men nu är allt rent! Gött, då behöver jag inte tvätta på en månad igen! ;) hehe

Utgången som inte blev

Fest hos josse, nuuuuuuuuuuuuu!
Nä, festen är över. Men lite förferre blev det allt. Sedan ville vårt sällskap inte längre. Hehe! De ville gå på stan, på kvälla, när affärerna är stängda och allt. Träffade en Glenn istället. Frågade "Min pappa är rik vill du hångla", och det ville han. Berättade att jag var från Säffle, men det trodde han inte på för fem öre. Sa att jag var från Jönköping - vilket han trodde mer på. Blev en utgång utan utgång, vilket sög lite. Men var väl rätt kul ändå antar jag :) hihi.

smink

Jag och Elin beställde smink igår. Det var Sanna som tipsade om en sida på nätet förra helgen, så vi kunde inte hålla oss eftersom det var rätt billigt med ju. Hihi
Köpte allt detta, och det gick på drygt 300kr. Nu har jag visserligen inte testat om sminket är bra, men jag har bara läst och hört bra saker om det. Elf heter märket i alla fall, och med tanke på priset så kan jag verkligen rekommendera det.

Grattis till mig

Var frästen iväg till ungdomsmottagningen idag, skulle bara förnya ett recept, men i alla fall så frågar de ju alltid en massa frågor ifall man mår bra och så. Inget märkvärdigt sådär, men det var lite roligt för helt plötsligt säger hon bara det:
- Jaha, är du nöjd med ditt liv då Josefine?
- Eehm, ja, jo det är jag!
- Vad kul, GRATTIS!!! :D:D:D:D:D
Haha, asglad var hon.

Färjestad
Var på hockey idag, tror jag? Kanske var mest konståkning, köpte kanske fel biljett? Färjestad - HV71 var det som spelade. Hejade ju såklart på Färjestad, för det gör man ju! Det som var lite synd var ju att man inte fick se de riktiga Färjestadspelarna, eftersom de måste ha plockat upp helt random personer på stan innan de åkte ner hit till Jönköping. De ordinarie spelarna var helt enkelt för lata för att orka ta sig hit. ELLER, så var det de riktiga spelarna som hade glömt sätta i linserna och var drogade. 6-2 slutade det, till HÅÅÅÅVEEE blå... De kan ju vara glada om de vill, men hade det varit de vanliga spelarna hade de inte vunnit, det är jag säker på! hehehe.

Awkward.

Är helt beroende av den där nya serien på MTV - Awkward. heter den. Skitsöt kille med. Sett 10 avsnitt på två dagar nu. I och för sig är varje avsnitt bara typ 20min långt, men ändå. Kan verkligen rekommendera att ni ser serien. Dessutom är det Samantha (Sam) ifrån One Tree Hill som har huvudrollen. Ni vet den där tjejen som Brooke tog hand om ett tag? Jaja, bra är det i alla fall.

Opera

Jag har börjat att sjunga opera på senare dar... hehehehe! Nä, fast jo, jag har faktiskt sjungit på en operalåt i en vecka nu. Kan inte komma på vad det är för låt vettni. Har googlat och googlat. Men nu äntligen hittade jag låten...visste att jag hade namnet på tungan. Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen, heter den. Tycker dock att jag låter lite bättre än detta när jag sjunger:
Typ 40sek in i låten kommer ni känna igen den.... heheh!

Haha sådär ja

Har varit dålig på att uppdatera nu visst. Hade en astrevlig kväll hos Malin i lördags. Fick träffa Maddes lilla nykomling Simon också. Sötare får man nog leta efter känner jag. Så liten och så söt. Hihi!
Söndagen spenderade jag tillsammans med Sanna innan det var dags att ta bussen tillbaka till Jönet. Idag har jag spenderat dagen med Elin. För att sedan avsluta med "Halv åtta hos Maria", med god mat, också astrevligt. Händer så mycket kul nu ju.

Fredagsmys

Igår kväll var vi ute och åt fint. AAAAAASGÖTT var det, och så blev man proppmätt som varje gång man äter ute ju. Hihi. Var väldigt trevligt. Sen åkte vi hem och tittade på Hur många lingon finns det i världen, sett den fyra gånger nu. Men det är ju så söt. Idag blir det att piffa till sig lite för att sedan ta tåget till Karlstad.
Världens roligaste bild på Nelly. Hon blir utskälld av en liten pippifågel. Och där står hon och ser dum ut ;D  hahah

God eftermiddag

Eftermiddagen har jag och mamma spenderat i Säffle centrum. Rätt trevligt ändå. Dock var det nog typ första gången i världshistorien jag inte hittade något värt att köpas. Det enda var strumpbyxor och några vanliga strumpor. I och för sig blev det storshopping på apoteket. Tur att det var mammas pengar. Hihi!
Insåg precis att jag missat att 90210 och Vampire Diaries har dragit igång så ska lägga mig i sängen med asollösning på tårna och titta på det nu tänkte jag.
Haha, fint :D Dock tyckte faktiskt doktorn att jag hade väldigt fina fötter. Alltså typ som i friska, inte modellfina XD

Säffle

Är hemma i Säffle och hälsar på en snabbis. Eller ja, stannar tills på lördag, då åker jag vidare till Karlstad för att kalajsa och träffa vänner. Hihi! Ikväll har jag i alla fall myst med mamma och pappa framför tv:n. Så himla skönt att vara hemma. Har längtat hem liiiite... hihi!
Himlen här hemma var väldigt vacker ikväll. Allting lös i rosa och gult typ. Asmysigt.

Doktorn

Ringde till vårdcentralen idag, fick en tid 40 min efter de hade ringt. Rätt soft!
"Vi tar akutrummet, för där har vi en skärbräda" sa doktorn när han hämtade mig i väntrummet. Blev genast typ 100ggr nervösare än vad jag redan var. Var alltså där för mina stackars tår. Inflammerade och dana. Kom dock lindrigt undan med en kur på asolsprit och olivolja. Två veckor har jag på mig, annars kommer han använda skärbrädan.

stortån

Råkade sparka till min OnePiece förut, då typ sprack min stortå och det rann massa var ur den :( Såatte, hehe, kanske är dags att ringa vårdcentralen igen imorrn. Känns inte som om att det är okej att tån varar när man sparkar på kläder.

Halv åtta hos mig

Jag, Elin, Isabelle, Anna och Maria har bestämt oss för att vi ska köra en omgång av "Halv åtta hos mig". Varje måndag ska en av oss laga mat till de andra, och det var jag som fick börja idag. Lagade mat hela eftermiddagen och det blev en riktigt bra kväll tycker jag. Mysigt som bara den!
Detta var då menyn för ikväll. Riktigt riktigt gott var det. Visste knappt att jag var så duktig i köket. Var första gången jag bjöd någon på en såhär fin middag också och lagade allt själv. Lite spännande. Och väldigt roligt!
Dukningen blev rätt nice den med :D

För mycket av det goda

Bjöd lilla Soffefi på mat idag, och efterrätt. Blev asmätt! Sen kom Elin på idén att hon skulle bjuda på mat nu ikväll. Fläskfilé. Kan man tacka nej eller? Så jag är ännu mer asmätt nu. Har inte varit såhär mätt på länge. Har inte ätit såhär mycket mat på länge. Två lagade mål på en dag. Galet!

<3

Alltså jag dör verkligen av filmen här nere. Såg den första gången igår och jag kunde inte sluta gråta. Det går inte att inte gråta när man ser den. Det är omöjligt. Det är soldater som kommer hem ifrån Afganistan och överraskar sina familjer. Kan vara det bästa klippet jag har sett!
Se det, och försök att inte gråta?

Gränna

Hejsanhoppsan!
Idag efter evighetsföreläsningen så tog vi en liten dagstur till Gränna. Hihi, aaaaaaasmysigt. Vi gick ner till hamnen och åt lite mat, hoppade omkring nere vid vattnet och tog kort, gick och kikade i affärer. Och såklart, köpte polkagrisar ju. Efter detta styrde vi stegen hem till mig för en kväll med Harry Potter. Fortsättning följer imorgon på det...
På en bro nere vid vattnet i Gränna :)
Haha ehm ja...
ego pic
ett bord fullt av godsaker! hehe. Dock är det vad som är kvar tills imorrn!

Kyckling

Elin lurade med mig till Maxi efter träningen idag. Skulle inte köpa något, men gick ut 100kr fattigare, eeeh som sagt, veni vidi visa. Köpte kyckling. Nygrillad kyckling. Det åt vi alltid på torsdagar när jag bodde hemma. Det äter vi typ alltid på torsdagar när jag är hemma. Hihi! Och det är torsdag idag, även fast jag tror att det är onsdag.
Sen vet väl typ alla som känner mig någotsånär att jag är typ beroende av rosa bandet saker, dels för att det är rosa, mest för att det går till en bra grej. Köpte i alla fall Rosa bandet keso. Hihi. Smak av hallon.

upprörande

Igår när jag kom hem från träningen så ställde jag mig och började laga mat, enbart för att jag skulle ha något att ha med mig till skolan idag eftersom vi gick 8-17! På lunchen visade det sig att någon hade tagit min mat. Det gör mig väldigt upprörd. Snälla nån, vi går på högskola, vuxna människor som tar andras mat. Vet att det har hänt andra också, och det är så galet upprörande så jag vet inte var jag ska ta vägen.
Nu istället för att äta min mat, fick jag alltså lägga ut pengar på att köpa mat, när jag inte behövde. Och jag kan ju inte påstå att jag är gjort av pengar. Dessutom får jag väl köpa mig en ny matlåda på köpet. Ja herre Göran var är världen på väg.

Big brother

Alltså såg precis på aftonbladet att det blir en ny säsong av Big Brother. Jag är så galet sugen på att söka. Men min mamma har sagt att jag blir arvslös om jag är med där. Onödigt tycker jag. Så ja, jag stannar väl kvar i min lilla lägenhet i Jönköping antar jag. Haha! För vad vore väl 100 dagar i Big brother huset...
HAHA fick frästen roligaste kommentaren av Jocke i somras när jag sa att jag var sugen på Big brother. Han bah "Alltså Josefine, jar har en känsla av att du skulle vara naken väldigt mycket..." Man bah, vah? ;)
Men aja, jag kan iaf ägna 100 kvällar i vår åt att titta på andra som får vara med :D

Träning

Idag ska vi skaffa årets träningskort. Awsome! Här ska fläsket brännas. Haha! Nä, men det känns gött att komma igång med träningen igen efter ett allt för långt uppehåll. Synd bara att det är så förbaskat dyrt.

Just like a tattoo...

Jaja, jag och Elin var och tatuerade oss idag. Hehe! Min gick assnabbt. Var inne där typ 10, jag var klar kvart över. En kvart att bestämma storlek, rita upp och tatuera. Rätt nice. Elin och Isabelle var skitimpade över att jag faktiskt var tyst under den tiden jag satt i stolen. Haha! "Såhär tyst har du aldrig varit Josefine...", så satt jag bara där i 5min liksom. Gjorde rätt ont alltså. Vet med mig att jag har rätt hög smärttröskel, men det här gjorde ont. Elin och jag pratade om det innan vi gick dit att det nog skulle kännas som en spruta som man gnuggar runt lite. Så kändes det. Hehe!
Sådär blev det dåva! Hehe. Älskar den. Veni vidi visa - Jag kom, jag såg, jag shoppade. Och jag har typ väldens bästa motivering till den. Det var ju liksom Julius Caesar som sa - Veni vidi vici! Men eftersom jag är en modern Caesar så shoppar jag :D Visa. Hihi. Alltså... den är bra.

en bra dag

Var ju iväg med Elin och Bitchi och spelade bowling, sa att jag skulle spöa skiten ur dem. Sagt och gjort. Efter fyra serier var det jag som stod som segrare. Hihi. Dock betyder det att jag måste bjuda dem på glass...ooops!
Efter det gick vi åt käkade lite pizza för att sedan gå hem till mig och ha lite söndagsmys framför Idol och senare en bra film. Helt enkelt en superbra söndag.
(och bilder går ej ladda upp så ni får inga, fast att jag har roliga)

Kräftor

Jag, Elin och Isabelle åt kräftor igår. Sjukt gött. Andra ggn i år jag äter det, men lika gött i varje fall! Hihi. Sen åt vi marängswisch till efterrätt. Sjukt gött det med, fast att man var prottmätt. Hihi!
Idag ska jag spöa dem båda i bowling är det tänkt ;)

Telefon

Har pratat med en distriktssköterska i telefon nu i 15minuter. Känns lite bättre. Nu ska jag ta på mig kläder och springa ner till apoteket och köpa något som förhoppningsvis är mirakelpiller.

lite jobbigt ibland

Ångestladdad panikattack. Kan vara det värsta som finns. Det hinner gå ungefär 1,5år mellan varje, men när attackerna väl är här så känns det som om att de varar i 1,5år också. Fick ringa och väcka mamma nu. Skämms Josefine! Nya tag imorgon.

Frukost var det ja

Hehehe, har nog ALDRIG ätit en sånhär stor frukost så tidigt på morgonen alltså. Oftast när jag äter "stor" frukost brukar klockan var typ halv ett eller något... men idag slog jag till på stort!
Rätt gött faktiskt! Hihi. Ser väldigt fint ut med allt rosa också :D

Lite tidsfördriv

Blev så fruktansvärt rastlös såhär nu på eftermiddagen. Hade verkligen inget att göra så jag plockade fram lite zenitlera som jag haft liggandes ett tag nu. Haha, blev lite roliga saker sådär ...

En liten rosett som blev en nyckelring :D hehe
Hehe, några magneter till kylskåpet.
Ångrade vampyrmunnen lite efteråt... scary att ha den på kylskåpet liksom!
Men muffinsen blev rätt bra :D En morot blev det med XD
En kompissten. Tyckte det var lite småsött sådär faktiskt.
Och en sten med en fyrklöver...
Och sist, en ganska ful panda i en kedja! haha.