School <3

Klockan är snart halv tolv, det är läggdags, det är söndag, jag har lov en vecka, och jag sitter med skolarbete! Vad är felet på mig?!

Var på BUGG´s idag och intervjuade Malin lite, och sedan ledarna Ulla och Arne. Haha! Det verkade så trevligt där uppe. Nästan så jag har lust att börja dansa bugg! Seriöst. Gick något sådant när jag var mindre. Dansade bugg och massa andra danser. Salsa!


 Älskar hur sliten jag ser ut. Fett mycket att göra vetni. Som reporter får man aldrig ledigt i Säffle ;) haha!


Lite fikapaus! :)


Mjölkbussen

Åker buss nu. 55 minuter tar det att åka buss till Säffle i vanliga fall. Men den här bussen tar 1,5h. Det är trevligt. Tur att jag valde att ta med mobila. För det är ganska tråkigt att åka så länge. Dock glömde jag hörlurar, och jag vill lyssna ihjäl mig på Darins låt! Jag får titta på honom och låtsas att jag hör när han sjunger...

Jag är schysst idag, så fast att inte jag kan höra honom så vill jag att alla mina läsare ska höra honom! Lyssna och njut!


Igår

Alltså jag vet inte när jag hade så kul ute som jag hade igår. Det var lite galet! Sanna och jag låtsades vara feta fan av Neverstore, när vi i själva verket typ bara kunde en eller två låtar. Men killarna i bandet var snygga iaf!
Funderar på att gå upp och köpa pizza och feta mig lite nu? Hehe! Ska ta bussen hem till Säffle lite senare, men softa först blir!

Ni får en film på Neverstore från igår, fast lite senare...!


Party!

Väntar på Sanna som kommer strax. Blir nöjes sen!
För första gången i hela mitt partyliv så känner jag mig ganska disktret. Haha! Inga skrikiga fäger, stora rosetter eller något annat! Kanske borde spexa till det på något sätt. Så jag syns! haha. Nää


Lööööördag

Ska strax åka till Karlstad. Gå på stan lite med mamma och pappa. Kanske shoppa? ;) haha
Sen ska vi käka eftersom vi har rabattkuponger på nästan alla matställen i Karlstad känns det som. Efter detta blir det musikal som Evelina är med i.
   Sen ikväll blire utgång med Sannibanani. Neverstore spelar på Nöjes så vi tänkte passa på att gå dit ikväll. Blir säkert kanon bra tror jag.

Känns som om den här dagen blir bra.


Min kväll!

Hejade på Madde i luckan på McDonalds
Åt McDonalds!
Tittade på postkodsmiljonären (för det är sånt man gör i värmland you know)
Såg Let´s Dance
Bestämde vilken jacka jag vill ha i vår - 2000kr, alltså inte så troligt!
Blev arg för sjutioelfte gången idag.


 Städa är bra när man är arg. Så jag har städat båda mina garderober idag.
Här har vi alla mina linnen, kjolar och t-shirts - Som nu ligger fint i garderoben.


Vad händer!

Haha låg här uppe på mitt rum och tittade på Lost, och så hör jag hur Nelly liksom gnäller och ylar nere från nedervåningen. Hon låt verkligen plågad. Asrädd blev jag. När jag kom ner så hittade jag henne ingenstanns!!! Så jag ropade på henne, och så gnällde hon till igen. Liksom va fan?
   Då stod plutten nere i källartrappan och hade haft ner stövlar och en jacka som låg mitt i trappen så hon inte tog sig upp. Det tyckte jag var kul! Skrattade åt henne ett tag innan jag tog bort sakerna.


Fuck you right back

Mamma: Du är ganska ute just nu då...
Jag: Haha aah, verkar så!

Kul! Hehe.

Nu ska jag äta frukost och njuta av att vara leeeeedig
och njuta av att jag har några bra kompisar!

Jag ska se på Lost och OTH också <3 


Bara en upplysning


 


Om fler var som Sofie skulle världen vara ett mycket bättre ställe.


Drick nu för fan Josefine

Helt utan anledning så fick jag en present när jag kom hem till Säffle idag. Hehe! Eller ja, jag fick en drinkbok av mamma. Typ som om hon tycker att jag borde börja dricka lite mer drinkar! 500 cocktails hette den, så jag antar att jag har 500 olika drinkar att ta mig igenom på något sätt.

Kanske lika bra att börja med en gång...


 Bakvänd text!!!
Spexigt att spritflaskorna syns i bakgrunden också.
Min egna lilla barhörna! ;)


Vad som finns i Molkom

Jag: Jag har aldrig varit i Molkom
Sanna: Det har du visst det!
Jag: Har JAG?
Sanna: Jaa... du vet!
Jag: hehehe, jaha!
Pratar gärna inte om det. Haha!
Idag ska vi dit på studiebesök i alla fall. Kolla på journalistlinje eller något. Kommer säkert bli kul... Vi får ju fika i alla fall. Alltid något!

Stockholmare

Titta! Utomjordingar invaderar Haninge?


Rubriken på denna artikel i aftonbladet. Det är alltså så kallade vertikalpelare som lyser uppåt. Jag och Sanna var också hur imponerade som helst första gången vi såg detta. Dock verkade vi vara de enda i hela våran omgivning då de andra mycket duktigt förklarade för oss vad det här var för något. ALLA visste vad det var. Det är sånt man vet när man bor i värmland. Alltså lite för mycket information för vanliga 08:or!

Inte ens SMHI visste vad det var...
Det tycker jag är lite kul!

God morgon

Ska möta upp Lisa på stan om en och en halv timme. Så vi ska väl kika lite på stan och så idag, käka och ha trevligt. Jag ska passa på att dela ut lite CV och så också. Hoppas på att få J.O.B.B!!! Jag kommer typ att gå i ide annars eftersom jag inte har något att göra om dagarna. Haha! Men aja.

Snuskigt

Fått lite förfrågningar om jag inte har lust att göra en porrfilm och lägga ut på bloggen, och eftersom jag gör verkligen ALLT för mina läsare så har jag fixat det här...Nää!

Sanna upptäckte att jag och Sofie såg väldigt roliga ut i skuggan på väggen i skolan. Det ser typ ut som om jag sitter på Sofies rygg, om man tänker rumsrent, men nu tänkte inte vi rumsrent...


Atscho

Alltså ni anar inte hur mycket det kittlar i min näsa. Verkligen hela tiden. Får anstränga mig så fort jag andas så jag inte ska nysa. Har ändå nysit typ tusen gånger idag! Vid busshållplatsen när jag skulle åka till stan så stod jag och en dam där, och jag nös säkert 7 gånger på raken. Hon tittade lite på mig! Jag ville skratta åt mig sjävl, men kunde inte, för då skulle hon nog tycka att ja var lite konstig...

Blått, blått


 Någon mer än jag som älskade den där reklamen när jag var liten?
Gick runt och sjöng "Blått, blått b,b,b,b,b,b blåååått"


Varm i hjärtat

Man borde få fler telefonsamtal där någon ringer för att de vill höra ens ljuva stämma, och för att kolla hur läget är. Man blir så lycklig inombords av sånna samtal vill jag lova.

Webbdesignen idag sög!


En reklamaffisch


 
 Hehe, skulle göra en reklamaffisch på svenskan. Vet inte riktigt varför?
Kul grej kanske! Den här gjorde jag, Sanna och Jessika i alla fall.


Sagt det förut, I know

Det är inte normalt att gå upp 05.30!!!
Jag orkar inte med mig själv när jag går upp så tidigt.
Orkar inte med någon såhär tidigt.
typ 20 minusgrader är det ute också. AAAH frysa ihjäl.

Hoppas att inte bussen går...

CV + personligt brev

Sitter här och skriver lite personliga brev. Lite jobbigt att man ska vara så "personlig" i dem. Liksom att de ska riktas mot ett enda ställe så man måste skriva om till alla. Eh ja...
   Har gjort fin design på både mitt personliga brev och mitt CV med. Det liksom skriker Josefine Caesar om dem och det gillar jag.


 
 Visst är det fint?
Det är inte ens för mycket, som jag kan vara ganska bra på annars.


Familjen Annorlunda

Tvingade min familj att grilla korv idag. Ute i trädgården i grillen. Så den plockade vi fram och bygde en snösoffa, som var för mjuk. Men det var trevligt, det var det. Nu luktar jag grill...



 


Skottat snö

Har skottat bort 10 ton snö nu. Är helt död i armarna.
Men fint är det ute...


Svårt att ta sig ner till gatan

 
 Hehe, långt där uppe bor vi!
Så jävla mycke snö.


Som sagt, fint är det ändå!


Darin in my <3

Seriöst, jag är så glad att Darin gick vidare till final i melodifestivalen ikväll. FRÄMST för att jag skulle ha blivit så otroligt retad i annars!!! Alla skulle ha berättat för mig att Darin minsann inte tog sig vidare till final. MEN NU GJORDE HAN DET BITCHES. Haha, jag känner mig som fjorton igen. 

Men måste väl vara någon mer än jag som har typ 1000 minnen kopplade till Darin eller?
Skulle verkligen vilja visa ett klipp där jag och Elli dansar och sjunger till Darin, och har på oss tröjor som det står "Älska Darin" på. Eller ett klipp där vi är med i en karaoke-tävling och är dunderseriösa och sjunger money for nothing.
   Vi köade utanför nöjes i Karlstad i typ sex timmar för att komma längst fram på en Darin konsert. Vi hade gjort en skylt, hade våra tröjor och hade med en påse med sura S som vi skulle kasta upp till Darin. Dock satt Elli på de där sura S:en i 4 timmar, så de var ganska äckliga, men vi slängde upp dem ändå.

Eftersom jag inte kan bjuda på någon av de nämnda klippen idag så får ni ett annat klipp innehållande Darin...
OCH TA OSS MED EN NYPA SALT OKEJ! ( vi var typ fjooooorton )


 
 Roligaste kommentaren vi har fått på den filmen på youtube:
 
 


Onda

När vi var på väg hem förut efter att ha varit ute och gått så gick vi och skrattade åt typ alla grannar.
"Haha, kolla på deras bil då... hehe!"
"Hehe, och kolla deras brevlåda är borta"
"HAHA, och de kommer inte komma ut med alls idag"

Sen kom vi till våran uppfart, då blev vi tysta. Eftersom våran bil halvt är gömd under snön och vi fick lyfta fötterna en halvmeter för varje steg. Skrattar bäst som skrattar sist, eller vad brukar man säga!


Stört mycket snö

Var ute på prommenad. Vem prommenerar i det här vädret? Familjen Caesar, med hund och allt. En och en halv timme har vi varit ute och gått. Hjälpt till att butta på bilar och vart superhjältar liksom.


 Man ser inte så bra vad grannarns pysslar med på andra sidan snön


Såhär ser det ut när man STÅR i snön på våran gräsmatta. Det är lite galet...


Var en jättestor snöhög på stan som jag ville klättra i! För sånt gör man när man snart är 20 år


AAAAAS!

Har man bestämt något så hör man av sig om det blir någon förändring. Det liksom bara är så!
Tänk om jag och Sanna bestämmer att vi ska se film i helgen, och så säger jag inget om att jag har fått andra planer och ska göra något annat. Hur sjukt dålig stil är det inte?

JAG BLIR SÅ SUR!


Mina fransar



Kolla BTW mina ögonfransar jag hade igår. Köpta i min favoritbutik alla dagar i veckan - Claires!
Förälskad i affären och är nästan glad att den inte finns i Sverige, eftersom då skulle typ alla som är rosett,rosa,småpryls-tjejer gå runt med saker därifrån. Närmaste butik är Tyskland tror jag.
Jag köpte dem iaf i Barcelona när jag var där.

Våfflat hår är väl också lite 90-tal? Har iaf inte haft våfflat hår sen jag var liten!

( okej, kunde ha varit en bättre bild, meeeeeeeeeeen skitsamma! )

Bilder


 Jag och Sanna började med att dela på en flaska vin.


Linnéa var dj
Sanna var inte nöjd med musiken så hon grät
Sofie höll skenet uppe


Jag målade naglarna rosa


Ida och Malin pimplade


Mimmi pimplade också endel...


Sen skulle vi till Koriander


Studentfesten

Det var ganska awsome igår. Hade peppat sönder hela dagen kändes det som. Iofs så var förfesten bättre än själva studentfesten, men ändå. Var trevligt på koriander med. Förutom att jag, Sanna och Mimmi hade laddat upp med extra skor, och alla möjliga saker i en varsin enorm väska - som vi INTE fick lämna in! För att det var fullt? Ofta liksom. Kul att vi hade betalat för att få lämna in våra saker och så fick vi inte det. Det förstörde lite...
+ att jag tyckte att musiken SÖG! De spelade en Britney Spears låt (vad jag hörde iaf) som släpptes 2000! De spelade en Aqua låt, och en Backstreet Boys låt. Det var typ det... Eller några fler var det kanske. Spice girls?

Laddar upp lite söta bilder sen.
FÖR NU SKA JAG DUSCHA!

OS liksom

Photobucket
Sitter och har tråkigt då resten av min klass har historia. Kul för mig att ha en håltimme liksom. Fast jag får ju i alla fall lunch om någon timme. Gött!
I och med att det är OS och grej nu så tänkte jag att jag kunde visa en grej som vi gjorde på Grafisk kommunikation här i höstas. Uppgiften var att göra ett piktogram, typ symboler som alla över hela världen förstår utan att det skrivs i ord liksom. Vi skulle då göra för dessa fem sporter... Så då gjorde jag den här...
Ser ni vilka sporter det är?

We were born in the 90's

Studentfest imorgon med tema 90-talet. Spice girls, Backstreet boys, platåskor och utsvängda jeans!
Försöker hitta på någon fiffig klädsel, så tittade i ett album hemma förut och försökte luska ut hur jag klädde mig förr, när jag var liten... Insåg ganska snabb att  jag använde iprincip samma kläder då som jag gör idag. Leggins, tunika, klänningar, blommor, hjärtan, rosetter, och ROOOOOSA.

Är jag så tråkig? Har haft samma stil sen jag var liten. Kul liksom!


Det var mitten av 90-talet och lilla jag
hade en kort, blommig klänning.
Ser ju bar hur sexigt jag bär klänningen också!
Killtjusaren!
Skulle inte banga om den klänningen passade idag.


Något år senare har jag insett att man måste dölja en del och lämna lite åt
fantasin, dock fortfarande med en ganska söt klänning, och
rosettskor, i guld såklart...


För liten för Bamseklubben

Haha, sitter och kika på lite resor och så. Läste om ett hotell i Grekland...



Så vad det verkar som så är jag för liten för Bamseklubben. Men barn som är 36 år och superkidsen
som är 712 år får gärna boka in sig i Bamseklubben. Orättvist!


Sjukt snygg



 

Facerecovery efter förkylning och kyla.
Galet hur torr i ansiktet man blir.


En jul


 Såg den här bilden på datorn. Skrattade lite inombords åt mig själv. Jag har aldrig gillat att spela piano alltså. Jag gick i musikskola i typ tre år. Och läraren ringde hem till mamma och sa att det vore bra om jag övade lite hemma. Mamma har minnet av att jag inte gjorde det. Jag har minnet av att mamma tvingade mig spela samma låt minst fem gånger om dagen.

Sjukt musikaliska ser vi iaf ut att vara på den här bilden.


Fetis dag

Det är okej att feta sig på semledagen. Synd bara att det var okej att feta sig på alla hjärtans dag också. Snart är det påsk, då är det också okej att feta sig! Hoppas att alla har ätit semla idag iallafall. Här på Hålvägen 4 så köpte vi bara fyra semlor i år.
   Det var ju förra året mamma och pappa råkade ut för lite missförstånd emellan varandra och köpte semlor för 200kr! Det var lite roligt...Vi åt semlor i flera dagar. Drömde om pudersocker och bajsade fluffig grädde. Nä 



 


Ska...

bädda sängen! Men orkar egentligen inte. Åkte till Säffle för att få vila lite. Så åker jag på att bädda om. Skit också. Min lillasyster tjaffsar med mig - som vanligt. GER MIG INTE SÅ FUCK YOU!!!
Har iallafall fått god lagad mat, och ska få en semla. Älskar att vara i Säffle ibland. Ibland inte. Oftast inte. Men plötsligt händer det, och idag älskar jag Säffle.  


 Att lipa åt folk är så 2010!
Bara så ni vet.
Evelina, den där lipen är till dig.
Och har jag något i ögat?
NÄ för så mycket bryr jag mig om att du vill ha lägenheten på lördag!

Puss


Gratis förhandsvisning.

Jag och Sanna var på förhandsvisning av I love you Philip Morris. Tror den hette det iallafall. Sjukaste filmen måste jag säga. Jag hade varit grymt besviken om jag verkligen hade betalat för att se den, för den var inte så himla bra. Det värsta med hela filmen är att den är verklighetsbaserad också. Haha!
Dock gillar jag att man fick en chokladkaka om man skulle på den filmen... fast jag har i ofs inte smakat på den än, så den kanske inte är god. MEN ändå...


Bensmak i röven

Sanna: Jag börjar få bensmak i rumpan
Jag: HAHA, va... vadå, säger man så?
Sanna: Ja, vadå visste du inte det?
Jag: Nej det har jag aldrig hört... Bensmak i rumpan! Hm...
Sanna: Sa jag bensmak?
Jag: Ja...
Sanna: Hehe, menade träsmak!

Det var kul, den överlägsna lilla skiten såg ner på mig för att jag aldrig hade hört det...

Jag har i vart fal bensmak i rumpan nu! Hårda stolar på webbdesignen ;)

Webbdesign

Hehe, sitter på webbdesignen. Var här tidigt idag eftersom jag missade förra ggn. Tänkte att jag kunde på hjälp med ASP! Det fick jag.
Och det jag undrar är varför det ALLTID tar typ 15 minuter att gå igenom det jag missar. Jag menar, de satt 3h och jobbade med det här förra gången! För mig tog det 15 minuter att klara samma sak!

Säger inte att jag är bra eller något! haha.

Gå in på den här sidan och beröm mig sen, okej?!


Jaha!

Trodde jag drömde när klockan ringde 05.35! Det gjorde jag inte...
Blir en låååååååååååååååååång dag idag. Men den blir nog bra tror jag.
Avslutas med bio ikväll.


 Sitter dessutom och försöker få i mig frukost.
Blä


Filmkväll

Har laddad upp för filmkväll, själv.
Okej så illa är det inte att se själv. Men hade ju varit trevligt om
NÅGON ( haha nää...) hade pallrat sig hit och sett film med mig.
Ska se:
- Trubbel i paradiset
- Fame ( den nyare versionen )
- New moon

Ska äta geléhjärtan och popcorn! Så det så.
Edward håller mig sällskap ikväll kanske ? haha! Han hatar ju vaginor så vi ska inte ens ligga med varandra! Safe liksom.

Oseriöst inlägg...

De älskar mig i år med.

Fick godis och pengar av mamma och pappa i år med. Alltså älskar de mig fortfarande. Haha! I år hade de dock bättrat sig och gav mig gelehjärtan ( som jag älskar ) istället för de där marabou chokladhjärtana! Det gillar jag...

Är det någon annan som vill skicka godis eller presenter till mig så går det bra att skicka till:

Josefine Caesar
Hålvägen 4
661 30 Säffle


AHD

Om man förkortar Alla Hjärtans Dag = AHD så låter det nästan som en bokstavsförkortning man kan ha. En ganska störd dag är det.

Kommer ihåg den bästa alla hjärtans dag någonsin. Dock minns jag inte hur gammal jag var. Det var i allafall första året mamma och pappa tyckte att de skulle ge presenter till mig och Evelina. Och vi fick en varsin Bukowski nalle. Julia hette nallen och hade en bebisnalle också. Fast bebisnallen ser mer ut som en hund. Men jag kommer ihåg att jag blev så himla lycklig.


 Söta Julia och hennes barn.
Och så jag då förståss...


Berätta något min mamma INTE vet

Jag: Mamma, jag tror jag blir illamående av medicinen!
Mamma: Ja!
Jag: Vadå ja?
Mamma: Ja, det blir du!

Ska sluta berätta saker för henne, hon vet redan allt ändå.

Muffins


 Nelly och jag bestämde oss för att baka lite.
Nelly hjälpte till att slicka visparna


Det blev ganska fina chokladmuffins med jordgubbsströssel




Bjöd mamma och pappa sen.


Så jävla fult virus



Haha det finns ett ganska roligt virus, alltså inte om man går på det, som jag gjorde en gång och förlorade ALLT jag hade på datorn. Det här viruset har hoppat på min dator flera gånger efter det, fast nu är jag för cool för att gå på det...

Det går ut på att först kommer det upp en ruta som typ säger att man har fått virus och sen kommer den här scanningen upp, den på bild ovanför. Man får panik över hur många virus det står, och att man tror att det är ens egna "den här datorn" som är där. Men det är det inte eftersom det är själva internet rutan som har som bild att se ut sådär. (Men det tänker man inte på då) Sedan om man trycker på kryss uppe i hörnet så kommer det en till ruta upp som vill försäkra om att man verkligen vill avbryta scanningen eller om man vill fortsätta så att "SecuritySystems" ska ta han om viruset. Om man trycker att man vill fortsätta där, då får man ett rent helvete...

SÅÅÅ, nu behöver ingen annan gå på detta :) Schysst av mig!

 


Dag-Otto


Jag älskar mig och Linnéa fulla! Vi överträffar oss själva varenda gång. Kamerakåta som inga andra och alltid kommer vi på något nytt. Det här kan dock vara svårt att slå... för vi är ganska bra här! Vi får se...


Gissa!


 Gissa vilket fönster som är mitt?
 Den som gissar fel är sämst!


Krönika

Jag blir förvirrad, hur gammal är jag?

Ibland undrar jag om det verkligen är rätt personnummer som står på min legitimation. Kanske skickade jag efter från fel ställe, och fick ett fakelegg. Eller så fick mamma och alla barnmorskor på BB hjärnsläpp och plussade på några år på min födelse.
Jag skulle hämta ut ett recept på apoteket för någon dag sedan. Damen bakom disken som skulle ge mig mina tabletter tittade på mig, hon tittade på dataskärmen, sedan tittade hon på mig igen med en skarp blick och sa ”Mjaa, det verkar som om du har fått en barndos på dina tabletter, jag vet inte om det stämmer, är du över tolv?” sedan klappade hon mig lite på axeln. Där stod jag i min rosa, stickade mössa med en boll på toppen och pep fram ”Ja, jag är nitton!”. Borde inte doktorn ha sett på mitt personnummer att jag var över tolv, och då gett mig en vuxendos, och borde inte apotekaren också ha sett på mitt personnummer att jag var över tolv, och inte behövt fråga?
Jag har några kompisar som redan för ett år sedan tog sig in på klubbar där det var tjugotre som åldersgräns gräns, och jag var så avundsjuk över det. Det är jag fortfarande, eftersom det enda stället jag skulle kunna ta mig in på utan att behöva visa legitimation är lekrummet på IKEA. Sedan har vi min lillasyster som är två och ett halvt år yngre än mig (alltså sjutton år), och många av hennes kompisar tror att det är jag som är min lillasysters lillasyster.
Kanske tolkar folk att jag är yngre än vad jag är eftersom jag fnittrar som en liten flicka, är väldigt lättroad och älskar rosa. Rosa är ingen vuxenfärg och att vara oseriös och flamsa runt passar sig inte heller i andras ögon. Inte när man är närmare tjugo år i alla fall. I mina ögon är det inge fel på det alls. Så det så!
Jag ser alltså ut att kunna vara yngre än tolv, och absolut max sexton. Mina kompisar som idag kommer in på ställen där det är tjugotre skulle då alltså se ut att vara ungefär sju år äldre än jag. Just nu känns det för jävligt rent ut sagt! Men jag får se det från den ljusa sidan, för när vi fyller trettio – Då kommer jag fortfarande att se ut som tjugotre!


Frukostälskaren

I och med att jag äter tabletter så måste jag äta till varje tablett jag tar. Tre gånger om dagen alltså.
Vanligtvis äter jag bara två gånger om dagen. HATAR frukost... om det inte är på hotell. Fast då känner jag mig mest tvingad att äta. Sedan klarar jag inte av att äta frukost så tiiiiiidigt. På helger äter jag frukost ibland, men då är klockan liksom mellan elva och ett om jag äter.

Så nu sitter jag och äter frukost, och klockan är bara halv åtta. BLÄH!


Valentines day

Åkte till Karlstad idag. Träffade Sanna på stan, eftersom vi hade i uppgift på texten att "skriva på stan", så vi åt lite mat och slog två flugor i en smäll liksom. Nice!
Kikade lite på stan också och inhandlade lite alla hjärtans dag presenter.

Sedan har vi faktistk varit på bio ikväll också. Var lite smygpremiär på Valentines Day. BÄSTA FILMEN PÅ LÄNGE må jag säga. Väldigt söt film! och väldigt roligt med för den delen.

Japp japp

Fräscha tjejen

Jag hade nästan glömt bort att jag kunde se fräsch ut. Har haft baconfrisyr och myskläder på mig sedan i måndags nu. Höll på att tappa mig själv... Nä!


Dock ser jag lite grå ut... Men det är nog kameran! XD


Suger på att komma på en rubrik

Tog mig inte till skolan imorse heller. Eller ja, jag visste att jag inte skulle orka det. Men ska försöka att orka in till stan till vi har text i alla fall. Och det kommer jag orka, för jag tvingar mig själv. Duktig tjej!
Och skulle jag inte orka så får jag orka ändå, och så är det ju bara att åka hem igen sen om det inte går helt enkelt. Daah.

Intressant inlägg! :D


Stekare

Min pappa frågade mig igår vad en stekare är för något.

Pappa:
Du förstår, jag har hört ett nytt ord eller uttryck som de använder mycket på radio, men jag vet inte vad det betyder. Så vad är en stekare?

Det tyckte jag var sött!


 Pappa lilla


Sleten tjej

Hade egentligen planerat in att åka till Karlstad om en timme. HUR FAN SKULLE DET HA GÅTT TILL? Förutom värk i kindor/bihålor och hosta, så har jag blivit en slempropp. Haha! Äckligt.
Men aja, får åka till Karlstad imorgon istället, och friskna till ordentligt innan jag tar tag i livet igen. Fett jobbigt. Att vara sjuk alltså. Ska bara göra nyttiga saker efter att jag har blivit fri från det här... Typ åka skridskor, äta grönsaker och C-vitamin.


 Nedbäddad i sängen ett tag till.


Ledig/Sjuk

Onsdag = Ledig dag!
Skönt att det verkligen är en ledig dag, annars hade jag missat ytterligare en lektion idag. Det är lite kul, jag har varit sjuk tre dagar nu, (gick ju hem i måndags) och jag har bara missat två lektioner. Ganska bra gjort!

Men ska väl försöka att pallra mig iväg till skolan imorrn, och åka lite skridskor!

Kåvepenin + Rinexin

Kåvepenin + Rinexin + Josefine = Sant!
Skål på det! För man får faktiskt dricka alkohol när man tar denna dos av antibiotika. Så försök inte att lura i mig något annat. Förra gången jag fick detta så satt jag och läste igenom hela pappret som följde med, textstorlek 5? liten jävla text är det iallafall. Var lättare att slå upp på internet!

Bihåleinflammation har jag iallfall, berättade en otroligt hurtig doktor för mig!
Tja, det kunde ju ha varit värre...


Det är stopp

Jag försöker komma på något roligt att skriva, men jag kommer inte på något.
Är hemma och är sjuk.
Ska till läkaren vid fem i eftermiddag.


Baaaalklänning

Jag och mammi var och tittade på balklänningar i lördags. Hittade en assnygg! Som var blå... dock fanns den kanske att beställa i rosa! Så fick reda på idag att det fanns. Lyckligaste tjejen på jorden är jag just nu. Trodde inte att jag skulle hitta min prinsessbalklänning. Det är med tyllkjol och allt. Ser verkligen ut som en prinsessa! Älskar det. Ska ha en tiara också.

För övrigt har jag åkt hem till Säffle och låter mamma och pappa ta hand om sin sjuka dotter. Det är skönt att slippa laga mat och allt sånt själv...


 Josefine med röda näsan


Svenska C

Läraren: Här har vi en söt boxer i koppel
Elev: Han ska hängas...
Läraren: Nää, varför säger ni så? (helt förtvivlad)


 Söt hund i koppel är det här visst...


Och nu kommer hostan

Har hostat mig igenom hela natten. Vaknat fyra gånger av att hostan har rivit i halsen! Orkar inte skolan idag egentligen, och borde verkligen stanna hemma. För min egen skull! Blir aldrig frisk.
Dock orkar jag inte missa skolan heller! Både svenskan och webbdesignen.

fan

Roliga miner...

Med risk för att några av mina vänner kommer att döda mig lägger jag ut lite söta bilder sen igår...


Den fina dukningen...Hjärt-tema var det!


 Såhär såg alla ut före de hade druckit upp hela välkomstdrinken...


Sedan blev det andra bullar...


Jag var bara cool som vanligt!


FINA TÅRTAN! :)
Asgod var den också


Lite roliga miner som fångades på bild under kvällen!!!


En trevlig lördag

Middagen hos Sanna igår var ytterst trevlig. God mat och trevligt sällskap! Jag skrattade så mycket under maten att jag inte hann att äta, och jag höll på att sätta i halsen varje tugga! Men det var trevligt det med liksom...

Tidigare på dagen var Sanna sin första runda på systemet som 20åring! Jag var också tvungen att visa legg. egentligen! Hehe, synd att jag inte hade något med mig.


 
 Skönsång för födelsedagsbarnet! :)

Lite bilder kommer nog senare ikväll kanske ;)


Ingen vanlig dag...

GRATTIS till världens bästa Sanna som fyller 20 år idag, och alltså är halvvägs till 40! hehe.

Drömde att vi var på systemet i natt. Både jag och Sanna var asnervösa och Sanna hade ingen lust att köpa till mig så jag fick väl köpa själv. Så chefen för allt kom och började mäta mig och så vidare, de konstaterade att jag var minsann över 20, och jag fick till och med ett stamkort... Det var en ganska komisk dröm!

Blir lite middag och så hos Sanna ikväll, ska bli trevligt tycker jag! :)


Din önskan är min lag?

Jennifer ville att jag skulle ta kort på all snö vi har i säffle, med min älskling. Kameran då alltså...Hon sa iofs inte att jag skulle blogga om det. MEN, det är det snabbaste sättet att leverera mina härliga vinterbilder till henne, och så många andra ;) haha


 Kolla fågelboet... fåglarna kan prommenera in i det om de vill.


 Grannarna behöver inte använda trappan upp till dörren
de kan gå i snöhögen...


Nelly gillar inte att hon inte ser vad som händer hos grannarna!


Hon ser bara vad som händer nere på gatan!
Lite långtråkigt tycker hon.
Det sa hon till mig...


Ny kamera

Iiiiih min nya kamera har kommit. Pappa har varit så snäll att han har laddat batteriet och allt tills jag skulle komma hem. Haha! Jag visste inte ens att jag hade fått den jag. Min rosa lilla kamera! Fick en rosa liten väska med till den också. Så nu är jag fett ball!

Bara rosa mobil och rosa macbook som saknas nu! Rosa tv med...


 Sötnosen ställde upp på kort!


Vit dunig kanin

Om jag hade varit ett djur hade jag varit: En vit dunig kanin
Om jag hade varit en blomma hade jag varit: En prästkrage
Om jag hade varit ett fordon hade jag varit: En rosa bubbla
Om jag hade varit en "möbel" hade jag varit: En rosa skrivbordslampa

Iallfall om mina vänner får säga sitt. Haha! Vi hade en övning igår på textkommunikationen. Vi skulle jämföra varandra med olika saker så. Det var roligt tycker jag. Sedan började vi skriva anställningsbrev! Idag tror jag vi ska gå igenom CV. Sedan kan ja söka jobb! Det är ju bra... haha!


 Hehe egentligen skulle jag lägga upp "Fredagsmys"
men så rekommenderade youtube för just mig att jag skulle titta på den här.
Sparris och bollar


Tyck synd om mig okej?

Jag tog mig i väg till skolan idag, men jag tänkte seriöst gå till busstationen och åka till Säffle imorse. Men så kom bussen till skolan direkt jag var på torget, så jag åkte till skolan.
Just nu känner jag mig rätt så slut faktiskt. Skulle nog somna på stört om jag la huvudet på kudden. Vilket skulle vara vääääääääldigt skönt.

Här får ni en film så ni förstår hur synd det är om mig. eller ah, igårikväll/imorse!


Valet och kvalet

Jag sitter här och försöker bestämma mig för om jag ska gå till skolan idag eller inte. Just nu känns det inte som om att jag kommer orka. Men det kommer bli som vanligt, jag tar mig iväg till skolan, inser ganska snart att jag borde ha stannat hemma, men är kvar hela dagen, och är typ död när jag kommer hem.

Sen känns det som att jag är ju ändå uppe så...

Haha kul grej

Jag har inte följt Paradise Hotel eller något. Dock vet jag att hon Jackie Ferm vann! Haha. Det tycker jag är lite soft. Hon är lika gammal som mig liksom, så antagligen tog hon studenten i våras.
Någon: Jaha, vad ska du göra efter stúdenten nu då?
Jackie: Nä, jag ska vara med i Paradise Hotel!
Det känns som om att det skulle kunna ha gått till typ så iaf... haha!

Snökaos ala Säffle

Alltså det är många som har svårt att tänka sig att det är dubbelt så mycket snö i Säffle som det är i Karlstad. Jag menar, wow det är enorma mängder snö här i Karlstad. Det är oändliga mängder snö i Säffle!
Inatt kom det ännu mer, så nu har de stängt tror det var 6 skolor och imorse stängde de skolan där jag gick. Orsak: Den håller på att spricka i fogarna och taket håller på att rasa in av alla mängder snö.

Läste en liiiiiite rolig sak på nwt jämt nyss bara. 

När brevbärarna var redo för postutbärning på onsdagsmorgonen fick de order att inte ta några risker och kanske bli sittande fast.
– Ännu har ingen brevbärare tagit sig tillbaka till Företagscentret, säger Göran Edvardsson, produktionsansvarig för postutdelningen på onsdagen.

Haha det låter ju bra liksom! Dessutom står det att folk blir utan post idag. Vad tusan gör alla brevbärare då undrar jag? Alla är ju uppenbarligen ute och åker... men många får inte post? Säffle i ett nötskal


Vad händer med matresterna?

Jag kan inte riktigt vänja mig vid att Nelly inte är här i lägenheten och äter upp våra matrester. Hemma blir det liksom så bara "Ah en köttbulle över, den får Nelly". Nelly är också expert på att se till att hon får alla rester som finns kvar. Och det finns inte en chans att man missar eller glömmer bort henne. Det går liksom inte...


 Förstår ni vad jag menar?


Händer inget

Ligger i sängen och snorar för mig själv. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Egentligen ska jag inte göra något, för jag ska bli frisk först. MEN ändå! Ska fixa lite mat snart... har inte ätit något än kom jag på! Glömmer så lätt.
OTH blir sen förhoppningsvis med. Man vet ju aldrig med mitt internet.

Baka äppelpaj ska jag nog göra med. Det är gött det!


Ett nytt liv

Jag har btw skaffat mig ett nytt liv efter mitt True Blood koma. Det nya livet kallas "Sex and the city"! Jag har ALDRIG sett ett enda avsnitt av denna serie. Men nu har jag gett mig fan på att jag ska se alla avsnitt som finns, och filmen då. Helst ska jag se allt detta innan nästa film kommer. Fast jag har ingen aning om när den kommer.

Sanna säger att jag är lik Samantha i serien. Jag förstår inte vad hon menar med det...


Uppdatera då

jag skulle skriva ett inlägg imorse om hur jag sovit i 12,5 timme, drömt massa konstiga saker, sovit med två täcken och ändå frysit! Jag skulle också skriva att jag skulle till stan, sedan till skolan för att möta upp min klass och fortsätta hem till Jennifer för att käka pizza. Dock fungerade inte mitt internet (igen) när jag skulle uppdatera.

MEN jag var hos Jennifer och åt pizza med halva klassen. Kändes lite wierd att de hade varit i skolan innan och inte jag liksom. Men ja, har man gått gymnasiet i fyra år så blir det lite halvslappt ibland. Följde med Sanna hem efter detta och vi har suttit och kikat på datorn HUR LÄNGE SOM HELST. Blev helt rosig om kinderna för att vi satt vid datorn så länge.

Jag vill också skriva att Sanna räddade min dag genom att ha med mirakel halstabletter till skolan. Har jag inte världens bästa vän? Haha, min hals dödar mig  verkligen. Halsen, huvudet och näsan. Ska döda dem tillbaka.

Ledig imorrn med!
Gött

En kamera

Hehe ja som sagt, min rosa lilla digitalkamera började ju brinna i augusti. Tänk att jag inte har beställt någon kamera förrns nu. Hur har jag klarat mig? BRA FRÅGA FAN! Men man märker att jag inte alls har lika många bilder på datorn som jag brukar ha.
Men idag blev en ny liten rosa kamera beställd. Så förhoppningsvis kommer den väl här i veckan. SKÖNT!


 Den här rosa skönheten blir min minsann! :)


Pinsamt

Hehe, var och handlade förut. När jag skulle gå hem och stannade vid ett övergångställe så ramlade jag!!! HATAR den här jävla halkan. Jag kommer slå ihjäl mig någon dag. Iallafall så stannade en bil med tre fett snygga killar och frågade hur det gick. Då önskade jag nästan att jag hade slått ihjäl mig. Eller iallafall brytit ett ben eller så, så att jag skulle ha något att komma med.
I och för sig så fick jag så jävla ont att jag kunde ha börjat grina på stört, men det hade inte varit lika coolt som att bryta ett ben iallafall...

Nej usch, jag är glad att jag inte skadade mig!

Död tjej

Haha när jag vaknade för ungefär 22 minuter sedan så var jag verkligen pigg. Eller alltså, klockan ringde och jag kände mig lite besviken, för jag drömde och jag letade efter något. Så min första tanke var "Fan nu kommer jag aldrig hitta det". Men jag var pigg och gick upp med en gång.

Nu däremot... Huh!
Men om 13 timmar slutar jag skolan! Bara 13 timmar kvar...