Självutnämnda badvakter

Elin och jag har varit och simmat idag. Kul. Förutom gnälliga damer i vattnet. Okej, jag och Elin gjorde fel. Vi simmade bredvid varandra. Men grejen är ju den att man får faktiskt plats att göra det. I alla fall så simmade vi bakom en som simmade så extremt segt så vi fick liksom börja gå för att inte simma in i henne. Då kommer klimakterietant 1 bakom oss och fräser något i stil med "Ni får ju simma, och simma inte bredvid varandra utan bakom!" alltså helt ilsken var hon. Sjukt osmidig kommentar eftersom det inte var vårat fel att vi simmade så långsamt + att det inte finns någon lag som säger hur långsamt man får simma i badhuset vad jag vet. Sedan kommer klimakterietant 2 och ger oss ungefär samma utskällning innan vi ens har haft en chans att simma annorlunda. Hade de skippat första komentaren och sagt "Ursäkta tjejer, men kan ni simma bakom varandra istället!" med en vänlig ton så hade man ju mer än gärna gjort det. Nu blev vi som barnungar och ville göra tvärtemot istället. Såklart! Och dessutom kunde vi inte göra något annat än att skratta åt dem. Vilket kanske retade upp dem lite extra.
 
Men jag hoppas verkligen att de får simma gratis eftersom de verkar ha utsett sig själva till badvakter. Jag slår vad om att dom är såna överallt. Typ, skäller på folk som sitter på handikappsplatser på bussen, folk som cyklar på trottoaren, eller cyklar på fel sida.
 

Sjuk

Har legat däckad med halsfluss i över en vecka. Pappa fick komma och hämta mig i Karlstad i fredags så jag fick komma hem till Säffle och bli lite ompysslad. I lördags blev det iväg till doktorn och få penicillin, tunga grejer vettni. Enligt mamma så hade jag halsfluss när jag var 2 år gammal, och med tanke på hur ont det gör att ha det så hoppas jag att det går 21 år till innan jag får det igen. 
 
MEN nu är jag tillbaka i Karlstad och idag känner jag mig faktiskt frisk. Tur det, för här ska städas förstår ni. Får finbesök imorgon ifrån både Göteborg och Uppsala... haha och Rud! Anna, Isabelle, Elin och jag ska spendera hela helgen tillsammans. Supermysigt. Vi har inte setts alla fyra på ungefär ett år. Aslänge. 
 
 

Just det, bloggen ja!

Jag glömmer ju bort att jag har en blogg. Instagrams, fejjans och twitters fel. Plus att jag inte har något liv, så jag har egentligen ändå inget att berätta. Hehe!
 
Nä men jag flyttade i helgen. Till världens mysigaste och läskigaste lägenhet. Den ligger på bottenvåningen, och jag inbillar mig att folk kollar in genom fönstrena, så jag har persiennerna neddragna jämt. Svinmörkt på natten är det också. Så nattlampa på. MEN FIN ÄR DEN!