Mindre än ett år

Tänk hur mycket livet kan ändras på mindre än ett år. Vinden blåser verkligen åt mitt håll och det känns så himla bra. För ett år sedan satt jag liksom och funderade på vad sjutton jag skulle ta mig till. Inget jobb, ingen inkomst, knappt en lägenhet och jag var så himla trött på mig själv och mitt liv.  
 
Nu, har jag ett jobb, om så bara som timvikare, det är ändå ett jobb, som jag älskar att gå till. Jag har en superbra lägenhet som jag trivs i, och jag känner mig mer hemma här än vad jag har gjort i någon av mina tidigare lägenheter. Idag fick jag dessutom reda på att jag har kommit in på en utbildning så jag får utbilda mig till undersköterska, vilket så småningom leder till anställning. Dessutom så är det väl ingen som har missat att jag går runt och är dökär.
Ja, livet leker. 
 
En bild ifrån i söndags när mamma och pappa var i Karlstad och bjöd på mat på Texas :D 
 

allt eller inget

Det där med "allt eller inget" är verkligen något som passar bra in på mig. På många olika sätt, och jag går ofta all in när det gäller det mesta.
 
Verkar just nu som om att jag tävlar med mig själ för att se hur mycket smärta jag klarar av i munnen. Inte kul. Har en visdomstand på höger sida, som hurts like hell. Vill typ gråta för att det gör så ont. Som om att inte det räcker så har jag även lyckats att få en blåsa på vänstersidan. SOM OM ATT DET INTE RÄCKER så har jag även bränt mig på tungan och fått en blåsa. Allt eller inget alltså. Nu ska jag ta smärtstillande och gråta mig till sömns;)

Sommar

Gör så mycket roligt hela tiden den här sommaren känns det som. I helgen var jag och Markus först på picknick på fredagen, sen Kolmården på lördagen, sen hemma i Säffle och grillade på söndagen. Igår var Lisa, Elin, Alle och jag i Ullared och shoppade loss ordentligt. Fyndade bland annat en smörgåsgrill, och en lampa!
Idag var jag och Markus och plockade jordgubbar. Var dessutom väldigt lata och kom ur sängen vid 11, åt frukost, sov och gick upp vid närmare tre tror jag. SKÖNT! 
 
Bild ifrån Kolmården när vi åkte safari. 
 
Shoppade rätt mycket i Ullared
 
Plockar jordgubbar :)
 

Antagning

För första gången på två år så sitter jag inte och panikkollar antagning.se, SÅ JÄVLA SKÖNT! Förhoppningsvis har jag jobb framöver och behöver inte fundera ett dugg på vad jag ska bli när jag blir stor. Om det nu är grafisk designer, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut eller vad sjutton det är jag bestämmer mig för.
 
Hehe, roligt dock att jag sökte till sjuksköterska för att testa om jag skulle komma in, stensäker på att jag hade läst alla kurser som krävdes. Fast nä. Naturkunskap B är tydligen något jag har missat. Tjejen med koll. Det var ju en jäkla tur att jag inte hade tänkt att plugga ändå. Fatta besvikelsen då. Haha! 
 
Nu tar jag helg! GÖTT. 

Lider av värmen

Alltså, jag lider något så brutalt av värmen just nu. Jag har alltid ont utav värmen, men gillar den liksom. Just nu gillar jag den inte alls. Usch. Vid 10 imorse vidade termometern på 35 grader utanför mig. Tänk er själva att dra på sig en piketröja och ett par svarta byxor och ge er ut i det vädret för att jobba. Dessutom när jag kom till en kund idag så visade termometern på 46,7 grader i solen. FYFAN. Och två dagar till med varmt verkar det bli. 
En kollega bara: Drick mycket!
Jag: Men jag blir ju så kissnödig!
Kollegan: Du gör fel, du ska svettas ut det, inte kissa!
Haha ja det är inte lätt. 
 
Det är dock lite komiskt, för idag är det vårdtagarna på jobbet som har frågat hur det är med mig. Haha! Så himla söta. En bara "Är det jobbigt idag Josefine? Mår du inte bra i värmen?" <3 
 
Men nu känner jag verkligen att jag har börjat älska mitt jobb igen. Nu när jag har kommit in i jobbet ordentligt, kan det mesta, kan rutiner, kan alla kunder, lärt känna alla osv, så finns den där känslan att jag längtar till jobbet när jag inte är där. Eller alltså, jag gillar ju att vara ledig också. Men det är något speciellt med att jobba så tätt inpå människor och lära känna dem så väl. Och dessutom får jag oförtjänt mycket beröm hela tiden. Jag som är sämst på att ta emot beröm. Att jobba med äldre alltså, bästa jobbet!!!!!!!! 
 

Nu ska jag ta en kylklamp (att svalka mig med) och krypa ner i sängen. 
 
Bjuder på en bild på världens finaste Markus. Vi var i Värmskog och åt räkmackor i förra veckan. Supergott och supermysigt! :)