Sommarjobb

Nu har jag börjat gå på sommarschemat. Känns knappt eftersom jag ändå har jobbat sen i mars. Annars brukar alltid första veckan på sommarjobbet kännas på ett speciellt sätt och man brukar vara lite tröttare än vanligt. 
Nu är jag i och för sig tröttare än vanligt ändå, men det beror på att jag inte kan sova på nätterna. Har varit dåligt med sömn i snart tre veckor, så nu är det dags att det ger sig tycker jag. Tänkte först att det berodde på att Markus inte var hemma, men nu har han kommit hem och jag kan ändå inte sova. Eller jo vissa nätter, men typ som igår så sov jag 1h på natten, och inatt sov jag 15h. Det funkar ju inte riktigt.
 
 
En bild ifrån midsommarafton, när jag och Jocke promenerade hem vid 5 på morgonen. FINT.
 

En ledig vecka

Jag har typ varit ledig i en vecka nu. Skönt! haha, inte för att jag behöver det egentligen, men för att jag kan, och jag vill. Sen jobbar jag 100% i 9 veckor. Passade på att vara hemma i Säffle hela veckan (förutom 3,5h jobb i tisdags), och har bara haft det gött. Träffat lite kompisar som jag sommarjobbat med i några år, badat och solat med josse två dagar, lagat mat, gosat med hundar och längtat efter pojkvän som är i Tunisien. Typ det.
 
Mycket varmare i Kroppkärrsjön än i Vänern vill jag lova. Det gjorde ont att bada. Men jag gjorde det med stil.
 
Testade att göra laxhamburgare igår, fetaostkräm och lantbröd. GÖTT! Dessutom en god "sallad" på två sorters melon, jordgubbar och mango <3
 
 

Langos

Åh, jag och Elin gjorde egna langos igår. DOG VAD GÖTT DET VAR! Alltså nästan godare än de man köper på festivaler och liknande. Och inte alls farligt dyrt att göra själv heller! Och väldigt enkelt. Jag fick låna mammas och pappas fritös också så det gjorde det också enklare.  
 
På langosen hade vi gräddfil med vitlök, räkor, rödlök, ost, lite rom och gräslök! MUMS. 
 

Game of thrones

Jag och Markus har börjat att kolla på Game of thrones. Eftersom vi båda är lite efter och inte riktigt har följt det ifrån början så började vi kolla på det tillsammans. Första säsongen är avklarad på ungefär en vecka, och jag dör vad bra det är. Nu ska jag alltså orka hålla mig i ungefär 2 veckor innan jag får fortsätta se. Det roliga är att det inte ens är min typ av serie, inte alls. MEN DEN ÄR BRA!
 
För övrigt så har det varit en underbar sommardag idag, och vi har solat, badat, ätit glass&jordgubbar och blåst såpbubblor.