Jag saknar dig, jag saknar dig!

Sitter och bläddrar bland olika filmtrailers och så ser jag något klipp från en film som heter "Jag saknar dig", läser om filmen och så finns det tydligen en ungdomsroman som filmen är baserad på. "Jag saknar dig, jag saknar dig!" heter den. Letar upp boken på nätet och tänker "Shiiit, den här vill jag läsa!!!"... tänker sedan "Hm, vad längesen jag läste en bok!" och kommer på att jag har ett par olästa böcker sedan akademibokhandeln reade ut i höstas. Letar upp böckerna... Och jag äger visst den där jäkla boken redan. Sen kommer jag på att jag köpte boken bara för att det stod att det skulle komma en film på den boken - vintern 2011! haha. Så himla smart tjej :D

Azzååååå

HAHA, känns så fail att jag sitter och lyssnar och tittar på Sebastian Krantz och får rysningar i hela kroppen!!!! Hur fan blev han så bra? NÄR? Och när blev han så snygg? Och hans nya låt "Be without you", det blir liksom för mycket att både se videon och lyssna på låten på samma gång! Ryser sönder ju!
Killar med fina armar och i vitt linne <3 AAAAH

haha så himla dåligt

Beställde en klänning från Nelly den 5 januari. Har fortfarande inte fått den. Har liksom väntat ihjäl mig för att jag vill ha den. Men såhär tre mail till kundtjänst, och fyra veckor senare så fick jag reda på att klänningen inte fanns i deras lager, så därför kommer jag inte få den. Haha! Det krävdes verkligen tre mail för att få reda på det. Så himla dåligt. Dessutom har jag fått ett mail om att de har levererat klänningen ifrån deras lager! En spök-klänning tydligen.
Synd när det blir så.
Synd att jag inte kommer få den här klänningen...

måndag

Börjar inte förrns ett, men ska tydligen och köa för att köpa sittningsbiljetter! hehe. Får se om vi får några eller om vi kommer för sent :) Hoppas vi får. Barnförbjuden sittning är det!

mammsi

Mamma: så du var ute och cyklade? Vad var det för kille?
Jag: Det var ingen kille... det var en man! typ 45 eller något kanske!
Mamma: HAHAHAHAHAH!
Vet inte om mammor ska skratta så hysteriskt när deras 20 åriga dotter är ute och cyklar med en 45 årig man klockan två på natten... men min mamma har alltid varit lite speciell :D
För han var väl typ 45? eller? Jag vet inte nu när jag tänker efter.

Idag

- Jag har legat i sängen, drucke te och tittat på Kenny Starfighter
- Jag har lagat korvstroganoff till en hel familj och sen insett att jag inte var vidare hungrig... resulterade i tre matlådor! Så det var väl rätt bra ändå.
- Tränat ihjäl mig med Elin på Friskis & Svettis, som för en gångsskull var nästan tomt. Såå skönt.
- Bokat en introduktion till ett nytt träningspass med mer kondition, mage och rygg.
- Handlat, så nu sitter jag och äter gurka... bara för att den ska få plats i kylskåpet. Hehe!

Kenny Starfighter

Har varit med Elin nu i eftermiddag. Vi åt tacos, köpte Ben & Jerrys och satte oss framför tv:n och tittade först på Kenny Begins <3 (tredje ggn på en månad jag ser den filmen) hahah. Sen Changeling... rätt djup film liksom! En mysig kväll såhär dagen efter. Men nu är jag sugen på party igen! Bara så ni vet.

inga hämningar

Vi körde på inga hämningar igår...som vanligt? Förfestade hos mig, och resten av korridoren hade med förfest så vi spelade ölspel och lekte jag har aldrig. Var väääldigt trevligt faktiskt. Gillar min och Elins reaktion när vi såg att en kille var här, vilket vi inte riktigt hade väntat oss kan man säga...totalvände, sprang in på mitt rum och började asgarva. HAHA! Så himla roligt var det.
Sedan drog vi till kåren och dansade och hade oss. Var också väldigt trevligt.
Kvällen slutade med att jag hade förbaskat ont i mina kära små fötter och frågade någon fransk kille om han ville byta skor med mig, vilket han inte ville... men sen kom det någon snubbe med cykel och erbjöd sig att leda cykeln och jag fick sitta på. Hahaha, whaaaat liksom? Men det var skönt.
taggade tjejer

wops

Tittade precis på morgondagens uppgift i webbprogrammeringen och fick lite ont i magen! hehe. Nä, men det kommer kanske gå bra? Eller? Vill ju verkligen lära mig det, men känns vääääääldigt svårt. Hehe! Aja, får väl sitta och tänka på utgången imorrnkväll istället :D Så känns hela uppgiften mycket roligare.

scary

Man bah: Borsta tänderna, två gånger så det är riktigt gjort. Flux, och skölja i en minut. Sen tandpetare och tandtråd innan man somnar.
Är fortfarande lite rädd för det tandläkaren sa till mig i julas. Så får sköta tänderna. Vill ju inte bli straffad!!!!
Tycker dock fortfarande att jag kunde ha fått lite cred för att jag aldrig har haft ett hål...

wooohooo

Säger bara en sak efter dagens avsnitt av One tree hill:
- JAG VILL FESTA MED DEM!!!!!


That´s a reeeeeal party!

bra dag

Vi har en liten föreläsning om flash idag. Dock kan jag verkligen inte koppla ihop flash med marknadskommunikation? Eftersom vi ska läsa multimedia till våren så känns flash mer hemma där, men aja. Ska bli kul iaf. Jag gillar flash... när det gör som man säger! :D haha.
Slutar kvart i tolv, så efter det ska jag och Elin gå till ett cafe och sätta oss och äta/fika och skissa lite. Se lite proffsiga ut med andra ord. Har i uppgift att skissa upp ett frukost/fika bord.

meeeeen

Asså... GJORDE BORT MIG SÅ FETT IDAG! Skäms över mig själv. På ett dåligt sätt. Alltså, ett dåligt sätt är när man inte har alkohol i kroppen. Då är det okej att göra bort sig. Då kan man göra vad som helst typ ju! Men det här är såååååå dåligt. Vill ge mig själv en fet smäll. OCH INGEN FATTAR NÅGOT, eller?
dör.nu

Glajjera på


Har fortfarande inte vant mig vid dem... Men eftersom vi har fyra timmars föreläsning med massa koder och skit så måste jag ju ha dem, så jag ser liksom.

bu

Har ont i huvudet.

Nämen


HAHAHA, hittade den här bilden som nog min pappa har scannat in. Ritade den antagligen när jag gick på lågstadiet, med tanke på att killen är en kilometer kortare än tjejen liksom... så var det på den tiden. Håret ser lite 90 tal ut också. Hehe! Pottfrilla på killen och coola hästsvansar i håret sådär på tjejen. Såååååå 90talet alltså.

Chalalalala

Iväg till skolan på skissteknik nu. Läser ju extrakurs i det vettni... bara för att sitta och skratta åt mig själv i 1h45min, bara för att jag ritar så fult.
Sen blir det att ta tag i träningen igen idag. Första träningspasset på över en månad. Känns ju bra! haha. Kommer vara död efteråt.

No life

I brist på annat denna söndagkväll så har jag plockat ihop och skrivit ut en skylt, med min racerskrivare som jag tänkte sätta på vår toalettdörr här i korridoren. Vi är ju bara tre tjejer så...Och det ser ju faktiskt lite trevligare ut med den här än ett rutat papper där det står "damer" i bläck liksom.

What would mom say

Jag: Mamma, jag är hungrig!
Mamma: Ta en banan!
Var på maski (blame it on Elin) och köpte asmycket frukt idag :D haha

Svaleskär

Tittade på något nytt barnprogram igår. Av någon anledning så tycker jag nästan alltid att barnprogrammen som går 19.00 på lördagar är bra. Såååå, nu går det något som heter Svaleskär. VILKET KAN HA VARIT DET LÄSKIGASTE JAG SETT ( i barnprogramsväg då... ) Kunde verkligen inte sova igår efter att ha sett tre avsnitt av det. Så fick ju kompensera med att se några avsnitt av Madicken... hehe!
Men jag kan iaf rekomendera att ni ser det, för det var rätt bra... Svaleskär då, inte Madicken. Fast Madicken är ju med rätt bra... men ni fattar? hehe.
Gå in och titta på Svaleskär här

finska alltså

Prata med en finne igår på kåren. Jag kan en mening på finska (trodde jag) och försökte verkligen glänsa för honom med mina kunskaper.
Ja bah: eisa peittää
Han bah: Eeeh, what are you saying...I don´t understand!?!?!?!?!?!

MEN det vet väl alla att det betyder "För ej övertäckas"? Om inte finnarna själva vet det så tycker jag att det är dumt att det står så på alla element. Hur ska de egentligen veta att elementen inte får övertäckas då liksom?


Mind your own business!

Var en sjukt kul kväll igår också. Förfest hos Elin och sedan vidare till Kåren. Vi var överallt och ingenstans samtidigt som vanligt. Vi skakade rumpa, socializade, och drack. Kuuuuuuuul.
Elin bah: Kom vi går!
Jag bah: Nä, jag flörtar!
Det värsta är att jag nästan är lite sugen på vin...Efter två partykvällar. Jaja, det ska ju vara nyttigt med vin vettni...bra för hälsan eller något. Bara det att jag tar inte ett glas varje kväll. Jag hoppar över några kvällar och tar igen alla glas jag missat! :D

Kul rubrik

Jag kan verkligen inte förstå hur dessa tre män har gjort sig skyldiga för att ha misshandlat julen. Om man misshandlar julen betyder det typ att man kastar julklappar på tomten och retar Rudolf för att han har en röd mule? Blåser ut ljusen på Lucias luciakrona och typ äter upp chokladen i kalendern i november? Guess only the three of them knows!

Svengelska i <3

ÄÄÄÄÄLSKAR Svengelska. Eller syftningsfel liksom eller vad man ska kalla det.
Bästa från igår "Im from Värmland, you know... Warmland"
Eller en kille bara: Isnt it cold?
Jag bara: No, Im very hot!
Fast det är jag ju också... hehehehe! Nä... men engelska på fyllan är kul!

Kunde varit jag...

Känns som om att tjejen på filmen här skulle kunna ha varit jag alltså...
Sms <3

Gött!

Träffade en Erik Grönwall kopia igår på kåren. Berättade för honom att man inte får tvinga folk att strula med en. Min nya grej tror jag... hehehe! Sen att jag gjorde det ändå är väl en annan sak... han var ju som sagt en Erik Grönwall kopia, daaah!

Aaaaaaaahahahahah

ÄLSKAR min nya app till iphonen. Finns mååååånga appar som är sådär halvdana. Men fyfan vad jag älskar den här. Bästa idén någonsin. Sleeptalker heter den. Den spelar bara in när den hör ljud. Alltså spelar den in när man pratar i sömnen. Man kan ändra känsligheten på hur lätt den ska fånga upp ljud också, vilket är bra så att det inte spelar in hela natten liksom. hehe!
Har dock inte pratat i sömnen så mycket inatt. Sagt två saker...En sak har jag ingen aning om vad jag säger. Det är något jag inte vill vara tror jag? hahahahaha. Så himla roligt. Sen "Nu låter ru mig göra dä här va så". Hm? Hahah! Ah, jag har fått mig ett gott skratt här på morgonen iaf

Ni vet...

Kommer ni ihåg hur man såg ut på dagis? Mamma satte på en rena och fina kläder och borstade håret prydligt på morgonen, men när man kom hem så var man helt tossig. Håret stod åt alla håll och man hade nog en eller två fläckar på kläderna. Eller så hade man ramlat i leran liksom. Ungefär så känner jag mig idag... matfläck på tröjan och håret vettefan vad jag har gjort med alltså!

money

Behöver studielånet, bostadsbidraget och jul-lönen nu! Haha. Nä, men vill ha det. Vill känna mig rik. Händer inte alltför ofta these days!
Vill festa nu. Fast det är nog bara för att jag (lite efter) har hittat den absolut coolaste bag-in-boxen EVER. Skojar inte. Det är så skön att man liksom bara vill gråta för att man vill ha den.
SKA KÖPA.

jahadå

Rätt soft att börja klockan ett första dagen efter det lååååånga jullovet. Haha! :D Rätt soft att bara ha skissteknik i 1h45min också för den delen. Haha!

Another day

Idag, fast förra terminen så var det min första natt, ensam i Jönköping, 4 timmar ifrån mamma och pappa.
Idag, fast förra terminen så var det dagen innan jag började Grafisk Design och Webbutveckling, och fy fan vad ensam och nervös jag kände mig då. Haha!
Imorgon börjar en ny termin. Och jag ser faktiskt fram emot att få börja. Haha, kan vara för att jag fortfarande är så otroligt pepp på hela år 2011 så jag har fått för mig att hela året ska bli som en dans på rosor, och då även skolan liksom. Men ja... hahah! Känslan försvinner nog snart ;) haha


jahapp

Mamma, pappa och Evelina har åkt hem. Såååå... jag får väl ta tag i högen med räkningar och skit som väntar på mig

Shoppa, städa, städa, äta

Vi började dagen på stan. Shoppade påse efter påse <3 Sen åt vi lite, och har städat heeeeeeela eftermiddagen. Får ont i huvudet bara jag tänker på dammsugare just nu. Haha! Vi ska snart till Jensens och käka lite god mat.
Fick den här att ha skorna i... Blev rätt fint :)
Stääääääda, och syrran softar i sängen
Familjen städar, och jag softar i soffan...

Jönköping

Tog med mig mina assistenter och åkte till Jönköping idag. Så min städerska har städat typ hela kvällen nu. Hon får fortsätta imorrn. Min ekonom har varit och köpt en skrivare och en scanner åt mig och köpt lite mat. Får bli lite mer saker imorrn vettni. Och min syster, tja... hon sitter bara i sängen vid datorn och äter chips och tigger om vatten.

sumba

Idag var jag och Lisa på sumba. För det första så var det gratis. Vilket är typ det bästa när man bara är hemma i stan ett tag liksom. hehe! För det andra så var det faktiskt första gången jag var på det. Och det var väldigt roligt, och väääääldigt jobbigt. Haha! Kommer ha träningsvärk imorrn iaf:P

haha ibland alltså

Älskar min morgonfriss idag! Så himla söt tjej...Ska man ha luggen på något sätt när man vaknar så är det såhär i alla fall...HAHAHA

skiiiidor

Jag och Lisa var och åkte skidor idag. SÅ HIMLA MYSIGT VAR DET! Var kvällsöppet idag på Högheden så vi tog bilen och brummade dit. Mamma skrämde upp mig och sa att vägen mellan Åmål och Bengtsfors var dålig. Så vågade ju inte köra snabbt ens. Haha!
Var gratis för alla barn upp till årskurs 6 idag med. Så var vääääääääldigt mycket barn där kan jag säga. Aslång kö till uthyrningen. Haha! Och blev så himla förolämpad när jag fick mina skidor.
Han bara: Vilken klass går du i?
Jag: eeeee ettan?
Han: Ettan?!
Jag: jaa... på högskolan! hehe
Han bara: HAHA, ja du behöver inte betala då.
Sen hade de tydligen specialerbjudande på liftkort idag med, så det kostade bara 50kr. Och 50kr för en hel kväll i backen är väl inte fy skam direkt.
Softade lite...
Lisa körde
Sen fikade vi :D

God dag

Idag vetni har jag varit asduktig. Lagat mat och grejer. Kokat egen soppa. haha! Lekt med Nelly, diskat, städat på rummet. AAAAAASBRA!
Ska iväg och åka skidor lite senare idag. Kuligt värre ju!

Smartass

Ser ut som en såndär smart tjej som får 5:or i alla ämnen.... så får jag bara 4:or!
(fick frästen det där extremt fina skalet till iphonen i julklapp <3)

hehe va?

Artikel från NWT
Det där trodde man ju inte att man skulle få läsa någonsin i tidningen faktiskt...Folk väljer att flytta till Säffle alltså. Hm, tja, det är väl trevligt antar jag... Fast antar att det inte är så värst många snygga killar som flyttat hit, så egentligen kan det kvitta :D haha. Om man mäter det så är det nog fler snygga killar som flyttat ifrån Säffle, än det är snygga killar som flyttat hit...

muffins <3

Är bäst på att baka muffins. Det bara är så...

min syster i <3

Evelina berättade i veckan att hon hade en film jag ville se. Så raderade hon den. Så himla gullig tjej vettni. Vet inte hur många filmer genom åren jag har gett henne alltså. Sjutusenmiljarder typ! Och jag har bett henne om film två gånger. Ena gången hade hon Kenny Starfighter, eller så kände hon någon som hade den, men jag fick den inte. Och så den här då... SOM DEN JÄVLA UNGEN RADERADE!

hahaha

Tror att Elin har tagit lite skada av att bo i Jönköping i ett halvår... hon tycker jag ser ut som den fjärde vise mannen på den här bilden:

Men yo

Var en fett lyckad kväll igår alltså. Så himla kul. Inte urspårat utan sådär lagomt vettni. Elin och hennes kompis kom från Kristinehamn, de flesta tjejerna var på plats och det var lite nytt folk. Askul. Och jag ägde på ordspel. Så himla bra var jag. Haha!

cha cha

Blir te Karlstad idag. Party party ikväll. Peppad till 1000. Haha! Som vanligt. Var ju två veckor sedan nu det var party så det var länge sen ju. Fick en flaska tequila av Rikard förra veckan. Tror dock inte att jag ger mig på den ikväll alltså... Det sitter i lite sedan juldagen fortfarande. Hehe!

radarparet

Nelly bah: Vjupp me henderna!
O ja bah: Ooooookay!
Snö i tassarna
aaaaw :D haha

Lugg

Tror bestämt att jag ska ge mig på lugg igen alltså...Något att gömma mig bakom nu när jag har som nyårslöfte att sluta gömma mig för andra saker! Hehe. Ska till Erica och klippa mig på tisdag så...

Klänningar

Jag verkligen HATADE klänningar när jag var liten. Klänningar och kjolar. Usch! Haha. Det kan man inte tro idag då jag princip bara äger klänningar och kjolar. Haha! Har köpt 3 klänningar idag. Ops! Mamma fick betala en. Hehe! Bara så ni vet liksom...

mina läsare <3

Mina läsare är lika hjälpsamma som vanligt <3 Av 50 läsare är det 1 som sagt vilka glasögon jag ska välja. Sött!
(HAHA, men btw, bry er inte om att kommentera nu, för jag har redan beställt)

HELP ME!!!

Var ju hos optikern. Och jag hoppas att jag får bli medlem i alla glasögonormars klubb... för glasögonorm är vad jag är. Haha! Nä, ska ha dem på föreläsningar så jag ser vad som skrivs på tavlan... Lite närsynt alltså! haha.
MEN SNÄLLA HJÄLP MIG VÄLJA!!! VILKA SKA JAG HA?

Diktatorn

"Det här är ingen rekommendation, det är en order! Använder du inte tandtråd så kommer jag straffa dig!" sa tandläkaren till mig idag. Lite läskigt sådär faktiskt. Sköterskan som var med frågade sen när jag ville komma tillbaka. "eeeh, sommarn 2012?" svarade jag. "Ge henne en tid till i sommar" svarade tandläkaren. HAHA, så är nog bäst att jag använder tandtråd nu då eftersom han tydligen ska kontrollera mig till sommaren...

Oj oj oj oj oj

Klockan är 09.50 och jag ha varit vaken i hela 50 minuter. GALET! Fick ställa klockan vettni. Ska till tandläkaren 10.40 så. Hade aldrig kommit upp annars. Men men, det är väl bra att vara uppe tidigt någon gång med.
Det är det som är det fina med att bo i en liten stad också, att om man ska till tandläkaren så räcker det att ringa kvällen innan man ska dit. Hehe!

Som vanligt

Allt är som vanligt här hemma. Jag jagar Nelly, och både mamma och Nelly skäller :)

En lista

Eftersom jag inte fick ihop någon årskrönika så kommer det en liten lista istället! :) hehe

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag flyttade till Jönköping, haha! Var i Turkiet, tog studenten, var på bal! Massor med saker alltså.

Har du några nyårslöften?

Ohja, typ 100st! OCH jag ska klara av alla.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Hm, nej inte i år... eller?

Vilka länder besökte du?

Turkiet

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

10 juni. Studenten <3

Vad var din största framgång 2010?

Haha ja, bra fråga. Att jag bestämde mig vad jag vill göra av mitt liv?

Största misstaget?

Oj oj oj, det skulle ni veta. Säger inte. Förutom att det var väldigt mycket alkohol med i bilden. Hehe!

Bästa köpet?

Mac datorn och iphonen <3

Vad spenderade du mest pengar på?

Spenderade det mesta av två månaders lön på macen så det är väl endel antar jag!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja massor :)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

HAHA, första jag kom och tänka på var Fanta & Rosé? Så antar den. Varför? Sen Waka waka, Natteravn och MÅNGA parfylåtar

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Var nog det samma, är ju rätt glad av mig dåva!

Vad önskar du att du gjort mer?

Jaa... jobbat kanske?

Favoritprogram på TV

Kungarna av Tylösand och Ung & Bortskämd

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jag var hemma med familjen och var ute och åt sen! Mysigt

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Paaaaaaaaaaaarty! Rosa, gilitter och glamour! haha.

Den bästa nya personen du träffade?

Mina vänner i Jönköping <3 :D


HAHAHA skööööööna

Tjejerna vill va oss och killarna vill ha oss!!! :D Sååå coola är vi!

Bara så att ni vet...

... så är det sååååååååååååååå 2011 att radera störda killar från mobilen!

2011

Nu är det 2011 och det känns som ett fett bra år och jag är så taggad så det finns inte. Haha! Jag vill liksom bara uppleva hela året på en och samma gång!
MEN innan kan jag ju börja med att berätta att jag hade en skitmysig nyårsafton med kanongod mat! Såg de finaste fyrverkerierna jag någonsin har sett. Så det var kanonmysigt.
Vi drack riktig champange! hehe.
Alltså....så sjukt fint var det!!! Inte ens i närheten på bilden liksom.