Bitter

Skulle gå och lägga mig och så började jag tänka och så blev jag arg! Och då är detta en ilska som varit inom mig i säkert 3 månader! Det är på bristiningsgränsen. Jag vet att jag är en jävligt skön och begåvad tjej, jag måste vara det för varför skulle någon annars försöka vara en så jävla mycket sämre kopia? Man bah get a life biatch. Till råga på allt har jag ont i magen... På en torsdag!


en ensam stund

Har varit i Jönet i två veckor. Inte varit ensam en enda kväll. Och då menar jag att jag umgåtts med folk varje dag typ ifrån 10.00-00.00 eller längre. Ikväll är jag helt ensam, och klockan är bara halv nio. Vad ska jag göra? Haha. Helt galet. Har glömt hur man är ensam. Ska jag bara sätta mig ensam i soffan och titta på tv eller? Hur kul är det egentligen?

Rapportskrivning

Alltså jag har aldrig känt så lite för en rapport som jag gör nu. Har skjutit den framför mig så länge. Den skall vara inlämnad på torsdag och jag är inte klar????!!! Och då är jag ändå "fröken-alltid-i-tid". Slår man upp "i tid" i ett lexikon så står det Josefine Caesar som förklaring. Ska väl skriva lite på rapporten nu då...

happy happy girl

Helgen har varit kanon. Eller alltså, helgen tar ju aldrig slut? Helt galet. Varit helg i 1,5 vecka nu känns det som. Idag var jag och Elin på plats på Vätterstranden igen. Badade på riktigt (alltså doppade huvudet också). Sedan har vi ätit tacos och haft filmkväll. Hihi. Åh, vill aldrig att det här skall ta slut. Fast idag om en vecka är mammsen och pappsen här för att flytta hem mig. Jaja. En dag i tagen nu...
Härliga märken va? Lyser rött bakifrån ryggen. Snaaaaart kikar nog den bruna färgen fram.

softaarna

Ni vet när man vaknar och försöker gå igenom allt som hände kvällen innan, men det går typ inte för att det var så mycket som hände. Var en fett skön kväll igår. Vi softade runt som fan. Tänk er Stockholm boogie. Liiite så var det. Haha. Typ ganska mycket så var det. Gött seg i hela kroppen idag.

Så mycket bättre när vi är tillsammans

Har varit i Jönet en vecka. Bästa veckan i mitt liv. Nä men, en skitbra vecka. Vi har umgåtts ungefär 24/7, solen äger, chill och grill, Eurovision, bada och bara softa runt. Det gillar jag. Och det bästa jag vet att att bara chilla runt och spontant göra saker. Jag gillar när folk är spontana. Man bah "Fika i solen om en timme" och så är man där. Eller "Vätterstranden typ nu" och så är alla där. Ingen har något man behöver göra så man kan bara vara.


ett bett

Alltså, jag har två små sår på näsan. Ser ut som om att något bitit mig med huggtänder?! Får hemska tankar om att en orm slingrar sig runt i lägenheten.
Är förövring röd som en tomat i ansiktet <3 haha

Chill och grill

Idag har jag, Elin och Maria legat i hälsoparken och stekt i solen. På bara tre timmar lyckades jag bränna mig rätt ordentligt. Men what to do liksom? Nu sitter jag hemma och och peppar för att chilla och grilla med vänner.

Bra dag

1. Stekfika i solen med bästis <3
2. Stekpromenad runt Munksjön.
3. Köttbullar, potatis och gräddsås och filmkväll.
4. Nu sitter jag faktiskt och jobbar! Sådetså!

Vakna på fel sida

Vaknade helt klart på fel sida idag. Vad som än hände så gjorde det mig fett irreterad. Sen är jag i och för sig sådan att jag går i det tysta och är irreterad på allt. Kokar inombords. Skriker elaka saker åt folk, fast i huvudet. Önskar att jag sa det högt ibland. Meeeeeeen det ordnade upp sig sen på eftermiddagen när det blev "grillning" med Elin, Isabelle och Anna.
Annars var det en trevlig kväll igår. Förferre hemma hos Elin så vi spelade spel, lekte lekar, söp och blev fulla. Sedan dansade vi så vi fick blåsor under fötterna på Centrum. Hehe! Nä men, typ så var det.
Elin och jag var väldigt matchande med kläderna igår. Utan att ha pratat i förväg.

Taggad igen

Efter en promenad, lite mat, en dusch och lite smink senare så känner jag mig nästan som människa igen. Hehe! Såatte, packar väl ner spriten och åker iväg till Elin för ferre då :D

Brynässupporter

Isabelle, typ nyss hemkommen ifrån Kina verkar ha missat väldigt mycket här hemma. Roligast var igår när vi började disskutera hockey och Isabelle (Brynässupporter) säger:
Isabelle: Jaha, så Luleå vann elitserien.
Jag: haha va?
Isabelle: Ja, Luleå vann elitserien!
Jag: hehe, aah Luleå vann.
Isabelle: Varför ser du så lurig ut?
Jag: Jag vet inte, men Elin, eller hur vann Luleå elitserien?
Elin: haha vaaa?
Jag: Ja, Luleå vann elitserien!
Elin: haha, aa det gjorde de!
Jag: Brynäs kom tvåa!
Isabelle: Nä, Brynäs kom fyra!
Jag: hehe, aa skoja bara, Brynäs kom fyra.

God morgon

Idag känns som en såndär dag där det inte ens är värt att försöka. Det blir liksom inte bättre än såhär! Haha. Det enda positiva är väl att underläppen är mindre svullen idag än igår (har en fet blåsa på insidan av läppen).
Nä men det ordnar nog upp sig under eftermiddagen. Partykväll nr2 är på ingång. Peppad, yao.

det här mörkret

Tillbaka i Jönet. Finns inga ord som kan beskriva hur lycklig jag är över det. Det enda som suger är att lägenheten blir så mörk när man är ensam. Nattlampa + Josefine = Sant!

nöjdtjej_90

Var en rätt nöjd Josefine som gick ifrån praktiken idag. Kanske inte just för att jag gick därifrån. Men sista dagen var skitbra. Fick omdömmespappret idag - högsta betyg i allt, och sedan en fin kommentar i från min handledare. Dessutom så fick jag en jättefin dataväska ifrån krusell som avslutningspresent. Det var väldigt gulligt tycker jag :) Kommer allt sakna att gå till Advant varje morgon ändå. Eftersom det var sista dagen så passade jag på att bjuda på muffins också.
här är väskan jag fick :) AAAASFIN! Verkligen Josefinig också liksom :)
Hihi, fina muffins som jag bakat :)

Ja må jag leva

Jaha, 22 hela år har jag levt nu. Har varit en bra födelsedag. På praktiken fick jag en jättechokladmuffins med rosa strössel och ett tänt ljus, så jag fick önska mig något när jag blåste ut det. Det var gulligt gjort tycker jag. Sen kom mammi och pappi och vi var ute och åt, sedan hem till mig och syrran och öppna paket och äta tårta. Fick massa fina presenter som jag kan visa någon dag. Massa rosa såklart. Rosa bestick, rosa skålar, rosa kniv, rosa vattenkokare, rosa resväska osv. Mamma berättade nöjt att hon hade köpt resväskan för typ 150 spänn i Prag. Hehe!

Lejonkungen

Är det något jag gillar så är det att helt spontant börja sjunga på början på den här låten här nedanför. Det är så energifullt att sjunga det. Kan vara så att det är jag som har väldigt mycket energi och verkligen tar i nedifrån tårna när jag sjunger. Men det är ju förjävla härligt.... hehe! AAAAAAhscwienjaaaaababadeschiwawa 
Fast låten är ju rätt fin... när jag inte sjunger!

HAHAHAHAH

KAN.INTE.SLUTA.SKRATTA

Mental träning

Hehe, lyssnade på en cd igår när jag skulle sova "Mental träning vid oro, ångest och panikattacker" Första spåret på CD:n handlade typ om att se frammåt. "Se dig själv i framtiden, en tid där du är lycklig och kan hantera din ångest", alltså, personen på CD:n kan aldrig ha haft ångest. Och nu säger jag verkligen inte att jag är en person som går omkring med ångest och panikattacker hela dagarna, men det kommer ibland. Speciellt när jag tror att jag ska dö. OCH, nej, det går inte att se sig själv i framtiden när jag tror att jag ska dö liksom. Det är överhuvudtaget väldigt svårt att tänka på något lyckligt när man har ångest.
Andra spåret handlade om att släppa sin oro och att andas rätt. Det funkade rätt bra för jag somnade på några minuter.

snäll mamma

Jag: Mamma, har du bytt till vintertäcke i min säng?
Mamma: Ja, du ville ju ha det!
Jag: Men snälla nån, jag bad om det i höstas och har inte fått ha det på hela vintern, och nu är det vår.
Mamma: Men alla täcken försvinner ju.
Jag: Jaha, vem har tagit mitt då?
Mamma: Ja, pappa ville ha det!
Då vet man hur mycket man är värd. Jag fick inte ha vintertäcket i vinter för att "det är minsann mammas täcke", sooooom hon inte ens skulle ha. Och nu när det är varmt och vår, jaha, nä då ska pappa ha mitt sommartäcke och helt plötsligt får jag vårtäcket. Jaja, tänk inte på mig. Gör inte det.
Och nu avslutar mamma med att säga att hon älskar mig. Och det ska jag tro på? Finns bara ett ord för sånna som henne och det är ondska. Puss och kram!

Valborg

Valborg var awesome! Vi umgicks, softade och söp mest hela helgen. Jag och Elin påbörjade vår karriär som DJ:s eftersom några fick för sig att vi spelade riktigt bra musik! Haha. Har haft så sjukt kul så nu känns vardagen sådär grå igen!

Här är lite bilder i alla fall:

Softar :D

Vi lämnade lappar i hela lägenheten på en fest. I badrumsskåpet, i kylen, i frysen....

Vi gjorde fyllehamburgare...

Vi åt kall korv med  bröd!