Alla hjärtansdag

De fyra senaste åren har jag spenderat alla hjärtansdag med Elin. Men iår fick vi fira lite dagen innan istället. I år var det mysdag med familjen och Markus som stod på schemat. 
 
Först på förmiddagen kom mamma, pappa och lillasyster och fikade hemma hos oss. Sedan åkte vi alla och kikade i lite affärer. Senare på eftermiddagen så hade Markus bokat bord på en resaturang där vi åt som en tapastallrik med bland annat oxfile, lax, kyckling, räktoast, baconlindade fikon osv. Supergott. Efter det var det dags för bio, som jag bokat. Vilken bio kan det ha varit tro? Hm... Fifty shades of Grey såklart! Älskar böckerna, och älskade filmen. Var en så himla mysig dag.
 
Fick en superfin present av Markus också, ett läppstift i glas ifrån costa boda. Hade ett nagellack sedan tidigare så blev jätteglad.
 
Haha, min fina älskling :) 
 

Blöh

Visst är det konstigt, när man inte kan, så önskar man mer än något att man bara kunde lägga sig i soffan och slöa. MEN när man är sjuk, så önskar man mer än någonsin att man var på fötter och kunde jobba, gå i skolan eller vad som helst. Nu har jag varit sjuk sedan nyår så det kanske inte är konstigt att jag är trött på skiten. 
Jag har gått från förkylning till bihåleinflammation till feber och förkyld igen. Love life. Igår orkade jag nästan inte gå ur sängen. Men idag har jag orkat lägga mig i soffan. 
 
Tur att jag har finaste sambon som tar hand om mig som en prinsessa <3 
 
I måndags när jag var frisk så spelade vi bowling. Vi skulle ha gjort det på våran andra dejt, haha men det hade hunnit stänga då. Men nu fick vi tummen ur. Jag vann! haha, så han fick bjuda på lunch.