September

Jaha, så var det den sista september idag då, och jag har jobbat. De ringde till mig i lördags och behövde någon akut. Tyvärr så var jag redan upptagen igår och förmiddagen idag. Men kvällen har jag jobbat. Hamnade totalt på 65h den här månaden. Det är rätt nice ändå. Det är liksom 65h mer än vad jag brukar få jobba efter sommaren. Såatte, jag ska nog överleva i november också. Eftersom det är typ först då pengarna kommer. Haha! 

Bully

Såg jämt nyss en dokumentär om mobbning. Hånskrattar åt vuxna människor. När den mobbade tvingas ta i hand med mobbaren som "lovar att aldrig mer göra sådär". Fyfan. Vad är det med vuxna människor? Blir man dum i huvudet när man blir vuxen eller? (Och nej jag räknar inte mig som vuxen, enligt busskortet är man ungdom till 25) Klart mobbaren gärna tar i hand för att få slippa undan. Sedan är det den mobbade som får stanna kvar för dåligt uppförande. Aaah jag blir så arg på såntdärnt. Men kan i alla fall rekomendera att ni ser dokumentären som finns utlagd på SVT Play (Klicka här för att komma direkt)
 
 

note to myself

Alltså, att jag aldrig lär mig. Jag ska inte börja läsa precis innan jag ska sova. Jag kan aldrig sluta. Det är det värsta med att läsa böcker. Jag kan inte lägga dem ifrån mig. Började läsa Elsas värld igår. Då var jag så illa tvungen att lägga den ifrån mig. Nu ikväll har jag läst närmare 300 sidor. Bra bok!!!!!
 
Så nu innan jag lägger mig så ska jag beställa den tredje boken i serien tänkte jag... Kan inte vänta tills jag får läsa den! 
 

Nagelgalen

Ja, som ni vet så är jag lite crazy med nagellack just nu. Målar naglarna typ 10ggr i veckan. Målade naglarna inför helgen. Assöta blev de. Går och tittar på dem hela tiden. 
 
Är lite kladdigt där, men det ordnade upp sig sedan. Rosa glitter <3

Shopping yao

Shoppade ju lite i Ullared då totalt handlade vi för 7900kr. Och sen lite i Götelaborg idag med. Gött! Älskar att spendera pengar. Speciellt när det inte är mina. Älskar mina föräldrar för att de gillar att spendera pengar på mig också. Hihi.
 
Här är alla kläder jag fick :) Alltså orkade inte ta kort på alla. Men köpte bland annat en pälsväst, skinnshorts, en väska, två par jeans, två sportbh, två träningslinnen, träningsshorts, två vanliga bh, klänningar osv. 
 
Här är lite baksaker jag köpte också. ÄLSKAR, muffinsformarna som ser ut som tekoppar. De är i silikon, så jag köpte 8st sådana. Det som inte finns med på bilden är att jag köpte även chokladbägare där man kan servera nått gött i, och samtidigt äta upp bägaren. Smart! 
 
Sedan blev det ju lite småplock också...

Soptunna

Har varit ute och åkt lite de senaste dagarna! Hela familjen Caesar. I fredags åkte vi ner till Varberg och sov på hotell till lördagen. På lördagen så åkte vi till Ullared och storhandlade, sedan upp till Göteborg där vi på kvällen gick på bio och var ute och åt och sedan bodde på hotell tills idag. Idag har vi shoppat lite i Göteborg, eftersom vi shoppade så lite igår ;) hihi!

Köpte bland annat en rosa soptunna idag! Har velat ha den jättelänge! 129kr på lagerhaus. En miniatyr på en riktigt såndärn grön soptunna man har ute vettni. Hihi! Men stor ändå. 32 liter är den på. Såatte...


Haha schampo

Beställde lite schampo ifrån Lyko.se här om dagen. Det kom idag, och nu kräver hela familjen att de ska få använda det. Man bah whaaaaat, öh nej verkligen inte. Har man lagt ut typ 500 spänn på ett schampo så är det MITT schampo och ingen annans. 
 
Det är verkligen det värsta med att bo hemma. Finns inget ditt och mitt. Har man till exempel köpt en banan så finns det inga som helst garantier på att den finns kvar timmen senare när man tänkt att äta det. Alla är som djur. 
 
 
Detta schampot köpte det. Så hoppas på att det är bra :)

Jobbelijobb

Ni vet den där känslan när man vänt på dygnet och inte kan sova, somnar 03.30 och vaknar ca 07.00 av att de ringer ifrån jobbet och vill att man ska jobba, NU. Joråsåatte...fnittrat som en liten flicka hela eftermiddagen har jag gjort. Det stadiet i tröttheten äger. Haha. Nu ska jag packa träningskläder, åka till Karlstad och träna. Kommer hem 23.30 ikväll och så jobba imorrn igen. Awesome! 

Ändrat lite

Ja som ni ser så har jag ändrat designen lite. Haha alltså, är det bara jag som tycker att headern är lite dassig? Typ ser lite pixlig ut, eller grynig eller vad man ska säga? Jätteknäppt att den är det. Men men, får se hur länge jag gillar detta. 
 

Dammsugare

Jodå det blev allt några dammsugare! Rätt fina blev de också. Så jag är nöjd för att ha gjort dem för första gången! Jag fattats dock inte hur det är meningen att man ska kunna doppa båda ändarna i choklad. Askladdigt ju! Haha.


I bakaretagen

Idag serrni är jag i bakaretagen, igen! Fast alltså, egentligen var det ett tag sedan jag bakade. Har i alla fall bakat ostfrallor till frukost idag. Om man nu kan kalla det frukost när man äter klockan tolv. Nu väntar jag på att en sockerkaka ska bli klar och så ska jag testa att göra egna dammsugare!


Fotografering

 
 
 

Träningsbyxor

I och med att jag och Elin har kommit igång med träningen igen så tyckte jag att jag förtjänade ett par nya träningsbyxor. Hehe. Det tyckte mamma med, för hon betalade dem. Blev ett par glittriga som det skriker Josefine om. Det säger alla som har sett dem i alla fall. Ska inviga dem på onsdag när vi ska på ett dans fuego pass. Var på det första gången i onsdags och båda tyckte att det var det roligaste vi har varit på någonsin. Så får ni chansen, testa det! :) 
 
Träningsbyxorna kommer ifrån Gina Tricot och kostade 249kr tror jag. 

Förra veckan

Förra veckan var en rätt rolig vecka. 
Måndag - torsdag var jag och Elin i Karlstad och tränade varje dag. Softade runt på stan, shoppade, åt och bara hade mysigt. Avslutade torsdagen med att gå på hockey. Premiär var det ju vettni! Och färjestad förlorade... meeeeen det var roligt ändå. 
 
Fredag chillade jag hemma i Säffle. Sen på lördagen bar det av till Kristinehamn där det var inflyttningsfest hos en av Elins kompisar som väntade. Kul! 
 
Såatte, det här med att vara arbetslös och inte har något att göra på dagarna är rätt kul just för tillfället. Börjar bli lite smått uttråkad, dock. Rastlös. Därför är träningen bra. Superbra faktiskt. 
 
Första parkett på ståplats ;) hehe. 

Oreotårtan

Såg btw att det var några som frågat om recept till Oreotårtan. Jag hade kunnat gjort ett eget fint recept och skrivit här på bloggen, men alltså, det finns ett så lätt och fint med bilder och grejer att följa om man går in här.
Det är det receptet jag har följt. Kan varna er i förväg att det är ju en rätt dyr tårta att göra ( hamnar på ca 150kr med allt till ) , men det är helt klart värt det. 

memories


Nyklippt

Hehe jag kom på igår att jag ville klippa mig. Därför gjorde jag det idag. Klippte av håret någon decimeter och gjorde mörkblonda slingor. Alltså visst det blev skitsnyggt, men på något sätt känns det som om att jag ska vara ljusblond. Haha, men jag vänjer mig nog! 


Nagellacksmani

Samtidigt som jag beställde kaviarmanikyren ifrån tradera så beställde jag 12 burkar med glitter i olika färger. Alltså glitter för naglarna då. Idag var det dags att testa det lite. Svart och guld blev.


Kan.inte.sluta.shoppa

Jag kan ju verkligen inte sluta shoppa! Igår kom ett lass med ca 10 leggings. Idag kom två par skor, ytterliggare 3 par leggings och lite underkläder! Kan verkligen rekommendera att köpa leggings på boohoo.com , de är assnygga.

Här nedan syns ett par skor som jag fick ifrån boohoo :)


Välkommen hem Josefine

Välkommen hem Josefine! Sa påsen på dörren när jag kom hem idag! Glad blev jag då. Hihi


Present

Min syster kom hem med paket i fredags! Bara sådär. Hihi snäll syster man har ibland alltså.

Fick två olika sorters strössel och muffinsformar, så det var ju passade presenter till storasyster som älskar att baka!


Kaviarmanikyr

Oh, jag testade kaviarmanikyren idag. ASFINT blev det. Jag fick ju "pärlorna" uppdelat i färg, men jag blandade lite hejvilt och det blev riktigt, riktigt bra. Har inte vant mig vid att ha det på naglarna än dock. Vill peta bort dem typ. Haha! Men det är väl en vanesak antar jag...
 
Helt klart värt att köpa ifrån tradera istället så man sparar några slantar.

Matlagning

Igår lagade vi fin mat här hemma på Hålvägen. Sett halv åtta hos mig varje dag denna veckan så därför hade vi fått lite insperation. 
 
Till förrätt så gjorde jag västerbottensrullar med löjrom. Vilket var asgött!
 
Till varmrätt blev det grillat med blommig potatis och stekta kantareller. Också fett gött!
 
Till efterrätt blev det rester av Oreotårtan som vi också åt i fredags då. Haha, tror alla i familjen älskade den. Så det var ju bra det!

Lite nytt

Skulle ju lägga upp lite bilder på det jag fick av mamma i måndags:) haha fett jobbigt att ta kort på allt, men här är i alla fall bilder på de jackorna och skorna jag fick.

En skinnjacka och en jeansjacka. Jeansjackan köpte jag på en
http://Nelly.com">http://Nelly.com">Nelly.com outlet som vi tydligen har i Karlstad. Haha.

Sen ett par träningsskor där jag köpte till rosa snören, och ett par Converse. Åh vilka snälla föräldrar jag har. Får väl visa lite mer kläder någon annan dag eller något.


Oreotårta

Idag har jag veckans första lediga dag! ( inte illa för någon som egentligen är arbetslös) och därför bestämde jag mig för att baka lite. Var ett tag sedan jag gjorde det! Då bakade jag oreotårta. Alltså det är Anna som har introducerat denna magiska tårta för mig. Hon gjorde den en gång i våras och den är det godaste jag åte i tårtväg tror jag. Får se om min familj gillar den lika mycket som jag! Haha


Kaviarmanikyr

Har ju sett det här nya med kaviarmanikyr. Tycker det ser asfint ut. Dock äre rätt dyrt. Alltså, jag trodde i och för sig att det skulle vara typ asdyrt, typ som 499kr eller något. Fast sen kändes det dyrt även ifall det bara kostar 199kr. Det är liksom en flaska med lite "pärlor" i. Kanske inte alls tycker det är fint när jag väl har det på mig så därför vill jag testa lite först. 
 
DÄRFÖR serrni så klickade jag hem detta på tradera istället. För endast 58kr. Nu är det inget lack eller något med där, men liksom. Jag äger typ 100 nagellack. Ska ju jobba två dagar till denna veckan (nagellacksförbud) men efter det skall jag testa :D
 
Fick hem 12 burkar, så man kan ju blanda lite som som själv vill liksom :) Och som sagt, gillar jag det, så kanske det blir det där "riktiga" i från Ciaté. 

mycket shopping och lite jobb

Skulle ju visat vad jag shoppade igår, vi skjuter fram det lite. 
Tänkte istället visa vad jag fick hem idag. Ett paket ifrån H&M med världens finaste väska. Bilden här nedan gör det inte rättvisa ens. Så jävla fin. Rosa och glittrig. Allt jag gillar. Tänker nog dock inte använda axelrämmen, eftersom jag tycker det är snyggare att ha väskan i handen. Köpte två armband också. hehe. Awesome!
 
Igår ringde de ifrån sommarjobbet igen och jag fick tre dagar att jobba den här veckan. Den här gången blir det tre dagar på favvisavdelningen. Underbara personal och boende. Aja så som jag shoppar just nu så är det allt bra tur att jag får jobba lite emellanåt också. hehe!

brödrost

Varit i Karlstad med mamma hela dagen och shoppat, för hennes pengar! Awesome. Tänkte visa lite vad jag fick sen. Tänkte börja med att visa vad jag faktiskt köpte med mina egna pengar. Hehe! En enda sak var det - nämligen en brödrost! Inte vilken brödrost som helst dock, utan världens finaste brödrost. En rosa! Såklart. 149:- på Clas Ohlson. 
Såatte, nu kan jag ju rosta bröd...bara en lägenhet att rosta brödet i som saknas!

skor

Jag tror jag har kommit in i ett skoflow igen. Var ett tag sedan, men nu vill jag bara köpa skor hela tiden. ( Dock är jag inte lika crazy som Anna, hehe ) Köpte ett par skor precis just nu i alla fall. Använder väldigt sällan skor med klack på, men vem vet. När jag väl får för mig att göra det så kan det ju vara bra att ha ;) Har ju typ bara 20 par att välja mellan när jag väl ska ha klackar men ändå! Aja, det var i alla fall rea på dem, 149kr och har kostat 499kr ifrån början. Passade på helt enkelt. 
 

rätt som det är...

Jag tror någon där uppe hejar på mig här i livet. Igår ringde de ifrån sommarjobbet och ville att jag skulle jobba. Jo man tackar. Så fick jobba igårn och får dessutom jobba på torsdag och nästa lördag. Än så länge. Nya avdelningar jobbar jag på, vilket ökar chanserna att få jobba sen också. Awesome! 
 
Glad över att ha tjänat liiiite mer pengar så köpte jag mig en rosa cykel idag. Och en ny ritplatta. Och leggings förr 700kr?. Aja. Spenderade massa pengar. Fett! 
 
En rosa kungscykel blev det!