tjabbatjenahallå

Var sista gången på wordpresskursen igår. Och ja, det var en helt ok kurs liksom. Lärde mig det jag behöver kunna. Målet var ju ändå att komma igång med wordpress och kunna få upp en hemsida på egen hand, och det har jag lyckats med. Wordpress är skitkul. Haha, vill greja med det hela tiden typ. Såatte, nu vet ni.

Halloweenparty 2

Var som sagt på halloweenparty igår också. Hos Josse. Var sådär lagomt otaggade hela dagen. Sletna och grejer vettni. Men sen pangbom så taggade vi till. Kom in gratis på Harrys (är man arbetslös så äger ju det) Blev en fett lyckad kväll. Blev en Gessle inspirerad avslutning på kvällen - en promenad genom stan shalalalalalalala.
 
(Snott bilder från Enneby som stod för kamera)
 

Halloweenparty

Igår var det halloweenparty på nöjes som stod på schemat. Elin och jag var cheerleaders. Taggade som tusan. Kul att folk bah "Shit har dom bara shorts på sig!" aaah för det hade vi ju verkligen. Hört om strumpbyxor? hudfärgade? Det går att använda sådana i alla fall. Exakt lika varma som de svarta. Ingen som klagar när man har svarta på sig. 
Förfesten ägde, nöjes ägde och hela kvällen ägde. Sedan har jag världens bästa pappa som kom och hämtade oss 03.30 vid bussen. Bussen går inte till Säffle ens, så assnällt.
 
Nu försöker vi tagga om för en till halloweenfest ikväll. Awesome. 
 
 
Schysst sminkning va;) 
 
 

Svampbob

Jaha, jag har varit i farten och bakat lite idag igen. Kul att testa på nya saker liksom.........
Nä, men jag testade på att göra Svampbobmuffins idag. Alltså, de blev sådär. De känns typ "kladdiga" fast ändå inte. Ah, jag vet inte. De blev rätt goda i alla fall :)
 
 

Ägg

Har blivit lite smått galen i ägg. Typ det godaste som finns. Mamma fick med sig färska ägg av sin kompis och jag dör. Största äggen jag sett typ. Nästan dubbelt så stora som vanliga och dessutom är det två gulor i ägget. Svingött.
 
Ni ser ju hur stort äggena är i jämförselse med normalstora ägg...

Tv-kväll

Något jag har märkt med mig själv sedan jag börjat gå hemma, det är att jag följer ALLT på tv. Typ. Jag har aldrig varit en tv-människa. Äger en tv, men tittar inte på den? Eller jo, jag kopplar in datorn och tittar på film. Men nu vettni, jag följer varenda serie på Disney Channel. Jag kan introlåten till Phineas & Ferb och På kroken. Jag har suttit klistrad framför tv:n sedan 19.30 ikväll. Tittat på: Halv åtta hos mig, Project runaway sverige, Torka aldrig tårar utan handskar, Mitt liv är ett skämt och nu sist Schulman show. 
 
Ja, mitt liv är också ett skämt!

Polis polis

Ferre i Karlstad igår. Fett. Shottade som fan gjorde vi. Hehe! Fest hos syrran var det, så jag och Elin festade ju bara med nytt folk typ. Alltid lika trevligt att träffa nya människor. Vilket det känns som om att jag har gjort hela hösten nu.
 
Sen så gick jag och Elin i alla fall in till stan, stannade och skulle kissa bakom busken vid kyrkan. Alla som festat i Karlstad och måste väl ha gjort det eller? Kom in en man bakom busken. Vad trevligt tänkte vi. Ända tills han tog fram sin lilla bricka och sa "Hej, jag är polis!"
"Jaha, hej" svarade vi. 
"Är allt bra här?" sa han och tittade på Elin
"Ja det är JÄTTEBRA!!!" sa Elin då. 
Han trodde inte att jag mådde bra, men jag försäkrade honom om att det gjorde jag minsann. 
 
Kom in på Tempel igår med. Vi småbrudar vettni. Hehe! Nä men alltså, inte så små. Men det var ös där inne. Många snygga killar + att min man var där. 
 
V i gjorde Jelloshots igår. Hehe, de där är shots för 2. Så ni förstår ju varför kvällen ägde. Men vi bjöd faktiskt också, lite. 
 
Sen favorit i repris - nyponsoppa med gräde OCH sprit! hehe. 
 
 

twitter

Det är väl ingen av er läsare som missat att jag finns på twitter? Uppdaterar där en del.
 
Om ni missat detta så följ mig:
https://twitter.com/JosefineCaesar
 
Eller på Instagram kanske:
josefinecaesar

sjukaste

Igår när jag och Elin vaknade så frågade jag Elin vad klockan var.
- Jag vet inte! Svarade hon.
- Nehe, men kolla på solen då och säg vad klockan är. (Det var molnigt)
- Eeeeeeeehm.....den är....10.05!
 
Och det var klockan, PÅ MINUTEN.
En såndär kan inte beskrivas - måste upplevas grej. Kul när man var där men inte när man berättar ni vet. Hehe!

Två rosa band

Det finns två rosa band ute i affärerna. Det vet säkert de flesta. Den ena sorten är de som finns på bland annat Lindex och varje år är designade av olika personer. Den andra sorten finns på till exempel Åhlens där det är ett vanligt rosa, typ sidenband. Jag fick i veckan lära mig skillnaden mellan dessa band. 
 
- Det designade bandet ges ut av Cancerfonden, vilket betyder att pengarna går till generell cancerforskning och inte alls till just bröstcancer. Även om det är just bröstcancer som rosa bandet symboliserar. 
 
- Det vanliga rosa sidenbandet ges ut av Bröstcancerfonden, där går pengarna till forskning om bröstcancer. 
 
Jag hade ingen aning om att det var så, därför undrar jag om det har varit så alla år? I så fall känner jag mig nästan lite lurad (eller dåligt informerad), för jag har alltid valt att köpa det designade bandet, hallå, det är ju finare!? Grejen pengarna går till är ju i sig inte dum, att ge pengar till cancerforskning är ju jättebra. MEN eftersom det är ett rosa band jag väljer att köpa just i oktober varje år så är det till bröstcancer jag vill skänka pengar. Det finns så många andra sätt att skänka pengar till Cancerfonden.
 
Är det någon mer är jag som missat denna skillnad mellan banden?
 
 
Det vänstra bandet är det designade av Cancerfonden
Det högra rosa bandet är det som ges ut av Bröstcancerfonden

Skorna

De där tre par skorna jag visade tidigare i veckan, ni vet? Jag köpte alla dem. Hämtade dem idag. Sedan dog jag och återuppstod. Jag är numera i ett förhållande med mina rosa, glittriga klackar.
 

Jaha det var denna veckan det

Chillvecka den här veckan med. I måndags var jag hemma, pysslade lite med nya uppgiften som jag har i skrivkursen jag går. Ska skriva en saga den här gången, för 10-15år (?!?!?!?!)
I tisdags så hade jag wordpresskurs, rätt underhållande, men lärde mig inget nytt. Älskar dock den lite äldre mannen som sitter framför mig. Han slår sig ner framför datorn och sen säger han "Du, nu hade jag visst sönder tangentbordet här" jaha... haha! Han gör såna random saker hela tiden. Sedan kom i alla fall Elin och mötte mig efteråt, vi gick en promenad och sedan åt vi tacos och tittade på tv på kvällen :) Jättemysigt. På onsdagen spelade vi badminton, GALET ROLIGT! Det kommer vi garanterat att göra fler gånger. Sedan bestämde jag mig för att jag kunde gå med på att se Paranormal Activity. Har vägrat att se dem. Såg första filmen nu då. Alltså, blev inte ens rädd ju. Fett besviken. 
Igår vaknade vi tidigt och gick på morgonpromenad, sen fyllde älskade mamma år. Så vi åt tårta, hon öppnade paket och sedan var vi ute och åt. Hon fick ett såntdär Luxury bracelet av mig. Ni vet sånna som är fett moderna nu. (Galet att jag köpte ett för typ halva priset i Magaluf i somras (; ) 
 
Ett sånt armband menar jag, och det var den här färgen hon fick med:
 
Har fått inviga min nya halsduk den här veckan också. Hihi! Från Ullared. 
 
 

Bakning

Bakade lite idag igen. Mormorkakor fast med en touch av Josefine. Därför blev det rosa kakor med prinsesströssel, och så hallonsylt emellan. SUPERGODA!
 
 
Sen efter det vettni så bjöd jag familjen Caesar på Caesarsallad. Deni. Haha! Asgod blev den. Men alltså, Caesarsallad är ju så sjuk gött så man dör. Gjorde egna timjan-krutonger också. Blev med gott. 
 

Skor <3

 
 
 
 
Hehe, fina skor va? Speciellt de sista? Dör! 

seg tjej

Vaknade med ont i halsen igår. Var seg hela dagen och kände mig dålig. Tredje gången på typ tre veckor. Gött! Skyller faktiskt på jobbet. Gamlingarna och personalen är bara förkylda hela tiden. De smittar mig! hehe. Därför bestämde jag mig för att det är vilodag idag. Innebär: Ingen träning. Gjorde ändå inget visade sig sen, för passet vi går på, på måndagar var inställt. 
 
 
Visst är det sjukt bra service när man får ett sånt sms? Jag slipper liksom ta mig till Karlstad (1h buss), gå till friskis och svettis (30 min) för att upptäcka att det är inställt, och sedan ta mig hem igen. Haha! Så från och med nu är Friskis och svettis bäst eftersom de är så smarta och skickar sms! 

Kakmonstret

Bakade muffins igår igen då. Lever för att baka muffins! haha, nerå. Men hittade så sjukt söta muffins så jag ville göra likadana. Blev kakmonstret. Letade som en tok efter blått strössel. Visade sig ju att man skulle färga kokos blått. Haha! Tänk om jag någon gång kunde läsa klart något innan jag börjar leta. Och expert som jag är så gjorde jag ju ögonen själv också. Såg i receptet att man kunde ha mentoskarameller, men jag gjorde mintkyssar istället. Kakorna bakade jag dock inte själv, det är maryland ;)
 
 
 
Visst blev de söta?

wordpress

Den där wordpresskursen jag anmälde mig till började i tisdags. Kan ha varit den mest värda kursstarten någonsin. Fett bra på att förklara var han som hade kursen. Fattade allt. Kan i och för sig bero på att det låg på den nivån så de andra var +50. Ah ni fattar. Förklara för en +50 varför man inte ska använda internet explorer tillexempel. 
 
Såatte, nu har jag skaffat mig en egen domän och sitter och pillar lite. Hehe! Kommer dock låsa sidan så ingen kan se den. Vill ju inte visa förrns det verkligen är något att visa! Just nu är det bara som en vanlig blogg. Kanske inte blir så mycket mer än det heller, men vi får se. Kursen har ju bara börjat än! 

Btw

Jag och Elin har haft två rätt softa veckor nu alltså. Förra veckan så chillade vi i säffle. Gjorde tapas, var på marknad osv. På lördagen så var vi uppe på Kronoparken i någon korridor där och festade med lite studenter och kristinehamnsbor. Sen den här veckan har vi tränat varje dag. Idag blir det en PW runt om i Karlstad så vi får vila musklerna lite. Men är det något ni måste testa om ni får chansen så är det dans fuego! Det roligaste som finns! Haha.

Vi var på hockey i tisdags också. Så vi såg FBK spöa LHC med 7-2! Det var en rätt rolig match dåra!


Ullared

Hittade rubriken nedan på Aftonbladet igår! Det var alltså en vuxen människa som körde in kundvagnen i ryggen på en 16-årig tjej - för att hon var arg på 16-åringens mamma?!?! Hur knäppt?

Typ samma sak hände i alla fall mig när vi var där för någon vecka sedan! En dam körde på mig med kundvagnen så jag slog i armbågen och det small till ordentligt. Inte nog med det. Jag flög bakåt med kundvagnen samtidigt som damen på något sätt slog till mig på halsen/nacken med sin arm. Jag hade så himla ont i nacken i flera dagar efter det. Haha och jag blev ju så chockad att jag inte ens kollade vem damen var. Antagligen var det en såndär bitter människa som inte har någon som helst känsla för andra människor. Säkert ensam och har inga vänner bara för att hon är en sådan hemsk människa. Så egentligen är det ju mer synd om henne än om mig! Jag fick ju bara ont i nacken i några dagar ;)