sista maj

Jaha, så var det sista maj nu då. Sista dagen på vårmånaden. Imorgon är det  en sommarmånad och det känns lite halvkonstigt. Filosofisk jag känner mig. Även om jag inte skriver ner mina filosofiska tankar här så ska ni veta att de finns.
Idag började jag iaf med att måla lite staket. Mamma skulle hjälpa till, men hon pratade i telefon i tusen timmar istället och var klar först när staketet var färdigmålad. Tack för hjälpen mamma, verkligen! Sedan orkade jag inte måla det andra staketet idag så det får bli imorgon. Det är fruktansvärt tråkigt och jobbigt att måla staket och jag har konstaterat att när jag blir stor ska jag minsann inte ha staket iallafall. Jag ska ha något man inte behöver klippa eller måla. Kanske, tvätta av lite lätt någon gång om året, det känns liksom ändå rätt okej.
Sedan på eftermiddagen så var jag med Lisa ut te hennes stuga, och så badade vi och solade där. Det var skitgött i vattne och vi badade faktiskt ett tag, var i vattnet i kasnke 15-20 minuter åtminstone. Sedan fikade vi och hade mys!
När vi kom hem så åkte vi till mig, där vi väntade på att mamma och pappa skulle grilla så att vi fick mat. Under tiden så gick vi till coop och köpte godis till dem, samtidigt som vi fick pengar att köpa något vi med. Lätt värt iaf! Skönt att gå lite, även om det var döhett ute och att det var väldigt jobbigt att gå i värmen. Men som tur var så överlevde vi, och när vi kom hem fick vi ett enormt tack iform med att vi fick skära grönsaker. Så mycket är vi värda. Maten blev väldigt god i alla fall. Och det var en väldans tur det, för jag var hungrig. Haha, jag är alltid det iofs, men extra idag.
Sedan kom Jocke också, och vi skulle titta på någon ny film, och efter 5minuter konstaterade vi att det var en dålig film. Det skulle vara en skräckfilm men det handlade typ bara om sex, och det var en fiktig B film! Men visst, hade vi varit tysta och gett den en chans så kanske den hade varit bra, men vi var inte tysta, vi pratade hela tiden och då blev det inte bra. Eftersom det skulle  vara en skräckfilm också så blev ju inte stämningen den ultimata eftersom vi inte var tysta då. Haha, men vi hade trevligt ändå. Nej men vi satte på en annan film, som också är jävligt B men den är lite halvrolig. Haha, Blond och Blondare. Och jag kan säga att det kan inte bli blondare än så. Det är så jävla rolig ibland så jag dör! Fast vi orkade inte konsentrera oss hela filmen ändå....

Nu sitter jag här ensam och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag är liksom inte trött, och har verkligen ingen lust alls att sova. De flesta andra gör väll det fast att klockan bara är kvart i tolv och det är lördag. Jag vill inte! Varm är jag också. jag vill bada mer, och imorgon vill jag ut och paddla! Undra om någon vill med mig? Hm, troligen inte. Alla ska nog plugga tror jag. Alla utom lilla jag! För jag har inget alls att plugga ens. Hm...
Nästa helg är det nationaldagen iaf. Eller ja på fredagen. Då ska jag på Fucking åmål tror jag! Om det blir som planerat då alltså. Det får vi hoppas att det blir!

Katrin

Jaha, då var det fredag idag då. För första fredagen på länge kände jag inte att jag hade bråttom hem faktiskt. Det kändes lite märkligt. Kanske beror det på att jag knappt har varit i skolan alls den här veckan. Eller ja, det var länge sedan jag verkligen gick en hel och jobbig dag. Det är skönt, och jag klagar verkligen inte. Inte egentligen, bara det att det händer alldeles för lite. Jag vet, jag vet, jag och Sanna var i Stockholm hela förra helgen. Helgen innan det var Malin, Madde och co. här lördag-söndag, på fredagen var jag och sanna ute, och helgen innan det var det Katrin och co. som var här, dessutom var det vårmarten och det blev ut en sväng.  Hur kan jag då klaga på att det händer för lite?
Jo det ska jag tala om, att det måste hända saker hela tiden. Det enda jag gör är att gå upp, åka till skolan, gå i skolan, åka hem från skolan och lägga mig i sängen. Jag gör ingenting. Igår när vi var lediga var jag så uttråkad att jag kom på idén att göra mat liksom! och DET säger en del det.

Jaja, idag var det fredag iallafall. Och bara för att så måste jag skriva att det var första ggn på väldigt, väldigt länge jag inte hade leggins till klänning/kjol/shorts. Fast jag hade klänning då. Och det är jag väldigt glad över. HAHA, svinvarmt har det varit hela dagen. Det är nästan jobbigt varm! Eller ja, det är jobbigt att man inte kan ligga ute i solen när man är i skolan. Haha. Men jaa... Annars är det bara skönt.

När jag kom hem idag så följde jag med mamma och handlade. Måste ju se till att allt det som ska handlas, handlas liksom. Hon handlar så dåligt min kära mor. Så hon ska vara tacksam över att jag hjälper henne. Dessutom fick jag glass! För andra gången idag. HAHA! Jag äter för mycket glass tror jag. Men det är väldigt gött.
Sedan när jag kom hem så kom Katrin Hellerstedt! Och det var bäst! Gudarns vad det var länge sedan. Eller ja, tre veckor är länge väll? Ja det är det. Jag har inte träffat henne på tre veckor, och det kändes hemskt. Men nu blev det iaf en helkväll med bara Josefine & Katrin! Vi tittade på talang finalen! haha, och så one tree hill som vanligt då!

Nu ska jag nog sova!
Imorgon ska jag måla staket.

// J

kineser

Igår när vi var på Skutberget så var det massor av Kineser där. Det hade jag helt glömt bort. Men det var bland det roligaste som hände igår. HAHA. Iaf så när vi satt och åt så stod de och filmade oss. Då började alla vinka åt dem, så då filmade de ännu mer liksom. Jättekul tyckte de att det var. Sedan när vi skulle ner och bada så stod det ett par kineser där. Eller ja kanske en 7-8st. Och då ville de iaf ta kort med oss. Typ som när man träffar ett känt band och vill ha sig själv i mitten med bandet runt, ni vet? Så var det. ALLA ville ha ett kort med sig själva och oss runt. Snacka om att man kände sig ovanlig liksom.
"Woooh, Svenska tjejer... Det var inte igår"
Nej men det var så roligt, och jag skrattade som fan åt dem. Och de bara gav kameran till varandra och bara "Ta kort då" Fast det fattade jag ju inte att de sa, men jag antar. Åh det var så roligt...

Idag har jag varit hemma hela dage, men det är inge roligt för det är ingen här hemma som har tid att göra något med mig. De bara pluggar och pluggar och pluggar! Jättejobbigt är det. Men det är väl bra att de sköter skolan. Och jag klagar verkligen inte på att jag inte har några läxor. För det vill jag verkligen inte ha!
Menmen, fredag imorrn!

Solbränd XD

Idag har vi haft friluftsdag i skolan. Alltså, jag har aldrig  varit ett stort fan av friluftsdagar, ändå har jag nog varit på varenda en sedan jag började skolan i ettan där när jag var sju. Alla utom en, då var jag och Jessicka i Örebro på Ikea. Det var stort. Och vi skämdes lite för att vi skippade skolan. De enda friluftsdagar jag har gillat är de när man får åka skidor. Det var roligt. Idag var vi på skutberget. Det var också roligt, tro det eller ej. Först gick vi fem kilometer. Det var ganska kul ändå, det var tipspromenad och så. Sedan tillbaka och så fick vi mat. Det var också nytt, för de bjöd på mat. vi har alltid fått ha med egen matsäck liksom. Men vi fick skinksallad, bröd, äpple och festis. Hel festiligt. haha! Sedan efter lunch så gick vi ner och så badade jag, soffi, malin och ida. De andra satt och tittade på. Efter det spelade vi lika som bär och fikade.

Nu är jag hyffsat bränd om axlarna, som jag inte riktigt lyckats att bränna tidigare iår. Men nu är det gjort, då slipper jag göra det något mer. Haha. Ansiktet är ganska rött också, men det går att leva med. Imorgon är jag dessutom ledig så jag antar att det blir lite sol imorrn med. Jag har målat staket idag med. haha. Jag är då duktig.
1 timme målande = 50kr.
En hyffsad bra timlön ändå. HAHA. Med tanke på att jag kanske egentligen borde göra det gratis. Fast å andra sidan får jag ju 5kr när jag bäddar sängen...

// J

Stockholm i mitt hjärta.

Jaha, så var man hemma efter en helg i stockholm. En helg som var bra, bättre och bäst! Jag älskar stockholm. Och jag överdriver inte alls när jag säger det, det är på riktigt. På fredagen när vi kom så åkte vi fort som bara den till vandrarhemmet (lika fint som vilket hotell som helst), vi lämnade våra saker och så åkte vi in till stan igen. Gick och kikade lite i affärer. Sedan åkte vi till vandrarhemmet, tittade lite på talang, berg flyttar in, och så in te stan igen och så blev det Stockholm by night. Det var väldigt roligt ändå måste jag säga. Haha, Stureplan var vi ju givetvis för små för, eller för okända jag vet inte? Men det var otroligt häftigt att se. Det var liksom "vanligt folk" som kom i limosiner och så. Enormt mycket poliser var det också, jag menar en polishusvagn? I säffle har vi what? Två poliser eller.

På bussen hörde jag iaf bland det roligaste och mest korkade jag har hört, ever!
Tjej 1: Ska vi till Nk och titta på skor eller?
Tjej 2: Finns det ens där?
Tjej 1: Ehm, var ska vi annars köpa skor då?
Tjej 2: Har Zara skor?
Tjej 1: Lite, fast de är fula.
Tjej 2: Fast i och för sig så har min kompis ett par fina därifrån, mönstrade och lila...
Tjej 1: Jaha, med blommor på? Sånna har jag med, de är snygga!
Jag menar, för det första finns det tiotusentals skoaffärer, men för henne var det bara NK som dög, och tydligen Zara, som hade fula skor? Det var lite dubbelmoral där... GUD vad jag ville vända mig om, titta tjejerna i ögonen och försöka förstå vad det var som gjorde dem så dumma. De slutade ju inte där heller...

Tjej 1: Alltså fatta vad hemst att vara sådär extremt mega fet som typ han där *pekar* 
Tjej 2: Jaa.. men ändå, han kan ju fortfarande gå sådär fort... du vet!
Så gränsen för att vara fet går när man inte kan gå snabbt längre? Jag hade inte sett tjejerna, men jag hade ju en bild av hur de såg ut. Jag vågade inte ens vända mig om och titta på dem... Då hade jag börjat skratta, däremot höll jag ordning på rösterna...

Tjej 2: Alltså jag hatar att springa, men förra sommaren sprang jag ofta 1mil med pappa, och då blev jag inte ens trött.
Tjej 1: Jaha, jaa jag sprang med det, jag blev bara lite anfådd...
Tjej 2: Ja, men jag älskar ju att göra situps istället jag. Alltså har jag inget att göra så lägger jag mig och gör sittups.
Tjej 1: Lägg av?! du måste ju ha värsta magmusklerna.
Tjej 2: Ja, jag har ganska lätt för att få det, speciellt de fyra här uppe.
Ja kära nån!

Sedan på lördag så blev det stan igen, otroligt ont i föttera fick man. Vi var på picknick på Skansen också, främst för att jag aldrig har varit på skansen, och jag åker nog troligen aldrig dit igen heller. Om det inte är någon som frågar om jag vill med till stockholm och gå på skansen, då vill jag nog det. Haha! Ja som sagt, vi hade roligt jag och lilla Sanna!
Det känns konstigt att vara hemma, och inte ha något att längta efter....

Alkoholfritt?

Igår köpte jag munsköjl. Inte för att jag har överdrivet dålig andedräckt när jag vaknar. Inte värre än någon annan normal människa liksom. Jag köpte den mest för att den var rosa, precis som alla andra saker jag köper. Sedan tänkte jag det att jag ska snart till tandläkaren på en sådan där årlig kontroll, så jag hoppas på vita och fina tänder till det. Så de slipper klaga. Men i alla fall så stod det på förpackningen att den var alkoholfri. Jag menar, folk som kallar sig nykterister, men anävnder munskölj. De använder ju alkohol då eller? Fast det är klart, de kan ju också köpa alkoholfritt, precis som jag. Haha.
Inte för att jag kallar mig nykterist men...

Idag sticker jag och Sanna iaf iväg till Stockholm. Jag sitter här och väntar desperat på att bussen ska gå. Vilket den gör först om en och en halv timme. Då går den till Karlstad, sedan ska jag vänta i 30min på att tåget ska gå. Men jag är lite halvnervös, tänk om min buss till Karlstad går sönder? Vad gör jag då liksom. Jag menar, tåget till Stockolm väntar ju troligen inte på mig. Men nu ska jag inte tänka så, den har aldrig gått sönder annars så varför skulle den göra det nu? Eller ja egentligen, varför skulle den inte! Eller så är den sen eller något annat knasigt. Bara för att jag inte ska komma iväg till Stockholm. Egentligen skulle jag ha velat åka nu, eller ja om 20 minuter. Men då går det ju ingen buss. Det fattar jag inte varför, men så är det iallafall. Det är inget jag kan göra något åt direkt.


Åh.

Jag är en sånhär blåtand nörd! (jag vet inte exakt hur det stavas på engelska) men det är jag. Jag älskar när folk skickar saker till mig. Däremot gillar jag inte när sakerna de skickar heter något med "Hitler" utan kanske något i stil som "txt" ett sådant fick jag idag. Det var ett meddelande där det stod "Vem är du?" Jag tittade mig lite nervöst omkring och kände mig nästan lite ertappad. Sedan tänkte jag att det ändå inte är någon av dem i bussen som visste att det var mig de hade skickat till. Den tanken hade jag enda tills jag upptäckte att jag var den enda tjejen på bussen. Då blev jag lite rädd och fick tankar om att jag skulle bli våldtagen av något miffo. Det gick av ett gäng killar i slottsbron och de tittade lite halvroat på mig. DISKRET!

Jag var iallafall hos tandläkaren idag. Alltså att gå till tandläkaren i säffle, det är lite hemkänsla över det hela. För det första hade jag och Evelina på något konstigt vänster fått en "syster tid" vi blev alltså inropade båda två samtidigt
"Jaha är Evelina och Josefine Caesar här"
Vi följde med sköterskan, och det var nästan att vi höll varandra i handen jag och min syster. Precis som när vi var små. Det var lite läskigt att gå där i korridoren. Tandläkaren känner vi sedan länge genom att mamma känner hans fru eller något liknande. Han börjar prata och fråga oss hur våran hund mår och så. Det känns ändå lite tryggt. Både jag och Evelina skulle göra gips avtryck. Jag skulle ha en ny tandställning eftersom min så vackert har gått sönder otroligt mycket. Jag låg där med munnen så öppen det gick och full av gips. Sedan börjar han prata med mig. Jag försöker så gott jag kan att svara, men med 10 liter gips så går det inte så bra.
Sedan när vi skulle gå och få en ny tid när våra tandställningar har komme så började sköterskan prata om att hon skulle skicka räkning på tandställningarna hem till mamma så slapp vi ha med oss pengar och så. Jag menar, jaha? Hon hade i alla fall pratat med mamma sa hon.

I Säffle känner alla alla ! Därför ska man bo i New York!

Förkyld, IGEN?

På något sätt lyckades  vi få ledigt idag. Snälla Stefan gav mig, Sanna, Soffi och Linnéa ledigt om vi räknade hur många sekunder vi sov, delat på 10. Hm, jag ska räkna ut det sedan. Haha. Sedan tänkte vi att vi kan redigera nästa vecka, så då blev vi totallediga idag. Skitgött, eftersom jag är sjukt trött efter helgen.
När jag låg i sängen idag så märkte jag hur det bara tjocknade till i halsen på mig. Helt märkligt var det. Jag liksom kände hur det bara blev svårare och svårare att andas och svälja. Nu har jag dretont i halsen. Lite halvjobbigt sådär. Måste försvinna te på fredag iaf. För då åker jag och Sanna till Stockholm ju. Men nu är jag pigg iaf, jag sov till halv tolv förut, och la mig typ vid tolv igår. Så länge sov jag, mot vad jag brukar göra en tisdag iaf. Haha.

Ja, det  var väll allt!

//J


Filmning pågår

Måndag idag, och det började med att jag så duktigt försov mig. Vaknade hela 33 minuter senare än vad jag ska, och på de där 33 minuterna brukar jag vanligtvis ha klätt mig, sminkat och grejet, ätit (jag ska inte skriva åtit, jag ska inte), borstat tänderna och sitta klar för att få skjuts till busstationen. Japp, men så var det minsann inte idag. Det var på något sätt skönt, men idag gjorde jag allt detta på 7 minuter. Jävla fart var det på mig. Jag hann tillochmed sitta och vänta på stationen så jag somnade till lite. Jag märkte att bussen stod där sedan och fick springa ut. Chauffören var glad idag iaf  "Åh godmorgon godmorgon" så sa han. Då blev jag med väldigt glad. Haha. Jag somnade faktiskt så fort bussen hade börjat rulla. Det var så skönt, sedan vaknade jag inte förrns jag var på busstationen i Karlstad. YES! Sedan är man alltid så nyvaken när man går av bussen, får liksom gnugga sig i ögonen för att se om man träffar dörren in eller inte.
Sedan att man möts av lilla Madde som alltid sitter där och ändå är hyffsat pigg, det är ett plus!

Jaja, så noggrannt har jag väl aldrig förklarat min morgon för någon.
Vi filmade iallafall idag. Efter många om och men fick vi tag i något som liknade ett kaffepaket. Vi skrev ut ett från datorn. HAHA, misslyckat. Men det blev bra ändå. Sedan att vi var och spelade in i ett inglasat rum var lite misslyckat, och ganska pinsamt. Vi var utklädda till max, och folk var väldigt roade av oss när de gick förbi. Litegrann som apor i en bur kände vi oss som. Haha, men någongång ska man väll känna sig som det med.

Jag lagade mat idag när jag kom hem också, till hela familjen. Så nu håller jag på att förhandla om en rimmlig lön med mamma. Med tanke på att jag faktsitk skar lök (Det gråter man av) så borde lönen bli lite högre, dessutom så räckte det till matlådor också. Ännu mer löneförhöjning. Ja alltså det var potatis och lök soppa jag gjorde. MEGA GOTT var det! Jag är bäst på att göra det. Men det är väll det enda. Nu vill mamma att jag ska laga mer mat, så jag håller på att leta recept på internet, jag ska överraska dem!

// J

Jaha...

Jaa, nu har jag varit 18 år i fem dagar tror jag. Det är kul! Jg gillar att vara 18. Inte för att det har märkts så jättemycket. Men jag måste erkänna att man känner sig mäkta stolt när folk frågar efter legg och man kan visa upp det och att man verkligen är myndig. DET ÄR BRA. Sedan är det så att bara över en natt så började mamma låta mig göra extremt mycket mer kan man säga. Det är lite kul att mamma inte längre säger "Nu dricker du inte" utan hon säger istället "Hur full var du?" Okej, nu låter jag som värsta alkoholisten, men det är jag verkligen INTE. Det är bara just nu det blir endel. Jag menar, förra helgen "firade" vi mig lite här hemma, katrin och co. Var här liksom så det blev lite. Sedan i fredags var ju jag och Sanna ute. Då blev det lite. Eller jaa...Sedan nästa helg ska vi till Stockholm och då blir det väll lite också. Men jag dricker inte mkt!

I fredags var jag och Sanna som sagt ute, men först var vi i mitticity och tittade på Ola som var där och sjöng lite. Alltså GUUUUUD vad snygg han är (fjortis). Men helt ärligt, han är så gullig, och rolig (Kan höra er sucka). Men han sjöng bra, och jag drogs liksom med så jag var tvungen att köpa en planch och få den signerad. HAHA, jag är tönt jag vet.

Igår var Malin, Linnéa, Soffi, Patricia, Sanna och Ida här i Säffle och så hade vi mysigt nästan hela kvällen. Vi åt mat och lekte lekar typ. Haha roligt var det. Vi skulle spela lika som bär också, men det spårade ur ganska snabbt. Det var nog för att Madde inte kunde komma och hjälpa mig vinna. Jag var ju helt själv :| haha! Sedan åt vi massor av godis och så. Framåt halv ett där på kvällen så började vi prata om spöken och så (Därför hade vi mysigt, NÄSTAN hela kvällen). Jag är aldrig rädd, och då menar jag verkligen aldrig. Men helt plötslit började det blinka i lampan, Sanna fick för sig att hon såg en skugga av något och så började hon skrika. Och givetvis smittade detta av sig på alla andra. Alla började skrika, utom jag som inte fick fram ett ord, jag var så panikslagen att ajg verkligen satt helt frusen. Jag märkte inte ens att Malin blev så rädd att hon satte naglarna i armen på mig (det syntes idag). Fast mest blev det så bara för att jag såg Sofies reaktion. Alltså fyfan va rädd. Jag har aldrig sett någon så rädd förut, jag ville typ bara gråta, jättemycket.
Vi sprang iaf upp och la oss i mitt rum, det kändes lite säkrare där, och så stallde vi en madrass för fönstret så att vi inte såg att det var fullmåne. För jag tror det var vid fullmånen allt började.

Idag när alla hade åkt hem så satt jag typ i sängen i en timme och bara satt liksom. JAg var så trött, eftersom vi inte somnade förrns bortåt fyra eller något och gick upp vid nio. Inte mycket sömn alls den här helgen. Men jag klagar verkligen inte. Fler helger som den här helgen... :D
Men iaf så åkte jag till Karlstad med mamma och pappa sen, vi skulle hämta Evelina och så. Och jag och mamma gick liksom in i mitticity och ser fullt av folk. Och jag ville ju se vad det var som skulle komma liksom så jag gick ju och ställde mig där, och så kom E.M.D, då blev Josefine lycklig igen! Haha. De är så snygga, i verkligheten! och låter så jävla mycket bättre i verkligheten också. Men jag fick ingen affisch av mamma! HAHA.

Nu ska jag titta på Lost, och sova!

18år

Alltså jag vill inte låta bortskämd, oförskämd eller otacksam eller något sådant. Men jag fyllde ju år idag. Jag fick resa till Stockholm av mamma och pappa. Två nätter på vandrarhem och så tåg dig och hem och så. Sedan fick jag 2000kr utöver det. Och självklart blev jag skitglad över det. Men det är ju inte som när man var 10 och inte visste vad man skulle få, och man längtade hela natten. Dessutom hade jag inte önskat mig något alls iår. Eller ja pengar... men det önskar man sig inte. Det är någon man får när man inte önskar sig något liksom.
Sedan, hur kan man fylla år och ha alla chanser i världen att önska sig saker som man vill ha, och jag kan inte komma på något jag vill ha som jag inte redan har. Det är hemskt, och jag känner mig hemsk. Men jag har en dator, jag har en mobil jag gillar, jag har ipod jag vill ha, jag har mp3 spelare, jag har digitalkamera, jag har filmkamera, jag har en hyffsad tv. Det enda jag möjligtvis kunde ha önskade mig isåfall är väl en systemkamera, men det vill jag ha i julklapp. Katrin sa i lördags "Vad ger man till någon som redan har allt?"  Det låter så hemskt, men kanske är det sant? Evelina sa något liknande förut "Det är så svårt att köpa något till Josse, hon har redan allt"

Nej jag vet att jag inte har ALLT jag vill ha. Men jag har mycket av de grejer jag har önskat mig. Förr skrev man ju bara upp "Bärbar dator" på önskelistan för att man ville så gärna ha det, men man visste att man inte fick det. Tillslut fick jag en, och det  var inte i julklapp eller födelesedagspresent. JAg hade sparat typ 3000kr själv och tyckte att jag var skitduktig, men det räckte ju liksom inte, så jag fick resten av mina föräldrar och så kunde jag köpa en. Det bästa köp jag gjort. Jag har haft datorn i två år nu, och det har inte varit fel på den en enda gång. Sedan att internet inte är superbra och så, men det har mer med nätverket att göra än med datorn....
Herregud jag låter som en nörd! :| En elektronik nörd. Men jag går ju trotsallt media! Jag måste få skylla på det.

Nu är jag 18 iaf. Och det är så jävla gött. Alltså bara genom att jag blev 18 så slutade mamma och pappa att hindra mig från saker bara sådär. Okej, de har inte hållit mig i hundkoppel alls. Men de har haft gränser. Eller, bara för det kan jag inte komma på vad de har haft för gränser förutom att jag inte har fått åka längre än till Tyskland själv. Nu får jag åka vart jag vill bara jag har pengar till det. Det känns ju lite spännande. Tyskland lockade aldrig riktigt. Däremot så fick jag åka till Stockholm själv redan förra året, det var jag chockad övar må jag säga. Tre nätter dessutom. Nu blir det bara två nätter, men det räcker minst lika bra det. Jag och Sanna kommer ha kul tror jag. Och det kommer vara ytterligare en sådan där härlig samling av minnen som man aldrig glömmer. Låtar som påminner om just de dagarna. Det finns låtar som påminner mig om förra året i Stockholm och det är låtarna från Step up, och tro det eller ej, men Velvet - Fix me! Jag förstår inte varför ,men den påminner mig något så fruktansvärt om Stockholm.

Alltså, på fredag ska jag ut, lördag kommer Sanna and tha gang hit till lilla Säffle så ska vi mysa hela kvällen. Sedan nästa helg blir det då Stockholm. Ingen vila här inte. JAg kommer vara helt slut när maj är över. Förra helgen var ju Lisa och co. här och sedan var det marten på lördagen och så ut på kvällen.

Vet ni vad, nu när jag ändå har lust att skriva så tänkte jag fortsätt skriva på min bok....Ehm jaa, alltså jag skriver en bok... Hejhå undra hur det kommer gå

imorgon så..

Ja imorgon smäller det, då fyller jag äntligen 18.

Skabb - Klamydia

Igår berättade min kära mor för mig att våran älskade lilla voffsing kanske hade blivit smittad av rävskabb. Jaha tänkte jag, pinsamt värre. Sedan drog jag min förklaring om att det var som klamydia, inget man pratar högt om. Jag menar
"Får hundarna hälsa på varandra...?"
"Nej våran, hon har skabb hon"
PINSAMT! Främst för lilla Nelly som inte förstår vad. Hon har det bara otroligt jobbigt eftersom det kliar hela tiden...Men det är som klamydia.
- Ska vi ha lite osäkert sex?
- Nej jag har klamydia!
HAHA, okej så går det väl inte till kanske men ändå liksom. Fattar ni vad jag menar?
Pappa var iaf till vetrinären med Nelly idag och det var bara en inflammation!


Dagarna går.

Ja, dagarna går så fort nu. Fullt upp morgon till kväll. Förutom idag då. Idag har jag inte gjort ett piss. Eller på sätt och vis har jag ju det. Jag har skrivit lite, jag har övningskört mycket, och så var jag ut till Duse där mina föräldrars kompisar har sin husvagn numera. Så vi var där och fikade. Sedan har jag tittat på Lost och skrivit lite mer. Men ändå ingenting. jag har haft så otroligt tråkigt hela jävla dagen. Men jag vet inte, jag kanske behövde det här.

Igår var jag, mamma, pappa och evelina iväg till Göteborg och shoppade. Jag var så otroligt trött på morgonen när vi åkte att jag somnade redan innan vi kommit till åmål, och vaknade inte förrns Evelina började spela på mina läppar. Trevligt. Jag hade tydligen sovit så tungt att jag hade snarkat (Jag tror de ljuger för mig) Jag förstår inte hur man sover i en bil egentligen. men det är verkligen skönt. Mamma hade gjort i ordning smörgåsar som vi åt eftersom vi inte hade hinnit att äta innan vi åkte. Det var gött. Ja sedan gick vi på stan hela dagen lång. Evelina skulle ha en klänning till skolavslutningen eftersom hon gur ut nian. Men hon hade mest fullt upp att titta på andra saker så vi hittade nästan ingen åt henne. Jag hittade iaf en klänning. En rosa siden klänning som jag älskar. Den ska jag ha när evelina går ur. Det blir prima (Y) Sedan fick jag vita byxor, linne, halsband och sådana bra att ha saker. Alltid roligt att få saker liksom. . .
Sedan köpte mamma någon födelsedagspresent till mig med, som jag väldigt gärna vill veta vad det är. haha. Nyfiken. Jag misstänker att det är en rosa västa ifrån Gina. Men som sagt, jag vet inte.

Det jobbiga var iaf att när jag prövade en tröja så rev jag mig. Ni vet de där tjocka prislapps kartongsbitarna som sitter på tröjan? En sådan sprätte till och rev mig över ögat. Olyckligtvis hade jag ögat öppet också, eftersom mina reflexer inte är de snabbaste och reagerade inte på den dära kartongen. Så jag gick och hade ett svullet öga hela dagen och så blev det irreterat så det rann tårar hela tiden. En liten tant kom fram och frågade om allt var bra med mig. Det var lite gulligt faktiskt. Haha, men klantig är jag. Idag har jag bara lite ont i ögonlocket.

Och vet ni vad, nu är det bara 12 dagar kvar till lilla jag fyller år! Jättemycket längtar jag.