Det är omöjligt

Omöjlig kärlek.

Ska jag tycka att det är bra eller dåligt att du lekte med mina känslor. Den första tanken man får är att det är dåligt. Men du lekte med mig i två dagar inte i rad, men två gånger var allt vi träffades. Sedan lämnade du mig utan en förklaring. Är det då bra eller dåligt att du lämnade mig så snabbt? Hade allt vart värre om det hade vart under en längre tid då jag kanske skulle ha hunnit få starkare känslor. Hade det vart bättre då jag kanske kunde ha fått en möjlighet att lära känna dig och kanske insett att vi inte var menade för varandra. Jag funderar ihjäl mig över detta. 
 

Vi hade pratat om det så länge. Så himla länge hade vi pratat om att vi borde träffas. Jag tog tag i saken, tog mod till mig och åkte till dig. 6mil emellan oss var det, inte mer. Jag var så nervös så jag höll på att svimma när vi skulle träffas. Hann göra bort mig flera gånger redan på telefon när jag skulle ringa och säga att jag var framme. Var du snygg eller ful? Var du tjock eller smal? Det var sådana tankar som snurrade runt i huvudet på mig. Vad skulle vi göra, vad skulle vi säga till varandra? 
 

Allt gick bra och när jag lämnade dig den kvällen var det inget som skulle kunna ta ner mig på jorden. Du var så mycket underbarare än jag i mina drömmar skulle kunna ha föreställt mig. Du var så öm och mjuk, så söt och snäll. Du var allt jag för stunden kunde önska mig. Jag ville inte åka hem, jag ville stanna kvar hos dig. Stanna i all evighet. Jag log när jag gick genom stan och skulle till bussen. Jag flög fram som på moln, lycklig och förälskad. Hur gjorde du när du förtrollade mig? Hur fick du mig att må så bra?
 

En dag gick, två dagar gick, nästan en vecka gick och vi bestämde oss för att träffas igen. Du skulle komma till mig, sex dagar hade gått och jag längtade ihjäl mig på att du skulle komma. Komma och hålla mig i din trygga, mjuka famn. När jag mötte dig vid bussen så log du så stolt när du kom fram och kramade om mig, kollade på mig och gav mig en puss. Då trodde jag nästan att det var bestämt, det var du och jag. Du gillade mig mycket, det hade du sagt.

Ville inte att du skulle åka hem, ville inte att du skulle lämna mig ensam. Hade på känn att det var över i den sekund vi skiljdes åt. Hade det på känn, men ville inte erkänna för mig själv vad som skulle hända.
 En vecka gick, två veckor gick, en månad gick. Du hörde inte av dig, svarade inte när jag skickade sms eller ringde. Vet du att jag var helt förtvivlad. Du förklarade aldrig för mig. Även om jag förstod att du inte ville ha mer med mig att göra så kunde du ha gett mig en förklaring.

Jag förstår fortfarande inte vad jag gjort, vad som hände. Du uppmuntrade mig till kärlek, var allt du ville att leka? Du kunde ha sagt till mig att det inte skulle kunna bli nått. Jag har så lätt för att älska och så svårt för att hata. Men du har fått mig att förstå innebörden av att hata en människa. Jag hatar mig själv för att jag tillät dig göra som du gjorde mot mig.
Jag vet att jag aldrig kommer att glömma dig. Den första jag älskat på riktigt, och den första som krossade mitt hjärta.  

Jag vill inte vara ledsen, jag vill inte gråta, jag vill inte älska dig.
Jag vill hata dig, jag vill glömma dig, jag vill att du ska älska mig. 

Gör inte så ...

Du gör det så himla svårt för mig. Säger en sak, menar en annan ! Jag vill en sak, gör en annan. Varför kunde allt bara inte vara så lätt som det verkade vara från början. Jag vill inte, vill inte, vill inte bli så sårat igen. Vill inte, vill inte, vill inte missta dig. Ja tror aldrig att ja har bleve så arg som ja har vart på dig. ALDRIG.  Ja vet inte vad jag ska göra. Varför skulle ja vara så envis, varför skulle ja göra sådär. Snälla gör det bara lätt för mig.

Amanda, du uppmuntrade mig!:P O nu sitter ja i klistret igen!:P FAAAN. Nej sry, det är inte ditt fel. Bara mitt eget. Och ja ska lösa det, jag lovar, och det enda som kan lösa det till det bättre är en vit häst eller, hmm vad var det vi sa: En tändare =D haha. Ja, det är det enda, eller en jävligt bra förklaring! ;P haha.

Var i kstad idag på Bio. Rosa - the movie. Skitbra film, eftersom ja tycker att Ville är läcker ^^ haha. Speciellt utan tröja. Tyvärr så hände nått med min näsa under denna resa, ja känner bara en enda lukt och det är av en jävligt go parfym måste ja säga. Haha;D Van Gils;D Ojojojoj. Haha, mitt fel igen;P  haha.
Köpte iaf rosa tröja o svart linne, rosa diadem o så en ny rosa tablettask från Lagerhaus eftersom ja samlar på sånna gulliga rosa olika askar:P haha;) Sammlar iof på alla fina askar därifrån:P O det bästa är ju att det är askar fyllda med gooooodis;D haha. aja, rosa filmen va bra bra bra bra bra o bäst:D hahah. Och ROSA är förövrigt ett väldigt fint ord, namn och FÄRG:D haha;D

Mjo så är de:P

Faktiskt om ja ska vara ärlig så kommer ja aldrig glömma. Kommer aldrig glömma det lilla som ändå på något sätt var sött. Det finns så mycket som påminjer om det. Saker som min svart/gråa tröja, mina rosa/svarta döskalle strumpor. Kalla mig konstig med så är det.
Saker som att ja hellre vill gå över på övergångstället bara för att få tänka tillbaka i bara ett par sekunder. Gå framochtillbaka i ett köpcentrum.
Van Gils. . .. ÅH!
Okej, där slutar ja. HAHA!:P Annars blir detta bara jättemycket mer konstigt än det redan är.

Aja, iaf så var ja me lisafisa o amanda idag :) Ganska vanligt nu för tiden faktiskt:P hah;D Roligt...
Gjorde värsta cooola filmen som vi inte trodde att vi skulle klara av att göra. Men den är verkligen skitfrän!:P haha. Stolta som bara den asså! Haha;D
Sen hyrde ja o Amanda film o Lisa skulle hem o sova:P haha! Elisabethtown ^^ Lite seg i början men sedan bra:P haha! :P ;D

Gå in på Fejmtv.se
Sök på Josefine
Och kolla mina filmer nu :D haha
För er som inte orkar detta så finns det en direktlänk till detta:
http://www.fejmtv.se/medlemmar/josefine/
Haha;D ja vet, ja är sååååå omtänksam;D

Skrämmande

Ja okej, nu är det lördag då. Fan va första veckan i skolan gick snabbt. Och bra var den oxå. I måndags när vi började fick vi tillbaka ett fysikprov. och vem hade VG+ då ? ;D Lalala, fatta vilken förbättring det var eller. Förra provet 7p, precic G o nu två poäng från MVG:P GÖTT som bara den asså. Sen i tisdags så fick vi tillbaka nationella prov i matten;P Yey, VG, var mer än vad ja hade trott att ja skulle få. Sen i onsdags så fick ja tillbaka det där stora arbetet i SO som vi lämnade in, och det fick ja MVG- på :P I torsdags skulle ja ha fått reda på Datan men det fick ja inte :P haha!

Jaja, igår iaf så testade vi ju detta med duschen.
http://www.fejmtv.se/videoklipp/a689a28988ad0598
Då in där för att kolla filmen:)
Iaf så gick det ganska bra. Och vi hade jäkligt roligt. Det är som bobe säger: Nu kan ingen säga att vi har tråkigt iaf. Haha;)

Sen igår kväll så var ja, lisa, erica o jessi hos amanda och kollade på Lets Dance. Trevligt, roligt och mkt skratt som vanligt;) haha. Beställde pizza. Gratis hemkörning;) Det är bara så kul att de aldrig fattar vad jessicka säger:
- Nyponvägen
- nittonvägen? Det finns inget som heter så.
- Nyponvägen
- Det finns inget som heter så.
- N Y P O N V Ä G E N!
Haha;D Men vi får alltid våra pizzor tillslut ;) Och det är ju prima det. Igår bjöd de tillomed på en två liters dricka;) Det var snällt av dem tycker ja :D haha.
Sen när mamma kom o hämtade oss o så frågade hon:
- A vem tyckte ni dansade bäst då ? :P
Lisa svarar:
- det tycker jag nog att jag och josse gjorde!
HAHA;D YEY, jag och lisa rockade dansgölvet iaf:P Rock´n roll ;D

Sen när ja kom hem så frågade min kära lilla mamma varför alla handukar o så var genom blöta:P HAHA o ja vågade inet säga vad vi hade gjort så ja bara:
- Ehm asså vi, ehm badade i snön xD
Det läskiga är att mamma tyckte det var helt normalt, fast å andra sidan så vet hon ju vad ja kan göra för saker så det kanske inte är så konstigt. Hon har bleve van efter 16 snart 17 år;D hahaha.

Aja, ska gå o möta lisafisa nu ;D

Torsdagen då det kom snö ;D

Haha, ja fy va gött det var imorse med sovmorgon i iaf 40min. Hade kunnat skippa datan helt idag för vi gjorde inte ett piss egentligen (ijenkligen) ;D haha. Aja, skitsamma lixom! ;d haha.
Slutade iaf tidigt idag dåva. Skitgött:P haha. Va me Manda o Lisa;D Haha, lisa hade värsta filmen på när hon gick upp för grusgången:P haha;) FRÄN! :D Sen snöade det ju oxå, värsta kul tycker ja iaf. Så vi gick ut o byggde en skitful snögubbe:D haha. (Han har redan rasat :/ ) Men han fick skitsnygg hatt o halsduk o ja gud va snälla vi var. Kanske var därför han smällte? =) eller så var det för mig, vet inte riktigt vilket av det ;) haha. Nejdå. Sen så hade ju lisa med sig kladdkaka oxå ^^ Mumsigt värre. O så kollade vi på offside ;) haha.

Sen bestämmde vi att eftersom vi har två timmars rast imorrn så ska vi hem o pröva det dära med duschen som ja beskrev så vackert igår ^^ Funkar det inte blir ja ledsen! HAHA:P


Sicket Flyyyyyt vi har:P

Jag satt o va så duktig igårkväll innan ja skulle gå o lägga mig. Pluggade lite glosor o så :O Oså kom vi till skolan på morgonen, hade tyska först. Sitter där o så blir klockan tio över åtta, o så har hon inte komme, de är ingen som tänker på det typ o så bara, får vi reda på att vi inte har nån lektion. Lite små störande eftersom det var första lektionen:P haha. Men gött iaf att inte ha den. Fast att ja hade gjort läxan (a) haha;)
Men iaf så stack ja o Ericaperika hem till mig o typ satt här i nån timme eller så ;) Sen åkte vi tillbaka till skolan o hade bild. Gött att man har så nära till skolan asså;D haha. På bilden så gjorde vi inte så mycket egentligen. Vi skrapade i skrapkartong om hur vi uppfattar en vinternatt^^ haha. Yey, Lisa kom på efter kanske typ bara nån sekund vad hon skulle göra, för mig o amanda tog det ju då lite längre tid^^ SOM VANLIGT;D haha Eller iaf precis som när vi skulle skriva haiku. Eller vad det heter. 5-7-5 grejen iaf;D
- Solen skiner nu
I dina blåa ögon
men det regnar ju.
Min och Amandas eftersmarta 5-7-5 grej;) haha, bäst vi är då ! 
Aja iaf så hade vi typ engelska sen då va^^ Hmm. Ja, jag har inget mer att tillägga förutom att det heter poem, inte poesi på engelska ^^ hahaha!:P Ägd lärare.
Sen hade vi vår livs första naturkunskap, spännande asså! (Nehe)
Eller ja, det var ju mkt bättre än matte typ. För ja gillar inte matte asså;) haha. O ja går natrur. BRAVO! :)

Efter skolan skulle ja o Amanda ut o köpa födelsedagsprisent till Lisafisa som fyller 17 på söndag ^^ Cooooling där ;) haha. Vi hittade iaf något som var bra, fast Lisa inte sagt vad hon önskat sig:P Grattis Lisa, du ska få en penna med grodor på :D HAHA
Fast före det så var vi ju hemma här och gjorde vofflor^^ gud, ja har aldrig vart bättre. Har iof aldrig gjort vofflor förut heller men ändå^^ Om man inte räknar med den ggn ja o elli gjorde vofflor av pankakssmet. men det ränkas inte för den ggn var helt misslyckad^^:P hahaha.
Sen gjorde vi klart vårat "lilla" projekt. Snyggigt värre asså. Och så hade ja ju tänkt då va att ja o amanda skulle slå in lisas prisenter o så skulle ja säga det, men istället blev det:
- Vischka...Vischka...ehm
- Ska vi slå in Lisas prisenter ? :P
- Haha, ja det var det ja försökte säga.
- HAHAHA;D
Ohja, jag pratar så bra ...

Sen kan man säga såhär att ja ska testa en ny grej som ja kom på att ja var tvungen att fundera över igår. Och när ja hade funderat klart på det så somnade jag. När jag vaknade imorse så tänkte ja: Fan, detta måste ja ju testa.
Asså, om man tätar till hålet där vattnet rinner ut i en dusch typ. O så stänger man dörrarna:P Alltså om man har en kabindusch som la lärt mig att det heter idag^^ ah iaf, om man gör det o så sätter på vattnet, då borde duschen fyllas :P haha. O jag måste bara testa om det funkar asså:P Det vore värsta skitballt om det gjorde det. haha. O så typ simma omkring där inne:P haha. Vilken syn asså ^^ Ja kan skratta bara ja ser bilden framför mig.
Aja, då är det torsdag imorrn redan :D GÖÖÖÖÖÖTTT!:P Haha, sovmorgon 40min iaf;) Sen sluta ett:P Och det kallar ja flyt iaf.
Aja, ska göra nått nu ;D

Ja ny blogg nu då :)

Ja, jag vet inte varför, men ja kännde helt enkelt för att göra en ny blogg^^ haha.

Har iaf vart i skolan idag. Andra dagen, medans vissa inte ens har börjat än. Fuskit som bara den asså. Haha. Fick tillbaka mattenationellaproven idag oxå. Ja fick VG lalallala^^ haha. Skitnöjd över det kan ja säga. Ungefär lika nöjd som ja var över mitt VG nästan MVG i fysik;) Men bara nästa, för det var verkligen lycka när ja fick tillbaka det asså;)
Haha, sen hade vi dataprov idag då. Och jag har fått se många roliga miner idag asså. Carolines var ganska så skitkul när dataläraren bara "Vad är du inne på?" Haha;D Ja gud ja. Provet gick iaf bra för mig, förutom att datorn la av när jag bara hade en fråga kvar så ja fick snällt sätta mig vid en annan dator och skriva om det=/ Men det gick snabbt den ggn iaf:) Kändes som om att det kom en lite för personlig fråga i slutet där. Men ja, jag fixade det ganska bra ändå tror jag. Haha, får se vad ja får för betyg på den. Handlade om spela och så:P hahaha.
Sen så skulle VildPia trolla för oss med en kortlek, ojojoj, min och ericas min när hon lyckades, den är fan nästan oslagbar, vi bara satt med stora ögon och gapade ju !:P haha. Shit asså.
Sen efter att vi hade fått tillbaka provet o jag frågade när vi skulle vara klara med matten o Maria bara typ svarade, men inte på min fråga:
- Vi ska ha nationella prov i maj..
Lisa svarar:
- IDAG? :O
Haha, gud va ja, maria och amanda garvade åt henne då. Haha;) Gud va kul det var. Aja, sen så har ja faktiskt inte gjort så mycket mer idag. Hade tänkt att börja på uppsattsen, men sen så kom ja o amanda på att Lisa fyller ju år på söndag, eller asså aa vi visste det, men vi kom på en sak som vi var tvungna att göra till henne. FAst vi hann inte klart, så vi får fortsätta imorrn typ;) haha. Hoppas Lisa blir glad för den iaf:)

Haha aja, ja antar att ja får ta o läsa några sidor om Häxor nu dåva;) haha. Gud va tråkigt, fast det är ju ganska intressant egentligen.

Och du, du kan ju bara ta o dra nånstanns. Jag är glad att du inte bor här, för att se men inte röra är det värsta som finns. Jag vet att ja borde glömma, men det går inte. Det går verkligen inte att glömma nått så underbart. Kommer på så mycket negativt om dig, men det som är positivt överväger allt det negativa. Men jag gillar ändå Amandas sätt att kunna få till sakerna:
- Släck alla Lampor och blunda^^
But my feelings is still there.

Usch nu blåser det nästan storm ute ju, ibland är det ljust och ibland är det mörkt^^ haha, det är lite si och så med lamporna idag;) haha.
- Tänk om alla lampor slocknar ? :)
- HAHA, ja tänkt om (a)

Lalal, men ja skulle ju faktiskt läsa om häxor nu ^^ Seeeee yaaa biiiiiiiiitches;D
Frästen gå in på :
http://www.fejmtv.se/videoklipp/f8dcf10bfe8584c6
YEY;D


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!