Laddar om

Jag och Sanna har laddat om hela dagen. Festa eller inte festa har varit den stora frågan. Svaret på frågan blev FESTA!

Jag: Pappa, kan du köra mig och Sanna?
Pappa: Var?
Jag: hehehe....
Pappa: ???
Jag: Systemet!
Pappa: DU MÅSTE SKÄMTA!

Han tyckte att det var nog efter våra bravader igår. Då en hel köttfärspaj åts upp, Sanna satt sönder vår skohylla, någon spillde i Jessickas skor, jag låg däckad, Patricia spydde och bad om ursäkt till mina föräldrar, jag och Sanna kom hem med en pizza och spillde sås på mattan i tv-rummet, och att de fick städa upp hela röran idag!
Behöver jag nämna att vi fick gå till systemet? Det gjorde vi.

Nu ska vi snart upp till Enneby i alla fall!


Torgfesten, fredag










laktosfritt

Hallå, är det bara jag som tycker att den laktosfria mjölken är typ 100ggr godare än vanlig mjölk? PLUS att man inte får ont i magen av den = Bästa mjölken! haha.
Aja, ska iväg och jobba några timmar nu. 6,5 timme för att vara exakt. Rätt peppad inför hela dagen idag faktiskt.

Jobb
Sanna kommer
FEST hos mig
Ut på Harrys

Torgfesten

Är Torgfest här i Säffle nu. Rätt festligt sådär. Supa hela helgen blir det med andra ord! Har rätt softa minnen de två senaste åren.

För två år sedan ringde jag till CH (daaaaaaah), första ggn vi pratade i telefon någonsin, och jag berättade för honom hur nykter jag var. Medan alla andra var såååååååå fulla. hehehe oops! Början på ett halvårs långt telefondejtande blev det i alla fall. Hihi! Vi pratar fortfarande med varandra lite då och då i och för sig.

Förra året så gjorde jag och Sanna som man inte ska göra. Haha nä, men vi följde med två okända killar hem. De bara "Ska vi gå hem till...." Och vi bara "Okej :D" helt störda. Hatar dock att de pratade över huvudet på oss då en av dem tyckte det var "Awkward", precis som om att vi inte skulle förstå engelska. Vafan liksom? Ett skämt som funkar fortfarande i alla fall. Vet inte hur många gånger vi har sagt "Awkward" det här året? haha.

Rätt förväntansfull över vad den här helgen har att bjuda på med andra ord...
Fest här hemma blir det i alla fall...


 En bild från förra året!!!
HAHA då jag "poppade popcorn". Tråkigt när det bara är Sanna som förstår! XD


Hannah Montana

Haha har undrat hela dagen vad det är som luktar så himla gott i mitt rum. Oså är det Hannah Montana parfymen.

Rätt okej pris med 60kr för båda två tillsammans! ;)

Ana Gina

Alltså, hur kan hon vara så himla rolig?


Titta, tv mamma!

Jag: hehehe, mamma de filmar där borta!
Mamma: Josefine, nu går vi!
...
Mamma: Josefine, kom nu, gå inte dit!
Jag: okej då.
Mamma: Var är din syster?
Jag: Vet inte!
Mamma: Säg till henne också!

De höll på att spela in till säsong två av Ullareds serien idag. Mamma känner tydligen sina döttrar alldeles för bra. Linslusar. Och mamma ville INTE att vi skulle vara med på tv. 

Vi hade tyckt det var lite kul om de filmade oss:
Tv-man: Är ni är själva?
Evelina: Nä med mamma och pappa. Där borta är de*pekar*
Jag: Och mamma vill INTE att vi ska vara med på tv! hehehe
Evelina: Hahah nä!


Min nya kärlek


Jackan alltså... jag är inte min nya kärlek! om ni inte fatta


Ullared <3

Var uppe med tuppen idag... Eller inte ens tuppen var vaken. Halv fem satt hela familjen Caesar i bilen och brummade iväg till Ullared. Jag sov hela vägen, så resan gick vääääääääldigt snabbt måste jag säga. Haha! Shoppade som galningar hela dagen. Räknade utt att vi shoppade för ungefär 2000kr/timme. GÖTT!!!

Bästa köptet idag: En rosa skinnjacka!
Pinsamaste köpet idag: En Hannah Montana parfym och deo. Måste dock till mitt försvar säga att den luktade så himla gott så jag nästan dog av den. Och den var ju billig XD hehe.
Tråkigaste köpet idag: Tops!!! haha.
Billigt: Formar till is-shotsglas. Kostade bara 15kr


Lite ögonfransar, lite schampo, plåster, en hög med kläder, skor osv.


Toffsar till håre, pennor, TOPS, sololja från Hawaijan Tropic (var billigt), strupmbyxor och sen den där röd/rosa grejen är formarna till is-shotsglas. Rätt nice!

Lite lön!

Känns rätt soft att jag jobbade två dagar och gick bredvid två dagar förra månaden och tjänade lite över 3000kr. Och dessa 3000kr fick jag idag. Haha! Känns också helt okej med tanke på att det blir party hela helgen.

Fast jag längtar till nästa månad. För när den lönen kommer så har jag råd med en Mac <3. Eller rättare sagt, vilken Mac jag vill. Vet inte vilken jag vill ha. Men det löser sig.

Haha.

Var ju i Åmål igår. Och shoppade jag. En rosa mysdress. En jättefin och jättemysig. Satte på mig den, la mig på sängen och somnade direkt. Gick upp och åt, och somnade med en gång igen. Vaknade nu! Sovit över 12 timmar. Är fortfarande trött, så om jag lägger mig på sängen så somnar jag säkert igen. Så jag sitter upp. Tvingar ögonen att vara öppna.

Ska ju jobba idag med. 13-21. Lååååååångt pass. Hela 8 timmar. Sen är jag iofs ledig i två dagar. Gööööött.


Tidigt

Börjar sådär aptidigt idag igen. 06.45! Gött jobbigt att sluta vid 20.30 och sen börja så tidigt. Blir liksom helt knasigt. Inte ens ledig i 12 timmar. Menmen, slutar iaf vid 14.30 idag. Alltid något att hurra för.
Regnar ute också så skulle vilja ta bilen, fast vågar inte utan att fråga. Och mina föräldrar ligger och sover. typiskt liksom. Blir väl till att traska antar jag.

Ändrat håret lite

Permanentade håret förut, kul grej liksom. Klippte lite också. Vet inte om jag blev så nöjd... hehehe. Ni får säga vad ni tycker?


 HAHA men nej... 
 Skoja bara!
Gå in här och ändra håret som kändisar:
Hollywood Hair Virtual Makeover
Rätt kul äre!


Extra pass

Jag är en såndär snäll tjej som hoppar in när det behövs och byter tider med folk som vill byta. Har aldrig sagt nej när någon har frågat. Fast idag är en sådan dag då jag önskar att jag hade sagt nej. Fick ett extra pass idag på fyra timmar. Visst fyra timmar är lite, men jag skulle ha behövt två dagars ledigt. Men men, pengar är väl bra antar jag.


Så himla trött är jag.


Men kåt kille

E: Sätt på cam då!
J: Nej jag vill inte!
E: Men du kan få se min ***
J: Inte för att skryta, men jag har redan sett den!

VEM FAN SVARAR SÅ?
En trött tjej.

VEM FAN BLOGGAR OM DET?
En trött tjej.

Har sovit hela dagen, därför är jag pigg. Men måste sova nu.
Jobbar ju imorrn ja.

Erikshjälpen

Har varit på Erikshjälpen här i Säffle. Populäraste affären och jag blir helt till mig varje gång man kommer till parkeringen som är stor som en coop parkering, och oftast full liksom. Fattar inte hur det går till. Sen går man där inne och trängs i gångarna. Haha!

Jaja, köpte iaf en TV där idag. En ganska stor och omodern tv. Men priset <3 haha! 250kr kostade den. Så nu har jag en tv att titta på när jag flyttar till Jönköping. Och det är ju bra. Så jag kan se Idol typ. haha



Erikshjälpens parkering


My lovely tv ;) haha


RixFm festival


Erik Grönwall


Eric Saade!

Lever som i Alive, inte kroppsdel

Heheh jag har inte dött. Jag har bara sovit, ätit, jobbat, ätit, träffat Sanna, varit på rixfm, träffat Mimmi&Madde, sett Eric Saade, ätit, sovit, ätit, jobbat...Ska äta lite nu!

Skriver sen

Somna gott

Lånade en skiva på biblioteket (HAHAH jag vet, lite pinsamt), det var en "somna gott" skiva. Men seriöst, det är helt sick hur bra den skivan är. Den är typ en timme lång. Och jag skämtar inte om jag säger att det tar mig ungefär 10 minuter att somna, och då sover jag verkligen som en stock.

Skulle jag stå upp och lyssna på den här skivan så skulle det se ut såhär:


 HAHA, oså skulle mamma filma och stå och säga:
- Poor baby!


bokstavligt talat

Haha ni vet jag berättade att mamma hade pratat med en dam på studbo som sa att om man får ett bostadserbjudande så ska man tacka ja. Jag har tagit det liiiiiiiiiite för bokstavligt tror jag. Jag tackar bara ja. För jag får så himla många erbjudanden.

Nä men fick ett KANONERBJUDANDE. Kan verkligen rekommendera att man lägger ut på blocket. Och jag var ju så fiffig så jag bara "Värmländsk student söker bostad" hahaha. Många nappar på det verkar det som. Tur för mig, och det suger för dem som inte är mig. Haha nädå. Det kanske är andra som har fått bättre än mig! Hoppas inte.

I alla fall, 19kvm, 3200kr/månad, internet, MITT I STAN- i typ en galleria, några minuter från skolan. MHM!
Tackade ju ja. Ska skriva på kontrakt. Vuxet!





LIIIIIIIIIITE SKILLNAD! Bor asmycket närmare nu. Kan ju typ krypa till skolan. Hehe

Haha ibland får man faktiskt unna sig själ...

dsc03373 (MMS)

Haha ibland får man faktiskt unna sig själv något speciellt på rasten. Mjukglass med strössel. Eller ströschel.


Ah men skoja inte



Jag och Lotta har minsan något gemensamt vi. Vi slutar att sova när vi tror att vi ska dö.

Har också en knöl i bröstet. Har haft sedan i slutet av mars. Varit hos doktorn tre gånger, varav två gånger i Arvika. Igår (ca.4 månader senare) fick jag svar. Jag har INTE bröstcancer. Ingen doktor, och ingen annan heller för den delen har trott att det är cancer jag har! Men det hjälper liksom inte när man vet att chansen finns. Fast nu var det ju inte så i alla fall...

Men säg att det hade varit cancer jag hade. Är inte 4 månader, eller 1/3 av ett år, VÄÄÄÄÄÄÄLDIGT lång tid att få reda på det då? Vad som helst hade ju kunnat hända på 4 månader. Jag hade kunnat dö på 4 månader.

Då var det klart!

1. Jag har kommit in på Grafisk Design & Webbutveckling.
2. JAG HAR FÅTT BOENDE!!!!


Fan nu är det helt klart. Jag ska till Jönköping! Herregud. Jag ska bli smålänning, jag som är så värmländsk. Det är dock lite kul för mamma pratade med någon (från studentboendegrejs) idag i telefon och hon sa att det är bostadsbrist i Jönköping och man ska ta det första man får. Jag har fått två erbjudanden, hittills. Valde det sämsta, och billigaste, såklart.

Det jag tackade nej till var en takvåning med Walkin closet. Gjorde lite ont att tacka nej till det. Men det var dyrare. Har iof glömt att tacka nej till det kom jag på nu.

Det jag tackade ja till har trädgård och "Vätterutsikt". Ska ha ett stort fönster där jag ser vättern. Jag kollade upp det på hitta. Antar att det är vätterutsikt om jag klättar upp på taket, och om det inte är några träd i vägen. Haha nä, men det verkar vara hus framför. MEN ÄNDÅ! Nära vattnet. Det näst finaste området i Jönköping. Gräddhyllan.


Den blåa pricken där... DÄR ska jag bo! Troligen nu då. Ska dit på lördag och titta. Ganska nära vattnet.

Knäpp

Evelina: Hör du inte när man ropar på dig så har du för högt!
Och så smällde hon igen min dörr.

Och det säger tjejen som är halvdöv och lyssnar på musik 100 gånger högre än vad en normal människa lyssnar på. Struntar i om någon annan blir helt störd av hennes höga ljud. MEN när någon annan lyssnar på något som inte passar henne, eller på normal nivå. DÅ JÄVLAR FÅR MAN HÅLLA I SIG!


mhm

SÅ JÄVLA TRÖTT. Vad är det med mig egentligen? Så himla trött hela tiden är jag. Vaknade vid typ nio idag och bara tänkte "gud vad skönt att vakna lite tidigt och ha hela dagen". Stängde ögonen och vaknade igen vid halv tolv. Var i och för sig skönt att sova men... haha!

Blir film hela dagen idag.


7 saade:ar i sverige

Läste precis på Aftonbladet att Eric Saade har 7 syskon. Fan, någon (äldre) måste det väl finnas över till mig. Ska skriva till honom och be honom ta med någon av dem till Karlstad på RixFm festivalen på torsdag. Nä det ska jag väl inte men...

Cha cha

Försökte lära en boende att säga "cha cha" idag. Just det där HUR man säger det ville inte riktigt fungera. Den där klingen fattades. Annars lät det rätt fränt tycker jag. Men jag ska nog få någon att säga det innan jag slutar. Typ på morgonen när en trött personal kommer in och säger godmorgon. Och den boende bara "Cha cha!!!" Haha. Så himla rolig är jag.



CHA CHA

Rekord kanske?

Minns inte senast jag var uppe och i ordning på en söndag klockan sju. Dessutom har fått i mig lite frukost. Troligen är det så att jag inte minns det, för att det aldrig har hänt. Möjligen förra året när jag jobbade. Men då har jag förträngt det.

Jobbar 07.30-16.30 idag. Ett väldigt långt pass. Morgonen är tung. Och vi är två vikarier! Kanon.

Som sagt...

Jag är väldens snällaste vikarie. Slutar 20.30, åker hem och ställer mig ute och plockar vinbär så att vi kan baka paj imorgon. Ska minsan berätta för mina äldre vänner imorgon på morgonen (japp, för jag börjar redan 07.30 imorgon) hur snäll jag är.
- Vet ni vad jag gjorde igår när jag kom hem?
- Nä?
- Jag gick ut och plockade vinbär, så sent på kvällen, bara för eran skull!

Det kommer bli applåder... hoppas jag! För deras skull. Annars ska jag hälla ut vinbären på golvet, och hoppa på dem, mitt framför ögonen på de äldre. Nä...


Snälla vikarier

På Kaptensgårdens avdelning Fyren jobbar nog världens snällaste vikarier...Blev dunderfika idag på eftermiddagen då det var tre olika sorters kakor och vetebröd. Dessutom passade vi på att duka fram med skålar, glass och jordgubbssås. OCH OM DE ÄLDRE ÅT! Det var så gullig och nästan rörande att de blev så glada för glassen. Det var liksom som julafton och påskafton på samma gång. Som små barn...

Sen var de glada hela eftermiddagen! Och vi kände oss som världens snällaste människor. Ibland kan man inte annat än älska sitt jobb, faktiskt!


Bild


Bild på oss igår när jag och Katrin klippte Jocke ;) hehe

Ska strax iväg och jobba. Jobbar hela helgen. Dock enda helgen på hela sommaren, så jag ska väl överleva antar jag.


Frisören

Fick ett sms av jocke igår. Trodde typ att han hade slagit i huvudet eller något. Han ville att jag skulle klippa honom. Jag som knappt kan klippa luggen på mig själv liksom. Fick förstärkning så Katrin kom och vi klippte bort MASSA lockar ifrån jockes hår. Blev bra tyckte vi.

Sen åkte vi till Arvika en sväng också. Ville höra Robyn. Fick höra Kent. Haha! Kom precis hem nu och ska sova. Jobb imorrn igen blire. Och det är väl också bra!


 Haha ASSÖT!!!

 
 klippte! Jocke var lite nervös!


Rea Rea Rea

Har shoppat lite på rean jag. Eller mamma har shoppat åt mig. Lika bra att passa på innan man flyttar hemifrån! haha.


Ni kanske känner igen de två tub topparna? Haha, jag har en rosa och en vit också;)
Alla dessa fyra toppar 199kr totalt på BikBok.
Älskar det vita linnet med massa diamanter på. Gillar iofs allt som glittrar och glimmar.


Vit tröja med rosett 99kr, Gina Tricot
Randig tröja, hehe 24kr, på MQ
Rutig tub topp 99kr, Gína Tricot
Vit klänning 249kr, på Kappahl


Barbierosa väska 75kr, lindex
Skor 129kr H&M
Rosa paraply med hjärtan, 34kr Kappahl
Svartpaljettrigt datafodral 99kr, Gina Tricot

kladdisar

Typ för någon vecka sen på jobbet så hade jag väldigt lite att göra för tillfället. Allt var liksom klart. Så jag passade på att baka lite till eftermiddagsfikat. Alltså inte vårat eftermiddagsfika (för vi har inget), men de boendes. Så jag bakade kladdmuffins till dem. Sedan hann jag gå hem innan själva fikat, men jag fick höra sen att de hade uppskattat muffinsen väldigt mycket. Det var rätt kul att höra. Förra året bakade jag sockerkaka och bjöd på muffins den dagen jag slutade. Det gillade de också.

Jävlar vad snäll jag är egentligen. Haha!

Det jag egentligen skulle komma till är att jag har bakat kladdmuffins till min familj idag. OCH äntligen fick jag äta kladdmuffins jag med. GODA!!!


 Medans muffinsen är i ugnen! (Y)


muffinsarna <3


Det ska vara lika

Jag gillar sammanbanden mellan låtar som artister gör. Till exempel Linda Bengtzing. Först sjunger hon "Jag ljuger så bra", sedan kommer hon där, ett halvår senare, och ska helt plötsligt sjunga "Sanningen". Dessutom på Rixfm festival i Karlstad (två år sen) så säger hon "Det är första gången jag sjunger sanningen". Frågan är ju, ska vi tro henne? Hon som "ljuger så bra"? haha, aa men ni fattar. Det är kul.

Darin skrev ju en låt till Victoria och Daniel till bröllopet - "Can´t stop love". Jag tycker det är schysst av honom att han gör en låt som passar perfekt till Madelene och Jonas också - "Lovekiller". För att göra det lite rättvist. Ska man göra en låt till en i familjen ska man göra det till alla. Tycker jag.

HAHA vad roligt det vore frästen om Daniel gick runt och sjöng "Snart är det jag som är kung..."


Pip-Larssons

Någon mer än jag som älskade barnprogrammet Pip-Larssons när jag var liten? Haha. Verkligen så himla bra. För er som har missat det så har det börjat gå på SVT på lördagar nu igen. MEN, orkar man inte se det på tv så kan man faktiskt se hela serien på youtube. GÖR DET!!!

Del 1 av 3 (första avsnittet)

Sedan finns alla delar på youtube så det är bara att klicka sig vidare genom hela serien. Själv ska jag börjar på avsnitt sex!!! haha

trött tjej

Börjar jobba om typ 25 minuter. Och jag är så himla trött så att det inte är sant. Shit alltså. Skönt att sluta rätt tidigt idag i alla fall. Eller ja, jag slutar två såatte! Men ah.

Städat

Före:




Efter:



Mitt rum är så himla fint när det är städat. Haha! NÄR det är det...

En variant av hårfön

Haha jag har min egen variant av hårfön såhär på sommaren. Funkar prefekt. Dessutom blir man härligt sval av denna hårfön också. På köpet liksom...


Har ny pyjamas från HM också! Söt va ?


Men panik då

Haha jag har varit så jävla självsäker och lugn när det gäller att bli antagen till den linje jag vill gå till hösten. Och nu när jag ser beskedet svart på vitt så blir jag asnervös. JAG KOM IN I JÖNKÖPING! Okej. Jaha. Så om en månad flyttar jag 25 mil ifrån mamma och pappa och kompisar i Karlstad och Säffe. Var inte ens liiiiiiiiite nervös när jag flyttade till Karlstad. Haha. Åh ont i magen får jag. Men det ska väl gå bra tror jag. Kanske. Jönköping alltså. Ska bo vid Vättern istället för Vänern. Haha. Vad det nu spelar för roll. Jönköpings tekniska högskola. Herregud.


Sötaste

Ska sova nu snart. Är ju jobb som gäller imorgon igen. Men först ska jag visa en väldigt söt bild för er. Man liksom bara vill titta på den i flera minuter. Eller ja, åtminstone två minuter eller något...Vilket egentligen är ganska länge för att bara sitta och titta på en enda bild liksom! hehe.




 Jag tycker i alla fall att det är en väldigt vacker bild!


Dofter och minnen

Jag vet inte varför, men jag kopplar ofta samman parfymer och dofter med olika händelser i mitt liv. Det är helkonstigt. Och varje gång jag känner just en viss doft så är det som om att hela händelsen bara flashar förbi framför ögonen och jag vill uppleva det igen. Bara en enda doft framkallar så himla många minnen...
(haha, jag har rensat lite parfymer idag)

Puma, Flowing
När jag och Sandra var tighta i typ, sjuan, åttan? så hade vi båda denna parfymen. Älskade den. När jag luftar på den så känns det som om hela den tiden bara flashar förbi framför ögonen.

Date, Me
Haha, Rip it up festivalen i Värmlandsbro. Jag och Katrin hade båda den deoderanten. Och jag vet inte varför, men alltid när jag luktar på den här så är det en speciell bild som kommer upp i huvudet också. Och det är en bild där Katrin har på sig jätteroliga glasögon.

Escada, Moon sparkle
Sommaren 2008! Torgfesten i Säffle. Mitt, Katrins och Sofies lilla äventyr i Göteborg. Rixfm festival och Ola. Supa i en lägenhet. Bakfylla och hår i McDonaldsmugg. Alltså ja... hela sommaren! Har fortfarande kvar den här parfymen och varje gång jag använder den så tänker jag på det här.

Paris Hilton (ja, första parfymen heter bara Paris Hilton)
Jag och Erica i Stockholm när vi var 15. Hade sparat pengar typ hela sommaren och innan vi började nian så åkte vi till Stockholm och shoppade. Rosa adidas skor, rosa adidas shorts, rosa puma tröja shoppade jag. Asnöjd. Och ett rosa litet pennskrin från Ordning och reda köpte vi båda, likadana. Och sedan lika rosa pennor.

Paris Hilton, Just me
Varje gång så tänker jag på hur avundsjuk jag var när Jessicka fick den här parfymen av sin mamma på alla hjärtans dag ett år. Och jag ville så gärna ha den. Jag fick den i födelsedagspresent sen istället.

Dolce & Gabbana, Rose the one
Haha bara för att jag hade med den till Alanya nu när jag och Sanna var där så har det blivit att jag tänker på det varje gång jag använder den.



 Har ni någon parfym eller doft som ger speciella minnen?


Om blickar kunde döda...



Blir nästan rädd för mig själv.

Frågan är ju vad Jocke har gjort för att förtjäna den blicken?
Vad tror ni?
Gissarå... snälla?

Stylebystars

Beställde ju en klänning här i veckan. Fick den redan igår faktiskt. Så tog bara två dagar! Sånt är fett bra tycker jag. Så slipper man vänta så himla länge. Det var till och med såppas att klänningen var fin och inte alls såg sådär billig ut som jag tycker att endel klänningar där kan göra. I och för sig var den ju billig... hehe! men ändå


Medelhavsvärme

Så jävla varmt är det idag. Har bara legat ute i trädgården och stekt med min sololja hela dagen. Legat i min solstol och tittat avundsjukt på alla grannar, med småbarn OCH POOL!!!! Det är poolen jag är avundsjuk på alltså. Inte småbarnen. Ifall någon skulle missförstå. Själv fick jag nöja mig med en blomspruta...



 
 Allt det där nödvändiga när man är ute och solar i trädgården liskom.
Glas med vatten, blomspruta, ipod, dator med rosa högtalare, och sololja ;) hehe


Bra dag

All the crazy shit I did tonight,
Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night

Japp, vi låter det sumera kvällen lite :D

 










Eclipse

Har jobbat klart för den här veckan. Så jävla gött äre. Behöver ledigt, för nästa vecka kommer bli ett helvete. Nä, men jag jobbar 6 dagar nästa vecka. Bye bye life blire då. Nä men idag var det faktiskt ganska kul att jobba. Svettigt, kaos och stressigt, men väldigt kul också. Haha!

Aja nog babblat om jobbet. Förbjudet att nämna det nu.
Ska på bio med Sannibanani ikväll! Eclipse blire <3 Haha.


Klick klick

ÄLSKAR rean!
Klickade precis hem en klänning från Stylebystars. Egentligen har jag dåliga erfarenheter ifrån den sidan. MEN jag ger det en chans till. Haha. Beställde hem en klänning som jag faktiskt hade tänkt att köpa som studentklänning. Typ kollat på den sen i januari. 499kr kosta den från början, jag köpte den för 179kr nu. Fett värt i alla fall.


Matdagar

Såhär på sommaren när jag och min syster bor hemma så har vi tydligen matdagar. Idag är det min tur att laga mat. IGEN känns det som. Lagade ju mat förra veckan liksom. Dah! haha. Något med potatis ska det bli. Var länge sen jag åt potatis. Tror jag. Känns som det i alla fall. Och kycklingfilé. Lyxar till det lite sådär minsann!


Fart och fläckt

Jobb: 07.30-14.15

Känns bra att ha hela eftermiddagen/kvällen fri sen. Känns mindre bra att gå upp såhär himla tidigt. Jag är inte riktigt skapt för det jag. Haha!

Vet att ni vill ha mina betyg

Haha var inne på studera.nu alldeles nyss och skulle kolla om det fanns exakta datum då man får reda på om man kommer in eller inte liksom. Fick en liten chock när jag kom in iaf...


Mitt medelvärde är 19.15!!! Det trodde jag fan inte. Typ 2 högre än vad jag hade räknat ut att jag hade. OCH JA, JAG SKRYTER LITE ÖVER MINA BETYG, OKEJ?

Fast sedan skryter jag faktiskt inte över högskoleprovet! hehe...0.60! Lite pinsamt. Men vafan. J
AG HAR 19.15 I BETYG ISTÄLLET

Tisdag

Jobb: 15.30-20.30

Vilket betyder att jag har en rätt ledig förmiddag och en bit in på eftermiddagen. Vilket också betyder att jag kan gå i pyjamas till klockan tre om jag så skulle vilja. Haha! skönt.

Nä, men jag ska faktiskt titta lite efter studentlägenheter idag. Måste ju bo i något om jag ska flytta till Jönköping liksom.

Mardrömsdag

Gick ju inte sådär jättebra på jobbet idag. Var rena mardrömmen! Uscha.
Höjdpunkten på dagen var att se film, äta ben&jerrys och prata med Josefine och Elli.

Sova blir!
Hoppas imorgon blir bättre.

En bild

Sista kvällen i Alanya så var det en man som tog kort på oss med sin kamera. Sen ville han ha våran mailadress så han kunde skicka den till oss. Igår skickade han den...


 Haha rätt söt bild.
Förutom att jag är jävligt glansig i ansiktet...


hoppsan



Frågan är ju, fick killen ligga? NÄÄÄÄÄÄ!
Undrar också, trodde han att han skulle få ligga?

Det var bristen på smileys i smset som blev hans fall! hehe. Vafan är meningen med att skicka ett sms utan en enda smiley? Varför skickar killar ALLTID sms utan smileys?


Skoskav

Var en mycket trevlig kväll igår. Sanna och jag satt och drack vin, åt jordgubbar och babblade. Sedan blev det Nöjes men drog typ med en gång för det var rätt lite folk. Gick till McDonalds och stod typ i 10 minuter och skulle bestämma oss för vad vi skulle ha. Åt maten, och sen skulle vi gå hem. Satte oss utanför Nöjes och vilade för att jag hade skoskav. Kom några killar och provade mina skor som blev väldigt populära. En av killarna lånade ut sina skor och strumpor till mig, så vi kunde gå in till Pråmen (eller ja, Båten som det tydligen heter) och bada.

När vi skulle gå hem (igen) sen fyra timmar senare, så är det ju lite läskigt den gatan ner till där jag bor, down town (mysko ställe) och alla gränder där det är våldtäckter och lite skottlossningar och så. Gick några killar bakom oss, så lite rädd blev jag. Så säger den ena plötsligt:
- De där skorna har jag haft på mig.
hehehe, jaha... träffade vi några andra killar, som också hade prövat mina skor. Det är min nya grej, att bära på ett par rosa skor med klack, och låta killar pröva dem!



 


Första gången jag är i lägenheten på rikti...

dsc03342 (MMS)

Första gången jag är i lägenheten på riktigt sedan studenten. Har bara hämtat saker eller mellanlandat någon timme. Men fan vad jag kommer sakna det här stället alltså. I alla fall när det är rent, som det är nu. Vad många minnen det finns här under bara ett år liksom. Lite galet sådär. Haha okej, kände nu att det var ett lite tokigt bildval när jag börjar prata om ögonen. Så koppla inte ihop föööör konstigt nu. Haha jaja, väntar lite smått på sanna nu:) blir lite utgång ikväll tror jag minsann.


Hehe barnkläder

Har en jättefin gul sommarklänning i garderoben. Den är från när jag var väldigt liten. Eller inte väldigt liten, men typ lågstadieåldern, om ens det, kan inte minnas att jag använde klänning när jag började skolan. Men vad var grejen med att köpa så stora klänningar till barn då? Jag menar, jag kan fortfarande ha den! Dock har jag ändrat om den lite så att det är en axelbandslös klänning nu...



 Rätt fin klänning iaf väl ? :)


Blåmärke igen

Såg en skymt av mig själv när jag gick förbi en spegel förut när jag hade bikini. Bara hajade till och tänkte "Hur i helvete har jag lyckats att bli lortig på bröstet...?!?!?!?!"



Var inte lort. Var visst ett rätt stort blåmärke efter alla stick jag fick i tisdags. Haha, wops liksom. Hoppas verkligen att det försvinner snart!!!!


Himlen är oskyldigt blå

ÅSÅ VAR HELGEN HÄR HÖRRNI!!!!
jag och Nelly steker som fan. Så jävla nöjda över att jag är ledig till på måndag 12.30!


 Lovely Nelly


Freeeeeeeeeeeeeeedag

Fyfan vilken härlig dag. Jag jobbar mellan 07.30-12.30, sedan blire helg!!!!! Gud va gött. Ska bara hem och sova i solen hade jag tänkt. Haha! Eller nej, kanske skulle ta en sväng till den här nya välbesökta affären här i säffle först. Netto... hm!

SORGLIGASTE REKLAMEN


Får så ont i magen varje gång jag hör denna på radio (har aldrig sett den på tv). Det är verkligen den sorgligaste reklamen jag har varit med om någonsin. Så himla hemskt är det. Tänk om det var en själv som ropade efter mamma... USCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har rast på jobbet nu. Sitter nere vid vat...

dsc03340 (MMS)

Har rast på jobbet nu. Sitter nere vid vattnet och typ lyssnar på fåglarna. Det finns egentligen ett vilorum, med en massagestol som är Awsome! Men den var upptagen idag. Ses ni dessutom vad cool jag är med nycklarna runt halsen. Hehe, jag vill inte tappa dem.


Fint väder

Dissar fint väder idag. Haha!
Ska iväg och jobba 12.30-20.30, och hinner därför inte njuta av solen alls. Rätt segt sådär! Hade jag börjat vid två eller tre så hade jag hunnit med någon timme i solen i alla fall... Annars är ju pengarna rätt nice också!

På tal om det ska jag skriva min tidrapport idag också. Hur man nu gjorde det! Det löser sig! hehe.

Vad ska ni göra idag?