Klippt

Var och klippte mig igår ju. Och slingade. Valde att bli mörkare i håret. Haha! Inte för att jag blev brunett, men i alla fall inte blond som innan :D
 

Armband

Hehe blev så sugen på att pyssla igårkväll. Så jag kikade efter tutorials för att binda ett shamballa-armband. Testade med lite garn och det var så himla enkelt. Idag kilade jag iväg till Hobbyaffärn och köpte nylonsnöre och lite pärlor (Det är Säffle vi snackar om här så det fanns ju inga jättefina). Sen var det bara att knyta! Kul. Blev rätt fint för första försöket. De diamantliknande pärlorna tog jag ifrån ett gammalt armband som jag har dubblett utav. 
 
Gå in här för att se hur man knyter :) (det är tre olika delar)
 

Så gick den här dagen med

Idag väcktes jag av att jobbet ringde igen <3 haha. Jobb 15-17e februari blev inplanerat! Bra start på dagen alltså. Skulle egentligen ha fått jobba i helgen med, men ska ut på äventyr i Karlstad då. Party, party! 
Sedan mötte jag upp Josefine på stan för lite go lunch, sedan blev det en liten kik på stan. 
 
Sedan nu ikväll så lagade jag något som jag såg att Anna hade gjort. Paprikor fyllda med kål, fetaost, soltorkade tomater och pesto. Alltså, de smakerna ihop var helt otroligt goda. Kommer säkert göras fler gånger. Dessutom tipsade hon nu om att fylla paprikor med kyckling i fajitaskrydda och lök. Brukar göra det med tacobröd till, men paprika låter svingött det med. Testing, testing. Jag som inte ens tycker om paprika.... hehe! 
 
Bokade tid för klippning idag med. Hehe, måste ju vara fin i håret när jag ska ut till helgen. 

ritarita

Just för ikväll är jag kläddesigner. Deni! 
 
Tur att jag inte är kroppsdesigner....tjockislås, smalislås. Haha! 

herrejösses

Jag ska jobba natt för första gången inatt. Jag är faktiskt lite nervös. Haha! Skulle öva på att vara uppe länge igårkväll. Somnade vid 01.00. Känns bra inför inatt när jag går på 21.00 och jobbar till 07.00. Hehehehe. 
 
Annars så bakar jag lite idag. Gjort marängbottnar och gjort lime- och passionscurd. Ni som sett på tv i veckan förstår säkert vad det blir utav detta. Ni andra får se ikväll när det serveras. 

Jobbjobb

Sådär ja, då var det dags för lite jobb igen då. En kortistur idag på bara 4,5h. Men imogon kära ni så ska jag testa på något nytt. Jag ska jobba natt. Borde passa mig eftersom jag är en nattuggla. Dock brukar jag ju bara ligga i sängen och filosofera och önska att jag kan sova, eller så festar jag. Jag har aldrig jobbat på natten. Men spännande! :)

Vinter

Igår och idag har det ju varit så otroligt fint väder ute. Riktigt vinterlikt. -13 grader, sol, klarblå himmel, frost på träden, rök ifrån vattnet osv osv osv. Trots kylan så vill man bara inte sitta inne när hela omgivningen är så fin. Jag har tagit mig ut på promenader både igår och idag. Idag fick jag gå i etapper för att inte frysa knäna av mig. Gick tre kilometer, gick in i en affär och värmde mig, och sedan gick jag tre kilometer till. 
 
Så himla fint.

rensa rensa

Ni vet de där samlarna som ibland får chansen att vara med på tv? De som har husen fulla i skitsaker. Jag skulle lätt kunna vara en av dem. Jag har saker ÖVERALLT. Så häromdagen så tog jag mig kragen och bestämde mig för att börja med att rensa bort lite kläder. HA HA HA "Lite kläder" jomenvisst. 
Till att börja med så rensade jag bort 37 klänningar............behövde samla mig någon dag. Idag tog jag de andra garderoberna. Ja herregud. Ont i hjärtat. 
 
Ser ut som om att jag slängt en hel garderob. Det kanske det är också. Men jag har mer än hälften kvar i alla fall. Men herregud vad med kläder.
 

Karma

Jag har varit en sådan god människa på senaste tiden. Jag diskar åt mamma och pappa varje dag, jag lagar mat åt dem nästan varje dag. Förra veckan kom lillkillen ifrån huset nedanför och ringde på, han fick inte upp ytterdörren på huset så jag följde med honom och hjälpte till. Jag har städat mitt rum, varit ute med hundarna, jag ska hjälpa mamma att baka......
 
VARFÖR BLIR JAG STRAFFAD MED EN FÖRKYLNING???????????????
 
 

Nagellack

Målade frästen naglarna igår... egentligen inte jätteovanligt. Men igår så testade jag att ha på några rhinestone. Det var väldigt pillrigt men jag tycker att jag lyckades ganska bra med mitt försök. Skulle vilja ha diamanterna längs hela linjen där om ni fattar. Men orkade inte just då och tänkte att ifall jag inte klarade av det så skulle jag ändå orka försöka med 3st/nagel på alla fingrar. Hehe!
 
(bortse ifrån kladdet utanför där också)

Kall dag

Idag har det varit fruktansvärt kallt ute. Dessutom så tror jag att förkylningen är tillbaka lite såatte - ont i halsen. Aja. Lördag idag. Inte för att det är någon skillnad emot alla andra dagar men ändå. Eller jo, mamma och pappa är hemma. Men hörrni, jag ska och kika på tre olika lägenheter på måndag. Så nu jädrar. Hoppas det händer något snart. 
 
Var fullt påpälsad med både termobyxor och grejer på promenixen idag. 

Lite småpyssel sådär

En gammal klasskamrat ifrån gymnasiet håller på att starta eget företag och jag har fått äran att hjälpa henne med sin hemsida. Kul! Får länka till den när den är färdig. 

Annars har det inte hänt så mycket den här veckan. Fast alltså, jag har ju varit sjuk så det är väl därför. Igår var jag in till Karlstad en sväng för att käka lunch med Elin. Hann såklart shoppa lite med på de dryga två timmarna jag var där. Surprise, surprise! Nä men jaa, det var allt jag hade på hjärtat. 
 
Har ju glömt att visa de fina shamballa armbanden jag köpte på tradera med. Vill knappt ta av mig dem bara för att de glittrar så fint :D

plattis

Beställde en ny plattång under julrean. Betalade ca 450kr och sparade 550kr så det var ett rätt värt köp tycker jag nog. Plattisen var av märket GA.MA och blev varm på typ 10 sekunder. Galet snabbt. Dessutom var den skitbra för mig som har så tjockt hår. Jag brukar kunna stå och platta håret i 20 minuter eller mer. Nu behövde jag bara står där i ca 10 minuter. Perfekt. Dessutom blev det plattare än med min gamla plattång. Awesome!
 
Nu är det dags för en uppfräschning av håret i sig med. Slingning och toppning. 

chatta

När jag var typ 11 år gammal är chattade man, anonymt. Alltså, jag kommer verkligen ihåg att jag och mina vänner bokade dator på biblioteket för att kunna chatta. Hemma fick man ju inte. Så satt vi på aftonbladet och chattade med gubbar typ. Fnittrade åt hur konstigt de bar sig åt. 
 
Sen började man ju med msn när man var runt 12 år gammal. Då chattade man lite för att få lägga till personer på msn. Eller letade snygga killar på lunarstorm och la till på msn. Eller, det gjorde man väl? haha. Sen slutade man med msn? Eller, alltså, jag har knappt använt msn på flera år. Msn var ju roligt. Vad hände? Chatta var sjukt roligt. 
 
DÄRFÖR bestämde jag mig för att chatta idag. Enda chatten som verkar finnas kvar och är hyffsad aktiv är snyggastchatten. Grejen där liksom... aja, får två privata meddelanden:
 
1. Hej! Skulle du ställa upp och sparka mig mellan benen om jag ber jättesnällt om att bli sparkad där?
 
2. God afton fröken. Kittlas hon av åldersskillnad? Jag är en äldre, generös, livsnjutande och sträng rektor från Göteborg.
 
OCH helt plötsligt insåg jag varför man inte chattar längre. Facebook är nog bättre!

En trött tjej

Idag är jag en mycket trött tjej. Dels för att jag är sjuk. Fast inte sjukt riktigt heller, men jag är inte så kry. Haha! Egentligen är jag lite störd för jag har tänkt på den meningen hela dagen "Jag är inte så kry" och så har jag fnissat lite för mig själv. Det låter skitkul ju. Och när jag säger att jag har tänkt på det "hela dagen" så menar jag ett par timmar. För jag har mest sovit idag. Och fnissat. 
 
En annan sak jag fnissat åt är min dröm inatt. Mina drömmar brukar också vara ett tecken på att jag inte är kry. Jag drömde att jag och min högstadieklass var på skolresa i skogen någonstans. Hela tiden jag drömde så gick jag runt och sjöng "I wanna scream and shout and let it all out" ( will.i.am – Scream & Shout ) och så kastade jag gelehallon på alla. Vaknade av att jag sjöng i sömnen till och med. Hade dessutom satt på musik på mobilen. 
 
Annars så.... Ja annars så har jag lagat mat. Hehe! Åt så jävla gött stekt ris när vi var hos Anna i Onsala innan jul. Försökte mig på att göra något liknande idag. Blev nästan lika gött faktiskt. 
 
 
 

Bästis, bio, jobb

Igår var jag i Karlstad och träffade Elin. Vi käkade lite och så var vi och såg Mammas pojkar. Helt ok film. Värmland liksom <3 hehe. Var i alla fall jättemysigt att träffa bästa vännen. 
 
Annars är det jobb för hela slanten som gäller i helgen. Gjorde 10h idag och har 8h framför mig imorgon. Love it. Jag är inte skapad för att gå hemma hela dagarna. Även fast jag har blivt en rätt skillad softare så ÄLSKAR jag att jobba. Speciellt på Kaptensgården. 

wiho

Idag hände det som jag älskar, de ringde och väckte mig och sa att jag får jobba. Hela helgen <3 
Seriöst, det är de på Kaptensgården som gör att jag vänder rätt på dygnet. Hehe. Blir så uppspelt varenda gång jag får jobba så jag kan inte ens somna om. 
 
Nu ska jag ge mig ut på en promenad.

Avokadosoppa

Fortsätter på temat mat. Idag gjorde jag avokadosoppa. Snabbt, enkelt och gott. Gjorde med citron, rödlök och vitlök i och det blev verkligen supergott. Godaste av alla gånger jag gjort soppan. Testade min nya stavmixer som jag fick i julklapp också. 
 

Mat

Så himla roligt att läsa om mat. Eller?
Har i alla fall lagat rätt go mat de senaste dagarna. Haha!
 
Igår gjorde jag bananpannkaka. ASGÖTT. Skulle ta en fin bild där den fina pannkakan låg. Sedan kom jag på att jag är usel på att steka pannakakor så det blev en massa småbitar. Men som sagt, gooooott. Ett ägg och en banan och så bara att steka. Kanon
 
Sparris, lax med pepparrotskräm i och potatis. Också svingött.
 
Baconinlindad kycklingfile fylld med fetaost och pesto. 

Säffle är inte stort

Var på ungdomsmottagningen idag. Hatar att gå dit. Känner mig utsatt på något sätt. 
Barnmorskan: Åh, är det du Josefine! Ja du vet att jag lyssnade på ditt hjärta när du låg i mammas mage! :D
Jag: Hehehehe jaa, åh nu är jag här.
Kände mig inte alls mer utsatt. I Säffle känner alla alla, till och med dem man inte känner en. Joråsåatte...

I have a confession to make

Jag har haft två rent ut sagt - SKITTRÅKIGA dagar. Det springer i benen på mig. Ändå var jag ute och gick 8km förut idag. Har hur mycket energi som helst och hur lite som helst att göra. Så idag har jag suttit och tittat på One Direction-klipp i typ tre timmar. Joråsåatte...
 
De släppte btw en ny video idag, den har setts av ca 7 miljoner på youtube...
 
Det här är en annan video. Haha. 

Som sagt, hårt helg

Idag när jag vaknade trodde jag att hjärtat skulle flyga ur kroppen på mig. Klockan var 12!!! Jag hade sovit i 13 timmar. Bara sådär. Ja herrejösses. Var visst ännu tröttare än vad jag trodde.
Jag hann ändå med att gå och och käka lite med Lisa innan jag somande. Hihi, trevligt värre. Så fick hon en födelsedagspresent också. Oså nu har alla åkt tillbaka till dit där de bor nu. Trist som fasen, men jag får väl fortsätta mitt lilla liv här tills något händer. 
 
Idag har jag ju inte hunnit med så mycket då. Träffade Josse en sväng, hämtade ett paket, diskade... Lite såntdärnt!

Party like there is no tomorrow

Var en hård partykväll/natt. Förfesten vi skulle på försvann liksom på något sätt så vi hamnade på ett helt annat ställe. Men det är ju alltid kul med nya människor. Drog till Nöjes, skakade rumpa när Sandro Silva spelade. Efterfest på Herrhagen. Var som på en gamla goda tiden. Det är på Herrhagen det händer. Alltid. Kom på vid halv fem att sista bussen gått för länge sedan. Ringde till Evelina och fick sova där. 
 
Varenda gång jag dricker så blir jag en vigare version av mig själv. Vaknar med ont i varenda muskel jag har. Idag har jag sår på knäna (som vanligt), utslag på axlarna, jordiga och lortiga fötter (?!?!?!) MEN KUL VAR DET!

Några bra dagar sådär

Igår åkte jag in till Karlstad för att träffa Elin och så var vi iväg på hockey. Så himla roligt är det. Igår mötte de Hv71, och även fast att vi inte bor i Jönet längre så känner man ändå att man vill slå dem bara för att. Haha, såklart gjorde dom ju inte det då. 0-0 efter tre perioder och sen vann Hv på straffar. Jaja, men det var trevligt ändå. 
 
Idag ska jag iväg till Kristinehamn, myskväll hemma hos Elin. Imorgon blir det Karlstad och utgång. Så det blir en såndärn bra helg igen. Awesome! Det roliga är att det löser sig alltid för mig och Elin. Vi bah "Shit, måste hitta förferre i Karlstad!" och så kommer förfesten till oss utan att vi ens behöver leta. Älskart.
 
bild ifrån en partykväll i Jönköping i våras. Längtar tillbaka dit. 

Pinkoholic

Älskar märket Pinkoholic. Fick rosa strumpor därifrån i julklapp och sedan pengar som jag bestämde mig för att köpa träningskläder också. Tyvärr var träningskläderna slut när jag skulle beställa, så det fick bli en sportbh och en vattenflaska än så länge. Hihi.
 
Så himla fin rosa färg på det också. 
 
Har en himlans rosa träningsväska nu. Hela alltet. 
 
 

Lite vänner sådär

Har varit ute och käkat med Emelie och Sanna ikväll igen. Så himla mysigt. Typiskt att Emelie ska bo i Uppsala. Idag skulle vi förnya oss lite och gå till Afrodite istället för Bella Rosa. Afrodite hade dock bara öppet til 21, så det blev Bella Rosa i alla fall. Hihi. Nästa gång får vi försöka oss på något nytt igen ;) haha. 
 
Annars har det varit en lugn dag idag. Har lyckats att vara bara hemma och göra inget en hel dag utan att börja baka. För det är ju typ det jag gör när jag har tråkigt. Bakar. Har i alla fall förberett ifall jag får en tråkig dag snart. Då ska jag göra praliner. 

macskal

Nu under mellandagarna så beställde jag ett skal till datorn på rean. Ehm, ah jag vet hur det låter med ett skal till datorn. Knäppt. Men alltså, det var rosa.............
 
Så sjukt snyggt!

shamballa

Jag har skrivit om Shamballa armbanden förut. Jag köpte ju ett i Magaluf i somras, redan innan de ens hade kommit hit till Sverige typ. Första gången i hela mitt liv jag är före en trend i Sverige. Aja, sen i höst har jag i alla fall sett många ha ett ljusrosa och ett silvrigt/vitt. ASFINT, och fett dyrt har jag tänkt att det är. Ett armband på Affection kostar liksom 199kr, på nätet finns det för typ 299kr. Oså kom jag ju och tänka på tradera då vettni, så nu har jag köpt två armband för 70kr/st inkl. frakt. Awesome. Kanske inte är samma kvalle på de från tradera, men fett värt att köpa två för 140kr istället för ETT för 199kr. 
 
Med vänliga hälsningar den arbetslöse shoppaholicen
 

Rita lite

Haha, har suttit och ritat lite igen. Roligast är att jag hela tiden har suttit och nynnat på "Rorri racerbil"-introt. Fråga mig inte ens varför.
 
Ritade en traktor. Haha! Mona på jobbet tycker att jag ska göra en barnbok med traktorer. Vem vet, kanske blir något utav det någon dag. Inte idag dock. 
 

Jaha första dagen

Det sägs ju att så som man spenderar första dagen på så kommer resten av året att vara. Om det ändå vore så väl. Då skulle jag jobba hela året. Vore awesome! Jaja, blev en rätt mysig kväll igår. Jag och Lisa kikade på en film och sedan tände vi tomtebloss och så vid tolvslaget. Mysig nyår med kompisen sedan födseln. Japp, så länge har jag och Lisa varit kompisar typ. I alla fall sedan vi var ett år gamla. 
 
Doggisarna var lite rädda för alla raketer så de gav mig ledsna hundögat.
 
Jag däremot stod där med mina tomtebloss och var glad.