Skrotniklas halsband :)

På den http://izabella.devote.se/blogs/875974/taevling-.htm bloggen är det just nu en tävling om ett fett snygg halsband! Typ skrotniklas style! Haha, jag vill ha:O



Är han inte för söt eller ? ;D haha

Dada´s Diamonds

Åh idag sov jag jättelänge... Eller ja, jag sov till nästan tolv. Sen fick jag ett sms av Sanna! Haha...
Skönt som bara den var det, fast konstigt nog är jag trött nu! Och jag som bara varit vaken i sex timmar liksom. Menmen, har sytt filtar hela dagen, 10 st. Duktig är jag!

Hittade en ring igår när jag satt och kikade runt på nätet lite. Alltså jag kan inte bestämma mig för om den är fin eller ful. Jag skulle lätt kunna anväda den om jag fick den liksom, fast den kostade ganska mycket så jag vet inte om jag skulle vilja betala för den, eller att någon annan skulle betala för den heller. Eller jo kanske... HAHA! Ehm jaja. ringen är från Dada´s Diamonds och kostar 790kr! Haha, åh jag skulle vilja ha den tror jag!


Haha, om någon vill köpa den till mig så finns den att köpa här:
http://www.sancy.se//system/campaign/view.asp?cid=39


Shopping

Okej, jag och Sofie har pratat om det flera gånger den här veckan - Shopping! Alltså kan man bli beroende av att shoppa? Jag är rädd för mig själv när det gäller det. Och speciellt eftersom jag beställer så otroligt mycket från Internet nu också. Mitt rum är överfullt av prylar och jag får verkligen inte plats med mer. Jag menar, jag har saker som en rosa godispump och en rosa tuggimmiautomat ståendes på skrivbordet, Jag har en vas ståendes på golvet för att jag inte har någon annan stanns att ha den. Jag måste ha skolböcker på golvet under sängen för att de inte får plats... Det är hemskt, och i torsdags för första gången i mitt liv fick jag panik av alla grejer. Jag mådde jättedåligt över att jag har så mycket saker överallt! Men samtidigt så ÄLSKAR jag dem ju! Och jag älskar att köpa nya saker.
        Ta som idag - jag var bara tvungen att köpa några nya armband, några nya örhängen och en ny tröja. Jag behövde det verkligen inte, men jag kände behovet av att köpa något! Och sen när jag kom hem och tittade på sakerna som jag var så nöjd över så fick jag tanken "Var det här allt?" DET ÄR HELT JÄVLA STÖRT! Igår dessutom när jag var med mamma och pappa och handlade mat så var jag bara tvungen att ha en hårspray, men eftersom det var köp två betala för en så köpte jag två. Dessutom när vi gick där och handlade så bara:
- Alltså mamma, jag har inte shoppat på jättelänge!
- Nej det har du faktiskt inte...
- Jag har inte köpt något sen i lördags!
Då gick det upp för mig, förra lördagen köpte jag ju en ny fin klänning, jag köpte örhängen, jag köpte ny mössa och mina älskade vantar. Vadå inte shoppat på länge?

Jaja, så kan det vara! Jag ska försöka att sluta shoppa så mycket!!!!!!



 Ganska söt tröja tycker jag ! (:

Såg ni idol igår?!

HAHAHA ÄRLIGT, jag skrattar ihjäl mig. Tittade ni på idol igår? Det gjorde jag. Såg ni tjejen som skrek och blev helt till sig för Johan Palm? HAHAHAHA! Alltså stackars liten, 13 år var hon och helt överlycklig. Och johan betyder mer än hennes familj, säger hon i ett reportage i Aftonbladet. Och hon bryr sig inte alls om vad hennes familj tycker om att hon säger sådär - Johan är bäst! HAHAHAHA!!!! Fan vad hon kommer att få ångra det här i framtiden. Dessutom säger hon ska hem och titta på reprisen! HAHA, ingen bra idé alltså!
- Jag ska hälsa ifrån henne att hon har röstat minst 300 ggr
- Shiiit, hur har hon råd.... människan? Hälsa henne och tack så mycket!
Hon måste känna sig speciell alltså... NOT! Hahaha. Tack gode gud för att jag aldrig var så besatt av Darin! HAHA



 Varje gång jag känner mig lite nere ska jag titta på det här....HAHA

IKEA HERE WE COME

Idag är det minsan lördag, vilket egentligen betyder att man får sova hur länge som helst. Men tjaa, jag ska åka till Karlstad jag. Tåget går iofs vid tio så det är ingen fara så, men jaa! Ska träffa Sanna som jag inte har träffat på en vecka nu. Fett ovanligt! Vi pratade iofs en del i telefon igår... Haha några timmar sådär. Vi ska köpa filtar idag, och då pratar jag inte om några få sådär, utan vi ska köpa 16 filtar var! Pinsamt kommer det att bli, men det är ju till en bra sak... eller? Haha

Frästen så fanns det vattenmelon att köpa, jag blev överlycklig. Så ikväll blir det nog vattenmelon i choklad, med Lisa ! Alltså inte med Lisa i då, utan hon kommer nog hit, eller så tar jag med vattenmelonen hem till henne. Haha! Se film och mysa antar jag. Var nästan en månad sedan vi träffades nu så, inte bra, inte bra!

Nej nu borde jag verkligen duscha....!


 Vi är så söta i vårat lilla företag! :)

Ensamkväll

Ikväll har jag absolut ingenting att göra. Tror jag? Jag vet inte, kanske kommer på något senare. Jag vet iallafall var jag skulle vilja vara. Och det ligger ungefär 36mil åt östkusten. HAHA, finns det ens något som heter så?

Jaja, vill ni veta något pinsamt jag gjorde imorse?
Jo det var såhär att det gick en kille framför mig, med en extremt söt liten hundvalp. Alltså den var såhär rosa sockervadd söt! Jag utbrister bara sådär:
- GUD VAD SÖT!
Men jag tänker inte på att jag säger det, utan tror att jag tänker det liksom. Men killen bara:
- Aah, hon är jättesööt!
Eftersom jag trodde att jag bara hade tänkt det jag sa så kollade jag mig runt omkring och det var ju ingen annan där han kunde ha pratat med liksom så jag barA:
- Sa jag det där högt?
HAHAHA, vilken blick han gav mig!
- Ehm, ja?

Det var faktiskt ganska pinsamt!
Och nu är jag sugen på melon, doppad i choklad, men gud! Jag är verkligen jättesugen på melon doppad i choklad! Finns det ens melon att köpa nu ? Det borde det göra...

Freeeedag

ÅH nu är de fredag minsan, haha fast det känns inte som det!
Darin har gratis spelning idag på fryshuset i Sthlm,
Jag skulle vilja åka dit, men det låter som ett lager där man har döda djur.
Varför är jag en sådan idolnörd? Darin, Ola, emd, Danny, Måns...
Måns släpper också ny skiva snart, Danny med skulle jag tro. Dyrt!
Jag vill öppna mina chokladkalendrar med... på måndag får jag göra det !
Och dricka glögg, äta pepparkakor och lussebullar!

Jag har inte mycket att skriva!
Dessutom är det någon som går på nedervåningen :/ Undra vem...


Jill Johnsson - Top of the world

Alltså det var säkert tre evigheter sedan jag tittade på Medium sist. Men det käns ändå som om att det är program som jag ha följt sedan jag var liten. När startade det egentligen? På wikipedia står det 2005!! Har det bara hållit på så kort eller? Shiiiit, då kan man säga att åren går sakta iaf... hahah! Vad roligt, jag hade gissat på 2000 eller något åtminstonde, eller ännu längre sedan. Jaja, där ser man ...

Vet ni att jag verkligen diggar Jill johnssons nya låt - Top of the world. Den är lite svängig liksom! haha. Hon har en väldigt härlig röst iaf... Och när vi ändå ser tillbaka flera år så kommer jag ihåg när hon sjöng den där Crazy in love. Jag älskade den! Dessutom så tror jag mig minnas att hon hade massor av killar runt sig, jag ville vara som henne! (A)


En dag till har gått...

En dag till på praktiken, och jag börjar vänja mig vid att vara borta från skolan. I början saknade jag faktiskt skolan jättemycket, men nu känns det mest skönt liksom. Haha. kommer hem vid en hyffsad tid på eftermiddagen/kvällen. Softa utan läxor och skit, åh!
haha, idag har jag gått runt på stan i säffle och kikat julklappstips iaf. Fett roligt, hälsat på chefer både här och där. Från affection höll jag aldrig på att komma ifrån, hon visade mig parfym efter parfym.
- Nu ska du få se något roligt...
Hon var lite söt faktiskt! Haha, jättesnäll och trevlig.
Jag har faktiskt skrivit två krönikor också, fast jag vet inte om de går att använda, men hoppas kan man ju alltid! Kul att se något man har gjort hamna i någon tidning ändå.Haha! Händer inte allt för ofta om man säger så :O!

Det jag är stressad inför nu är när vi ska stå och sälja våra filtar på Bergvik nästa lördag. Det verkar ju inte som om att vi kommer få ihop filtar så att det räcker iaf. SKITTRÅKIGT! Menmen, så är det väl antar jag. Jag har iaf bestämt mig för att jag ska starta egen så småning om. Fett roligt att klara sig själv och sådana saker.

Och dessutom om det är någon som vill köpa så säljer jag kort som jag har gjort själv! Haha,


Det här tex. gjorde jag till Erica min söta lilla vän! :)

Mysko ljus ute

Jag kunde inte sova igårkväll. Jag är alldeles för uppspelt över något, och jag har ingen aning om vad egentligen! Det var något som gjorde mig hel sprallig när jag skulle sova, och samma sak nu när jag vaknade. Jag liksom flög upp ur sängen, och jag är inte ens pigg! Haha...
Frästen så är det ett helmysko ljus ute. Om jag bara kollar ut genom springan på rullgardinen så ser det ut som om att det är någon som har stallt en megalampa precis utanför - ett sånt ljus är det! Solen har tagit semester och anlitat ett lysrör! XD  Hahaha, det var inte ens roligt! Jag är inte rolig på morognen, inte alls.
Nu ska jag äta frukost!


 Och den här är faktiskt rolig... ! ! ! ! !

Folkuniversitetet

Haha just nu sitter jag på folkuniversitetet, väntar på syrran! Men jag känner lyx för jag har henner mac dator. Den gillar jag, nej jag älskar den! Haha, den är så vit och fin. Det enda som är fel på den är egentligen att den inte är mig och att den inte är rosa. Då hade den varit perfekt. Det är faktiskt lite läskigt att sitta här själv. Jag sitter liksom i ett rum, så tänk om de låter in mig! Haha, eller som när jag och Sofie var på skolan sent. Vi fick larmet att gå. Fett pinsamt, det hördes ända ut till bussarna. Men vad skulle vi ha gjort! Vi behövde våra saker, och vi hade missat att de faktiskt låser skolan klockan fem. Det är ändå då våran sista lektion slutar, och vi behövde hämta saker efter den liksom. Haha, hoppas de inte låser och grejer här klockan fem, för då låste de för två minuter sedan, och  det är inte bra!!! HAHA


Brev är kul...

Hemma på lunch nu, väntar på att mina pizzabullar ska bli klara (MUMS), ska strax kila tillbaka och fortsätta att leta julklappar. Fett svårt är det faktiskt, eller ja till mamma och syster är det lätt att hitta. Men typ pappa och bror? Jag har aldrig haft någon bror eller så att köpa julklappar till. Jag frågar runt bland kompisar! De vet bättre än jag, de som har bröder osv. Pappa får ju alltid strumpor eller liknande. Förra året fick han iofs saker från coolstuff av mig men ändå.

i alla fall, jag hade TRE blev till bara mig i brevlådan idag. Haha, okej om det inte bara var till mig! Eller jo, breven var adresserade till mig, men nästan allt som var i dem är julklappar. Förutom i ett brev, där jag faktiskt fick en bok. Haha, fett roligt. Jag har ju sökt praktik och sånna saker (Mailat flera hundra personer), då var det en snäll liten rackare som sa att han kunde skicka en bok till mig, som han har gjort som arbetsprov eller något liknande. Då blidde jag glad! Haha. Fast iofs krävs det inte mycket för att jag ska bli glad!

Som sagt, jobba till tre idag, sedan måste jag iväg till Karlstad!



Danny - Radio

Åh Godmorgon!
Jag är trött som ett jävla as! Fast att jag har sovit i närmare tio timmar. Det är ändå det bästa med att jag är hemma i lilla Säffle och har praktik, jag kan soooooooova. Jag menar, jag ska vara på praktiken halv tio, egentligen skulle jag kunna gå upp kvart i nio om jag vill. Men jag ställer klockan på åtta så znoosar jag i en kvart och sedan kan jag i lugn och ro göra mig i ordning. Haha! Men som sagt, det bästa med allt detta är att jag får sova så otroligt mycket. Haha! En vanlig skoldag sover jag oftast bara 5-6 timmar!
Men idag har jag minsann planerat att vara på praktiken till åtminstonde tre! Okej, det är för att jag ska till Karlstad vid halv fyra, men ändå! Herregud, jag har inte varit där en hel dag än... Undra vad en hel dag är? Jag har faktiskt inte frågat när jag ska sluta egentligen.

Frästen, har ni hört Dannys nya låt? Inte jag heller.
Haha okej, det sista var jag tvungen att lägga på bara därför att "Ser du nått tåg karin? Inte jag heller"
Men den är faktiskt helt okej tycker jag, lite rolig "Im on the radio oh oh oh ooo", Ehm jaa du är på radio ja! Haha...
Finns tyvärr ingen länk så jag kan lägga ut låten här... men:
http://www.youtube.com/watch?v=W4DOMeHyqIg

Ha en bra dag!

Darin - Flashback

Darins nya skiva släpps om lite mer än en vecka. Den 3:e december är det väl bestämt att den ska komma tror jag minsann! och IDAG beställde jag den. Jag kunde inte låta bli, jag vill ha den med en gång. Men eftersom det inte ritkigt har varit bestämt om jag ska vara hemma elle inte dessa veckor så har jag inte velat beställa den. Nu vet jag ganska säkert att jag är hemma då, så jag beställde den liksom! Och jag lääääääääängtar! Haha, äntligen lite nya Darin låtar att lyssna på. Och man kan faktiskt inte säga att han sjunger dåligt, isf är det just den sortens musik man inte gillar bara.


 Dessutom får jag skivan signerad när jag beställer den (Y) HAHA

Potatis

Haha jag är nog den enda människan jag vet som kan äta en lunch bestående av POTATIS! Förutom Håkan i Sune då...Han och jag är lika på det sättet, helt galna i potatis! Det är andra dagen i rad som jag äter lunch som bara består av potatis. Igår åt jag egna pommes som jag gjorde, idag potatis i ugn bara. Dessutom gjorde jag potatissoppa till mamma och evelina igårkväll... Haha. Det är möjigt att det här inte är så nyttigt, men det är jävligt gött och jag skulle nog bokstavligen dö om det inte fanns potatis. Hatar pasta och ris och sånna grejer, Potatis ska det vara! Haha, mamma tycker att jag är galen XD


Dag 2 på praktiken

Jaha, ska strax kila iväg på min andra dag på praktiken nu då... Får se hur länge jag blir kvar där idag liksom. Haha! Fast det känns som om det skulle bli hela dagen! Jobbig tanke. Jag rådiggade tiden igår, så den vill jag ha mer av. Jag kan jobba halvtid, och sedan halvtid på vårat Uf företag. Det skulle vara roligt det ju... Haha!
En sak som jag älskar ju nu iaf är att det är massor av snö ute, massor massor! Eller ja, vi har snö iaf! Haha. Den får inte smällta bort, inte på länge! Jag och Evelina var ute och gick en sväng i går kväll. Jättemysigt i snön och allt. Dock var det väldigt halkigt och jag var som bambi på hal is när vi gick på vissa ställen. Dessutom missbedömde jag hur hög en trottoarkant var, så jag snubblade på den och ramlade framlänges! Haha... Fett pinsamt! För en bil åkte förbi precis då!


 Snön gillar vi!

Matteprovet tillbaka!

Åh jag fick ett mail från min mattelärare förut OCH JAG BLEV GODKÄND PÅ MATTEPROVET! Helt jävla överlycklig är jag! Haha, fatta, jag fick G! Okej, det är egentligen inte så mycket att hurra över, jag fick 10p, och det var precis godkänt. Men ändå... Jag är ju bara för bra på matte alltså! haha. Nu behöver jag inte oroa mig för det iallafall. Det är nästan så att jag tror att jag kan klara vad som helst nu. Flyga? Det kan jag nog. Jag menar, jag fick ju G på matteprovet!!!!!

Spösnöar?

Åh det snöar ute! haha, jag har alltid undrat varför man inte säger spö snöar. Jag menar, det heter ju spöregnar. Och snö och vatten är ju ändå samma sak. Och vatten är det enda jag kan komma på som har olika namn i olika former. Hårt vatten heter IS. Mjukt vitt vatten heter SNÖ. Jag tar upp det här varje år tror jag, men det är för att jag inte kommer på varför de har olika namn sådär. Jag menar det är ju fortfarande vatten, och skulle man frysa mig så skulle man då inte hitta på något annat namn, utan man skulle säga frysen Josefine. Haha, okej dåligt exempel men ändå... ni fattar principen?

Jaja, praktiken idag gick super! (Y) haha. Jag var hemma redan vid tolv igen. De skulle iväg till Karlstad och köpa lite juldekorationer och sådana saker. Men det här kommer nog att bli bra skulle jag tro. Ska göra julklappstips och sådana saker, perfekt för mig som älskar saker! Haha, dock ska jag leta julklappar i Säffle/Åmål, haha, men det ska jag nog klara med. Redan nu kan jag komma på saker jag vill ha... ;) haha! Men det är jag det...

Och på tal om ingenting, jag ska bädda rent i sängen nu! Haha, och alltså jag har inte tänkt på det innan med JÄVLAR VAD SAKER JAG HAR BREVID KUDDEN! Det tar ju en hel evighet att få bort alla de sakerna innan jag kan börja bädda om ju... Fett jobbigt!


 Jag har två hemtelefoner och en mobil brevid mig!
NÖDVÄNDIGT? - Nej
Dessutom så sover jag brevid min frånvaroraport (som för övrigt ser väldigt bra ut)

Första praktikdagen

Hejhopp, ska strax traska iväg till första praktikdagen nu. Lite nervös är jag allt, fast inte så mycket faktiskt. Jag har ju redan varit där och kikat lite så det är ingen fara. Så lite spännande är det också faktiskt. Får se hur lång dag och så det blir idag med. Jag har faktiskt ingen aning om hur länge de vill att jag ska vara där osv. Det jag vet är att jag ska komma runt nio halv tio. Så jag väljer att komma halv tio. Haha! Sova längre då ju...

Men aja, önska mig lycka till!


 Haha, kolla vad självlockigt mitt hår var idag...

Gratisgodis.se

Haha, alltså jag älskar gratisgodis verkligen. Det var förra veckan någongång jag insåg att jag hade tillräckligt med godis för att kunna skicka hem det. Det roligaste är att det tar väldigt lång tid innan man får hem det, så man har liksom hunnit att glömma att man ska få godis, och så en dag så ligger det ett kuvert i brevlådan - fullt med godis! Jag tycker om det iaf. Haha. Elva godisar måste man ha för att skicka hem det, och den här gången hade jag 17st, så jag kommer ju ha en hel godisskål nästan! haha. Spännande, spännande
Om någon av er läsare så vill bli medlemmar så gå in på länken här nedan:
http://www.gratisgodis.se/?r=205150

Fett bra är det!

E-mail kändis?

Jag undrar om man kan bli E-mail känids? Isåfall kan jag nog mycket väl bli det. Jag mailar om allting. Varenda liten fråga jag har mailar jag. För mindre än ett år sedan mailade jag till SMHI och frågade hur det namnger stormar (Jag fick inget riktigt svar på det), dessutom frågade jag om de kunde döpa nästa storm till Josefine. Jag fick inget svar på det heller. Haha. Jag har mailat ett visst antal gånger till Karlstadbuss. Bara ett av mailen har varit utan att jag har varit arg, och det var för inte så länge sedan när jag undrade om de hade fler anställda på vintern när bussen går dubbelt så ofta. I åttan när jag skulle ha praktik så mailade jag till någon som jobbade med Darin och frågade om jag kunde få ha praktik där, det fick jag inte, för det fanns inget att göra. Haha. ILLA! Nu när jag har letat efter praktik så har jag mailat bort emot 100 olika ställen. Jag menar kändisar kommer prata om mig:
- Jag fick mail av Josefine Caesar igår...
- Jaha, jag fick ett förra veckan
- Åh jag var bland en av de första som fick det av henne... fett cool är jag!

Haha, okej jag ska inte överdriva! Men så tror jag att det kommer att vara iaf...
Förutom på Karlstadbuss för där tänker de nog:
- FAAAAN, inte jävla Josefine igen!
Men det är så det är, man kan inte vara omtyckt av alla...

Vid närmare eftertanke så ska jag nog skriva till SMHI igen!

Julklapps dags

Usch jag har en sådanhär dag igen då jag är obeskrivligt trött och bara vill försvinna. Och då har jag ändå sovit i flera timmar, närmare bestämt nästan 9 timmar. How can I still be tierd? Väldigt väldigt wierd. Don´t you think it´s wierd, wierder than wierd, sjunger Hilary Duff. Haha, fråga mig inte varför jag kom på det. Låten är ganska bra ändå. Haha. Dagen har jag spenderat i sängen, och har endast varit uppe ur den två gånger. Ena gången när jag åt mat (passade på att gå på toa då med) sen andra gången när jag skulle kolla vad hela min familj gjorde ute vid den andra datorn - utan mig! haha. Sen har jag bara legat och tittat på film! Så jävla trött är jag.

Menmen, nu håller jag faktiskt på att göra en önskelista som jag ska lämna över till min kära mor och far senare. Haha, jag är väldigt noga med bilder och beskrivningar på vad jag vill ha, så att det blir rätt liksom. Det mesta som jag önskar mig är från internet så därför finns länk, som som sagt bild med på listan. En grej som jag har hittat på bluebox.se är en pincett som är målad och är det finaste jag någonsin har sett. Haha. Sedan ipod dekor, laptop dekor och sådana grejer! I WANT IT! Och en sak som jag verkligen inte kommer få, (men man kan ju alltid önska sig) en ny dator! Jag vill verkligen ha det, och ehm ja! Haha, vi får se vad tomten kommer med i år. Massa rosa saker hoppas jag på då!
Jag, Sanna, Linnéa, Sofie och Co. har bestämt att vi har en julklappscirkel i år. På så sätt blir det hela väldigt billigt! haha. Vi drog en lapp med ett namn på och den ska vi köpa julklapp till. Malin ska köpa till mig, det blir nog ganska lätt eftersom jag önskar mig allt. Jag ska köpa till Madde, och hon säger att hon inte vill ha Karl-Petter, men det tror jag nog att hon vill ha iaf! :) hahaha. Nejdå. Men fett svårt är det. Förslag någon ?


 GAAAH! Är den inte söt?
JAG ÄLSKAR DEN!

Min klänning

Här kommer frästen en bild på min klänning som jag köpte....


Idolturnén i Karlstad

Idag mina vänner var Idolturnén i Karlstad. Det var trevligt, Loulou, sepide, Jesper och Lars var där. Lars var bäst. Men roligast av allt var det ändå att se Carin Da Silva. Haha! Hon är min hemliga idol, sedan Let´s Dance! Alltså jag kan inte rå för det, men jag skulle vilja vara kompis med henne. Hon är så himla rolig och säger så roliga saker! Så Carin, om du läser det här, vill du bli kompis med mig? Haha!
Jaja, det var någon sång tävling där man skulle upp på scen och sjunga lips. Något nytt spel till xbox, och den som vann allt vann ett Xbox 360. Gissa vem som vann? MIN LILLASYSTER! Haha. Hon blev helt överlycklig. Signerat av alla idoler var det också ! haha. Ja, jag är avundsjuk på henne, jag vill också ha ett xbox ! Menmen, kul att hon vann iaf! haha.

Jag passade på att shoppa lite idag också (två veckor sedan jag köpte något nu!!!!) - ett par vantar, en mössa, örhängen och hårspännen från H&M! Sedan en jättefin klänning från Vila! Jag är helt förälskad i den, och den är inte ens rosa! Jag köper nästan inga rosa saker nu för tiden, fett jobbigt! Haha, klänningen har jag planerat att jag ska ha vid jul och på min mosters födelsedagsfest som vi ska på här framöver. Okej, det är ungefär en månad kvar men ändå. Man ska vara ute i god tid ! Haha.

Igår nu då, jag hade matteprov! Vilket sög rejält - jag tror att jag får IG helt ärligt! Hemskt känns det, jag hatar att få IG! Okej, jag har bara fått IG en enda ggn i hela mitt liv och det var på ett fysikprov på natur. Usch, jag vill inte ha IG, men vi får väl se vad det blir haha. Efter skolan, så gick jag,Sanna och Ida på bil - Twilight! SÅ JÄVLA BRA! Sen gick vi ut och åt alla tre, jättemysigt var det!
Resten av kvällen satt jag och Sanna och sydde filtar! haha, tänk vilket fredagsnöje vi har! Haha


Nyvaken hos Sanna

Har precis vaknat och ligger i Sannas bäddsoffa, som förövrigt mest är min egentligen. Ingen aning om hur många ggr jag har sovit i den det senaste året. Helt sjukt många gånger är det iaf! Haha. Sanna är nere och duschar och jag ligger då som sagt här och väntar liksom. Vi ska iväg till stan snart eftersom Idol är där. De ska sjunga och grejer och det tycker jag ska bli kul :D Haha. Sen är jag ju idol älskarn med. Kommer alltså hem ganska sent idag, och vem vet, kasnke slinker iväg på bio eller något då igen? Haha. Vi var på bio igår jag, Sanna och Ida, men det berättar jag mer om sen för nu bör jag göra mig i ordning. Vi ska ju trotsallt vara i stan vid ELVA! En timme det...

Ha en bra dag hörrni!


Godmorgon!

Nu är det fredag igen. Egentligen skulle det bli en liten oöfberedd tripp till Göteborg ikväll men för mig blev det alldeles för dyrt för att min ekonimi ska håll fram till jul. De andra åkte inte heller. Och jag är självisk och är jätteglad för att de inte åkte. Haha, jag ville ju också följa med liksom. Menmen, det blir bio ikväll iallafall. Vi vet nog inte riktigt vilken än - Twillight eller Madagaskar 2. Beror ju lite på om det finns biljetter med! Hoppas, hoppas! Efteråt ska jag och Sanna ut och käka. Vem vet, någon mer kanske hänger på också? Mysigt ska det bli iallafall. Sen ska vi hem och sy filtar XD haha! Är vi 18 eller är vi 80? Nej men affärerna blomstrar och jag har iaf 3 beställningar till på söndag, egentligen 4 för jag ska ha en filt också. Haha!
Jaja, jag börjar halv ett idag! Men ska (som vanligt nu för tiden) med bussen halv tio för att vi ska och köpa lite filtar och band och så. Sedan ska vi göra klart affärsplanen och loggor och sådana grejer. Reklambladet behövs också göras iordning. Sedan har jag mitt sista prov för den här terminen sen sista lektionen också. MATTE C PROV! Och jag dör verkliogen. Jag har tittat igenom och tittat igenom och tittat igenom det, och det går inte. Jag fattar ingenting. Jag hoppas att han hinner att rätta idag, annars måste jag ringa honom på praktiken så jag får reda på hur det gick för mig! Pirrigt värre! Haha!
 

 Visst ser det ut att vara samma person? ! Haha
en bild från bowlingen igår! :)

Aftamed

Jag är en sådan som ofta får blåsor i munnen. Jättejobbigt är det. Eller ja de kommer inte utan orsak, utan jag får dem när jag är förkyld eller håller på att bli. Just nu har jag det för att jag har varit tät i näsan ett tag. Och för ungefär ett år sedan så gick en reklam på tv (passande nog när jag hade massor av blåsor i munnen) om en gel för just blåsor då. Haha, dagen efter så åkte jag och köpte denna gel - och det är nog det bästa jag har gjort! Den är faktiskt bra. För mig funkar den så bra att det inte svider eller så. Och ofta försvinner faktiskt blåsorna väldigt snabbt. Jag har en fårmåga att ha blåsor i tre oändligheter innan de försvinner. Men nu är de bara poff borta. Dock är jag lite fundersam över förpackningen. Det ser verkligen inte ut som något man ska ha i munnen om man säger så.


 Hade jag inte vetat att det var för blåsor i munnen hade jag lätt kunnat tro att den skulle stoppas upp någonstans i de
nedre regionerna på kroppen! HAHA. Jag skrattade ihjäl mig första gången jag såg den där förpackningen!

chokladkalender är ett måste!

Helt ärligt, jag kommer ALDRIG att växa ifrån chokladkalender. I år har jag redan köpt två stycken. Bara för att de är fina! En Nalle Puh, och en rooooosa barbie kalender. Jag älskar dem. Elli frågade mig igår om jag har röda julgardiner vid jul. Svaret var NEJ! Jag har slutat med röda julsaker. I mitt rum är det rosa glitter, rosa adventsljusstakar och rosa adventsstjärnor som gäller. Och då skojar jag inte. Det är faktiskt så...
Jaja, torsdag idag. Och jag var väldigt positiv, jag började morgonen med att prommenera till skolan eftersom jag var där så tidigt. Skönt i kylan liksom! haha ,sen hade vi grafiskt som var sådär idag också faktiskt. Vi skulle gå igenom det vi gjorde igår och så. Visa upp lite. Sedan skulle vi tänka lite på Frimärken som man förknippar med svensk kultur osv. Dem kasnke ni kan få se när vi är klara med dem efter praktiken. Efter detta så blev det "oförberett prov" i engelska. Vi hade hörövning. Gick sådär, satt i ett störigt klassrum där folk sprang ut och in hela tiden. Fett störande. Menmen...

Det roligaste av allt idag var iaf när vi hade bowling på idrotten. Jag vet inte hur länge jag har längtat efter det där alltså. (Okej, jag har bara längtat i en vecka... men ni förstår grejen?) Vi hade tävling - Jag, Sanni, Soffi och Linnéa mot Madde, malin, patricia och Ida! Gissa  vem som vann ? VIIIII! Haha. Bäst är vi. Vi ska starta bowling lag. Haha. Efter detta så gick vi till waynes och drack en latte - DAAH! Haha. Coolaste brudarna liksom. Haha. JAg vet inte vad det är med mig just nu alltså.

Frästen, har ni hört om årets julklapp?
- EN FIFFIG FICK FILT!



 Jag vet att ni vill ha en också.
Men ni är inte tillräckligt coola ;) HAHA
Nejdå!

Könssjukdommar som mjukisdjur?

HAHA, nej jag har inte gått och blivit religiös under dagen. Men jag har bett och bett och bett för att få en praktik plats i sthlm. När patricia ringde till mig idag blev jag helt galen nästan. Dock hade jag inte tillgång till telefon när jag behövde det! Men jag måååååste ringa imorrn och kolla om jag får praktiken. Isf blir det en vecka på Norrtälje tidning, spännande säger jag till det. Och så säger jag att Patricia verkligen är guld värd! För det är hon verkligen.
        Det roligaste är att jag verkligen hoppades imorse att det skulle bli något idag ju, och det blev det ju. Åh jag är så glad. Helt jätteglad är jag faktiskt. Haha, En vecka är ju helt bra, fast att det inte är tre liksom. Men vi får se vad det blir, ska som sagt ringa imorrn och det är väl då det blir klart antar jag. Haha, sådär i sista minuten! HAHA.

Jaja, grafisk har vi haft hela dagen idag! Ganska roligt iaf, har inte varit något speciellt ändå. Vi gick igenom massa saker imorse "Typografi", men det är väl sådant man måste lära sig antar jag. Haha! Och jag vet inte varför det alltid spårar ur på sådana här lektioner. I slutet av dagen så satt vi och skickade könssjukkommar till varandra i sms! Hur larviga som helst var vi. MEN JÄVLIGT KUL VAR DET! Haha, det är inte ens något att skoja om. Men se det som en metafor...Så lätt sprids könssjukdommar! :O haha!
Fast en sak som faktiskt är skitrolig, att på coolstuff.se så kan man köpa mjukisdjur som är sjukdommar! HAHA, jag tycker det är skitkul.


 Haha, är det inte för roligt?
Jag vill ha Syfilis i julklappXD

Hoppas, hopppas

Jag kan inte låta bli att tänka tanken, att om mindre än en vecka skulle jag kunna vara i Stockholm. Jag skulle kunna åka tunnelbana, och jag skulle kunna göra allt det där som jag verkligen har längtat efter så otroligt mycket. Haha! Gud, istället får jag längta lite efter att jag ska vara på ett ställe som ligger 5min från mitt hus (om jag går sakta). Men som sagt så är det inte fyskam det heller. Det kan nog bli riktigt bra... Men ändå, STHLM! Haha
Därför hoppas jag att min söta lärare har ett väldigt bra besked till mig idag. När jag kommer till skolan ska hon le lite lurigt emot mig och sedan ska hon ha upprop, prata lite och avsluta med att säga:
- Josefine, jag skulle vilja prata lite med dig igen! =D
Jag blir lite fundersam och stannar kvar medan de andra väljer en dator att sitta vid. Och så säger hon:
- Jag ringde till......... och de har en plats åt dig om du fortfarande vill åka ?
Säger hon så, så måste jag nästan krama henne!

HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Fiffiga fick filten UF

Idag mina vänner så har det inte hänt så otroligt mycket faktiskt. Vi hade multimedia imorse, kul som vanligt liksom! Vi hade en lång rast när våran lärare skulle en sväng till läkaren, så vi tog kort till vårat UF företag! Jättesöta bilder blev det. Ska ändra layouten till våran blogg senare ikväll om jag hinner. Måste få alla bilder av Linnéa först. Sedan ska vi göra i ordning vårat reklamblad med. Och jag vet att jag gör väldigt mycket reklam för våra filtar här, fast att vi har en egen blogg till det. Men vadå liksom? haha. Fler som läser den här bloggen!
Sedan hade vi mediakommunikation där vi jobbade med instuderingsfrågor idag, skönt som bara den att få jobba lite och inte bara lyssna. Sedan hade vi Arbetsmiljöprovet som gick helt okej! Inte super.

Som sagt så har det inte hänt så mycket idag, men man ska väl ha sånnahär tråkroliga dagar ibland iallafall.


 haha, roligaste bilden på mig och Elli! :D
Fett små...

REGN! :|

Det SPÖregnar ute! Jag får panik av det, för jag ska gå till busstationen själv idag. Eller alltså, problemet är inte att jag ska gå själv. Problemet är att jag ska gå! haha. Mamma ska ju vara hemma och köra mig ! Men eftersom jag börjar en timme senare så är hon inte det. Frästen, har jag nämt att det verkligen spöööööööööööööregnar?!
Jag har prov idag, och eftersom min dag var så hemsk igår så fick jag lite problem med att öva på det provet. Jag får läsa på bussen nu. Kan nog det mesta ändå tror jag så det ska inte bli några problem. Är provet svårt och min dag blir förstörd så får jag väl tänka att det inte kan bli värre än igår iallafall! Eller?

Jag har frästen bakat kladdmuffins till mina störtsköna polare idag! Haha, en av oss bakar lite fika till varje tisdag - och idag var det min tur. Det var Malin, Patricia, Madde och Ida som började med det här, sen så hakade jag, Sanni, Soffi, Linnéa och Isabelle på! Haha, så det blir många att baka till. Och orsaken till att vi har det just på tisdagar är ju för att vi går till fem och har världens längsta lektion typ! Då kan lite fika på rasten vara super! HAHA. Aja, Frukost blir!

Dåligt samvete!

Hahaha, helt sjukt. Jag har aldrig haft så dåligt samvete över något som den där engelskan. Jag själv tycker ju att jag har skrivit om ganska mycket och har bara några meningar som de var förut. Men nu har jag verkligen ändrat ALLT! Det finns inget som ens skulle kunna likna det jag hade förut. Eller jo, mina egna åsikter! Haha. Tänk jag har egentligen dåligt samvete över något som jag egentligen inte tycker att jag har gjort. Ja minsann, nu har jag gjort om den iaf, och hoppas verkligen att det går bättre nu! Gör det inte det, så typ dör jag! Jag vet inte var jag ska ta vägen då. Jag slutar nog att läsa engelska B då! Gud, jätterädd är jag.

Haha, nu är det klart iaf, och kvällen ska jag fortsätta med att BE för att jag får en praktikplats i Stockholm! haha.
Det sista som lämnar människan är hoppet har jag hört.

Vad är en död groda?
- Hopplös !

En verklig mardröm!

Alltså min måndag har varit hemsk! Och jag är obeskrivligt trött. För det första på morgonen så hade vi ju UF som vanligt. Det var så påfrästande att det slutade med att Linda, vår kära kollega började gråta. Och jag fick tårar i ögonen jag med, så jag grät, Linnéa var allt lite på G att börja gråta hon med tror jag? Haha. Jag har aldrig varit med om något roligare. Jag skrattade iof mest, men jag grät för att Linda gjorde det, det blev så sorgligt alltihopa. Haha! Tänk om någon hade kommit in? Den hade ju dött iaf. Haha.
Sen hade vi då Engelska, vi fick tillbaka våra Culture uppsatser. Det var då min dag rasade samman totalt. Hon tyckte att jag hade skrivit av för mycket (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Jag höll på att börja gråta, helt ärligt ! Jag bara sa helt förskräkt:
- Men jag har inte fuskat!
Haha, hon sa att jag kunde vara lugn, och att jag får chans att göra om den! Så på torsdag ska jag lämna in en ny, som HELT OCH HÅLLET är skriven av mig. Även om jag tycker jag skrev den andra med. Precis efter att jag har fått mitt tuffa besked så kommer Hjalle och Linnéa in och säger att jag ska utvecklingssamtal idag (Det uteblev ju förra veckan eftersom jag blev sjuk.) Min första och enda tanke var "Jag orkar inte mer nu, inte idag!" Men jag gick till samtalet där jag fick veta att "Om det är någon man ska slänga ut  för att det är för pratigt i klassrummet så är det" mig! Tjolahoppsan. ÅH min dag är inte min dag, den är någon annans. Och jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna den här dagen ens. Matteprov har jag på fredag, och jag kan inte ett jävla jota av det. Eftersom vi har praktik nästa vecka också (Och jag har fortfarande inget i Sthlm) så traskade jag iväg till ett ställe här i Säffle som jag har fått besked av lite sådär. De ville se mig innan, så nervös som FAN och självsäkert så gick jag in genom dörren, tog i hand och presenterade mig. Supertrevligt ställe verkar det som minsann! Nu vill jag bara att idag ska bli på onsdag. HATA TISDAGAR!


 Såhär fullt är mitt skåp frästen!
Vem fan har 3 filtar i ett skåp ? :S ;)

Allt klart!

Jag måste berömma mig själv alltså! Jag har läst arbetsmiljö, jag har räknat lite matte, jag har sytt filtar OCH jag har övningskört, och klockan är bara tre! Så här sitter jag och äter gröna grodor. Haha, jag hittade en bild förut på en tårta jag hade när jag fyllde tre år. Och det roliga är att jag kommer så väl ihåg det. Jag har nog alltid älskat gröna grodor. Men de försvann ett tag väl?
Jaja, och på tal om godis så hittade jag ÄNTLIGEN enn pez figur igår i Karlstad, på stationen. Det var den fulaste figuren jag någonsin har sett. Shreks ansikte och en bajsbrun kropp. Fett ful, men jag blev fett lycklig så jag köpte den XD Haha. Sån är jag!
Nu blir det att nörda lite framför datorn en sväng, sen film eller något! HAHA


 Säkert jag som hade plockat maskrosorna också XD

Hemma igen.

Haha gud vad jag flänger och far. Jag är iaf hemma från Karlstad nu igen. Haha, jag och Sofie tog tåget imorse vid nio. Ganska skönt att vara hemma tidigt iaf, då finns liksom dagen kvar. Och idag ska jag hinna med att plugga matte, göra arbetsmiljö, jag ska sy filtar och jag ska öningsköra (?) Ehm ja. Jag behöver dagen helt enkelt, fast att jag är trött som jag vet inte vad. Jag vill bara lägga mig ner i sängen och slockna! Vi somnade trotsallt vädligt tidigt igår hos Linnéa. Vi bakade pepparkakor, värmde lite glögg och sedan tittade vi på Zohan filmen. Haha, den är så himla rolig. Men iaf sen så gick vi och la oss. Haha, ganska trötta! Och ajg var ju trött sedan innan också liksom eftersom att jag och Sanna bara hade sovit i 4 timmar. Vi trängde ihop oss alla fyra i dubbelsängen och där låg vi. Trångt och varmt var det. Men jag sov gott iaf. Men som sagt så är jag väldigt trött fortfarande.

Ska se till att få alla läxor/prov klara så jag kan sova sen!

Blåbärsglögg

Jag har verkligen laddat för en supermysigt hemma kväll för mig själv, eftersom jag bara har sovit 4 timmar inatt. Då dyker Linnéa Hasselström upp och säger att vi ska baka pepparkakor och dricka glögg hemma hos henne ikväll. Min första reaktion var ett väldigt starkt NEJ! Dels för att jag redan har lagt 56kr på resor idag. Och dels för att det kommer att bli över 100kr till på resor, och de pengarna har jag inte. Dessutom har jag ju redan åkt från Karlstad en gång idag. Jag gnäller lite för mamma och säger att jag vill till Karlstad, men det är ju så dyrt. Mamma betalar! Okej, jag åker.
Jag och Sofie tar bussen till Karlstad nu snart då med andra ord. Hon från Åmål och jag från Säffle. Blir grejer det! Haha, Hoppas på en jättemysig kväll och GLÖGG! Jag älskar det.
Vi drack blåbärsglögg hemma hos Sofie förra helgen, jag trodde det skulle smaka mer blåbär! Så lite besviken blev jag allt, men glögg är ju alltid glögg så det var ju gott ändå liksom.

Men som sagt, Karlstad blir igen!


Inget speciellt...

Hus i Stockholm

Provet gick nog ganska bra igår tror jag. Hoppas jag! Haha.
Efter skolan iaf så gick jag och Sanna och satte oss på Waynes och drack vaniljlatte en ganska lång stund, dessutom var det tredje gången vi var där på tre dagar. Inte bra det här alltså, pengarna rullar! (Det går inte bra nu) Sedan åkte vi hem till henne med bussen, lämnade av lite väskor och grejer som vi hade med oss, sedan gick vi till coop och köpte godis. Det är faktiskt en bit att gå ! Haha. Sen kom vi hem lagomt tills att Sannas föräldrar kom hem med pizza. MEGAGOTT VAR DET. Dessutom var vi alldeles lagomt till Idol. Haha, åh vad lilla Johan är söt, i rosa byxor och allt. Om de nu var rosa... (?) haha.

Sedan fick vi spader och började kolla på hus i Stockholm, fetaste husen tittade vi på. Och ehm ja, dit ska vi flytta. Sanna ska bo i ena delen av huset med sin jävla hund, och jag ska bo i andra delen av huset med mina hoppande bönor! Sedan ska vi dela på kök och vardagsrum. Fast Sanna la beslag på spisen och kylen, och jag fick micron och frysen! Schysst! ;D haha. Fett roligt var det att drömma sig bort sådär. Tydligen skulle Sanna ha altanen på sommaren och jag fick den på vintern. Men det jämnade väl ut sig eftersom Sanna får sova på toaletten! HAHA.
Sen pratade vi massor och somnade inte förrns klockan var halv fem på morgonen. Det värsta är nog att man verkligen inte känner tiden gå! Och jag menar, när klockan var halv fem hade vi typ pratat med varandra ständigt sedan matten i skolan vid halv tre. Det är över 12 timmar. Så vad fan pratar vi om?


Fredag - Sälja - Prov - Myskväll

Ja idag är det fredag då! Tänkte att jag skulle skriva här lite snabbt innan jag går ner och gör mig någon smörgås att ta med till skolan så jag kan käka där sen. Börjar så sent i dag att vi inte hinner käka i skolan nämligen! Ganska jobbigt ändå. Eller jag skulle ju kunna åka dit tidigare men det gör jag inte. Haha. Istället ska vårat lilla företag ut på stan och sälja våra riskkapital, så att vi tjänar lite pengar så vi kan börja tillverka saker snart liksom. Vi får hoppas att det går bra, och att iaf några vill köpa. Det skulle göra våran dag... Eftersom att det regnar nu också så vet jag inte om det är så mycket folk ute ens? Menmen vi får se.
Sedan har vi det där jävla provet i Svenskan också. JAG DÖR! Jag kan inte namnen, jag kan inte årtal, jag kan ingenting! Och jag har verkligen pluggat på det också. Därför känner jag min ännu mer sämst som inte kan det.
Efter skolan sen idag så ska vi väl fortsätta att sälja lite skulle jag tro, kanske köpa några filtar och så, så att vi kan börja under helgen. Efter det ska jag med Sannisen hem och det blir en myskväll hemma med godis, Idol, och massa prat. Det ska bli riktigt, ritkigt roligt faktiakt. Den här dagen kanske inte suger så mycket trotsallt?


 Blev sugen på lite mysiga kläder idag när det regnar och allt!
Tröjan stickade min mormor till mamma, för länge sen! :)

Lite besviken

Usch jag är faktiskt lite besviken på att det troligen inte blir någon praktik för mig i Sthlm. Jag vill, jag vill, jag vill....! Snälla ge mig ? Fast det är ändå inte den där totala besvikelsen. För jag tror ändå att jag har hittat ett ställe där jag tror att jag kan trivas. Om det nu inte visar sig att det faktiskt finns någon som vill ta emot mig i sthlm? SNÄLLA?
Jag håller på att skicka mail för fullt och igår skickade jag iväg bort emot 20 st till olika ställen. Haha, efter att redan ha fått typ 80 nej, och troligen få 20 nej till så ligger inte självförtroendet speciellt högt kan jag säga! Usch, ingen vill ha mig! HAHA, nejdå. Men, odssen för att få ett JA på en reklambyrå i Stockolm ligger just nu på noll av 85! Bra va? Sedan har ju min lärare fått en massa nej också dessutom. Om hon inte får ett ja, hur ska jag då få det ? Inte ge upp, inte ge upp!

Det värsta av allt är iaf när man inte blir tagen på allvar bara för att man "bara" går på gymnasiet. Jag är fan 18 år! Jag kan ta ansvar för saker, och jag kan klara saker. Dessutom är det inte så att jag förväntar mig att jag ska få praktik och sedan göra saker till deras kunder heller. Bara jag får se hur det går till, hur det är och sådana saker, göra något bara liksom? ÅÅÅH!!

Aja, jag har ett fett jobbigt prov imorgon. Och jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara det. Jag har typ läst på det sedan jag slutade skolan, och jag förstår fortfarande inte hälften av det som står. Det suger!


 Den bilden gör mig glad! :D haha

Avslappning!

Jag, Sanna och Petra ska ha en egen idrottslekiton imorgon. Vi vet inte riktigt  vad vi ska göra än tror jag? eller ja, det är halvbestämt om man säger så. Vi ska iallafall ha avslappning i slutet. En sådan där guidad avslappning. Det jag håller på med just nu är att leta upp en bra sådan låt. Det enda jag hittar är aningen för långa på 25 min, eller för korta som bara är ca. 4min! vi vill ha 15min. Haha. Och det enda jag har hittat där är "Den magiska grytan" - avslappning för barn. Det handlar om småtomtar och älvor och sådant. Jag vet inte riktigt om det uppskattas av folk i våran klass? Haha. Tomtarna har en magisk gryta och alla som äter av soppan i grytan blir glada och lyckliga? HAHAHA. Jag tycker att den är kul.

Men det är faktiskt väldigt bra med avslappning, och om man lär sig att slappna av så kan man slippa bekymmer som sömnsvårigheter, stress och sådana saker. Jag tror att jag har lärt mig att slappna av på senare tid faktiskt. (Och det jag tar upp nu tar jag alltid upp), men det är faktiskt tackvare att jag började media som jag har blivit mer lugn. Innan var en sådan sak som att åka buss till Karlstad själv världens grej. Jag menar, nu gör jag det utan att ens tänka på det. Jag är inte så speciellt rädd för att göra bort mig på samma sätt som jag var förut. Och bara sådana saker gör att man blir lugnare och kan slappna av! Hade jag gått kvar på natur, hade jag varit livrädd för tillfället. Hade jag gått natur hade jag aldrig gått ett enda skolår utan Lisa vid min sida. Faktum är att jag har haft en trygghet vid min sida ända sedan dagis. Jag hade aldrig varit i den situationen att jag hade behövt hitta HELT nya kompisar, i en stad 6 mil hemifrån. Tänk, jag hade varit 19 år och inte haft kunskapen om hur man gör för att hitta nya kompisar? Egentligen vet jag inte hur det gick till när jag började Media heller. Sanna stod ju bara där, jag var ensam, så jag gick fram till henne och sedan dess har det varit vi ;) haha! Men nu är jag inte livrädd för vad jag ska göra efter gymnasiet, jag vet att på något sätt kommer det lösa sig.

Alltså : Mindre rädd - mer avslappnad!


Christer Sjögren

En grupp barn ~7 pratar om Halloween.
Pojke 1: Tänk om man vore ett monster.
De andra: Läskigt!
Pojke 2: Tänk om man vore Dracula.
De andra: Uuuusch!
Pojke 1: Christer Sjögren!
De andra barnen (skriker): Aaahh! (och springer iväg åt olika håll i panik)



Ärligt, jag skrattar ihjäl mig! Så jävla roligt

Sovit har jag gjort!

Ja efter det att jag kom hem igår så såg jag en film - Ten Inch Hero! Den sötaste filmen jag sett på länge, den var verkligen sådär sockersöt och liksom ÅH! Haha, väldigt förutsägbar kanske, men söt! Rachel från OTH var med, och jag saknar henne väldigt mycket i OTH kom jag på då. Det var tider när hon var med liksom. Haha.
Aja, jag väntade samtal från Sanni vid 22.00 men då hade jag redan sovit i evigheter och jag fick skicka ett sms och säga att jag nog inte orkade. Jag fick ett sms som svar och somnade när jag skulle skriva det, så när jag vaknade imorse så höll jag fortfarande i mobilen och hade inte skrivit klart. Haha det var lite roligt, jag måste verkligen ha sovit tugnt, för jag låg precis som jag gjorde när jag somnade. Klockan var då halv nio och jag var pigg som en lärka. Klädde på mig och tog bussen till skolan halv tio, fast att jag började 12.50! Men det var kanske ganska smart, för då fick jag riktig lagad mat. Jättegod var den! Åt ju inte så mycket igår om man säger så, en knäckemacka och en liten bebis yoghurt! 

Men dagen har faktiskt varit bra, jag har varit glad till 100% och faktiskt mått bra! Heja, heja, nu är jag på väg tillbaka! Haha, hann precis med bussen hem också, så det var jätteskönt att vara hemma en timme tidigare än vanligt. Nu hinner jag med saker, i en timme längre liksom. Fiffigt va? Jag ska prata med Sanni! Haha. Alltså blä, vi pratar för lite nu för tiden alltså.

Dusch blir det först!

1,5 timmes sömn...

Jag sov en och en halv timma inatt! Så jag och Madde diskuterade imorse vem som var bäst att mörda, den som kom på "att sova för lite", eller den som kom på telefonen? Jag håller på den som kom på att man kan sova för lite. Jag var så fett trött när jag vaknade när klockan ringde att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Alltså seriöst så har jag nog aldrig varit så trött. Sminket hamnade antingen över eller under ögonen, när jag skulle sätta på mig skorna så ramlade jag in i väggen, jag gick vingligt och hade rödsprängda ögon! Om jag var full? NEJ! haha.
Jag pratade alltså i telefon hela natten nästan, la mig först vi fyra och då var jag sjukt trött vill jag lova. Men det var trevligt att prata i telefon med, och jag klagar verkligen inte.

Dock har inte min dag varit den bästa. Som sagt så har varit förbaskat trött, och jag har frysit. Sedan när klockan närmade sig lunch så kände jag mig hur febrig som helst, mådde illa, hade ont i huvudet och magen och det verkligen krampade. När läpparna och kroppen började darra bestämde jag mig för att det kanske var dags att gå hem. När jag kom till bussen snurrade allt och jag svimmade! Grattis Josefine. Sen har jag legat hemma och tittat på film och vilat i sängen. Mår fortfarande inte så jättebra, men det går säkert över snart skulle jag tro. Jag kanske behöver sova lite? Fast det får bli senare.

Nu ska jag se om jag kan äta lite!

Kinamat dag 2

Jag, Erica, Lisa och Amanda hade en halvkväll hemma hos mig igår. Vi åt kina mat som vi hade hämtat på kinaresturangen i stan, sedan åt vi glass, banan, maränger, choklad och kolasås till efterätt. Jättemysigt  var det, vi hade picknick på mitt golv och sedan kikade vi på Bring it on - in it to win it. Haha bring it on filmerna får en alltid att må bra känns det som. Jag blir alltid glad när jag ser dem iaf. Bra det! Haha.
Men iaf så blev det vääääldigt mycket kinamat kvar, så sorry ni andra - Vi åt den till kvällsmat ! ;) haha. Det var inte lika gott idag. Dels för att jag fortfarande var mätt sedan vi åt i Karlstad idag, och sedan är det alltid godast nylagat liksom. Men ändå, bättre än smörgås!


Karlstad

Som sagt så har jag varit i Karlstad med min kära familj idag. Vi började på Rusta (Rea på rusta, rea på rusta), haha där träffade vi typ halva Säffle. Jag såg världens finaste julgran på Rusta iaf. Helt rosa var den! Sedan fortsatte vi till Plantan där mamma och pappa ville kika lite på växter och så tror jag? haha, jag fick en plastblomma iaf. Perfekt när man inte vill vattna. Sedan åkte vi och åt lite, jag åt lövbiff och pommes! Fett gött var det, och jag blev vääääldigt mätt. Haha, sedan gick vi på Bergvik och kikade lite. Jag fick en mysdress och ett par uggs av mammis. Jättesnällt.
Jag trodde att jag skulle ligga hemma och plugga hela dagen idag (vilket jag hade behövt), men så blev det ju inte - SKÖNT! Fast ändå inte liksom, när ska jag hinna med att plugga nu då? För jag orkar inte nu. Haha. Men har haft en vääldigt trevlig dag!
18.18 är klockan!

Nu kväll ska jag nog roa mig med att titta på film och sådana saker! Eller jag vet inte riktigt vad jag ska göra... haha!


 GEEEE MIIIIG!


 Mysig :)

Farsdag

Idag mina vänner är det farsdag! Jag har faktiskt köpt en present till min pappa (Det gör jag alltd), även om det är den mest onödiga present man kan få. Varför blir det alltid strumpor eller liknande när man köper till sin pappa ? Jag köpte en mugg som det står Pappa på. Och sedan några fina saker innanför liksom. Söt. Min syster har köpt riktiga ragg(ar)sockar...
Många tycker att farsdag är en av de sämre högtiderna i Sverige - farsdag & morsdag!
Men det kan jag inte hålla med om faktistk, det är klart att man ska fira att man har en mamma och en pappa? Jag tycker jättesynd om dem som kanske saknar en mammis eller pappis av någon anledning. Därför känner jag mig extra glad att jag har båda delarna och det firar jag!

Iaf så ska vi åka till Karlstad med pappa idag (Faktiskt så var det hans idé). Gå på Bergvid, rusta och sådana grejer där vi aldrig är annars. Sedan så bestämde vi att vi ska äta ute med pappa också, så vi får se va de blir för gött då! Haha.


Problem med att ligga kvar på madrassen? ;)

Herrgården har öppet hus, för drogälskare?

Dagens roligaste som jag verkligen har skrattat åt inombords flera gånger. Mamma visade mig en artikel i Värmlandstidningen i morse när jag vaknade. Det var en artikel om att fler och fler använder droger på Herrgårdsgymnasiet i säffle. Eller ja jag vet inte riktigt om de skrev att det var just vid Herrgårdsgymnasiet. Men de skrev gymnasieelever i Säffle. Och vi har ju bara ett gymnasium här så... haha!
Vanligast är hasch, och smärtstillande tabletter, och gissa vad? Det är inte bara de som är ute och festar mycket, det är även de ordentliga, de så kallade "pluggisarna" (Det de vill skriva är naturare, kanske teknikare) hahahaha! Så himla roligt. Jag frågade Lisa idag om hon hade något att sälja åt mig. Det hade hon inte, den pluggisen! haha, nejdå!

Visst är det bra, Herrgårdsgymnasiet har öppet hus idag, och samma dag skriver de i tidningen om drogerna som används där! Grattis säger jag bara. Jag blev så full i skratt när min svenskalärare/mentor (från natur) kom där, den första personen vi träffa innanför dörrarna och så säger hon:
- Jasså, ni återvänder till brottsplatsen... ;)
HAHA. Jag ville bara fråga om hon hade något att sälja! Men jag vågade inte. Fast kul hade det varit.

Men iaf så var det väldigt trevligt att hälsa på. Alla minnen! Sämre och bättre... Min och Ericas tyskalärare kom och pratade med oss flera gånger. I slutet kom hon och drog in oss på en liten tyska uppvisning som ettorna hade. De visade upp vad de kunde! Haha. Där satt vi bland alla föräldrar och kompisar osv. till de som läste, och våran tyska lärare såg mer än nöjd ut över att vi var där. HEMMAKÄNSLA! Efteråt kom hon fram och frågade oss vad vi tyckte. Haha. Jag gjorde ett IQ test på matten, träffade kompisar och hade trevligt helt enkelt.

Fast några droger blev det inte!


Läs artikeln här:
http://www.nwt.se/saffle/article71660.ece

Öppet hus

Idag ska jag och Erica pallra oss i väg till öppet hus på Herrgårn. Gymnasiet där vi gick vårat första år - Natur!
Det blir säkert roligt... (:
Erica kommer hit om 45min och jag måste duscha och greja innan! Hur ska jag hinna ? HAHA!

Utan mobilen är jag inget?

Jag läste precis en artikel på aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/wendela/article3716629.ab.

Ganska intressant faktiskt. Jag blev anklagad här i veckan för att använda min mobil för mycket på lektionerna. Visst, får jag ett sms kollar jag på vad det står. Kanske svarar snabbt också för den delen! Visserligen händer det faktiskt inte allt för ofta heller. Men jag missbrukar sms, och kan skicka upp emot 200/ dag ibland. (Har hänt flera gånger!). Den här månaden kommer inte mina 3000 gratis sms att räcka ensängång. Skrämande? Kansek! Men skickar man sms gratis så är det gratis? Ser jag en rolig grej, så skickar jag det. Det kan vara vad som helst som "Polisen tog en tant utanför Partaj!" Haha, okej det kan vara roligt! Och eftersom jag inte ringer gratis så skickar jag hellre sms! Har jag inte tillgång till dator så använder jag min av mobilen genom att fråga någon annan.
Men eftersom jag inte använder klocka (bara ibland), så använder jag också mobilen som klocka. Jag har kamera i mobilen, jag har musik i mobilen, jag har en almenacka i mobilen, jag kan skriva in saker jag ska komma ihåg i mobilen osv, osv. MOBILEN ÄR ALLT I ETT!
Därför tror jag att min lärare missuppfattar vad jag verkligen gör med mobilen på lektionen. Säger han något provdatum så kollar jag upp det i mobilen, jag kollar klockan på mobilen (finns nästan aldrig klockor i lektionssalar)!

Sen att det är roligt att terra folk genom att skicka 40 sms på rad med exakt samma meddelande i, det är en annan sak! haha!

Fredag och Åmål

Haha, vilken dag det har varit minsann. Jag har varit glad som en lärka! Och skrattat massor har jag gjort! Flera gånger. Dagen började med att jag åt frukost på bussen och Madde åt mandarin, eller klementin (?) Ehm ja. Och vi misstänker faktiskt att det var SVEN som körde! haha (Internskämt). Sedan mötte jag sofie och Linnéa på stationen och vi åkte ut till Bergvik, medan Madde åkte och tränade! haha. Vi fixade lite material till vårat UF företag (fiffigafickfiltenuf.blogg.se). Ja, för vi har faktiskt skaffat oss en blogg numera.
Sedan åkte vi in till stan och jag köpte farsdagpresent och sedan blev det skolan. På svenskan kollade vi på en film om Dante. Och Sofie berättade sina roligaste historier från sin kyrktid! Jag grät av skratt. På matten hände inget alls typ, vi avslutade med en sång. Våran mattelärare vill lägga ihop ämnena sång och matte. Vi har tidigare sjungit lilla söta räta linjen, och idag var det en siffersång. Haha. Det är väldigt roligt faktiskt!

Jag, Sofie och Madde tog tåget hem. Tåget som var proppfullt, så fullt att vi fick sitta utanför första klass mellan två vagnar typ! Haha. Det var det roligaste jag har varit med om på länge, och jag och Madde skrattade åt absolut ingenting. Fast kanske var det åt när Sofie utbrast:
- OH NO!!! Jag hörde att något brast!!!
Hm? Grät gjorde jag igen iaf, av skratt alltså.
Väl i Åmål skulle Sofie till optikern och hon sa "Det tar bara tio minuter!", jag satt där i 45 minuter och väntade. Jag blev lite orolig att hon hade glömt mig och åkt hem till sig utan mig fkatiskt. Smitit ut bakvägen. Hahaha! Men det hade hon inte. Sedan har vi då sytt våran första filt till vårat UF företag.


 Erkänn, sötaste rullgardinerna? (De rosa)

Mamma dissa mig!

Jag såg i tidiningen igår att det var tjejkväll på stan här hemma idag. Jag frågade min kära mamma och vi skulle gå ut och kolla, och sedan äta "mingelbuffe" på Harrys! Hon fnyste lite och sa nej. Vill ni veta var hon är nu? Jo, hon är minsann ute på stan med sin kompis! Haha. Alltså det har väl hänt någon gång att mamma har frågat mig om jag vill göra något och jag har sagt: Får Lisa följa med!
Och jag kan förstå mammas känsla då. Men nu var det ju så att jag frågade mamma, hon sa NEJ. Vilken stil! haha. Gud, mamma bättring på dig alltså.


 Mamma, mamma!

Kladdmuffins

Hittade världens enklaste recept på kladdmuffins på Ica.se!

Ingredienser
Portioner: 16 st

2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl 
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 krm salt 
100 g smält matfett


Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 °C.
2. Rör ihop ägg och socker - vispa ej.
3. Blanda de torra ingredienserna och rör sedan ner det i äggblandningen.
4. Rör ner det smälta matfettet. Klicka ner smeten i små muffinsformar.
5. Grädda i nedre delen av ugnen ca 8-10 minuter.
Servera dem ljumma tillsammans med glass eller sorbet, eller kalla till kaffet.

Sedan bakade jag, och det gick prima! Jag har nog aldrig åtit godare kladdmuffins om jag får säga det själv.


Fråga mig inte hur jag mår

Just nu befinner jag min i ett tillstånd där jag varken vet ut eller in känner jag. Jag förstorar upp saker hela tiden, det vet jag att jag gör. Men de senaste dagarna har verkligen bestått av ångestattacker som aldrig tar slut. När jag är i skolan och runt folk så mår jag bra. Vad nu bra är för något? Men när jag kommer innanför dörrarna hemma så kommer paniken och jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vill bara gråta och frågar någon hur jag mår så kommer jag bryta ihop!

Igår fick jag dessutom för första gången på väääääldigt vääääääldigt länge en tillsägelse om att jag pratar för mycket (!!!) Jag menar, VA? Okej att jag pratar ibland, men inte för mycket. Enda gången någon har sagt till mig att jag pratar för mycket var när min lärare i sexan hotade med att jag och Jessica skulle få kvarsittning om vi fortsatte att prata så mycket. Och jag menar, sådana tillsägelser känns ändå okej. Sedan menade den läraren det inte, sa hon efteråt. Hon ville bara att vi skulle vara tysta. Sedan var vi aldrig sådana som pratade mycket! Men iaf, nu är jag tydligen jag och Madde som är bovarna.  "Jag har märkt nu på senaste tiden att du och Madeleine..." WHAT? Vi får skärpa oss. Jag ska ta upp det på utvecklingsamtalet på måndag.

Sedan idag hade vi grafisk hela dagen lång. Och det är så roligt att jag nästan blev besviken när vi fick sluta vid ett (Två timmar tidigare). Och jag har fortfarande inte någon praktik plats. Jag måste ta upp det imorrn! Min almenaka är borta med tror ja ! :S PAAAANIK. Men iaf så har vi skönaste läraren i grafiska, imorse berättade hon om något band som heter Detektivbyrån. Och så säger hon:
- Jag vet inte om jag har drömt det här men jag har för mig att de ska spela in en film om dem i Hollywood , fast jag kan ha drömt det. Annars stod det i expressen.
HAHAHAHA! Helt lycklig när hon berättade det, fast att det kanske var en dröm.

Nu vill jag baka!


 Den här bilden får mig att bli lite fnittrig!
Från tjuvtittat.se (står väll på bilden men)

Pez

Haha jag var just inne på http://www.gratisgodis.se/?r=205150 och kikade efter hur många godisar jag har! Jag har kommit upp i 17st nu alltså! haha, och jag som sa till mig själv förra gången jag skickade hem att jag aldrig skulle orka samla på mig godis igen. Men jag är på G. Jag såg dessutom att jag har hur mycket Pez som helst. Alltså jag blev så otroligt sugen på det så jag måste nog köpa tror jag. Och då måste jag ha en sådandär gubbe till också, som man äter ur liksom. Åhhhh, precis som när man var liten! Sanna berättade precis att hon hade en Dino (från flinta) när hon var liten, och jag tror minsann att jag hade en sån jag med!
Imorgon ska jag nog titta vad det finns för roliga figurer nu för tiden. Hitta nemo? Kung fu panda finns det säkert! Haha.


Idol 2008

Jag hittade en rolig grej på Idol sidan förut. en Idol quiz där man kan vinna biljetter till fredagsfinalerna, så nu vill jag att alla som läser det här ska gå in på :

http://kartesch.com/games/game_load.php?sid=9&gid=26&uid=0&rid=65626&status=2
Och vara med och tävla! Snäääääääälla?


Svensson Svensson

Måndag idag mina vänner! Måndag och skola... Alltså det lustiga var att jag har liksom inte haft där där olängtan till skolan, men jag har inte längtat efter den heller. Jag hade på något sätt accepterat för mig själv att det var dags att gå till skolan igen tror jag. Känns nog bara så för att jag vet att det bara är tre veckor i skolan (TRE Linnéa) för sedan har vi ju praktik också. Jag längtar! Om jag får min plats i Sthlm så längtar jag. Annars inte.

Vi var på IKEA idag på lunchen och åt korv. Eller fransk hotdog! Det är väl för jäkla gött alltså. Jag ÄLSKAR korven på ikea. Haha! Sedan kikade vi på lite saker till vårat UF företag också. Blir grejer det här minsan! haha.
Nu är jag iaf hemma, och det är mörkt ute! Känns hemskt som bara den alltså. Jag menar... det är mörkt!
Haha, men vi ska lätta upp stämningen med att titta på lite Svensson Svensson som Madde har fått mig att börja titta på igen. Alltså det är sååå bra!


Lena hävdar att Gustav är sur bara för man inte får några julklappar på posten
Lena: Du är sur för att ni på posten inte får någonting
Gustav: I förrgår så bjöd chefen hela avdelningen på en riktig braklunch
Lena: En lussebulle och ett glas O'boy
Gustav: Ja, men det var en jävla fin stämmning

Systrar i jeans 2

Jag är en rikig sucker när det gäller systrar i jeans, jag vet inte hur många gånger jag har läst böckerna. Jag kommer ihåg första gången jag läste första boken, jag grät floder. Sedan kom tvåan, trean och till sist fyran! Jag lånade dem på biblioteket så ofta att jag tillslut fick köpa dem allihop, jag läser dem minst en-två ggr/år! Och filmen ska vi inte prata om hur många gånger jag faktiskt har sett. JAG ÄLSKAR DEM!
     Nu har ju andra filmen kommit och det är synd att man inte kan göra fyra filmer av en sådan fantastisk historia som det här faktiskt är. Andra filmen var därför en slags blandning av tre böcker. Tre år klämms ihop på en sommar! Bridget hinner vara fotbollsledare några sekunder i början, hon hinner att vara på utgrävning och hon hinner att åka till sin mormor. Jag som tyckte att fotbolledar grejen var en sådan fin sak i boken, hon träffade Eric igen. Sen när hon var hos sin mormor en HEL sommar! Vad hände med det liksom? Och den där Billy hon träffar där.
     Sedan har vi faktiskt Tibby som en sommar gör en minnes film för Bailey. Det är så så himla sorgligt så att jag bara vill gråta. Sedan när Carmen är barnvakt och träffar en kille på sjukhuset där han typ jobbar eller något. Åh alltså de lämnade ute så himla mycket. Och inte nog med det, Lena hade ingen syster i första filmen. De nämnde aldrig att hon inte hade det, men de visade inte heller att hon hade en. I första boken är Effie med Lena till Grekland, men det var hon inte i filmen. Men nu i andra filmen hade hon helt plötsligt en syster. Det känns lite sådär? Kunde de liksom inte ha tänkt på det i första filmen?

Det var ju många bra saker också, jag kommer bara inte på dem just nu - så jag kan inte bestämma mig för om filmen var bra eller inte. Haha!


Bildanalys

Nu har jag skrivit klart min bildanalys! Det var ingen dans på rosor det inte. Eller säger man så? En dans på rosor, är det lätt eller svårt? Hm... Bildanalysen var inte så lätt iaf. Det var svårt att komma på vad man skulle skriva. Att vi sedan fick en MVG+ bildanalys som exempel också gjorde ju inte saken lättare. Hur får man betyd MVG+ ? haha! Jaja, jag gjorde bildanalysen på en D&G reklambild iaf. Den blev nog hyffsat bra tror jag, jag får nog MVG++! Så nästa år är det jag som är exempel! haha. Som mamma säger "Man ska sattsa mot stjärnorna, men ibland får man nöja sig om man hamnar vid trädtopparna" Det är bra.


 Den här analyserade jag!

Johan Glans

Det blev inte mycket av Disney kvällen igår, vi tittade bara på Tingeling. Haha, fett söt film var det. Och bara så att ni vet, när våren kommer, eller när en saknad leksak kommer fram - då kan man vara säker på att det finns en älva i närheten. Bara för det kommer jag alltid att ha det i tanken när jag hittar något som är försvunnet. Då är det kastrull älvan Tingeling som har letat upp det åt mig.
Haha, sedan satt vi och tittade på Johan Glans - The World tour of Skåne! SÅÅÅÅÅÅÅ BRA. Det finns ingen bättre än Johan Glans. Dessutom så var det Tack gode gud på tv, och det är bland de roligaste programmen jag vet. Visst, det var bättre när det var förra gången och han David ledde programmet, men jag gillar det ändå!
Det var vad min och Lisas kväll bestod av.

Nu ska jag plugga!

High school musical 3

Jag har ju mest hängt i Karlstad de senaste dagarna. I torsdags så åkte jag, Sanna och Soffi hem till Linnéa - ny inflyttad och allt som hon var. Snygg lägenhet! Linnéa hade lagat tacos åt oss, och det var verkligen jättegott! Sen gick vi på bio - High school musical 3, som var en ganska söt film. Barnslig, men söt. Det pinsamaste av allt var att efter att de hade sjungit klart en låt i filmen så blev det helt tyst, och då pratade min mage så att det ekade i biosalongen. JÄTTEPINSAMT! Haha, alltså jag skojar inte, det låt skithögt!
Efteråt gick vi hem till Linnéa igen, och jag var så otroligt trött att jag somnade typ på en gång, vi tittade på någon film, men jag såg nog inte så mycket av den. Men vi gick nog och la oss på riktigt vid ett någon gång, och jag menar jag och Sanna brukar alltid prata till halv fyra någon gång, men jag somnade som en stock!

Igår var jag och Sanna hemma hos henne på kvällen ! Vi åt mat och myste med massa drinkar framför Idol. Haha, alltså jag stendiggar både lill-johan och KEVIN! Han är bäst. Men iaf så tog vi bussen in till stan eftersom vi skulle på Håkan. Och sa jag att jag inte gillar honom? Efter igår kan jag inte annat än att älska honom. Vilken live människa. Okej, jag såg honom på Arvikafestivalen i somras med, men ändå liksom. Det var ingenting mot igår! Stämningen var fantastisk. Sedan var jag och Sanna nöjda eftersom det är 20 på nöjes, fast igår var det 18 vid förköp av biljett. Och det var fett mycket folk där också. Så det var otroligt trevligt. Vi träffade en norrman som vi pratade politik med, vi träffade en stockholmare som vi disskuterade Säfflebussen med, och vi disskuterade mobiler med någon som hade bott lite överallt minsann! Han tyckte vi var tråkiga i Karlstad, att alla går hem vid två halv tre liksom. Haha!

Jag och Sanna satt och åt nattmat på McD. vid tre! Sedan skulle vi ta taxi hem. (Jag som skrev så aggresivt om sthlmare som åker taxi, men sista bussen hade gått för över en timme sedan), men det hade banne mig vare säkrare att gå!!!!! Där det var 50 körde han i 110, på fel sida av vägen, han hade två mobiler, en anropningsradio och var inte alls uppmärksam! Han körde fel och frågade om han skulle vända. Jag och Sanna tittade på varandra och sa nästan med en mun:
- Vi kan gå av här!
Så vi betalade fan 200 spänn och fick ändå gå i kylan hem. Ovärt som fan. Jag ska aldrig mer åka taxi.


Mycket folk var på Håkan


Vi kom bara längre och längre fram! :)

Engelska - Culture!

Jag har undanhållit mig själv ett viss faktum hela höstlovet: JAG MÅSTE PLUGGA!
Fast jag hade faktiskt planerat att börja idag, det är egentligen inte så mycket? Hälften idag, och hälften imorgon blir det. Idag gör jag engelska, ni vet de här jävla kultur texterna jag har hållit på med i evigheter nu. Sista texten, 400-500 ord, argumenternade text om aboriginerna! Jag valde det, haha! Ibland är jag rolig minsann. Jag har skrivit 250 ord precis, lite coolt - då har jag gjort hälften av det.

Jag är ensam hemma ikväll, så då ska jag titta på disney filmer hela kvällen - Tingeling, Kung fu panda, Wall.e. och en ny Ariel film. Party, party! haha. Lisa kommer över också och håller mig sällskap.
Ska försöka laga någon god mat till mig själv också, försöka äta. Har ätit en pankaka på hela dagen idag, ändå är jag jättemätt och mår illa. Mamma frågar hela tiden om jag har magkatarr - det har jag. Men det löööööser sig! :)

Nu ska jag skriva klart engelskan!


Tyvärr inga rosa bilar! *skratt* (;