Grilla

Jag jobbar för fullt i helgen, 7-16 idag, sen 7-12 och 16-21 imorgon. Jaja! Jobbat sju dagar sen förra söndagen. Såatte, ska väl fira med en helt ledig vecka nästa vecka, och putte i parken förstås. 
 
Ikväll har vi grillat, och jag testade att göra grillade persikor med vaniljstång och sedan getost till (recept ifrån Buffé) Det var helt okej gott. Det såg godare ut än vad det var om man säger så. Hade nog varit ännu godare med vaniljglass istället för getosten. Men det är vad jag tror... helt klart värt att testa. Sedan har vi spelat kubb och myst.
 

Kransen

Kransen var något mer rosa än vad det såg ut som på bilden när jag besdtällde den, men fett söt ändå ju. Bara så att ni vet liksom. Hehe!

Jobbigt liv

Har en jobbig dag idag...Sol, jordgubbar, melon och så lite designändringar på det!
 

Blomsterkrans

Jag vet att midsommar är över. Tror såhär i 22 år senare att jag faktiskt ändå älskar midsommar. Det är en fin högtid. En bra högtid. Äta färskpotatis, köttbullar, gräddfil, gräslök och ägg. Jordgubbar till efterrätt. Som jag sa till mamma och pappa på midsommarafton så tycker jag att den maten är typ 100ggr godare än julbord och allt såntdärnt. Sedan är det typ den enda högtiden där ( i alla fall bland mina vänner) man inte måste ha någon exklusiv middag med coola personer och äta så fint det bara går och allt ska bara vara så himla fansy. 
 
Iiiiiiiii alla fall, jag har inte kommit över midsommar än. Jag beställde en blomsterkrans ifrån https://www.boohoo.com/ här om dagen. Den har tydligen redan kommit så ska hämta ut paketet imorgon. Hihi! Kommer nog sitta fint i håret nästa vecka när jag ska på Putte i parken. 
 

Sommarjobb igen dåva

Skulle också säga att nu är sommarlovet slut. Skulle ha haft en sista ledig helg, men så ringde de idag. Frågade om jag vill jobba 10h imorgon, med storhelgs ob. Alltså, hur gärna man än vill så går det inte att säga nej. Fattar ni hur mycket pengar man säger nej till om man skulle säga nej? Fattar man det så förstår man varför jag var tvungen att säga ja. Så nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Godnatt!
 
 

Midsommar

Jaha då har man firat midsommar det här året också då. Det var trevligt. Trevligt som tusan faktiskt. Vi grillade, spelade spel, drack, pratade, skrattade, hade femkamp osv. Kunde inte ha blivit mer lyckat känner jag :)
 
Bara något alla ni kan ta med er är att: Hoppa inte säck om ni har en tubtoppsklänning! Den kommer förr eller senare att åka ner. // Från någon som vet
 
 
 
 
 

Pepp

Just nu är jag pepp på livet. Just nu vill jag pyssla. Jag vill sy om min jeans som jag haft liggande i typ tre månader, jag vill köpa grejer så jag kan göra mitt blommiga hårband, jag vill baka, jag vill gå på friskis och svettis, jag vill umgås, jag vill bada, jag vill göra ALLT. Är det då inte typiskt att jag skall iväg och jobba om 1,5h? haha. Man bah, bättre lycka nästa gång. Joråsåatte.

Magaluf

Sådär ja, en vecka i Magaluf avklarad eller vad man ska säga. Helt awesome har det varit. Sol, bad, fest, bakfyllor utan dess like, god mat, träffa Markus Schenkenberg, nattbad i havet, umgås med engelskmän och norskar, bli rånade av norskar osv.
Kameran med festbilder blev snodd så har bara lite badbilder :D hehe.

Tjabba tjena hallå

Alltsåååå, jag vet att jag är dålig på att blogga ju. Mene alltså. Är hemma i Säffle igen. Finns typ inget att göra. Men imorgon mina damer och herrar så åker jag till Magaluf där måsarna skrattar sig hesa...Kommer antagligen bli en legendarisk vecka med världens bästa Elin!

Det är över nu men jag kommer ihåg alla dagar med er

Jaha så var examen över! Examensdagen var underbar. Vi umgicks och chillade mest hela dagen. Var ute och åt nere på piren i Jönet också. Asmysigt.

Och nu sitter jag här på sängen hemma i lille Säffle! Ett fullpackat rum och tusen saker att packa upp! Haha jag orkar inte.