Utflykt och avsked

Glömmer ju för tusan att uppdatera här. Inge kul längre typ. Men aja. 
I helgen var jag och Elin i Örebro och var barnsliga på äventyrsbadet. Skitkul var det! Sedan var vi i Vingåker på outlet och köpte kakor. Typ. Hehe! Sedan bio. Myshelg helt enkelt. 
 
Annars är det sista veckan på sommarjobbet nu. 11 veckor senare liksom. Dör. Njuter varje sekund den här veckan bara för att jag vet att jag kommer sakna alla så mycket. Dem jag kommer sakna mest är nog mina sommarjobbsvikarievänner. Vi har setts för sista gången den här sommaren och det var trevligt. Vi får se när vi ses igen.
 
Kul inlägg. yey!
 
Har ju klippt av mig håret också.
 

Rastlös

Åh jag är så rastlös. VARFÖR BLIR JAG ALLTID STRAFFAD MED DET? 
Alltså, det är hemskt. Jag slutade jobba för 6h sedan och jag har suttit och trummat med fingrarna sedan dess typ. Tar mig för att göra en sak, är klar efter max en halvtimme och sedan tar det 2h att tänka ut vad jag ska göra härnäst. 
 
Har i alla fall målat lite.
 
och pysslat ihop en krans för att göra ett tackkort. 
 
 

...

Idag har jag gjort vad jag längtat efter hela sommaren att göra. INGENTING. Hehe. Tror seriöst inte att jag bara gjort ingenting sedan i maj eller något. Varenda lediga dag har jag prickat in en solig dag = ute aktiviteter. Idag har det varit mulet, regnat och varit ungefär 15 grader. LOVE IT. Bara en dag sådär. Jag har gått upp ur sängen för att gå på toaletten eller äta. Det är typ allt. Och pyjamas heeeeeeela dagen. Så jävla gött har det varit. Samlar massa energi till att jobba hela helgen, så vilan blir ju inte långvarig direkt. Men vad gör väl det...
 
Köpte mysigaste tröjan igår btw. Värsta kapet för den hade kostat 649kr, och jag köpte den för 100kr.
 

En bra dag

Idag har det varit en bra dag. Det var det inte igår. Men idag har jag ätit lunch med Lisa, sedan lurade hon med mig i alla affärer i hela stan och jag shoppade ju såklart. Hehe. Skor och en tröja. Nice! Efter det åkte vi ut till hennes sommarstuga och solade och badade. ASHÖGA vågor var det och vi blev som barn när vi slungades mellan dem. Hur kul som helst. Sen åkte vi hem till mig och lagade mat. Har så himla länge velat testa att göra matgifflar. Gjorde med brieost och salami och sen fetaost och skinka. Båda blev goda, men salamin och brieosten var godast :) 
 
 

En bra helg

Hade en bra helg tillsammans med bästis. Myspys med god mat och film på fredagen. Sol, bad och på kvällen festande med härligt sällskap. Börjar dock bli en dålig vana att vi inte kommer ut på krogen. Haha! Har hänt typ 5ggr bara de senaste månaderna. Illa. Jag hade en trevlig kväll i alla fall även ifall jag var vääääldigt seg på söndagen. Aja, smällar man får ta. Hehe!
 
 
 
 

sådär ja

Tänker mycket ikväll. Är inne i en jävulsk vecka där jag bara drömmer jobbiga drömmar och jag vaknar och är helt slut eller ledsen. Därför vill jag inte sova. Tänker på stora saker, typ som vad jag ska göra när jag blir stor, hur jag ska få en lägenhet, varför han inte hör av sig, varför han hör av sig, vad jag ska dricka på lördag när jag ska ut och vad jag ska ha på mig, hur jag ska få pengarna att räcka till så mycket saker som möjligt.
 
Har ju fullt upp så jag kommer nog inte sova än på ett tag!