chopp chopp

Är hemma i Säffle igen. Hihi! Kom hit igår och åker hem imorrn. Men innan dess ska det hinnas med att fira lite Valborg. Chill och grill på Hålvägen med fina vänner blir det!
Har även planerat att hinna med ett första maj dopp imorgon innan jag åker.

dagen

Haha, studiofotograferingen kändes som skolfotografering all over again. Det var det här liksom "Vänd lite på ansiktet, lite mer åt sidan, axeln lite mer åt mig, upp med hakan" haha. Men men, det var vääääääääldigt roligt. Höll på med reflexskärmar och grejer. Den studion kommer absolut att användas igen vill jag lova :)
Skolfoto för VT11 Grafisk Design och Webbutveckling?
Vi hoppade lite med ;) hehe

Studiofotografering

Vi ska ha studiofotografering idag... med Sveriges bästa fotograf. Kommer bli spännande med Sveriges bästa och sämsta fotograf i samma rum! haha. Närå, lite kan jag väl ta kort. Men det är det lilla det.

Uppsägning

Det här med att säga upp rummet är inte det lättaste. Ringer till växeln som kopplar mig till Jonas som har hand om det, men som inte svarar. Hamnar hos växeln igen som ger mig hans nummer, ringer senare, hamnar hos växeln ändå, får numret igen, ringer igen, han svarar fortfarande inte, utan jag hamnar hos någon Göran som inte har en aning om vem jag ska prata med utan hänvisar till växeln. Ringer till Tommy, som hänvisar till Jonas, som idag svarade, och hänvisade till Göran, som inte hade en aning. Enligt Jonas skulle jag skicka ett mail till Göran, samt skicka skriftligt. Mailade Göran som svarade att jag skulle skicka till Tommy... som ända från början hänvisade till Jonas som hänvisade till Göran som hänvisar till Tommy. Blir lite smått galen kan jag säga!

allt jag inte borde

Just nu känns det som om att jag gör allt jag inte borde göra. Egentligen borde jag sitta inlåst på mitt rum och plugga arslet av mig. Men det är så mycket trevligare att grilla och umgås med vänner ju. Hihi.
För övrigt så är jag sämst på att svara på sms just nu. Vet inte varför. Orkar inte? Men känn inte att jag dissar eller något...
Sedan sist men inte minst så tycker jag att ALLA(!!!!!!!!!!) ska gå in och spela världens bästa spel... gjort av mig såklart... KLICKA IN HÄR

Vardagen

Är tillbaka i Jönköping igen. Elin och jag roadtripade ner igår. Stannade på donken och åt mat, sen närmare Jönet så stannade vi och köpte glass. Niiiiiiice. Sen direkt till Maxi och handla mat, och sen grillning hela kvällen där. Bästa dagen.
Idag blire skola igen...
In the car :D
Grillning :)

Alltså

Så himla ovärt att titta på Big Brother när Rodney har åkt ut. Så känner jag. Sen känner jag mig själv också, så även om det är ovärt så kommer jag antagligen titta på alla avsnitt som är kvar ändå.

Hahahah

Det absolut roligaste igår var nog när jag skulle gå hem efter att ha varit på fest hos Josse. Det är ett lite scary område där Josse bor, och när jag går ute vid vägen så stannar en bil, nån ropar och frågar om jag vill ha skjuts hem. Jag får tunnelseende och blir asrädd och bara ropar nej, jättesurt.
Sen en minut senare får jag ett sms av Jocke "Det var som frågade dig om skjuts hem". SÅ HIMLA ROLIGT. Skrattade högt för mig själv där jag stod vid vägkanten. Han sa ju liksom inte att det var han när han stannade ens ju. Och jag vägrade ju kolla så det såg ju inte jag heller. Men sötjocke kom och hämtade mig och körde mig hem i alla fall, hihi.

påsk

När det är påsk känns det helt okej att äta kinder ägg till frukost. Hihi. Fick en dinosarie i ägget med:D
Min mamma och pappa är så snälla. Varje år gömmer de våra påskägg ute, för att de tycker det ser så roligt ut när vi springer runt i pyjamas ute i trädgården och letar. Fast... för 500kr och massa godis kan jag faktiskt de dem det nöjet.
Fick sötaste påsen med godis :D

Stökigt

Horisontell garderob är det bästa som finns! :D<3

Grymt

Hade en grymt trevlig kväll igår alltså. Var och vände upp och ner på hela Karlstad. Var så trevligt att träffa Ida med, typ första gången på snart ett år eller något. Eller iaf, sen i somras. Var väldigt kul på Blue Moon med, även om jag inte gillade musiken sådär enormt jättemycket. Men aja, hihi, dansade på ändå. Blev 20kr rikare, och en assnäll kille gav mig vatten, eftersom bartendrarna igonrerade mig totalt. Josse och jag var hemma vid typ halv fyra i natt, så är rätt sleten idag faktiskt.
Hihi, jag och Josse satt och tog massa bilder ^^ Enda bilderna jag tog igår, och det var innan vi börja festa liksom.
hade ny klänning på mig! :)

wft

Är det normalt att jag sittar och tittar på BB och blir hungrig? Haha. Seriöst. De äter så jävla mycket mat! Så himla gött.

Stekare

Har blivit en stekare de senaste dagarna. Ligger ute i solen hela dagarna. Så himla skönt är det. Dock verkar inte solen ta mycket alls. Sucks! Vill du bli brun ja vettni... fast att det bara är april. Hihi. Annars har jag inte gjort så mycket. Varit på Erikshjälpen och tittat på tavelramar. Lagat mat åt mamma och pappa. Diskat. Ja såntdärnt kul.

the queen of fucking everything

Älskar mig själv för att jag är så himla kvinnlig. Gick vid skogen på väg hem ifrån Josefine, kolsvart typ, och jag såg ingen människa på låååång väg. Sen var det ju såhär dåva att jag var väldigt mätt och hade druckit dricka, oså tänkte jag att jag skulle vara lika cool som Elin... och Homer. Så jag rapade ASHÖGT bara för att jag inte såg nån. Så svänger det plötsligt in en kille på vägen preeeecis när jag rapar. Så himla fail.

troll

Älskar att jag ser ut som ett troll. Men en lite bränd näsa! hahaha.

skor

HAHA, älskar att jag har handlat skor för 3500kr sedan jag blev medlem i Club Nilsongroup. Typ 1,5 år sedan? Ska tilläggas att jag bara har köpt skor på skopunkten och din sko då. De dyraste kostade 299kr! hahah. Ja herregud. Då undrar jag hur mycket jag har köpt skor för sammanlagt under 1,5år! hm...

Göteborg

Var ju i Göteborg hela dagen igår. Kul att få nya saker kände jag! hihi. Har världens bästa mamma som betalade allt åt mig också ju...
Fick bland annat ett par nya jeans, två klänningar, en vit/röd randig tröja... osv.
Fick detta också... Älskade den där lilla svarta toppen från Gina (köpte en vit med). Perfekta att ha under genomskinliga tröjor, eller under lite större linnen. Och cykelbyxor är ju modernt igen så... :D

Maj gad

Alltså, ni anar inte hur gärna jag vill testa det som de gör i klippet här nedan. Som tur är så ska de tydligen få sånt i Sunne till sommarn. Så lätt att jag ska dit...

Karlstad!

Var iväg till Karlstad igår för att se Evelinas slutproduktion. Var en väldigt bra musikal må jag säga. Hihi!
Var på stan ett tag med, önskade mig hela Karlstad ungefär. Fyller ju år om några veckor bara ju. Önskar mig som vanligt bara rosa. Rosa glas, rosa tallrikar, rosa slevar, rosa hushållsgrejer. Haha! Så himla roligt att få ju. Eftersom jag ska flytta så behöver jag det ju med. Niiiiiice. Moster från Motala är här med. Så har fått megagod mat i helgen.

lite friskare

Är lite friskare idag. Och framförallt mycket piggare. Lagade mat till mamma när hon kom hem på lunchen. Curry-kyckling-wook blev det. Och nu håller jag på att baka för fulla muggar. Hihi. Bakade kladdkaka först, och nu håller jag på att pillra ihop chokladmacarons. Får väl se hur det blir. Haha har liksom aldrig gjort det förut, så det kan ju gå hur som helst. Hoppas de kommer se lika goda ut som på bilden nedan...

som sagt

Har som sagt inga vänner, och dessutom är jag sjuk, men jag har varit årets dotter istället och diskat, hjälpt mamma att handla, skurat och dammsugit och hjälpt till med maten. Ja herregud! Jag är väl en pärla om något. Imorgon har jag tvingade dem att grilla!

Back in town

Pappa hämtade mig i Jönköping igår eftermiddag, så vi käkade och sen åkte vi hem. Kom hem rätt tidigt med så det var dretskönt :D haha!
Insåg precis att jag inte har några vänner i Säffle för tillfället. Så himla sorgligt vettni. Haha! Alla har flytt stan. Lisa är på Island, Josse är för tillfället i London. Alla andra pluggar eller bor på annan ort. Som jag då, fast nu är jag ju hemma, då kan alla andra komma hem med. Punkt slut.

Packar

Håller på att packa resväskan för 1,5 vecka hemma i de värmländska skogarna! Ska bli skönt att komma hem litegranna. Fast åker inte förrns imorrnkväll då, men ändå! Sen när jag kommer tillbaka är det typ bara 5 veckor kvar så är det sommarlov sen. Får man ens säga att man har sommarlov när man går på högskola? Jag är i alla fall ledig från skolan i 3 månader. Så känns bra. Hihi!

hihi <3

Glider runt och är allmänt mysig i min nya onepiece som kom idag <3! Hade ju beställt en rosa med vita muddar och vit luva... men fick en helrosa! Vilket gjorde mig ännu mer lycklig än jag redan var. Hihi! Ville egentligen ha en helrosa, men de sa att de inte skulle få in det nått mer, men tydligen! haha.

Glassigt

Varmaste dagen idag ju. Synd att jag är så jävla förkyld och inte orkar med vädret. Gick och köpte glass med Elin och Bitchi, sen gick vi ut och satte oss på piren och solade. Så himla varmt. 19 grader visade termometern på. Blev dock jävligt sleten av det, så nu blir det väl sängen antar jag.

Myspys

Vem ska trösta knyttet?

Känns som om att jag aldrig har varit såhär dålig som jag är nu. Känner mig inte sjuk. Bara vääääldigt klen. Benen och kroppen vill liksom inte riktigt lyfta mig, och huvudet faller till golvet. Är egentligen dunderförkyld, men för första gången någonsin så behöver jag inte använda nässpray än? Alltså va liksom?
Blir tre timmars föreläsning i flash idag. Sedan grupparbete. Får väl se hur länge jag orkar. Förhoppningsvis känns det bättre när jag har vaknat till lite :)

Snart, snart...

Om lite mindre än en timme ska jag traska iväg till stationen och möta Sanna! Awsome. Fått lägenhet och Sanna kommer på samma dag. Finns nog inget som kunde göra min dag bättre...! hihi.
Ska kolla Talang sen med. De är ju i Jönköping idag, och som ni kanske minns så var vi där och satt i publiken. Vill ju se om man hamnar med i TV dåva! haha.

Wiiiiiiiiiiiiiiie

Är typ lyckligaste tjejen i världen just nu. Lägenheten blev miiiiin! Så från och med 1 juli säger jag hejdå till mitt korridorsrum på Bredgränd 5, och flyttar till en alldeles egen liten lägenhet på Kungsgatan 8c! Jag kan liksom inte bo närmare skolan utan att faktiskt bo på skolan typ ju. Kommer bo där den lille blå pricken är på bilden nedan
(och för er som inte vet, så går jag i skolan vid den stora vita/oranga byggnaden som ser ut som en nyckel)
KOMMER BLI SÅ HIMLA BRA!

Glass

NÄR jag får ett eget kök och en större frys så ska jag alltid ha glass hemma. Inte just för att glass typ är det godaste som finns, utan för att det hade varit väldigt gött just nu, för jag har lite ont i halsen! hehe. Och det är just vid sånnahärna tillfällen som man vill ha glass. Det blir så lent i halsen när man äter glass.
Som det är just nu skulle dock ett glasspaket ta halva min frys...

btw

Önskar btw att vi hade mindre i skolan just nu, så att jag och Elin kunde ha hockeykvällar tillsammans! Det vore det. Grejen är ju den att vi har blivit så gamla så att sitta och titta på hockey till klockan tio är alldeles för länge...
Dock ska jag försöka hålla mig vaken hela hockeyn idag. Heeeeja Färjestad!
bild ifrån Guldfesten på torget i Karlstad för två år sedan...

foto

Efter att ha lagt 8 timmar på en fotolabb så blev vi äntligen klara idag. Haha! Skrev en lång rapport som tog typ lika lång tid att göra som att ta bilderna ju. Dock gav det resultat rätt snabbt och vi blev godkända. Så det är ju skönt det i all fall. Hihi! Blev 8 timmar i skolan idag, vilket betyder att jag är rätt trött i huvudet idag med... så blir mat och sen krypa ner i sängen med en gång tror jag minsann. Imorgon kommer Sanna <3
Haha, en av bilderna vi tog... som inte hörde till uppgiften! ;)
Isabelle... en bild som vi tog till uppgiften! :)

Trött

Alltså, om jag någon gång har sagt att jag är trött i huvudet så är det inget emot vad jag är nu. Först Flashuppgift i 4 timmar. Typ, 30min lunch, sen 4 timmar fotouppgift, lite fika samtidigt, och sen Gränssnittslab i 3,5 timmar. SÅ HIMLA TRÖTT ÄR JAG.
12 timmar i skolan var det vääääldigt länge sedan jag var... tror aldrig det har hänt när jag tänker efter. Hann bara klart med en Flashuppgiften med. Så det är ju lite drygt!

HOPPAS

Håller verkligen alla tummar för att den ena av lägenheterna idag blir min. Verkade rätt nice att bo där måste jag säga. Gillar att det var äldreboende på 4 våningar. Det betyder att det finns personal där dygnet runt. Awsome för mig som är mörkrädd. Dessutom kanske det kan betyda jobbmöjlighet? Man vet aldrig. Haha! Det jag gillade mindre var att det var typ 15 grader varmt där inne på vintern. Tur att jag har köpt mig en onepiece. Hihi! Nä men ska inte hoppas på för mycket. Kanske är någon annan som får den.

Så himla abitiösa

Börjar egentligen inte förrns klockan 13.00 idag. Men eftersom vi är så ambitiösa så ska vi faktiskt till skolan vid 10 för att fortsätta jobba med vår webbsida. Har kommit riktigt långt, så det är kul liksom. Efter föreläsningen sen blir det ju som sagt att kolla på en lägenhet. Lääängtar som bara den. Hihi. Fast längtar mer till jag får reda på om jag får nån eller ej.

Iiiiih

Imorrn ska jag på visning på två lägenheter! Så himla lycklig tjej. Har redan en personlig favorit, men vi får la se om jag har det efter visningarna också. Haha! VIIIIILL ha. Stod att det var flera som skulle gå på visning, men får hoppas att jag står på tur för lägenhet alltså.

matblogg

Jag, Elin och Isabelle gjorde Amerikanska pannkakor nu i eftermiddags. Så himla gott var det! Har åte så möe god mat nu idag så man skulle kunna tro att jag är kock liksom. haha! Fast iofs var det Elin som stekte pannkakorna.

Pasta

Har aldrig gillat pasta egentligen. Kommer bara ihåg en gång i hela mitt liv som jag verkligen gillade pasta, och det var veckan vi var i Italien. Men nu mina vänner äter jag det typ hela tiden. Pastan är min nya potatis. Även ifall den riktiga potatisen är godare.
Men men , det jag egentligen vill komma till är att jag gjorde den godaste pastasåsen nyss. Räkor, cocktailtomater, champinjoner, morot, vitlöksklyftor, grädde, chilisås och lite kryddor.
Ja jag är väl en kock om något i all fall...

Det går bra nu

Bränner allt idag. Brände lakan och örngott i torktumlaren, brände en färdigrätt i ugnen, och brände två påsar popcorn i micron.
Ser ut som bajsfläckar... men det är bränt... det till och med luktar bränt!
F.A.I.L!!!!!

yo yo yo

Har städat idag. Gick väldigt snabbt faktiskt. Dock har det gått sämre med tvättningen. Haha! Någon har inte tagit ut sin tvätt ur tvättmaskinen på två dagar. Torkskåpet är fullt och kan inte hänga kläderna någonstans, så kläderna hänger överallt i rummet. Dessutom så förstörde torktumlaren ett av mina lakan och mitt favorit örngott :( Sånt suger verkligen.

Supersvarare

HAHA, jag har blivit supersvarare på 118100!
Så, nu gäller det banne mig att svara på frågor. Tänkte det bara "Shiiiiiiit vad allmänbildad jag kommer att bli!" fattar ni eller? Har bara svarat på frågor i 20 minuter och har redan lärt mig ett nytt ord. Självklart fick jag en fråga om en sjukdom...bäst på att leta fakta om sjukdomar! Att vara läkare är lite utav en dold talang sådär.

Goddag hej trött

Har varit längsta veckan, och idag har nog varit veckans hittills längsta dag. Programmering från 07.40 - 13.00! Med endast en kort paus för att kissa. Haha! Dock var det kul idag. Labben var skitsvår och är inte ens klar med den. Krävs nog 6 timmar till skulle jag tro. MEN, vi klarade nästan allt själv, med endast lite handledning och lite google. CSS <3
När klockan var tre var jag så trött att jag trodde klockan var typ sju eller något. Sucks! haha. Har spenderat kvällen med god mat, Så ska det låta och ja ni vet... fredagskväll helt enkelt.