Affro dans

Haha jag och Elin var på Afrikansk dans idag på friskis. Alltså, det kan ha varit en roligaste träningen jag har varit på någonsin. Så himla roligt var det, och jobbigt. Haha! Känner att allt jag gör den här veckan "är så himla roligt". Lättroad tjej.

Sitter iaf ute i köket nu och försöker ta tag i lite photoshopuppgifter som ska vara inne i helgen. Köket är väldigt tomt idag också. Hela korridoren är väldigt tom idag. Haha, var är alla?


De har för övrigt ställt in en soffa i köket också, asskönt!

Våldsam

Jag vet inte hur jag sover alltså. Igår vaknade jag med ett sår vid näsan, och idag vaknade jag med ett sår på hakan. Jag tror jag är arg inombords över något. Jag kan bara inte komma på vad. Haha!
När mammi och pappi var här i helgen så hade jag svärt och hölle på under natten, och nu har jag börjat riva mig själv. Hm... haha!


Fint sår på hakan va? Haha! eller sår och sår... ett fint öppet sår!


Kanonis kväll

Har haft en otroligt rolig kväll tillsammans med Elin, Anna och Isabelle. Vi var hemma hos Elin i hennes nya lägenhet. MYCKET bättre än hennes andra! haha. Vi har ätit pizza, spelat Wii, vi har sett idol och skrattat ihjäl oss flera gånger om. Så himla trött i huvudet efter allt skratt. Har verkligen haft superkul.

Kallt

Det är tydligen så att det är allmänt kallt i Jönköping, typ hela tiden. Alltså, verkligen hela tiden. Igår frös jag som sagt arslet av mig, och det är bara slutet av september. Säger som någon sa igår
- Om det här är "slutet av sommaren" hur ska det då bli i vinter.
Och jag som är så frösen av mig också. Jag får nog gå i ide för att detta ska funka. Som tur är har jag det varmt och skönt inne på mitt rum i alla fall.


Använder liksom halsduk och vantar redan!! Och det har nog aldrig hänt såhär tidigt.


Dölja sitt ursprung

Vet inte vad jag föredrar, rosa träningskläder med spets och rosetter eller dessa:Nu vet ju alla på friskis att jag är ifrån Säffle liksom. Haha! Kan i och för sig vara bra. För i fall någon skulle ha svårt att förstå vad jag säger, då vet de att det är för att jag är värmlänning! hehe.

meeeen

Kul att vi stod och frös arslet av oss ute i två timmar för att köpa biljetter till rocksittningen. Och när det var typ fem personer framför oss så säger de "Biljetterna är slut". Haha! Jäla oflyt hela tiin.

Det är säkert bara för att jag hade en sådan tur med virusprogrammet igår vettni. Det är liksom så lång min tur räcker. Haha! Aja...

Har tränat idag i alla fall. Och köpt träningsskor! Haha, skor skor skor.

cha cha

Haha börjar ju egentligen ett idag då va. Eller ja, vi ska jobba med projektet vid ett. MEN eftersom det säljs biljetter till Hårdrockssittnignen nästa vecka så måste vi var där och köa vid elva. Vilket kanske suger liiiiiite. Men aja.

Har ju matteprov idag med. Haha, eller alltså vi har fått 10 uppgifter, av dem tio kommer han plocka ut fem och ha med på provet, fast ändra siffror. Måste ha 4/5 rätt för att bli godkänd. Och eftersom jag är kungen av slarvfel så får vi väl se hur det går :)


jävlavirusfittskitfanskap

Mitt virusprogram gick ut, dagen efter hade jag virus! SÅKLART. Alla dessa jävla virus hela tiden. Hatar dem. Och vem har råd att lägga 900kr på ett virusprogram när man är student och lever på csn-bidrag? INTE jag. Eller ja, det är i alla fall inte det jag vill lägga pengarna på.

Men som en uppenbarelse av Gud, när jag var på Elgiganten idag så låg de där i en korg. Virusprogram för 199kr <3 Köpte ju såklart. Mamma tyckte att jag ska prata med pappa om det. Och kanske köpa lite fler, hehehe! Pappis? Call me!

HAHA, jag, Elin och Isabelle spenderade för övrigt ungefär 1 timme inne på elgiganten förut. Sammanlagt spenderade vi två timmar inne på Elgiganten, Siba och OnOff! Så himla roligt. Är helt trött.


Varnar igen för det här viruset som tycks vilja lura mig flera gånger i månaden. Men icke sa nicke, en gång och aldrig mer :) hehe. När denna kommer upp, tryck bara på kryss!!! Gå inte med på någon virusscanning eller något. Haha, fööööööööööööööör då får du virus.

Så hurtiga

Här sitter jag helt död på sängen och ögonen håller på att gå i kors hela tiden. Ute i köket steks det pannkakor! De är så himla hurtiga på det här stället alltså. Haha! För mig dröjer det ungefär 1 timme efter att jag har vaknat innan jag kan ens prata med någon och frukost ska vi väl inte tala om. Frukost äts bäst efter 12.00. Så äre bara!

Och skolan idag. Vetproj heeeeeeeeeeela dagen. Och äre något som inte är så speciellt kul, så äre vetproj. Då pratar jag hellre med folk på morgonen OCH äter pannkakor!

Föräldrar!

Min mamma och pappa fick komma hit i helgen av 6 anledningar:

1. För att bjuda på mat!
2. För att fylla min kyl, frys och mitt skafferi.
3. För att fylla garderoben med lite nya saker.
4. För att laga toalettdörren! (jag kan äntligen gå på toa utan att vara rädd för att bli inlåst)
5. För att rensa avloppet i duschen.
6. För att det var min tur att städa toaletten den här veckan.

Såå... de är välkomna om några veckor igen!


Japp, städning var det här ja! hehehehe

Mobilt bredband

Sitter i bilen påväg mot Motala nu. Haha! Pappa hade med sig mitt mobila bredband som äntligen har kommit nu. Tog typ bara ett år att tjata till sig ett nytt modem som inte krånglar. Kanonis! Nä, men nu har jag fått det i alla fall så nu kan jag komma åt internet var jag än är. Sånadär bekvämlighet som vi har i I-länder vettni.


Fredag <3

Idag är en JOBBIG dag. Haha! Bara det att man börjar klockan åtta innebär att dagen automatiskt blir jobbig. Att jag dessutom har matte 8-12 är också sjukt jobbigt. haha! Nä, men när vi får jobba på matten äre rätt kul ändå. Avslutar dagen med Grafisk design.

Sen hämtar mammi och pappi mig och vi ska åka till Motala osv och hälsa på släkt och vänner. Kommer nog bli en trevligt helg tror jag :)

Men vilket liv

Haha, skulle egentligen ha tränat nu ikväll. Men eftersom min träningskompis ska flytta imorgon så var hon tvungen att packa. Så helt plötsligt fick jag flera timmar över till att göra något. Kom inte på något speciellt, så jag satte mig och började på lite skoluppgifter. Haha! Eller ja, struntade i matten (som jag har prov i på tisdag) och tog Photoshop uppgiften (som ska vara inne om en vecka). HAHA, dock tror jag att jag spårade ur lite. Hm! Får nog göra om.


Min nya kärlek

HAHA, vet inte hur många gånger jag har sagt detta sedan jag flyttade till Jönköping:
- JAG HAR HITTAT EN NY KÄRLEK!
Måste ha sagt det minst 100ggr på en månad. SÅ JAAAAAAAAA, jag är lättflirtad!

Men efter alla om och men så finns det faktiskt en kille i IDOL som det faktiskt är värt att titta på denna säsongen. Haha! Andreas Weise. Han är väl en solstråle om något? Och så söt så!

Annars så har jag och Elin åte tacos och så ikväll. Jättetrevligt!


Taco piknik på golvet! hehe


Soft dag

Började 10 idag. Helt okej tid, men ändå några timmar för tidigt tycker ju jag då. Jag är ju så trött på morgonen så jag vet inte var jag ska ta vägen. Hade bara lite matte idag. Känns inte då lovande inför provet vi ska ha på tisdag men aaaaaaaaaaaaah.

Slutade halv tolv och då stack jag och Elin till Friskis och Svettis och tränade lite. Så himla skönt. Roligt pass var det också. Skäms lite över mina "träningskläder" dock. Haha! har inga här än. Så jag hoppar runt i mina tröjor med spets och grejer. Alla andra har värsta proffskläderna. Buhu. Haha.

Tvättat har jag gjort idag med. Gud vad man hinner med saker bara man vill!


Dörrjävel

Haha alltså med tanke på vad min dörr har kostat mig så borde jag nästan ha en guld dörr.

För det första så vill de ju att jag ska betala 1000kr för att de kom och låste upp dörren när jag hade låst ut mig för ungefär en vecka sedan. TUSEN KRONOR. Fattar ni hur jävla mycket det är för att den man skulle sätta sig i bilen, komma hit och låsa upp dörren.

För det andra så kostar det tydligen 500kr att få en extranyckel. 500kr för en enda nyckel. Hur sjukt är inte det då? Hon i telefonen bara:
- Vill du betala det?
- Alltså, chansen att jag låser ut mig igen är 100%. Så jag MÅSTE ha en extra nyckel. OCH då har jag har väl inge val?
- eeehehe, naej....


BARA FÖR ATT JAG HAR FÅTT DEN SÄMSTA DÖRREN I KORRIDOREN SOM MAN MÅSTE LÅSA UPP TVÅ GÅNGER FÖR ATT DEN SKA VARA ÖPPEN! HAAAAAAAAAAAATART.

Dock äre väl inte alla som skämmer bort dig dörr så mycket och bara sådär lägger 1500kr på den.


Här har ni dörren. Hatar den!

filmaffischSkulle ni se denna filmen?

Nina, nina

HAHAHA, jag döööööööööööör åt Lite Sällskap!!!

Nina: Du skulle inte vilja var någon som Robert De Niro?
Han: Naej jag är inte en sån tuff kille...
Nina: Men om du bara får önska vem du skulle vilja byta med då, kanske Robert De Niro?
Han: Om jag skulle välja någon lite tuffare så kanske...
Nina: Ja, kanske Robert De Niro?
Han: Jaa, Robert De Niro är ju rätt tuff...
Nina: Vad kul att du nämner Robert De Niro för han är en av mina favoriter!

ALLTSÅ!!! HAHAHAHAHAHHAHAH

Haha men vafan!

Stod ute i köket och lagade mat, kände mig asduktig. Så kommer en av killarna och bara:
- Hehe, när jag gör sådär så tycker de andra att jag är konstig!Kort sagt, jag ska alltså aldrig mer steka strips när någon ser!!!
Man vill ju inte vara konstig liksom!! hahaha

Lämnar säffle och hålvägen 4 igen och börj...

dsc03516 (MMS)

Lämnar säffle och hålvägen 4 igen och börjar min resa mot jönköping. Haha. En jävligt lång resa. Kommer inte vara framme förrns vid 16.00!!! Dock blir det 40min väntetid i karlstad. Blir väl lite skönt. Sen går ju elin på bussen kort efter det. Så det blir bra! Älskar frästen busschauffören på bussen till karlstad. Jag bara: - ungdom, karlstad... Och så har jag ett sånthär värdekort. - vi tar skolungdom! - Hehe, men jag är över 20! - men skolungdom är billigare. Så vi tar det! Assnäll! Så jag sparade 30kr på det. Eller ja, pappa sparade 30kr på det.


Nu tillbaka till vanligheterna

Orkar inte skriva om valet mer. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ... tillbaka till mina i-landsproblem.
Jag har varit på väg att ramla ur sängen två nätter i rad. Azzå guuuuuuuud vad jobbigt det är med nya madrasser. Haha! För det första så sover jag ju i en säng här hemma. Så den är hela 30cm mindre än min vanliga säng, och dessutom så går madrassen uppåt i mitten och nedåt på sidorna. Alltså ramlar man ur sängen. Asjobbigt.

Men just nu känns det som om att jag ligger stadigt!


Hm

Ja den här helgen blev ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Lite synd. Fick i alla fall umgås med min familj. Och de hade inge val. De var tvugna att umgås med mig. Haha.

Var och röstade idag och älskar att jag betraktas som "känd" så jag behövde inte visa legitimation. HAHA! Kändis-Jossi liksom. Kan ha något med efternamnet att göra, och att Säffle inte är så stort.

Nu blir det dusch, och sen valvaka.
Och varenda gång jag läser ordet "valvaka" så tänker jag på "waka waka"

MEN hahahaha

Knarkar ju tabletter för tillfället dåva. Hon på apoteket sa att jag inte ska ta rinexin tillsammans med kaffe på kvällen ( för det hade jag ju verkligen tänkt att göra liksom ) för då kan man få en kick och ha jättesvårt att sova. Haha! Det var lite som att säga till ett barn att inte titta i skåpet för där finns det massa presenter. Man har inte tänkt på det innan, men när man har fått reda på det så vill man inget hellre. Alltså, sova vill jag ju. Men vill ju ha kicken! haha. Kanske får testa imorgon morgon.


Döende tjej

Har så förbannat jävla ont i halsen så jag tror jag dör. Hostar och slemmar och har mig. BLÄÄÄÄÄH! O jag bara berättade för alla att jag har stämbandsinfektion OCH halsfluss!!! HAHA. Skoja! Kul att typ ingen förstår skämtet.
Satt i tre evigheter på jourmottagningen och jag har väl någon bakterie i kroppen. Så fick lite kåvepenin och renexin. Och jag är ju ett sånt jäkla proffs på sjukdommar, så jag bad ju om renexinen själv och allt. Haha! Nä men nu äntligen ska väl den här skiten släppa och jag ska bli lite piggare.

Tur i oturen att jag är hemma i Säffle så mammi och pappi kan ta hand om mig.


Hoppsansa!

"Röstade" i valet på facebook förut. Är ju inte på riktigt, men kul att se liksom hur andra har röstat. Höll dock på att sätta i halsen...


 
Sverigedemokraterna ligger alltså på tredje plats!!!! Hur skrämmande är inte det? De har endast ca. 3% mindre röster än vad Socialdemokraterna har. Och då är det ungefär 210 000 personer som har röstat, 35 700 som har röstat på SD!!! Och alla dessa är över 18 så ja... SD har åtminstone så många röster i valet på söndag. FYFAN!

Ni som inte har tänkt att rösta på SD, det är jätteviktigt att ni går och röstar på söndag, eller tidigare. Så att de andra partierna får fler röster. Enligt mig vore det katastrof om SD kommer in i riksdagen!!!

HAHA, säger ju att jag har blivit så himla seriös!!! Pratar politik hela tiden.
Nu blire lite taco rester!


Men saknar

Haha saknar lite att sitta på textkommunikationen på fredagar och att typ hela klassen sjunger "Nu äre fredagsmys", eller "Ja då ses vi på lördag". Det var så mysigt. Jag saknar min gamla klass också för den delen. Min nya är så...stor! Haha. Typ 85st liksom. Men jag gillarn! Det ska vi inte sticka under stolen med minsan. Haha!

Hoppa på bussen och åker till Värmland över helgen i alla fall. Ska bli kul att träffa alla igen. Träffa familjen. Haha! Har aldrig varit ifrån min familj i fyra veckor!!!! Och hem till mitt rum. Sova med sängen åt rätt håll <3 haha.

Nä det ska bli skönt att komma hem lite minsan!

Åtta, en fredag

Dunderförkyld igen. Fast den här gången har det satt sig mer i halsen. Skit också! haha.
Ska springa in på apoteket sen efter skolan och köpa lite halstabletter. Dyra jävlar är det också vettni. Menmen, får väl blunda för priset.

Ska ha matte idag igen. Tredje gången den här veckan. Kommer ju bli riktigt smart tillslut av det här. Haha! Nä men det är nog rätt soft. Slutar ju vid tio! Tror jag?

Politik

Alltså, jag är inte helt insatt i politiken och är inte helt säker på att jag röstar rätt i valet på söndag. Dock vet jag vad jag INTE ska rösta på. Och det är alliansen! Fy säger jag bara. Jag sitter här och skrattar åt dem på debatten just nu när de diskuterar skolfrågan. En fråga jag verkligen brinner för just nu. Blir så arg.

De säger att de tycker att det ska finnas yrkesutbildningar på gymnasiet, där det inte ska vara så mycket teoretiskt. Eftersom 17 åringar kan vara väldigt skoltrötta! De tycker alltså inte att man ska "tvingas" att läsa de ämnena man behöver för att gå högskolekompetens. Eftersom det är många som blir underkända och då hoppar av gymnasiet...

Grejen är den att det är ju alliansen också dessutom som har infört det här nya med konvux. Att läser man upp betyg/läser till betyg på konvux nu så hamnar man i en annan intagningsgrupp, där man inte alls har samma chans att komma in på det man söker. Så om jag inte visste att jag ville bli ekonom när jag var 17 år och sökte till Media så får jag sota för det när jag är 20 och inser att jag inte har fått med mig Matte C. Eftersom jag måste läsa till den kursen på konvux och då har typ ingen chans alls att komma in.

Och om det är som de säger att många är skoltrötta under gymnasiet. Och att det är mycket som kan hända. Det kan vara jobbigt i familjen, det kan vara att man hanmar i fel kompiskrets och helt enkelt bara hamnar fel eller vad som helst. Då får man ingen andra chans. Eftersom att läser man upp betygen så har man fortfarande mindre chans än andra att komma in. Och eftersom de vill ta bort det där med högskolekompetens på gymnasiet så kan man ju inte direkt ändra sig senare heller. Säg att man pluggar till snickare, och efter 5 år inser man att det hade varit roligare att vara Grafisk Designer. Då kan du inte gå direkt och plugga vidare eftersom du inte har kompetensen som krävs.

Sen så var det en som tipsade mig om att titta på ett klipp där
Stellan Skarsgård pratar. Titta på det säger jag bara. Så säger han allt man behöver veta om privatiseringen!!!! Lite skrämmande är det.

Dessutom så var det en ifrån Moderaterna med den fula tröjan "Sverige jobbar" som kom fram till oss i skolan. Hon tyckte att det var jättebra att unga får jobb, och tjänar mindre. OKEJ!  Är inte vi lika mycket värda som någon äldre. Vi har möjligtvis inte samma erfarenheter och så som en äldre. Sen är det självklart att man ska jobba sig uppåt i ett företag. Men då ska det inte handla om ålder. Har jag EXAKT samma arbetsuppgifter som någon annan så ska det inte vara min ålder som avgör att jag ska tjäna hälften av vad den andre gör. Dessutom är det upp till 26 som de vill att man ska jobba billigare. När man är 26 år, har man inte typ börjat skaffa familj då? Börjat stabilisera sig, kanske skaffa hus, köpa bil... hur ska man göra det när man jobbar billigare?

SERIÖS TJEJ!! haha. Nä, röd/gröna ska man rösta på, på söndag! det är då ett som är säkert.

Pappa <3

HAHAHAHAHA sitter här och dör av skratt åt något mamma skrev på facebok nyss:HAHAHA ALLTSÅ!!!!
Pappa skulle köpa bil osså köpte han en cykel. HAHAHAHA!!!

Mammas bil kröp av sig självt till skroten förra veckan. Så antar att det var till mamma han skulle köpa en bil! Men de ble en cykel. HAHAHAHA! Nu kan ju mamma i allafall cykla till jobbet. Det är ju kanonbra! HAHAHA!!!

ros tavlor

Hehe, vet att jag skrev för länge sen att jag hade hittat rosor som jag ville ha som tavlor. Dock var det lite för dålig upplösning på dessa bilder. Så min pappa köpte rosor och så tog han kort på dem. Så nu har jag tittat igenom och plockat ut bilder som jag vill ha som tavlor:


Dessa tre vill jag ha 50x70cm/bild. Och i rosa ramar från ikea!!! (Y)


Och denna vill jag nog ha i hallen tror jag. Fyrkantig liksom. Tror det blir mysigt.

Bara att vänta på svar från Rickard nu, och se om det funkar med domma bilderna!

Den där borren

Alltså det här ombygget kommer att ge mig en hjärtattack i sömnen!!! De började borra halv sju imorse. Jag vaknade med ett ryck men trodde att jag fortfarande drömde. För det lät verkligen som om någon höll en borr precis bredvid huvudet på mig. Haha! DÖööööööööööööör!

Aja, torsdag idag. Och matte i skolan :( :( :( Vill inte!
För ett år sen bara "Guuuud vad skönt, jag kommer aldrig mer i hela mitt liv ha matte!" åsså har jag det ;PpPPpPp

Snyggatjejer.se

Var ute och prommenderade lite med Sofie. Följde med henne och lämnade CV på ett café. Sen gick vi till hemköp och köpte sallad, och gick hem och tittade på Halv åtta hos mig, följt av Idol och Utfrågningen. Diskuterade lite politik vettni. Vuxna människor emellan. Hihi. Nä...

Var lite kul i köket förut med. Vi skulle hämta bestick...
Kille: Ska ni till Akademien ikväll eller?
Jag: haha, näää...
Kille: Tänkte bara för att ni var så uppklädda!
Jag: haha, jaha...
Sofie: Vi ser ut såhär!

Haha ja, det är sånna vi är. Allmänt snygga helt enkelt. Och ändå hade jag på mig samma kläder som jag hade i skolan idag liksom. hehe!

Bästa veckan!!! <3

Älskar att alla serier börjar den här veckan... MASSA ATT SE PÅ!
True Blood på måndagar (har varit hela sommarn iofs), Gossip Girl & 90210 på tisdagar och One tree hill på onsdagar. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Vill se One tree hill nu. Men får vänta till ikväll. Hehe. Undra om Vampire Diaries börjar denna veckan med? aaaaaaaaaah. Flummigt. Men jag älskar verkligen serier. Haha!!!

NU SKA JAG GÖRA MIG I ORDNING OCH GÅ TILL SKOLAN!! YEY.


HAHAHA

Kille 1: Alltså, har du bara rosa kläder Josefine?
Jag: Eeh, hehe, typ?
Kille 2: Nä men du hade ju vitt på dig någon dag här också...

SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTA! Kommer ihåg vad jag har på mig.

Börjar känna mig rikigt hemma i korridoren faktiskt. Trivs ju! Så längtan efter att bo i eget har dämpats något. Det är nog mycket läget som gör det också. Mitt i smeten liksom. Att jag bor med maaaaaaaaaaassa killar kan ju ha ett finger med i spelet också... Eller? he he he.

00.00 *önskar mig något*

Godnatt!


I skolan


Först gjorde vi lite photoshopuppgifter idag... Passade liksom på att göra hemuppgifter när vi ändå var i skolan :)


Sen flippade vi ur!!! Mest Elin som tog en stänkare till frukost.


hahahah ;D Förlåt...

Sooooofticsh

Haha har iprincip haft rast sedan klockan 8 imorse. Visade sig ju att vi inte behövde åka till skolan idag. Heheh. Asjobbigt! Så nu har vi väl matte snart. Mattediskret. NIIIIIIIIIIIICE! NOT.

Regnar idag och blåser och är allmänt trist. Haha! Hela dagen är trist ju!!!

Ska till Friskis&Svettis sen. Och sola...

bläääääääh

Börjar sådär sjukt galet tidigt idag igen. Dör typ för att jag är så trött. Men aja, jag kommer väl piggna till när jag väl är på skolan också antar jag.

Grädden på moset

Har precis startat den fjärde tvättmaskinen för idag (hoppas du blir stolt nu mamma). Nu jäklar är jag på G. Haha! Har aldrig tvättat mina kläder förut. Har inte haft orken att lära mig hur man gör. Men efter tre veckor i Jönköping med nollning och grejer så var jag tvungen. Hade egentligen tänkt att ta med allt hem i helgen. hehehehe! Men nu tvättade jag här istället. Har fortfarande tre-fyra maskiner kvar dock. Känns lite jobbigt. Men får väl fortsätta imorrn. Haha!


Ica-Lisa borde bli stolt

Haha, skaffade ICA-kort idag, OCH busskort. Skaffade hemköp-kort i lördags! Nu har jag snart alla kort jag behöver. Förutom pappas kreditkort då förstås! Haha. nä skoja. Har det redan. Nejdå!

Nä men seriöst, vad vuxna saker jag gör hela tiden. Får ont i huvudet. Ska bli gött att komma hem till helgen. DET betalar pappa i alla fall. Haha!


ny dörr

Haha försöker förtvivlat få tag i någon som kan bestämma om min dörr får bytas ut eller inte. Försöker få tag i någon som ska besluta om jag får göra/kan få extranycklar eller inte. Dessutom betalar jag räkningar och äter frukost och bäddar rent i sängen. Vill få så mycket gjort på så lite tid... haha!


haha!!!

I lördags när jag och Sanna stod i köket så kommer en kille och bara
- Josefine, har du börjat med lite mer avancerad matlagning, eller är det färdigrätter som gäller fortfarande!!
HAHA WTF? Höll på att dö. Måste bli bättre alltså. Ska laga mat varje dag nu. Eller ja, om dörren kostar 1000kr så får jag nog gå ut och leta mask...mums!

Kul att det är samma kille som har bjudit på bullar, kakor och igår hembakat bröd. Kommer aldrig komma upp i hans nivå ju... :(

Gårkvällen

Jag, Sanna och Sofie hade förför fest hos mig, drog på förfest någonstans där det bara var ekonomer och alla pratade engelska, utom jag som pratade svengelska med värmländsk dialekt. Förstås!  
- Are you också going dit eller?

Skakade rumpa på Centrum senare på kvällen sen. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiice!


Förförfest med kakor:D


:)


Men söta familjen Gustafsson

Blir så bortskämd av familjen Gustafsson. Sanna kom där i fredags och hade hela resväskan full men presenter. Från alla liksom. Haha! Och sen lämnade hon resväskan.


Fick en rosa spargris av Sannas mamma och syster! ASSÖT!! Rätt stor också. Så nu står han där på golvet bredvid blomman och man vill bara gå fram och klappa den. NÄSTAN som en igelkott iaf...


Av Sanna fick jag en rosa liten glass skål tror jag det är ? med ballerina kladdis! <3


Och så lite sprit på det...


Av Sannas syter fick jag två rosa glas också. De skulle egentligen ha dem på loppisen på IKEA, men så fick jag dem istället :D


HAHA och det bästa!!! En liten kruka som det står Jönköping på. De hade hittat den i stugan och så fick jag den. Blir så full i skratt när jag ser den stå i fönstret alltså. Folk kommer tro att jag har varit och köpt den i en suvenirshopp eller något. Haha! Ska säga att jag har målat den själv ;)


UTELÅST

Min dörr på rummet här är en sådan dörr som man måste ändra en liten plupp på sidan på dörren. Så att den inte är låst. Så den går alltså i lås av sig själv om man inte gör detta. Blev så förut. En timme innan Sanna skulle med bussen hem. Hon har hela resväskan på mitt rum. Kanonis! Ringer massa samtal och alla bara
"Kan du vänta till imorrn?"
MEN VADÅ VÄNTA TILL IMORRN? Skulle jag stå ute i korridoren hela natten då eller? Vilka smäck vettni. De tyckte att jag skulle åka till någon. OKEJ, har bott här i tre veckor... känner hela stan vettni. Kan sova hos vem som helst. Nu hade jag iofs kunnat fråga Elin väldigt snällt men ändå.

Vaktmästaren hade inte nycklarna som behövdes. Så han skulle ringa Securitas och se om de hade nycklarna. Och det hade de. Så två timmar och 1000kr senare sitter jag på rummet i alla fall. SKÖNT! Ska aldrig mer låsa dörren ens. Jo det ska jag väl men ändå.

Sanna fick inte med sig sina saker hem. De hann inte komma innan det!

BLÄH!


Analytics

Haha så himla cool är jag. Stod och skröt om att jag hade många läsare här på bloggen från ett visst ställe. Tittade på statistiken nu Hade inte alls så många läsare därifrån längre. DÄR FICK JAG! Det är det där med min karma igen. Fan, jag måste jobba på den!!!  Dock tycker jag det är lite roligt. Verkar vara "populär" i Göteborg? De va la trevligt... haha ;)

Vet att sånt här är skitjobbigt, och att det inte funkar... men är jävligt nyfiken på alla som läser min blogg alltså. Så kan inte ni som läser det här bara kommentera. Kanske skriva namn och ålder? Och varför ni läser min blogg? Eller bara skriva hej, det funkar ju det också;) haha.


 En 10 i topp lista på vilka städer där folk läser min blogg...
Vilka är ni?


Det snurrar i min skalle

Blev så snurrig förut så jag ramlade in i väggen. Haha! Om någon ville veta liksom...
De som såg mig måste ju tro att jag är full eller något. Haha!

MEN orsaken till att jag var snurrig var för i hissen upp så försökte jag blåsa ur mina lock ur öronen. Tog i som fan vettni, och så blev jag snurrig. Men likförbannat så är locken kvar och jag hör som en kratta. Dock knastrar det och har sig i örat så det är väl på väg att ge sig. Hoppas jag!


Borren

Alltså jag tro jag blir galen på att jag vaknar av en borr varenda morgon. Har vaknat av det typ varje dag i två veckor snart. Herregud. Och jag antar att detta bara är början... haha! De har liksom bara precis börjat bygga. Såatte.....Gratis öronproppar?

Aja, idag är en bra dag i alla fall, fast att jag vaknade en timme för tidigt. MEN SANNA KOMMER IDAG!!! :D


Träna

Jag vet inte hur jag lyckas bli övertalad till något varje gång. Friskis&Svettis äre som gäller från och med nästa vecka. Varför kanske det inte vara så billigt som det är i Säffle? Typ 200kr för ett halvår. Det enda bra man kan säga om Säffle nu för tiden. Att billit dä äre i allefall. Oså lite liftande på det så har man sparat bensinpengar också...

Aja, men det är väl bra antar jag. Att träna lite. Friskis&Svettis ligger i alla fall nära. HAHA lite roligt. Jag bor alltid nära Friskis&Svettis. I Säffle, vad vare, 5minuter att gå? I Karlstad, tog det max 10 minuter. Och nu här i Jönköping tar det väl max 2 minuter. Kanonis! haha.


Wook

Blev så sjukt sugen på kycklig idag. Egentligen hade jag tänkt att göra kyckligflié med potatisklyftor. Men så blev det wook istället. Haha! Väldigt gott var det. Vart till och med lite över så jag kan äta till lunch imorrn. Niiiiiiiiiiiiice.


Camp Rock 2

Jag såg på Camp Rock 2 här om dagen. Och ja, jag är 20 år gammal, okej?;)hehe. Den var helt okej.Har typ fastnat för en låt som låter lite som I´m yours i melodin. Jättesöt är låten. Så den tycker jag ni får lyssna på här nedanför....


klockan

Snoozern måste vara den bästa uppfinningen ever!!! Har snoozat i 1,5 timme nu. Så himla skönt. Haha! Dock vet jag inte varför jag bara inte ställde om klockan från början eftersom jag faktiskt inte behövde gå upp förrns nu. Hehehe, ställde klockan lite fel igårkväll. Jobbigt.

Idag blir det föreläsning i InDesign också. Det tror jag blir kul!

Norra Hammar

Elin, Anna, Idol och Tacos blev det i kväll.
Har vidgat mina vyer lite också och har varit i Norra Hammar!!! Vi åkte typ mitt ut i ingenstanns och i änden av ingenstanns låg Norra Hammar. Haha! Har varit väldigt trevligt iallafall :) 


Igelkotten

Fick ett sms av Therese som skrev att hon hade tagit kort på en igekott som de har under altanen. Den hade legat och sovit. OCH JAG DÖR!!! Jag vill också ha en igelkott. Fast under sängen. Och så kommer hon fram och lägger sig på min matta ibland och står på golvet och gnäller lite för att hon vill upp i sängen till mig. Springer och möter mig i dörren när jag kommer hem efter skolan. Springer efter mig till köket och gosar med alla killar.

Hur många gånger har jag skrivit om det här ens?

Träffade btw en igelkott när jag var påväg hem en kväll förra veckan...


Han syns inte så bra mot asfalten men ja...

En såndär dag

Idag är en såndär dag där jag bara gör bra saker. Typ... städa?

Har dammat och grejat så nu ser rummet ut som när jag flyttade in för 2,5 veckor sedan. Hehe! Och sen var jag faktiskt tvungen att städa eftersom världens bästa Sannibanani kommer hit på fredag. I och för sig är hon van vid allt mitt stök... men ändå!!

Ska sätta mig och skissa lite också. Haha! Alltså det känns inte rätt. Bara sätta sig på ett ställe och börja rita. Och att det är en inlämningsuppgift också. Wierd känns det. Men kul. Jag måste öva, så jag blir bra. Haha!


Om någon öppnade min dörr så skulle de nog skratta ihäl sig åt att jag sitter där i ett hörn.


Va sa?

Haha känner mig som en gammal kärring. Har lock för båda öronen så att så fort någon säger något lite otydligt så kommer jag där och bara "Va sa?" haha. Hör inte ett piss!!! Jo det gör jag väl, men jag gillar att överdriva. Bara lite...oki?!


ohno

Tänkte "Shit, klockan är bara halv ett!! Har ju hela eftermiddagen på mig att greja med saker..." så jag gjorde i ordning ett brev till Försäkringskassan, och ringde till Länsstyrelsen i Värmland. Så jävla vuxet vettni. Haha! Sen la jag huvudet på kudden. Skulle bara vila liiiiiiiiiiiite. Somnade och sov i 3,5h.  Lyckat!

Btw, så gick det ju pyttelitte bättre på skissen idag. Haha, nu ser man åtminstone vad det är jag har ritat.


Haha hoppas att ni ser vad det är nu... så att jag inte överskattar mig själv ;) hehe

Det här med vänner alltså...

"Du borde typ låsa in dig på rummet, och aldrig mer komma ut" sa Anna till mig idag. HAHA!!! Hon tyckte att jag hostade för mycket. Men jag tyckte att det var lite hårt att jag ska behöva låsa in mig för alltid bara för det. Hehehe

Skissteknik

Har sagt det förut...DET ÄR INTE BRA ATT BÖRJA KLOCKAN 8!!! Vem kom på den tiden ens? Hatar tiden. Så jävla tidigt är det. Vi har skissteknik iofs, så det är väl bara att sitta tyst på sin plats och rita lite. Kan iofs inte vara tyst. Sitter och skrattar åt mig själv för att jag skissar så fult. Haha!!! Inte min grej.


Här har vi den sneaste och fulast ljuslycktan i hela världen... hahaha


Säffle

- I Säffle liftar vi!
- I Säffle ringer vi till chefen om det brinner någonstans!
- I Säffle väljer vi man efter namnet på eventuell get vi har haft tidigare i livet!
- I Säffle ser vi ofta folk med häst och vagn!
- I Säffle bosätter vi oss nära ett jobb vi eventuellt kanske får någongång!
- I Säffle har vi en vålnad!
- I Säffle äter vi 4-8 hamburgare 2 gånger om dagen!

Känns lite som om att Säffle behöver ett mentalsjukhus. Eller?

Sova jaVet inte om detta bara gäller barn nu, men för säkerhetsskull så tycker jag att föräldrar och skolan borde låta ungdomar sova lite mer.

skillad i köket

Jag är ju så jävla skillad när det gäller att laga mat. Kan vissa maträtter, och dem kan jag jävligt bra. Sedan kan jag inte så mycket mer. Idag gjorde jag något jag kan. Tortellini med bacon och grädde. Dock gjorde jag aningen för mycket. Hade kunnat bjuda hela korridoren på mat. Blir la att ha i matlåda. (HAHA, märks att jag umgås med en Göteborgare).


Matlagning pågår!!!


GOTT, JA!

Paket

Haha woho, fick ett stort paket idag.


OOOOOOOOOOOOH, vad kan det vara i paketet tro?
Fyra kursböcker, och en faktura på 1000kr fanns det i. KUL va?


haha men!

Alltså jag börjar klockan elva idag. Och jag tycker det är tidigt. Vad är felet på mig? Antagligen är det för att jag EGENTLIGEN skulle ha varit heeeeeeeeeeeeelt ledig. Fast vi håller på med grupparbete, så vi ska jobba lite med det. Och det är väl bra antar jag!

KILLAR!!!

Killproblem var man än är. Säffle, Karlstad, Jönköping!!! haha, ville bara att ni skulle veta det.

Har haft temöte här i korridoren nu. Ååååh vad mysigt! haha.

Pratat med mamma och bestämt att jag ska få komma hem om två veckor. Pappa betalar.

Hostar som ett as 24/7!!! Har träningsvärk i magen och har sträckt mig i halsen/nacken. Wft liksom, haha!

Imorgon börjar mitt nya, nyttigare liv. Ni vet, sådär som man måste säga ibland! Så jag säger det idag.

Vill så himla gärna äta potatis. Gud va gött!! ska nog fixa i ordning lite potatis...

SÅ NU VET NI!!!


Har blivit såhär stor sen jag flyttade hit. Bara äter massa skitmat. Får inte ens plats i kameran längre vettni.


Oboy

Haha köpte oboy idag på A6. Kommer alltid hem med så konstiga saker. Oftast saker som går att äta. Måste ju liksom kompletera så jag har allt. Har saknat oboy ibland på morgonen. Idag gjorde jag det. Rostad macka med ost och marmelad...och ingen oboy!! Nä det sög.

Hehe, kom och tänka på en film jag och Amanda fixa ihop för några år sedan. Handlar om oboy!!! Från vilken film? Gissa!


En ledtråd.
Soffefi är därifrån!!!


The place to be

Haha,  A6 är the place to be verkar det som;) haha. Ska dit en sväng idag med, fast med Elin. Det är nog tur det, annars hade jag inte kommit ur sängen idag om hon inte hade föreslagit det. Vaknade för 25minuter sedan. Och ja, söndagar brukar ju vara min dag i sängen annars. Haha!

Ska ha möte med mina korridorskompisar ikväll med. Disskutera städscheman och så. Hoppas det blir bra, och ger endel klarheter. Hehe! Är helt borta vad gäller saker här i korridoren. Vet inget liksom.


Bilder

HAHA, har tittat igenom massa bilder från Nollningen. Själv har jag faktiskt inte tagit så många. Vet inte varför. Jag som älskar att dokumentera. Haha, för kort älskar jag inte att ta. Dock älskar jag att vara med på kort. Men aah, skitsamma! Jag är lite efter på nästan varje bild jag är med på... haha!!! Eller det är svårt att förklara. Visar lite... (typ bilder som faddrarna har tagit)


Alla har händerna högt i luften, utom jag som inte har hunnit...


Alla är framme vid "linjen" utom jag som är aningen bakom alla...
Ser dessutom ut som om att jag håller på att ramla baklänges! hehe

Sen bara lite bilder sådär:

Här dricker vi dônk!! hehehe. Elin, jag och Sara....


Hippie Elin ;)


Elin, Anna och Jag :)ÅH VAD JAG VILL BLI NOLLAD I NÅGRA VECKOR TILL!!!

Vattna blommor

Jag och Sofie gick till A6 idag. Sofie tyckte det gick snabbt att gå sa hon igår. Så jag litade halvt på henne. Frågade en kille här i korridoren imorse och han tyckte att det var aaaaaaaaaslångt. Men det var helt okej!!! Sofie går ju skitsnabbt så det går fort att gå med henne. Hade jag gått själv så hade det tagit mycket längre tid. Men det är bra!!! Skulle titta på den där loppisen vid IKEA. Var jätteliten och tråkig så det sög. Köpte mig ett par skor. Sen gick vi hem typ! hehe

Har vattnat mina växter idag med. För första gången. Kom på det förut bara "Just fan, jag har ju växter!!" Vad töntigt det låter att säga växter. Men det är växter, för det är inte blommor! hehe. Aja, har döpt dem med. För det sägs ju att man ska prata med blommor. Och känns ju bättre då om man kan kalla dem något så; E.M.D och Kenny Starfighter.


Här är E.M.D... Danny är den stora!


I fönstret står Kenny Starfighter!! ;)


MEN OFC

Mamma kommenterade mitt förra inlägg. Så om jag saknar mamma så ska jag lägga upp en bild på henne!! MEN HALLÅ, det är väl klart att jag saknar henne. Henne, pappa och Evelina!!! Nu har inte jag en bild på dem alla så därför läggar jag inte upp en bild. Men livet hade allt varit en gnutta lättare om det bara hade varit att slänga sig på cykeln för att komma hem till dem.
Det är lite därför jag inte vill komma hem så snabbt heller. För jag vill lära mig att hantera att sakna dem. Lära mig att bo 3-4 timmar ifrån dem. JUST SO YOU KNOW LIKSOM!!!


Min bäääääbis

Herregud vad jag saknar min älskade lilla bäbis. Nelly alltså. Min hund!!!! Såg hemskaste filmen på någon som kastar hundvalpar i vattnet och började gråta. OCH MAAAAAAAJGAD VAD JAG SAKNAR NELLY. Vill att hon ska ligga bredvid mig i sängen nu. Så jag får krama henne!

Gå in här om ni vill se klippet, men fan, varnar er, DET ÄR HEMSKT!!!!


Aaaw gosibäbis


Graffiti nail top

Inhandlade ÄNTLIGEN graffiti nagellacket från Isadora idag. Har undrat aslänge hur bra det egentligen är. Men fan, skitsnyggt ju. Guld i botten och rosa över. Lite sådär smågulligt som jag gillar det. Hehe. Funderar på om det funkar med vilket nagellack som helst under? Vore bra. Haha! Vore snyggt också för den delen.


Haha, här ser ni mina tre korvfingrar...Men visst är naglarna rätt snygga???

Lilla Mamma

Jag: Men mamma, facebookar du på jobbet?
Svar: Nej, det är Evelina!

Min mamma skaffade facebook igår. Så nu hjälper vi henne med hur man ska göra. Eller ja, vi gör saker åt henne helt enkelt! haha. Profilbild är på G!!!!


Officiellt slut

Nollningen är officiellt över nu. Lite blandade känslor över det! Skönt, för nu kan man ta tag i livet. Typ städa, diska och tvätta. Haha! ÄTA!!!!!!! Skulle vi äta ute sista ggn imorrn tro? Fira lite.
Tråkigt för nu är man ändå van vid att ha fart och fläkt runt sig hela dagarna. Vad ska man göra nu då? Förutom att städa, diska, tvätta och äta?

HAHA men lite jobbigt, för imorgon kan jag inte bara dra på mig overallen och ett linne. Nu måste jag börja klä mig som folk igen. En grej till att göra nu efter nollningen. Klä sig!!! Woho.


En kille i korridoren tyckte att jag såg ut som en erfaren student med dessa byxor. Heheh!
Vilka minnen ändå. Och vilka minnesluckor! MAn bara "WTF, när hände det här?" Fast svaret på det blir nog ändå "Det hände på Dônkbrännbollen!" hehehehehe. Galet. KUL!


Satt och knarkade halstabletter och vatten...

dsc03482 (MMS)

Satt och knarkade halstabletter och vatten idag på föreläsningen för att inte hosta ihjäl mig. Gick inte så bra. Haha. I och för sig så var det ungefär 60pers till som hosta så var ingen fara. Haha. Insparkssittningen kvar nu;)


obalans

Det är egentligen inte så himla konstigt att kroppen är i obalans. Har inte ätit riktig mat på två veckor snart. Det har varit pizza, Mcdonalds, Sibylla, Subway eller liknande. Sedan rätt mycket alkohol på det också. Och ska jag vara helt ärlig så fattar jag inte riktigt hur jag har klarat detta. Trodde jag skulle vara mer död än vad jag är.

Sista dagen på nollningen idag, sedan kan livet börja igen! hehe


mmmmmmmhm

Bra: Det var rätt kul på vetproj lektionen idag. Jag tyckte att badkarsracet idag var kul. Var rätt soft drag på Akademien ikväll. Jag är nu ägare av en mattebok till priset av endast 150kr, istället för ungefär 360kr!!! BRA FÖR EKONOMIN!!!!

Dåligt: Jag mår fortfarande såpass dåligt att jag inte kan njuta av nollningen fullt ut. Det är synd! Får se hur jag pallar imorrn. Sittningen ska jag orka iallafall!

Men hallå

Mamma: Hej, vad gör du?
Jag: Borstar tänderna!
Mamma: Haha, men varför har du telefonen med dig på toaletten?
Jag: Ifall jag skulle låsa in mig!!!
Mamma: HAHAH!
Jag: Men hallå, då kan jag ju ringa efter hjälp!

Är väl det mest vettiga liksom. Jobbigt att stå och banka på dörren och ingen hör en liksom.