Hårinpackning

Jag badade förut och gjorde hårinpackning. Den var finsk... inpackningen alltså. Den var från Finland. Jag fick den av Sanna i somras.  Det var en CHOKLAD hårinpackning och det kändes lite mystiskt när typ hela jag blev brun av den! Ännu mer mysko var det när vattnet var kloakbrunt när jag tvättade ur det. Haha!

Men nu går jag runt och luktar nougat typ. Haha! Synd att jag inte ska klä ut mig till en pralin eller något ikväll. Det hade blivit maxat då på något sätt. Haha.

Jag känner att jag spammar min egen blogg idag.
Men nu får det vara nog.
Sanna kommer nu!


Tänk om hon i tullen hade kollat min väska liksom.
Då hade vi fått dricka vatten ikväll ;)


Gör jag bort mig?

Gjorde ett test om hur jag är som fest person. Tydligen är jag festens mittpunkt och dessutom:
"du gör säkert bort dig en del under kvällen men alla älskar dej så det kvittar"

Typ som den gången jag frågade en skåning om Idol-Olas mobilnummer? För är man skåning då har man Olas nummer, det bara är så.  
Är det så de menar tro? Är det att göra bort sig? JA!

Men ikväll ska jag inte fråga efter Olas nummer... Han kan ändå inte prata med mig när han ska vara med i Körslaget och så.

TÖNT JOSEFINE!


 En av alla kända bilder på mig och Ola


Halloweenfest

Ingen vila när man kommer hem inte. Idag peppar vi för Halloweenfest på Harrys här i Säffle. Sanna kommer hit lite senare idag också, så det ska bli trevligt. Hon har ju varit på Cypern nu när jag har varit i Barcelona, och hon kom också hem igår :) haha!
Frågan är vad man ska klä ut sig till idag liksom? Katt har jag ju redan varit, men vem vet, kanske får vara så tråkig att jag är samma igen. Sanna och jag ska prata ihop oss lite i alla fall...

Är det okej att festa tre gånger på en vecka?
Ja, det är det väl va?


Tullvakter

Jag försökte gå så oskyldigt genom tullen på flygplatsen. Tror dock inte att det är min starka sida... eftersom de plockade mig. Typiskt, jag som hade kavaj och allt! Typiskt att ALLA ANDRA kunde gå förbi så lungt och att det bara var jag som blev plockad. Typ 10 st vakter stod och pratade med varandra medans den elfte skulle plocka mig liksom.

Hon: Var har du varit?
Jag: Barcelona
Hon: Kan jag få se pass och biljett?
Jag: Okej
Hon: Har du utskrift också?
Jag: Ja!
Hon: Vad har du gjort i Barcelona?
Jag: Hälsat på en kompis!
Hon: Hur länge har du varit där då?
Jag: Står inte det på biljetten?
Hon: Vad ska du göra i Norge?
Jag: Mina föräldrar hämtar mig!
Hon: Bor de här?
Jag: Nej, vi bor i Sverige!
Hon: Ska ni åka dit nu med en gång?
Jag: Ja...Är det några problem eller något?
Hon: Nej, du kan gå!

För det första så hade jag velat ha en applåd av henne (och alla andra frästen) om jag hade lyckats att ta mig från Barcelona till Norge utan biljett och pass...
För det andra, vad spelar utskriften för någon roll?
För det tredje, spelar det någon roll var mina föräldrar bor och hur länge vi ska vara i Norge?
För det fjärde så glömde hon kolla igenom min väska och kanske fått något vettigt gjort istället! Kanske? Eller kanske inte... Vem vet. Ingen, eftersom hon inte kollade väskan!


 Och som alla vi kända vet så hinner man ju knappt komma
ut från planet förrns alla fotografer är där och ska knäppa
en massa bilder... Galet!


Natten

ja, vi gick ut vid tolv där någonstanns och satte oss på ett torg och drack vin. Var endel folk där faktiskt. Gick in på någon bar och Lisa spelade shack med bartendern. Sedan skulle vi till något ställe som hette City Hall, dock hittade vi ett ställe på vägen där vi kom in gratis och fick gratis shot dessutom! Haha, billigt och bra att gå ut här i Barcelona. Vi dansade oss svettiga till bortåt fem tror jag innan vi drog oss hemmåt. Halv sju somnade vi!

Kom fram en kille till oss på torget igår och sa att Isabelle såg ut som 16 år (hon är äldst), men han tyckte att jag såg ut att vara yngre än henne. Max 15 år då alltså... Känns bra?


And Ofc, hamnade jag på en mingelbild sen i måndags!
Isabelle, mumie, jag och Caroline! ;) haha


tjoflöjt

Har jag nämnt att dygnsrytmen i Barcelona är knasig?
Vi håller på att göra oss i ordning för party nu.
Klockan är liksom tio över elva!


 Bild från Apolo där vi var i måndags...


Hajar

Hehe som sagt, vi skulle vara lite turistiga idag. Dock har jag ju sett en del av Barcelonas sevärdigheter när jag var på bussresa hit förra året. Då åkte vi runt som fan...
Akvariumet hade vi missat då minsan. 17€ för att gå in och se på Nemo, Doris och hajarna! Lisa stod mest bakom mig och ojade sig över hur onda fiskarna såg ut. Och när hajarna kom kramade hon mig. Myyys ! ;) haha


Hör ni min fina morrning i början med?
Skulle kunna tro att jag är en haj ju...


skräll Josefine, Skräll!

Ni vet killen jag blev bortlovad till...Mauricio!
Han har lagt till mig på Facebook. Haha, är inte Facebook en bra grej ibland alltså? Lite roligt är det iallafall.
DOCK såg jag att han är förlovad! För det som står på Facebook det är sant liksom, det bara är så.
Men är det inte lite skräll att han är det? Så himla typiskt. INTE FÖR ATT JAG HAR TÄNKT ATT GIFTA MIG MED HONOM, eller något alls. Men ändå grejen? aah, ni fattar! Haha.

Jaja, turist i Barcelona blir det idag.


Kissekatten

Vi var på Halloweenparty igår på en klubb som heter Apolo tror jag... Först var vi på någon skate bar där Isabelle (en av dem som bor i lägenheten med Lisa) lovade bort mig till en bartender. Inga fel! haha. Han såg bra ut och kunde lite svenska så det var ju bra... Eftersom jag kan noll spanska! Dessutom satt det en kille från Canada bradvid mig och ville att jag skulle följa med honom hem... till Canada alltså! Vad jag nu skulle göra där liksom?!
Sen drog vi vidare vid typ halv två eller något. Märkligt, det är nästan då man brukar gå hem i Karlstad. Vi fick iallafall gå före hela kön och komma in gratis tack vare någon kille.
Och seriöst, hur ska man kunna festa hemma efter att ha varit på det där stället? Det kommer inte gå! Vi var där till jag vet inte, 05.00 kanske? Sedan gick vi hem och åt lite knäckebröd! haha. Galet roligt! Stort var det, och mycket folk. Mycket killar framförallt...

Kul för Lisa och dem som hade skola idag 09.00, medan jag låg och sov till bortåt ett där någon gång. Ofta det händer ;)


Nämnde jag att det var maskerad?
Jag var en kissekatt!
Och öronen har jag gjort själv! ;)


Caroline, Isabelle och Lisa!
Lisa är utklädd till rymden ;) haha


Andrea var en IKEA kasse! Haha :D
Så himla roligt.


Frukost på lunchen

Vi låg och sov typ till elva eller något. Då hade vi ändå gått och lagt oss vid tolv... Galet!
Så jag, Lisa och Andrea drog ut på stan och köpte frukt och så till frukost. Sedan köpte vi färsk juice. Kiwi och cocos köpte jag! Gött som fan.
Haha, så nu har vi som sagt precis åte frukost då...

Konstig dagsrytm här i Barcelona alltså. Affärerna stänger 21.00 . . .


Barcelona

Haha jaa jag är i Barcelona nu då. Lisa sitter och pluggar lite och jag sitter vid en annan dator.

Jag var asnervös imorse när jag skulle flyga, men hamnade bredvid två snygga norska killar som bjöd på sprit! hahaha! tänkte att det var bra att sitta bredvid två stora starka karlar när jag var så rädd liksom. Visade sig dock att de var lite nervösa som jag.
När jag kom av planet idag så tog det ett bra tag innan vi hittade varandra. Lisa var i en helt annan byggnad så jag fick till och med fråga någon var jag var, och givetvis pratar smarta jag SVENSKA! Tanten såg ut som ett frågetecken.
Efter typ en timme hittade vi varandra iallafall...sen gick vi till något köpcentrum käkade ASGOD mat, och kollade i affärer.

Imorgon ska vi tydligen på någon halloween fest, och de tycker att jag ska klä ut mig till en rosa hellikopter!!! En rosa hellikopter liksom? hahaha. Ja vi får väl se...


Nervös tjej imorse...Där åker mitt plan... och jag sitter ju på då! Pappa tog kortet ;D


Ska sova nu!

Hehe aah jag ska gå och lägga mig nu jag. Upp ganska tidigt om man säger som så...
Åka bil till Oslo, ta flyget därifrån till Barcelona. Härligt!


 Mamma kommenterade
Lisas blogg...
 Det är bara vinet jag ska hålla mig borta ifrån... resten är okej att dricka!
Sedan pratade jag och lisa lite om vilka sorts affärer hon menar?;)haha


24

Tänk, om ungefär 24 timmar befinner jag mig nere i Spanien - Barcelona! Helt galet. Jag längtar som bara den, och har verkligen planerat det här sedan jag fick reda på att Lisafisa skulle åka dit ner och plugga. Fick billig flygbiljett och gratis boende! Bra eller?
Det känns inte riktigt verkligt att jag ska åka dit ner än. Sen att jag aldrig har flygit och ska göra det första ggn själv känns lite läskigt också. Men någon gång ska väl vara första gången antar jag! haha.

Ska bli skönt att se Lisa igen iallafall. Även om det bara var två månader sedan hon åkte. Men jag vet inte om vi har varit utan varandra så länge någon gång? Tänk det, första gången vi är i från varandra så länge på 19½ år! Haha. Så länge har vi känt varandra.


 


Tänk att det håller i sig...

Hittade min gamla blogg förut. Visste inte ens att den fanns kvar! Galet. Kommer aldrig våga radera den ifall jag skulle glömma allt roligt som står på den. Störd är jag... Det här kommer iaf från den bloggen...

Jessi: Tänk att få den bollen i huvet, inte skönt!
Jag:  Haha, tänk att få en boll i huvet som Beckham har skötit lixom..
Jessi: Men ge dig...
Jag: Seriöst, tänk att få spela med dem, bara få en pass av Zlatan eller nått. Jag skulle iaf tänka "Wow, denna bollen har Zlatan skötit på" hahaha!
Jessi: Jo jag vet att du tänker så! :P
Jag: Haha de kommer en oll mot mig jag får en i huvet, svimmar av o så 10min efter så vaknar jag o säger "Vad hände?" o så säger tränaren "Du fick en boll i huvet!" o ja bara "Åh, det var den bollen Beckham sköt på mig" o så bara av tanken svimmar jag igen... haha
Jessi: Du är konstigt, var tyst o kolla på fotbollen ist..

O så kollar vi på matchen o så får ja väll sitta o vara ganska så tyst iaf. Sen efter matchen så
Jag: Åh lyllos den som får byta tröja med Beckham.. :D
Jessi: Jag bara väntade på det..


Det känns så typiskt mig på något sätt?

Nelly är så söt

Nelly var med till lägenheten här en dag för några veckor sedan. Hon gillade det verkligen inte! haha. Konstigt ställe det där tyckte hon nog.


 Kolla så galet söt hon är. Hon kollar på sin skugga tre gånger.
Ser ut som hon tänker "Men vafan, vem förföljer mig!!!"
Irriterad ser hon ut att vara iallafall


Daah vi dricker bara latte.

Hehe, lyxfrukost när man är hemma i Säffle. Vaniljlatte och mozzarella macka till frukost.
Fast vi får inte glömma C-vitaminerna. Två satsumas blir det.

Vill ni frästen läsa om vad som är vad av alla dessa mandariner, satsumas osv? ;) Tryck på länken nedan..
Mandarin, Clementin & Satsumas


fnissig

Förstår ni hur illa det är att jag har skrattat så mycket idag att allt mitt smink liksom har flytit bort? Jag skrattade verkligen så jag grät. Tårarna bara rann...Jag fick så ont i magen och höll nog på att tappa andan tror jag, eftersom de sa till mig att komma ihåg att andas också. Men det är faktiskt inte lätt...Jag hade skitkul. Haha!
Och folk som känner mig vet att jag nästan alltid gråter när jag skrattar. Glädje tårar liksom, fast att jag inte är rörd. Bara lycklig ! haha


 Såhär illa kan det se ut ibland faktiskt... när jag skrattar :D


New moon

Vilka här ska på Twilight + New moon kvällen på SF den 19:e november?
JAG OCH SANNA SKA!
För att vi beställde biljetter till det igår. Först visas Twilight, sen 00.00 visas den nya! GAAAAAAALET BRA.
lite tävlingar och grejsimojs skulle det vara också. Lite halvmysigt sådär.

OCH man behöver faktiskt något att se fram emot nu när det är höst och bara grått. Annars kommer jag gå i ide eller något om jag inte har det.
Kul att vi ska på Takida sen den helgen med.
Då blire möe ni...


 män vi gillär när dä händer sakör vi...


Säffle ikväll.

Torsdag idag då. Känns som en jobbig dag, ändå har jag bara två lektioker! Svenska, grafiskt. På grafiska får jag och Sanna jobba med vårat projektarbete idag eftersom vi är klara med allt som ska vara klart. Sen att det jag har gjort är så jävla fult att jag vill gråta, det är en annan sak. Haha!

Åker till Säffle sen ikväll med :)


Säfflebor på Herrhagen

Har träffat Erica nu i eftermiddag. Det är ganska coolt ändå att vi båda har flyttat 6 mil hemifrån, till en helt annan stad, men bor närmare varandra nu än vad vi gjorde i Säffle. Vad är oddsen för sånt egentligen? Eller ja de är ganska stora kanske, men ändå. Det känns bra!
Vi var ute och åt pizza och snackade i några timmar så det var väääääldigt trevligt.


 Söt bild på mig och Erri sen i


Brandman

Jag och Sanna gjorde ett snabbt byte i vårat schema idag. Vi på att reklam/kommunikation/information är inget som vi inte har hört förut. Vi har varit på studiebesök på reklambyråer, vi har haft praktik på några, vi har grafiskt själva... vi liksom vet vad det innebär.

Vi valde att gå och höra en brandman prata istället! BÄSTA PÅ HELA DAGEN.
Var fler tjejer som hade tänkt som vi iallafall tror jag?! Och hur tänkte vi? He he he.

Tänkte vi såhär tro? JA det gjorde vi.


Yrkesinformationsdag

Vi har en yrkesinformationsdag i skolan idag. Det är lite konstigt för 2:orna får också gå på den. Men det är ju inte direkt de som som ska söka vidare nu i vår. Fast det är väl klart att de behöver veta vad de vill bli. Men vi fick inte gå på någon sånhär dag förra året! haha.

Sanna och jag har iaf valt att gå på föreläsningar om:
- Egen företagare
- Mäklare
- Fritidspedagog/Förskolelärare
- Reklam/Kommunikation/Information (tror jag det var?)
Sen i eftermiddag är det en föreläsning om att arbeta och så utomlands, så den ska vi väl se också!

Så vi får väl se hur det går! Vi ska vara på Tingvalla och där är vi väl inte riktigt vana att vara! haha. Vilsna kommer vi att vara.

Fast när är jag och Sanna INTE vilsna?


Städtant

Storstädning har jag haft. Alla skåp tillochmed eftersom Evelina har flyttat runt en kladdig honungburk så att allt satt fast i kladdet liksom. Jag har dammat, dammsugit, skurat, diskat, jag har tillochmed städat toaletten. Lägg märke till JAG! Min sambo uppskattar inte riktigt när det är städat. Men jag tänker minsann inte bo i en svinstia. Punkt slut!

- Men varför har du gjort såhär?
- För att jag har städat...
- Men VARFÖR då?


Pyjamas i skolan är rätt!!!

Hehe fick en liten chock när folk i klassen sa igår att vi har idrott idag. Jag trodde det var först efter lovet vi skulle ha det. Och eftersom jag är i lägenheten så har jag inga idrottkläder liggande bara sådär... MEN Josefine löser allt. Min lillasysters pyjamas duger perfekt. Eller ja den får göra det! haha. Här missar vi inga lektioner bara för att vi inte har några kläder minsann... Dessutom har de sett mig i pyjamas förut! ;) haha


 Jag har pimplat antioxidanter och C-vitamin till frukost med.
Känner på mig att det här kommer bli en bra dag! :D


Frästen...

Hehe jag fick ett brev hem från "Säffle Kommun" förra veckan.
- Jaha, nu är det biblioteket igen!
säger jag till mamma och öppnar brevet.
- Oj, ett rött papper, nu måste de vara jättearga på mig!

Det var inte biblioteket (för en ggns skull) utan det var från mitt sommarjobb, och det var en förfrågan om jag ville jobba under jul och nyår. Så nu har jag ringt och sagt att jag vill jobba, om det finns några tider att jobba liksom.

Är inte det lite vuxen poäng om något?
Det och diska! Det är vuxet.

Värd dag

Värt att vi åkte till skolan idag för att få 10 minuters information om en arbetsinformationsdag som vi ska ha på onsdag. Värt att vi satt i typ en halvtimme och pratade och väntade på våran lärare som inte kom sen. Haha. Men det var väl trevligt antar jag.
Ovärt att jag har ont i magen, huvudet och mår illa nu bara!

Fint väder blev det iallafall...

Nu ska jag ta tag i disken!


Så var det måndag igen...

och bara fem dagar kvar till höstlovet. Skönt? JA!
Iofs är det väl inte så jobbigt i skolan. Inte så att jag känner att jag måste ha lov. Dock är det väldigt skönt att slippa skolan.
Har religion en timme idag. Känns gött! Sen äre webbdesignen som det känns som om att jag missade asmycket förra veckan när jag var i Stockholm. Men det löser sig.

Känner mig positivt negativ idag. Haha! Det är nog vädret...Eller ja, jag vet inte vad det är för väder, men det känns som om att det är dåligt. haha!


 God morgon!


Studentmat?

Haha att jag och Evelina har matlådor med grillad lax, grillad kycklingfilé, grillad fläskfilé, potatisgratäng och romsåser känns lite roligt. Vilken studentmat va? Fast i och för sig, matlådor är ganska B ;) haha. Dock har vi mat så vi kommer överleva veckan vill jag lova. Godaste kycklingen är det med. Seriöst jag dör nästan när jag äter den.

Typiskt att det blev ett inlägg om mat!!!

Blev väldigt mycket mat över sedan festen igår ;D haha
Men som sagt, jag gillart!


Haha fail mamma...

På mammas fest igår så hade tre av hennes vänner från gymnasiet gjort om texten på tre låtar och sjöng om mamma! Det var lite sött sådär! Och förklaringen till varför mamma är så dålig på engelska är att det var den lektionen de hade på torsdagar. Då mamma tydligen skolkade?  ;) haha

Lyssna och lär er om min mamma...Mammis fest

Fest för mamma idag hade vi! Fett nice var det... Erica kom innan och stylade mamma. Lockade håret på mig och Evelina. VÄRLDENS SNÄLLASTE! Seriöst, tack Erica!!
Hann inte ta någon bild på hur snygg jag var innan festen.... Men såhär ser jag ut typ nu! Fett snygg i håret. Haha!

Älskar min klänning också! :)


Busringning

Hehe jag gillar att det var någon som höll på och bussringde igår. OCH jag gillar att folk tror att det var jag!!! Kul att jag vaknade med ett sms där Enneby frågade om det var jag som busringde. Det var verkligen ingen anklagelse eller så, mer en fråga. Men jag gillade det! haha.
Dock var det inte jag, för jag var så trött att jag somnade redan innan idol var slut. Så jag låg så oskyldigt och sov, för en gångsskull. Det var lite tråkigt. Dessutom hade jag ett missat samtal från ett dolt nummer när jag vaknade, så jag är nyfiken. Haha!

Gillar att folk tror att jag är störd nog att busringa ;D haha
Det känns bra på något sätt!


hehehe


Blir så trött

Haha att jag aldrig lär mig alltså. Ger man sig in i leken får man leken tåla? Bajs!
Fredag imorgon och det ska bli så jävla gött. Skitskola! Vad ska jag göra där imorgon ens?
Jag har en uppgift att jobba med tre lektioner. Imorgon har jag tusen timmar på mig typ att göra den... plus att jag har trehundramiljoner timmar på mig nästa vecka också. Jag ska rita två bilder! Det suger ju. Ändå går jag till skolan. Går upp halv sex och pallrar mig iväg!

Jag är på dåligt humör... Av flera orsaker!
Tobbe Trollkarl gjorde dock min kväll lite, eftersom han svarade på mitt och Sannas mail.


Söder te

Torsdag är det idag!
och jag dricker väldens godaste te till frukost idag!!! Söder te... Seriöst, alla borde testa det för det är så gött att man bara vill ha mer och mer och mer... Dock blir man väldigt kissnödig om man dricker mer och mer och mer! Men ändå ;) haha!

Har ganska lång dag i skolan idag tror jag? Hoppas på att få sluta vid tre iallafall och då åker jag nog till Säffle idag igen... Haha hör ni hur det låter. Jag har lång dag, och hoppas på att få sluta tre iallafall... Sen när blev tre sent? Jag börjar 10.20 och tycker 15.00 är sent? Sista året är ganska slappt...

Nu ska jag dricka mitt goda te! :)


Dagens tips;

- Bli aldrig tonårsföräldrar!!!
Jag orkar inte ens tänka på hur det känns att vara det. Usch, fy och blä!!!! Förlåt mamma och pappa för att jag tror att jag vet bäst! Äldst vet bäst, så enkelt är det....
När jag blir äldre kanske jag blir så förståndig att jag vet hur jag ska handskas med det. Änsålänge är jag i den åldern själv så jag är helt hjälplös. Att gråta och skrika funkar inte, jag är för gammal för det. Att prata med någon på skarpenför att säga vad som är rätt och fel är jag för liten för... Och hur skulle jag kunna prata ändå? det är bara inför döva öron!!!


Karlstad igen.

Jaha, då är det dags att åka till Karlstad igen då.Tänk när jag alltid pendlade, hur orkade jag det? Jag kommer liksom vara framme i Karlstad nästan en timme innan vi ens börjar! Usch, usch... Jag kunde ha sovit till nu om jag hade varit i lägenheten... jag hade kanske kunnat sova längre ändå till och med.

Men jaja, det är trevligt att komma hem och sova i sin sköna säng hemma med. Och få riktig mat... hehe!!!

En mössa bara ju...

Vi prövade ju studentmössor idag, och beställde då förstås!!! JÄVLAR VA DYRT för bara en mössa! Herregud, typ 700kr ju!!! Man kan göra så mycket för de pengarna. Men man lägger dem på en mössa man ska ha på sig i en dag. Tja... kan vara den mest onödiga grej någonsin i hela mitt liv... fast man får ju faktiskt med ett champange glas och en penna också! hahahah!

Undra om man skulle få ta studenten utan mössa? inte för att jag tänker göra det... men undra om någon skulle säga något?
- Stackars krake, har inte ens råd med en mössa!


 Kändes som om det var dags för lite
Kenny Starfighter nu!


Fortsatt utbildning

Jag har hittat min dröm utbildnning... Eller ja, mina dröm utbildningar! Två stycken är det... Båda två är på ett och ett halvt år var = 3år! Skönt att ha hittat dem tänker ni? Jag önskar att jag inte hade hittat dem. Problemet är det att jag måste vinna på lotto typ innan jag kan gå dem, de kostar 40 000kr / termin = 240 000kr! Det är galet... riktigt jävla galet!

Eller så får jag jobba som en tok i ett år innan jag kan gå där! Jobba som en tok, bo i ett tält och plocka mycket svamp och bär och sånt och överleva på det! Det är ju alltid ett alternativ...


Eller så får jag göra som jag och Sanna gjorde i Göteborg!
- Sova på en bänk!


sovmorgon!

Tänk att det bästa med skolan är när den blir inställd. Det finns inget bättre än inställda lektioner... Iallafall inte om det är första eller sista... Eller i det här fallet, den enda lektionen jag har !
Dock ska vi pröva studentmössor kvart över elva, så det är väl bara att ta sig till skolan för att fixa det liksom. Synd att det var idag... Annars hade jag åkt till Säffle igår.

Menmen, jag åker till Säffle i eftermiddag istället! Skööönt...


 Nu ska jag springa iväg och köpa te!
Svart te...


ja herregud!!!!

Min syster äter pizza, på en pappersbit på mattan... Hon kan inte förstå varför jag klagar!
Tallrik?


på väg hem

Japp, då är vi på väg hem nu på. Trött som aldrig förr är jag! Ont i foten har jag, då jag på något sätt har lyckats få en inflammation i stortån. Tänk att jag då ska lyckas med allt! Har shoppat lite idag. Men bara lite! Någon tröja och ett par lite finare skor som jag ska ha på mig nästa helg. Se film eller sova nu!

Bra dag, trötta fötter!

Dagen har varit bra! Vi har fikat, vi har varit på bio... Ja chokladmässan struntade vi i, eftersom det var en oändligt lång kö in som inte rörde sig alls! Vi har varit ute och ätit också för att fira ordentligt. Vi ville ha revbensspjäll allihopa. Visade sig att varje protion var ungefär 1kg! Så vi fick alltså in 4 kg revbensspjäll. Herregud!
- Tur att ingen djurvän ser er! sa servitören och skrattade
Hälften blev orört! Men det var gött iallafall. Haha...
 Jag och pappa satt på bussen och försökte underhålla....


 Mamma och Evelina hade inte kul!!!


Födelsedagsfika blev det!


Mammi 50 år

Mamma fyller 50 år idag! En kvinna i sina bästa år må jag säga. Haha!
Vi ska på cafe på odenplan idag, och bjuda henne på tårta. Sedan ska vi på Chokladmässa! Haha... Det kan nog bli spännande. Kommer ihåg ett tag när jag var galen i choklad. Det är jag inte längre...
Sedan ska vi ut och käka ikväll också! Onyl Mammas day today... Så vi har planerat dagen. Vi sjöng och gav presenter förut i morse med.

Vi är väl för söta ändå!


MOGET

Vi är i Stockholm nu. Har softat sen vi kom typ... Började med att sätta oss på fel buss och åka fel i ungefär en timme. Familjen Caesar i storstaden säger jag bara. Haha! Eller, det var rätt buss, åt fel håll liksom! Men aa... Kom till hotellet, gick ut på stan och kika, och sedan musikal (som var idag alltså), den var helt okej! Inte mer... Haha. Vi konstaterade i pausen att ingen av oss fattade handlningen, men vi kollade så glatt på den ändå.

När vi åt förut så pratade vi lite om lägenheten:
Evelina: Varför måste jag och Josse ha likadana lakan, det ser så barnsligt ut...
Mamma: jasså...
Evelina: Jaa, jag vill ha mina batman lakan ju...

Jag hejar på dig Evelina, Batman är mycket mindre barnsligt...


 Och här sitter jag nyduschad i sängen på hotellet!


bussbloggande

hehe sitter här på bussen och pendlar mellan att lyssna på Robin Bengtsson och Darin! Coolaste tjejen i stan, det är jag det. Känner inte för att åka buss idag, så det är ganska långtråkigt. Tack gode gud för att jag har min lilla dator, och att det är gratis trådlöst bredband på bussen.
Jag längtar tills vi är framme i Stockholm... Haha! Det är bara en timme kvar typ. 1½ kanske. Det blir bra det.
Jag tror vi ska på musikal idag, fast jag har faktiskt glömt om det är idag eller imorrn? Eller ja, det borde vara idag. Cats ska vi på...


 Känns inte helt OK att jag blir lite småkär i killen när jag ser den här videon!
Seriöst, hur snygg får man vara?


Idolkväll

Ja, så omotiverade som vi var i skolan idag har jag aldrig varit med om förut. Och jag fick oförtjänt mycket beröm av en bildserie av något till Vinter OS. Kommer inte ihåg vad det heter? Men slängde ihop det på 15 min, och har aldrig fått så mycket beröm förut.
        Sanna hängde med hem efter skolan och vi softade här innan vi åkte in till stan igen och köpte med oss lite mat hem. Träffade Malin som hakade på oss en sväng också. Åkte hit tittade på idol, Mailn åkte, Sanna och jag tittade på idol... och deppade!! haha!

Nu ska jag packa, eftersom jag ska åka till Stockholm imorgon.


 Vi åt lite mellanmål också...
 OBOY!!!


Tidigaste morgonen

Det är en trött Josefine idag! Visst är det fult att prata om sig själv i andra person? Ändå gör jag det jätteofta!
Jaja, börjar halv nio idag så ska väl snart kila upp till bussen för att hinna antar jag. Värsta är att det är tiden då det är mest folk. Dock inte på min buss som är typ "tantbussen". Men på torget, och till skolan. Varför är jag så negativ? För att det är höst! Och för att jag är frustrerad och förvirrad och blablabla.

Sanna och jag ska ses ikväll iallafall, iofs ska vi ses hela dagen idag med, men ändå! Men eftersom det är på kvällen mest som jag och Sanna kommer igång och pratar riktigt djupt så kommer jag väll att vara ännu mer frustrerad och förvirrad sen när jag väl är ensam! HAHA...

Allt är Herrhagens fel! :) haha.


Trötter

Jag kunde verkligen inte sova inatt!!! Jag somnade nog vid halv tre eller något skulle jag tro... Menmen så kan det vara! Det är torsdag idag iallafall. Det är känns skönt, för då är det bara två dagar kvar i skolan nu. Börjar ganska sent i dag. 10.20... De andra börjar 08.40, men det är rätt åt dem, de har gått ett år mindre i skolan än vad jag har gjort, de ska plågas! hehehe...


Ost på ost

Sanna är nog den enda personen jag vet som får rysningar och blir tårögd när hon lyssnar på Markoolio! Jag höll verkligen på att skratta ihjäl mig när vi satt hemma hos henne idag och spelade den där låten som han sjöng i melodifestivalen. Visserligen kan jag hålla med om att den är fin... men inte SÅÅÅÅ fin! haha! Kan ni förstå hur mycket jag gillar den tjejen ändå?
       Har som sagt varit hemma hos Sanna i eftermiddag. Gott att få lite mat som jag inte har lagat själv. Haha! Dessutom var vi och köpte ostbågar och ostdipp (!!!!) Galna i ost är vi. Som råttor! Eller Rummel och Rabalder... Haha vart jag nu fick det ifrån. Vi åt detta och tittade på G-force! Haha... sämre än vi hade trott men andå galet söt!


 Denna är till dig Sanna... ;)


Onsdag

Idag känns det som om att jag är klädd för begravning. Helt svartklädd är jag. Bara ett rosa halsband som skiljer sig. Och ko strumporna förståss!
Känner inte för att gå till skolan idag, bara ligga hemma och äta chips och titta på film. Fast nu vet vi alla att jag går till skolan iallafall... För sån är jag! Sen ska ju jag och Sanna jobba lite på projektarbetet också, så det blir nog iallafall roligt tror jag!


Köpte det här rosetthalsbandet igår!
Gillar!!!


Värmlands museum

Hade bara textkommunikationen idag. Vi började med att få skriva två sidor om exakt vad vi ville. Enda kravet var att det var just två sidor. Vi behövde inte ens lämna in det... Skönt!
Sedan skulle vi gå till Värmlands museum och titta länge på en tavla, och beskriva den. Det var iofs ganska roligt, behövde bara skriva en halv sida på datorn om det så...

Sedan var min dag slut (och de andra hade Historia)     ;)


 Haha höll på att dö av skratt... Sofie såg så söt ut!


"Gå och lägg dig nu"

Haha, skulle egentligen lägga mig vid elva igår! Trött som fan var jag... Dock höll någon mig uppe ett tag till, ända tills den här personen sa "Gå och lägg dig nu, och smsa om du vill något!" JAHA OKEJ?

Idag börjar jag iallafall tidigare än igår! Börjar nio. Lite jobbigt sådär faktiskt, dock slutar jag redan vid halv ett någon gång där tror jag, så det är väl helt okej då antar jag... Ska softa lite i eftermiddag. Gå på stan en sväng och kolla efter lite saker.

Ha en bra dag! ;D


you're just a boy


 But you're just a boy
And you don't understand

Godnatt!


Christer & Jag


Jag saknar att ha Madde i klassen...
Att åka buss på morgonen...
Att folk säger "Ni säfflebor alltså"
Att vi är S.U.P.A
Att det är någon som förstår det roliga med Svensson Svensson
Att jag och Madde är pratigast (Enligt lärare)

Vi är litte speciella sådär vi säfflebor! ;)


Godmorgon

Vad skönt det är att vakna på morgonen och inse att klockan inte ens har ringt, och man är pigg och har sovit klart! Skönt att börja skolan 12.10 en måndag. Ohja!
Jag och syrran sitter här och tittar på Nickelodeon och lyssnar på soundtrack från Hanna Montana the Movie! Det är vuxenpoäng vill jag lova. Nu spelar Evelina lite Ola också! hehe.

Jaja, religion i en timme blir!


 Känner för att göra något galet idag... Inte typ som att äta popcorn i mamma och
pappas säng! Utan mer galet liksom...Synd att webben ligger så sent på dagen!


John Erikssongatan 9b

Japp, jag är tillbaka i min lilla lägenhet. Nu är praktiken slut och jag ska vara här i veckorna! Lite spännande sådär eller? Hehe. Sanna har varit här i kväll och vi har kikat på film och varit ute och gått en svän. Chillat liksom.
Ska väll snart lägga mig eftersom det är skola imorrn igen. BLÄ! Men ja, det är ju bara en timme religion och sen Webbdesignen och det sista är ganska kul ändå! Hehe...

Ja jag har inte så mycket intressant att säga. Ganska flummig och glad är jag. Varför? Ja vem vet! :D
Godnatt!

Söndagsbio

Jag vet inte varför det nästan alltid blir så. Har jag varit på bio en ggn, så brukar jag liksom gå på bio en gång till inom bara ett par dagar. Jag ska på "Flickan som lekte med elden" här idag. I Säffle!  Och skratta ni bara, (För att det vet jag att ni göra) för att för det första så kostar det 25kr mindre att se en film på bio i Säffle. Dessutom är biostolarna mycket skönare än i Karlstad.

Men jaja, hoppas den här filmen är lika bra som första! :)


Hur pluggar man?

Seriöst, jag har fan glömt hur man pluggar. Jag har inte behövt göra det sen typ i maj liksom! Så idag när jag skulle sätta mig och skriva på religiongrejen, som jag dessutom har skutit fram på så jävla länge, så visste jag inte hur jag skulle göra. Seriöst? Hur pluggar man? Hur gör man en läxa? Hur lär man sig saker som har med skolan att göra?

Jag vill ju bara ha praktik ju! Eller åtminstonde inte gå i skolan! Blä!


 Här visste vi hur man pluggar!
Eller?
 Men det var ju fan tre år sedan typ!


Fredagskvällen

Jag åkte in till Karlstad igår eftermiddag och träffade Sanna. Hon kom hem till mig, och så gick vi till stan. Passade på att gå förbi telenor också. hahah! Vi hade iallafall planerat att vi skulle gå på bio, så det gjorde vi. Och så blev det att vi fetade oss riktigt ordentligt; Stor popcorn och stor chip och varsin stor dricka! haha. Grejer det!
Efteråt var vi ute och gick runt Herrhagen och bort mot hamnen och in till stan igen för att sätta oss på ett café och dricka lite kaffe, eller jag tog varm choklad med grädde !
     Det var en väldigt mysig kväll och vi var väl hemma hos mig igen vid tolv eller någonstanns där tror jag.


Absolut frusen

Jag ligger här och huttrar och skakar i sängen! Med dubbla täcken (förlåt Evelina, men ditt täcke är överst iaf). Jag har dubbla strumpor, mjukisbyxor, två linnen och en långärmad tröja! Dessutom har jag ett par vantar som ligger här bredvid och väntar på mina isbitar till fingrar!
        Det är galet kallt här inne i lägenheten alltså. GAAAALET KAAAALLT! Jag satte på ugnen här förut när Sanna var här. Direkt den var varm så säger Sanna "Ska vi stänga av den", precis som om att hon var rädd för att jag skulle glömma det. Precis som min mamma skulle vara om hon visste att jag använde ugnen som element! Så går det när man inte får igång de riktiga elementen!


Hehe skulle ha publicerat det i natt! men så blev det inte...
Jag fröst iaf så mycket imorse med att jag vaknade redan innan åtta, och passade på att ta nio tåget hem till Säffle!
idag ska jag göra en religionsuppgift som vi har fått hela praktiken på oss att göra! Typiskt att jag gör den nu i slutet liksom.


Snart slutar jag...Det här har jag gjort idag.


Hehe, nyfiken...

Min mamma kommenterade inlägget här under... Det gillar jag! Det jag gillar mer är att hon har börjat använda sitt eget namn, och inte mitt... Så fort jag ser att jag själv har kommenterat och jag tänker "när fan skrev jag det där, i min egen blogg?" då vet jag att det är mamma som har kommenterat!

Men som sagt, nu använder hon sitt eget namn "Mamma"


 Och mamma, det var Evelina... ingen annan!


Det är sånt jag ska skriva på min blogg

... och till er förvirrade så ska jag till Karlstad idag!

"Det är sånt du ska skriva på din blogg för du förvirrar mig"
fick jag ett sms om nyss!


sista dagen på praktiken!

Ohja, sovmorgon för mig som får ta bilen till Åmål!!! Det är bra...
Lunch med Rickard och pappa!!! Det är bra...
Sluta en timme tidigare och åka bil hem!!! Det är bra...

Trist bara att det inte är någon mer praktik. Jag gillar att ha praktik! Även fall det är mycke slappare att gå i skolan, då vi har ja himla korta dagar. Menmen...

Idag är mamma hemma också, och hon fick mig att lova att äta frukost om hon köpte en vanilj/choklad yoghurt (eller hur det stavas) det var ju fan att hon skulle vara hemma så hon kan kolla det också!


Pisces natare oportet

Jag: Men titta, brevbäraren har ratten på fel sida i bilen
Mamma: Men det är ju för att de ska kunna lägga i brev i brevlådan..
Jag: Det känns ju lite som ett dubbelarbete... först åker något ut och lägger i breven i brevlådan, och sen åker någon annan och hämtar dem efter någon timme!?
Mamma: Men inte sånna brevlådor!!!! Hur kunde jag få en sådan dum unge?

Mamma kan vara en dum unge!
:)

Höst

Ja nu är det verkligen höst! Jag fryser så mycket om dagarna att jag har börjat använda dubbla långärmade tröjor och linne under det. Dessutom har jag tjocka långa strumpor som går över knäna! Idag tog jag vinterjackan när jag gick hemifrån, och två par vantar har jag i väskan! Helt galet... För bara någon vecka sedan kunde man ju gå utan jacka!

Idag regnar det dessutom. Det är jobbigt!