Dagarna går

Den senaste veckan har gått i rekordfart. Varit en bra vecka. Hade dunderfest i torsdags. Kul som fan. Som mest var vi 17 personer i min lilla etta på 21kvm. Härligt. Många snygga killar under hela kvällen också. Fett plus. Bakis fredag med hockey, oså på´t igen igår. Kvällen igår slutade med att jag och Jocke snodde min pappas påsköl och satt själva i vardagsrummet och hade fest. Första gången jag snor alkohol av mina föräldrar. Haha, snart 23år gammal...Hehe. Kul ändå. Pizza på det sen under natten. Idag blir det väl bakissöndag då - och hockey! 
 
Bild från i torsdags :)
 
Hehe, bild från igår. 

Tvärtom

Är det inte konstigt, jag vet flera stycken som med magkatarr har fått gå ner i arbetstid eller blivit sjukskrivna. Just för att jobbet stressar upp dem. Jag får magkatarr av att gå hemma, men inte är det någon som ordinerar arbete åt mig. 

När man inte vill vakna

Jag: Asså, jag hade värsta bästa drömmen inatt. 
Elin: Vem var du tillsammans med då?
Jag: Eric Saade!!!!
Elin: hahaha, jag visste väl att det handlade om en kille.
 
Hon känner mig för bra den där tjejen. Och nu vettni, nu flyter livet på som innan. Ta bara som igår. Söndag = Bergvik och IKEA. Typ samma som i Jönköping. Fast A6 och IKEA. Sammalika fast i Karlstad. Älskart. Allt blir så mycket mer spontanare. Roligare. 
 
Hihi, vi två för ungefär ett år sedan <3 Jnytt tog kort på oss på en match mellan HV71 - FBK

Energi

Alltså jag är så full av energi att jag inte vet var jag ska göra av den. Tänkte att fölk ville veta det. Sitter btw och tittar på Vine. Skrattar ihjäl mig åt Sigge Eklund. Önskar att jag var kompis med honom. Min kändis-kompislista blir bara längre och längre. Men första plats har fortfarande Carin Da Silva. Haha, henne har jag velat vara kompis med hur länge som helst. Hon verkar helskön. Grabbig,  och lite ofin sådär som jag och Elin kan vara. 
 
Tänker också att jag och Alex Schulman vore världens mest deprimerande kompispar. Sitter där och kan diskutera våra sjukdomar, vår dödsångest, och all annan ångest också för den delen. 
 
Annars är jag faktiskt väldigt nöjd med de kompisar jag har också :D<3

hockey

Ville så himla gärna titta på hockey igår såatte, jag skaffade premium på kanal 5 och så blev det hockeykväll. Synd bara att Färjestad förlorade. Haha! Jaja. Egentligen hoppades jag på att de skulle förlora. Eller liksom, jag ville att de skulle vinna med hoppades att de skulle förlora. En förlust innebär i alla fall att jag och Elin kan gå på hockey imorgon. Biljetterna släpptes vid 10 idag och vi bokade. Nice. MEN imorgon får de allt se till att vinna. Det är ett krav.
 
Hockeykväll med te i FBK-muggen :) 
 

Geocaching

Har varit en bra dag idag. Gymmet imorse ju. Hem, städa, duscha, laga mat och sedan in till stan för att träffa Elin, som ju också är Karlstadbo numera. Vi testade på geocaching. Assvårt! Letade efter fyra olika. Hittade bara en. Haha så dåligt. Men det är roligt i alla fall för man ska leta efter typ en filmburk, och där i ligger en lapp där man ska skriva sitt namn. Och det kan finnas presenter, men man får bara ta en om man själv lämnar en. Som sagt, vi var skitdåliga och hittade bara en. Ska fortsätta någon annan dag när det är lite varmare.

Hehe, här är vi uppe vid vägen och letar till och med, men inte hittade vi något.


Foto på gymmet

Blev påmind om att jag skrev för några månader sedan att jag störde mig på folk på gymmet som tar kort på sig själva och att när jag nästa gång är på gymmet så ska jag ta kort på mig själv. Detta har jag inte gjort.
Anledning: Jag är så jävla ful när jag gymmar! 
 
MEN, det är ju sjukt mycket snygga killar på gymmet så därför funderar jag seriöst på att göra mig i ordning (som alla andra) innan jag går tyill gymmet. Dock ser jag bara framför mig hur maskaran och foundationen kommer att rinna längs kinderna. Fast dessa sminkade tjejer verkar ju ha en förmåga att inte svettas ett dugg. Hur gör de? 
 
En annan sak som gör att jag ser ännu roligare ut på gymmet är att jag lyssnar på olika podcaster när jag gymmar. De jag lyssnar på är: Alex & Sigge, Filip & Fredrik och sen Adam & co. Haha, jätteroliga ju! Tror det i Alex och Sigges podcast de pratade om att de inte fattar hur folk kan skratta högt. Önskar nästan att någon smygfilmade mig när jag lyssnar på dem. Står där och fnissar och fånler. 
 

Vek

Jaha, då har ännu en vecka gått. En bra vecka. Lite lägenhetsvisningar, träning, Jocke sov här en natt, jobb, loppis och familjen. 
 
I fredags skröt jag om vilken bra försäljare jag skulle bli. I lördags var vi på loppis och försökte sälja lite av mina gamla saker. Oså kom det små söta barn och ville köpa armbanden som jag gjort själv. Prutade med mig själv för att det gjorde så ont i hjärtat när föräldrarna sa nej. Mamma bara skrattade åt mig. Men been there, done that. Ni vet när man ser ett fint glittrigt föremål, man älskar det mer än allt i hela världen, oså säger mamma NEJ! Nä, inte den här gången inte. Sålde rosa diadem för 5kr, och gjorde många barn lyckliga. Sålde Hello Kitty och gjorde ännu fler barn lyckliga. Ja herregud, dessa barn. Så nä, jag är ingen bra försäljare. 
 

(:

 

Händer mycket på gymmet

Egentligen är det rätt ovärt att jag betalar typ 1600kr för fyra månader på gymmet. Springer mest på crosstrainern där, och när jag kan köpa en crosstrainer för typ samma pris och springa i hur många månader som helst hemma. MEN, det är jävligt roligt att kolla på folk också. När jag blir riktigt inne i att titta på folk så glömer jag bort tiden med en gång. Skulle jag träna hemma så skulle jag nog inte alls ha samma diciplin som på gymmet heller. Sen känns det som om att luften hemma skulle bli rätt äcklig av att hålla på att träna liksom. 
 
I alla fall, det är en kille på gymmet som är där typ jämt när jag är där. Det är lite roligt, för han står vid samma maskin typ hela tiden, gör några tappra försök och sedan står han och glor, gör några försök, glor, försöker, glor. Hur länge som helst står han där. Så för honom är det ju ännu mer ovärt att ha köpt ett träningskort. 
 

Måndag

Började dagen med ett pass på gymmet idag. Nu har lillasyster börjat haka på också och det är ju lite roligt med sällskap. Väntar på att Elin ska joina också när hon flyttar till K-town. 
 
Annars har jag varit på två lägenhetsvisningar idag. Tyvärr var ingen av lägenheterna något jag kan tänka mig. Däremot så gillade jag en av lägenheterna jag tittade på förra veckan. Så håller tummarna för den. Flytt och flytt och flytt. 
 
Åt god lunch idag med. Keso. Haha! Fint skare va.
 

Fina fisken

Den här helgen har varit så jävla grym så nu kommer allt bli sådär grått och tråkigt när den är över. 
Anna kom hit ifrån Jönköping och Elin har ju såklart varit här hela helgen med <3 Inflyttningsfest igår, och den var svingrym den med. Bästa förfesten sedan förra förfesten. Haha, nä men det var kul. Alla fina vänner, nytt fölk och alla var exakt rätt. Det var Jelloshots och hallon/lakritsshots i vinglas. Det var lekar och det var mello. Avslutade med en kul utgång på Tempel.
 
Idag vet man att man lever.  

Back in Karlstad

Efter en liten visit i Säffle så sitter jag här i lägenheten igen. 
Dagen på jobbet idag var rolig. Vi spelade musik. Andliga sånger. Ni vet sånt som endel gillar. Nu är det ju så att jag har hört den där skivan ett antal gånger när jag jobbat där så idag bestämde jag tillsammans med de gamla att det var dags för förnying. Därför blev det lite The Ark, Mika och Oh Laura istället. Jag sjöng högt och gamlingarna skrattade åt mig. 
 
Annars har jag varit på lägenhetsvisningar idag! hehe. Mamma och pappa blir lite trötta på mig. Flyttade in i fredags går på lägenhetsvisningar mindre än en vecka efteråt. Håller verkligen tummarna för en av dem.

I Säffle

Är hemma i Säffle och ser till att min familj får lite mat i magen. Hehe!
Finns tydligen en regel som säger att man måste komma hem och hälsa på minst en gång i veckan. Jaja. Kommer vara upptagen hela helgen så jag får passa på nu. Dessutom så ringde de på mig ifrån jobbet idag. Så det blir ett par timmar med mina älskade gamlingar imorgon. Härligt!
 
Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Varit ute och gått en långis. Ungefär 8km idag. Sedan har jag badat badkar. Varit och hämtat ut ett paket. Lagat mat. 
 
Jag och Elin drack världens godaste shot på Tempel för någon vecka sedan. Båda blev förälskade. NU har vi hittat rätt blandningar så på lördag kör vi.

Payback

Jag känner att jag är ganska hämndlysten just nu. Mot alla. Så mitt tips är att inte reta upp mig. Den som senast råkade ut för det var min nya granne. Han och hans polare tyckte att det var en jättebra idé att spela bandy och tacklas i väggar inatt när jag skulle sova. Ja men det är ju kul att folk har roligt liksom. För det hade de verkligen. De skrattade konstant i ungefär 2 timmar. Antar att det inte var lika roligt imorse när jag 07.30 drog på musik på högsta volym - bara för att! :)

Annars så traskade jag i väg till gymmet idag med. Lika bra att köra på nu när jag börjat. En timme på crosstrainern blev det idag + lite pilatesboll och vikter.

Har hunnit att äta lunch med Elin idag med :) trevligt värre!


Melodifestivalen

jag har ju glömt att berätta om att jag och Elin var på Andra Chansen i lördags. De var ju här i Karlstad då så vi tyckte att det var lite roligt att se det live. Det var rätt kul också faktiskt. 
Haha, hade värsta rötan när det kom till bussar. Hamnade på någon företagsbuss till LLA. De var snälla och lät oss åka med fast att vi inte hörde dit. Fick skjuts ända fram till dörren. Haha! Härligt. När vi skulle hem så "råkade" vi gå före det 100 meter långa kön och kom på första bussen. Tror ni den startade? Haha. Karma is a bitch! Nä men efter ett tag kom vi iväg. 
 
För övrigt rätt snygga killar med i Mello. Robin Stjernberg, Anton Ewald, Oscar Zia...Danny! hehe. 
 
 

Gymmet

Plötsligt händer det - brukar man ju säga. 
Idag ställde jag klockan på åtta och sedan traskade jag iväg till gymmet. Förnyade mitt gymkort och sedan var det bara att sätta igång då. 40 minuter på crosstrainer och sedan lite vikter och grejer. Kan säga att jag var HELT SLUT efter det. Första träningspasset sedan i november. Ja herrejösses. Då har jag ändå varit ute och promenerad asmycket, men det har nog inte gett så mycket verkar det som då. 
 
Efter gymmet skyndade jag hem för att käka lite frukost och sedan gå iväg till stan för att kika lite. Efter det blev det en liten promenad på 6km. Hehe, all denna ansträningning resulterade i ett litet migränanfall. Så nu har jag sovit, mått illa och spytt i ungefär 5-6h, men nu börjar det släppa.
 
 

Härlig dag

Imorse när jag och Elin hade vaknat, drog upp rullgardinen och stod där i fönstret och njöt av solen och den blåa himlen, så kom det poliser gåendes, följt av en polisbil och en likbil. Godmorgon och välkommen till Herrhagen Josefine Caesar.
 
Annars har jag varit på långpromenix runt i Karlstad idag. Måste ju hitta nya vägar att gå alla mina promenader på nu. Idag blev det visst en väldigt lång väg för när jag var hemma igen så hade jag gått en mil. SKITGÖTT. Ville gå mer. Solen i ögonen och nu sitter jag här med solbrända kinder igen. 
 
Annars så tvättar jag just nu. Har tvättstuga på planet där jag bor och det är så jäkla nice. Två tvättmaskiner och två torktumlare. Tror jag att det är i alla fall. Haha! Awesome. 
 
Bild ifrån idag när jag var vid Viken/Marieberg och gick :)
 
Inviger min fina plåtburk till tvättmedlet :) 

Karlstabo

Sådär ja mina vänner, då var jag Karlstabo igen. Härligt. Tänk vad jag har flyttat de senaste åren. Sedan 2009 så är det här 5:e stället jag bor på. Flytt en gång om året. 
 
Jaja, den här gången gick det i alla fall lite smidigare att flytta. Dels för att jag har sorterat bort så sjukt mycket grejer, och dels för att lägenheten ligger bättre till och det var lättare att flytta in sakerna. En liten etta på 21kvm bor jag på nu. Det är faktiskt inte så litet som man kan tro. Kök, vardagsrum och sovrum i ett. Det enda som inte får plats är ett köksbord. Annars är detta perfa för bara mig. 
 
Fredags bestod som sagt av att flytta in alla saker. Igår blev det shopping. Mamma och pappa sponsrade med mat för 2500kr totalt <3. Sedan blev det en sväng på Chili som öppnade i Karlstad i veckan och efter det blev det IKEA för lite saker också. Tack snälla för allt jag får mammi och pappi. 
 
Här blev det en liten lunch i fredags. 
 
Såhär blev lägenheten. Mysigt va?