Men mamma

Tror min mamma är lite misstänksam emot mig, hon litar liksom inte på vad jag ska göra. 
 
 
 

voffarna

Aw, Nelly har fått en knöl på svansen och har varit hos veterinären och fått svansen lite rakad. Haha söööt <3
 
 
Bergsgeten Doris!
 
sötisarna!
 
 
 

bästisfredag

Ikväll har jag och Elin haft en riktig bästiskväll. Vi åt mat ifrån Klaras. Så himla gött. En fredagsbricka med salami, skinka, kycklingspett, ost och lite blandat sådär + klyftpotatis och bröd. Asbra grej att köpa. Sedan vettni så bakade jag citronpaj med maräng idag. Den blev verkligen jättegod. Kanske lite väl geleig men smaken var det inget fel på alls. 
 
Supermysig kväll, med massa gött att äta, bra filmer och mycket skratt! 
 
SÅ HIMLA GÖTT! Har hela den där kvar, så om någon är sugen på fika så bjur jag!
 

Söka jobb

Alltså, jag har skickat ut så många CV:n det senaste att jag nästan börjar bli lite paranoid. Känns som om att alla i hela Karlstad vet vem jag är snart: hur jag ser ut, vad jag har för intressen, vad jag jobbat med och var jag bor. Framförallt känns det som om att alla snart borde förstå hur desperat jag är för att få ett jobb. 
 
Jaja, i väntan på det där jobbet som aldrig dyker upp så har jag skaffat mig en ny hobby. Måla på porslin/glas. Herregud vad kul det är. Och enkelt. Och så himla fint. Målat på ungefär 10 tallrikar de senaste två dagarna. Jag har inte ens plats för dem i skåpen så jag vet inte vad jag ska göra med dem. Har fått beställningar på 5 tallrikar också. Känns skitbra! Så om någon är intresserad så är det bara att beställa :D
 
En utav tallrikarna jag har målat! 
 

Diet

Har alltid varit emot dieter, tror inte på det. Tror på ändrad livsstil. Men nu har Elin har fått med mig på 5:2 dieten. Sist vi två bestämde oss för att gå ner i vikt så gick det väldigt bra, och det blev en sådan himla skillnad. Så jag ger det väl ett par veckor så får vi se vad jag tycker sen. Har i alla fall min första fasta idag. 500kcal får jag alltså stoppa i mig. Rätt mycket ändå tycker jag då jag hittills idag bara har fått i mig 172kcal. Och enligt en app jag har så har jag tränat bort 610kcal så jag ligger ju minus. Det verkar för enkelt. 
 
MEN jag lovar verkligen att jag inte ska skriva mer om detta här nu. Hatar själv att läsa bloggar som bara skriver om viktminskning och träning. Når jag den vikten jag vill, eller om jag någongång blir nöjd över hur jag ser ut (kommer aldrig att hända) så kanske jag skriver om det. Men just nu, nä! 
 
Vart tog den där tjejen vägen liksom?
Det sjukaste också, skolsköterskan sa att jag var överviktig. 
Vem som helst ser att det inte stämmer.