Jävligt irriterad!

Alltså jag är så förbannat trött på att folk, eller ja folk och folk - Vuxna, säger att vi ska se upp till dem, och att vi ska respektera de äldre. Jag menar varför i hela fridens namn skulle vi göra det när de hela tiden ser ner på oss? Är det en papperskorg som är söndersparkad - Ja då är det en dum jävla unge som har gjort det! Det är det alla antar hela tiden. Om en mobil går sönder och det är en i 18års åldern som kommer och lämnar in den, ja då är det ju självklart att den är trasig bara för att personen i fråga bara är 18 år, ni vet ju hur oförsiktiga ungdommar är? Hade däremot en man i 30 års åldern lämnat in telefonen ja då hade det inte varit några problem.
Jag blev så arg när min moster berättade att de vill ha åldersgräns på campingar. Nu ska undommar inte få campa längre, för vi för ju bara massa oväsen och förstör. Jag kommer inte ihåg åldersgränsen just nu, men tror det var 25år. Jag menar hur löjligt är inte det då? Jag vet att det finns de som kanske festar en hel del på campingar, och jag vet att jag mycket väl skulle kunna vara en av dem. Men hallå, det finns faktiskt vuxna människor som är precis som undommar. De hade funderingar på att göra två avskillda campingar med, en för undommar och en för "vuxna, mogna, vanliga människor", okej! Om vi säger såhär, tänk om man faktiskt har tänkt att åka iväg att campa, nykär är man och ska bara ha en trevlig vecka på kusten med sin pojkvän, och så får man bo på en den södra sidan av campingen, där alla "vilda" ungdommar bor, just bara därför att man råkar vara under 25 år. Eftersom alla undommar vistas på den campingen så är det ju antagligen ganska bra drag där. (Och det är inget fel med det). Men tänk om man INTE vill det? Man vill bara ha det mysigt och campa, men det går inte eftersom man får blivit tilldelad att bo på ett ständigt party! Det låter som om att jag pratar emot mig själv här men det jag menar är att Lasse 59 år kan lika gärna sitta på nord campingen och föra ett jävla liv han med. Han kan dricka lika många öl, och han kan lyssna på hög musik han med. Men det är det ingen som tänker på. För Lasse är ju ändå 59 år.
Busschaufförer ser ner på ungdommar också, jävlar vad de ser ner på oss. Det där busskortet blir så otroligt viktigt att titta på bara för att det kommer en som är yngre. Det kan ju ha gått ut, eller så är det inte ens äkta!
Och praktikplatser...De tror att bara för att man går andra året på gymnasiet så kan man inte ta något på allvar. Livet är en fest. WOHO! Men fuck you!
Åh någon dag ska jag nog skriva ett brev till stadsministern!

Om folk inte kan ta mig på allvar nu? Hur ska de kunna göra det senare?
just nu hatar jag vuxna!


bilkörning.

Idag har jag varit ganska frånvarande. Eller alltså inte så att jag har varit avsvimmad eller något sådant. Men det jag har ägnat största delen av dagen åt är att ligga i sängen. (Precis som alla andra söndagar). Faktum är att söndagen är den enda dagen jag tillåter mig själv att ha en sådan här dag. Ingen annan dag, om det inte är något speciellt då förståss. Jag har tittat på 8 avsintt av One Tree Hill idag, och har kommit in på andra säsongen nu. Haha. Bara 4 säsonger kvar nu.
Dessutom har jag varit ute och övningskört med min moder idag. Det började med att hon stängde av musiken i bilen bara för att hon tjatade på mig och jag hände inte med, därför glömde jag att blinka. "Josefine, jag märker att du inte kan konsentrera dig..." så att så var det med den musiken! Jag har kört med musik så otroligt många gånger med pappa så jag fattar inte varför jag inte får det med mamma! Iallafall så tankade jag idag för första gången. Det är väl alltid något! :D haha. Dessutom så körde jag till Coop och parkerade! Det är väll också något eller ? Haha. Mamma ska ringa till körskolan nu i veckan så får vi se vad det blir av det här. Hoppas, hoppas, hoppas att det går undan nu så att kan ta det där förbannade körkortet. Vet ni vad jag ska göra när jag har tagit körkort? Jag ska bränna ut en "road trip" cd, och sedan ska jag ta med mig Sanna och så ska vi åka någonstanns! Haha. Det vore kul! Frågan är bara var tusan vi får en bil ifrån. Men det löser sig väl! Haha.

Imorgon är det skolan igen! UF ska vi ha för första gången...

Matlagning

Jag och Lisa har lagat mat nu ikväll. Det blev en tre rätters middag som blev helt otroligt bra. Vi började med en räktoast, sedan blev det världens godaste sallad (som jag gjorde!), med baby spenat, fetaost, paprika, gurka och tomat. Till det hade vi klyftpotatis och stekt kycklingfilé. Till efterrätt så blev det chokladmousse med mandarinklyftor. Alltså godaste måltiden jag har ätit på länge. Det var godare än på resturang tillochmed. Det var bra! Sedan satte vi oss och myste framför TV:n. Dock tog Lisas katt min plats i soffan, jävla Simon! Haha. Sedan tittade vi faktiskt på några avsnitt av one tree hill också. 
 
 

Nysätersmarten

Nu ska jag alldeles strax iväg till Nysäter eftersom det är marten där idag. (Marknad för er icke säfflebor!) Vi ska åka och hämta upp Lisa först och sedan så. Dagen ska jag dessutom spendera ihop med Lisa, och vi ska laga middag ikväll och bara mysa! Trerätters ska vi göra, sedan tänke vi kanske hyra några filmer eller titta på One Tree Hill! Jag har ju lurat Lisa till att titta på OTH med, och jag tror minsann att hon gillar det. Eller ja, jag hoppas att hon gör det. För jag ÄLSKAR det! haha! Hon kommer bli besatt, som jag! Och vet ni, på måndag börjar det igen. Gossip Girl, och OTH! Helt otroligt bra! Haha, aja, nu var det inte det jag skulle skriva om, men det blev det ändå.

Mamma är på mig om att jag ska äta frukost nu! Så vi hörs senare!


Tröja - Från Spanien
Jeans - Fortfarande Fornarina! (;
Strumporna köpte jag igår på lindex (Y)
Väskan är från Gina!


Godmorgon

Min lillasyster har verkligen DET! Ni vet DET där som alla småsyskon har? Alltså den där förmågan att verkligen kunna förstöra en dag, i alla fall några timmar av dagen. Min syster skickade ett sms för en halvtimme sedan där det stod:
"Hej rosa pudding! Hoppas att jag väckte dig och allt nu..."
Den lilla skitungen har alltid haft förmågan att väcka mig på mornarna. Jag har stått ut med att vakna till dundrande musik, jag har vaknat till att hon spelar elgitarr, jag har vaknat till att hon kommer in i mitt rum och "verkligen måste låna något" - Trots att klockan inte är mer än sju. Jag har velat ge igen så otroligt många gånger, men när jag väl är uppe innan henne så förmår jag mig bara inte att göra det. Men jag gillar henne ändå, tro det eller ej! (:


Säfflebor!

Vill ni veta  vad Sanna hade sagt om det här?
- Ni Säfflebor alltså!



Klänning

Jaha, tiden i stan gick otroligt snabbt måste jag säga. Två timmar liksom flög förbi. Jag träffade Jossa på bussen till karlstad. Det var trevligt. Jag känner verkligen att jag saknar henne i klassen, det är så tomt. Och det är det verkligen. Sedan träffade jag Sanni på stan då, vi skulle kika lite grejer, sedan mötte vi upp Malin och åt lunch tillsammans. Efter lunchen gick vi och hämtade ut bio biljetter. Man får ju passa på när man får gå på gratis förhandsvisning liksom! Haha Patrik (Eller Axel, det går också bra Sanna) 1,5 ska vi se nästa torsdag. Sedan skulle vi ta oss till skolan. Givetvis missade vi precis bussen och insåg att det skulle gå mycket snabbare om vi gick till skolan. Och annars skulle vi bli sena också. Vi köpte med oss Kaffe&Te ifrån Waynes, sedan traskade vi hela vägen till skolan. Okej att det inte är så långt, men det är ändå en bit. Vi hade bara kort svenska och matte idag så det flöt på bra tycker jag. Jag är ju lite speciell också eftersom jag läser Matte C istället för Matte B som alla andra i min klass läser! Haha. Undra hur jag kommer klara att läsa den kursen helt själv.

Jaja, efter skolan gick jag i stan med Madde och Sanna en sväng. Hittade en toksöt rosa klänning på Gina, Iofs är den tråkrosa (Tråkrosa = Grårosa liksom. Höst färg), men den var jättefin ändå. Nu är det helg och det är jätteskönt! Ikväll ska jag nog ha One Tree Hill maraton med mig själv!


Klänningen från Gina! <3

Sovmorgon!

Jaha, vi har sovmorgon idag! Typ enda dagen i veckan jag inte behöver gå upp 05.30. För jag börjar inte förrns halv ett. Det är skönt. Eller ja, det hade varit väldigt skönt om det inte var så att det bara går en buss för mig 09.30! Och jag är i Karlstad två timmar innan jag börjar. Vi pratade med läraren igår och frågade om hon kunde skjuta fram lektionen 15min eller något, så att vi hann med den senare bussen utan att komma för sent. Det skulle hon kolla idag. Så idag var jag tvungen att gå upp halv nio, (Tro det eller ej, jag vaknade åtta och har sovit i nästan tio timmar!). Grejen är den att jag tycker verkligen att hon kunde sa sagt: Det är okej att du kommer 15min försent, för den här gången!
Men det sa hon inte. Jag ska iallafall träffa Sanna i stan sen vid halv elva. Det är jättesnällt att hon kommer in och shoppar lite med mig! Sedan tror jag att Malin joinar oss för lunch! Sanna är skyldig mig en McDonalds lunch dessutom (Hon förlorade ett vad) haha!

Jaja, detta blir nog en bra dag...Det är ju fredag!


Klänning/Kjol - Gina
Leggins - Gina
Guld hjärta - Present!

Ghost Whisperer

Jag och Sanna har nästan en tradition. Varje torsdag sitter vi vid en varsin datorn, sex, sju mil ifrån varandra och tittar på Ghost Whisperer! (Nördigare kan det inte bli) Programmet är skitbra tycker jag. Fast det börjar bli lite läskigt! Förr visste man liksom att det kom ett spöke, hon löste det och så var det slut typ. Okej att det var ett tag sedan det var så nu, men ändå. Under tiden vi kollar på det så skriver vi saker typ som:
- Jag fattar inte, vad hände nu?
- Men var är hennes man?
- Varför gör hon sådär?
Ehm ja, vi tappar nog fokuseringen på själva programmet lite när vi pratar med varandra. Idag mitt i allt fick jag dessutom för mig att jag skulle titta på upp en låt på youtube, bara för att sanna sa att det var bra att jag har henne, och då sa jag att det är bra att hon har mig. Och då kom jag oooosökt att tänka på en gullig liten sång som de sjunger i Nils Karlsson Pyssling. Den är så söt!
 

Textkommunikation.

Idag hade vi text igen på morgonen. Gud vad vi kommer att skriva mycket i veckorna. Hela onsdagen och fram till lunch på torsdagen. Dessutom går vi till 17.00 på torsdagar. USCH VAD JOBBIGT! Det gör vi iofs på tisdagar också om jag inte minns helt galet. Nej men text är jäkligt roligt alltså. Idag skulle vi skriva om oss själva med hundra ord. Det gick lite segt, men det gick. Det är nästan alltid svårt att komma på saker att skriva om sig själv. Men jag valde att skriva om att jag gillar rosa! haha, helt klart en klassiker!

Det jag är ute efter just nu är en bra praktik plats. Åh, vi ska ju ha praktik nu i år, vecka 48-50! Jag tycker att vi fick reda på det alldeles för sent för många är redan bokade. Jag ville verkligen vara på Frida tidningen i Stockholm och ringde därför dig idag. Jättetrevlig tjej som svarade i telefon. Jag blev helt chokad. Det kompisar och så har berättat för mig är att folk som man ringer till brukar vara griniga och tvära. Det var inte den här tjejen. Hon frågade inte ens hur bra erfarenheter osv. jag hade. Hon frågade bara vilka veckor, och sedan beklagade hon att det var fullt, men om jag visste att jag skulle ha praktik till våren så fick jag gärna ringa snart igen och kolla om det fanns tid då! Åh, bara för att hon var så trevlig så blev jag jättebesviken över att jag inte kunde vara där. Jag ska nog testa att ringa igen lite senare. Vem vet, de kanske får en avbokning! Men jag ska testa på lite småstället och så nu, kika runt på gula sidorna och hoppas att någon av de nummer jag hittar räddar mig från detta letandet. En reklambyrå skulle vara kul att få på också. Åh, jag vill verkligen.

Är det någon som har tips på tidning/reklambyrå i Stockholm?


Städa

Varför är det så otroligt tråkigt att städa? Jag verkligen hatar det mest av allt. Alltså helt ärligt, jag klarar inte av det. Jag har städat hela mitt rum en enda gång (och då menar jag verkligen städat), och det var så tråkigt att det tog mig flera dagar, dessutom tog jag betalt för det. 25kr i timmen. Sedan har jag väll "röjt undan" i rummet, (ibland tvinga mamma mig att göra det två flera gånger i veckan). Men det går verkligen inte att hålla ordning på sakerna. Jag menar när jag prövar klär, inte lägger jag in dem i garderoben igen, de hamnar på gölve eller i soffan. Men jag måste lära mig att städa, hur ska jag annars klara mig när jag flyttar hemifrån, när jag nu gör det liksom! haha.

Vet ni vad som är jobbigt just nu? Gråbo blommar! Jag kan inte säkert svara på om det är därför det kliar i ögonen och näsan är tät, men det är troligen en stor del till varför. Sedan är jag säkert förkyld som alla andra nu också. Haha.


Mitt städade rum! (:

22.22

Är det bara jag som alltid kollar på klockan när den är 22.22? Alltså jag menar verkligen alltid! Nästan varje dag tittar jag på klockan när den är det. Det är skitläskigt. Fast åh andra sidan är det ju bra. När klockan är 22.22 får man önska sig något. Är det något vi har fått för oss här i värlmand att när klockan är 00.00, 11.11 och 22.22 får man önska sig något? Däremot om klockan är 15.15, 16.16, 17.17 osv, så är det någon som tänker på en. Jag tycker det är lite halvgulligt. Fast varje gång jag ser att klockan är något av det där så tänker jag på Katrin bara för att vi har tjatat om det hela sommaren. Haha. Vad hedrad hon måste känna sig!

Jaha, idag hade vi textkommunikation för första gången då. Gud vad glad jag är att det inte blev en inriktning. (Inge illa menat Malin) haha. Men hade det blivit en inriktning istället för valbar kurs så hade jag inte fått läsa det eftersom jag har valt Grafisk design. Så jag är helnöjd. Nu får jag A och B kursen i Text iallafall, och det är kanonbra! Just idag när de berättade om kursen och lite så, så verkade det inte så jätteroligt, men det vet jag att det kommer att bli...Eller ja, det hoppas jag iallafall! Jag kände att när vi väl kom igång och skrev lite idag så var det såååå kul! Åh vad jag ville skriva grejer då.


Rosa bandet!

Åh vad jag älskar dessa tider när man kan köpa saker med Rosa Bandet! Jag älskar rosa bandet. Delst för att det är rosa, men mest för att det går till en så otroligt bra grej. Jag stödjer rosa bandet för fullt kan jag säga. Jag fick hem ett reklamblad från guldfynd igår, och på första sidan så var det grejer från rosa bandet. Alltså jag älskar brosherna, jag vill inte köpa dem för att jag vet att jag bara tappar dem, men några sådana där billiga band för 20kr blir det allt om året. Sedan såg jag att det fanns en rosa bandet klocka, och de där rosa reflexerna som jag så länge grunnat över var man hittar. Då blev jag överlycklig och idag efter skolan så gick jag dit och köpte det. Hon i affären tittade på mig och log lite för sig själv när hon sa:
- Du gillar rosa va?
Jag kände mig lite träffad och fick försvara mig med att säga:
- Ja det gör jag, sedan tycker jag att Rosa bandet är en så himla bra grej också!
Och det tycker jag! När jag gick därifrån var jag jättenöjd. Klockan var iofs inte lika snygg som den såg ut att vara, men jag menar: So What? Jag köpte den ändå. Passar utmärkt att ha som vardagsklocka! Lagomt mycket liksom! Jag tror jag ska köpa en till reflex faktiskt... Det blir ju snart mörkt om kvällarna. Fast å andra sidan, min rosa nallereflex från sibylla är cool den också!
 

Rosa bandet bag
Rosa bandet plattång
Rosa bandet locktång
Rosa bandet body lotion
Rosa bandet reflex
Rosa bandet klocka! (Y)

Skånekille...

Haha det roligaste idag inträffade nyss tror jag. Alltså det roligaste efter alla mina och Maddes tramserier idag då. Ett okänt nummer ringde på min mobil. Jag råkade trycka av samtalet så jag fick ju ringa upp eftersom jag var hel säker på att det var Lisas pappa liksom! Haha. Det var inte Lisas pappa som svarade när jag ringde utan det var en kille som lät att vara i 23års åldern kanske (det är det jag vill att han ska vara iallafall) Dessutom var han skåning. I LOVE IT! HAHA. Gud vad glad jag blev, alltså skånska är verkligen det sexigaste som finns. Alltså typ, finaste rösten har många skåningar. Dock undrade han bara varför hans kompis hade mitt nummer! haha. Men ändå, jag pratade med en skåning! Haha, han frågade var jag bodde och när jag svarade värmland så hade han ingen aning om var det låg. Haha.

118100

Är det bara jag som tycker att 118100 är en riktigt, ritkigt rolig grej alltså. Smsa vad du vill och få svar liksom. Jag frågade en gång här i somras "Tycker Josefine Caesar om rosa?" Då svarade de så trevligt:
- Vi här på 118100 tror att Josefine gillar rosa väldigt mycket, även röd och grön!
Jag menar, hejsanhoppsan! Rosa är det som gäller. Men jävligt roligt att de svarade sådär. Haha. Jag fågade om Sofie gillade jordgubbar, och det svarade de att det gör hon. Med grädde och mjölk!
Nu skickade jag ett sms ( i brist på annat ) och tänkte ge dem en liten kluring där på arbetet...
"Hur tänker killar?"
Inget som helst påhopp på killar, men ajg menar, vad svarar man på en sådan fråga... Jo såhär svarar man på 118100:
- Det är olika från person till person, alla killar tänker inte på samma sak eller likadant kring ett ämne, precis som tjejer. Du kanske kan få reda på hur just den killen du syftar på tänker genom hans beteende. Hoppas det löser sig
De bara antog att jag hade problem med en kille. Det tycker jag är lite kul. Jag menar "Hoppas det löser sig" Haha, det är väldigt omtänksamt! Jag tycker det här är skitkul!

Kort...

Det roligaste jag vet är när mamma ber mig göra saker som jag vet att jag är hyffsat bra på. Slå in paket, göra kort, göra film, skriva något, jaa typ pyssla och greja! Min nya hobby är nog allt som har med scrap booking att göra. Jag köpte ett block i veckan ju och nu vill jag inte göra något annat. Jag gillar är att göra kort i photoshop också... Folk blir alltid så nöjda när jag gör det. Idag bad mamma mig att slå in en present åt en av hennes kompisar som passade Nelly i somras när vi var i Spanien, dessutom fick jag göra ett kort. Kortet blev visserligen lite halvtaskigt men jag är ganska nöjd ändå. Haha! Det är baksidan som räknas, för där sitter det en femhundralapp!
 

Det där blev till Mammas kompis! (:

Nollning oj, gemensam aktivitet

Ja, på våran skola är det inte längre tillåtet att ha "nollning", efter att vi blev nollade förra året. Jag tyckte hela grejen förra året var jätterolig. Vi hade en namnlek där vi skulle säga våra namn och låta som ett djur som börjar på bokstaven i våra namn. Sedan hade vi det berömda klädsträcket. Det slutade med att de flesta gick runt i underkläder. Jag själv behöll byxorna på. Fast egentligen ,vad är skillnaden mellan att gå i underkläder vid skolan, och bikini på stranden? Förutom att man vanligvis inte går i underkläder i skolan då förstås. Haha, måste dessutom lägga till att detta var inte något tvång, man fick sätta sig bredvid och titta på om man ville det. Efter det så kastade de lite mjöl och vatten på oss, vi fick springa över en pressening med såpa och vi fick lite mer vatten och mjöl på oss, det var inet så farligt. Sedan blev vi ihopbundna tre och tre tror jag, och så skulle vi locka folk till en "show" vi skulle ha. Det var kanske lite pinsamt, vi stod och dansade och sjöng framför ett antal pers. Rosa helikopter! Haha, dock fick vi sätta på oss kläder då! Det var väldigt snällt av dem! (; haha! Jag tyckte verkligen att hela grejen var skitrolig.
Typ veckan efter så stod det om våran klass i Värmlandstidningen, DN, Aftonbladet bara för att nämna några ställen det stod. Haha. Har tillochmed för mig att det sändes på radio. Enligt aftonbladet så hade vi fått strippa och uppträda i underkläder framför skolan. De hade skrivit att vi var nakna, vilket vi verkligen inte var! Usch, hela grejen var bara så pinsam, och vi verkade som om att vi var jätteutsatta. Dessutom så verkade ju tvåorna som nollat oss som om att de var helt hjärtlösa och bara ville plåga oss! Så var verkligen inte fallet. Men efter det så har vi inte nollning på våran skola längre.

Om jag fick bestämma skulle jag ha viljat nolla ettorna iår. Men det fick vi inte, det får inte kallas nollning längre. Vi hade "Gemensamma aktiviteter", och vi var tvugna att vara med. Det skulle vara blandade grupper och allt. Förra veckan när jag läste det så var jag verkligen emot det, jag ville inet alls. Men idag när vi höll på så var det verkligen hur roligt som helst. Det var precis som om att vi nollade dem och oss själva på samma gång. För vi gjorde bort oss exakt lika mycket som dem! Eller alltså, man kan väl inte säga att vi gjorde bort oss, vi hade kul tillsammans! Det var verkligen hur kul som helst. Bästa bilderna idag tog vi. Har tyvärr inga bilder från det än...Får först imorrn, kanske lägger ut en och annan rolig bild då. Om inte annat så ska ni få se en bild på mig och Madde i våra hypersnygga rosa peruker. De där perukerna vi hade på oss gjorde verkligne min dag iallafall.


Hade nog inte rätt kläder på mig för "gemensamma aktiviterer" idag!

Lilla melodifestivalen

Då var det måndag igen (dagarna dom rullar förbi, snart är det två veckor sen jag mötte dig ooooh) Minns ni den låten, eller är det bara jag? Det var en tjej som hette Clara eller något som sjöng den i första MGP Junior, då Sofie superduperkille vann! Jag tror jag gick i femman då och var alltså runt hm, 11 år... och jag minns den. Ibland blir jag impad över mitt minne! Det året  var också Fairytales med (tror de hette så?) de sjöng tills natt blir dag. I nordiska finalen kom de bättre än superduperkille, jag och min lillasyster köpte deras skiva när den kom ut. De gjorde en cover på "utan dina andetag" Ni kanske förstår varför jag är "Idolpoppare" nu? (Det var är vad katrin kallar mig)
Idolpoppare: En som gillar rixfm musik och thevoice musik! Haha. Enligt katrin då med andra ord.
Men påtal om lilla melodifestivalen och så, kommer ni ihåg han Tom Morley, han gjorde en underbart vacker låt som heter "song for the world", jag börjar nästan gråta när jag hör den! Jag hittade den på youtube nu idag och alltså, jag dör! Jag får gåshud när han sjunger! Haha, jag är nörd när det gäller det här alltså...



Söndag

Söndagar är alltid tråkiga. Eller alltså inte tråkiga, men det är sådana dagar man verkligen har ångest för att skolan börjar på måndagen. Ångest för att man har sovit för länge och troligen inte kommer kunna sova på kvällen. Ångest för att man har ätit så mycket, och ångest för att man inte alls har hunnit med allt det där man skulle hinna med. Jag har den ångesten iallafall. 
Idag har jag iallafall varit ute och övningskört. Jag körde halvvägs till åmål och sedan på motorvägen hem. Har aldrig fått det för mamma förut. Men jösses vad hon blev imponerad. Jag körde hel bra! Sedan körde vi igenom massa bostadsområden bara för att jag ska öva på det med. Körkortet here I come! Jag ska bli den bästa föraren av alla...

Lisa kom framåt eftermiddagen/kvällen också. När hon kom hade hon med sig glass och chokladskåp. Vi rotade lite i skafferiet också och hittade strössel och silverkulor som vi hade på, och lite banan till det. Mega gött blev det, och mätt blev jag så det räckte och blev över! Jag fick massa bilder av Lisa sedan vi var och badade någon gång i sommar. Då fick jag också ångest igen (som om att jag inte har nog med ångest denna söndag). Jag vill bada meeeeeeer. Jag vill ha sol och värme, jag vill ha sandstränder och killar utan tröja! Det vill jag ha.
 

En av bilderna från när vi badade! (=

Ps. Måste säga Grattis till Erica som har blivit storasyster också! GRATTIS =D

God morgon!

Jag hade väldigt tråkigt igår kväll faktiskt. Jag skulle titta på en film, men jag gjorde inte det. Jag skulle titta på one tree hill, men jag gjorde inte det heller. Det är så jobbigt när inte One Tree Hill går på tv känner jag, då måste jag börja om och titta på alla säsonger från början. Jag har kommit en bit in på första säsongen nu. Bara 4½ kvar då! Jag har ett liv.
Jag somnade ändå hyffsat tidigt igår, vid ett närmare bestämt, och så vaknade jag av att mamma väckte mig nu vid tolv. Hon tyckte inte att jag skulle sova längre. Undra om hon kommer ringa till mig på söndagarna när jag flyttar hemifrån också? Ringer för att kolla att jag kommer upp. Haha. Det skulle inte förvåna mig det minsta!

Får se om det blir att va med Lisafisa idag då kanske! :)

kolla min soffa...

Ser ni min soffa nu ? En riktig soffmakeover alltså... Jag älskar den! Alltså verkligen älskar den. Hela mitt rum blev som en annorlunda plats mot förut. Det blev mer vuxet liksom. Hur kan det bli mer vuxet med en rosafluffig soffa? Jo, skulle ni komma in i mitt rum så skulle ni förstå! Haha. Tack Sannibanani för att jag fick soffan (; haha



Ett års dag! (;

Haha, det  var i veckan någon gång jag och Sanna kom på att IDAG är det våran ett års dag. Alltså, vi är ju inte tillsammans eller något. Men idag har vi varit kompisar i precis ett år. Och folk kanske frågar sig "Hur vet man exakt när man blev kompisar?" Men det vet jag och Sanna. För förra året började vi skolan 23 augusti. Sanna stod ensam, jag stod ensam och när vi skulle in i aulan så tog jag modet till mig och frågade:
- Ska du gå media?
Det skulle hon. Dessutom berättade hon väldigt noga att hon hade varit i USA ett år och var därför ett år äldre. Då berättade jag väldigt noga att jag hade gått natur ett år och var därför också ett år äldre. Sedan dess har vi varit typ oskiljaktiga! På bara ett år så har Sanna lärt känna mig bättre än de flesta andra. Så imorse när vi stod och plockade fram frukosten sa Sanna plötsligt:
- Josefine, det är ett årsdag idag!

Haha, det låter verkligen som om att vi är tillsammans!


Jag & Sanna - Bild från igår!

Gårdagen!

Vi hade riktigt trevligt igårkväll. Vi åkte hem till Soffi och beställde pizza (Det är så bra när de har gratis utkärning!), ashungriga var vi eftersom vi inte hade ätit något sedan skollunchen vid klockan elva. När vi fick maten var klockan nio, så vi hade nog rätt att vara hungriga faktiskt. Vi blandade drinkar med, haha! Ärligt talat, vi är bäst på det. Och det blev så jävla gött! Det enda som saknades var apelsin eller lime typ! haha!
Sedan skulle vi till Arena då, och jag blir så nöjd varenda gång jag får visa legg och bara: YES JAG FÅR KOMMA IN HÄR!
Det  var inte så jätteroligt där inne igår dock, tror att det var någon "nollning" av studenterna på universitetet. Högsta åldern bland folk där brukar vara runt 20. Sedan finns det väll en och annan vilsen själ som är där med. Men igår var det verkligen hur mycket äldre som helst. Det var inte sååå kul.
Jaja, sov hos Sanni inatt iallafall. Det var trevligt det. Haha, och lyckades övertala pappa att komma ut till Hammarö och hämta mig idag med, det var gött. Slapp jag åka buss hem som skulle ta över två timmar typ. Jag fick ju en soffa av Sanna med, så den plockade vi med oss i bilen. Nelly la beslag på soffan så fort jag kom hem, så nu sitter hon där och njuter i min soffa!


Hos Sanni

Just nu sitter jag hos Sanni! Haha, hon har precis börjat göra sig i ordning... vi ska snart iväg vidare till soffi, och mysa lite där innan vi ska ut ikväll! Beställa dit lite pizza och blanda någon drink hade vi minsann tänkt oss - Proffsigt värre. Sedan har Linnéa på något sätt ordnat en blindblinddate åt mig kan man säga. Haha. Hon har berättat för mig att jag ska träffa en kille som kommer vara på samma ställe som oss ikväll, dessutom har hon berättat för den killens kompis om mig...Vi får se hur detta ordnar sig. Helt invecklat och kul är det! Haha. Spännande
Kul dag i skolan idag iallafall. Eller ja kul, jooo det var faktiskt kul! Det är så otroligt roligt att träffa alla igen, och jag har så mycket energi som bara vill ut (Ni vet ju att den energin kommer ut genom mina fingrar) Jag sprudlar! Haha. Vi blev bjudna på fika idag med, det var ju nästan det bästa av allt. Fika är gott!

Haha, nej nu måste jag nog med göra mig i ordning!


Snygg bild, jag hittade på Sannis dator =)


Puss

Borde sova.

Haha gud vad jag klagar på att jag är trött. Men jag ska inte klaga nu. Inatt när jag inte kunde sova så låg jag och funderade. Och tillslut, var efter timmarna gick så började jag tänka på döden. Alltså det bara blir så när man ligger och försöker sova, och blir deprimerad för att man inte kan. Då börjar jag ALLTID tänka på döden. Tänk bara när man dör, då kommer man aldrig mer att finnas på jorden igen, aldrig mer kommer man leva. Iallafall tror jag att det är så. Jag är så pesimistisk att jag tror inte på någon återfödning eller något sådant. Jag tror man blir stendöd. Och aldrig mer får man se ljuset. När jag tänker såndana tankar grips jag av en sådan panik att jag bara vill gråta. Fast det går oftast över på två sekunder och sedan börjar jag planera hur jag ska ta över välden som författare, designer eller något annat coolt. Då blir det ännu svårare att somna!

Igår tänkte jag dessutom på när jag och Sanna för drygt ett år sedan gick mot kopiatorn och pratade med våran lärare som hade satt i halsen. Hon säger då:
- Har ni gjort det här förut?
Jag och Sanna tittade på varandra och vi visste vad vi tänkte "Klart som fan vi har kopierat"
- Ehm jaa det har vi väl... Svarade jag lite försiktigt.
- Jaha, närdå?
Vadå närdå? Spelar det någon roll NÄR jag kopierade tänkte jag då.
- Ja det var väll på min förra skola
- Vad hände dåra?
MEN NU FÅR HON VÄL GE SIG! VADÅ VAD HÄNDE?
- Ja det kom väl ut papper antar jag?
- När du satte i halsen?
Jag och Sanna höll verkligen på att bryta ihop där. Och det gjorde jag nästan igårkväll med, i min ensamhet. Hon pratade om att sätta i halsen, jag tänkte på kopiatorn!

Trött är jag

Jag försöker lära mig lite hur man designar sin egen blogg. Det går inte så jättebra, men det går frammåt. Haha. Just nu är jag för trött för att ens tänka på hur man ska göra. Jag gillar inte ens texten jag har just nu. Det ska jag ändra på. Sedan jag kom hem från skolan så har jag iprincip bara suttit här vid datorn och grejat lite. Cyklade upp till Katrin och pratade lite med henne en sväng med. Det var skönt. Nu håller jag på att packa lite smått, eftersom jag ska till Sanni imorrn och så ska vi ut på kvällen. "Fira" lite sådär att skolan har börjat igen! Haha. Usch jag är så trött. Och det är Ghost  Whisperer på tv med! Det är bra... Egentligen tror jag att det var dubbelavsnitt idag. Typ ett på tv400 först och sedan tv4, men jag missade det första. Det var tråkigt! 

Just ja, jag RÅKADE göra bort mig i skolan idag med. Pinsamt. Vi lekte någon lek där man skulle svara på frågor om varandra. Det kom någon fråga om vilken sorts musik man lyssnar på. En tjej i klassen utbrister då:
- Josefine gillar Ola!
Vad tror ni jag svarar?
- Jag gillar inte hans musik!!!
Haha, där sitter och och berättar för hela klassen att jag inte gillar Ola för hans musik, utan för vadå? Tja... varför gillar man någon annars? FÖR ATT HAN ÄR SNYGG! 
Okej, musiken är helt okej, jag lyssnar på den. Men jag älskar den inte och det är inte så att jag sitter och spelar Ola dagarna i enda. Men bara grejen att jag sitter och berättar för alla i klassen att jag inte gillar ola för musiken! Vilken grej! Haha.
 

Är han inte söt så säg? Bild på oss för tre år sedan! ;)

 

Första dagen avklarad...

Jaha då har man klarat av första dagen i skolan nu då. Det var kul faktiskt. Mötte upp Madde och Soffi på bussen till skolan, sedan på stationen i Karlstad kom Sanni och hämtade oss med bil. Det var mäktigt! Oj oj oj. Roligast var det ju när vi blev stoppade av polisen precis innan skolan och Sanni inte visste hur man fick ned rutorna. Haha. Vi prövade lite knappar. Vad jag skrattade. Polisen var förstående iaf. Haha. Sedan var det samlin i aulan, gick smidigare än förra året, och jag tyckte inte ett dugg synd om alla 92:or som var rädda och bortkomna. Det är så det är! Och gud så roligt det var att träffa alla... Så många kramar att jag blev helt överväldigad!
Vi har kikat på lite scheman och så under dagen och jag gillar inte alls mitt schema kan jag säga. Jobbigt är vad det är! Men jag ska nog överleva ändå. Mitt lås hittade hem till ett skåp som jag inte gillar alls heller. Typ hundra mil i från alla andra skåp... förutom Sannas då förstås! haha. Nej men det ska nog bli ett bra år det här. Jag har ju tre veckor APU före jul... Det blir säkert spännande! Dessutom blir det UF iår. Det kommer bli så jävla rolig, tror jag! Det är vad alla andra säger att det är iaf.

Efter skolan så tog vi en lite sväng på stan, jag, Sanni, Soffi och Linnéa!  














Skolstart

Åh, jag sov max tre timmar inatt. Men nu är jag redo för att ta mig till skolan. Dagens klädval ser ni här nedan, men jag har fortfarande 30minuter på mig att ångra det hundra gånger. Det känns dock väldigt avslappnat att ha det där på sig. Rosa liksom! Haha. Åh, vad kul det ska bli att träffa alla kompisar! Nu längtar jag! Fast först ska jag äta frukost!


kofta: Gina Tricot
Linne: MQ
Jeans: Fornarina
Skor: Från Spanien
Armband: Från vinden ;)


Välkommen!

Jag gjorde misstaget att jag berättade för mamma att jag har en blogg. Några minuter efter att jag hade sagt det satt min lilla otekniska mor uppe på övervåningen vid datorn och gnällde:
- Josefine visa mig hur man gör för att komma ut på din blogg.
Min liiiiiiite mer tekniska pappa var då snabb upp till mamma för att visa henne hur det skulle gå till...
- Du vet, du går in på google. Och så gör du ett situationstecken, och så skriver du Josefine Caesar och så gör du ett situationstecken till...
- Varför ska jag ha sånna tecken för?
- Jo du förstår att då söker du bara på just de träffarna.
Och de sökte, och det kom upp massa saker. Dels kom det upp kommentarer som jag har kommenterat i andras bloggar. Jag tror att nästan varende kommentar jag gett i Malins blogg kom upp. Haha. Men inte hittade de min blogg minsann...
- Josefine, visa hur man kommer in på din blogg!

Men de hittade den tillslut, och de läste den! Oj oj oj vad de läste. Pappa säger att de lär känna sin dotter lite bättre. Tja, är det vad de tror så... Jag döljer inget.


Välkomna till min blogg Mamma & Pappa.



Min dag

Ja, min dag blev ju inte riktigt som den skulle med tanke på att jag vaknade så sent. Usch, jag får lite ångest för att jag inte kommer att somna ikväll/inatt. Jag började dagen med att läsa lite bloggar. Det var väldigt många som hade skolprylar på sin blogg nu såg jag. Då fick jag lite panik själv. Visst, jag har köpt ursöta block ifrån Gallerix, jag har köpt en kalender (som ni vet), jag har väl lite pennor och så. Men mycket mer än så var det inte. Dessutom hade jag gett bort mitt lås till min lillasyster. Så det var jag verkligen tvungen att ha ett. Jag ringde till räddningspatrullen (LISA), hon skulle med mig ut på stan. Så fort jag var klart hemma, och så fort hon var klar.
När jag kom ner så höll Evelina på att baka pizza (Hon hade sovit hos en kompis inatt. Undrade över det tidigare), jag bad henne att göra till mig med. Det gjorde hon, fast jag hjälpte faktiskt till också. Köttfärspizza med majs och champinjoner blev det. Gott, gott!
Sedan kom Lisa, och regnet öste ner utanför. Vi satte och och tittade på Jimmy Neutron och Creepy under tiden. Haha, alltid en bra sysselsättning när man inte har något att göra. Ärligt, jag sätter hellre på nickelodeon och tittar på det än att slår på 3:an eller 5:an och tittar på någon talkshow. Usch! Svampbob har vettigare saker för sig. Mamma tittade faktiskt på Svampbob med mig häromdagen.
Det slutade regna iaf, och vi traskade ut på staden. Det hela slutade med att jag var 400kr fattigare, men inte en enda skolpryl rikare. Nejdå, jag hittade så söta trosor på lindex som jag bara var tvungen att ha. Sedan hittade jag ett scrap booking block på Hoppykällaren här i stan, det kostade 200kr. Sedan hittade jag massa småsaker som jag "bara var tvungen att ha". Inte en enda skolpryl! Pappa fick skjutsa mig till Lantmännen så jag fick ett lås iallafall... Så nu har jag gjort i ordning årets lås till skolan...(Jag gillar att ha unika saker)

Nog ska jag trivas med det här låset!



Grattis bäbis

Nej för idag är ingen vanlig dag, för det är min älsklings födelsedag! Hurra Hurra Hurra Hurra! Min lilla bäbis fyller 6år idag, helt otroligt vad gammal hon har blivit, typ 48år! Det är nästan fel att kalla henne bebis. Tant ska jag börja kalla henne. Lilla tanten!

Vakna

Jag vaknade vid elva idag, min första tanke var: Shiiit, jag måste gå upp!
Det är ju trotsallt första skoldagen imorgon, det är någonslags hatglädje över det hela. Jag menar, gud så roligt att få träffa alla man inte träffat på hela långa (läs: korta) sommaren. De som jag annars träffar varje dag har jag knappt sett skymten av. Vi har bytt några ord i ett litet sms, eller snabbt någon kväll på msn. Det är allt. Det ska bli otroligt roligt. Sedan är jag faktiskt ganska nyfiken på vad andra året på gymnasiet har att erbjuda. Otroligt, det är faktiskt första gången jag börjar tvåan! Haha. Ja, jag tror minsann att jag ska gå kvar media, och ta studenten. Jag har ju faktiskt valet att gå tillbaka till Natur och gå tvåan där med om jag vill. Fast det känns inte alls så lockande.

Jaja, jag vaknade första gången vid elva. Nästa gång jag öppnade ögonen tänkte jag: Gud vad skönt att jag är uppe tidigt idag. Det är bra, jag ska hinna med massor att göra.
Trodde jag ja, klockan var då närmare halv ett. PANIIIIK! Fast jag inser nu när jag ligger i sängen att det är nog inte så mycket jag ska göra idag, och om det är det så tar jag det nog någon annan dag istället. Haha.

Det enda jag funderar över just nu är : Var tusan är min lillasyster? 

 

En sovande Josefine, sover sött i sin prinsessäng!

Nattpromenad

Jaha, då var man hemma från Sannisen igen då. Jag åkte ju dit igårkväll där, och när jag kom till Karlstad och gick där på stan för mig själv (Klockan var 20.00 typ) så isåg jag att jag var ganska rädd ändå. Jag tänkte det att om jag tog upp min mobil så skulle det bli lättare. Det blev det också, enda tills jag insåg att jag inte hade några pengar på den, så att om något skulle hända skulle den där förbannade telefonen inte hjälpa mig iallafall. Men Sanna kom sen, när hon slutade att jobba. Vi åkte hem till henne, köpte med oss Cheeseballz (?), när vi kom hem till henne åt vi lite. Sedan bestämde vi oss faktiskt för att ta en "nattprommenad", och det blev det verkligen kan jag säga. Gud så vi traskade på. Vi gick från skoghall in till stan, där tänkte vi att vi kunde ta bussen tillbaka hem. Bussen skulle gå halv tolv, så vi satt där och väntade. Men när klockan var tolv och bussen fortfarande inte hade komme så insåg vi att det var nog bara att traska tillbaka ut till skoghall igen(När vi kom hem såg sanna att hon hade tittat fel, och bussen skulle inte ens gå förbi där vi satt)  Vi var hemma halv två. Fast då hade vi ioförsig gått runt och tittat nere vid hamnen och sådana saker också. Vi passade på att gå mitt på stora vägen, eftersom det inte kom så många bilar. Snacka om att krydda till vardagen ibland alltså.
När vi kom hem så åt vi lite glass, sedan somnade vi ganska omgående. Konstigt nog var Sanna tröttare än mig igår, och somnade därför före mig - vilket aldrig har hänt förut. Haha. När vi vaknade imorse så började vi dagen med att sova en timme till. Haha. Jag var så yrvaken att jag fattade inte ens vad Sanna pratade om när hon tydligen hade stallt om klockan 3 gånger och frågade om jag fortfarande var trött. Haha. Sen lagade vi iordning lite plättar, och åt det. Slappade framför Tv:n, såg Stefan Holm förlora sin medalj. Dagen gick, och sedan var det dags för mig att åka hem.

Frästen så vill jag meddela att det där med att använda kalender är en ganska bra grej. Herregud vad mycket mindre jag behöver använda mitt huvud. Vilken befrielse...Nu behöver jag inte fundera på "om det var den eller den helgen jag skulle göra det med den eller den personen" utan det står ju liksom i kalendern. Så eh.. äre någon ni vill göra, boka in er i min kalender då! Haha. Nejdå, så illa är det inte.
 


Här är vi i väntan på bussen som aldrig kommer!

vad vet jag

Åh nu har hela den här helgen gått också då. Jobbigt värre. Jag vill inte att skolan ska börja! Alltså i vanliga fall så här dags, när det bara är några dagar kvar till skolan så brukar jag faktiskt längta. Enda gången jag kan minnas att jag inte har längtat är när jag skulle börja natur. Men i år längtar jag inte så mycket heller faktiskt. Det är klart att jag längtar efter att få träffa alla, det gör jag verkligen. Usch vad lång tid det har gått sedan vi träffades liksom. Sanna och co. har jag ju träffat på lovet, fast det blir ändå inte samma sak som under skolveckor. Man träffas inte lika ofta och lever på sätt och vis olika liv på något sätt också.

Menmen, helgen har varit ganska bra ändå. Det var väl gårdagen som var lite utav en besvikelse då kanske. Fast det ordnade upp sig sedan när jag kom hem ändå, ett enda telefonsamtal fick mig att le ända in i sömnen. Det  var ett väldigt bra samtal, ett bra och långt samtal. Det behövde jag nog tror jag. Haha! Lycklig är jag iaf.
Idag har jag bara legat i sängen typ, jag var ute och övningskörde lite med pappa förut. Alltså mina föräldrar är kassa när det gäller att övningsköra. Eller inte kassa, de är bara dåliga lärare. Jag fattar aldrig vad de menar och så blir de griniga på mig, för att de förklarar för dåligt.
- Ska jag svänga här?
- Nej nästa.... Men hallå, du skulle ju svänga här!!!!!
- Men du sa ju nästa!!!!!!!!
Jag blir helt gråtfärdig och har bara lust att ta gasen i botten och köra rakt in i en stenvägg när de gör sådär mot mig. Det är jobbigt.

Imorgon åker jag till Sannibanani!

åh min sköna säng

Alltså jag vet inte hur jag ska förklara mina känslor för min säng. De är så enorma och jag verkligen älskar min säng. Det är den skönaste sängen som finns. Innan jag hade den här älskade jag hotellsängar för att de var så mjuka och sköna. Men min säng slår de sängarna med hästlängder. Och mitt täcke är det goaste täcket som finns. Och mina kuddar är de bästa kuddar man kan ha.
Haha, jag har spenderat hela dagen i sängen. Och det har varit så otroligt skönt! Men jag har hunnit med så mycket här i sängen idag ändå... Liksom inte sånna saker nu alltså! Utan typ, läst en bok! Jag har sett en film jag har velat se skitlänge, jag har beställt lite saker, jag har hunnit att lyssna igenom lite bra musik, och jag har hunnit att vila lite.

Sedan kan jag verkligen inte smälta att jag frågade efter Olas nummer! HUR KUNDE JAG!

idol-ola

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll hemma hos Sandra. Alltså det var så mysigt att vara med alla de kompisar man haft under åren. Åh vad jag gillar dem. Dock spårade det ur lite för min del varefter timmarna gick. Men det är sånt som händer! Vi gick ner till Harrys, första gången jag var där. Första gången jag var ute i Säffle! Haha, alltid något. Dock tycker jag att det var ganska dött...Det roligaste var ändå skåningarna som var här i Säffle på kräftskriva. Bra med två skåningar för en tjej som älskar skånska.
Lev er in i situationen. Två blonda halvfulla tjejer kommer ut från Harrys, där utanför blir de mötta av två skåningar. De börjar snacka med dem och den ena av tjejen berättar hur otroligt mycket hon gillar skånska. De flirta lite med varandra och sedan utbrister tjejen:
- Har du Idol-Olas mobilnummer? Jag skulle så himla gärna vilja ha det!
Det var den flirten det! GUD VAD PINSAMT! Jag måste nog typ ta livet av mig eller något. Man frågar inte efter idol-olas nummer! Det är liksom en oskriven regel. Även om man väldigt gärna vill ha det... Men man kan ju inte fråga efter det på krogen! ÅH!
Jag gick hem sen! Kändes som om att det var dags...

galet

Just nu lever jag ett galet liv där jag inte hinner med mig själv. Jag är trött, jag har ständigt ont i huvudet, jag har magkatarr, jag har påsar under ögonen och jag är fet. Oh herregud!
Jag och Katrin åkte ju till Göteborg i onsdags morgon. Sofie gick på tåget i Åmål, och hade inga vidare planer  på vad hon skulle dit och göra, så vi bjöd med henne. Vi åkte till Katrins bror, och på mindre än en halvtimme hade vi fixat käk, och drycken inför kvällen (och antagligen 10 kvällar till), Sedan åkte vi in till stan och gick på rixfm festival. Det roligaste var nog när det kom någon snubbe från Tele2 och började snacka oma tt vi skulle byta till det, för då fick man en mobil minsann. Haha. Han frågade vad jag hade för mobil, och jag visste inte vad det heter så jag tänkte att det säkraste är ju att visa honom, så jag tog upp mobilen, som jag hade i Bh:n. Alltså hans min var nog den roligaste jag har sett. Han kollade på mig och smålog lite generat och hahahah! Emh ja tittade på mina bröst som om att han tänkte : Hur gjorde hon det där?  Sedan tänkte jag inte på det utan jag la ner mobilen igen, och det gjorde att han tittade ännu mer. Haha, gud va kul det var!
Sedan såg vi alla artister, och alltså det var en sjuk tant som kom och slogs med en pall ! Livrädd var jag för henne. Vakterna kom och hämtade henne två ggr, men hon lyckades hitta tillbaka till oss varenda ggn. Det var helt sjukt att hon gjorde det. En tjej slog hon så att hon ramlade baklänges och blev sedan iväg transporterad av vakter för att hon gråt och hade så ont. Och det roliga var ju att tanten var så kort, det var därför hon hade pallen med sig. Men så fort någon i hennes närhet hoppade eller något så slog hon till dem typ. Mig slog hon till på armen och i ryggen bara för att jag stod och tog kort och hon tyckte att jag var ivägen. Men ajg menar, om jag skulle slå alla som var i vägen för korta mig så skulle jag ju få slåss hela tiden typ! haha. Man gör inte så. Fast det var ganska kul, tillslut började alla driva med henne istället. Hon var inte ens svensk.
Sedan på kvällen åkte vi hem till Katrins bror och hade trevligt! Det roliga var att jag och Katrin gick och la oss vid typ två! Alltså hela grejen, jag och Katrin går aldrig och lägger oss förrns alla andra är sovandes sedan en timme tillbaka. Jag pratade i telefon, sedan när jag la på så pratade jag och katrin, sedan somnade vi. Och vaknade vid klockan 5, då gick vi upp och fortsatte en stund. Alltså det är å sjukt, vi somnade. Det låter som om att vi sov tillsammans, och värsta grejen, men så var det inte. Bara grejen att vi somnade! hahaha! Usch.

Dagen efter shoppade vi, eller vi försökte iaf! hahah! Helt trött var jag, och mådde så dåligt.
Idag ska jag slappa hela dagen, tills jag ska till Sandra på inflyttningsfest, och sedan ut... !

living my dream

haha ja, det kom jag minsann på förut. Jag lever min dröm, min mardröm! Det är sant. Jag drömmer jämt en massa saker som är så jävla jobbiga att jag grinar (gråter betyder de, bara utifall att någon är som johan glans) när jag vaknar. Det värsta är att de saker jag drömmer är så jävla verkliga att det är verkligheten jag drömmer om. Sjukt! Men ja, sedan finns det ju de nätter jag skrattar också.Haha, det gjorde jag tydligen i fredags när jag sov hos Sanna, jag hade vritt på mig lite där jag låg i min bäddsoffa, sedan hade jag fnittrat till. Haha, då var jag lycklig. Sedan vet jag att jag vaknade av att jag skrattade när jag sov hos Soffi i lördags. Det är lite kul när man gör det också. Fast att leva sin mardröm är inte kul. Inte kul alls. 
Idag var jag med min kära familj i Karlstad och shoppade lite. Det är alltid bra att ha med mamma när man ska shoppa, för hon betalar ju! haha. Jag har införskaffat (finns det ett ord som heter så?) en kalender också, så nu ska jag få ordning på mitt liv. Jag tänkte det att den som har en kalender där den kan skriva ner saker, den måste ju ha ett liv. Jag har aldrg haft någon kalender. Jo det har jag, men jag har aldrig använt den. Men den här gången ska det minsann bli ändring. Jag måste använda den, det är coolt att avända kalender...

Imorgon åker jag och Katrin till Göteborg, det blir grejer det!  

helgen...

Haha ja! Nu har en helg till gått. Jag har haft riktigt trevligt har jag, galet roligt har det varit! Har inte sovit mycket alls egentligen. Fast när har jag gjort det, det här sommarlovet egentligen? ALDRIG! Jag har fan knappt sovit alls ! Det är nästan lite skrämmande att jag fungerar som jag ska ändå. Jag har ju alltid varit en sådan som sover så mycket. Jag kanske har kommit på att meningen med livet inte är att sova? Ja så är det nog!
Jag och Sanna var ute i fredags iallafall, och det blev ganska händelserikt egentligen! Haha. Men jaa, det var väldigt roligt iallafall.
I går åkte vi iväg till åmål och firade Soffipropp lite! Det var väldigt trevligt det med måste jag säga. Evigheter sedan jag, Sanna, Sofie, och Linnea gjorde något tillsammans, väldigt roligt. Buzz spelade vi, och jag ägde på mördarspelet! haha!

Aja, sista veckan på lovet nu då! Eller ja, 1½ vecka kvar typ! PANIK!!!

Allt jag vill

Alltså jag vill så jävla mycket hela tiden. Just nu har jag lite panik. Det är två veckor kvar på sommarlovet och jag har inte tid att göra allt jag vill. Imorrn ska jag till Sanna, vi ska ut. Till helgen ska jag till Sofie och fira henne lite, på måndag och tisdag är jag ledig, och jag är inte säker på att jag orkar göra något då ens. Kanske ska jag till Stockholm, men inte säkert alls. På onsdag bär det av till Göteborg med Katrinen, och fredagen och lördagen sen blir det ut... Jag menar, när ska jag hinna med att bara åka till Stockholm och shoppa med någon, eller tja, vad vet jag... Något annat?

Motala tripp

Jag och min söta familj var i väg till Motala nu Måndag-Onsdag. Vi bjöd typ in oss själva hos folk... Eller nej, vi skickade ett sms "Hej, vi kommer till Motala 4-6augusti, hör av er om ni vill ha besök // Familjen Caesar från Säffle" Sedan var vi fullbokade från när vi kom till när vi åkte hem. Det var kul faktiskt. Träffa ALLA på samma resa liksom. Dessutom att eftersom vi kom till några på lunch, sedan till en annan på fika, till en annan på middagen så blev det ju lite kul för alla lagade ju "extra god mat" för att vi kom.
Liksom på måndagen när vi kom till min moster på lunch så fick vi - Fläskfilégryta med potatisklyftor + glassdesert
Efter det så åkte vi till min kusin Jonas och hans familj på kvällen och där blev det - Grillad fläskfile med potatisskivor i ugnen + citronfromage och cocctailbär till efterrätt.
Dagen där på började vi med fika hos min kusin Helene - Räkmacka och munkar.
Vi åkte till min morbror i tjällmo där det blev riktig husmanskost till lunch- potatis, köttfärslimpa och brunsås! efterrätt till det blev paj, och lite senare fick vi även tårta.
På kvällen bar det av till fornåsa till mamma kompis Sussa där det blev - Pizzasmörgåstårta typ... efterrätt blev glasstårta!

Snacka om att vi känner oss som uppsvällda grisar såhär efteråt eller? Men jag klagar inte, det var väldigt gött allt det vi fick, och jag gillar ju mat så! haha!

Har jag nämnt att jag har stukat foten igen frästen? Det har jag...


Haha störd

Nu har jag och Sanna varit i strömstad i två dagar då. Stekande sol, bad och spaning på killar blev det. Underbart var det. I torsdags så var vi inne i strömstad på kvällen och kikade runt bland båtarna (läs: snygga killarna), åt glass och det var väldigt mysigt. På fredagen var det jävligt varmt och man fick typ panik när man låg på stranden för länge. Haha. Nej men det var väldigt kul att komma iväg iaf ett litet, litet tag iaf.

Sedan på kvällen blev jag väldigt osynlig förklarad måste jag säga. Haha, jag vet inte vad jag ska säga. Jag och Katrin hade planer på att gå hem till en "tjej"... Men det gick tydligen inte, eftersom hon inte känner mig! Vad säger man? Vi har läst tyska i 4 år, vi har umgåtts med varandra, hon har varit här, men hon känner mig inte! Det är fan sjukt, och jag blir så jävla irreterad. Fast å andra sidan så är det ju bra att veta sådant. Jag menar, någon som inte känner mig behöver ju inte jag känna heller?
- Hej!
- Ursäkta? vem fan är du ? Känner jag dig eller? Nej jag tror bestämt att vi aldrig har träffats förut...
Synd när det ska bli sådär! Endel växer till sig, endel blir det tvärtom med! Haha, Stackare!

Vi gick till Sandra istället. Dit var vi bjudna och varmt välkomna! Det var sjukt trevligt där. Hon hade jämt precis flyttat till egen lägenhet och det var supermysigt. Elli, Erica och Olina var där också! Olina har jag aldrig träffat förut, men hon var trevlig tycker jag. Tänk, henne kunde jag träffa, fast att jag inte kände henne. Det gick bra minsan. Inga konstigheter. Vi satt där och hade trevligt. Sedan gick vi ner på stan, och tillslut var det bara jag och Katrin kvar. Alla dissade oss, fast det är väl som vanligt eller? Haha. Nejdå så illa var det faktiskt inte. Vi hade jättetrevligt hela kvällen och jag var hemma halv fyra. Då var jag trött.

Skulle väcka mamma när jag kom hem:
- Mamma, jag är hemma!
- I sverige?
- Va?
- JA, I SVERIGE?
- HAHAHAAHAHa
- Vafan skrattar du åt?
- Inge, men ja är hemma iaf...
- Hemma i Sverige?
- Åh, godnatt!
Jag höll på att dö där i min ensamhet. Hon snackade i sömnen som fan....

Aja, skitsamma! Nu ska jag sova lite, jag är så jävla trött! Ut ikväll igen kasnek det blir!