Bra dag

Känner på mig att det här kommer bli en skitbra dag alltså. För det första så blev det jordgubbar med mjölk och hembakat bröd till frukost, sedan så skiner solen, jag ska träffa Josseposse OCH jag ska på friskis och svettis ikväll. Haha! Hur bra som helst ju.

SÅ SÖTT

Önskar att killarna var lite mer som han när jag var liten. På min tid fick man springa och jaga killarna och brotta ner dem på golvet eller marken för att få pussa dem på kinden, och inte blev det någon Hi-Five efteråt, nä utan då sprang de iväg igen.
Älskar också att tjejen rapar. HAHA! Kvinnligt. Skulle nästan kunna tro att det var min dotter eller nått.

det kryper

Usch vad jag HATAR att inte ha något att göra. Seriöst! Längtar redan efter att få börja jobba och grejer. Då händer det i alla fall något. MEN OM NÅGON KÄNNER ATT DEN VILL HITTA PÅ NÅGOT... RING FÖR TUSAN!

Sommarlov

Första "riktiga" dagen på sommarlovet, och jag tar på mig bikinin och går ut i trädgården och lägger mig i solen. Hur underbart? VÄLDIGT.

Födelsedagspresenter

Fick massa födelsedagspresenter när jag kom hem i fredags. Bland annat en 40 tums tv! ASNICE. Jag, Lisa och Evelina invigde den igår genom att åka och hyra film och titta dåra. Hihi! Kanonis.
Yeah! :D

Thihi glassleverans

Vi fick glassleverans direkt ifrån Norge förut. Hihihi. Christoffer hade vägarna förbi så han lämnade av lite glass. Har massa god glass i frysen nu. Tur att jag älskar glass liksom. Så himla värt! :D
Alla samlades runt hans snygga bil och bah "wooooooohw!"
Sen ännu mer "wooooohw!" och så fick vi plocka olika sorters glass :D

Hemtenta

Är nu ääääääääntligen klar med hemtentan/kompletteringen i Webbprogrammering. Förhoppningsvis kommer jag att få godkänt på allt och bli godkänd i kursen. Hoppas hoppas hoppas. Har suttit med det i 6 timmar så det borde jag väl få :( haha.
Nu ska jag kissa och sen äta något, för har inte gjort något av det idag. Haha!

Im going home

Om ca. två timmar kommer mammi och pappi och hämtar mig och hela min garderob! Tur att de är så snälla och ville komma och hämta mig. Annars hade jag nog inte kommit hem pga alla saker. Haha! Sjuuuuuukt mycket saker är det. De har med tre resväskor och massa banankartonger också, så vi kan packa i dem.
Är marknad i Jönet idag med, så jag ska ha marknadsgodis innan vi åker hem med. Och en munk vill jag ha. Och, och rämmar. MHM! hihi.

Muntlig tenta

Muntlig tenta i webbprogrammering och gränssnittsdesign idag. Gick ju helt lyyyyyysande vettni. Är godkänd i Gränssnitten nu. OCH DET KÄNNS SÅ JÄÄÄÄÄVLA GÖTT. Nu är det bara kompletteringen på lördag så är jag godkänd i webben också.

Min mamma

Är det nått man INTE ska berätta för mig mamma så är det när man gjort fel.
Berättade om deklarationen och hon undrade "Huuuur sjutton kunde du glömma det?". Och som om att man inte redan kände sig dum från början så krymte man ungefär 1meter till. Ingen som helst medkänsla kan man hitta hos henne. Kvinnan som aldrig i sitt liv har deklarerat själv!!!!! Men jag tror att mamma får lära sig att leva med att jag inte kan göra allt rätt första gången :) Hur skulle jag veta liksom?

Packa pappas kappsäck

Håller på att packa för fullt. Hihi. Skickade en bild till pappa och han frågade om de skulle ta med sig skäpkärra. Men jag hoppas att det får plats i bilen. Man behöver faktiskt mycket saker för att åka hem en hel sommar. Liksom, varför skulle 10 shorts ligga kvar i Jönköping? Varför skulle jag lämna någon klänning kvar? Jag kanske behöver dem hemma. Daah! Har en resväska full med bara linnen liksom. En bag full med smink, hårsprayer och liknande saker. Träningsbagen ska med hem också. En låda full med skor. Ja herregud!

Mace Design

Var i skolan en snabbis idag och gick igenom vårt projekt lite snabbt inför muntliga tentan imorrn. Hoppas, hoppas, hoppas att det kommer gå bra. Lite roligt frästen, för vi kom ju på Mace design genom att ta liksom "Miller, Anna, Caesar, Elin" första bokstaven. Så fick vi ju reda på i helgen att Mace betyder tårgas... HAHAHA! Faaaail.
Iaf, nu kan ni få se vår sida hur den blev. Eller ja, ni får se en printscreen på det :D
Snyggt va? :D Man kan skriva i sin mail om man är intresserad av nyhetsbrev.
Här kan man trycka på bilderna för att förstora :)
Vi anställda på Mace Design :D haha

I <3 me

Älskar att csn kom idag, men hatar att det blev 600kr kvar efter att ha betalat hyra och mobilräkning. Och då bor jag ändå inte dyrt och har världens minsta mobilräkning ju. Hatar ännu mer att jag ska klara mig på dessa 600kr tills 27e juli. Två månader alltså. 300kr i månaden får jag göra av med.
Så det kommer vara lätt att hitta mig i sommar i alla fall. Kommer inte komma så mycket längre än dit jag kan ta mig med benen eller på cykel.
Älskar att jag trodde att jag skulle få lite tillbaka på deklarationen, men glömde fylla i banknummer, så det kommer i augusti istället. Haha, ibland är jag mer korkad än vanligt.

Tisdagsmys

Skrev tenta imorse - tror jag blir godkänd iaf :)
Gjorde klart sista labben i Gränssnitt efteråt - hoppas jag blir godkänd på den med!
Efter detta tyckte vi att vi förtjänade lite god mat så vi åt på Kebabbaren och sedan bio på skolan. Hihi!

Ingen mat

Älskar min frukost. Knäckebröd utan smör! Jag var tvungen att välja, smör till frukost, eller smör på mackorna till lunch... jag valde till lunch. Orka att jag inte har någon mat kvar liksom. Haha! Tur att jag åker hem på fredag. Tre morgonar utan frukost klarar jag lätt.
Ska till skolan strax och skriva tenta i foto. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Haha, jag orkar inte misslyckas på en tenta till. Det suger att misslyckas.

hahaha <3

Har haft den här jäkla låten på hjärnan idag. Boom boom boom let me hear you say wayo!
Vilken stjärna vettni!

Redovisning

Vi hade redovisning av vårt webbprojekt i skolan idag. Det gick hyffsat. Självförtroendet sänktes från -100 till ungefär -1000 när man såg hur fint alla hade gjort. Nu är det bara resten kvar...
Imorrn: Tenta i foto, göra klart labbar
Torsdag: Muntlig tenta i webbprogrammering och gränssnittsdesign
Lördag: Komplettering till tentan i webbprogrammering!
Seeeeeen har jag förhoppningsvis ett liv igen.

Lus

uuuh, hittade en skalbagge (eller något) i sängen nu. Isabelle har vägglöss så nu är jag livrädd att jag ska ha det med. Bläääh! Fast var ju bara en liten bagge, men uuuh. Har aldrig varit känslig mot det tidigare, men nu tycker jag det kryper på hele kroppen.

Mysigaste

Har handlat upp 300kr av mina födelsedagspengar idag. För 300kr fick jag en jumpsuit, ett assött linne i jeans, och en neonrosa tunika. Alla tre på HM. Är man storkund så är man ;) hehe.
Visst ser den härlig ut? ASSKÖN! Tänk bort mitt fula ansikte också så blir den ännu finare :D hihi

ALLTSÅ SERIÖST

HAHAHAHA, alltså vad är det för fel på lärare?
Sitter och tittar igenom en gammal tenta i foto och på en fråga har 6st haft rätt medan 82 hade fel. Ändå hävdar läraren att det inte alls borde vara så fel, eftersom samma fråga funnits med på samtliga övningstentor i ungefär samma form. Sedan avslutar han kommentaren med "misstolkning?" aaaah, så är det garanterat, 82 elever har tolkat frågan helt fel... Det finns liksom inte i hans värld att det kanske är han som har misslyckats att lära ut det där? Nä, 82 elever har misstolkat frågan. Så enkelt är det.
Kul också att de säger att ungefär 40% brukar klara tentan. Men det är fortfarande så att det handlar om misstolkning från 60% i sånna fall antar jag.

Leva varje dag som om det vore den sista

Happ, så är dagen här. Dagen då jorden skall gå under. Dagen då jordbävningar skall drabba hela jorden och alla döda kroppar ska komma ur sina gravar. Klockan 18.00 ikväll händer det.
Det som suger är:
1. Jag har spenderat mina sista dagar i livet åt att plugga!
2. Jag har pengar kvar på kontot, som kommer förbli oanvända.
3. Jag spenderar till och med mina 8 sista timmar åt plugg.
Det som skulle suga ännu mer:
1. Att jag inte pluggade, och så lever jag på tisdag när tentan är...
2. Att jag spenderar alla pengar, och inte kan betala hyra i juli!
Snacka om att man inte lever varje dag som om det vore den sista i alla fall.

Sommarjobb

Hihihihi, fick mitt schema för sommarn idag. Blev asledsen över att jag inte fick vara på samma avdelning som jag har varit i två sommrar i rad nu. Men, sen vägde det upp när jag såg att jag fick jobba 80% och 100% istället. Så mycket har jag inte fått jobba någon gång tidigare. Så pengarna kommer rulla in som de ska, det går bra nu! Har samma flyt som förra sommarn med, så jobbar bara två helger på hela sommaren. Niiiiiiiiiice.

Alltså...

Nu önskar jag nästan att jag inte klagat på när de jobbade och borrade och hade sig här i huset. Gud straffar mig! Jag vet inte för vad. Men straffar mig det gör han. Nu har de börjat i parkeringshuset här mittemot istället. VILKET ÄR UNGEFÄR 100ggr VÄRRE! Blir galen. Men om en vecka är det över! Då tar jag mitt pick och pack och åker hem till lugna gatan i Säffle. Kommer aldrig mer behöva bli väckt på den här gatan i alla fall.

Pappi

Pappa kom hit ikväll. Med lite paket! :D Fick en kaffebryggare som jag ska brygga TE i när jag har flyttat. Fick rosa tallrikar och en rosa mus som var ett rivjärn. BÄSTA! Sen var han så snäll att han köpte toapapper (så att jag skulle slippa sno papper i från skolan nu när det krisar med pengar...nä skoja...)
Sen bjöd han på mat på Jensens också. Asnice! Världens bästa pappa.
Nu kan ni komma hit och gå på toa igen... ;D haha har papper så det räcker till alla

Fotografering igen

Har hållit på med sista fotolabben heeeeeeela dagen. Haha! Roligast var ju i alla fall när vi suttit och skrivit heeeeeeeela rapporten och så hänger sig word. Och eftersom vi måste vara dumma i huvudet eller något så hade vi ju inte sparat. Vi har verkligen inte lärt oss någonting av att 80 timmars arbete försvann utan backup! Haha - men vi hade tur och word hade sparat vårt arbete när vi startade igen.

Tröttast i världen

Programmering idag igen. Hämtade nytt pass idag med. hehehehehe. Har aldrig sett nån fulare än mig.

Foton :)

Hihi, gjorde ju lite fotolabb igår igen...

Plugg IGEN

Jahapps, då vare bara att kasta sig över böckerna igen. Bild och Fototenta är det som skall göras nu. Efter att faktiskt ha blivit underkänd i webben i fredags så är inte självförtroendet sådär jättehögt till nästa tenta. Men vafan! Det är väl det omtentaperioderna är till för antar jag. HOPPAS, att bild och foto är lättare iaf :)
Annars så har jag faktiskt kokat potatis idag. Asgott var det. Färskpotatis. Så himla gott att det blir nog potatis till kvällsmat också. Bara potatis. Fint skare va!

Hihi städa

Idag mina vänner har vi storstädat korridoren. Kändes inte sådär jättelockande med tanke på att jag bara ska bo här i exakt 13 dagar till... MEN MAN STÄLLER VÄL UPP GOD SOM MAN ÄR! hihi. Jävlar vettni vad jag har skrubbat i köket. Det glänser. Har sprungit upp och ner i trappor med soppåsar och grejer med. Så hade det varit så att jag skulle och träna idag så hade jag nog struntat i det för det här var rena rama träningspasset. Men jag har ju inge träningskort längre så det hade ju inte hänt ändå...
NU BLIR DET PLUGG OCH FOTOLABORATION

Trea blev vi

SÅÅÅÅÅÅÅÅ ni som sa att Eric Saade suger kan ju bara ta er i röven! :D
Ni som röstade på Azerbaijan kan också ta er i röven. Hallå, Fame var såååå 8 år sedan. Herregud! :D
Ni som röstade på Italien kan ta er i röven.
Jag, Elin, Bitchi, Emma, Hanna och Deniese hade en egen omröstning, och enligt oss skulle peppar peppar - Sverige vinna. Efter det röstade vi fram Ukraina? Varför vet jag inte. Antagligen för den där sandgrejen.

G.A.L.E.T

Hihi, har nog aldrig i hela mitt liv haft en sådan bra start på min födelsedag som jag har haft i år. Det är visserligen första året någonsin jag firar utan mammi och pappi, meeeen det ska nog gå ändå.
Gårdagen var GALEN. Förfest hos mig, mötte upp Isabelle och Emma, drog till kåren. Skakade rumpa i några timmar. Sedan fyllde jag år, Tove nöp mig i kinderna, Isabelle bestämde att det skulle sjungas, fick 1000 kramar, och en snäll klasskamrat bjöd på shots :D
Haha, avslutade kvällen med hamburgare och somnade till rösterna i Big Brotherhuset.

Jävla skit

Duggan gick lite åt skogen. Det var lite deja vú med ett fysikprov jag gjorde på gymnasiet. Kunde bara sitta och skratta och tänka VAD I HELVETE ÄR DET HÄR? Behöver jag nämna att jag fick IG på det fysikprovet?
MEN nu är det fredag, jag har inget att plugga, och det ligger cider och sprit i kylen. MHM! In i dimman.

Snart dags

Är rätt nervös nu faktiskt. Om lite drygt en timme så är det dags att skriva duggan i webben. Hoooooooooooooooooppas det går bra alltså.

Åska

Var ett rejält jävla åskväder igår när jag skulle sova. Höll på att dö. Ett hus med mamma och pappa skyddar liksom mot alla blixtrar i världen. Nu befann jag mig inte i ett hur med mamma och pappa och var alltså helt ensam, och sårbar. Haha. Nä så illa var det väl inte. Dock när jag var ensam sådär kom jag och tänka på när det slog ut en blixt ur eluttaget hemma när jag var mindre. Så kom jag och tänka på att jag har miljoner eluttag precis ovanför huvudet när jag sover... därför fick jag bråttom att fylla alla dessa uttag med kontakter, så att inte blixten skulle leta sig in.
Seeeeeen kom jag och tänka på: Var bor jag? Vid vattnet. Åskan var precis över Jönköping, vaaaaaar slår blixten när? I det högsta närmast vatten. Jag har bara ett parkeringshus mellan mig och vattnet. Alltså var jag rätt utsatt där... Somna inte förrns jag var säker på att allt var över!
En jävla massa sladdar blev det...stängde ju av den där grejen med alla uttag med ju! Men man vet aldrig.

Ska klara det imorgon

Imorgon ska jag göra en dugga för den värsta kursen man kan göra en dugga i. Webbprogrammering med Databaser! Dock har jag kommit på en taktik för att klara provet. Förutom att plugga då alltså... för jag antar att det är den bästa taktiken. Hihi, nä men vi får se hur det går imorrn. Är i alla fall lite mer positiv nu än vad jag har varit sedan i januari!

nya tvättmaskiner

Vi har nya tvättmaskiner här i korridoren... Vet inte om jag ska skratta eller gråta. De gamla hade visserligen en tendens till att noppa hål på kläder lite då och då, och torktumlaren brände sönder mitt lakan och favvis örngott. MEN, det tog då inte mer än 1h/maskin.
En maskin på de nya tvättmaskinerna tog 3h 15min. VEM HAR TID MED DET NÄR MAN HAR 7 MASKINER SOM SKA TVÄTTAS!?!?!?! Lite drygt 24 timmar tvätt. Vafan? haha. Kör endast snabbtvättar nu... men det är ju inte bra?
Kommer bli tvättmedelsförgiftad i natt också, eftersom all tvätt hänger inne på mitt rum. Hihi. Kommer lukta rent i veckor. Synd att jag bara kommer bo kvar här i 2,5 vecka då.

Just nu

Sitter här och luktar kokosnöt. Rätt soft.
Är rätt uttråkad också. Och pank! Jiiiihaaa

Individuellt arbete i flash

Igår lämnade jag ju in mitt individuella projekt i flash. Det kluriga med det där var att det fick inte vara större än 512kb, vilket är extremt litet. Ljudet suger, och man kunde inte göra överdrivet mycket sådär. Men är ändå helt ok nöjd med min.
Eftersom 98% av alla mina vänner hoppade över att spela mitt spel så lägger jag in en stor fet bild som man MÅSTE klicka på och titta på mitt projekt. OK?
SÅ TRYCK PÅ BILDEN OCH KOLLA MITT PROJEKT!

Ledig dag typ

Var i skolan vid halv tio imorse för att lämna in en flashuppgift, sedan tog jag ledigt från plugg resten av dagen och åkte till Vätterstranden med Elin för att steka. Och jag tycker att vi konstaterar att rött är det nya brunt. I alla fall såhär på vårkanten. Hihi! Passade även på att äta årets första mjukglass... med saltlakrits strössel! <3
Dock ska jag nog ta upp programmeringsboken nu och läsa ett par sidor innan det blir dags att ta kvälla.

En påminnelse/uppmaning

Haha, tänkte bara påminna om att jag fyller år på lördag.
Så jag tänkte även passa på att påminna om min adress:
Josefine Caesar
Bredgränd 5
55320 Jönköping

Pluggeli plugg

Blir plugg hela dagen idag igen. Individuellt projekt i flash ska bli klart. Har ritat en värmländsk älg, har spelat in ljudklipp på värmlänningar och jag har hittat fakta om värmländska städer. Allt för att lära folk om Värmland :D hihi.
Ska visa grupparbetet för er också, fast typ nästa vecka.
Honom skulle man nästan bli glad om man träffa i skogen

yo

Varit lite sleten efter igår idag. Pluggat massa och städat har jag gjort med. Och eftersom alla lyckosamma människor var på fadderutbildning idag (jag är inte bitter?!?!?!?!?) så fick jag och Elin roa oss själva med att göra egna biffar och potatisklyftor, samt att vi har tittat på film. Hihi, Klara och sedan I am number four. Bra filmer bägge två. Nu ska jag se antingen Big brother, 90210 eller Vampire Diaries. Hm... svåra val här i livet ;) hihi
Ni får lite bilder från igår med.
Elin och jag bjöd på tårta, eftersom Elin fyllde år i söndags och jag fyller nästa lördag:D
hihi :D
coola tjejerna :D

wiho

Tro det eller ej, men är klar och godkänd i ALLA labbar i webbprogrammeringen! Värsta stenen som lyft i från bröstet kan jag säga. Bara 1000 saker kvar att göra. MEN, skiter i det nu och ställer om till partymode! Hoppas att alla är lika taggade som jag är!

Fotolabb

Idag har vi mestadels spenderat tiden åt en fotolabb. Hihi. Var ändå rätt kul tycker jag.
Kan (för en gångs skull) beskriva dagen i bilder typ ju :D
Isabelle åt lite mat :D haha
Sen skulle vi ta porträttbild på Elin...
Det flippade ur...
Vi försökte förstå labben!
Vi skulle ta ett personalfoto på mig...
Isabelle fastnade bättre på bild :D
Skulle ta kort på röda ögon... och inte röda ögon
Sen flippade vi ur lite igen!

pluggpluggplugg

Skola 8-15.30 igår, återställde hela projektet som försvann. Jobbade som tusan gjorde vi.
Kom hem, fortsatte plugga webbprogrammering. Skola idag, fortsätta med projekt och göra en fotolabb. Sen antagligen hem och plugga lite mer. Suck! Har ett sånt himla roligt liv just nu :D haha

Frustration

Idag kan ha varit sämsta dagen i hel mitt liv. Har inte haft ett så jobbigt liv så...
Kändes som om dagen skulle bli bra när jag vaknade. Kom till skolan och vi började så glatt programmera, 10 minuter senare var HELA vårt projekt borta. Fick så ont i magen och ville bara gråta. Vi har lagt så himla mycket tid på det här förbannade projektet. Vi har en sån himla stöttande lärare också som ungefär svarade "Vad jobbigt, då har ni mycket jobb framför er" ISTÄLLET för att hjälpa oss att kanske se vad som gick fel? LIVET SUGER IDAG BARA FÖR DET. Vill fortfarande gråta lite, men har insett att det inte kommer hjälpa.
Till råga på allt så måste jag plugga webbprogrammering idag. För det känns ju så himla lockande menar jag. Aaaaah. Ungefär som när Lenny tryckte på "don´t save" fast detta är typ två månaders arbete istället, 10 timmar i veckan. :'(

Helt okej dag

Har varit en helt ok dag idag faktiskt. 2 timmars värdelös föreläsning, hem, plugga lite och sedan spendera heeeeeeeeeela kvällen med Elinpelin. Vi gjorde tacos och tittade på filmer med alla syskonen Skarsgård. hihi. Nu ska jag sova.

Bussplugg

Sitter på bussen tillbaka till Jönköping nu. Hihi. Är precis i Kristinehamn - för tredje gången på en vecka! haha. Har aldrig i hela mitt liv varit i Kristinehamn så många gånger.
Sitter dessutom och pluggar livet av mig. Webbprogrammeringstenta om mindre än två veckor. Så nu gäller det att pluggeliplugga. Orkade inte riktigt dra med mig boken hem i helgen så får än så länge nöja mig med att läsa igenom allt material från föreläsningar och mina egna anteckningar. Men det är mycket nog.
Uppdatering om Valborg får ni senare :)