PartyParty!

Hehe nu är jag peppad! Det blir party party ikväll... Hehe! Får väl se hur det går detta... Men jag tror det blir en superduper kväll faktiskt.
Jobbat idag har jag gjort med. I slutet bakade vi sockerkaka, som jag inte hann smaka! Och där rimmade jag också.

Hehe, blir nog ett bättre inlägg imorgon. Jag är för hispig just nu!

Inget förslag till rubrik

Nu har jag jobbat klart för idag. Helt galet trött i hela kroppen! Det här tar verkligen på mig vill jag lova. Dock har jag typ jobbat hälften nu så det känns sköööönt! Bara lika mycket kvar nu då... Hehe!
Imorgon jobbar jag 7.30-14.15 seeeeeeen är jag ledig till på måndag 16.30, så det är ett bra pass! haha
Det som var lite jobbigt idag var att jag hade glömt att äta mat hemma, så jag var ju ashungrig när klockan var halv fem. Jag trodde jag skulle dö av hunger. Haha ! Inte ätit något sedan dagen innan liksom. Jag hade med mig ett päron som jag åt. Det var dödligt gött...

Nej, nu ska jag nog snart hoppa i säng!


 Jag sover bredvid de här böckerna varje natt...
Drömde btw om att min engelskalärare gav oss ett quiz om Twilight.
Jag kunde allt!


 


En bra kväll.

Jag hade trevligt igår. Vi var hemma hos Elli, och det blev; Elli, Jag, Enneby, Lisa, och sen Elin och Malin kom också. Dem har jag inte träffat på evigheter typ. Så det var trevligt.
Vid halv elva åkte vi ner till stan och gick till Harrys och dansade oss svettiga. Haha, nej men det var inte så varmt där inne igår. Inte som förra veckan. Då var det hemst och svetten typ bara rann...!






After Beach igen!

Jaja, det är andra veckan i rad nu som jag har blivit övertalad att gå på After Beachen. Eller den här veckan behövdes inte så mycket till övertalning.
- Josse, vill du med ut?
- Hm, ja det vill jag väll...
Så nu ska jag ut med Elli, Josse, Lisa och kanske några fler? Vem vet. Jag vet inte... haha!


 Jeje, discotjej!

hehe panik.

Jag vaknade ganska nyss och fick panik när jag såg hur mycket klockan är. Jag har sovit i 12 timmar! Och jag har drömt väldigt mycket kan jag säga.
          Först drömde jag att jag och Erica hade vunnit någon simtävling (mycket simgrejs på tv det senaste ni vet), så de sa åt oss att gå in i omkädningsrummet och sätta på oss våra träningsdräckter. Jag hade skåp 44 och erica hade 99! Varför det var viktigt vet jag inte? Min träningsdräckt var iallafall min ljusrosa Betty Boop mysdress! Ericas var en mörkrosa likadan dress. Sedan fick vi för oss att vi skulle ner i killarnas omklädningsrum... Sedan vaknade jag! Det är väl typiskt att jag ska vakna innan jag kommer ner till omklädningsrummet ens! Hahahaha. Meningslös dröm. Men jag och Erica var visst ena riktiga fenor i vattnet iallafall...

Fast den här har mer mening än den gången jag drömde att jag smällde en påse, jättehögt! Det var liksom allt jag drömde. Att jag blåste upp en påse och sedan smällde den. Men det smällde så otroligt högt att det liksom fladdrade till i håret på folk. HAHAHA! Jag skulle verkligen vilja se vad det är som rör sig i huvudet på mig ibland...


 Nu blev jag sugen på att bada!

Tröttis

Hehe jag är trött. Känner mig svimfärdig, men så långt hoppas jag att det inte går. Jag ligger här och trycker i mig pez, som jag har i min fina Shrek pez-gubbe! den är egentligen asful, bajsbrun och spygrön. Haha, jag fattar inte hur de tänkte när de gjorde den. Iofs tänkte de nog på ett träsmonster, det hade jag gjort.
Usch vad jag svammlar! Svimfärdig som sagt. Haha! Jag ska försöka att ta mig i väg och köpa en Ben&Jerry glass snart. Så har jag något att mysa med ikväll... Kanske en film också? Det vore trevligt liksom. Filmkväll ala Josefine!


 Jag hade hellre velat ha katten...
haha! Kolla frästen vad åsnan ser självsäker ut!

jobbjobbjobb

Usch att börja 7 är ingen hitt för en som är så hiiiiiiiiiiiimla morgontrött. Hittills är det tidigaste jag har börjat typ 13.30 så det är lite omställning nu. Eller ja, första dagen började jag 7, men den dagen räknas nästan inte ens. Haha! Dessutom hade jag en syster som klampade runt igår när jag skulle sova. Det lät näsan precis hela kvällen och lång in till klockan blev ett tror jag nästan. Jag höll på att bli galen !

Dock slutar jag 14.00 idag, och är ledig imorgon. Så att jag börjar 7 idag är förlåtligt!

Vi har alla våra drömmar...


Ja, det talar väl för sig självt?

Nu ska jag kila iväg och jobba en sväng... Back 20.30! haha

Videoklipp - Britney Spears


 Lite dålig kvalite kanske, den var bättre innan det hamnade på youtube!
 Det är iaf från när vi var på Brittan för två veckor sedan.

Skolan gör sig påmind

Jag hittade massa bilder som jag tagit på min mobil någon gång i höstas. Det var när vi hade prov i antiken. Jag hade glömt bort dem, men det var lite roligt faktiskt...


 Undra om de förväntade sig att jag skulle hjälpa dem?
Precis som om att jag skulle trolla bort provet...

Ledig.

Idag är jag faktiskt ledig. Det är ganska skönt, fast det är ändå bara en dag så det känns som om det kunde kvitta på något sätt. Det jag ska göra idag är att... hm, ja vad ska jag göra? Jag har ingen som helst aning egentligen. Läsa lite... smågreja och sånt ska jag nog göra.

Jag fick frästen för mig att göra kaffechoklad till frukost nu. Det var evigheter sedan jag drack det nu! Det var Diddi som lärde mig dricka det när vi var kompisar för måååånga år sedan. Hon blandade ihop lite kaffe, lite socker och lite oboy och det blev asgött! Jag lyckas aldrig få det så gott som hon fick det. Det är ett litet mysterium det där tycker jag.

Vad ska ni göra denna söndag?


 Haha jag upptäckte frästen att vi har galet mycket cola burkar i en säck nere
i källaren! Men visst är vi duktiga som ska panta dem ?

De tror att de är något...

Pappa ringde idag och sa att de var på stan, och det hade börjat regna igen så de ville bli hämtade eftersom de inte var klädda för regn. Det jag funderade på var hur man INTE kan vara klädd för regn nu? Det har regnat i tre veckor typ, det hade regnat hela förmiddagen, var uppehåll i tio minuter och de klär sig inte för regn? Hur tänker man då?
De har lite besök i från Östergötland. Jag undrar om de ville visa sig lite coola inför dem. Jag har hört att folk skippar regnjackan för att liksom ha den dära coola "det-regnar-inte-för-att-jag-bryr-mig" - Stilen. Det var nog så... Inte ens paraply hade de med sig.

Det var bara att hoppa in i bilen och hämta de tydligen så vattenkänsliga vuxna människorna!


 Hur kan man gå utan regnkläder eller paraply när himlen ser ut såhär?

Alla ska på Magnus Uggla...

Vi tar det hela förkortat...
(Finns tidigare i bloggen också)

Hasselnöt säger
: jossi
Hasselnöt säger: kan jag få fråga en sak?
Josefine säger: Såklart du kan få fråga ? :)

Hasselnöt säger: okej, vad fan är det med den 24/7
Hasselnöt säger: alla skriver om det
Josefine säger: Men det betyder typ "24 timmar om dygnet"

Hasselnöt säger: men va? och liksom?

Josefine säger: typ: Åh alltså hon är så störande, hon ringer mig 24/7

Josefine säger: 24/7 - Hela tiden

Hasselnöt säger: gud vad jobbigt det har varit! jag har trott att det är något som händer den 24 juli! för det är ju ganska logiskt. Men det enda jag hittade var en magnus uggla konsert

Josefine säger: hahahahahahahahhahahahahahhahaha! Det där var kul

Hasselnöt säger: nej! jättejobbigt! nu har jag tänkt hela veckan bara: är det verkligen magnus uggla som är grejen? varför har ingen sagt något till mig!

Hasselnöt säger: och jag trodde det skulle vara värsta grejen på den där magnus uggla konserten, så jag tog mig mod och frågade dig vad det hela handlade om

Josefine säger: HAHA, Linnéa, det här är skitkul:D ASG

Hasselnöt säger: du får inte berätta för någon:-O


HAHAHAHAHAHA, det är 24/7 idag... Alla har varit på Magnus Uggla utom Linnéa! HAHA
Och när vi ändå lämnar ut Linnéa så...


 HAHA, jag är kär i dig också Linnéa !

Hela världen borde veta...

Seriöst, hela världen borde veta vilka underbara människor som bor på boendet där jag jobbar. De är så snälla och underbart goa så det finns liksom inte. Jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på dem...Bläh, tänk när jag slutar där!!!
Tänk att umgås med några i fyra veckor, bara för att sen sluta göra det? Hur klarar man av det liksom?

Jaja, mamma var snäll och körde mig till McDonalds när jag kom hem. Så blev lite fetismat där idag, men det är ju fredag så det är väl godkänt ändå tror jag minsann. Haha! Jag var frästen så nördig att jag tog med mig min bok och läste på min 30 minuters rast förut. Haha...

Fredag ?

Nej usch, inte känns det som fredag idag. Inte nog med att jag jobbar till 21.30... Jag jobbar  imorgon också! Till 21.30 då med. Fast då börjar jag inte förrns halv fem, så jag jobbar bara i fem timmar. Men ändå liksom. . .
Jaja det löser sig, jag är ledig nästa helg iallafall, det är huvudsaken ! Haha.

Har varit på stan tillsammans med pappa en sväng, och nu ska jag läsa några sidor om min lille Edward! haha.

Såg frästen att IDAG för ett år sedan var jag i Barcelona. Kul det... jag vill tillbaka dit. Jag ska tillbaka dit, för jag ska hälsa på Lisa som ska till Barcelona. Det ska jag...


 Helt galet fint var det. Det var en vattenshow! Jag tror till och med att jag har
det på film... Haha. Jag är en nörd

Tjejen som gillar sitt jobb

Dags för dagens sanning: JAG GILLAR MITT JOBB!!!

Det är väl inte så himla hemskt egentligen. Inte just nu iallafall. Jag gillar det! Det är så mysigt på något sätt tycker jag och det händer något nästan hela tiden. Inte något speciellt liksom men ändå något. Så det är helt okej...
Idag var första gången jag var ensam på avdelningen, i en halvtimme! Dessutom hade jag kolla på tre avdelningar på kvällen här. Det var lite läskigt, men jag kände mig så ansvarsfull på något sätt ändå. Det var fränt !

Jobbar 14-21.30 imorgon med! Blir nice det... då blir det helgersättning från 19.00.
Blicken på pengarna har jag fortfarande.
Fast jag gillar mitt jobb.

After Beach

Efter jobbet igår blev jag överalad av Erica och Elli att följa med på After Beach på Harrys. Det var roligt, och det var endel folk faktiskt. Så jag är glad att jag följde med!
        Dock tror jag att det kommer bli en tuff dag idag. Jag är ganska trött, pappa har redan börjat bråka med mig så nu är jag på dåligt humör. Tack gode gud för att jag börjar jobba två idag - Vem vet, jag kanske blir på bättre humör när jag kommer till jobbet.

Det nya i vårat hus är tydligen iallafall att om man ställer skorna mitt på dörrmattan (och våran dörrmatta är stooooooor) så flyttas skorna rakt upp och läggs utanför dörren till rummet. Det är det som tydligen gäller nu! Aldrig att de skulle flyttas till skohyllan som vi använder sååååå ofta. Dessutom får väskan inte stå i trappan längre. Inte ens om man ska ha med den så fort man lämnar huset. Jag undrar var det är meningen att jag ska ställa den egentligen? Jag slår vad om att hade jag ställt den på byrån så hade den likförbannat hamnat utanför min dörr.
"Josefine det är meningen att du ska flytta in dina saker som står där ute"
Det fattar väl jag med, men om jag ska ha grejerna med mig så fort jag går ner så är det väl ingen fara om de ligger där ute eller?

Ja herregud, informera mig om allt det nya innan ni skäller på mig TACK!!!


 Tror den här bilden är tagen på en After Beach förra året...
Haha, det var tider det!

Jag skojade ju bara...

hehe jag skojade ju bara igår när jag sa att jag skulle upp vid halv tio för att vara i Åmål när affärerna öppnar. Utan att ens behöva ställa klockan så vaknde jag när klockan var prick 09.30! Lite läskigt var det. Dock satsade jag inte på att vara i åmål prick tio men jag var där vid kvart i elva istället. Haha! Helt galet.
Nu är jag iaf hemma igen med min bok... den tredje boken! Så nu ska jag läsa, läsa, läsa! Spännande va? haha

När jag hör din röst

Jag var i Åmål och köpte andra Twilight boken (När jag hör din röst) tidigare idag. När vi stod där i bokhandeln Evelina och jag frågade hon om jag inte skulle passa på att köpa den tredje boken när jag ändå var där.
- Nej jag kommer ändå inte hinna läsa så mycket nu när jag ska jobba...
svarade jag på det!

Det var dumt sagt. Det blir allt en trip till Åmål imorrn igen förstår ni. Jag kommer bli stamkund på den där bokhandeln. Eller ja, jag har ju bara två böcker kvar nu. Haha. Jag har iaf på ungefär 6 timmar läst ur den här boken. Vilket liv jag har va? Det är nästan så att jag ska ställa klockan på halv tio för att vara där när de öppnar. Haha, det vore något det. Jag är inte ens säker på att de öppnar 10 i Åmål? Det känns som om att de skulle kunna öppna 11. Jag är nästan säker på att vissa ställen här i Säffle göra det. Och åmål är ju inte så mycket större? Fast de har ju en bokhandel som sagt...

Ledig dag.

Idag är jag som sagt ledig då. Det gillar jag, jobba en dag - ledig en dag. Haha! Dock jobbar jag fyra dagar sen, men det vill jag helst glömma.
Idag ska jag hur som helst åka till Åmål. Jag blir galen på att jag inte får läsa Twilight så jag ska kolla om de har den i Åmål då alltså. De har ju åtminstonde en bokhandel där så chansen finns ju iallafall. Ska skjutsa min lillasyster till bussen till Bengtsfors också så det passade väl bra att jag skulle till åmål antar jag.

Annars blir det bara slapp idag och läsa bok på något sätt.

Vad ska ni göra idag?


 Jag ska nog köpa mig glass också! Haha

Med i en tävling...

Hehe, jag är med i en slags tävling på en blogg där man kan vinna en Ipod nano...Eller hon lottar ut en!
Det skulle ju inte sitta fel med en sådan liksom! Det är den äldre versionen och varför inte liksom! Coolt...
Gå in här och var med och tävla du med ?! :D


 Det är en sådan som är i uttlottningen ;D

cdon.se

Det gick ganska bra på jobbet idag... Jag dödade iallafall ingen!
och nu ska jag bara jobba 16 dagar till. Det är väl inte så mycket? Eller? Nej, typ bara två veckor och två dagar.
Snart får jag lön också! Om 7 dagar, dock ska nästan hela beloppet till Andreas... haha! Illa josefine, illa!

Jag upptäckte frästen igår att csn har tagit bort grejen med "alltid fraktfritt på cdon", nu måste man helt plötsligt handla för minst 100kr. Man måste alltså köpa typ tre böcker för att komma upp i det beloppet. Eftersom en pocketbok typ kostar 49kr! Helt olycklig blev jag när jag såg det. Det är liksom den enda csn rabatten jag någonsin har utnyttjat!

Jag skulle ha lånat andra Twilight boken av Evelinas kompis idag, men Evelina kom på att hon inte var hemma. Så nu har jag inget att läsa. Dessutom har jag sett Twilight filmen tre gånger på tre dagar så jag känner att jag kan inte lägga mig ner och se den en gång till. Jag kan redan replikerna utantill...
Fast som jag sa till sanna nyss, boken är bättre men det är lättare att se filmen om och om igen än att läsa boken flera gånger. Det går liksom fortare, och man vet ju vad som saknas och så. Så man får helt enkelt använda fantasin litegranna. Det kan vara spännande det också.

20 juli

Usch jag är uppe galet tidigt, och jag är sjukt nervös inför att jobba!
Seriöst, jag vill bara lägga mig ner och skrika och gråta för att slippa.
Antagligen skulle det väl inte funka eftersom jag är 19 år, men ändå.

Äsch då, jag klarar säkert det här...

Slut på sommarlovet

Ja usch, för min del är sommarlovet slut nu! Det känns hemskt ska ni veta... Okej kanske inte riktigt slut. Jag är ju fortfarande ledig två dagar i veckan iallafall. Dock kanske inte denna ledighet sker en helg vilket är lite annorlunda. Jag ska iallafall börja jobba imorrn och fyra veckor frammåt.
Håll blicken på pengarna Josefine, blicken på pengarna...
        Jag har ändå hunnit med att göra endel de här veckorna jag har varit ledig. Jag har varit i Göteborg, Varberg och Ullared Jag har varit på kusten, jag har varit på Arvikafestivalen, jag har varit i Stockholm två gånger. En gång och shoppat och varit på Allsång på skansen, en gång och sett Britney Spears. Sedan var de två första veckorna de varmaste hittills den här sommaren. Så jag kanske inte ska klaga?
Men det är ju det här som är så härligt med sommaren, man hinner att  göra så himla mycket. Och detta har dessutom varit mitt sista sommarlov så... Usch!

Dock jobbar jag 7-14 imorrn sedan jobbar jag först halv fyra på onsdag, och jobbar kväll fyra kvällar i rad. Grejer det!
 

Så jävla sant...


Från:
Tjuvlyssnat

Jag är också kär.
Fast jag är kär i Edward Cullens, inte i Robert Pattinson!
Men ändå...

Ett ord?

Jag kikade runt lite på aftonbladet nyss och hittade en rubrik med en undertext som var såhär:


Är det bara jag som läser balibomberna som ett enda ord, och jag läser det  typ som bolibompa med lite fart på slutet liksom? Har jag fel? "Noordin Top, hjärnan bakom balibomberna..." det låter som om att han har kommit på något riktigt bra typ! Nästan som ett barnprogram låter det. Det ska säkert skrivas så, men om jag hade skrivit just det där hade jag nog skrivit Bali bomberna. För dessutom är väl Bali ett ställe som ska skrivas med stor bokstav i början ? Elelr? Nej jag vet inte. Jag kanske är för trött för att fatta. Fast jag är egentligen inte trött...

Men hur hade ni skrivit?

linslus

Jag säger ju att jag är en linslus. Jag och Sanna fastnade på en bild igår på Arena också! Jag fastnar alltid på mingelbilder nästan. Asjobbigt! Man ser aldrig bra ut på dem, och dessutom är det aningen pinsamt att ligga uppe på en sida någonstanns där alla går in för att titta. Okej, jag går bara in för att titta när jag vet att någon har tagit kort på mig men ändå...


 Dock ser jag ju lite glad ut iallafall! haha
Och Sannisen är fin!

Fredagen

Ja det blev Karlstad igår då. Sanna kom och hämtade mig i stan och vi åkte till Linnéa och lämnade filtar, sedan åkte vi vidare till Sofie och lämnade filtar. De sista Fiffiga Fick Filtarna, tack och hej! Bajs vad jag hatar dem! haha. Vad glad jag är att vi har slutat läsa UF alltså... Det var jobbigare än vad man kunde tro.
Sedan åkte vi iaf hem till Sanna och käkade glass, blandade till någon jävla drink som inte var att leka med. Så himla äcklig. Sedan lagade vi mat, och sen kom Mimmi! Vi drog till Arena och Score senare på kvällen också... Det blev en trevlig kväll!

Nu ligger jag hemma i sängen, är ensam hemma, dörren är låst, rullgardinerna nere och jag ska läsa TWILIGHT!!!


 Som sagt, drinkblandning blev det....
- Ska vi ha i lite blåbär också?
- aaa och lite socker...
- Frysta jordgubbar
- Så kan vi ju ta apelsinjuice
- Och kanske lite fruktsoda

Ni förstår att det inte smakade så bra va?

Att packa

Jag suger när det gäller att packa alltså! Jag tar alltid med mig tre gånger mer än vad jag behöver. Och jag skojar inte! När vi skulle till Sthlm över en natt liksom så hade jag med mig ett par jeans, jag hade tre shorts, en klänning och fyra linnen. Jag hade dessutom med mig två par skor. Vi skulle liksom se Britney Spears, sova och åka hem! Lyckat....
        Idag ska jag till Sanna, jag ska ut och jag ska sova och sen hem. Jag har med mig ett par jeans, två shorts och tre linnen. Dessutom två par skor då!  Och sedan massa andra små grejer; plattång, fem olika armband, lika många örhängen osv. Jag tänkte förut;
- Nej fan, det måste vara något jag kan ta ur...
Och så började jag packa om och så tänkte jag:
- Nu tog jag ju ur lite...
kollade brevid mig och det jag hade tagit ur var en liten burk med body lotion! Det var allt...

Så bra är jag på att packa - men bara onödiga saker!!!

Vattenmelon

 Vill ni veta hur man äter vattenmelon på vidrigaste sätt?
- Man mixrar den!
Jag gjorde det för att den var så mjölig och tänkte att det skulle bli mindre mjöligt om jag då alltså mixrade den först. Det blev den inte. Istället blev det en mjölig dryck som inte var så speciellt god kan jag lova. Usch!

Haha, jaja, jag vaknade nyss iallafall.
Ska åka till Karlstad senare idag, och sedan blir det ut ikväll.
Nice det!


 Hittade den här bilden på mig och Nelly!
Den var ganska fin! haha

en timme mer än hälften

Japp, nu har jag jobbat en timme mer än hälften typ... Jag har jobbat 7 timmar, och har alltså bara 5 timmar kvar idag. Dock har jag fortfarande en och en halv timmes rast. Då ska jag äta mat, jag ska läsa några sidor i Twiligt.
        Fattar ni hur töntig jag är. Jag är fast i twiligt, och jag har bara läst 100 sidor. Helt galet! Haha. Men det är tur att jag läser boken efter filmen (för en gång skull) för boken är så jävla mycket bättre än vad filmen är. Jag kan inte rå för det, jag tycker att filmen inte är så bra alltså...Jag hade blivit besviken på filmen om jag hade läst boken först, men nu blev jag ju inte det eftersom jag inte hade några förväntningar. Eller nu i efterhand är jag besviken på filmen! haha.

Jaja, jag har blivit delegerad (eller vad det heter) idag ialla fall. Erkänn att det låter coolt? Det är inte så jävla coolt! Men det innebär iallafall att sköterskan litar på mig tillräckligt mycket för att jag ska få ge vårdtagarna medicin och så.
Jaja, mat och läsa blir det!

Ha en trevlig kväll...

Jobba

Egentligen börjar jag jobba först på måndag, men eftersom jag aldrig jobbat med det jag ska jobba med så måste jag gå bredivd och grejer. Från början var det meningen att jag skulle gå bredvid 7-14 idag. Allt kändes helt okej ända till de ringde och sa att jag behövde gå bredvid en till kväll också, och att ikväll var den enda kvällen som passade för mig. Så jag ska alltså gå bredvid 16-21 sedan också. Grejer det! Jag är ju iaf ledig två timmar där emellan. Woho!

Jobb blir det alltså för min del hela dagen,..

BRITNEY SPEARS

Alltså ni fattar inte hur bra det var igår! Jag kan inga ord som skulle kunna beskriva hur galet, fantastiskt, underbart, blablablabla allt var liksom. Shit!
Det var magiker, clowner, heta dansare, jonglörer, och BRITNEY SPEARS! Haha. De gjorde magiska trick och man fattade inte hur de gjorde det. Britney var delad på mitten, bara av. Men hennes ansikte sjöng. Jag fattade inte hur, det var läskigt! Haha. Ena stunden var hon på ena sidan scenen, sedan efter en halv sekund var hon på andra sidan. Helt galet det med. Hon sjöng många bra låtar, dock var det många bra låtar jag saknade också men jag överlevde helt klart utan dem också!
De låtar hon sjöng själv (då hon inte mimade), tyckte jag hon gjorde bra också! Seriöst? Jag fattar inte varför alla säger att hon inte kan sjunga. Fast som jag sa igår, jag är ju inte något musikaliskt geni heller, men jag tyckte det var bra!









 Ja här är några bilder! Tillsammans tog nog jag och Erica bort emot 400 bilder så det finns endel!

Britney Spears

Imorgon är en stor dag

BRITNEY SPEARS
Japp, jag, Erica och Andreas ska på Britney Spears i Stockholm!
GALET

Jag har längtat som fan! Helt kul ska det bli...

Nu ska jag sova.
Godnatt

Lisas blogg...

Jag har designat Lisas blogg, hon berättade hur hon ville ha, och jag gjorde! Hehe, undra om det var därför hon bjöd på lunch? För att jag skulle göra hennes blogg. Smart tjej! Nejdå, jag gjorde den alltså frivilligt!


 Så den här bloggen får ni följa nu också...
http://basillinbarcelona.blogg.se/

Ett telefonsamtal

Riiiiing

Jag: Hej!
Lisa: Hej, har du ringt?
Jag: Nej?
Lisa: Nehe!
Jag: Haha, nej!
Lisa: Haha men ditt nummer fanns på nummerpresentatören!
Jag: Haha, men jag har inte ringt...
Lisa: Okej!

Ungefär så blev det!
Jag ska upp till Lisa och äta lunch snart också!


Måndag

Sista veckan jag är ledig nu. Känns förjävligt rent ut sagt! Jag njuter av att vara ledig, dock håller det inte i längden att vara ledig utan pengar. Får lön den 27 den här månaden iofs. Men ändå...De pengarna försvinner ganska snabbt eftersom jag är skylldig. Så var det med det.
        Igår avslutades dagen med att jag, Lisa och Jocke tittade på I taket lyser stjärnorna. Den är så sorglig och jag bryter ihop varje gång jag ser den. Lite pinsamt sådär faktiskt...

Idag ska jag väl försöka hitta på något, men vad tusan då? Gå ut kanske, solen skiner ju faktiskt.
Fast först ska jag nog äta något tror jag!

Yo mamma!




 Jag gillar den här bilden på min mamma!
Hade passat med en cigarett i mungipan på henne,
så hade hon sett ut lite ond ut! Som en diktator...
Och så hade musiken varit i bakgrunden!

Nellybelly

Mitt uppe i allt regn igår så började jag prata lite med min hund. Man låter ju helt psyko när man säger så. Men ni som har djur, ni vet att det stämmer - Man pratar med dem!
Inte nog med det säger man någon så gagar man och dessutom upprepar det flera gånger... precis som om att de ska förstå bättre andra och tredje gången man säger det. Sedan tror man dessutom att om man säger det långsammare, och tydligare, DÅ ska de förstå!
- Gillar du vatten? haha, Jaa Giiiillaaar duuuu vaaatteeen! Gillar du vatten nelly?
Medans Nelly bara sitter där och tittar konstigt på mig och det ser ut som hon tänker:
- Jag är väl inte störd heller din jävla töntfan! Dock förstår jag inte vad du säger ...

Nu fick jag iallafall min hund att nicka när jag frågade henne om vatten igår...



 Ser ni den lilla nickningen ? ;D haha

Åka till Åmål

Haha vi var ute på en biltur till Åmål igår...Det var inte och leka med. Speciellt inte eftersom jag var bilförare! Inte för att jag kör dåligt... Men för att jag har haft körkort i inte ens två månader. Vägen var avstängd på flera ställen för det var översvämning, vi fick köra in i skogen, och det var vatten på vägarna där med, och sedan när vi kom ut stod polisen där och grejer. Det var rörigt helt enkelt. 
        Lisa filmade också undertiden vi åkte. Ungefär hela filmen går ut på att hon och Jocke säger till mig att ta det lugnt, och att det kommer gå bra. Undra om de var nervösa över att det var jag som körde? Jocke började ju resan så fint med att säga:
- Vad läskigt att köra nu...
- eehehe, tack, jag är redan nervös!
- Men jag menar, du har ju inte haft körkort så länge...


Okej, alla tre i bilen var väl nervösa antar jag ! haha.

Det blev värre...








 Hehe, det är Lisas bil som står där i hörnet! Svårt att ta sig till den...

Översvämning!


Jag blev lite glad igen när jag insåg att det är översvämning utanför oss!
Vi kommer precis ut med bilen. Det hade varit mer spännande om vi inte gjorde det. Typ som om att vi hade varit fast här uppe där vi bor! Det hade varit cool liksom. Men det är coolt nu med, för det regnar fortfarande... det kan ju komma mer vatten. Jag fattar inte varför det här är så spännande? Översvämningar och bråk på Arvikafestivalen. Det är full spänning för mig det! haha

What a boy wants

Jag har precis sett på John Tucker must die!
När jag var på Arvikafestivalen och jag och Sanna satt vid grinden och klockan var bortåt 4 på natten (eller morgonen?) så öppnade jag grinden för två killar som var försäljare eller något på campíngen. Efter bara någon minut kom de tillbaka och den ena säger att jag har ett fint leende och så vidare, sedan frågar han om vi kan hitta på något när jag har slutat jobba. När klockan är fyra på natten liksom? Jag svarade att jag nog skulle sova, det han då slänger ur sig är:
- Vi kan göra något som tar max 15 minuter?!
- Aah säkert...
- Du vill inte?
- nej...
- Säkert?
Som om att jag skulle missa något? Okej, han såg väldigt bra ut, men kom igen, 15 minuter eller! haha... Nejdå!

Seriöst, det finns så otroligt många versioner av just den här konversationen, och jag har bara lust att spy på den just nu!
"Jag har en lägenhet för mig själv i helgen, vi borde ta vara på tillfället och du borde komma och ligga naken bredvid mig!"

"Men det kommer ju garanterat att hända något, så vi kanske inte borde ses? Eller?"

Och ja, jag är på dåligt humör idag och gör mig ovän med hela världen !
Fast egentligen gillar jag killar... ganska mycket! haha



 Keep your drink, just gimme the money
It's just you and your hand tonight


God morgon?

Hm, jag vaknade nästan precis nyss! Blev vaken till bortåt fyra inatt så jag har nog inte ens sovit klart nu. Haha... Lisa slutar jobba om en och en halv timme, och jag har inte kommit ur sängen liksom. Grattis till mig!
Regnet öser ner idag också. Ganska skönt det ändå. Jag har haft så mycket att göra de senaste veckorna att det liksom är skönt att bara ligga i sängen och slappa! Jag är så trött.
Som sagt, Lisa slutar jobba vid två här, sen ska väl vi hitta på något tror jag. Dock vet jag ju inte när iofs, men ändå.

Nu ska jag nog äta frukost tror jag... Eller så är det snart lunch? Det är frågan det

MAGISKT ( Michael Jackson dans )

Ja herregud jag hade helt glömt bort. När vi gick hem från bion i onsdags och var nere vid Stureplan, svampen så var det stopp på gatan. Bilarna stod helt stilla, regnet öste ner och mitt på gatan stod säkert över 100 pers och dansade med samma koriografi till Michael Jacksons - Beat it! Alltså ni förstår inte hur mäktigt det var att se. Och alltså själva vädret och ljuset gjorde allt så magiskt. Liksom, regn, mörker, gatljus och street... Alltså step up 2, sista dansen där! HEEEEEELT GAAALET! Jag rös när jag stod där och tittade. Folk kom verkligen från alla håll och dansade. Hittade film med detta på youtube och det visade sig att de tydligen hade varit på plattan och centralstationen tidigare samma dag! Seriöst, titta på när de var på plattan... Jag ryser...


KOLLA DENNA SERIÖST!!!


 Från stureplan! :)

Skriver jag i sömnen eller

Hahaha, jag satt och läste igenom mina inlägg om Arvikafestivalen. Jag börjar tveka på att jag ens var vaken när jag skrev dem.
        För det första så skrev jag "klippda". Folk fick sina band klippda... För så stavas det ju! Har aldrig tänkt på det, men jag säger väl säkert klippda, fast jag vet innerstinne att det stavs klippta.
        För det andra så skrev jag i samma inlägg "Jag drömde för övrigt om den där radion när jag sov förut idag. Det var en bra dröm och jag var så proffsig när jag pratade med den"! Det låter ju jääävligt proffsigt att prata med en radio. Jag har inga vänner så jag pratar MED en kom radio istället för att prata i den. Måste ha varit min bästa dröm, när jag pratade med radion!

Shopping inlägg

Ja jag vet att det är dödens med shopping inlägg... Men nu är det så att jag är ganska nöjd över allt jag har fått/köpt.



Mest nöjd är jag med väskan (som jag betalade heeeelt själv) och sen skorna. Jättesöta är de tycker jag!
Kläderna är från Gina Tricot, Bikbok, HM och Åhlens City... Väskan från Stadium och skorna från Fook Locker eller vad det heter? :P hah!

Fina saker iaf väl ? :)

Stockholm i mitt hjärta...

Ehm jaa, nu är vi då hemma efter tre dagar i huvudstaden. Det har varit väldigt trevligt måste jag säga. I tisdags shoppade vi, sedan blev det då Allsång på Skansen, vilket faktiskt var helmysigt. Det var en sådan stämning över det hela. Lite sommarkrysset blandat med Rixfm festival... Någon som förstår känslan? Mest sommarkrysset då förståss. Caroline af Ugglas var där, Magnus Uggla, John ME, Robert Gustafsson med band osv. som sagt, härligt stämning!
        I onsdags var vi "upp på Söders höjder" som mamma och pappa tjatade om hela tiden. Det var... vackert? Jag vet inte... Jobbigt att gå uppåt var det iallafall. Vi var i gamla stan och åt Ben&Jerry, vi åt mat. När vi var klara där så åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning och slappade. Sedan blev det faktiskt bio. Vi var trötta! Vi såg The Proposal - BÄSTA FILMEN PÅ VÄLDIGT LÄNGE! Gud va jag skrattade alltså. Jag vill se den igen. Bjud mig då?
        Idag blev det shopping igen! Haha. Som Sanna sa "Ni är då en shopping familj ni"! Jag och Evelina gillart iallafall. Pappa tycker det är mindre roligt. Men vi gick på stan, käkade osv. Tog bussen hem vid fem där... Så nu sitter jag här hemma i min sköööööna säng! Haha.


 Från Skansen... en liten truddelutt!


Evelina & Jag


Systrarna Caesar


Mjaaaa... Jag älskar Stockholm!

Stockholm

Jag ligger på hotellrummet i sthlm nu. Nördig är jag som använder datorn ändå! I KNOW. Haha... Men just nu har jag inge bättre för mig. Syrran och jag har ett eget rum iallafall... det är lagomt soft! 
Vi ska nog troligen te grönan ikväll... eller om det regnar ska vi på bio. Vi låter vädret avgöra helt enkelt. Min syster är nog dock mest pepp på Gröna lund tror jag. Hehe! Inte jag. Jag vill bara gå lustiga huset i sånna fall! Eller så ger det sig när jag väl är där. 

Hoppas ni har det bra?

Huvudvärk

Usch jag har göront i huvudet just nu. Känns som om hela huvudet ska sprängas i tusen bitar, som om att ögat ska ploppa ur och som om att mina bihålor ska ramla ner i munnen och tänderna ska åka ut. Ja, det beskriver ganska bra hur jag känner mig just nu. Därför ska jag bara packa klart det sista inför när vi ska åka imorrn, sedan ska jag lägga mig bums. Kanske försöka se lite på en film eller något...

Så jag säger godnatt nu!


 En liten godnattvisa! haha

Allsång på Skansen! YO

Hehe, igår när jag ändå var vaken och vi satt och åt så blev det att jag, mamma, pappa och Evelina bokade en resa till Stockholm. Vi åker imorgon och kommer hem på torsdag. Vi ska på bo på samma hotell som jag och Sanna bodde på när vi var där i maj. (Story Hotell på Stureplan) och vi har dessutom planerat att gå på Allsång på Skansen imorgon. Vi får väl se om vädret tillåter det, och vad det blir liksom. Såg iallafall att artister som Caroline Af Ugglas, Magnus Uggla och John ME kommer dit. Det kan ju vara värt!


 Mysig matsal har de på hotellet!!! :)

Pigg.nu

Förut var jag så utmattad att mina armar inte ens orkade lyfta datorn från den plats där den stod. Nu är klockan några minuter över tolv och det är såhär dags jag har varit pigg de senaste dagarna. Då även idag tyvärr...Usch jag är så pigg och jag är pepp på att gå ut och sätta mig vid grinden och bjuda ordningsvakter (och Christer) på vatten eftersom de glömmer dricka, jag är pepp på att hitta plankare, och jag är pepp på att se folk få sina band klippda (OOOND ÄR JAG). Jag vill veta vad som händer, jag saknar radion!
        Jag drömde för övrigt om den där radion när jag sov förut idag. Det var en bra dröm och jag var så proffsig när jag pratade med den. Ja ni förstår nog hur tomt jag tycker det är nu när jag kommit hem. ÅH jag vill tillbaka.

Men nu ska jag faktiskt försöka att sova och förhoppningsvis vända rätt på dygnet!


 Haha, vi plattade håret nere i ett hörn i idrottssalen där vi sov!

Arvikafestivalen 2009 <3

Sådär ja, hej på er!
Det har varit ett par så roliga dagar i Arvika att jag inte ens vet var jag ska börja. Det går inte skriva ner allt roligt som har hänt, för det är nog svårt att förstå riktigt tror jag.
Det första jag och Sanna sa när vi kom till festivalen, och när vi gick igenom stora campingen var:
- Fan va kul att jobba med säkerhet på campingen!
Men det var iallafall meningen att vi skulle jobba med scensäkerhet på Orion (disco scenen). Vi bygde upp scen staket en dag och fixade och dolade till bortåt 22.00 på kvällen. På torsdagen sedan började festivalen och jag och Sanna hade vårat första pass 11! - Det blev inställt! Vårat nästa pass var först 19.00. Så vi softade, åkte och badade och så. Sedan blev vårt andra pass inställt också och vi blev istället förflyttade (vi och 9 till) till... CAMPINGEN! Yes, yes, yes. Det bästa som kunde hända.
Så vi har varit på Vikgårdscampingen nu i ett par dagar. Vi jobbade 6 timmar, var lediga i 12. Det var ganska soft, speciellt när vi jobbade 22-04! Det var så himla roligt att jag och Sanna igår tog på oss att jobba det passet igen - Frivilligt! Allt spännande hände där och vi satt där med en kom radio och hörde allt som hände, vi såg allt som hände. För det som hände, det hände vid grinden kan man säga. Det var där folk blev av med banden, det vär där polisen stormade in, där ordningsvakterna gick fram och tillbaka. Och ja, jag och Sanna var grindvakter!!! Haha. Gaaaalet roligt. Vi hjälpte till och med till att få några plankare att åka ut. Det var lite spännande! Sammtidigt kändes det lite bra att vi faktiskt kunde hjälpa till, inte bara med att öppna grinden liksom. Dock uppskattades det att vi satt vid grinden. Ordningsvakterna ÄLSKADE att Sanna öppnade grinden, medans jag satt och log och hälsade. Poliserna tyckte dock att de kunde öppna grinden själva. Haha!

Ja herregud, jag kan som sagt inte skriva ner allt kul. Och jag tror att man måste uppleva det själv för att förstå hur kul det faktiskt är att jobba med säkerheten. För vi trodde inet de skulle bli såhär kul. Och innan såg jag ner på folk som sa "Jag har jobbat här i 4 år" och funderade seriöst på om de inte hade något liv.  Medans jag just nu är ganska säker på att jag och Sanna kommer sitta där vid grinden om ett år igen.



Tröja och laminat fick vi ;D


Här bygde vi scenstaket! :)


Vi satt uppe på en kontainer och kollade läget! Det blev bråk och jag fick
rapportera till vakter och så i kom radion! Fett cool kände jag mig då!


Under my umbrella, ella, ella!


Lite band hann vi allt se också! :D Så det var trevligt...

Okej, hemma!

Nu är jag hemma, trött, sliten, några myggbett rikare och MÅNGA ERFARENHETER rikare.
Jag har haft så galet kul att det var faktiskt en smula sorgligt att lämna Arvika idag!
Nu ska jag duscha, packa upp osv. sedan kommer lite uppdat.