Kurslitteratur

När det visar sig att kurslitteraturen går på drygt 1900kr så får man ju fan ont i magen. Det var inte direkt så jag hade tänkt att spendera min fetaste lön någonsin. Nu har jag, på ett nästan patetiskt sätt, letat runt efter begagnade böcker. Jag har beställt böcker av 3 olika personer runt om i Sverige. Visst det blir endel fraktkostnader, men totalt hamnade ganska precis på 1000kr. Det är dessutom väldigt bekvämt när folk har swish. Något som jag försöker få hela min omgivning att skaffa. Och ingen lyssnar.... Jaja, på måndag börjar skolan på riktigt! Gött. 
 
Var och klippte mig och slingade mig igår också. Lite höstfräsch sådär ni vet...
 

Bra helg.

Har haft en så otroligt bra helg. En av de bättre på länge. I fredags grillade jag, Markus, Josefine och Christian, och hade en jättetrevlig kväll. Vi grillade hamburgare, och Markus gjorde Banoffeepaj till efterrätt. Sen spelade vi  spel, där tjejerna såklart vann! Hehe. Åh och jag fick en sån himla fin present av Josefine och Christian, en One Directionpåse med lite smått och gott i. Bland annat en Harry Styles-mask. JAG DÖR vad roligt det är när Markus sätter på sig den. Det ser så himla läskigt ut. 
 
I lördags var vi hemma hos två kompisar till Markus och hade kräftskiva. Var så himla längesen jag åt kräftor, och man glömmer ju varenda gång hur man äter dom där små liven. Haha! Men så himla gött. Sen blev det lite spel och så den kvällen också. 
 
Igår sov vi halva dagen, sen var vi hem till Markus mamma och syster en sväng för att sedan åka hem och lägga oss i soffan igen. Hehe! Så himla skönt. 
 
Haha min fina <3
 

En ledig helg

Efter att ha jobbat två helger i rad, så var det riktigt, riktigt gött att vara ledig i helgen. Har jobbat 170h i juli så känner mig lite sleten överlag. 
 
MEN hade i alla fall en superbra helg. I fredags blev det bästismys. Var så himla längesen vi hade en riktig bästiskväll. Men det hade vi nu. Pizzahut, bakelser och ost och kex + film. MYS. Sen på lördagen var vi ute och solade och badade en sväng innan det var dags att åka hem och börja tagga fest. Eller ja, vi har varit taggade för denna fest i över två veckor tror jag, såatte, övertaggade. Och det var en sån himla bra kväll. Allt var bara så kul och trevligt. Vi drog ut på tempel, dansade, käkade fyllekäk, tog ett nattdopp. Både Jocke, Josse, Madde och Markus sov här ,haha, jag gillar ju inte att sova ensam så det var perfekt för mig. Speciellt när jag vaknade på söndagen och trodde att terrorister missat Norge och bombade Karlstad istället. Haha, är så jävla rädd för åska. 
 
Jaja, det var den helgen den. Nu har jag en vecka med 6 dagars jobb att se fram emot. Woho! Det är pengar i alla fall. Hehe!
 
Drack drinkar med sockervadd i lördags :D