Njuta av lägenheten

Så himla skönt, vi har äntligen grejat klart i lägenheten! Det enda är lite småfix som enonomi och så sätter stopp för just nu. Sedan väntar vi på en stor fin tavla med en bild som pappa har tagit. Kommer göra susen i vardagsrummet. Kommer bli så himla fint. Sitter ofta i vardagsrummet och bara tittar på hur fint i har det redan nu. Med tanke på hur mycket vi har tjafsat om inredning de senaste månaderna så är det ett under att det är så fint som det är. Haha! Med älghorn, älgtavlor och rosa saker. MEN DET ÄR FINT. Och jag trivs så himla bra ihop med min älskade sambo. Lite omställning att bo två, men jag gillart. 
 
Bild på köket. Älskar det öppna skåpet med den blåa tapeten i. Det tackar vi syrran för.
 
SOVRUMMET <3 Dör. Älskar sovrummet. Älskar sänggaveln jag gjort, och nattduksborden och min fina tyllampa.
 
Har även gjort en stor, fin lampa av tårtpapper! 
 
 
 

2015

Att ni är några tappra som fortfarande läser den här bloggen. Fina ni! 
 
Såhär i nyårs tider så ska alla sätta ord på året som varit. För någon månad sedan skulle jag ha sagt att det var bästa året någonsin. Det har jag sagt flera gånger under året också. Gick från arbetslös till att få jobb i hemtjänsten, till att komma in på undersköterskeutbildning, till att fira 1år med finaste killen, till att få mattan undanryckt under fötterna och hela livet stannade. Jag vill inte sätta ord på den händelsen. Det blir för verkligt då. Upp som en sol och ned som en pannkaka, och 2014 kunde inte ha slutat sämre! Nu försöker jag klättra uppåt igen och jag börjar med att flytta ihop och bli sambo.
 
Det jag har lärt mig det här året är att inte ta saker förgivet. Säg till dem du älskar att du älskar dem. Ta vara på livet. Klaga inte på den gråa vardagen, det är den som är allra bäst, och du kommer sakna den mer än någonsin när du inser att den är borta. 
 
Nyårslöfte då? Tja, sluta med nässpray igen. Någon gång under året. Nyårslöfen är ju till för att brytas.
 
Flyttat ihop med den här tomten! <3