En vecka till

Så har en vecka till gått då. Dagarna rullar på och jag älskar skolan. Haha, det är seriöst något fel på mig. Men det är helt ärligt skönt att kunna se sig själv i spegeln och se en glad tjej igen. Precis som om att jag har varit sjuk sedan i höstas men äntligen fått lite färg på kinderna igen. På sätt och vis tror jag att jag har varit sjuk. Sjuk av tristess och stress över saker att göra. Djupt! Men nu behöver jag inte tänka på det för jag har skola och just nu rullar det på med extrajobb också. 
 
Veckan har förutom skola och lite jobb bestått av: Träning, Elin, badhus, grillning, bio, shopping, hårfärgning och lite ditten och datten. En bra vecka. Dessutom har jag en bra vecka framför mig med valborg, skola, redovisning, träning och inflyttningsfest. Resten får vi helt enkelt se.
 

dont mess with the wrong girl

Såhär: Mitt mobila internet slutade bara fungera sådär huxflux en dag. Tänkte att jag kanske hade surfat för mycket och bestämde mig för att gå till Telenor för att kolla upp vilkoren på det abonemang jag har. Eftersom det inte är jag som står på det och det inte är jag som använt det förrän nu så vet jag inte det. 
 
Gick till telenor där jag förklarade situationen, såklart hamnade jag ju i underläge med en gång när jag berättade att det var min mamma som står på hela abonemanget. Så det första killen där kom att tänka på var att sälja. Ett nytt modem, med ett lite dyrare abonemang, såklart. Där stod ju jag, en liten blond tjej som han trodde att han kunde klappa på huvudet och lura på saker. 
- Ditt modem är gammalt och jag har ett här, det är jättebra, det här modemet täcker hela hemmet och så kan du koppa upp 10 enheter till det. 
( JA, skitbra, jag bor på 21kvm och har verkligen problem med att få internet att täcka hela hemmet )
- Ja fast alltså det funkade skitbra förra veckan så det kan inte vara det som är felet. 
- Nä jag vet inte, jag kan inte se in i din router! Men byter du till det här kan jag lova att du har ett fungerade internet redan ikväll. 
- Ah, men vad har jag för vilkor på det abonemanget jag har nu?
- Vadå vilkor?
- Ja, det måste väl ha funnits några vilkor när mamma skaffade det? Är det obegränsat med surf eller, vad kostar det? Ett abonemang brukar ha vilkor. 
- Aaah! 
Var ju som att prata med en kokosnöt. 
 
Sen gick jag hem och löste det själv. Helt gratis. Så nu funkar mitt "gamla" internet precis som vanligt. 
 
OCH därför tror jag att jag skulle bli en bra försäljare på sådana ställen. Fast jag har ju inte utseendet för att jobba sådär. Hehe!

En dag kvar

Plugg, jobb, plugg, jobb... Nu är det bara en dag jobb kvar på schemat. Lite skönt är det väl, men såklart tråkigt också. Idag har jag i alla fall gjort klart omslaget till boken. Blev göööööööörfint. Har hunnit med att köpa lite marknadsgodis på Åmålsmarten också. hihi. Och jobbat då såklart!
 
Skulle montera min design på en bok också. Blev lite snett och så gick det sönder lite. Men fint väl? 

repeat

Ni vet ju att jag har klagat på att jag har lite att göra? JAG HAR MYCKET ATT GÖRA NU. Det här med att plugga heltid och dessutom få 37h jobb på en vecka. Mjaaaaa. Från 0 - 200% på en gång. Lite för mycket kan till och med jag tycka. Haha! Jobb 6 dagar den här veckan. Men det är ju kul också.
 
Jobbar mig sakta men säkert framåt med min lille bok. Eller, omslag och uppslag. Hehe! 
Tänk bort den grå kanten med såklart, och en bild på baksidan och så ska JOSEFINA ha guldglitter i sig. 
 

Sovmorgon in my ass

Det märks väldigt tydligt att jag inte är van vid att hålla igång hela dagarna. Haha. Skolan och allt tar död på mig. Dessutom kan jag inte fatta hur jag orkade att pendla till Karlstad i två år!!!! Dötrött. 
Skulle vara ledig idag och sova ut. Det tyckte Doris var en jättedålig idé skällde när klockan var 06.14. Hon gav sig när klockan var ungefär 07.05. Kuuuul. 
 
Sen när jag stod och packade för att ta mig tillbaka till Karlstad så ringer telefonen "Kan du jobba ikväll?" eeeehehe, men jag klagar inte. Har ju i alla fall fått 15h jobb den här veckan hittills. Så strax iväg till jobbet då.
 
Suttit ute i solen i 2,5h och fortsatt måla idag :D

Josefina Ballerina

Vi har fått en uppgift i skolan att göra ett bokomslag och uppslag i bok osv. Temat ska vara att "mig själv", och man fick göra till vilken målgrupp man ville. DÄRFÖR, har jag valt att göra barnbok. Rita, rita, rita.
 
Har bland annat ritat den här till ett uppslag :)
 
Den här tänkte jag ha till en framsida, men ångrade mig nog xD hehe.  
 
 

Lite trött sådär va

jaha så har en vecka gått igen då. Går med en jäddra fart må jag säga. Chillade i skolan på dagarna, med Elin på eftermiddagarna/kvällarna. Som vanligt. Hehe! Lite gratisbio, lite jobb och så självklart lite party. Sen var jag helt död igår. Har aldrig varit så trött i hela mitt liv typ. Fortfarande astrött. Bästa på att planera är jag, för jag hade skola 9-16 idag, i Karlstad. Jobb 16-21 i Säffle. Hehe. Ops. Men skolan ger ju tyvärr inte så mycket pengar sååååatteeee jag jobbade väl då. 
 
Såhär trött och härlig var jag igår. 

Uppgift 1

Vi har under veckan gjort ett grupparbete i kursen jag läser. Uppgiften har gått ut på att göra en annons för att vuxna ska använda cykelhjälm typ. Vi fick välja exakta målgruppen och avsändare själva så vi valde småbarnsföräldrar och avsändare Karlstad kommun. Sen åkte vi iväg till en cykelbutik och fotade cyklar en eftermiddag sådär. Jättesnällt att vi fick göra det. Dessutom var de snälla så vi fick plocka bort prislappar och allt. 
 
(Klicka på bilderna för förstoring)
 
         
 
Min favorit är såklart den lille rosa cykeln :D
 

yr

Hatar att yr.no sparar sökningarna man gör. 
 

Skolan

Uppdaterar typ inte här längre. Händer inget spännande i mitt liv som jag kan skriva här. Eller så är det det som är problemet. Det händer så roliga saker som man inte kan skriva på bloggen. Gör bort mig och är allmänt konstig. Hehe! nä. 
 
Har ju förövrigt börjat skolan igen. En kurs på 15hp. Grafisk form och foto. Kul. Eller alltså, jag kan ju redan typ allt. Första dagen gick läraren igenom hur man lägger till text i indesign.......................
 
MEN, finns bra saker med det ändå:
- Nått att göra + att jag får en anledning till att öva lite. 
- Vi har rätt roliga uppgifter som man sen kanske kan använda och visa upp.
- TRÄFFA FOLK. 
 
Alltså jag sitter ju hemma och ruttnar typ. Förutom när jag är på gymmet och spanar då. Hehe. 
 
 
Idag grillade vi för första gången. SÅ. HIMLA. GÖTT