BTW

Säger man typ inte att så som det är på nyårsafton så kommer resten av det nya året att vara?
I så fall ska jag nog stänga av min mobil imorgon. För att undvika att skriva till fel personer. Gjorde jag förra året. Smsade med fel på nyårsafton och hade killtrubbel big times då. Har haft det hela året sen!!!!!
Aaahw men killar är väl för söta eller...!!!!!!!!!!!!!!!!! Fast, jo det är de.

Gott nytt år

HAHAHAHA, började fundera på vad jag egentligen har gjort i år? Festat, festat, festat, tagit studenten, gått på bal, varit i Alanya, jobbat, flyttat till Jönköping, festat, festat, festat, festat, festat, festat. Typ mitt år. Kul att skriva om liksom. Säger ju att det händer lite i mitt liv! Eller njaej, men ni fattar? haha. Ett nyårslöfte som jag INTE har är att festa mindre. Liksom, vad skulle jag göra då? haha. Är ju det hela mitt år har gått ut på. Festa i <3 (HAHAHAH)

Såhär har kvällarna börjat:

Såhär har de utvecklats:

Såhär har jag sett ut morgonen efter:


Men det är då man vet att kvällen har varit jävligt lyckad. När man slagit halvt ihjäl sig och har blåmärken överallt!


som alla andra

Alla håller på med sånnahärna årskröniker om sina liv... Och då tänker jag "hur jävla intressanta liv har folk egentligen?" MEN, jag ska göra en också, bara för att alla ska få se hur lite som egentligen händer i mitt liv liksom. Haha! Nä... men det kommer! Kanske senare ikväll.

seg

Klockan är två... och jag har liksom typ inte gått upp än. Har bara städat lite på rummet, och ätit, och lagt mig igen. Pyjamasen är på och jag borde ta en dusch. Fast det är jävligt gött att ligga här känner jag. Joråsåatte... Nä, ska nog ta ett bad! hehe.

shopping <3

Hehe var ute på mellandagsrean idag med mamma och pappa. Sjukt nice att inte behöva ha med plånisen själv. Fick massa kläder. Och köpte iofs ett par stövlar själv. Men ändå! Nu ska jag väl klara mig med kläder i, i alla fall en vecka. Eller? haha! Nä, kanske inte?
.
Jaja, jag har iaf tänkt att ha ett litet Änglagård maraton nu ikväll. Har inte sett de filmerna, så får väl göra det nu när det kommer en tredje liksom. Haha! Fråga mig inte varför jag ska se dem... men de kanske är bra! Som alla säger?

Pulka

Hann med så himla mycket igårkväll. Först var jag och Lisa och spelade spel hos Jocke. Skrattade ihjäl oss! Sen åkte vi och åkte pulka. Också så himla roligt var det. Var typ aslängesen jag åkte pulka liksom. Gick inte lika fort som vi kom ihåg. Haha!
Sen åkte vi hem till Lisa och myste med popcorn, varm choklad och godis! Såg på Strandvaskaren. NICE KVÄLL!

fejjan

Telefonförsäljare: Jag hoppas att jag inte ringer och stör!
Mamma: Jo det gör du!
OCH SÅ SITTER HON PÅ FACEBOOK!

Spara

Haha, idag har jag öppnat ett sparkonto! Så himla duktig tjej. Ett nyårslöfte: Att inte slösa så mycket!
Har levt som en kung hela hösten. Bara shoppat och ätit ute och så hela tiden. Så himla nice är det. Men nu är det dags att leva lite fattigt känner jag. Spara massa pengar till sommarn, jobba hela sommarn och ha råd med bästa datorn! Vooooooore ju. Men så kommer det ju inte att bli. Är ju så sjukt mycket pengar. Haha! Meeeeeeen, vi får se.

men haha

Josseposse la ut massa biler på fejjan förut. Kan inte sluta skratta åt dem typ. Hade en såndär kväll där jag var med på i princip varenda bild som togs. Är det inte mitt ansikte så är det ett ben eller fingrar eller hår.
Jag och Linnea höll alltid på så förra året. Var det 100 bilder som togs så var vi med på ungefär 96 av dem. Sjukt!
Där kikar jag fram! Förstör deras moment lite...
Smile to the camera!
Mina fingrar :D Yey!
Thihi :D Sötbild

Gårdagen

Party party hos Josse blev det igår. Rätt soft kväll faktiskt. Hade riktigt, riktigt roligt.
Värdinnan för kvällen ;) hehe.
Hamnade i mitten av ett kramkalas! :D

Julaftonen...

Jobbade ju igår. Fast bara till halv tre... så hade den bästa delen av dagen kvar när jag kom hem. Kalle Anka, julmat, (råkade sova lite middag på det), julklappsöppning, och Svensson Svensson! Var en väldigt bra dag. Farmor var här också.
Hade nog varit rätt snäll iår tror jag ...
Mamma och pappa betalar min ipohne i ett år :D Fett värt!
2000kr att shoppa för :D
200kr på IKEA av syrran! :D
Massa rosa saker fick jag också! :D Tavlor, rosa skålar <3, strumpor, trosor, vantar osv.
Britneys nya parfym, Blondinbellas bok och ansiktskräm! Niiiiiiice!
Och den här locktången!!!! :D

GOD JUL

Woho, julafton idag hörrni! Fett niiiiiiice. Hehe. Dock ska jag ju som sagt va jobba... Men det blir narre det med. Jobbar ju bara till 14.30, så jag hinner hem lagomt till Kalle Anka och julmaten. Hehe!
Ha en riktigt bra dag allihopa :)

<3

Jag älskar Ryan!
Och jag har bara fyra avsnitt kvar av O.C. så mitt liv är snart över... vad ska jag ta mig till? haha.

jag kan

Är så sjukt förvånad över hur mycket jag faktiskt kommer ihåg på jobbet. Har ju inte varit där sedan i augusti och jobbat, så vore ju inte så konstigt om jag har glömt mycket.  Och är det på något ställe man kommer ur rutin så är det på ett äldreboende, eftersom mycket kan hända på bara några veckor.
Gillar att vara där så gaaaaaaalet mycket att jag till och med ser fram emot att få jobba där på julafton.

Jobb

Sitter just nu i sängen och myser med vaaaarmt te och lite pepparkakor! Så himla gott.
Ska faktiskt iväg och jobba idag. Känns skönt! Först och främst att tjäna lite extra pengar, och sen såklart att få träffa alla igen. Blir kanon nice det.

00.00

00.00
då får man önska sig något!

Its cooooooold

Haha, ställde klockan imorse. Helt frivilligt, utan att jag ens skulle göra något speciellt idag liksom. Satte på mig massa kläder och gick en långpromenad med bäbisen. Sen har jag lagat lite mat och legat i sängen och degat framför film typ.
Min syster fyller 18 år idag med. Hur liten är hon inte liksom? Fyller bara 18! Hhahahaha. Nä, grattis säger vi till henne. Paket och äta ute ikväll blir!
Cool är hon, min pyttelilla lillasyster

så jävla korkade föräldrar

När jag började titta på Ung och Bortskämd så tänkte jag att det skulle bli kul att se korkade ungdomar som är ett stort skämt... Det man inte kunde ana var att det istället var (vissa) föräldrar som är största skämtet år 2010. Hoppas de skäms över sig själva när de ser det här programmet. Till och med deras bortskämda ungdomar ser ju att något är fel liksom... TIM-JOEL ÄR DEN ENDA VINNAREN! Så vem som än vinner imorgon är inte lika värdig som honom...Fast, Daniel är rätt soft alltså. Han ska vinna nu! Gör han inte det så är hela programmet ett skämt
PUNKT SLUT

Soft

Tog bussen till Karlstad imorse, och har softat hos Sanna hela dagen typ. ASMYSIGT! Sanna har nyligen flyttat till egen lägenhet med, och den var också asmysig. Malin och Madde kom och vi hade julfika med glögg, pepparkakor och skumtomtar. Sanna hade bakat kladdkaka också. Mumsigt värre!
Sanna och Freddie ;D Sötaste i stan är de :D

Snön vettni

Är livrädd när andra bilar kör, är livrädd när jag kör, är livrädd när jag sitter på bussen. Jävla snö hele tin vettni!
Hade en asmysig kväll hos Josse igår. Vi lagade tacos, och satt och pratade och skrattade hela kvällen. Gosade med katten också. Assöt.
Katten och jag har något på G vettni

cha cha

Blir lite julafton idag.
Först kommer Lisafisa hit och vi ska öppna julklappisar.
Sen till Josseposse ikväll, och öppna lite mer julklappisar.
Har tydligen varit rätt schysst i år i alla fall ;) haha

Live the day

"du vet, en måste välje döm en super med, så en gör varje tillfälle speciellt" sa ett fyllo på bussen idag 
"ja, en ska göre varje dag speciell" svarade hans kompis.
Det är rätt inställning det!

Träffa tjejerna

Har varit lite lost sedan jag kom hem känner jag. Känner mig nästan lite bortkommen faktiskt.
Vaknade med feber igår. Feber och en dunderförkylning! Knarkade lite alvedon och hoppade på bussen till Karlstad. Träffade Sanna, var en sväng till systemet, hem till Sanna och softade lite. Knarkade lite ipren, och sen mötte upp Madde och Malin för att slutligen landa hos Isabelle som fyllde 19 igår. ASNICE kväll. Verkligen! Så himla roligt att träffa så många! Fett värd kväll trotts att jag var död i hela kroppen. Fett värt att vara ännu dödare i kroppen idag.
HAHA, söta vi är alltså.

hm?

Drömde i natt att jag var hög gravid! Jättelycklig var jag.

Lite skillnader

Sover i en 90 säng i Säffle. Liiiite skillnad mot min stora härliga säng som befinner sig i Jönköping. Har dessutom vant mig med att sova med väggen på andra sidan av vad jag alltid brukat ha... Vilket resulterade i att jag kastade in kudden i sminkhyllan inatt när jag trodde jag kastade den mot väggen! Orka.
Annars är det mesta sig likt här i lille Säffle... Inte för att jag har varit på så många mer ställen än på Coop, men ja... ni fattar! hehe. Tar det bara lugnt idag. Vaknade lite över elva, tog ett bad, gjorde varm choklad med marshmallows, åt rostat bröd, och la mig och tittade på O.C! Soft dag.
Snart blire kyckling och strips!

Hemma på min gata i stan

Har ätit pizza med familjen framför tv:n, har druckit julmust på burk. Har jagat Nelly runt vardagsrummet med hennes nya leksak föreställande en gräsand (tydligen så läskig som jag hoppats på). Har dragit ner rullgardinerna och höjt elementet på rummet... jo nog är jag hemma i Säffle alltid!

Migrationsverket

Jag bor i samma hus som Migrationsverket, och seriöst, är det någon de borde anställa så är det mig! Jag vet inte hur många jag har visat vägen till deras lokaler. Bara idag har jag visat två stycken vägen. Så himla snäll tjej är jag. Men det är nog bra, för jag behöver bättra på min karma lite. Vet inte inte vad jag har gjort för ont, med straffad blir jag för nästan allt jag gör i alla fall. haha!

Tenta idag

Har tenta om en timme. Åh jag hoppas verkligen att det går bra! Det känns som om att det kommer att gå bra, men man vet ju liksom aldrig.
Menmen, hur det än går så efter klockan elva idag så har jag LEDIGT i en månad. Så jävla gött! Hem till kära lilla Värmland blir!

Rosa servetter

Haha, när jag öppnade mitt skåp nu när jag gjorde mat så hittade jag en hög med rosa servetter. Undrar vem som har gett mig dem? Sött var det i alla fall tycker jag.
Asmånga är det också! haha.

Gick ju bra

Ställde klockan på 08.00 imorse. Skulle gå upp då var det tänkt. Dock stängde jag av klockan istället för att snooza så jag sov ju till 10.15 istället. Inte så speciellt lyckat sådär. Var tänkt att jag skulle vara trött ikväll med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon och skriva tenta. Men jag kommer inte somna ikväll... så jag får väl vara trött imorrn! haha.

Ritplattis

Får anfall på att jag inte får min ritplatta att funka på den här datorn. Den funkar bara på min rosa minidator. WHY? Jobbigt att sitta vid två datorer och hålla på liksom... hehe!

Känslosamt

Det är så roligt, när man väl börjar gråta, då gråter man. "Åh här kommer alla känslorna med en och samma gång..." hade den lille spjuvern Gessle ha sagt. Tittar på Svenska hjältar just nu, och herregud. Så himla rörande är det. Gråter ihjäl mig när det handlar om barn också liksom. Usch! Men bra äre...

Glass

Alltså jag glömmer alltid att jag inte tål laktos. Åt massor av glass igår = asont i magen idag! Jaja, så kan det gå. Glassen var god i all fall! hehe.
Nu blir det tenta plugg igen.

bussar alltså

Vet ni hur svårt det är att gömma sig på en buss?
Ville bara att ni ska veta att det är jääääävligt svårt. Hehe!
God natt!

o så på´t igen

vaknade för ungefär 20 minuter sedan... Slängde mig över "Arbeta i projekt" med en gång och tänkte att jag ska gå igenom alla de 80 sidor jag har kvar...Hm! Bästa söndagen ever <3 Haha, näää.

Voff

Haha, jag är ju liksom ganska ny med min kära iphone så därför tycker jag det är skitkul med appar... Men är det någon slags app jag inte klara av så är det de där apparna när man ska ta hand om en hund. Jag blir så himla sorgsen när jag tänker på att jag kanske skulle glömma ge den mat, eller glömma leka med den så vovsingen skulle bli ledsen eller något. Hemsk tanke! Är det någon app man ska ha så är det ju i alla fall Smurf Village! Haha.
Tänker bara på min egna lilla vovve också när jag spelar hundspelen. De hundarna är inte alls lika pimp som Nelly är. HAHA. Kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar den här bilden!

Lördag

Den här helgen är en sådan helg som inte känns som en helg. Och som inte tar slut heller för den delen. Helgen fortsätter ända till på onsdag när jag har tentan. Så det blir ett ständigt pluggande fram tills dess...Usch och fy! haha.
Men får väl blanda in lite annat i det också, typ som att träna, som jag och Elin ska göra om en halvtimma. Nice!

Äntligen

Äntligen har jag alla program på min kära, lilla, älskade mac dator. Photoshop, illustrator, indesign, flash osv... och ÄNTLIGEN efter flera månader så har jag word också. Galet!!! Känner mig som en ny människa vettni... haha!
Drar till Elin en sväng nu och ser Idol och så resten av kvällen. Sooooooooft!

Elin

HAHA, Elin vill ha sås...

såhär gick matten...


Tenta

Ska ha första riktiga tentan idag. Hm... får se hur det går liksom!
Vi ska ha redovisning av vårt magasin idag med. Stylism! En minimässa ska vi ha. Så det kommer nog bli rätt roligt tror jag. Se vad alla andra har gjort liksom :)

Dancing queen

Jag har ont i vartenda revben idag, och min nacke känns nästintill stelopererad. Så jag undrar vad tusan jag gjorde igår! Känns som om att jag skulle ha gjort några dansmoves som jag inte riktigt klarar av i nyktert tillstånd.
haha en rolig bild från igår...

haha uuh

imorse när jag kom ut från mitt rum så hör jag någon innifrån toa säga:
- Ja nu bubblar det...ungefär som min mage på morgonen!
HAHA WHAT LIKSOM?
Stod en gubbe där med en stor tjock slang ner i toaletten...

Nämen god morgon

Var en så sjukt rolig kväll igår!!! :) Har nog aldrig dansat så mycket som igår känns det som. Jag hade så himla ont i både ben och fötter när jag kom hem. I och för sig vet jag inte om jag stod still en minut från det vi kom till det vi gick. Såattee... hehe!

Taggar fest liksom

Party party blire ikväll. Haha! Ska fira Anna lite för att hon fyller 20 på lördag, och så ska vi till Kåren ikväll med. Blir supernice det tror jag!
Väntar på Elin nu så att vi kan börja att förbereda lite inför ikväll ^^ PEPP SOM FAN!

Woho!

Är nu officiellt heeeeeeeelt godkänd i Matte Diskret! Haha. Känns gött!
Ska bara försöka få lite högre betyg i det genom att göra den frivilliga tentan på fredag. Haha! Vi får se hur det går, för jag kommer verkligen inte ihåg varken första eller andra kapitlet... men det kanske löser sig :)

Gott nytt jul

Lyssnar sönder på denna låten! haha. ÅRETS BÄSTA JULLÅT!

Matte

Ägde min mattelärare lite förut...liiiiiite bara! :)

Blåsa

Har världens största blåsa under foten alltså. Den har varit där i två veckor... haha. Känns så konstigt hela tiden när jag går på den..
Den syns inte så väl... men den är där på stortån i alla fall...

Ung och Bortskämd

Sitter och skrattat åt mammorna & papporna i Ung & Bortskämd. Vilka mesar de är som sitter där och försvarar sina barn i nästan allt de gör.
Jag kan verkligen se min mamma sitta där bland alla föräldrar, och rösta ut sin egen dotter. Haha! Och sen när föräldrarna kommer till huset och ska förklara för sina barn varför de är nominerade till att åka ut så säger de "Var precis som du är..." min mamma hade bräkt på vettni. Hade vetat att jag lever...Finns en anledning till att jag svarade "När mamma blir arg" när min lärare i trean frågade vad jag var rädd för. Haha! Monstermamman har jag. Näää klart jag inte har. Mamma & Pappa har uppfostrat mig som ungdomarna i Ung & Bortskämd. Såatte, jag ska inte klaga.

Haha, hur många har sagt att jag skulle passa i Ung & Bortskämd liksom? 5? Mer?
Förra året när jag bodde i Karlstad så åkte mamma och pappa 6 mil enkel resa för att städa, jag la tvätten i en IKEA-kasse så tog de med den hem, och de fyllde på både kyl, frys och skafferi när jag bad dem om det. Jag tvättade för första gången i slutet av september i år, och jag har aldrig egentligen behövt lyfta en finger hemma. Inte ens städa mitt rum. När mamma och pappa var här i Jönköping var det min tur att tvätta toaletten, men det gjorde mamma och pappa åt mig. Jag fick månadspeng (inte hela studiebidraget alltså) tills ... hm, augusti i år! 600kr i månaden och då betalade mamma och pappa mat, nöjen, kläder, hyra, busskort varje månad osv. Sååå... jag hade 600kr att spendera på vad jag nu spenderade det på liksom.
MEN JAG KAN!!! OKEJ. Jag kan städa, jag kan diska, jag kan absolut laga mat... även om jag inte är bäst på det, men jag kan. Jag lärde mig koka makaroner och nudlar när jag var 10. Såatte... jag är fortfarande bättre än dem, och mina föräldrar är fortfarande bättre än alla deras :D sådäså!
Ni får bilder på knäppisarna som har uppfostrat mig också...
Jag tycker ni har lyckats bra ändå? eller?

kanske?

Utifall att någon skulle vilja skicka julkort till mig:
Josefine Caesar
Bredgränd 5
55320 Jönköping
_______________________________

Haha, har inte alls en tom brevlåda eller tigger om att ni ska fylla den av julkort, eller varför inte ett beundrarbrev bara för att ni älskar mig så? :D

Skulle plugga matte...

men så hade garderoben flyttat ut till skrivbordet, så det blev inge!

Helgen!

Sanna var ju som sagt här i helgen. Så i fredags när hon kom så åt vi tacos och pratade halva natten. I lördags var vi på stan och kikade lite, och sedan var vi ute på kvällen. Haha!
Igår stod vi i köket hela dagen. Lagade mat och bakade massa muffins. Var en skitbra helg! Hatar att bo så långt ifrån Sanna, såattee... det var väldigt trevligt att hon kom hit i några dagar :)
Bakning på G
Ser goda ut va?
myspys! :)

så kan de gå

Hade tänkt att blogga lite när Sanna satte sig på bussen hem. Men så började jag söndagsdeppa och titta på O.C istället. Så det kan gå hörrni!
Be back tomorrow!

Fredag

Jaha, då var det fredag hörrni! Rätt skönt. Suger att vi har haft matte varje dag den här veckan. Känns ju som att gå natur på nytt liksom. Och det gillade jag ju inte. Haha! Aja, snart är matten över i alla fall. Bara en vecka kvar! :)
Sannibanani kommer ifrån Karlstad idag också och ska vara här i helgen. Så kommer bli bästa helgen. Det suger inte! :D haha.

Jul på kristet vis

HAHA, alltså, det finns en stor julkrubba här i Jönköping. När man såg den så tänkte man liksom "Åh, ja men det är klart!" precis som om att man visste att det skulle finnas en, utan att man egentligen visste det liksom. Men när man såg den så var det så självklart! hahahah.

Är det sant?

Stod något så otroligt klyftigt i Grafiska kokboken så jag kan inte förstå hur någon kunde komma på något så smart ens... Helt mållös!
"Om man inte trycker med någon färg alls får man vitt, eller den kulör som pappret eller underlaget man trycker på har"

Kan inte förstå att det är sant. Trycker man alltså inte med någon färg så blir det vitt? Eller om pappret nu skulle vara rosa, så är det fortfarande rosa om man inte trycker med någon färg. Hur häftigt?

Dålig dag

Det här kan ha varit sämsta dagen genom historien. Eller nä... men har varit en rätt dålig dag.
Började redan 06.45 imorse med de där jävla borrarna. TVÅ stycken var det, dagen till ära (fulaste uttrycket ever), var så himla nära att jag ringde min hyresvärd, försökte att andas djupt 10 gånger, och ville fortfarande ringa min hyresvärd. Men höll mig.
Dålig dag i skolan. Mysigt dock att vi satt i ett grupprum och tittade på film och åt lussebullar.
Har visst ingen framtida man längre heller. Tyckte väl att det var något misstänksamt med det där handslaget alltså... hehehehe!
Joråsåatte....

Svinalängorna

Har varit på bio ikväll. Gratis bio och förhandsvisning dessutom. Kanonis! Passar en fattig student bra. Haha! Var den svenska filmen Svinalängorna som visades, och den var verkligen bra. Alltså, jag grät som bara den. Tragisk var den, som vanligt med svenska filmer, men aa... så himla bra! Se den hörrni!

hahaha

Jag har hittat min framtida man! Vi har bara hälsat på varandra, men jag vet att vi kommer gifta oss. Det kändes i handtaget att det där är min man. Mjuka händer. Nä skoja! Var väl inte händerna heller. Så himla söt var han. Mhm! haha.

Första December

Sitter här framför tv:n och väntar på julkalendern. Hehe. Vuxet va? Varm choklad har jag gjort också. Mysigt värre.