Patetisk

Jag ligger fortfarande i sängen, och ser patetisk ut. Jag känner mig patetisk också! Sedan tycker jag lite synd om mig själv med. Jag vet inte varför. Det kan vara för att mamma säger att jag ska städa rummet för att det aldrig har sett värre ut. Men vadå, lite synd är om mig iaf? Liiiiiite?
Inte ens hundvalpsögonen funkade på mamma förut när jag sa "Du kan städa?!"
Hon är inte ens hemma, det kanske var därför hundvalpsögonen inte fungerade, hon såg dem inte genom telefonen. Men vadå, hon borde känna mig så väl att hon ser dem... hon borde drömma om dem!


 Hon kunde ha tittat på Nellys hundögon

bakismat

Alltså de flesta jag känner vill ha pizza, pommes, kebab, choklad osv när de är bakis. Fetmat liksom! Men jag klarar verkligen inte av det. Det jag vill ha är sallad eller frukt. Jag är aldrig så sugen på frukt som jag är när jag är bakis. Fakum är att jag knappt aldrig äter frukt, förutom när jag bakis ensengång.
En annan sak jag är fett sugen på är FETAOST! Jag hittade en hel i kylen där nere, ska nog gå ner och ta och slänga ihop en fetaostsallad. Men just nu sitter jag med en tallrik full av frukt!

Dessutom har jag ett samtal jag MÅSTE ringa! Good luck to me




Rädda mig

Jag försöker få mig själv att må bättre genom att läsa horoskop. Min dag ska enligt dem bli ganska bra ändå! Framåt kvällen kommer jag ha massa energi. Jag ska lyssna på goda råd, tur att jag lyssnade på ödet då! Fast det var ju iofs igår det. Horoskopet är för idag...
Betyder det att jag kommer få fler goda råd, och fler orsaker till att göra bort mig? och fler orsaker till varför jag borde vara instängd?

Menmen, jag hade trotsallt väldigt trevligt igår hos Enneby! Uschamejen jag saknar verkligen högstadiet. Jag och Sandra kom fram till igår att vi saknar tyskan väldigt mycket också. Som sagt trevligt  var det. Träffade två klasskompisar till Josse med, en från arvika och en från grums! Alltid coolt det! Haha...


Mitt öde har talat

Haha ibland är jag uppe i det blå och talar. Och jag vet om det. Min kommentar till Sanna igår var
"Det känns som en så härlig dag idag, jag vill flyga" - och jag menade det faktiskt. Det kändes som en så bra dag, och jag var så glad. Det kändes som om att solen sken ute och jag blev jätteförvånad när Sanna sedan sa att det var mulet. För det var grått som bara den ute. Jag fattade ingenting!!!

Idag har mitt öde talat till mig. Det är sant, iaf har det försökt att säga några smarta grejer till mig. Jag har lärt mig, det har jag. Det har gett mig råd om att undvika att göra vissa saker, sedan om jag lyder råden eller inte är ju en annan sak. Men ödet har gjort sin del, och varnat mig iaf. Haha!
Jag är vimsig, men jag går inte på något! Jag har bara drucke apelsinjuice och kaffe idag, så jag är som vanligt liksom. Gud det låter som om att jag skulle dricka vanligtvis liksom, men det gör jag inte heller. Jag gör ingenting, jag är så oskyldig. Lilla jag...

Visste ni frästen att ordet "arslet" inte finns med i mobilens T9 ordlista? Det blir äpplet om man ska skriva det.
Så ska man skriva kyss mig i arslet så blir det "Kyss mig i äpplet", det låter lite äckligt!

Nu ska jag snart till JosseposseEnneby




Kösystem

Vill ni veta vad som gör mig lite smyg-irreterad? Folk som går före i busskön! Alltså jag klarar verkligen inte av det. Nu när jag skulle på bussen så var det en kö, och så kommer det en tant och går före hela kön och bara går på bussen! Vad tänker folk med egentligen? Jag ville bara skrika "ställ dig i kön jävla kärringjävel" Åh jag hatar det. Det är samma på morgonen, det är en tjej som alltid går och ställer sig först! Det spelar ingen roll hur lång kön är, hon ställer sig ändå först. Visst alla kommer väl på bussen men jag stör mig ändå... Är det kö så är det! Jävla kärring hon har förstört min bussresa...

Kan inte sova

Usch jag kunde inte sova inatt. Jag la mig vid halv ett tror jag. Men somnade inte förrns klockan var närmare tre!!! Det är ju typiskt att det ska bli så när jag väl har sovmorgon liksom. Sov ju bara ca 7 timmar ändå! Fett jobbigt. Men det var nog för att jag sov så länge igår... men ändå.
Ska till skolan för att ha Engelska och Svenska idag - OVÄRT!
Men ska med Sanni hem sen så det funkar ändå! haha!

nu ska jag dricka lite kaffe!

Man ska dela med sig

Och nu ska jag dela med mig av en sak till er!
Det handlar om min söta vän Linnéa, jag tänker inte berätta vad hon har gjort, eller vad som är roligt. Antagligen kommer folk inte ens tycka att det är så speciellt roligt. Men jag tycker att det är fett roligt.
Linnéa själv berättar om denna sak:
http://linneaa.devote.se/blogs/1171124/24-7.htm
Så gå in där och läs...
och jag säger som hon sa till mig : TROLIGEN DET BÄSTA INLÄGG SOM SKRIVITS!



Han ger mig mardrömmar

En tjej i klassen berättade för mig att hon troligen hade drömt om mig och Ola här för någon natt sedan! Det var lite gulligt tycker jag. Hon påverkade mig, och inatt drömde jag på sätt och vis om Ola och mig också, fast långsökt liksom. Jag drömde att en skitsnygg (En viss snygg kille) skulle in på mitt rum för första gången. Han gick före mig och jag stannade utanför och blir knallröd i ansiktet och tänker "NEJ, NEJ, NEJ...nej! FAAAAAAN, jag har en enorm bild på Ola på väggen...FAN!!!!" Och jag vaknade och kände mig helt generad, sedan somnade jag nog ganska snabbt efter det och fortsatte drömma. Så jag gick vidare in i rummet och jag tittar på väggen, till min lättnad är bilden på Ola borta och jag tänker "När fan tog jag ner den?" Sedan ser jag vad som sitter på väggen istället. VARENDA bild jag någonsin har ägt på killar! Och jag lovar, det är många!!! på min säng sitter min lillasyster och ler lite gulligt och jag säger:
- Evelina vad gör du?
- Jag har ju satt upp alla bilder, som du sa att jag skulle göra!
- NEJ :|  jag har inte sagt det!
- Jo =D
Helt generad var jag!

Idag tog jag bort Ola bilden som jag har inglasad, jag ska sätta något annat i den glasramen istället!
OLA GER MIG MARDRÖMMAR!


 Men söt är han...

Hon berättade det nykter

Idag på mediakommunikationen så var det en beställare där och pratade om ett projekt som vi ska göra typ. Mitt uppe i allt så hör jag en röst bredvid mig som säger:
- Jag vill ha kli !
OKEJ?
- Jag vill ha kli på ryggen...

HAHAHAHA!
Jag låter personen vara anonym...


Vad är fel?

Alltså jag har ständig huvudvärk, ont i hela ansiktet och ont i magen! Fett jobbigt är det. Därför orkar jag inte så mycket just nu. Jag ligger mest i sängen när jag kommer hem från skolan. Därför tackar jag gud eller vem som helst för att jag har en ledig dag imorrn!!! Jag ska utnyttja den till fullo.
Annars händer inet så mycket, Vi åt aldrig hotdogsbullarna igår, vi åt mcdonald´s! Det var bättre, mycket bättre. Idag har jag än så länge druckit 3 stora koppar kaffe, överenergi? JA!
Jag börjar vid ett på torsdag också, det blir gr8!!! (Förlåt Linnéa, jag var tvungen)

Nu ska jag dricka lite mer kaffe...
Sofie lärde mig frästen idag att Latte = mjölk på latin.
Så när man köper lattemjölk så köper man mjölkmöjlk!



 Jag har varit prinsessa i håret ^^, hihi

Maten är konstig

Maten är konstig nu för tiden, vi får hotdogsbullar till mat idag!!!

Off

Jag är ganska off just för tillfället. Och jag har egentligen ingen aning om varför ens. Jag är nog ganska off som person! Har tittat på Veronica Mars hela helgen. Jag lägger ner hela min själ i det där progammet alltså. Har bara fem avsnitt kvar nu. Sen är det verkligen SLUT! Och jag säger som jag sa till Sanna förut:
- När två personer har blivit tillsammans, gjort slut, blivit tillsammans, och gjort slut, då förstår man att man har tittat på något alldeles för länge!
Jag har tittat på Veronica Mars alldeles för mycket!

Jag ska börja titta på Dawsons Creak snart igen, när mina 5 sista avsnitt är slut. Då har jag en hel säsong av det kvar, men sen då? Ja vad fan ska jag titta på sen? Då ska jag nog börja titta på ehm... Jag vet inte! Eller jo, de avsnitten av Prison Break som jag har missat nu!
Annars går det ju en väldans massa andra serier, på tisdagar kommer Gossip girl och One Tree Hill, på onsdagar kommer 90210, sen på torsdagar kommer Lost numera! FETT GLAD ÖVER DET!!!
Sen på fredagar måste jag ju titta på Let´s Dance. Åhjo, jag ska nog överleva fast att jag inte har några Veronica Mars avsnitt att titta på.

Jag är dum i huvudet!

Skor!

Jag har blivit skogalen igen! Usch och fy... Eller igen och igen, undra om jag någonsin slutade vara det? Jag älskar iaf att köpa skor, massor av skor!
Minns ni att mina stövlar gick sönder i början av veckan? Hm... Jag skulle inte köpa nya, och jag hade verkligen inte tänkt att göra det. Men så kom mamma på tisdagsmorgonen och sa:
- Ska du kolla på stövlar på rean nu då idag?
- Va?
- Ja, dina gick ju sönder...Och är de billiga så betalar jag!
Tackar man nej till det? Tror inte det va! Så jag hittade ett par stövlar ör 300kr på skopunkten. Gött det!
Sen idag var jag på Bergkvists skor och där var det rea på ett par söta skor, dock kan jag inte använda dem förrns te vårn men ändå...


 De här stövlarna köpte jag minsann!


De här köpte jag idag...Dålig bild men! :D

Sjuk

Idag har jag varit hemma och legat i sängen hela dagen lång. Vaknade med en otrolig huvudvärk så jag trodde jag skulle dö!!! Har väl gått över lite nu kanske. Undra vad det var för något? Det var nog för att jag inte fick biljetter till Chris Brown tror jag! Haha... Har iaf som sagt spenderat dagen i sängen och tittat på Lost, 90210, Veronica Mars (Javisst, tredje säsongen har jag nu)

Tölig dag har det varit!

Chris Brown

Jag vill på Chris Brown. Och varför har jag inte kommit på det tidigare? För att jag inte har velat gå tidigare kanske. Men han är ju så oändligt bra, och varför ville jag inte tidigare? Kanske för att jag är så jävla trött på nästan allt som finns just nu, så därför vill jag gå på Chris Brown. Antingen så är de så, eller så är jag bara helt dum i huvudet. Jag hoppas nästan på att jag är så trött, för jag vill inte vara helt dum i huvudet.
Jag sitter här och förgäves försöker få tag i biljetter. Tradera, Blocket... men ingen svarar mig! Jag behöver veta idag, varför kan de inte förstå det? Jag vill ha ett mail, eller ett telefonsamtal där de säger:
- Hej Josefine, biljetterna är dina, om du vill ha dem!
JAG VILL HA DEM SÅ RING DÅ!!!!!

Deprimerad är jag,

Mammoth

Haha, nu ikväll var jag, Erica, Sofie, Linnéa och Emma och tittade på Mammut, eller Mammoth som det heter på engelska! haha! Mysko film alltså... Det var iaf förhandsvisning så vi behövde inte betala för biljetterna vilket var ganska bra. Speciellt om man inte har en supergood budget liksom. Haha, det roligaste och troligen det enda roliga i filmen var en död munk med solglasögon. Ja, ni hör ju hur det låter liksom! Det var en ganska psykologisk film så jag vet inte rikigt jag...



 Här har ni trailern för filmen...

Hos Erica

Nu sitter jag hos Erica och ska plugga egentligen. Blev att sluta lite tidigare idag, gött det. Slutade redan vid tolv typ tror jag minsann att det var. Så jag och Sofie åkte till mcd och käkade lite, och sedan hem till Erica blev det. Dricker kaffe, och leker med Katten. Haha. Sötaste katten ever....

Ikväll blir det bio!

Linnéa Hasselström

Linnéa hassenström spiller idag. Hon har spillt "kaffe" på tröjan. Det är ju inte riktigt kaffe, det är med tobleronesmak liksom. Sedan flög en majs ut och hamnade i tröjan på henne. Hon bara, spiller och spiller! Men hon är ändå cool.. Jag spiller ganska ofta också. 

Detta blev ett kort inlägg om BARA Linnéa!



Lite sovmorgon

Jag bestämde mig för att sova en timme längre idag. Vi fick komma när vi vil på multimedian! Så ehm ja, en timme senare än vanligt gör nog inte så värst mycket skulle jag tro! Haha
Efter skolan idag åker jag hem till Erica ! Full rulle blir de...

NICE!

Jag är Veronica Mars

En i klassen kom idag fram till mig och frågade hur det gick med mitt spårande, efter detaljer i en viss sak. "Bra", svarade jag. Då frågade personen om jag kunde hjälpa den med en sak också. Spåra ett nummer, kolla upp det och se om någon driver med personen eller vad det  var frågan om. Fortsätt så, ge mig detaljer, ge mig fall så ska jag lösa dem! FÖR JAG ÄR VERONICA MARS!!! (Kunde ha varit iallafall...)

Frästen, är det inte idiotiskt att svt2 visar säsong 1 & 2 av Veronica Mars, men den trejde den struntar de minsann i?


Hej Snögubbe

Idag när jag vaknade var det decimeter med snö... Iaf 1,5 eller något! haha, ganska glad blev jag faktiskt. Jag gillar snö på något sätt. Även om jag längtar som satan till våren så var det trevligt med snö. Det var trevigt ända till min sula på stövlarna gick mitt i tu. Då fick jag en stor snöklump innanför och det blev blött. Så jag fick lyfta på fötterna ordentligt idag.(Jag som alltid släpar med fötterna...) Har precis fått inse att jag måste kasta mina små älsklingar, och att jg måste leta upp stövlarna jag hade förra året. För NEJ, jag tänker inte köpa nya nu. Om två månader ska det inte finnas någon snö, och vad ska jag då ha stövlar till... Sen köpte jag ju iofs nya på lover. Hm... att jag inte tänkte på det !!!

Vi var och köpte filtar på IKEA idag. Så nu blir det till att börja sy igen! Okej, tre filtar kan jag faktiskt sy. Det tar inte emot lika mycket som det gjorde precis innan jul. Då ville jag gråta... Nu blir jag bara lite tårögd! Det går frammåt minsann. Sedan åt vi företagslunch. Ikeakorv! LOOOOOVE IT! Haha, andra måndagen i rad som vi äter korv där. Dessutom var det samma person som stod där. Hon måste känna igen oss snart, jag menar vi känner ju igen henne.

Jag och Sofie bestämde oss för att gå ut och bygga en snögubbe förut med. Hahaha, det var roligt faktiskt, och den var väldigt fin med. Det var vad alla sa iallafall, fast egentligen tror jag att de ljög! Den var inte så fin.


 LIIIIITE rolig form eller?


Vi byggde om den så hon blev
lite finare!!! Haha

Jävla skolskit

Usch, jag har suttit och pluggat typ hela dagen nu. Iaf sen Sanna åkte. Jag har pratat i telefon lite med, och sms:at, och ätit - men mest legat i sängen. Nu skulle jag göra en intervju med pappa, då var han ute med Nelly. Så jag tittar på Veronica Mars istället. Det är grejer det! Frästen hatar jag Thomas Hardy, och Naturalismen. Det suger verkligen stenhårt!


Jag var ute med Nelly förut en sväng med! :D haha


Boogeyman 3

Som sagt, Sannibanani kom igår. Jättetrevligt var det, och när jag mötte henne vid halv sju så var det första gången jag över huvudtaget kom utanför ytterdörren också. Haha, väldigt bra det. Vi hade bestämt oss för att kolla på Boogeyman 3. Den var lite läskig. Tvåan är läskigare tycker jag. Vi stekte bananer och åt glass med kolasås och strössel, och Sanna var flera ggr på väg att slänga iväg glassen för att hon blev så rädd. DET VAR KUL! Haha, sedan planerade vi som sagt, och när klockan var bortåt tre så blev vi hungriga så vi gick ner och åt chips! Vi ville baka tårta, men nöjde oss med chips! Haha.




Sanna is on her way

Vet ni vad, jag har spenderat hela dagen i sängen. Och jag menar verkligen hela dagen! Jag har inte varit utanför dörren ensengång. Snart ska jag gå ut. Sanna kommer snart, så då ska jag gå och möta henne vid bussen. Det känns bra att hon kommer faktiskt. Girlynight! Vi ska planera, vi ska titta på Boogieman 3 och vi ska bara ha en Josefine och Sanna kväll! 

Och på tal om ingenting så såg nog jag och Lisa ganska sorgliga ut igår. Vi låg i min säng och sjöng med till Håkan Hellströms "nu kan du få mig så lätt...", sedan klagade vi, var arga och var lite sorgliga och sjöng igen.
Sen när Lisa precis hade gått utanför dörren och skulle åka hem så låste jag och släckte - då knackar hon på och jag går ner och tänder och låser upp:
- Jag trodde att jag hade glömt mina vantar, sen kom jag på att jag inte hade några vantar men jag stod kvar ändå så att du inte skulle undra vad fan jag höll på med!
Det var roligt...


 Som sagt, Sanna kommer snaaaaaaart! :D
 (gammal rolig bild)

Långt hår...

Här kommer en liten halvtaskig mobilbild på hur mitt hår blev med löshåret i


 Ser ni, hårfärgen passar precis!

Löshår!

Ohja, jag föll dit i torsdags. Syrran hade beställt löshår som hon skulle färga rött, och så blev det över och hon frågade om ajg ville köpa. Jag ville det...Så nu håller jag på att sy fast clips på det så att jag kan sätta dit det och se hur det blir. Långt hår kommer jag nog att få. Jag som redan har ganska långt hår. Haha...gud en blond bimbo!


Ödet!

Jag och Sanna fick en knäpp förut och förlitade oss på ödet. Vi ville inte på svenskan (första lektionen som började 12.40), men vi satte oss på bussen iaf och bara:
- Om någon trycker på stopp så ska vi till Svenskan, om inte annat så åker vi vidare!
Ingen tryckte på stopp, så ehm jaa... Vi satt snällt kvar på bussen ända till den kom till Stockfallet.
- Sanna, jag har aldrig varit på Stockfallet...
- Har du inte?
- Nej!!! Har du det eller?
- Nej.
Stockfallet var sista stationen så vi fick gå av. Vilsna och helt borta var vi. Vi gick längs stora vägen, på vägkanten liksom, nästan som luffare! Vi gick ganska långt, sedan stannade bussen på vägkanten:
- Ska ni åka med eller?
- Hehe, ja!
Så hoppade vi på bussen och kom tillbaka till stan igen.

Men lite dåligt samvete fick jag, så jag var tvungen att berätta det för mamma när jag kom hem! Att jag hade skolkat alltså...

Stökfia, det är jag det!

Godmorgon hörreni!
Jag hade tänkt att sova 12 timmar inatt. För att bli riktigt jävla pigg!
Istället satt (läs: låg) jag och pratade i telefon till bortåt två där någonstans. Hur lyckas man gå och lägga sig 4 timmar senare än vad man planerat? haha... DÅLIG PLANERING! Jag somnade som en stock när jag väl la mig iaf. Men jag fick bara sova 8 timmar! Dåligt...
Vaknade dessutom av att jag fick ett sms där vid sju någonstans. Det var från Lisa! Jag läste sms:et sedan somnade jag om, utan att jag ens tryckte bort sms:et liksom! vaknade vid halv nio och kom och tänka på sms:et igen. "Skrev hon verkligen det där?", så jag tittade på mobilen, och ja! Hon hade skrivit det, så jag skrattade lite för mig själv och sedan stängde jag ner sms:et. Och när klockan ringde vid 10, så trodde jag fortfarande att jag hade drömt. Och eftersom sms:et inte var uppe på skärmen så tänkte jag bara "Hur fan kan jag drömma sånna saker...", men det visade sig ju att det var ingen dröm! Så ehm jaa! HAHA, men kul var det!

Väntar på att Lisa ska ringa mig nu så att jag får reda ut mina drömmar! Haha, märks senare vad det blir...

Nu ska jag borsta tänderna och sedan tigga skjuts av pappa till bussen!


 Frästen, jag har varit vaken en timme...
Jag kan inte ens förstå hur jag lyckas stöka till så mycket på så kort tid!!!
Jag kan inte förstå att jag verkligen låg i den där sängen för en timme sen

I rock!

De senaste timmarna har jag varit otroligt glad! Jag vet inte varför. Men det kanske kan ha att göra med att jag var och tränade igår. Sprang som fan, och skönt var det så jag ville dö typ! Sedan att jag dansade idag. Eller så är jag hög på livet, som jag brukar vara. Som jag har varit hela veckan lång. Ja, jag har faktiskt haft en bra vecka. Trött som fan har jag varit hela tiden, men vad gör det? Kanske är det de som har gjort veckan så bra? Det eller att det blev en sådan extremt bra kväll hemma hos Holly i tisdags. Så jag har levt på det hela veckan...
Jaja, imorrn är det fredag, och jag har sovmorgon! VÄLBEHÖVLIGT! Ska sova till halv elva har jag bestämt. Eller iaf tio... Så jag hinner käka något innan jag måste ta mig till bussen. Sedan har jag och Sanna bestämt att vi ska komma för sent tillsammans till Svenskan. Eller, jag bestämde det! Sanna får bara vara min medbrottsling. Det är egentligen inte klokt. Jag, Josefine som aldrig kommer för sent egentligen. Jag kommer oftast numera förset 3 dagar av 5 i skolan. Jävla skit tider de lägger. Haha... 10 minuter senare hade gjort så otroligt mycket. Då hade jag inte kommit 10 min för sent... Hm!

Heliga Birgitta - Afrikans dans

Oj oj oj, vilken annorlunda dag det har varit idag på något sätt. Jag och Madde sov hela vägen till Karlstad, vilket jag inte är säker på om det har hänt någon gång tidigare faktiskt. Vi brukar prata liksom, men not today! Är fortfarande helt slut och har haft en sprängande huvudvärk hela idagen lång. Dock började vi med Grafisk imorse, gick igenom och kikade på muggarna vi har gjort och designat. Sedan fick vi ett uppdrag att illustrera olika saker liksom. Jag ska vara med i en tävling tror jag. En där man ska illustrera en bok, och kan vinna 20.000kr! Fett kul vore det iaf... haha
Efter det blev det engelska (Frästen fungerade inte toaletterna på lunchen! HAHA), som gick ganska snabbt faktiskt. Jag och Sanna satt mest och sökte på internet.
Sedan var det dags för svenskan, som vi har varit nervösa för hela veckan. Haha. Ingen av mig och Sanna gillar att hålla föredrag, men idag var det våran tur liksom. Vi skulle ha ett om Heliga Birgitta. Det gick ganska smärtfritt faktiskt, haha! Vi gjorde det bra, tycker jag iaf. Haha...Sen att någon i våran klass tror att Sanna heter Sandra är lite skrämande faktiskt. Vi har gått i samma klass i ett och ett halvt år, och personen kan inte Sannas namn!!!
Efter detta var det dags för idrott då Ida skulle ha en egen lektion. Det  blev afrikansk dans då. HAHA, fett kul! Och jag insåg att jag verkligen inte har någon tacktkänsla alls!  Men som sagt - KUL!

Nu har jag kommit hem och har ätit och sådana grejer! Ska väl göra mig i ordning lite och så nu, så får vi se om det kanske blir lite Veronica Mars sen? Vi har halkat efter den här veckan. Vi tittade i måndags, och lite igår... Men annars har vi inte sett alls mycket i den här familjen den här veckan. Det som är så mysigt med våra familje stunder så mamma sitter och klagar:
- Jaha, och vad ska jag säga imorrn när jag kommer till jobbet och inet har gjort de jag ska då...
- Var ärlig, säg att du har suttit med din familj och åte apelsin och tittat på Veronica Mars...
Sedan har vi jag som sitter och skrattat åt allt och säger:
- Evelina, tyckte inte du det var kul?
- He he jo...
- Men skratta då!
Sedan kommer mamma där igen:
- Är de där två ihop eller?
Pappa sitter mest och gäspar med en dator i knät!


 Fick hem en påse godis från Gratisgodis idag med! NICE
http://www.gratisgodis.se/?r=205150
BLI MEDLEM VET JAG!!!

Helt slut

Jag är så trött att jag vill gråta. Ändå har jag sovit hyffsat länge inatt. Somnade vid halv elva - sovit 8 timmar. Lång dag i skolan idag dessutom. Med redovisning i svenska skiten. Dock ska Ida ha egen lektion på idrotten idag, det kommer nog bli roligt skulle jag tro. Afrikansk dans ska hon ha... Haha :)

Hos Erica

Åh igår efter skolan så åkte jag hem till Erica och det var en helmysig kväll som väntade. Vi käkade tacos, vi åt godis, vi tittade på oth, gg och pb! Vi lekte med den helsöta kissekatten - JAG ÄLSKAR DEN! Lilla söta Clara! Vi höll igång till bort emot halv tre där någon gång. Då släckte vi iaf... haha. Då hade det varit full rulle typ. Som det brukar vara med mig och Erica. Haha... Det brukar bli ganska galet om man säger som så! ÅH det var så mysigt! Nästa vecka bliiir igen.

Idag har vi haft grafisk i skolan, gjort muggar. Det gick sådär! Haha, inte heltnöjd med resultatet men ändå... Jag har varit trött idag iaf. Haha...Otroligt trött alltså.
Har varit iväg och tränat en sväng nu också. Första gängen sedan min förkylning började i december. Kändes skönt det med liksom, komma igång med det igen. Haha...

JAg är på G alltså...

Sofie muckar

Sofie sitter bredvid mig och muckar med mig. Hon vill ha stryk...
Hon ska få som hon vill! ! ! !



Min rosa älskling


 Mer än de här orden behövs inte för tröjan egentligen!
Köpte den för halva priset på MQ idag! <3

Storebror ser dig

Jag sov ungefär 2 timmar inatt. Jag var fett glad när jag vaknade iallafall - och nej jag vet inte vad felet på mig är riktigt! Hög på livet kanske. Haha... NOT. Iaf så hoppade jag på bussen halv sju, och kunde inte somna. Det var liksom mitt hopp när jag insåg hur lite jag verkligen hade sovit. Det luktade inge gott på bussjäveln.
Jaja, dagen har gått bra iaf, jag har varit glad och skrattig och allt har varit rolig. Linnéa var rolig på bussen, jag skrattade hela dagen åt henne. Alla var roliga idag.

Jag fick en bild på matten:


Jag ser dig!


Jag ser dig med! svarade jag...

Anledningar

Just nu ligger jag här i sängen och kommer på massa anledningar till varför jag INTE ska till skolan imorrn. De är ganska många.
- Vi gör inget speciellt imorrn ändå
- Jag är trött... eller jag kommer åtminstone att vara
- Skolan suger
- Jag kommer ha ont i huvudet
- Jag kommer inte kunna konsentrera mig
- Hela dagen kommer vara sååå dålig.
- Jag måste plugga hemma egentligen.
........

Egentligen borde jag vara hemma. Men som mamma säger:
- Men så gör ju inte du Josefine! Du går ju till skolan ändå...



GOD NATT!... snart

Let´s dance...

Jag hade egentligen skriva om dansaren Maria i det här inlägget. Om hur smal hon har blivit, sjukligt smal. Minns ni den helt normala tjejen som dansade sig till en seger med Måns? Hon är ett skelett.
Men när jag satt och kikade på lite bilder så såg jag något jag tyckte var roligt istället för sorgligt...


Isabella Löwengrip är så two years ago liksom. DAAAH! Haha, jag vet inte ens varför jag ens tycker att det är roligt. Men det roliga är nog att hon faktiskt har valt samma danskläder som Maria hade när hon dansade med Måns. Undra om det är samma, eller bara likadana? Tack gode gud att Måns valde att lämna den glittriga simdräckten på galgen bara!

Nallebudet

Jag har ju glömt att skriva om vad som verkligen piggade upp mig i veckan - Ett rött litet paket! Det kom på posten...
- HA, jag har fått paket!
Mamma trodde inte på att det var till mig så hon var tvungen att titta på det. Och det stod "josefine"! Så där fick hon... Det var från Nallebudet. Nallebudet liksom? Jaha tänkte jag, har jag varit med i någon undersökning, eller har jag glömt något jag har gjort ? Men det hade jag inte gjort, det var från Lisa, och det var min julklapp. JÄTTESÖT! Och jag blev verkligen jätteglad över det. Jag liksom log i flera timmar, och nu ligger Ola (För det är det han är döpt till, enligt födelsecertifekatet som följde med) på bordet bredvid sängen och varje gång jag tittar på honom så blir jag glad.

Jätteglad blev jag Lisa! Tack så jätte jätte mycket! =D


 Min lilla Ola...

Lite frånvarande

Haha, jag skulle lägga mig vid halv ett, ett inatt. Då kom jag igång och skickade sms med Jocke...Så jag somnade inte förrns vid två någonstanns där. Då var jag trött och somnade så fort jag la ifrån mig mobilen.
Mamma kom och väckte mig förut och jag tänkte "jävla kärring, jag sa åt dig att låta mig sova", sedan tittade jag på klockan så var några minuter över ett. Så jag sa ingenting till henne.

Nu ska jag utnyttja dagen till fullo - Jag ska titta på Veronica Mars

Tack och hej leverpastej!


 Frästen har jag typ blivit beroende av Håkan Hellströms musik

Långben kör bil

Jag var ute och övningskörde förut, första gången på typ två månader. JAG HADE GLÖMT MASSOR! Hahaha, fett osäker var jag ute på vägen måste jag säga. Jag skulle växla men bromsade och stannade mitt i en backe. Då ville jag gråta, fast hela familjen satt ju i bilen så jag började asflabba istället! Sedan resten av vägen så satt min syster i baksätet och flinade åt mig den jäveln. Så fort jag tittade i backspegeln så satt hon där med sitt flin.
När vi var framme så liksom gick jag ur bilen som vanligt och mamma bara:
- Lås bilen...
Både jag, Evelina och pappa fortsätter att gå.
- Vem har nycklarna?
Då stannar jag:
- Men vafan, det var ju jag som körde. Jag lämnade nycklarna i bilen! HAHAHAHAHA

Pappa jämförde mig med långben när de är på husvagnssemester:
- Vem är det som kör?
- Det är jag som kör! .... DET ÄR JAG SOM KÖR! paaaaniiiiiiiik

Lördag

Kvällen hos Sanna igår var jättelyckad. Vi tittade på Let´s Dance, vi tittade på One Tree Hill, vi gjorde ansiktsmasker, vi åt godis och drack cola! Vi åt pizza och vi hade en riktig tjejkväll. Helt otroligt mysigt var det. Dessutom låg vi och pratade nästan hela natten. Vi slutade prata först när klockan var bortåt 06.00 på morgonen! Sedan att vi bara sov till klockan tio har satt sina spår kan jag säga. Påsarna under ögonen är inte att leka med... Haha.
Åkte med tåget hem vid halv ett, var hemma halv två, skulle bort till några kompisar till familjen vid två hemma fyra! Så har min dag sett ut typ. Haha! Men det har varit trevligt, och skönt på ett sätt. För om jag gör saker så känner jag inte hur förbannat trött jag egentligen är. Haha!
När vi kom hem vid fyra så satte jag och syrran oss och tittade på Veronica Mars. Mamma och pappa gick ut med Nelly, och när de kom tillbaka så hamnade de framför det också. Det är typ så det har sett ut de senaste dagarna hemma hos familjen Caesar. Veronica Mars, Veronica Mars, Veronica Mars! Jag är kär i Logan, The bad boy... MALIN SÄG ATT DU FÖRSTÅR MIG!!!!

Nu tog dock mamma och pappa över tv:n och ville se något annat.



 Jag vill gråta!

Hos Sanni

Haha, nu ligger jag i Sannis säng, hon prövar kläder!
Vi har tittat på Lets Dance, och snart ska vi titta på One Tree Hill.
Nu sitter hon i sängen och tittar på vad jag skriver :D
Hon har fått en arbetsskada

Hejdå

Fredag

Godmorgon!
Sovmorgon idag, vilket känns helt underbart måste jag säga. Jag sov ända till klockan ringde idag faktiskt. Egentligen kunde jag ha ställt den på halv elva, men kände att jag lika gärna kunde gå upp halv tio för att hinna med lite grejer som jag måste hinna med liksom. Haha.
Måste packa ner lite grejer och så, för jag ska sova hos Sanni inatt. Blir Let´s Dance ikväll...Very nice!


Haha, folk har skrattat åt mig flera ggr när jag har sagt
att jag vill ha en ihopvikbar tandborste! Men igår var
det minsan rea på coop, så mamma slog till och köpte en till mig!


Kändistest

Åh när jag kikade runt på bloggar igår så hittade jag en blogg där hon hade gjort ett test vilken kändis hon var mest lik. Kul tänkte jag... Jag gick in på http://www.myheritage.com/ (som hon då länkade till förstås) haha!
JÄVLIGT kul att jag är lik Johnny Depp (Spela roll att han typ har varit allas favoritskådespelare och att han tänder på att klä ut sig till Pirat, han är kille) och ännu mer kul att jag är lik en tönt som är döpt till Matsumoto! Jag är så stolt över mitt utseende!


HAHA! Vad ska man säga,
jag är 73% Johnny Depp upp i dagen, resten är mammas förtjänst!
 

Nu läser ni...

Haha är det inte lustigt, det är de dagarna jag inte uppdaterar min blogg jag har flest läsare... Hur tolkar jag det? Att ni gillar mig som bäst när jag inte skriver?- JAG SKITER I DET, JAG SKRIVER ÄNDÅ!

Egentligen har jag ingen lust att skriva, för jag mår inte bra!!!

Men men, första dagen i skolan idag. Och vad ska man säga? Allt är som vanligt, men inget är som förut? Ja, det passar väl ganska bra. Hatar skiten! Två dagar kvar, sedan är det helg iaf.. något positivt! Vi hade grafiskt idag, och jag hade en halvtaskig inställning till hela skiten, men jag tror ändå jag lyckades göra något iag iaf. Jag vet inte så noga. Fikade med, en chokladboll vilket typ är det enda jag har åte idag...

ÅH ja det var nog dagens höjdpunkt när sofie sa "ÅTE", jag blev helt lycklig inombords!

Studenten

Vet ni vad, för första gången någonsin ångrar jag faktiskt att jag inte härdade ut på Natur. Eller bara att jag hade sökt till Media på en gång. Eller så ångrar jag att jag inte har passat på att läsa alla ämnen jag behöver så jag kan ta studenten till våren. JAG VILL TA STUDENTEN TILL VÅREN! Jag hinner fortfarande läsa upp de ämnen jag behöver för att sluta. Det enda jag behöver är Religionen... Fast då är ju problemet att jag inte har någon full utbildning. Jag valde ju media av orsaken att jag är intresserad av det. Så varför inte ta vara på det, och läsa media ämnen gratis när jag ändå får det liksom? Usch ja...
Mamma frågade mig seriöst om jag ville ta studenten till våren - och helt seriöst, jag vill göra det! MEN vad skulle jag göra då? Ingenting! Jag vet inte vad jag vill göra... eller ja, jag vill flytta till sthlm, men sen då? Att flytta är lätt... det är resten som ska funka också. Och dessutom, vilka skulle jag ta studenten med? Ingen i Karlstad som jag känner kommer ta studenten. I Säffle tar alla mina kompisar studenten... Lite knepigt det där.

Nej, det är bara jobbigt just nu. Och jag måste lära mig att jag inte alltid kan fly. Det funkar inte så, och jag kommer garanterat inte att kunna fly hela mitt liv heller. För det är det jag håller på med hela tiden. Men jag har ingenstanns att fly längre, för jag vet inte var jag skulle ta vägen då?

JAG ÄR RASTLÖS OCH UTTRÅKAD AV MITT EGET LIV!!!

Men nedräkning nu, hälften har gått, och för varje dag som går så närmar sig slutet...
Hoppas vårterminen går snabbt

Bra eller dåligt?

Haha jag pratade med CH igårkväll/inatt. Han tycker att jag verkar som personen som på gymmet har en rosa glansig baddräckt och en toffs på varsin sida av huvudet. Vilken rolig bild han måste ha av mig. Tänk vad roligt det måste vara att drömma om mig om man har sådana tankar.
Dessutom tycker han att jag är bra på att prata Stockholmska! Ska man ta det som en komplimang eller inte? Stockholmska är drygt! Det tar lång tid att säga alla saker.. "Jag vet inte" - "Ja vene" ? Men jag är en felplacerad Stockholmare har jag och Sanna kommit fram till... Så innerstinne så är jag jävligt bra när det gäller stockholmska.

Jag kan tänka mig blondinbella i en rosa baddräck, och toffsar på huvudet och hoppa runt på gymmet... och tugga tuggummi med hela munnen!
JAG ÄR INTE BLONDINBELLA!


 Men visst, rosa "gympadräckt" har jag haft!

Veronica Mars

Idag minsann blir det Veronica Mars maraton!
Det går på tvåan, 6 avsnitt om dagen! LOOOOVE IT!


Östergötlands trip

Hej o hå! Nu är jag hemma igen. En liten snabbvisit blev det borta i linköping/motala osv.
Igår började vi dagen med att shoppa på Ikano huset i Linköping. Hittade inte så jättemycket faktiskt. (Fattar ni, JAG hittade inget nästan). Men det blev iaf ett par jeans leggins till. Tror jag att det är iaf... Det var liksom som om att någon hade uppfyllt min önskan. För förra veckan sa jag till mamma:
- Jeans leggings skulle vara så otroligt mycket snyggare, och mer praktiska om det fanns bakfickor på dem. För då är det ju som vanliga jeans liksom...
Och så var det sådana jag hittade på VILA. Fett bra var det. Så jag köpte dem... Mamma fick betala.
- JOSEFINE, du har fått pengar i julklapp...
- Och det ska jag köpa saker jag vill ha? De här behöver jag ju...Det är inte samma sak som att vilja ha.

Vi åkte till en av mammas gamla kompisar och var där över natten. Trevligt värre. Vi åt tacopaj och grejer. Sedan idag åkte vi till Mammas syster och käkade idag. SJUUUUKT GOTT. Det var kalkon! Jätte länge sedan jag åt det, och senast jag åt det så åt jag det nog hos henne också tror jag. Haha. Mamma skulle glänsa och skära upp kalkonen:
- Ja men du vet jag har sett på han Jamie att han skär efter benet liksom............. den här kniven går inte att skära med!

Och nu är vi då hemma igen!


 Lilla Nelly var med hon också!

Godmorgon och hejdå

Usch sov bara 6 timmar i natt nu. Fett trött är jag. Och vi som ska bort och alt. Känns ju bra! Ska till Linköping och shoppa en sväng med tror jag. Det är ju ganska roligt faktiskt (som om att jag inte shoppar nog mycket liksom).

Nu måste jag nog göra mit i ordning, vi ska åka vid nio och här ligger jag i sängen. 35 minuter har jag på mig, heja heja!

Hejdå!

Är jag lättlurad?

Alltså jag har ont i magen och gråten sitter i halsen.
Jävla Area 51!!!
Jag vill inte att jorden ska gå under 2012, inte av något. Inte ens av Ailens...
Kolla på filmen här under, den är fett skrämmande, och läs på sidan där också...



Choklad ansiktsmask

Jag och Sofie köpte en varsin Choklad Ansiktsmask igår i Göteborg. Haha, det är den bästa och roligaste mask jag varit med om. Den luktade verkligen choklad och jag ville äta upp den så gott som den luktade liskom. Haha. Helt otroligt...




 Haha sådär rolig såg jag ut med den på!

Rått kött och Pez gubbar

Det känns inte som om att det är lördag idag faktiskt. Det känns som tisdag. Haha, och fråga mig inte om varför det känns som just tisdag, för jag har verkligen ingen aning om varför. Haha...
Jag är väldigt glad idag känner jag, det är sedan igår. Jag skrattade så mycket att jag kommer vara glad ett tag nu känns det som. Vad jag känner mycket... haha.

Idag har jag hittills hunne med att laga mat. Jätte duktig var jag. Jag gjorde kycklig i thaisås och poatis i ugn då. Haha. Problemet jag har är ju att jag inte vågar ta i dött kött. Usch och fy. Jag hatar det... Men jag lyckades tillaga kycklingen utan att ta i den, vilket är vädligt bra gjort tycker jag. Haha... Äckliga kyckling baciller på fingrarna är blä! Rått kött är blä...
Mer har jag inte gjort... Eller jo, jag har tittat på Parlamentet 10 år. Fett roligt, nu ska jag snart titta på Björns Dvd tror jag. Jag vet inte. Eller så ska jag kanske göra ansiktsmask... ?


 Åh kolla vilken söt PEZ gubbe jag hittade här hemma frästen :O

Shoppiiiiiiing

ÅH alltså det var så himla roligt idag. Jag har skrattat så mycket, jag har skrattat så mycket att jag har grina. Vi har gått mycket också, och shoppat förståss.

Dagen började iaf med att vi var i Göteborg vid nio tiden (affärerna öppnar ju som känt 10.00), och vi satte oss på Espresso House och drack en varsin vanilla latte - för att vara exakt liksom.
Sedan gick vi i femman, och vi gick vid kompassen osv osv osv. Tillslut skrattade vi så mycket att vi höll på att kissa på oss båda två, så vi fick ju leta upp en toalett liksom. Mcdonalds... Då åt vi också! Haha. Sen shoppade vi i några timmar till. Och så gick tåget tillbaka till Åmål/Säffle vid fem. Då var vi helt slut i benen efter att ha shoppat i nästan 6 timmar.


 Roddi på tåget!


Leggins jeans från Bikbok
Rosa tröja från Rut m.fl


Värd parfym? JA
175kr för Britney Spears parfymen, med Shower gel!

Göteborg då...

Usch vad klockan är lite. Den är några minuter över sex, och jag har inte varit vaken såhär tidigt på ganska länge nu. USCH USCH USCH! Jag är trött, men GÖTEBORG VÄNTAR!
"Känn ingen sorg för Göteborg..."
Haha, nej jag fattar inte vad jag skriver om ens när jag är såhär trött...
Min syster och hennes kompis ska med till Göteborg idag! Fast de åker hem imorrn!


 Jag vet inte varför den här bilden hör hit ens...

Grum-Säffle / Säffle- Göteborg tur och retus ?

Okej nu ska jag förklara en väldigt rolig och vääääääldigt konstig grej för er här. Idag när jag åkte tåg från Karlstad så var det såhär att biljettautomaterna var ur funktion. Och jag kunde alltså inte beställa innan. Jag somnade på tåget och när konduktören väckte mig för att jag skulle betala så vågade jag inte chansa, jag sa att jag gick på i Grums. (Dock hade ju inte jag någon aning om vi hade åkt förbi grums ens...)
- Jaha, och du har redan somnat?
- Ehm jaa...
- Hård nyår eller? HÖHÖ
- Mh...
- 50kr!
Fattar ni, jag betalade 50 jävla kronor för att åka mellan Grums och Säffle. Bokar man biljett i biljettautomaten i Karlstad kostar det endast 43kr! Jag förstår inte  vad skillnaden är. Betala som betala liksom...

Sen är det såhär att jag och Sofie ska åka till Göteborg imorrn. Och jag har kommit över tågbiljetter som kostar 50kr. Alltså jag åker till Göteborg, tur och retur för exakt samma pris som jag åkte för när jag åkte mellan Grums och Säffle, ENKEL RESA! Helt sjukt egentligen. Men jag är fett nöjd! Billigt och bra för mig haha!

Skridskor

Åh jag har haft lust att åka skridskor så otroligt länge nu. Idag frågade jag Lisa (för andra gången) om hon ville med mig ut och åka lite skridskor då. Det ville hon faktiskt. Så jag kokade lite varm choklad åt oss, och sedan packade vi ner skridskor, satte på oss varma kläder - Det är ju trotsallt väldigt kallt ute. Sedan stack vi iväg till pölen! HAHA. Det finns inget annat namn för den, just för att det bara är en pöl. Eller alltså, den är ganska sto, den är faktiskt  väldigt stor. Men det är fortfarande en pöl.
Kul var det iaf, fast väääääääldigt mörkt, så vi vågade inet åka så långt ut osv. Men pappa kom som en räddande ängel med bilen så då fick vi ljus.

Här kommer dock det roligaste av allt(och jag vet inte om det är kul att berätta), men iaf så gick pappa långt ut på isen, Lisa snurrade runt och jag hörde något knaka som faaaaaaaan. Vi kanske var 10meter ut, men det tog mig inte mer än två röda sekunder så hade jag kommit in till kanten, och jag bokstavligen kastade mig upp på säker mark samtidigt som jag skrek:
- ISEN SPRICKER!
Lisa står helt stilla, pappa står helt stilla, och jag ligger på backen med nästan hjärtattack.
Det brukar låta så i is säger pappa!




 Mysigt som fan var det :)

2009 - inlägg 1

Ja gott nytt år då antar jag!

Åkte som sagt till Karlstad igår, och det blev en lite annorlunda kväll mot vad jag hade trott faktiskt. För det första så missade jag och Sanna bussjäveln ut till Råtorp när vi skulle till Sofie och det var 27 minuter till nästa. Så vi fick gå, i nästan 9 minus grader så gick vi på som fan. Och det tog oss 40 minuter att gå dit. När vi var precis utanför kom bussen! Den hade kommit ikapp oss! Sofie och Linnéa hade varit jätteduktiga och lagat mat och dukat fint i Sofies lägenhet.
        Vi käkade tillsammans, åt efterätt (päron i ugn med After eight och glass), sedan kom några kompisar till Sofie, från åmål. Haha, ganska snabbt så åkte vi in till stan. Och jag och Sofie stalldes inför ett väldigt svårt val. Det var helt omöjligt att välja, eller rättare sagt - det gick inte och välja! Så det blev lite fel där... och Linnéa åkte iväg! ENORMT JÄTTE TRÅKIGT! Linnéa, jag saknade dig! 
        Det blev iaf så att vi åkte iväg till Färjestad där vi hamnade på någon fest. Helt okej, fast att de inte hade något badkar som jag och Sofie så gärna ville ha. Missade bussen hem så det blev dyrt som fan, och nu är jag snart pank! Såg nästan inga raketer heller för den delen.

Kvällen slutade med att någon sa att jag var lik Veronica Maggio. Jag har inte bestämt mig för om det är bra eller dåligt än... Na na na na du skulle dumpa mig!


 Fint hade de gjort det! :)


För att Linnéa saknas på bilden!!!!