Folk kommer och går...

Jag fick en trevlig överraskning när Erica ringde här i eftermiddags/kväll. Hon kikade förbi och vi har suttit här och snackat i några timmar! Jättetrevligt tycker jag verkligen. Det känns så bra nu med att bo här. Kunna träffas på tu man hand. Inte något krångel med bussar och busstider som ska passas. Bara att ta cykeln och cykla dit liksom. As bra!

Dock kände jag för att ringa mamma förut idag, så jag gjorde det! Lite hemlängtan får man väl ändå ha?

Religion

Jag och Sanna ville läsa om Satanism, om kärlek och samboliv, vi ville läsa om meningen med livet och gud vet allt vi ville läsa om. (vitsigt att jag fick in gud i meningen också). Dock var våran grupp lite emot oss och bestämde att vi skulle läsa om aburginerna istället. Tja, det kanske blir intressant det också!
Haha, en historialektion var allt jag hade idag. En timmes lektion...
(och mamma, det var íngen webbdesign idag, jag ringde faktiskt och frågade)
Blir stan en sväng med Sanna istället! Tror jag ska gå till bibloteket och låna en bok också! Läsa kan ju vara en bra sysselsättning såhär i en lägenhet... Mjölk ska jag köpa med! Övertalade mamma att vi inte skulle behöva mjölk, men jag behöver visst det. Fast att jag inte borde dricka det! Nu blir det mjölk... för jag har ju så mycket pengar menar jag!


God morgon!

Första natten i lägenheten har varit sådär alltså! Det gick utmärkt att somna igårkväll, och jag tror minsann att jag somnade redan vid elva eller något! haha.. trött! Dock vaknade jag ganska många gånger. En gång av att Evelina snarkade som en jävla gris! Jag fick nästan panik på henne och ville seriöst sätta i ett par öronproppar. SNAAAARK! Jag slog något i golvet och hon vände på sig, så det gav sig ganska snabbt.

Nu har jag iallafall diskat här på morgonen, städat lite, jag har gjort mig i ordning och nu sitter jag ute i köket och äter frukost. Har hunnit med att titta lite på nikelodeon också... Ja, jag är inte så vuxen som det låter!


 Smörgås och grönt te! Hehe...


Första besöket

Sanna har varit här i eftermiddag. Vi hade egentligen planerat vad vi skulle göra idag, men istället gick vi ut och gick ett bra tag. Vi skulle kolla runt lite, se var saker finns och så. Men mest kändes det som om att vi gick runt och testade varenda lekpark vi kunde hitta. Den med bilen vinner nog. Vi fick båda plats i framsätet och den var riktigt skön att sitta i. Dock gillar jag att gunga också, och det fanns inga gungor där. Haha... Lekplatsen vid Herrhagsskolan ser väldigt rolig ut också, men där var det massor av killar som spelade fotboll, så vi ville inte leka där idag...

Nu ska jag snart gå och köpa mig Ben & Jerrys,
JA MAMMA, GLASSEN VI KÖPTE IDAG DUGER INTE! Inte en söndagskväll...
Och kvällsmat ska jag äta också! Bara så att du vet. Ingen glass före maten!


Puss puss och god natt mamma och pappa!
Vi älskar er :D


Nu bor jag i Karlstad

Lite bilder på lägenheten








flytten

Ja vi flyttade igår då! Det gick jättebra... Vi var typ klara när klockan var runt tre... vi skulle bara diska lite bestick och sånna saker. ASMYSIGT är det inne i lägenheten. Ska visa kort på det senare så ni får se.
        Jag passade på att köpa en ny dator igår också. En rosa liten söt dator. Lätt att bära med sig och så. En Samsung nc10 blev det tillslut. Jag hade tre styckna som jag ville ha igår, men bestämde mig tillslut för den här. Haha. Så därför blir det inte så många bilder, eftersom alla bilder och så ligger på min dator som är på lagning. Dock kommer den i veckan, men då är ju jag i Karlstad iallafall så jag får den inte... Men min rosa lilla älskling finns ju hos mig ! haha...


Karlstad here we come

Idag smäller det. Idag blir det flytt för hela slanten. Vi ska pendla mellan ikea och lägenheten hela tror vi. Eller pendla mellan lägenheten och andra affärer. Det blir spännande. Dock blir min första natt i lägenheten först imorrn eftersom min kära syster redan har paxat lägenheten första natten. Man borde inte få göra så! Efter alla inflyttningsfester och skit har vi bestämt att vi inte ska ha kompisar som sover över så mycket... eftersom lägenheten är till för att VI ska sova där! Inte för att vi ska köra bort varandra liksom. Men det ordnar sig...


 Såhär väckte min syster mig imorse, med en kamera framför ansiktet!


Sista gången på länge

Träffade Lisa ikväll. Sista gången på väldigt länge som jag träffar henne. Vet inte om det har hänt någon gång i hela mitt liv att jag inte ska träffa Lisa på så väldigt länge?!  Hon åker till Barcelona på söndag morgon och ska vara där ett halvår. Dock ska jag åka till henne på höstlovet, men ändå. Är en jävla evighet till det liksom... Jag kommer sakna henne!
Jag och Evelina bakade iallafall till Lisa idag. OCH JA, jag hjälpte till med kladdkakan faktiskt!
        Vi kom fram till att det ser ut typ som att Lisa är borta! Död liksom... och att vi har bakat en kaka i hennes ära. Typ som om att vi har bakat in askan i kakan, och ska äta upp den. Dock är det liksom ett Hejdå bara. Inte ett farväl...


MER

Hehe, jag berättade för Sanna att det finns MER i juiceförpakningar, en vecka efter det köper hennes mamma en sådan. AVIS BLEV JAG!!! Och jag trodde verkligen inte att min mamma skulle gå med på att köpa det till mig. Faktum är att jag trodde faktiskt itne att det skulle finnas i Säffle över huvudtaget! Haha. Men det fanns det, och mamma köpte det! Än kan under ske...


Värd dag?

Idag åkte jag buss till skolan 55 minuter, väntade 1h15min på att lektionen skulle börja, hade 1h lektion, och sedan väntade jag 55 minuter på att bussen skulle gå hem, åkte buss 55 min. Förstår ni hur onödigt det egentligen är? Det har typ varit 4 timmar av dagen på att jag har åkt buss eller väntat. 4 timmar till skolan för 1h lektion.
        Det är i sånna lägen jag är överlycklig att jag ska flytta! Då tar det istället 10 minuter att cykla till skolan. Liiiiiite skillnad. Haha.

Jag har dålig med bilder och dret också, min dator är ju fortfarande på lagning! Men imorrn kommer lönen!
YEEEY


 Jag bjuder på den här bilden på mig själv... schysst va ?

Jag och min humor!


 HAHAHA, kan inte bara vara jag som tycker det här är roligt?
och det kan inte bara vara jag som sitter och skrattar för mig själv?

 (Det är lite reklam först, och reklamen är inte rolig...)

Fördelen med att gå gymnasiet 4 år

Hehe jaa som vi alla vet är jag inne på mitt fjärde år på gymnasiet. Och jag lovar, detta är det sista. Jag bytte ju från natur till media efter ett år så det är därför.
Men fördelen med detta är att jag har det ganska slappt emellanåt. Typ som i år, då blir det väldigt slappt för mig eftersom två "pluggämnen" försvinner. Historia ( som min kära klass sitter och har just nu ), och sedan naturkunskap.

Min mentor tycker nog att det är bra att jag inte har så många teoretiska ämnen eftersom han igår sa till mig
"Eftersom du är en av dem som pratar lite mer så blir det ju lite jobbigare iår med de teoretiska ämnena...Då kan det ju vara svårt att vara tyst!"

Jag vet att han gillar mig egentligen. Och jag tror att han innerstinne vet att jag inte pratar så mycket också. . .han behöver bara någon att skylla på!

Ett skratt förlänger livet.

När jag och Sanna satt på stationen i Karlstad i fredags så satt vi nog och skrattade väldigt mycket tror jag. Eller ja, inte mer än vanligt? Men iaf så kom det fram en äldre dam till mig och böjde sig fram för att viska något. Jag kunde inte tyda hennes min och var lite rädd. Jag vet av erfarenhet att folk har en förmåga att skälla på små söta tjejer som skrattar för mycket. Det har hänt förut. 
        Men den här äldre damen skällde inte alls på oss. Hon viskade att hon blev glad och lycklig av att höra oss skratta. Hon sa det flera gånger "Åh jag måste bara säga det att jag blir så glad och lycklig av att höra er skratta. Jag kan inte hjälpa att jag har suttit och lyssnat på er, men jag blir så lycklig och glad"

Jag blev lycklig av den damen!  Hon får ett plus i kanten...

måndagsmorgonar ni vet...

Måndag och skola idag. Jag hade sovmorgon, och skulle få sova 1½ timme längre. Men när klockan var lite över sex så dundrade pappa in i rummet och började rota runt. Asarg blev jag, men försökte att hålla lugnet och frågade "vad gör du?", han svarade inte när jag frågade och då ville jag bara gråta "Du kan ju inte dundra in i rummet när jag ligger och sover fattar du väl"
         Jag skiter fullständigt i att det var min trasiga dator och laddaren han skulle ha. För man kan fortfarande smyga! Eller så kunde han ha bett mig om det igårkväll eller något. Väntat till i eftermiddag och tagit det imorgon. Man väcker inte någon på ett sådant brutalt sätt. Han öppnade inte ens dörren försiktigt! Jobbigt var det.

Var i skolan typ 2 timmar idag. Jobbade lite på projektarbetet, hämtade EN bok som vi ska ha. Sedan åkte hem. Värd dag eller? Nej kunde lika gärna ha varit hemma känns det som.


Allt går sönder.

Just nu är det ingen bra tid för min elektronik känner jag. Hehe... Knapparna på min mobil är trasiga, min dator gick sönder i torsdags, och i lördags när jag kom hem så kokade min kamera typ. Den luktade bränt och var rödhet, och den låg liksom bara i väskan. Så nu är den också sönder... Grattis till mig! Väntar bara på att något annat ska gå sönder också. Jobbigt läge måste jag säga. Datorn ska väl förhoppningsvis gå att laga, mobilen ska jag lämna in med, men kameran är det nog kört med tror jag. Fast jag har ju haft den ett tag nu med iofs. Nytt blir väl antar jag...Inte bra!

Jag har iallafall målat en cykel idag. Jag ska ha med den när jag flyttar till Karlstad nästa helg. Så alla kommer se att det är min cykel liksom...


 Förvånade över färgen va ? :D

Sommarträff

När jag kom hem från Göteborg igår var det inte talan om att sova inte...
- Nu går du upp och duschar, gör dig i ordning och sedan vilar ett litet tag, så kommer de snart!
Ja, det var dags för den "årliga sommarträffen" igår. Mamma och tre av hennes kompisar träffas en gång varje år, och i år var det hos oss. Dock blev dagen väldigt trevlig tycker jag. Lite kallt, men vi satt ute hela dagen, och avslutade med kubb. "barn"- vuxna. Då vi självklart vann... Hehe! Sedan somnade jag vid tio när vi satte oss och tittade på Wallander. Då hade jag ändå bara sovit typ 30 minuter på nära på 40 timmar så det var ändå bra av mig att hålla mig vaken så länge liksom. Haha....

IDAG SKA JAG TA DET LUGNT!


 Hehe, ja jag satt i jacka hela dagen.




Nrj in the park

Ehm ja, dålig uppdatering.
Jag och sanna åkte till Göteborg i fredags. Vi bestämde oss för att vi ville på NRJ in the park och se Darin och Dead by April. Så vi åkte dit liksom, kikade på det, gick runt på Liseberg en sväng, chillade på stan, var inne på något ställe där det bara var folk i kavaj och backslick. Satt på McDonalds i flera timmar, träffade massor av roligt folk, satt på stationen lite, och åkte med tåget hem vid åtta. Då hade vi varit vakna hela natten och var ganska trötta! Dock var det en väldigt värd resa. ROLIG som fan. Haha...










Mobiltelefonens underverk

Min farmor ringde nyss från sin nya mobiltelefon, och berättade att hon har skaffat mobil.
- MEN Herrejössenamn har du skaffat mobil?
Nästan skrek mamma samtidigt som hon fnittrade, nästan hysteriskt!

Jag tycker farmors är asball! Faktiskt...

Första dagen i skolan

Jaha då var första dagen avklarad. Och alla mina bekymmer har börjat! Herregud, eller ja bekymmer. Jag är ganska lättretlig på morgonen. Imorse när jag vaknade kom jag verkligen inte upp. Snoozade tre gånger! Låg och störde mig på att Nobel treorna börjar på måndag. Varför gör inte vi det?
        Dessutom kom jag på att de har ställt in universitetsbussen på morgonen, vilket innebär att hela bussen nästan var full!!! Eftersom alla är tvugna att åka med min buss då. Jag hatar när det är mycket folk på bussen. Dessutom hatar jag personer som rent demonstrativt sätter sig på sätet längst ut. Jag vet inte varför jag stör mig på det så mycket. Mest stör jag mig på det när det är mycket folk. Herregud, så farligt är det inte att sitta bredvid någon annan? Okej, jag skulle göra vad som helst för att slippa sitta bredvid någon på morgonen, eftersom jag är så lättretlig som jag är.
        Sedan var tidtabellerna ur funktion när jag kom till Karlstad, vilket gjorde att jag inte såg när min buss skulle komma, och jag fick stå upp ute i 15 minuter, bara för att jag var ensam och ingen annan skulle med bussen.

Jobbig morgon hade jag! Men trevligt att se folk och så antar jag. Dock känns det fortfarande onödigt att vi började idag, och inte på måndag! Vi var liksom där i typ två timmar? Imorgon en timme bara typ... Ovärt att åka dit ens, MEN jag ska dit!

Jag är ändå hyffsat förberäd nu;


 Beställde en sådan almanacka idag... ÄNTLIGEN!!!
Haha, mamma lovade mig en sådan om jag jobbade bra på sommarjobbet!
det gjorde jag.


Dessutom har jag designat mitt lås till skåpet! haha.
I år blev det en rosett, ingen diamant minsann!

Träffa Lisa

Nej minsann, det blev en träff med Lisa idag. Vi hade några ärenden i Säffle, och sedan åkte vi vidare till Åmål för att kolla på almenacka (jag vet seriöst inte hur det stavas?). Jag hittade ingen! För det finns ingen som är snygg. Hur ska jag kunna planera mitt liv utan en snygg sådan liksom? Helt oordning och oreda kommer det vara! Sedan passade vi på att käka ute också. Det var mysigt!

Nu börjar mina problem;
- Vad ska jag ha för kläder imorgon?
- Hur ska jag ha håret?
- Ska jag måla naglarna? vilken rosa nyans?
- Vad ska jag ha för skor?
- Vilken väska?
- Behöver man något speciellt?


HERREGUD!!! Störd är jag...

Sista dagen nu...

Usch, det här är verkligen sista dagen på sommarlovet. Jag har nästan lite panik ! Fast egentligen känns det inte så hemskt att börja skolan - inte med mitt schema! Och inte med tanke på att jag allt som oftast kommer slippa att åka buss på morgonen och måste gå upp två timmar tidigare än alla andra. Nej, egentligen tror jag det här kommer bli ett super år.
        Det jag har mest panik över egentligen är nog praktiken som vi ska ha om 2,5 vecka! Förra året fick jag typ praktik veckan innan vi skulle ha, så än finns ju chansen. Det som känns så jobbigt med praktiken är också att man gör det gratis. Vi ska liksom jobba i en månad, utan någon som helst betalning! Det suuuuger.

Idag ska jag bara ta det lungt och chilla här hemma tror jag... om inget dyker upp!


Sy för att baka

Hehe, jag och syrran har haft lite grejer för oss ikväll vill jag lova. Vi har sytt förkläden så att vi skulle kunna baka. Det var lite roligt. Vi plockade fram en låda med tyger och valde och vrakade bland tygerna för att designa våra egna. JÄTTEFINA blev de. Våra syslöjdslärare skulle antagligen gråta över hur vi har sytt och hur vi inte nålade, eller bara improviserade. MEN, det skiter vi i. Jag fick ett rosa, med ett rosa hjärta med rynkigt tyg runt, sedan vit spetskant längst ner. Evelina gjorde ett grön/vitt randigt med ett vitt hjärta och en muffins på. Sedan rosa flätade band. Vi ser riktigt festliga ut.
        Men som sagt, syftet med att sy var att vi skulle baka! Så vi bakade äpple muffins med äppelmos fyllning och våra egna äpplen ovanpå. De blev goda... Så idag har vi varit kreativa minsann!


Snygga va ? ;D


I väntan på muffinsarna nördar vi måda vid datorn

Lite mer bilder...


 Hallen...Vi har dörren direkt från gatan!
Fett bra!


Vårat kök!
Köket är ihop med hallen, men ändå liksom


En del av vårat sovrum :)


Badrummet.
Haha, det roliga är att vi inte har något handfat i köket
så vi får diska ochså där inne. Men hon vi hyr av har
byggt till ett till hadfat där inne.


Hehe, våran bastu och tvättmaskin!

Ja, så ser våran lägenhet ut minsann!

Lägenheten är våran

YES! vi fick nycklarna idag, så nu är lägenheten på John Erikssongatan 9b, Karlstad våran. Herregud vad det känns bra. Vi var på IKEA och mätte bord och sådana saker. Köpte kastruller, stekpanna, toaborste. Köpte glasburkar där vi ska ha pasta, mjöl, havregryn i. Vi köpte lådor att ha under sängen. På lagerhouse köpte vi lådor att ha i hallen, vi köpte smörknivar och vi köpte brödkorg. Allmänt viktiga saker ni vet?
        Imorgon ska vi till jysk och sådana ställen för att kika på sängkläder som matchar. Jag och Evelina ska tydligen ha samma. Som när vi var små och mamma köpte lika kläder till oss ungefär! Vi går bakåt, det gör vi! På onsdag blir det kanske Karlstad och IKEA igen. Vi får se vad vi hinner med! Det är väldigt spännande det här iallafall tycker jag.
        Jag trodde verkligen inte att jag skulle flytta hemifrån innan jag fyllt 20. Har verkligen haft panik över det! Men nu händer det!


inför flytten

Idag ska jag, mamma och Evelina åka till Karlstad och shoppa lite. Vid halv sex ikväll ska vi dessutom åka till lägenheten på Herrhagen för att mäta och så, se vad för möbler som passar och sådana saker. Det ska bli lite spännande faktiskt. Vi ska till IKEA också, och kolla på saker vi kan behöva. Haha, det känns så vuxet! Vi ska väl shoppa i stan med kan jag tänka mig... hoppas jag! :O haha!

Snart börjar skolan :/

Partyhelg

Ja, det har varit en ganska trevlig helg tycker jag. Var hos Sofie i fredags. Umgicks med Linnea, Sofie och Sanna. Väldigt trevligt. Drog vidare till Score en sväng, gick och åt och så! Somnade vid halv sju gjorde vi också!!! Vi hade så mycket att prata om så det blev så!
Igår blev det utgång i Säffle. Förfest hos mig med Sanna & Elli... Sedan gick vi till Harrys, där det inte är 20 på lördagar? Hm! Haha, jag vet aldrig om det är det eller inte. Men det var ganska mycket folk där faktiskt ! Vi gick hem och hamnade på efterfest hemma hos mig själv kändes det som! Haha, fullt hus var det. Somnade vid halv fyra iallafall...

Så är ganska trött nu efter den här helgen! Påsarna under ögonen är INTE att leka med! haha.


Överdrivet hurtig

Hehe ja nu känns det som om att jag har en sådanhär dag då jag är överdrivet hurtig igen! Jag vaknade 08.30, av mig själv! Jag har verkligen vänt på dygnet åt ett håll jag aldrig har vänt det förut. Kul att testa på nya saker? haha! Men jag tror jag gillar morgonen. Iaf nu när jag vet att jag inte har något att passa.
        Fast idag har jag faktsitk något att passa (fast att jag inte jobbar längre), jag ska med en buss till Karlstad. Dock har jag inte bestämt vilken än. Men någon gång här framöver iallafall. Haha! Ska träffa Sanna på stan och gå och fika. Sedan ska vi till Sofie, som har fyllt år. Och så kommer ju Linnea med! Känns skönt att få träffa dem igen. Har ju inte gjort det på nästan hela sommaren. Typ bara sagt hej!

Jag fick två klänningar igår också, från stylebystars! ASSÖTA! Haha, på bilden iallafall. Den ena var så jävla stor så jag vet inte var jag tar vägen i den. Eller iaf vid brösten! Haha. Men det ordnar sig, den blev inte så stor sen när jag klippte lite i den. Haha.





Syns väl kanske inte så bra, men men!
Och ni får ursäkta att det är
"ta-kort-på-mig-själv-i-spegeln-kort"
Men jag har ingen kamera just för tillfället, så det blir mobil!

Vad är det med mig...

Jag somnade vid nio igårkväll... Så jävla trött blev jag helt plötligt! Sov till nio imorse.
Har varit vaken i tre och en halv timme, och det känns som om klockan skulle vara nio på kvällen igen. Jag är så trött! Ska och jobba om två timmar med, det här kommer gå bra känner jag! Jag kommer väl krypa ner i någon säng och lägga mig och sova där istället. Nej det kommer jag väl inte göra, men sängarna ser sköna ut faktiskt tycker jag!

JAg ska bjuda på muffins idag iallafall, bara för att det är sista dagen jag jobbar! Jag kommer precis till fikat också, så det blir ju perfekt det! Haha...


 chokladmuffins med vit choklad ovanpå!
Hoppas de gillar! ;D

Mobilt bredband fixat

Ja nu har jag och min syster fått ett varsitt mobilt bredband. Så att vi klarar oss när vi ska bo i Karlstad och allt.
Det känns ganska bra, och väldigt skönt på något sätt. Tänk, nu kan jag surfa var jag vill...
Nu tror jag väl dock att jag kommer att sitta i lägenheten och surfa för det mesta, men ändå, om jag vill skulle jag lika gärna sitta på ett tåg, en buss eller vad som helst. As nice det ju.
Det bäst är att det är snabbt. Det är nästan snabbare än vårat vanliga bredband! Förstår ni hur illa det är egentligen? Haha. Men jag trodde iaf att det skulle vara skitsegt, men det är det då inte! ! ! Nu är det bara en ny dator som saknas...
Lönen den 27:e, då blir det!


 Mycket sladdar och lådor och papper!

OR NOT

Hehe, verkar visst som om folk har bestämt sig för att INTE gå ut ikväll tillslut. Kul...
Jag som hade längtat och har peppat för detta i 1½ vecka...

Rädda mig då?

Snart är det slut.

Ja herregud, snart är mitt sommarjobb slut! jag har exakt bara 6,5 timmar kvar att jobba. De timmarna gör jag imorgon 14.30-21.30! Det ska bli så galet skönt att sluta jobba, men samtidigt så är det oerhört sorgligt. Jag har verkligen gillat det här jobbet och alla människor där.
Kanske hamnar jag där nästa sommar också? Man vet aldrig!

Jag har jobbat klart för idag nu iallafall, och resten av dagen ska jag peppa för After Beachen ikväll! Det blir nice det. Sommarens sista After Beach dessutom liksom! Yey... 

Att gå till optikern

Vet ni att jag har varit på väg till optikern i snart 8 månader. Haha, jag har haft ont i huvudet i 8 månader och jag tar mig inte till optikern...Helt otroligt!!! Jag tror nog minsann att jag ser väldigt dålig. Jag vet att jag ser dåligt ibland och måste verkligen kisa med ögonen för att ens se lite. Jag måste verkligen ta mig i väg dit och kolla synen!
        Jag tror inte att jag passar i glasögon, det är nog därför jag inte tar mig dit. Jag är fan rädd för att jag ska få glasögon. Ful-josse kommer jag kallas då.

"Haha, titta där är Ful-Josse, bäst vi går så att hon inte kommer hit,
för umgås vi med henne så kommer folk tycka att vi är fula också"

Vad händer?

Klockan är typ 10.20 och jag har varit vaken i över en timme. När jag vaknade och såg att klockan var 08.52 trodde jag att jag drömde. Jag vet inte när jag vaknade helt av mig själv när klockan är så lite. Men jag var iaf pigg och bestämde mig för att gå upp. Nu 1,5 timme senare har jag varit ute och gått, jag har duschat och jag har städat rummet.
Det är inte klokt vad mycket man hinner med när man verkligen vill alltså. Haha! Fortsätter jag såhär hela dagen så kommer jag vara helt slut innan Nickelodeon har slutat att sända ens...

Fast jag har faktiskt inget mer planerat för dagen. Det känns lite surt...
Vad ska jag göra?


 Våran vakt hund!

Se film gratis.

Ni vet att det är olagligt att ladda ner va? Haha, iaf jag har inte vågat ladda ner något alls sedan den där jävla lagen kom 1 april ! Jag är en fegis, men sen här för några veckor sedan så var jag inne och läste på en blogg där hon tipsade om en sida där man kan se på film gratis. JAG ÄLSKAR DEN SIDAN! Jag har nästan fått panik ibland för att jag inte har haft filmer att se på när jag vill.
Så gå in på
hennes blogg och gör som det står i inlägget som kommer upp när ni klickar. Det finns verkligen bra filmer där också. Jag tänkte att det skulle vara typ gamla filmer, och det finns väl också. Men nya med liksom...!

Såg 17 again här för någon dag sedan... den finns där på sidan ;D haha


Sommaren med Göran

Jag och Evelina åkte till Karlstad igår när jag hade slutat jobba. Vi hade bestämt kvällen innan att om vi fick låna bilen så skulle vi gå på bio. Så vi gick på Sommaren med Göran! GAAAALET bra film ! Haha. Sedan äre väl så att jag är ett fan av Hey Baberiba gänget och så också... Jag gillade iallafall filmen !

Idag är jag ledig ! ! ! Jag vaknade för ungefär 1½ timme sedan och ligger typ kvar i sängen. Tänkte kika på en film eller något och bara slappa idag. Egentligen hade jag hoppats på att det skulle vara strålande sol ute.. men det är det inte. Det är molnigt med varmt liksom. Ett onödigt väder som jag inte gillar ! Menmen...


 systrarna Caesar !

När man räknar timmarna

Det värsta jag vet är att inte kunna sova, och dessutom när man ska upp tidigt också. Man ligger där och räknar timmarna "Nu får jag bara sova 5 timmar..." Sådär låg jag och höll på i går kväll. Psykade mig själv och kunde inte sova just bara för att jag höll koll på klockan så himla mycket.
Dock är jag ganska pigg idag, och är förhoppningsvis det hela dagen lång. Jobbar 07.30 - 16.30 idag så pigg måste jag vara minsann! Haha... money, money, money!

Att skriva sms

Hehe, som sagt, mammis och pappis är på kusten just nu och mamma håller på att skicka sms. Det första hon skickade var
"Här är det bra, hur är det själv? Puss Mamma"
Det låter som om jag har skickat ett sms till henne och frågat hur de har det ... Det där är ett svar, inte ett sms man börjar med. Tänk om jag skulle träffa någon på stan och innan någon av oss ens har sagt hej så vräker jag ur mig "Jo här är det bra, hur är det själv?" Personen skulle tycka jag var helknasig.
Det andra sms:et jag fick av henne var
"Vad gör du? Glöm inte att ställa klockan Natti Natti puss Mamma"
Ska man svara på ett sådant sms? Först frågar hon vad jag gör, sedan säger hon typ att jag ska gå och lägga mig och skriver godnatt. Tänk det där om man skulle prata i telefonen bara "Sååå vad gör du då? Godnatt!"

Min mamma hon är allt en hon!


 Svikarna där borta på kusten

Mat var det...

Mamma och pappa har dragit till Strömstad och lämnat mig och syrran hemma. Jag är hungrig som en gris och vill inte annat än att ha en grillad köttbit. Är det någon hemma och grillar åt mig då? NEJ!
Det lutar åt att det blir kladdkaka och glass, sedan popcorn till efterrätt! Men jag vet inte... potatis är jävligt gött också! Kanske ska ta och laga lite potatis...

Sen blir det Xbox med bajsungen!

Äta, jobba, sova

Det är lördag idag. Det var längesedan jag kände att en lördag var en lördag liksom. Hela veckan blir så knasig nu när jag jobbar och inte är ledig två dagar i rad alltid. Och inte helger heller liksom...
Idag slutar jag 20.30 och börjar 7 te möran igen ! Underbart? NEJ asjobbigt. men sedan är jag iallafall ledig i två dagar. Det blir nice det
Ja ja, jag ska väl fixa mig nu och sen jobba 12.

Det är krig

Jag hittade en öppnad påse Cheez ballz inne på mitt rum. Så vitt jag kan minnas så har jag INTE köpt någon sådan påse idag. Jag har nog inte köpt något sådant sedan i våras, hos Sanna, i Skoghall. Så att en sådan påse är i mitt rum just nu är lite kul.
Jag antar att det är min syster som har lämnat den här efter att hon har tittat på film och grisat ner min säng. Och just idag verkar allt mitt vara hennes, så jag antar att det är tvärt om också? Alltså är cheez ballzen miiiiina nu ! De smakar bra... riktigt jävla bra !


Lunch idag.

Hehe, solen skiner idag med. Men idag tycker jag inte om det lika mycket eftersom jag börjar att jobba klockan två. Jag vill ju kunna ligga ute och sola jag ju. Men det hinner jag ju inte idag. Eller jo, någon timme hinner jag det.
        Vid kvart i tolv idag ska vi träffas vid hotellet - Hela familjen tror jag? Och så ska vi äta lunch iallafall. Det är ju fredag. Då får man väl lyxa till det lite antar jag.

Nu ska jag nog ut i solen ett tag då!


 Nelly steker i solen hon med !

Pimp my ride

Idag har det varit sol ute, och väääääligt varmt så jag har stekt hela dagen. Jag har bara varit inne och lagat mat, sedan tagit med mig det ut och lagt mig igen. Asskönt har det varit och jag har verkligen saknat solen märkte jag. Dessutom kom jag på att jag kunde använda vattenslangen så jag har sprungit fram och tillbaka till den och duschat av mig. ISKALLT vatten var gött!!! Haha.

När jag låg där ute och solade så kom jag på att jag ville göra lite grejs att klistra på mammas bil så det blev lite pimpad liksom. HAHA! Okej, kanske inte men lite sött blev det iallafall...


 Haha visst blev det lite fint ändå ?

drömtydning

Jag skulle seriöst vilja prata med någon som kan tyda drömmar! Det är ingen sådan som läser min blogg? Snälla?
Haha, jag drömmer så knasiga drömmar nu för tiden så det är inte klokt. Jag har tagit upp det här förut, typ som när jag och Erica simmade.

Inatt drömde jag att vi satt ett gäng på torget i Säffle. Helt plötsligt gick jag iväg till ett marknadsstånd och skulle köpa något. Jag fick syn på något som hette "vampyrkakor" så det köpte jag. När jag hade betalad så viskade hon som stod där att det var speciella kakor... det var någon slags drog som gjorde att man skrattade asmycket. Dessutom så gjorde den så att folk under 14 kom och bet i naveln på den som hade ätit av kakan. Askonstig dröm!

Dessutom drömde jag att min mamma var en flowerpower grej som skulle hämta mig hos Lisa. Bilen var liksom målad av blommor och sådana saker och helt knasigt  var det. När jag kom in i bilen så var det fullt av rökelse och mamma satt och rökte på... Jag blev hög av bara lukten där inne i bilen ! Sedan satt vi och sjöng och diggade i takt med någon retro musik !
 
Jag kollade lite drömtydning på internet såhär och sökte på vad det kunde betyda om man drömmer om droger. Såhär stod det på horoskop.nu :
In general they relate to whatever you associate with the particular drug. For instance aspirin would connect with your attempts to deal with pain; hallucinogens to the meeting with unconscious material, or the attempt to avoid reality. Drugs usually change the way you feel, so the drug in the dream may be indicating this change of feeling. Of course, some drugs may be associated with illness, so you must see if you have this association with the dream drug.


Tjock

"Är du gravid?" frågade en boende på jobbet idag, sedan klappade hon mig på magen och såg förväntansfull ut.
"Meeh, tycker du att jag har blivit tjock eller?" svarade jag på det och klappade mig på magen.

Tur att hon inte tyckte att jag hade blivit tjock. Hon ville bara fråga sa hon... innerstinne tror jag henne inte!
Jag höll iaf på att dö när hon sa det... Lite kul var det!


Fika på stan!

Seriöst, jag vet inte när jag fikade i Säffle senast!!! Har jag ens någonsin gjort det? Måste ha varit med typ Diddi för typ tusen år sedan isf... eller iaf 9 år sedan. Men idag slog jag till. Det var en boende på jobbet som ville ut på stan idag, så vi gick och fikade hon och jag. Det var trevligt och väldigt roligt. Skönt att komma från "jobbet" ett tag också. Haha... Men fika i Säffle?
Karlstad kan jag inte ens räkna på fingrar och tår hur många gånger jag har fikat. Men Säffle? Där räcker det nog med att använda näsborrarna för att räkna. Haha ! Näsborrarna?! Vafan...

Har varit på stan med mamma och Evelina i eftermiddag med. Ja herregud, jag har verkligen gjort Säffle idag jag. Köpte en klänning på rean ! Gillar vi mycket. En rosa as söt klänning...

Nu är jag hungrig och ska snart äta fiskpinnar och potatismos! Muuums hoppas jag...


 Söt klänning va ?

Chefens dotter

Vet ni hur svårt det är att vara chefens dotter? DET ÄR SVÅRT!
Halva stan känner min mamma. Halva stan vet vem jag är. Dessutom sommarjobbar jag på stället där ALLA vet vem min mamma är och hela tiden säger
"Jaha, så det är du som är Josefine"
"Gud vad du är lik din mamma"
"Har mamma semester eller ?"
"Jag har haft din mamma som chef..."
"Jag jobbade med din mamma..."
"Ska du bli som mamma ?"
"Går det bra Josefine?"
De är gaggiga, de är trevliga, de låter som de känner mig och jag fattar ingenting som vanligt.

Okej, att mamma som tur var inte är min chef nu, men ändå! Hon har varit alla andras chef. Alla vet vem hon är. Vem vet, de kanske hatade henne och hatar mig bara för att jag är hennes dotter?



 Här är bossen!

Usch för måndag

Jag gillar inte måndagar, inte alls!
Och den här veckan suger - jobbar 6 dagar ! Är bara ledig på torsdag, sedan jobbar jag resten. Gudarns!
 Fast idag jobbar jag bara 5 timmar. Det känns skönt! 15.30 - 20.30! Helt okej tid måste jag säga alltså...

Jaja så är det!

Harry Potter

Jag var och såg Harry Potter på bio idag - ÄNTLIGEN!
ja herre vad jag har väntat på att få se den filmen då. Haha. Inte så att jag har gått och väntat varje dag sedan senaste filmen kom eller så. Men jag har väntat sedan premiären. Så jag kan väl inte mäta mig med fansen kanske! Haha.
Men den var helt okej bra. Den var en Harry Potter film liksom. Precis som alla andra filmer. Men jag gillar dem...

Det roliga är att Harry Potter har typ funnits i 10 år liksom...
Tänk när jag blir gammal och ska förklara för mina barn vad jag läste när jag var "yngre"?
- Jo ni förstår att jag läste alla 7 Harry Potter böckerna, det handlar om en trollkarl... Sedan gillade jag Twilight serien också, om en vampyr och om varulvar och så...

När det har gått för långt...

Vi var hos Enneby igår. Det roliga var att jag kom dit helt opepp på att dra ut sen. Helt opepp på nästan allt som jag kunde komma och tänka på... förutom en sak! Men ändå. Alla andra peppade som fan och jag försökte verkligen. Tillslut blev jag aspepp på att gå till stan och försöka komma in på Harrys där det var 20. Det som hände då var att det BARA var jag som var pepp på att gå ut. hahah! Det var så roligt!

Vi kom in på Harrys igår, jag behövde inte ens visa leg. Har det inte gått lite för långt då? Haha.
Det var galet mycket folk ute igår iallafall. Har aldrig sett så mycket folk där inne förut tror jag. Crazy var det !


Exakt en månad kvar

ÅHÅ idag är det exakt en månad kvar till jag och syrran flyttar. Jag längtar så innibomben ska ni veta. Inte för att jag inte trivs hemma. Men det ska bli lite spännande, och skönt. Och roligt... Mest roligt och spännande! Inte så skönt kanske. Jag vet inte hur jag ska klara av att diska och allt sånt där. Men det fixar sig väl...

Men om en månad flyttar vi...

Ikväll blir det fest igen! Pallar jag?

Fest på Hålvägen!

Hehe jaa, det blev fest här i går vill jag lova. Det var trevligt ! Riktigt, riktigt trevligt.
Vi körde sms roulette som slutade med att vi fick vääääldigt många roliga svar. Haha. Jag höll på att dö av skratt. För er som inte vet det så går sms roulette ut på att man skriver ner sms på lappar, sedan drar man en lapp och säger typ "Nummer 16 i mobillistan" och så måste man skicka sms:et till den personen. Det kan vara hur hemskt som helst. Men det kan vara hur kul som helst också. Haha!

Vi drog vidare till Harrys senare. Skrattade och dansade oss svettiga hela kvällen ! haha. Sedan hamnade jag och Sanna på någon "efterfest" och kom hem runt sju imorse. Då var vi trötta ! me ndet var fint väder ute när vi gick hem iallafall. Det var mysigt! Haha.