Godkänd

Jag blev godkänd idag på tentan. Kändes så jävla gött!
Provet var typ upplagt som ett teoriprov för körkortet. Haha, och det var nästan lika nervöst att trycka på "lämna in" som det var på teoriprovet också. Men godkänd blev jag. Över 70% rätt hade jag. Såatte... Nice, nice!

usch

Har fortfarande en fruktansvärd nackspärr. Suger ju lite!
Har "test" i grafisk design idag, och jag hoppas innerligt att det är rätt frågor. Frågor som jag kan. Haha!

Rusta

Jag gillar rusta. De förstår mina behov nu vid jul. De förstår att jag har en svår tid då det endast är rött rött rött rött som gäller.
Min nya fina adventsljusstake som står i fönstret så fint nu.
Och här är min nya lilla vän, bocken! Med en rosett på svansen... <3 hahah

Grannen i Beck och jag

Känner mig verkligen som grannen i Beck just nu!
Haha. Har fixat min alldeles egna halskrage = två halsdukar. Varmt och skönt!

Haha vafan

Har gått och fått nackspärr nu vettni. Helt galet ont gör det. Första gången någonsin jag har det också. Tjocka halsduken på, för tydligen är det bra med värme... har jag läst på internet och har mamma sagt. Alltså är det sant!
Nu ska jag till rusta och handla julsaker!

Rosa juletider

Hittade rosa ludd idag till min adventsljusstake. Lite slumpaktigt sådär så hittade jag även en rosa julstjärna som nu står så fint här bredvid ljusstaken. Älskar julen. Nu längtar jag tills på onsdag, så jag får öppna min julkalender också. Eller mina julkalendrar. Jag är så lyckligt lottad att jag har två :D haha.
Hur fint?

Skillad tjej

Tror det är bra för mig att bo här i Jönköping. Har varit aktiv varenda söndag jag har bott här. Hände aldrig när jag bodde i Värmland. Det enda jag lyckades åstakomma en söndag då var väl att... äta mat! haha.
MEN IDAG HÖRRNI.
Jag såg av en slump att det tydligen var min tur att städa köket den här veckan. TUR. Trodde det var nästa vecka jag. Så jag har städat köket. Var min tur att städa toaletten också. Så det har jag gjort. Jag har pluggat. Och jag har lagat mat. Pastasås och spagetti! Vilket också resulterade i matlådor till hela veckan! GUD VAD BRA JAG ÄR!

julpynt

Haha, har julpyntat mitt rum lite...
Åh så mysigt! Disneyljus :D

hehehehe

Jag och Anna har börjat sno bilder från varandra märker jag ;) haha. Närå...
En bild på mig här, där jag står och softar vid julgranen på skolgården.

Rosa jul

Det är tydligen väldigt ute med rosa den här årstiden. Försöker helt förtvivlat hitta rosa ludd, eller vad man ska kalla det. Sånt man kan ha i blommor vettni? SÅNT BEHÖVER JAG NU! tills i morgon!
Annars har jag varit på MAXI idag och handlat mat för resten av månaden. 260kr! Haha. De blir alltid lika förvånade när jag lyckas få in min mat i frysen här i korridoren...hemligheten är att sno alla ytor som är lediga. Var sån där färdigmats erbjudande idag med. 5 för 95kr. Slog till gjorde jag.
Ska på bio ikväll med. Se Harry Potter! yes yes.

Språksvårigheter

Seriöst, vad är skånska för jävla språk. Förstår inte ett ord! Sitter där och ler, låtsas att jag fattar. Ser störd ut eftersom jag bara nickar och säger "aaaah". Nä, tacka vet jag Värmländska, det är i alla fall lätt att förstå.
Tydligen bor jag i Uppland också, fick jag höra. Haha.

Men hahahahaha!

Sitter och skrattar åt hur fel vi körde igår... SERIÖST! dör verkligen. Kört runt har vi gjort...

Den blåa linjen är där vi skulle ha kört!
Den röda är så vi körde!

I bilen idag


Ullared!

Är nu hemkommen från Ullared. Har varit en rätt intressant dag faktiskt... hehe! Snöstorm imorse när vi skulle åka. Vilket resulterade i att vi åkte en halvtimme och sen stannade och övervägde att vända eftersom vi bara halkade runt kändes det son. Men vi fortsatte. Vi glömde att svänga av på rätt ställen. Vilket resulterade i att vi åkte en jävla omväg förbi Göteborg. Men vi kom fram ändå gjorde vi. Jag och Anna shoppade sönder. Elin och Isabelle var mer sparsamma!
Snöstorm igen när vi åkte hem. Körde efter en plog som inte plogade, 40km/h halva vägen hem typ. Körde rätt väg, fast körde fel igen. Halkade runt hela vägen hem, men kom hem i alla fall. Tycker att jag och Elin gjorde ett jävligt bra jobb med att köra. :D
En rätt bra dag var det ! haha. Gjorde av med massa pengar! Nu blir det nudlar resten av månaden. Kanonis!
Våran fräna bil.
Neråt blev vägen lite bättre! :)
Köpa eller inte köpa?
Blev mest köpa... hahaha ;)
Påsar fulla av saker :D LYCKA! Fast det är iofs mest julklappar!

Idag åker vi... :D

Woho, för alla vill följa med till Ullared...
Äntligen är det dags att åka till Ullared. Och som vi har längtat. Spendera alla pengar man fick igår! heheheheh. Mest köpa julklappar dock. Kommer bli en nice dag tillsammans med Elin, Anna och Bitchibell! :D

Roliga tjejer

Spårade ur lite i eftermiddags...

Money

WOHO, jag klarade månaden! Helt otroligt. Haha. Trodde jag skulle gå under där ett tag. Men idag kom CSN bidraget+lån och imorgon kommer bostadsbidrag + lön????? Haha, vet inte var jag har fått den lönen ifrån. Men tackar icke nej till den! Nu kan vi börja leva ett gott liv igen. Firar med att åka till Ullared imorgon! Hur nice?

shoo

En föreläsning idag.
Jobba med tidningsprojekt
Jobba med matteprojekt
Träna! :D

the dreams never stop

Seriöst, har drömt mardrömmar hela veckan.
Natten till måndag var ju maffian på besök i drömmen.
Natten till tisdag var Bamse elak och ASLÄSKIG. Vaknade av att jag grät! Somnade om, drömde om vampyrer som ville döda mig, vaknade igen.
Natten till idag drömde jag att någon var inne i mitt rum och att jag vaknade och såg denna personen framför mig, vaknade av att jag skrek och ingen var i mitt rum...
HAHA, är nästan rädd för att somna ikväll alltså!
Dessutom så är jag rätt vild har jag märkt också. Igår när jag vaknade så kunde jag verkligen inte hitta min kudde, och på morgonen så låg den borta vid mitt skrivbord.
Inatt hade jag spillt ut ett glas vatten på golvet! haha. Serisöt. Vad händer?

Storm

Det är inte bara ute som stormen har slagit till må jag säga...
Ska försöka att hålla stormen ute från mitt rum hädanefter!

men hallå?

Haha, kul att ungefär 50pers har läst inlägget om visitkorten sedan jag skrev det, men inte en enda snäll själ kunde hjälpa mig med vilket visitkort jag ska välja! Snacka om att jag har hängivna läsare! :D

Visitkort

Åh vi har i uppgift i Grafisk Design att göra ett eget visitkort... DÖR! För jag vet inte hur jag vill ha mitt visitkort liksom. Vet inte hur man bör ha ett visitkort? Vill ju bara ha rosa, rosetter och så vidare... you know what I meen!

VILKET SKA JAG VÄLJA?
eller har någon en annan idé på hur jag kan göra?
....
HELP?
...

yepp


Kalender <3

Haha, köpte ju en julkalender för några veckor sedan... ganska många veckor sedan. Men i alla fall så kommenterade mamma min blogg då...
Hon fick nog lite dåligt samvete över det där, och idag på posten så kom det här...
En alldeles egen Prinsess chokladkalender!!!! Lyckliga jag.
Den här är lite extra spexig också, för vissa dagar kommer jag inte få någon choklad, och vissa dagar kommer jag få flera choklader. Man vet aldrig vad som kommer hända! Haha. Den har blivit lite tillknycklad efter sin långa resa från Säffle.

men haha

Det luktar bränt i mitt rum. Haha! öppnade garderoben och bara "AAAAAH, vad är det som luktar" tänkte att jag hade tvättat mina kläder fel. Och jag vet inte varför de skulle lukta bränt om man tvättar fel... MEN DET VAR DET FÖRSTA JAG TÄNKTE I ALLA FALL. Gick ut, luktade ännu värre på badrummen. Eh, aha! Säger ju att det bara händer massa saker på det här stället hele tia...Tss. Elin tror att jag har försökt tänka för mycket. Tycker om dig också! haha.
Jag kommer inte dö i alla fall har en kille i korridoren sagt... för hade det varit en farlig gas så hade jag inte känt den!

...

Kan vara den jobbigaste måndagen sedan vi började 8 en måndag senast. Vem kom på att man börjar 8 en måndag ens? Borde skjutas!
Drömde det inatt. Att en maffiaboss ville skjuta mig och min familj. Vi stod utanför ett hotell och så såg jag att det var en man som gick in på hotellet och hade pistol. Men mamma och pappa trodde inte på mig. Oså hörde vi hur någon skjöt där inne, samtidigt som ett gäng med pistoler kom springandes mot oss... så vi sprang åt olika håll, och jag snubblade.
Var länge sedan jag drömde mardröm och att jag vaknar av att jag ligger och kramar om mig själv. Haha, hade kramp i armarna och har fortfarande ont i dem...

god morgon

Söndag, och pluggdag idag med... suger det lite eller? Mjae! Vi får se hur det går idag. Vi får se vad som händer idag. Haha! Jag vaknade för 10 minuter sedan i alla fall och är fit for fight.

jag borde få pris

Är det något jag borde få pris för så är det att tackla pinsamma situationer. Alltså, jag gör det dagligen och har blivit riktigt bra på det... Fast att jag dör inombords varje gång.
Bjuder på lite bilder från igår med...
Biskit var på G
Anna ville bli blond ;)
Haha, och Elin var bara elin liksom ;)
Elin och Jag :)
Anna gick i gång på min blomma :D haha

Vatten

Jag undrar hur vattnet här i Jönköping kan vara så himla gott? Alltså seriöst. Jag har alltid älskat vattnet hemma i Säffle. Men det vattnet är ingenting mot vattnet här i Jönköping. Kan dricka hur mycket som helst. Och när vattnet är iskallt (som det är automatiskt såhär på vintern) så är det så gudomligt gott så det finns inte. Ja herregud! Får nog fylla på min fjärde vattenflaska för idag...

you can run, but you can´t hide

Det värsta med att festa hos mig är att jag inte bor ensam. Därför kan man göra bort sig rätt mycket sådär en bit in på kvällen. Och om man nu mot all förmodan skulle göra bort sig så går det liksom inte att blunda och glömma det, för man bor ju tillsammans liksom, och måste då se sanningen i vitögat hur gärna man än inte vill. Det suger lite ibland. Sånna dagar som idag suger det lite. Men, det är avklarat nu. Nästan i alla fall...
Aja, jag gillar att jag och Elin alltid får för oss att utforska hela korridoren när vi dricker. Verkligen heeeeeela.
Nu har jag pluggat klart för idag och därför firar vi med pulvermos, hemmagjorda köttbullar och O.C! Jepp!

pluggis

Haha är så himla duktig. Har inte gått ur sängen en enda gång den här dagen, inte ens gått på toa än... haha! MEN en hel rapport på 58 sidor om webbspel har jag läst! Deni!

Ung & Vild

Om jag skulle göra en bok så skulle jag nog vilja döpa den till ung och vild. Haha!
Jaja, party party igår dåra. ASROLIGT! Haha. Härlig förfest på mitt rum innan. Gratis inträde (DUBBEL GILLAS), och kort med Nemo och Jockiboi! haha. Narre! Försökte förklara för min syster att de var snygga i verkligheten, och att de inte är det på tv och så. Hon tror bara att jag var full, så det var därför de var snygga. Men jag tror nog att de var snygga... faktiskt! hehehe.
Haha ja kära nån...
Haha :D

hitta nemo

Haha, åh är så fett galet jävla pepp för ikväll. Kul att jag och Elin började peppa för idag i söndags! Och då hade vi ändå varit ute på lördagen... jaja. Nu är det fredag i alla fall, vilket betyder NEMO OCH JOCKIBOI festar i Jönköping. Yeeey. Vi dissar Ladies Night efterfesten för Nemo och Jockiboi. Såklart! haha. Ska äta och göra mig i ordning nu iaf! Peppa för en gaaaaaaaaaalen kväll. Yes!
HAHA bjuder på den här bilden! :D

iphone

Jag föll för grupptrycket + att jag ville vara lika cool som alla andra. Så blev en Iphone idag. Är rätt nöjd med den. Förutom att jag vill ha min egna ringsignal på den. Kan man inte ha det? Nä men som sagt, är nöjd. Gillar apple alltså.
OCH JUST NU GÅR DET TYDLIGEN INTE ATT LÄGGA UPP BILDER SÅ NI FÅR INTE SE DEN! heheh

God morgon

Den där jävla borren går mig på nerverna. Får panik på den. Tror jag ska dö varje morgon. Fast det gör jag ju inte. MEN ÄNDÅ.
Idag ska jag btw köpa ny mobil förhoppningsvis... :D
Kan ju liksom behövas känner jag...

Dalvik

Har som sagt hängt i Dalvik hos Anna ikväll. Vi lagade kyckling och strips och åt godis. Pluggade? Njaaaej. Lite? Spelade Wii.
Fick lite roliga bilder av Anna med. hehe
Haha, jag och Elin danar visst ... ;)

GUD VAD SKÖNT

Somnade nu i en timme. La huvudet på kudden och visste att jag skulle somna, så jag hann ställa klockan. Har aldrig sovit så himla gott i hela mitt liv. Skulle nog kunna ligga där i flera timmar. Så tur att jag ställde klockan. Ska åka till Dalvik och umgås med Anna, Elin och Isabelle ikväll. Så vi ska laga mat, och tro det eller ej, plugga! haha. Ja kära nån, vart är världen på väg!

Alkoholundersökning

Vi ska göra en undersökning i matten nu. En undersökning till... SÅ, är du mellan 18-25 år så kan du väl snälla svara på en fråga i vår korta(bokstavligt talat) enkät! :D
Tyck här och svara på frågan
TAAAAACK :D

men drama

Brandlarmet gick igår. Och jävlar va det tjöt! I hela korridoren. Eftersom vi är så smarta så ställde sig alla i korridoren och tittade på brandvarnaren. Sen gick vi till nästa brandvarnare och tittade på den.
- Ska det låta sådär hela natten nu eller? sa någon.
Sen gick det upp för oss att det kanske var ett riktigt larm. Vi kollade med korridoren under oss, och det lät hos dem med. Det lät i hela huset. Så vi fick väl gå ut då. Och precis när vi hade kommit ut så kom brandkåren. Måste säga att det ändå är positivt, eftersom brandsignalen är kopplad till brandkåren så kommer de ju automatiskt, väldigt snabbt. Men de gick in i huset och vi stod där ute, ett stort gäng med ungdomar och en hund. Haha, såg nog rätt roligt ut. Kändes nästan som om att vi var föräldralösa och att vårt barnhem höll på att brinna ner. Fast det gjorde det inte. För efter ett tag så kom brandmännen ner igen och vinkade in oss. Tänkte att de skulle berätta vad det var som hade hänt.
Brandman: Vad betalar ni för att bo här?
Vi: Olika... 2600-3100 typ...
Brandman: Jävlar vad billigt ni bor då!
och så gick han. HAHA!
Drama på Bredgränd minsann!

Min dröm ju

Åh vad glad jag blev nu! Åmål <3 NOOOOOOOOOOT.
Orka Åmål liksom :D haha

hm

Jag bara "Plugga eller se O.C"....
Så valde jag O.C!

Dagen

- Pluggade
- Lagade mat!
- Tränade
- Handlade (endast bröd, glögg och en färdigrätt... får räcka hela veckan)
- Tvättade
- Åt macka!
__________________________________________________

NU:
- Tända ljus
- Varm choklad
- Önskar att jag hade köpt pepparkakor
- O.C
Åh vad mysigt

Ja men godmorgon

Haha, somnade vid halv tre inatt. Tittade på O.C. Oooops! Har dessutom 8 avsnitt som väntar på att bli tittade på idag. Får se om jag hinner.
Var tvungen att öppna skolarbete på datorn igår innan jag la mig så att jag inte skulle glömma att göra det idag. Så när jag vaknade för en timme sedan så tittade datorn glatt på mig och sa "åh Josefine, du har massor av skrivande att se fram emot nu!" Okej, svarade jag! och så satte jag mig och skrev. Så på en timme har jag faktiskt skrivit klart halva. Haha! Är seriöst impad över mig själv. Så himla ambitiös tjej. Får nog fira med lite frukost sen när jag är klar, om en timme till...

Raka frågor

Äre något man måste lära sig med killar så är det att ställa raka frågor. Hela tiden RAKA FRÅGOR. De är så jävla korkade ibland. Frågar man något litet invecklad så blir det blaha av allt, och man får något som är 1000ggr mer invecklat tillbaka Och är det något man måste lära sig med tjejer så är det att vi är invecklade. Men inte så invecklade som killar. Haha!
Ska inte dra alla över en kant (kam?), men så äre!
OCH HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA ATT SVARA PÅ ETT SMS!
HUR SVÅRT SKA DET VARA ATT BARA SÄGA RAKT UT VAD MAN MENAR.
blir helt störd.

oooookej

Började titta på O.C idag. Har tittat på 8 avsnitt... och gråtit till 8 avsnitt. Ska det fortsätta såhär vet jag inte om jag klarar av att ta mig i genom alla säsonger. Kommer bli mycket tårar.

God morgon?

Har sprit eller cider över hela golvet. Popcorn i hela mattan. Tomma glasflaskor på hela sängbordet. Men kul hade vi igår kan jag lova. Hehe!
Mjau! Nä... hehe! Isabelle var också med, men hon fastnade visst inte på bild igår ;)

Nu kör vi!

hehehe

Woho

Har varit och tränat idag, och solat. Niiiiiiiice! hehe.
Kom precis ur duschen och nu är det dags att göra sig i ordning och peppa för PARTY IKVÄLL!!!

thihi

Ibland uppskattar man föreläsningarna i skolan lite mindre. Igår var en sådan dag!
Sååååå....
Vi ritade en gubbe istället... En såndär vikgubbe där vi ritade en del var. Kul!
Isabelle fick någon konstig hårväxt ;)
Och Elin tyckte att vi skulle vara tysta... hehe ;)

Men vi kan ju

Var i Råslätt för första gången igår, och hälsade på hos Biskit. Eller ja, jag och Elin bjöd in oss själv typ. Fast vi var välkomna. Jag och Elin spenderade en timme på Willys under tiden som vi väntade på att Biskit skulle komma och möta oss. Haha! Så vi blev sugna på ost och kex, så vi köpte tre sorters ost och massa kex. Sofistikerat värre.
Sen blev det idoltittande, och wii spelande hela kvällen. ASROLIGT. Jag som ALLTID är sämst på tvspel vann typ hela tiden. Slog rekord hela tiden liksom. Haha. Så himla roligt var det.
Goda ostar det där alltså. Hehe.

Är en jurist som gästföreläser idag. Det ä...

dsc03596 (MMS)

Är en jurist som gästföreläser idag. Det är inte så kul. För jag fattar inget alls. Haha. Blond tjej. Nä, mitt iq ligger på ungefär 8% enligt facebook. Och eftersom allt på är sant så...


Telephone

Igår när jag hade klappat färdigt hunden så kunde jag verkligen inte sova. Men som tur var så ringde Jockiboi och höll mig sällskap i en timme. Nä ska inte kalla honom för Jockiboi. Jocke heter han. Lille Jocke. Han tyckte jag hade tappat min dialekt mycket nu! Ändå fick jag höra efter redovisningen i onsdags att jag visst har dialekt:
- Jag hade lite svårt att hålla mig för skratt för din värmländska! 
Det är tur att jag inte ska bråka med någon. Frustrerande om de bara skrattar åt hur jag pratar. Haha.
.
Och jag är ju ändå värmlänning. Får öva! Gå och prate asmöe värmländska hele dagera här nu så ja nte blir dialektlös. Det skulle ju suga!
Hihi, en fin bild på Jocke och mig sedan i somras! Vill vara så brun igen känner jag. Utomlands vill jag.

hunden <3

ÄR VÄRLDENS SÖTASTE HUND HÄR I KORRIDOREN!
Har spenderat 45 min åt att bara sitta och gosa och leka med den. Vet iofs inte vems hund det är eller något, men så himla söt är den. Haha! Den bara följer efter mig. Ville följa med på toa, men jag sa nej! haha

Skämta

Är återhämtad efter gårdagen!
Har träningsvärk i hela kroppen och undrar hur tusan jag har fått det? Alltså mina revben och mina armar! VAD TUSAN HAR JAG GJORT? Kanske gick in i ett bord eller något? Sådant brukar ju faktiskt hända.
Nä men gårdagen var en rätt bra dag. Hehe. I alla fall efter redovisningen. Jag, Elin, Anna och Isabelle drog till Jensens och åt ihjäl oss. Fick världens största cola. Skämtar inte. Typ en liter. Sen gick vi hem till mig och drack tre liter cider och vodka. Rätt lyckad kväll med andra ord.
Gick och citerade Nemo. Skägg! Inte så uppskattat hos killar. Märkte jag. Hehe. Ska sluta göra så.
Tre nyktra tjejer!

hur är läget?

Full idag, bakis imorgon!
Återkommer på fredag?

Flippat

Fick för mig att titta i bloggen vad jag gjorde idag för ett år sedan. I brist på annat att göra liksom...
LITE KOMISKT
Detta inlägget skrev jag då för EXAKT ett år sedan.
Slutsatser av detta?
1. Vi har bytt rum från Hunden till Katten
2. Jag är inte vuxen eftersom jag inte har någon Aftonbladet bredvid mig.
3. Jag har bytt köksbordet mot sängen!
4. Det är fortfarande bara jag, min dator och betapet!
AMEN!
hahaha

hehehehe

blev så otroligt sugen på att spela betapet nu. Så frågade Mange (snygging), so now I´ve got a date on Betapet. Så himla coolt vettni. Var nog för att jag hittade det här på Aftonbladet som jag blev sugen...
Trodde det var jag som var snyggast på Betapet... men tydligen inte! ;) hehe

Muntlig redovisning

Ska ha min första muntliga redovisning för den här terminen imorgon. Scaaaaaaaaaary. Hatar ju redovisningnar. Bläh. Nä men det ska nog gå bra. Vi är ju 5 st i gruppen och redovisningen ska vara 15min, vilket blir 3 minuter var. Just nu när jag har gått igenom så hamnade jag på 3.40 sååååååatteeeeee...Blir att skriva lite stödord så jag kommer ihåg med. Hehe.

hyra bil

Nu har jag och Elin hyrt bil!!! Så vi ska åka golf ner till Ullared med Anna och Bitchibell! :D Nicigt värre! Haha. Den 26:e åker vi. Precis efter vi fått pengar av csn. Julsaker och julklappar blir!!! :D
Den här bilen ska vi köra vettni!

julkänsla

Varje morgon borde vara sånhär. Lite snö som slår mot fönstret, varm mjölk med cocopops, nutellamacka och Pelle Svanslös. Julkalendern då alltså. Bäääääst.

hehehehe

Enligt cosmopolitan så är killar i Jönköpings och Dalarnas län mer nöjda med sitt sexliv än killar i resten av landet. Tur för killarna att det finns så underbara tjejer i Jönköping (och Dalarna) känner jag.

Så var det måndag

Trött tjej. Har ett svagt minne av att någon knackade på min dörr imorse. Vaknade liksom bara till. Vände på mig och somnade om. Undra om det var så, eller om jag minns fel. Kanske bara drömde. Haha. Aja.
Blir la iväg te skolan en sväng nu. Föreläsning i vetproj och sedan möte med tidningsprojektet. Tror jag och Elin skulle iväg och sola en sväng idag med?

Bert!

"Ska man sluta som sexatlet så får man ligga i, och jag ska ligg ofta..." BERG LJUNG.
Kan han vara den härligaste killen på jorden eller? Haha. Har sett 12 avsnitt av Bert nu. Varför görs det inga sånna serier nu för tiden? Jag skulle vilja se en serie med en kvinnlig motsvarighet till både Sune och Bert. Det skulle vara kul. Eller frästen, det skulle nog inte funka. För en tjej som gillar massa killar kallas inte för killtjusare, en sån tjej kallas för slampa. Visst är det orättvist?

Gött!

Har varit en rätt härlig söndag trotsalt tycker jag. Har ju faktiskt fått saker gjorda liksom. Inte en deppsöndag där jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv.
Nä, men jag och Elin fick faktiskt mycket gjort när det gällde vårt grupparbete. Som nu är att göra ett magasin! Vi gjorde klart vårt uppslag faktiskt. Så det känns gött. Då har vi det gjort liksom...
En liten sneekpeek

Så himla duktig

Har städat heeeela mitt rum idag. Dammat, dammsugit, skurat, bäddat om i sängen, OCH sen dessutom städat toaletten. Det var min tur idag. Men men, nu är det rent i alla fall.
Ska fortsätta att vara duktig nu ju. Skoooooooolan blir. Hehe.

Saw 3d

Jag och Elin var ju på Saw i 3d igår. Det värsta var att den var ju inte ens läskig. Alltså, mer äcklig liksom. Men det var väl bra antar jag. För annars hade ju inte jag kunnat sova igår i alla fall. Haha!
Idag blir det till skolan lite senare. På en söndag liksom. Hehe! Jobba med projektarbetet, och sedan ska jag och Elin börja med det andra projektet. Plugg hela dagen med andra ord.
Så himla softa med glasögon på!

...

hittade min tandkräm nu...den låg under kudden!

Isfläckar <3

Gjorde årets första vurpa på en isfläck nyss. Blåmärke på rumpan <3 Är bäst på att ramla. Men har liksom glömt att jag måste släpa fötterna för att inte ramla. Lyfter jag på dem så liksom halkar de iväg när jag sätter ner dem. Haha, det är farligt att gå. Vet inte hur många gånger jag ramlade förra vintern alltså. Sjuuuuukt många gånger. Eller vintern innan de också för den delen.
Bästa gången måste ju ha varit när jag och Sanna var på väg hem från krogen och jag verkligen tog satts för att glida på isen, men båda fötterna gled iväg och jag föll handlöst baklänges och bara dundrade ner i marken. Tack alkoholen för att det inte gjorde ont. Hade desto ondare dagen efter i och för sig. Men jag har nog aldrig skrattat så mycket åt mig själv.
har fan inga bilder nu för tiden. Så dålig på att ta...
Eller ja... den här kan jag bjuda på. Jag och Elin gjorde mat förut. Lax och pressad potatis!!! HUR GÖTT? Typ så gött att jag önskar att alla hade fått smaka. På tal om isfläckar liksom...

Menvafan

Vet att jag har tandkräm här någonstans på rummet. Grejen är den att jag har lagt den på ett så smart ställe att jag har glömt var. Såååååå jag fick köpa ny tandkräm idag. MEN grejen är den att nu har jag lagt den på något smart ställe också. Önskar att jag inte vore så smart ibland.

Te <3

Känns verkligen som alla helgona idag. Det har inte varit ljust på hela dagen och det känns nästan som om något hotfullt befinner sig på himlen.
Elinpelin känner sig dessutom sämre idag igen :( Så vi skippar utgång och går på bio istället. Kanske är bra att ta det lugnt ibland med. hehe! Nästa helg kör vi igen. ALL IN!

boom boom pow

Övertaggad tjej i pyjamas! Party party party party. IKVÄÄÄÄÄÄLL. Får vänta lite alltså.
Skulle äta frukost nyss, sen insåg jag att jag har glömt att handla frukost. Vatten och knäckebröd blir. uuuh.

Men å, min sömn :(

Polisen har förstört min sömn den här natten i alla fall. Haha! DOCK kom jag på att jag och Elin gick bakom polisen för någon vecka sedan. Och då hade de varit här i huset också...
Polis 1: Ja, vi får ringa Karamellkungen!
Polis 2: Aaah...
...
Frågan är ju vad Karamellkungen har med detta att göra? Är inte han en "seriefigur" ? Eller har jag missuppfattat allt. FINNS KARAMELLKUNGEN? Kanske är något kodnamn... eller så letar polisen efter godis.

WTF?

Kom precis hem från en trevlig kväll hos Elin, med pizza, idol och skratt!
Kommer runt hörnet hemma hos mig, ser pikepolisbilar med blåljus på. Ser poliser som håller på med svarta sopsäckar utanför. Andan i halsen. Ville verkligen vända. Världens mest mörkrädda tjej. Men tänkte att om polisen är där så kan jag ju iaf vara lugn?
Fortsätter gå. Ser massa Securitas bilar. Men går lugnt till dörren och går in. Hinner lämna jackan och ska ut i köket och hämta vatten så kommer två killar i korridoren hem och så säger de typ "Vet du varför det springer poliser i typ hela huset?" Oså verkar de lite misstänksamma och då blir ju jag ännu räddare. För första gången på månader har jag faktiskt låst dörren! VÅGAR VÄL INTE SOVA MED DÖRREN ÖPPNEN NU ELLER!

Trött tjej

Jag är övertrött. Alltså är jag rätt jobbig eftersom jag skrattar heeeeeeeeela tiden. Allt är så himla kul. Det är typ som att vara full. Full på min coca cola...Eller? Nä, det är som att vara full fast att man slipper bakfyllan. Så himla soft. Haha! Dessutom mitt på dagen, hela dagen.
Ska åka till Elin alldeles strax! SOOOOOOFT MANNEN.

Snaaaaaaart så.

iiiiiih om 25 dagar får man börja med julen :D Längtar som bara den jag ju. Har iofs redan börjat köpa julklappar. Haha! Men ändå. Köpte en adventskalender igår. En Haribo! hahah. Kände verkligen att det är något man behöver som student. Något att se fram emot på morgonen ;) hehe

mhm

I'd love you to want me
The way that I want you


Klaaant

Gick in i dörrhandtaget förut när jag skulle gå ut eller in genom dörren. Kommer inte ihåg hur det var. Eller så fattar jag bara inte hur jag kunde gå in i handtaget liksom. Har skitont i hela armen. Satt där på föreläsningen och bara tänkte "Asså shit vad jag har ont i armen, varför har jag det??? är det en blodpropp kanske?" (Ja, ni vet, jag är lite hypokondrisk av mig). Så kollade jag på armen och såg ett stort rött märke oså kom jag på att jag hade gått in i dörrhandtaget. Rätt klantigt faktiskt. Men så heter jag ju Josefine Caesar också.

Känd från tv

Vi var på sittning igår. Temat var: Känd från TV.
Såååååe, vi var lite småsugna på att måla oss i ansiktet, så vi var Krambjörnar! hehe. Anna trodde inte att någon skulle se vilka vi var. Så det gjorde min dag lite när vi kom innanför dörren på Akademien så är det första vi får höra "Åh ni är sånna där björnar" ALLTSÅ SYNTES DET! haha. Nä, men det var roligt.

Annis

Anna: Vi klär ut oss till Pippi, Eva och Annika!
Jag: HAHAHA!
Anna: Nej, Pippi, Adam och Annika...VAFAN HETER DE!


Tryckte

Var och tryckte mitt magasin igår på skolans tryckeri. Mest en kul grej tyckte jag. Testa liksom. Typ sämsta kvalitén, men ändå rätt schysst faktiskt. Man får en helt annan känsla när det är ihopsatt som en tidning.
Kostade bara 17kr/tidning så det var ju ett väldigt bra pris också. Antar att man fick det man betalade för. Hehe.

Prata högt <3

Älskar att jag tror att när jag pratar så är det bara mina vänner som hör mig. Så är ju dock inte fallet många gånger. Så får ju ångra typ allt jag säger, eftersom det jag säger kommer ut så fel ibland. Haha.
Jag: Jävlar ni, nummer fyra var snygg!!!
....
Jag: Nummer åtta var ju inte så pjåkig heller!
Louise: Hehehe, de hör vad du säger!
...
Ofta man pratar högt om sånt när man sitter typ 3 meter ifrån isen eller? De flinade väldigt må jag säga.
Fast Elin gjorde också så...
...
Elin: Är målvakten snygg eller?
Till följd av att tre medelålders män vänder sig om om flinar.

Skägg

Hihih, skägg alltså!

Asjobbigt

Drömmde en asjobbig dröm inatt. Evelina tog mina kläder! Och lyssnade inte när jag sa att hon inte fick det. Så hon smög in på natten och tog dem när jag sov. Asarg blev jag och sprang efter henne och försökte ta tillbaka mina kläder. Men mamma och pappa var på hennes sida... helt onda är de i min familj. Tur att jag inte bor hemma, för då hade jag blivit lite rädd.
Dock känns det som det fanns en mening med den här drömmen... Evelina, har du tagit kläder av mig?

Elin says

Elin sa idag att jag hade fått ett muskelveck på armen. Haha! Kan nog inte förklara på ett bra sätt vad hon menade med det. Men det fanns där för stunden. Nu när jag skulle kolla igen var det borta. Får träna lite mer så att det inte försvinner så fort liksom. Haha!

Telefondate

Telefondejtat Sanna ikväll. MISS HER BIG TIMES!
Förstår mig inte på killar. Man bara JA, och de bara NEJ. Suger BIG TIMES! Kunde ju ha blivit bra i all fall. MEN BARA NEJ.
Taggar för studiebesök på tryckeri imorrn. Aja, då händer det något i alla fall.

Hockey

Vi köpte hockeybiljetter idag. Så HV-Färjestad imorgon. OCH SJÄLVKLART HOPPAS VI ATT FÄRJESTAD VINNER! Oki? Haha. Nä men annars har vi väl jobbat med projektet idag. Jag och Elin drog och tränade och solade lite. Och nu sitter jag på rummet och fryser lite smått. Ska nog sätta på en film och krypa under täcket snart. Soffpotatisen Josefine!
Mat kanske jag borde äta också!

Vuxen

Jag har varit vaken i en halvtimme, klockan är bara nio, och jag har redan gjort en väldigt vuxen sak. Ringde nyss till jobbet och sa att jag kan jobba i jul! Haha. Så får jag som jag vill så jobbar jag alla juldagar! Moooooney!!! <3
Funderar starkt på att söka extrajobb här i Jönköping också. Så jag kan shoppa ännu mer.