Gott nytt år

21 år gammal och tycker att Nyår är det tråkigaste ever. Haha! Jaja. Nu är det nyår i alla fall. Ser inte fram emot 2012 alls. Varför? För att det bara är ett halvår kvar i skolan. Jag ÄLSKAR mitt liv i Jönköping. Alla mina vänner där, skolan, plugga, studentlivet osv.
jaja, gott nytt år önskar jag och min onepiece i alla fall :D

Nyårslöften för 2011

Såg här på bloggen att jag hade ett nyårslöfte att inte slösa så mycket, så jag startade ett sparkonto. Det tycker jag är sött. För jag har faktiskt hela 3000kr på det. Det är vad jag ligger plus detta året. HAHA! och att nämna är att dessa 3000kr fick jag i julklapp nu... MEN, jag ligger 3000kr plus tills 2012.
Ett annat nyårslöfte var att jag inte skulle gömma mig. Och jag vet inte vad ni tycker om det? Främst Elin som vet innebörden med det... haha. Jag tycker att jag har varit rätt bra påt!
Ska fundera ut några bra nyårslöften tills imorgon...

webbshoprea

Fick äntligen ordning på ett lösenord idag som gjorde att jag äntligen kan shoppa på nätet med mitt kort utan internetbank. Så kort och gott har jag shoppat som en galning! H&M, Gina Tricot, Nelly och Style by Tyra blev mina offer idag. Nu väntar jag spänt på fyra paket :D
Köpte bland annat den här superrosa kavajen ifrån HM. 129kr blev det för den. Ett rätt värt pris då jag inte är säker på att jag kommer använda den sådär jättemycket. Men eh ja... ni vet... jag gillar ju rosa!

Nolife_girl_90

Jag tittade aldrig på Andra Avenyn när det gick. Det gör jag däremot nu. Som fan. 33 avsnitt på 3 dagar har jag sett. Såatte, jag har inget liv just nu. Lever mest för Andra Avenyn och DÖR åt hur lik en av dem är en kille jag har träffat. Inte i sättet dock...haha. Ja herre!

Stig-helmer

Haft en kanontrevlig dag i Karlstad med Elin. Vi shoppade vääääääldigt lite båda två. I alla fall för att vara oss. Men shopping är ju inte allt...HAHAHA eller så är det dä. Nä men vi såg nya Stig-Helmer filmen med. Den var verkligen skitbra! Älskar Stig-Helmer. Rekommenderar er verkligen att se den hörrni. Do it, do it, doooo it!
Se trailern här så kommer ni ännu mer vilja se den :D

Karlstad

Håller på att göra mig i ordning nu. Fett trött när jag vaknade, så snooza i 40 min, så det blir snabba puckar nu eftersom jag ska med bussen till Karlstad om en timme. Träffa världens bästa Elin ska jag göra. Så detta kommer också bli en såndärn superduperdag!
Haha en fin bild på mig och Elin

bra dag

Idag har jag varit i varenda affär i lilla Säffle tillsammans med Lisa. Kom hem några hundralappar fattigare, men en klänning, ett halsband, två nagellack och en shower gel rikare. Soft! Sen nu ikväll så har jag, Jocke och Lisa myst hemma hos Lisa med chips och creme brulee och en bra film. Fler sånnahärna dagar tack! :D

julklappar

Tänkte jämt bara visa lite som jag fick i julklapp. Hade önskat mig rätt mycket hushållssaker, och fick rätt mycket av dem också. Hihi! Supernöjd blev jag.
En stor och en liten rosa stekpanna. Har egentligen redan en rosa som jag fick av Erica när jag flyttade till Karlstad för ca 2,5 år sedan, men den har jag slete ut nu. Hehe! Sen en rosa liten kniv fick jag, och den absolut finaste äggklockan.
En "löktvål" eftersom jag hatar när det luktar lök om fingrarna när man har skärt lök och den där metalltvålen tar bort lukten. En salt och en pepparkvart, massa småburkar (till såser och sånna saker), och en rosa skärbräda. Haha, önskade mig en LITEN skärbräda, men mamma tyckte jag skulle ha en stor... fast att jag redan har en.
Fick en muffinsställning av syrran, sen strössel och små fina prinsessfigurer, och boken där med. Sen fick jag ett fint förkläde av mamma och pappa :D
Sen legobiten har ni sett redan.
Världens coolaste nyckelring med. Eluttaget där. ASBRA!
En rosa iphoneladdare <3 och bästa parfymen.
Fick en elvisp med, lite ljusstakar, spel osv. Som sagt, supernöjd med julklapparna!

Julafton

Här kommer lite bilder ifrån självaste julaftonen.

Taggar

Taggad till tusen för fest och utgång ikväll. Pigg som en mört! ASPEPP!

men tönt

Eftersom jag är en nörd så loggade jag just in på pingpong på mitt jullov för att se om jag fått betyg. JAG KLARADE TENTAN!!! Den tentan som gick åt helvete vettni. Jävlar vad gött. Så himla lättad så det inte är sant. Lycklig tjej och inget kan nog förstöra min kväll nu. Åh vad lycklig jag är. Hihi! Lite sprit på det...

Julaftonen...

Jodå, Robert Wells var på plats klockan elva. Boende och personal var nöjda. Firade jul med fyra avdelningar gjorde jag också. Dötrött efter det! Kom hem, firade jul med familjen och farmor. Fick superfina presenter. Rätt mycket som jag önskade mig, och sen några roliga överraskningar. Bland annat en muffinsställning av min syster. Bilder och så kommer antagligen den 26:e på kvällen nångång. För imorrn är det jobb 7-16 som gäller, sen hem och göra mig i ordning och sen fest hos Jockepocke. Som sagt...kommer vara levande igen på måndag kväll!
den här bilden kan jag i alla fall bjuda på. Fick en stor legolåda. ASFIN är den. Finaste rosa färgen också. Vet inte vad jag ska ha i den, men som sagt, fin är den! Vill ha fler sånna nu så jag kan stapla dem på varandra:D

Dan före dan

Jobbat ikväll med. Förberett inför imorgon, dukat med röda servetter, plockat fram finkläder och gjort ägghalvor med räkor. Mysigt! Imorgon ska jag vara extrapersonal 8-14. Springa fram och tillbaka på fyra olika avdelningar. Fira jul med alla ska jag göra. Robert Wells sa på Bingo Lotto också att han skulle spela på äldreboendena här i Säffle så vi får väl se om han dyker upp? :) Han var ju där förra året så...
Har i alla fall stått och lockat håret bara för att vara julfin imorgon. Var egentligen det jag ville berätta med detta roliga inlägg... hehe

hihi dålig hörsel

- Hej jag är vikarie och heter Josefine!
- Hej Karin Josefine!
haha <3

slut på ledigt

Ställde klockan på 9.30 idag. Gick upp 10.10. Men ändå, det var ett gott försök! Nu ska jag bara göra mig i ordning för att sedan gå iväg till jobbet. Jobbar 12-20.30 idag så blir inte mycket annat gjort idag sådär.

Barn...

Alltså, detta är ju bland det bästa man kan göra! När jag får barn ska jag göra så varje år ända tills de inte går på det mer. Ska äta upp deras chokladkalender, ge dem tråkiga julklappar, gömma tomma påskägg bara för att kunna filma och lägga ut på youtube! Så himla rolig är det. Elakt, men roligt. Haha!
"You sneaky mom"

Vänner <3

Maxad dag. Ställde klockan för att träffa Josse som äntligen kommit hem ifrån England. Bjöd henne på kycklinggryta och ris. Sedan snackade vi lite, bytte julklappisar, och sen kom Lisa. När Lisa kom så bjöd jag på julfika och sen satt vi och tittade på Alexander Skarsgård på youtube.

SÅ HIMLA ROLIGT VID 3.08
Får en fråga om han blir nervös över att vara naken och så, så mycket i true blood, och svarar:
"Im from Sweden"
"HAHAHAHAH"
"He lives like this"
Alex: "We dont wear clothes in Sweden"

Ja må hon leva

Idag fyller min lillasyster 19 år, GRATTIS!!! Så himla liten. Ikväll när mamma och pappa slutat jobba så blir det tårta, paketöppning, och så ska vi ut och äta! :D

Lite skryt med

Hihi, vi fick en 4:a på våran film som vi gjort om HLK. Kände för att skryta lite om det. Inte högsta betyg, men är ändå nöjd över det. Och det enda han klaga på var saker vi redan visste om, men typ inte hade tid att göra om. SÅ FETT BRA JOBBAT GRUPPEN!

Jobb dag 2

Blev inringd till jobbet idag:
"Hej, kan du jobba?"
"När?"
"Nu?"
Såatte, bytte om och var på jobbet på ungefär 10 minuter. Gött att få lite extra pengar. Lite läskigt att jobba sist när man bara har gått bredvid en gång. Men det gick bra! En undra om jag hade kommit för att stanna. Sa nej, bara över jul. Men den boende skulle hålla tummarna för mig att jag får stanna. Hihi!
Imorgon blir det inte nån inringning, då fyller Evelina år. Måtta får det vara. Sen jobbar jag i och för sig resten av veckan så jag förtjänar lite ledigt imorgon.

Jobba

Varit på mitt älskade äldreboende idag. Gick bredvid på en avdelning där det var ett tag sedan jag jobbade. Det var trevligt. Känns typ alltid trevligt att komma tillbaka. Älskar att vara där! Utan att ens överdriva lite. Känns dessutom extra bra att tjäna lite pengar såhär när man är julledig.

oändlighetsluggen

Alltså det är så sjukt konstigt att jag ens har nån lugg kvar. Klipper och klipper i den (med kökssaxen ofc) men likförbaskat är den lång redan veckan efter. Har klippt den nu, och ja den blir bara sneare och konstigare efter varje gång jag klipper. Men jag plattar den, ruffsar till lite och hoppas att ingen märker! hehe.

julbakning vol.2

Idag var det julbakning som stod på schemat för familjen Caesar. Fyra personer i köket som gör olika saker är trångt, rörigt men väldigt mysigt. Pappa gjorde kola, mamma gjorde knäck, Evelina gjorde marsipanfigurer och jag bakade saffransbullar. Detta varvade vi med att kavla pepparkakor. Sedan klädde vi granen. Känner mig verkligen laddad för julen nu.

Ebba och Didrik

Såg en liten bit på Ebba och Didrik igår. JÄVLAR vad de skriker i den serien. Jag blir stressad av att se det. Nu har jag ju dock börjat så nu får jag väl se klart men ändå.

Fredagskvällen

Jag: Hej, tänkte du inte ringa och fråga mig hur jag mår idag?
Mamma: Haha, eftersom du var på museum så antog jag att du mår rätt bra idag!
Jovars, varför inte. Mår rätt bra. Är sjukt sleten dock. Men kul var det minsann igårkväll. Sanna och jag förfestade hemma hos henne, sen drog vi till syrran som hade fest hos sig, och sedan drog vi till Koriander. Rätt värd kväll faktiskt. Mycket skratt, mycket prat och mycket sprit...precis som det ska vara!

Tjuvarnas jul

Har äntligen tittat ikapp på julkalendern. Haha, längtar tills avsnittet imorrn kommer. Det är spännande nu.
Nä men seriöst, det här måste ju vara en av de bättre julkalendrarna sen vi (ja typ vi från 90-talet) var små? Typ Pelle Svanslös, När karusellerna sover, Greveholv osv. Jag kommer ihåg att jag älskade Ronny och Julia.
Tycker frästen att Charlie är ett gulligt namn på tjejer. Diskuterade det med mamma, hon höll inte med alls.

Gaudi projekt

Usch, har sutte med ett Gaudi projekt heeeela dagen. Känns i huvudet nu. Men sista skolarbetet för det här året. Känns jävligt gött att det är klart. Hihi! NU ÄRE JULLOV
Haha en printscreen på hur lite av projektet ser ut...DET DUGER i alla fall.

Praktik

Var ju som sagt i Karlstad och var viktig idag. Mötena gick bra! Åkte hem väldigt glad och med en praktikplats v.13-20! Nu längtar jag som tusan dit. Håller tummarna för att Elin ska få praktikplats typ 2 kvarter i från mig. Så kan vi äga i Karlstad tillsammans. Hihi.

Igår

Hihi, här kommer bild från igår. Tycker den är söt.

home sweet home

Hihi, sitter i mitt rum hemma i Säffle nu. Lite skönt att vara hemma är det allt må jag säga. Dock kan jag slappna av först imorrnkväll. Imorgon brummar jag nämligen i väg till Karlstad och är sjukt viktig. Ska på två möten och sedan luncha med Elin. Var ju galet länge sedan vi sågs så vi ska catcha upp över en lunch ;) haha. Hoppas att mötena går bra med. Vore världens lyckligaste om de gör det.
Mamma förut "Åh Nelly, nu kommer Josefine vara hemma med dig"
Nelly ger mamma mördar blicken. Alltså... hur fort kan hon tröttna på mig? haha!

Hihi

Tänker såhär, jag har testat att vara snäll. Vet att (speciellt Anna) inte vill synas på film, men blir ändå inga julklappar, såatte, här kommer en film med lite klipp ifrån vår filminspelning... inget material vi har med i filmen dock, men ändå! Det här är roligare. 
AAAW vi är väl för söta!

Its alive

Woho, fick gå och hämta ut min nya laddare till datorn idag <3, äntligen är vi tillsammans igen...datorn och jag! Tentan gick åt helvete tror jag. MEN, hoppas fortfarande på lite snäll rättning! hihi. Och bara jag blir godkänd på första delen så tror jag allt att det gick rätt bra...OM jag blir godkänd på första delen alltså!
Har varit ute och käkat med mina underbara vänner. Anna fick födelsedagspresent, och jag fick en ny vän ;)
Assöta ballonger fick Anna på Jensens för att hon fyllde år igår, fick en av dem, och nu sitter vi vid datorn och kallpratar lite...

litesådärdåva

Har städat liiiite, packat och pluggat. Är superredo för tentan imorgon...eller? Nä. Men jag vill göra den, för det innebär att skolan är slut för den här terminen, och jag får avsluta med att gå ut och äta en fet avslutningsmiddag med mina fina vänner. Sen innebär det att jag får åka hem, och längta till helgen då alla andra kommer hem. Awesome!

oså påt igen

Man bah sova, plugga, äta, sova, plugga, äta...
DOCK har jag äntligen fått lite kontroll över marknadskommunikationen. Ända tills typ nu så har det varit ett enda blurr alltihop. Blir väl att sitta några timmar med det nu, så får vi se sen vad det blir!

Gamla



1. Mamma undrar om Annika åt lutfisk förra helgen!
2. Annika var uppenbarligen i Karlskoga och åt kinamat, MED mamma!
3. Mamma verkar ha glömt detta.
4. Annika måste ändå lägga till ett "väl?" på slutet för att vara riktigt säker själv.
5. Det är säkert detta de nu löser på sms för att alla andra inte ska se...gamlingarna!

det går fort

Det var typ, 8 månader sedan jag uppdaterade firefox på min rosa lilla pärla. Dog lite när jag skulle logga in på pingpong och det kommer upp en varning om att jag har en sååååå gammal version och att allt kanske inte funkar. Alltså, blir rädd. Hur fort går det egentligen? Inte ens ett år gammalt.


såhär då va

Hade "tenta" idag. Var helt hysterisk imorse och ville egentlige dra täcket över huvudet och stanna där. Sjukt nervös tjej. Tror det som gjorde mig nervös med denna tentan var att man fick reda på det med en gång. Typ som körkortsteorin. Så var testet uppbyggt. Nu vare ju såhär dåva att jag fick 70% rätt. Vilket till och med betyder liiiiite bättre. Fick 2+ som läraren så fint kallar det. GÖTT MOS!
Firade med lite shopping på A6. Bara lite shopping. För det har jag råd med eftersom jag har köpt alla julklappar.

Så där ledsen

Hände en förskärcklig sak igår kväll... Laddaren till min älskade Mac gick sönder. Helt bedrövad vettni. Speciellt nu när det är tentatider och grejer. Tenta imorrn! Allt jag hade skrivit ner till tentan (23 sidor i word) fanns på datorn. What to do? La över på USB och tänkte att jag har tur ändå, eftersom jag har en liten rosa dator också. Startade datorn, så läser den jäveln inte USB. Slängde den... i sängen ( så badass är jag ), gick till Apple Store idag och gnällde lite. Får en ny laddare, efter att de har beställt den. Jahaja. Kommer hem, sätter mig i soffan, tittar rakt fram och tänkte att livet är över. Startade den lille rosa igen, OCH så läser den USB! Livet fick helt plötsligt en helt ny mening.


lille jag

Hihi, hittade lite bilder från "den gamle goe tiin"... eller ja, jag minns det inte, men den lääär ha varit bra.
Jag tycker att min sparkdräckt där ser väldigt skön ut.
En dålig hårdag och var bara charmigt. Hur charmigt är det idag egeltigen?
Skönt dock att jag ser rakt idag...
Var rätt söt som liten

Pluggggggggg

Skulle plugga när jag kom hem från skolan idag. Fast, eftersom jag har valt sämsta veckan under hela hösten att ha fetaste förkylningen, så somnade jag så fort jag stängde ögonen.
Posetiva: Huvudvärken är liiiite bättre nu!
Negativa: Kommer ju inte somna ikväll...
Posetiva: Kan ju plugga allt det jag hade tänkt plugga när jag sov.
Så det fanns ju en guldkant på den historien också!

Juletider

Det är ju frästen juletider nu vettni, dags att skicka julkort (eller presenter :D ...) till:
Josefine Caesar
Kungsgatan 8c
553 18 Jönköping

Färjestaaad

Var på hockey igår. Färjestad - HV71. En lycklig historia. Haha! Jag, Elin och Louise hade skrivit ut FBK skyltar som vi hade med oss. Det roligaste var idag på nyheterna, när Färjestad gör 3-1 målet, ser man i bakgrunden hur vi flyger upp med våra skyltar. HV:s publik gick i alla fall hem då... Vi stannade tills matchen var slut!

Julbakning

Passade på nu i eftermiddag att baka lite julgodis och saffransskorpor. Det roliga är att jag blev inspererad att baka när jag köpte burkar på IKEA. Bakade liksom för att fylla dem. Egentligen äter jag sällan upp det jag bakar. Synd! Men liksom... man bakar ju inte en.

Drömmer så konstigt igen

Igår natt drömde jag att jag, Elin och Isabelle blev jagade av "Mange makers"...de var barn på cyklar som cyklade efter oss. Så fort vi hade kommit undan så hörde vi "Mange kom igen nu..." och så kom alla barnen igen. "Fest hos Mange nuuuu" ja usch, det var hemskt! haha.
INATT, drömde jag att jag dejtade Hugo Rosas. Kan inte för mitt liv förstå varför jag drömde det. Vi var i alla fall och badade, på ett badställe hemma i Säffle...Det var trevligt.
Fast... han är ju rätt snygg såatte!

Julklappar

Skulle vara husmor och göra pizzabullar till Elin och Isabelle idag. MEN, så åkte jag och Elin ut till A6 och shoppade, så det blev inga. Hehehe! Kom dock hem med lite roliga julklappar till vänner, och lite lussebulle te till mig. Hihi! Håller på att bli sjuk så te är bra... kanske inte lussebulle te, men ändå! Köpte en påse med apelsiner också, så det jämnade ut sig.

ingen bra dag

Stavade just "ändast" med Ä. För trött för att plugga. Jag var faktiskt lite utav rättstavningsproffs på lågstadiet. Under hela 3:an stavade jag ETT ord fel. Hatar fortfarande det ordet. Tangentbord. Det säger också lite vilken nivå det låg på, på den tiden. Det bästa med den nivån var ändå att man fick en guldstärna inklistrad i sin bok varje gång man stavade alla rätt. På mellanstadiet var det lite sämre, då ritade lärarna stjärnorna...med sin röda rättningspenna. Fast det var ändå bättre än nu, för nu för tiden är det bara ord. "Åh guldstjärna till dig" HIFIVE! nä men...

Sleten

Var party igår. Ett väldigt lyckat sådant också tycker jag. Var en trevlig förfest hos mig med mycket skratt. Sen drog vi till Kåren och dansade hela kvällen lång. Träffade massa roligt folk och skrattade ännu mer. Vet inte om det är för att jag har pratat och skrattat så mycket som min hals är helt död idag.
Elin och jag hade packat kylen bra med dricka i alla fall...