Paj x2

Vi har gjort paj idag. Broccolipaj och Tacopaj. Två flugor i en smäll liksom. Blev riktigt riktigt gott, och jag nästan längtar till nästa gång jag orkar ta mig för att göra paj.
Vi bakade pajerna i småformar så att man på så vis kunde smaka av båda :D

Sick

Ni anar inte hur ont jag har i kroppen idag. Varenda muskel i hela kroppen gör ont. Att böja på benen är nästintill omöjligt. Så man får INTE ha bråttom på toaletten om man säger så. Att sätta sig ner är en ansträning utan dess like. Trotts detta så tog jag och Elin med oss våra gåstavar och gick ett varv runt Munkis. Tänkte att bara vi bli lite varma så ger det efter lite. Mene, naej!

så himla slut

Jag har nog aldrig varit mer slut i hela mitt liv än vad jag är nu. Var på Cirkelfys vid lunchen idag. Aldrig varit med om något jobbigare. Sitter här nu och kämpar för att hålla huvudet upprätt. Att sitta ner gör ont i låren, och att hålla upp ryggen krampar i höfterna. Men ja, det är väl så det ska kännas antar jag. Hihi!
Har inte gjort mycket alls sedan jag kom hem förut, lagade en god tonfisksallad, har tittat på familjen annorlunda och Chefen undercover. Såatte... ska nog snart hoppa i säng :)
Fick lite problem med att öppna tonfisken förut. Men med lite våld och lite verktyg så löste sig det också vettni. Fast, trodde ett tag att det skulle bli tonfisksallad utan tonfisk.

Rosa kavaj

Här är den rosa kavajen jag köpte igår :) asfin tycker jag!


inte tlött

kan inte sooooooooooovvvvvvvvvvvaaaaaaaa

torsk

Idag har det varit en bra söndag. Kan i och för sig bero på att söndagar nu för tiden innebär att man fortfarande har tre dagars ledig...men ändå! Idag har jag och Elin suttit på Waynes och pluggat och ätit lite. Asmysigt! Sedan var vi på ett Core-pass på Friskis. Nu sitter jag framför tv:n och tittar på Äkta människor och lägger in lite bilder på datorn. Bland annat på lite mat jag gjort i veckan som ska vara med i vår kokbok. Idag lagade jag torsk, potatismos i ugn och äggsås:

Bebis i magen

Inatt drömde jag att jag hade bebis i magen. Vaknade av att jag hade ont i magen och kände att jag låg på en bula. Min första tanke var "Maj gad, jag är gravid!" sen vände jag mig om och insåg att jag låg på en liten kudde. Så nä, det blir ingen bebis här inte! :(

Shopping

Elin och jag tog en promenix ut till A6 och City Gross idag. Jag köpte mig en rosa kavaj på H&M så jag är nöjd med den lilla trippen dit. Hihi! Sen hem till Elin och gjorde bakad potatis med kycklingröra. Senare kom Isabelle och Louise och så tittade vi på Gladiatorerna och film :) Mysig lördag helt enkelt.

synd om oss

Vi snackade om det igår och i förgår tror jag med? hehe. Men i alla fall så är det rätt synd om oss som måste ställa klockan två dagar i veckan, för att ha föreläsning kl. 10 och kl 13. Så himla jobbigt att ställa klockan! haha. Och att börja ett och sluta så sent som tre på fredagar eller? Det suger ju. Även ifall man ha fem dagars ledigt efter det! Daah ;)
Nä men igår var en bra fredag. Som sagt, föreläsning, sen gick jag och Elin en promenad runt Munksjön, stannade till på Maxi och köpte mat för kvällen, Isabelle kom och vi lagade lax och pressad potatis. Sen såg vi på film och så :)

Beröm

Föreläsning i produktvisualisering idag. Efter det gjorde jag och Elin en hemläxa vi fått i det, och sen började vi skriva lite på rapporten till examensarbetet. Känns typ astidigt att börja med den nu, men lika bra att fylla i de delar man kan fylla i liksom. Efter det hade vi möte med Sten-Yngve om jeansprojektet vi hade innan jul. Vi fick typ så mycket beröm att hela gruppen växte minst 20 cm under de 10 minutrarna vi satt där inne. Hihi! Kul som bara den. Han älskade vår idé om att göra en "scrapbooking" redovisning av materialet. Typ inget dåligt hade han att säga alls. Stolt tjej.

examensarbete

Idag påbörjade jag och Elin vårat examensarbete. Eller ja, vi har hållit på med förberedelser ett bra tag men idag så satte vi igång med själva grejen. Vi ska göra en kokbok för studenter. I och med att vi har förberett oss så mycket innan vi satte igång så hann vi faktiskt göra 29 sidor idag. Rätt imponerande ändå får jag lov att säga. Hihi! Satt med detta i 5 timmar, sedan hem till mig och lagade mat som vi kunde fotografera osv ni vet. Hehe!
Sen mötte vi upp Isabelle och Hanna på SF och gick på Simon och ekarna som är som studentbio den här veckan. Den var bättre än jag trodde och Bill Skarsgård var snygga. Bra film, ja! hihi.

hihi bra video ja!

Haha åt skogen

Vi gick till friskis & svettis, bytte om, gick ut och insåg att Afrodansen var INSTÄLLD med stora bokstäver. Jahaja tänkte vi. Och eftersom man är barfota på afron så hade ingen av oss med sig skor så gymmet var ju bara att glömma. Vi gick en promme runt Munksjön istället. Hehe! Jaja, bättre än inget.
Sen böjd ju jag Elin och Isabelle på pizzabullar nu ikväll då. Gott. Sen har vi sett 3/5 Bring it on filmer. Hehe! Får fortsätta till helge.

mamma säger

Min mamma säger alltid att jag passar i flätor, så bara för det tänkte jag ha det på träningen idag. Känner mig typ som 5 år...

pizzabullar

Bakar pizzabullar i brist på annat att göra! haha. Tur att jag ska möta upp Elin snart för lite afrodans. Kollade fel på stationsgymnan som visst är imorgon istället. Hehe! Men Afro är kul det med.
Haha, världens sämsta arbetsställning och ingen kavel, ja jag säger då det.
Eller ja, man tager vad man haver säger jag.

jahaja

Har haft lite problem med mina öron nu ett tag. Ringde vårdcentralen igår - såklart fick jag tidigaste tiden ever. Så klockan åtta idag, ehm ja, typ nyss var jag där. Har hört dåligt, susar och tjuter i öronen, gör ont osv. Var ingen propp och inte öroninflammation. Dock hade mina trumhinnor för högt tryck så de kan inte röra sig och sugs innåt. Tydligen beror det dels på att jag är en sniffare. Alltså att jag drar innåt med näsan. Så nu ska jag hålla för näsan och blåsa utåt 10ggr morgon och 10ggr kväll, och sen helt så fort jag kommer på att jag kan görat. Haha. Sen avsvällande tabletter och så fick jag en dunderkur med kortisonnässpray. Så jag ska nog överleva det här med ;) hehe.

Guldbaggegalan

Alltså när Bill Skarsgård ler så ler jag. Så himla söt mun har han, och fina tänder och fint släktträd osv osv osv osv osv. Han och Gustav ägde prisutdelningen på Guldbaggegalan. Roligt att nån skrev på twitter med "Varför delar inte Anders Bagge ut årets Bagge i bästa musik?" Det tycker jag också var lite fail. Det hade varit grädden på moset! Nackdelen med att Guldbaggegalan är att det inte är reklam. Har suttit kissnödig i 1,5h nu...
Och sist men inte minst, hur FAN kan Persbrandt vara lika snygg från år till år? Seriöst! Snygg som fan

heeeelt slut

Var på ett Core pass igår på friskis och svettis. Imorse kändes kroppen helt okej, men jag får alltid träningsvärken ett dygn efteråt. Så NU har det börjat att komma, dessutom var vi på gymmet tidigare idag och även det sätter sina spår. Har träningsvärk i heeeeeela kroppen. Mage, rygg, nacke, lår, axlar... ALLT gör ont. Hoppas det försvinner tills imorgon, för då är det stationsgympa som gäller. Hehe!

En vecka i Jönkan

Har haft en så otroligt bra första vecka här i Jönköping efter lovet så det är inte sant. Party party nästan hela veckan. Fredag var nog den roligaste kvällen på länge. Men igår tog det slut, vi började förfesta men slutade med en film. Haha! Men det var också en de trevligare kvällarna fast att vi inte gick ut. Såatte, åh fler sånnahärna veckor, och fler sånnahärna helger tack.
Nu till veckan blir det träning för fulla muggar :D Beach 2012 ni vet...
Bild lånad från Maria :) hihi

Alltså uuuh

Hade den sjukaste drömmer någonsin inatt. Helt random så drömde jag att Jockiboi skulle ligga med Eva Dahlgren och jag gjorde allt för att slippa se det. Så tillslut gick de ut ur det rummet jag var i och jag antar att de låg med varandra.

språkkunskaper
Alltså, för andra gången någonsin så skulle jag glänsa med mina språkkunskaper på Kåren. Finns ju sjukt mycket internationella studenter. Förra gången var det en finne jag skulle glänsa för. Gör aldrig om det igen. Fattar inte för jag sa liksom "eisa peittää" och han förstod mig inte. Antingen var han fake, eller så blir jag väldigt orolig för att finnarna inte vet att elementen "får ej övertäckas!" det är ju en livsfara så fall.
Den här gången var det en fransman. Skröt med att jag kunde säga "Jag heter Josefine" på franska vettni. Sen säger jag "Ti amo Josefine", vilket då är "Jag älskar dig Josefine" på ITALIENSKA! Vilket typ alla runt mig visste, utom jag. Haha!

Jag finns, på riktigt

Vi pratade med ett stort fan igår på Kåren. Man gör det lite titt som tätt faktiskt. Det är svårt att tro men det är sanningen. I de allra flesta fallen så har fansen frågor om oss också. De flesta frågor är relaterade till Smala Sussie och Bröllopsfotografen. Jaani, inte lätt att vara värmlänning i Småland. Haha!
Samtalet igår avslutades i alla fall med "Jag kan inte fatta att ni finns på riktigt. Jag måste bara berätta det här för mig kompis, han älskar Smala Sussie!"

Färdigvilat

Vilodag igår, så ikväll kör vi fullt ös medvetslös igen. Hihi! Men först blir det en sväng till skolan på föreläsning i Produktvisualisering och design. Spännande, spännande!

Guld

Köpte sånthärnt klistermärksnagellack? Hehe, ah ni vet? Typ klistermärken formade som naglar som man klistrar på nageln. Guld köpte jag. Och det sitter verkligen skitbra, och är DÖsnyggt! Dock inte riktigt värt priset. Men det är ju så mycket party den här veckan så det känns helt ok ändå.
Mörk bild jag vet, men det syns ju i alla fall hur snygga naglarna är :D

hihihih

Vi var ute igår med. Astrevligt var det. Nu känner man sig dock lite seg när man ska iväg till skolan och ha föreläsning 10.00. Men men, sånt är livet. Och som jag sa till Elin nyss, det kunde ju helt klart ha varit värre. Livet äger ändå rätt mycket just nu såatte :D
Haha en bild ifrån igår. Jag ser ut att ha en sne näsa såg jag nu.

...

The awkward moment när man går hem själv och kommer på sig med att nynna på "Im sexy and I know it dudududududududu....I workout....."
Var en trevlig utgång idag i alla fall. Rolig förferre och ja ni vet...bara en bra kväll.
Bilden har jag lånat av Isabelle. Hihi. Översta bilden är när jag och Elin går förbi varandra och våra kapsylöppnare som sitter på byxorna bara hakar i varandra. Alltså, så himla roligt!

Hamburgaren

Hehe, en lite mörk bild på hamburgarna vi gjorde igår. Tycker det ser rätt gött ut.

Jag är så lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag

Träffade alla idag igen efter lovet. Vilken glädje! Var alltså i skolan en sväng, sen Friskis och Svettis. Och ja, det är fler än jag som har nyårslöften att följa. Knöööökat var det! Sen gjorde vi gjorde dessutom egna hamburgare nu ikväll, och kikade på film. Mysigt!

Bra måndag

Fett med pengar ifrån CSN idag. Fyllde kontot väl :D haha. Betalat några räkningar, och fortfarande fett med pengar på kontot. Då har inte ens lönen kommit än. Det är väl för härligt eller! hihi. Ska till skolan också och sälja böcker för tusenlappen...MHM!

Våg

Påtal om att gå ner i vikt. Har köpt en drömvåg kan jag säga. Hur gammal kan den vara? Max 2 veckor. På dessa två veckor har jag enligt min våg gått ner 26kg. Hur fantastiskt?

Friskis... och sveeettis yeah

Har varit på gymmet för första gången i år. Känns bra! Trampade på crosstrainern, och lite allmän träning ni vet. Hehe! För er som missat detta så är ett nyårslöfte att gå ner i vikt. Vi får se hur det går...Tänker inte avslöja hur många kilo jag tänkt mig ifall jag misslyckas. Haha! MEN det ska jag ju inte göra...! Vi solade lite efter träningen med. Man blir allt lite extra pigg utav det alltså,
Fick inviga min nya tröja idag också :D haha.
För er som missat det så har Gina Tricot börjat med träningskläder som är APfina.

JÖNKÖPING yeah

Är i Jönköping nu igen. Familjen har precis åkt och jag ska röja undan lite. För första gången så slapp faktiskt mamma att städa hela min lägenhet. Hehe! Dock fick hon hjälpa mig att tvätta lite täcke och sofftyg osv igår. Men det har varit en mysig helg ändå. I fredags så var vi i Motala hos min moster och fikade lite. Igår var vi först på stan och shoppade lite, sen var vi på rusta, ÖB och Maxi och fyllde på med nödvändigheter! haha. Typ massa mat och sånt. Ni vet...Sen var vi på Jensens på kvällen och åt, sen filmmys i lägenheten. NICE!
Nä som sagt, nu ska jag röja, sen blir det att träffa Elin!

<3

Haft en bra dag. Promenerat med Sanna och Freddy
Dröcke te med Sanna och Malin
Åte lunch med Sanna, Malin och Ida, och så fika på det
Avslutade dagen med Hockey
Färjestad förlorade
MEN EN BRA DAG HAR DET VARIT!

Sista dagen

Sista dagen i Värmeland idag. Ställde klockan idag med, för idag ska jag minsann ta en tripp till Karlstad för att äta lunch med Ida, Malin och Sanna. Sen så ska faktiskt jag och Sanna gå på hockey. Så det blir ett bra avslut på hela ledigheten. Imorgon är det dags att packa in ALLA väskor och hela familjen in i bilen för en resa ner till Småland. (JA Sanna, Jönköping ligger i Smålad ;) )

Solen skiner, kanske bara idag

Idag ställde jag klocka fakiskt! Bara för att jag skulle hämta upp enneby klockan ett(!!!!!!!) och åka ut till Duse Udde och gå på långpromenad! Det var fett värt. Helt underbart väder ute och vi var ute och gick i ungefär en timme där ute :) sen åkte vi in till stan och käkade och kikade i lite affärer! Sista gången jag hinner träffa josse den här julen!

Och här får ni en bild ifrån när vi var ute och gick!


Då lärde jag mig stava

Mamma har tvingat mig att rensa ur mitt rum nu idag och igår. Och förut så hittade jag mina gamla berättelseböcker ifrån lågstadiet. Tänkte dela med mig av två historier ifrån min första termin i första klass. Skrivet rakt av och bilden har jag med ritat rakt av typ. Fast på den tiden var det ju kritor och inte illustrator som gällde.
Skrivet till min enda kärlek på den tiden. Varför jag valde att skriva en fin kärleksförklaring i min berättelsebok i skolan är oklart, men visst är det vackert? Är lite nyfiken på vad som innebär med att "Leka spis" med.
Den här är ju rätt hemsk. Speciellt stavningen! Men det slutade bra, vi klarade ju os! Vilka champions vettni.

Jomenvisst

"ALLT" mitt sparande har gett resultat vettni. 100kr i sparränta! Jomantackar.

Promme

Är -10 grader ute idag. KALLT. Jag och Nelly har varit ute på en långprommenad, skulle ha gått mer om den tråkmånsen inte hade satt sig ner och vägrat gå längre. Min hund styr mitt liv? JA! 1 timme var vi ute i alla fall ^^, Så nu ska jag rosta lite bröd och dricka te, sen blir det ett varmt bad så att jag värms upp lite. Väntar på posten gör jag med, och hoppas att ett paket ifrån Nelly kommer idag...hm.

Barbapappa

I fredags när jag var på stan med Erica och Lisa så hittade jag världens sötaste grytvantar på Åhlens. Barbapappa var det. Har länge sagt att jag vill ha saker med Barbapappa på, men så himla dyrt är det ju och finns typ inte på något annat än barnprylar heller. Kan slå mig i backen på att grytvantarna är till barn med, MEN de var på rea och jag kunde inte hålla mig. Okej! haha.
Vet att det ser ut som grytlappar här bara, men finns allt en ficka på baksidan där man ska stoppa in händerna... ;)

Lite mat

Här är en liten bild på det jag lagade till förut. Focaccian blev galet god! Absolut inte sista gången jag bakar det i alla fall.

idag bjur jag

Idag är det jag som lagar maten åt mamma och pappa (gjort det endel nu faktiskt) Det blir italienskt. Visst låter det flashigt? Fast egentligen är det bara pasta med sås och kyckling. Haha. Dock har jag gett mig på att göra Focaccia med. Älskar verkligen det brödet men har aldrig bakat det själv förut. Asenkelt recept är det i alla fall. Får väl se om det är lika enkelt som det verkar. Haha! Resultatet kanske kommer senare på bild...

Luggen

Min lugg är INTE sammarbetsvillig idag. Står åt alla håll och kanter. Inte ens med plattisen så vill den rätta till sig. Därför är det mössa som gäller hela dagen. Ser nästan lika stört ut...Nästan...

Alla vänner <3

Inte nog med att jag träffade många vänner igår. Jag fick dessutom träffa Erica idag :D Första gången sen i somras jag ser henne och hennes sjukt gulliga bebismage. Är avis! Vill med gå och skylta med en bebismage ju. Tycker att folk i min närhet får sluta skaffa barn tills jag gör det. Okej? haha. Nä men det var en väldigt trevlig dag tillsammans med både Erica och Lisa idag.

Nause

Hade en helt awesome kväll igår! Förfest hos Sanna och träffade Mimmi och Madde som jag inte träffat på länge :) nause spelade på nöjes och det var också nice! Sen gick jag och Lisa till mcD och sen hem till Evelina! Kanonis helt enkelt! Synd bara att Elin blev sjuk och inte kunde hänga med...


4 januari

En rätt awesome vecka detta:
Karlstad/Shopping i måndags
Jobb och träffa Lisa igår
Spelkväll i Svanskog idag
Party i Karlstad imorgon
Träffa Erica på fredag

hicka

Så himla värdelöst att vara skittrött, men ha ont i magen och huvudet så jag inte kan sova bara för det. Borde inte ens ha ont i magen för vad jag kan påminna mig om så har jag inte ätit nån laktos idag! Hicka har jag också. Så sitter och fnissar lite åt mig själv. Hicka är nog det roligaste i hela världen. Älskar att skratta när jag har hicka. Seriöst alltså. Kände nu att det lät lite ironiskt. Men hicka är KUL.