Mer foto

Idag har jag varit och fotat min snygga vän Josefine. Hehe. Snyggt namn också. Nä men, jag var inte nöjd med mina reportagebilder ifrån Sliperiet så jag insåg att jag hade tid att ta nya, Josse var snäll och ställde upp. 
 
Annars har jag hunnit med lite jobb idag också. Jobb måndag-onsdag den här veckan. Gött! 
 

Pappa Jobs

Här har vi pappa Dan Jobs. Hyffsat lik ju! 
 
 
 

Fotouppgift

Vi har en fotouppgift som ska vara klar nu under vecka. Utställning på Alsters herrgård på fredag. Tre olika fotouppgifter är det vi har.
 
1. Porträtt - Parafras av känt foto
ÄNTLIGEN har jag kommit på ett fotografi som jag ska använda. Steve Jobs såklart. Pappa får agera modell och sen får vi väl se hur många kurskamrater som har använt sig av samma fotografi. Hehe! 
 
2. Tre reportagebilder. 
Kan man använda ifrån när vi var på Sliperiet så jag tror jag gör det.
 
3. Symbolbild.
En bild som symboliserar någon av de sju dödsynderna eller någon av de sju dygderna. Här får Nellybellybus agera modell serrni! hehe. 
 

Glad och taggad tjej

Fick mitt sommarschema idag. 11 veckors jobb och jag kunde inte vara med nöjd. Nästan 3 månaders jobb ju. Var dessutom 50% chans att jag skulle jobba under Putte i parken. Jobbar inte då. SÅ JÄVLA NICE. Kommer visserligen bara kunna gå fredag och lördag, men vad gör väl det! Fett värt. Ah som sagt, kunde inte vara mer nöjd. Firar med att jobba några timmar imorgon. Och att shoppa några timmar i morgon! hehe. Måste gå jämt ut med pengar vettni ;)
 
 

konstiga tjejen

Ena studen känner jag mig dödssjuk och vill typ bara ligga i sängen, andra stunden plockar jag fram gamla inlines och drar iväg ut med dem. Hm! För ett par somrar sedan så åkte jag och en kompis en sträcka på ungefär 1,2mil, ungefär 2-3ggr/vecka. Det är mitt mål för sommaren. Heja mig! hehe. Skulle testa inlinsen idag och åkte 6km. HELT DÖD I BENEN! Men halvvägs ju i alla fall.
 

Ett stycke magasinlayout

Senaste uppgiften i skolan var att göra ett magasin och då en framsida och minst ett uppslag. Jag valde att inspireras av Kupé och gjorde något som skulle kunna passa in där. Det vi skulle använda oss av var intervju och bilder ifrån när vi var på Sliperiet. Inte supernöjd med bilderna därifrån. Som tur var så fick man använda sig av andra bilder än sina egna också. Använde en bild som inte var min till framsidan. 
 
 
 

Gjort mycket

Nu har det hänt lite grejer här ett tag. Förra helgen var hela familjen Caesar i Kiel. Åkte färja ifrån Göteborg och hade görtrevligt hela helgen. Köpte sprit! Billigt och bra. Sen har jag fyllt år också! 23 år gammal. Herrejösses! Jag är ju så ung att man får svindel. Jobba 8,5h hann jag med på födelsedagen. Öppna paket, äta tårta och äta middag med familjen. 
 
Sen nu i fredags slog jag till och hade lite födelsedagsfest. Trevligt det med. Köpte ett 6-pack öl i Tyskland. Varje ölburk innehåller 1L. Behövde inte dricka så mycket om man säger så... hehe! 
 
Igår kötta jag och Elin Mello. Och det var det.
 
 Bild på glada mammsen och mig.
 
Lite rosa födelsedagspresenter :)
 
Bakade regnbågsmuffins med tuttifruttifrosting och bjöd på, på ferren! Hehe, för så snäll är jag! 

Sliperiet

Idag var vi på studiebesök på Sliperiet. Ett ställe i Borgvik. Ehm, alltså, ett ställe här i de värmländska skogarna. Var förberedd på att det skulle bli tråkigaste dagen i mitt liv. Så blev det ju såklart inte. Hehe. Var skitfina saker. Och verkligen ett jättefint ställe. Önskar bara att solen hade skinit och att allt utanför hade varit grönt och fint som på sommaren. Borgvik är verkligen hur fint som helst på sommaren. Men men, man kan inte få allt. 
 
Vi var förövrigt där för en magasinuppgift och en fotouppgift. Så här är lite bilder jag tog på övervåningen i sliperiet :) Var ascoolt där uppe. 
 
 
 

hamburgare

Haha seriöst, hur god ser denna hamburgaren ut? Ser ut som en hamburgare ifrån McDonaldsreklam. Enda skillnaden är att denna såg ut såhär i verkligheten ;) hehe. 
 
Har btw börjat lära mig att fota lite manuellt. Haha, är trögast i världen som inte fattat förrän nu hur allt hänger ihop. Men bättre sent än aldrig antar jag. 

Sol

Ännu en dag med sol. Love it. Hade skola mellan 9-12 idag, sen hem, bytte om och solning i parken här vid mig. Så otroligt skönt att bo så himla snära en park så det bara är att traska dit och lägga sig och sola. Efter det åkte jag och Elin ut till Skutberget idag igen. Grillning stod på schemat idag. Och badning. Årets första dopp. Inte så speciellt skönt. Hehge!
 

Sooooool

Alltså jädrar i havet vad skönt det är ute nu. Solen gör en så himla mycket piggare och gladare också. Idag efter skolan/jobbet så åkte jag och Elin ut till Skutberget för att gå en runda. Visade sig vara en promenadrunda med träningsstopp. Så vi körde på det. Kul och jobbigt.
 

husfest

Ett helt lägenhetshus med studenter som festar kan inte gå fel. Säg att vi är ca 80pers som bor i huset, typ alla festade, typ alla hade öppna dörrar, typ ingen var där de hörde hemma. Skitkul. Blev kvar här något för länge så vi kom tyvärr inte in på krogen någonstans ellersom det var typ fullt, för sent, eller hundra meter kö. Smällar man får ta. Haha! Kom inte ens in på Macidonken. För dom stängde. Hehe! Börjar bli en rutin att inte komma iväg till krogen. Illa. 
 
Återigen bevisat att min lille lägenhet egentligen inte är så liten. Man får plats jättemånga bara man vill.