Reseshoppa

Jag och Elin bokade en resa till Magaluf häromdagen. 9 juni åker vi. Så det är inte så länge kvar ens ju. 6 veckor. Vi gjorde ett bra köp också då vi sparade nästan 3000kr. Fett värd.
Just nu är jag reseshopping-galen. Vill shoppa allt och ha med mig när vi ska åka. Idag tillexempel så klickade jag hem en bikini. En fett söt en. Haha, rätt opraktisk egentligen och man kan få roligaste brännan, men ändå, den är söööööt!
Eller hur är den fin? Ifrån Asos är den.
Köpte ett par söta trosor till den också. Och vi får väl se. Är egentligen lite emot vit bikini, men man kan ju ändra sig ibland ;) hehe

(:


Haters

Vad är felet på folk som bara vill klanka ner på andra? Någon skrev en "elak" kommentar på en av mina filmer på youtube. Så går jag in och kikar på den här personens profil, och så ser man hans senaste kommentarer som ser ut som såhär:
"lär dig att stava ditt dysseluder, du borde fan skickas ut din arab!"
"Någon, skynda och utrota denna varelse innan den förökar sig!"
Och man har lust att skriva och fråga killen hur han tog sig ut ifrån mentalsjukhuset. Fast det gör man ju inte, för man vill ju inte vara en sämre människa än vad han är. Hehe!
Nä men seriöst, varför måste folk vara så elaka? Vad är det som får folk att skriva sådär? På riktigt liksom.

En lite gladare tjej

Den här veckan har jag varit en lite gladare tjej än förra veckan. Har så himla mycket att se fram emot nu, så det är nog därför.
I helgen: Valborg i Uppsala tillsammans med Elin, träffa Jocke och Lisa, festa osv, ni vet.
Om två veckor: Födelsedagsfest, de flesta vännerna samlade under ett tak samtidigt. Awesome
Om tre veckor: TILLBAKA I JÖNKÖPING!!!! (Behöver inte säga mer)
Så ja, livet leker just nu. Det går mycket lättare när man har något att se fram emot ju.

Nytt rum

Fick ett egen rum nu ikväll! Plus att jag faktiskt fick med mig bäddsoffan in i rummet och slipper sova på en tunn madrass på golvet! Hihi


Utväxten och fläckarna

Efter en helt ok helg sitter jag i bäddsoffan i Karlstad igen. Verkar som om att jag får eget rum ikväll också. Gött! Haha, har sovit i alla rum på övervåningen. Flyttar runt hela tiden. Och nu ska min syster byta rum till nedervåningen, så tills någon ny flyttar in så flyttar jag in i Evelinas gamla rum.
Passar på att färga utväxten och alla fina fläckar jag har i håret också. Bort med det! Annars händer det väl inte så mycket mer ikväll. Big brother och mat typ.
Fick en söt hund i knät också!

Depp

Skrev en lång text om hur jag känner mig just nu. Typ en såhär 1000 ord ni vet. Känslor som aldrig tar slut. Beskriver det kortfattat istället: Deppig, bitter, ångest, besviken, ledsen!
just sayin...
Så skärp er!

Blir så trött

Jag är så sjukt jävla rastlös så det kryper i hela kroppen. Borde inte vara det! Men jag är det. Spritter i fötterna när jag tänker på att jag INTE ska festa i helgen. Blir rastlös av att inte vara i Jönköping. Starta eget företag vill jag göra också. På tal om bananer! (som Therese hade sagt) Helt seriöst, någon som vill starta med mig? Eller typ göra något sjukt spännande!
Nä jag vet inte vad jag vill - får nog sova på saken!

Äpplepaj

Jag bakade förresten äpplepaj till mina sambos idag! De är ju så snälla och låter mig bo gratis här i två månader så jag känner att jag var skyldig dem det! :)


Helgen

Har haft en väldigt bra helg! Spenderat den med bästis. I fredags shoppade vi, käkade ute och sedan avslutade kvällen med bio! Igår bjöd mamma oss på lunch på stan, sen shoppade vi lite mer, sen grillade vi och sen festade. All in som vanligt, och det var en riktig lyckad kväll! Älskar livet när det är såhär! Allt bara är kul och man älskar allt. Hihi

Haha och två bilder på det! Elin och alkohol


lunchonsdag

Jag och Elin har ju infört "Lunchonsdag" nu under praktiken. Haha! Vi klarar oss inte utan varandra så vi måste ju passa på att ses när vi kan. På lunchen, på onsdagar alltså ;) man bah
"Klockan 12 vid teatern? :D"
"Kanonis!:D"
Idag var vi på Vero och käkade. Såatte, nu vet ni!

Vecka tre

Då var tredje veckan på praktiken igång då, och tröttare tjej får man leta efter. Jag som ändå är van att sova ca 5h på vardagarna är trött fast att jag sover ca 9h/natt nu. Kanske just därför iofs? Jaja, idag börjar Wermland forever, och jag känner verkligen att jag inte orkar vara uppe så länge, men känner mig samtidigt tvingad eftersom det känns som om att ALLA kommer titta på det. ALLA =  hela Värmland? haha. Det är en liten kompensation för att Färjestad åkte ur tror jag. Så att vi Värmlänningar ska ha något att titta på. Först blir det dock finalen i Top Model.

Påskhelgen

Har varit en helt okej påskhelg ändå. Träffade Lisa i fredags, var på stan och hängde med mamma och pappa på påskafton på dagen, träffade kompisar och festade på kvällen, igår åt hela familjen påskmiddag och sen träffade Enneby igår också. Så ja, lite har jag allt hunnit med ändå. Hihi!

mjök

Jag dör lite åt en artikel och en omröstning på aftonbladets hemsida. Tydligen ska arla höja priset på mjölken. Och ja ni ser ju omröstningen här nedan. 77,6% av alla som svarat känker då inte betala 14,50 för en liter mjölk. Jag som bara kan dricka laktosfri mjölk får ALLTID betala 15kr för en liter mjölk. Så jag tycker inte att det är mer än rätt att alla ska betala det. Varför ska laktosallergiker betala mer för mjölken än de som inte är det? Vi får betala det och det är ingen som ens har diskuterat priset på laktosfria mjölken. Bara löjligt att folk ska gnälla över att priset höjs! Så det så!

onepiece

Jajajajaja, alla vet att jag är galen i Onepiece. Det är typ det bästa ever? Jag beställde en ny här om dagen. Fast en sommaranpassad onepiece. Tycker alla ska gå in och beställa det. Sitter i den nu och det kan vara det skönaste. Efter den tjocka onepicesen då. Dessutom har de rea på den just nu, så den är lite billigare ^^
Söt va? :) hihi. Den är fett skön i alla fall :D

Vecka två

Dags för vecka två på praktiken. Alltså, imorse var det nästan lätt att gå ur sängen. Haha! Vad har hänt? Tror dock ändå inte att det är speciellt häslosamt att ha den här dygnsrytmen. Efter en vecka har jag en brännande magkatarr och mår illa hela tiden. Men what to do liksom? Ingen har min dygnsrytm, så antar att det bara är att anpassa sig efter alla andra helt enkelt.
Annars så saknar jag allt och alla i Jönköping, även om Elin också är på praktik här i Karlstad så är det inte samma sak eftersom vi ändå inte bor i samma stad. Saknar att träffa Elin VARJE dag, saknar Anna och Isabelle, saknar min lägenhet, saknar min säng, saknar alla promenader runt Munkis, saknar Friskis & Svettis Jönköping, saknar att bo själv, saknar att festa på Aka. saknar mitt liv i Jöööööööööööööönköping.
Men jag trivs på praktiken, det gör jag!!! :)

Dialekter

Älskar att en östgöte med bredaste östgötskan sa "Kan du bara för en minut prata rikssvenska!" till mig igår, och att han var seriös. HAHA! "Gört själv!" liksom. Älskar att varje gång han skulle härma ett ord jag sa på värmländska, så gjorde han på östgötska. Sådär höll det på i typ 3 timmar. Men hur härligt är det inte med östgötska då? Helt ärligt, skulle jag inte vara värmlänning så skulle jag utan att tveka välja att vara ifrån östergötland.