Spanien

Jag har kommit hem från Spanien, det är lite skönt och mycket inte skönt! Jag gillar att vara borta på sommaren. Alla är så upptagna och jobbar iallafall.
Men Spanien var kul, massa snygga killar och vädret var perfa. Vi var i Barcelona och shoppade, och tittade på någon ljus/ljud/vatten show. MEGAFINT VAR DET. Vi blev rånade, och bussen gick sönder. Men det var kul ändå. Alltså jag har så otroligt mycket jag vill skriva om Spanien men det går liksom inte. Ingen förstår hur det var. Det var så ironiskt hela grejen. De enda som förstår är de som själva var med. DET  VAR ROLIGT. Bara en sådan sak som 8 norrmän var asroligt. Och deras miner när jag och Evelina trängde oss före i bussen, var superladdade och sprang för att de inet skulle få de bästa platserna i bussen. Det var oslagbart. En sådan grej som att ett par stödstrumpor kan få en att skratta så otroligt många gånger, att man kan prata om en full toalett varje dag i en hel vecka... Ja ni märker.
Kan inte beskrivas - Måste upplevas

Jag har varit hemma ett tag nu iaf. Eller ja, i tre dagar. Men det känns som en evighet. I måndags trodde jag att jag skulle dö av tristess (och då kom jag ändå hem 05.00 natten till måndag) Men Jocke och Lisa räddade mig med att vi åkte ut och badade på kvälle, köpte med oss godis, glass, kakor och dricka. Det var mysigt.
Mysigt blev det också när min lilla Sanni kom hit igår. Vi pratade i ungefär jaa... ehm hon kom vid 14.50, och vi somnade 04.30... Jag orkar inte räkna hur länge vi pratade, men vi pratade hela tiden i alla fall. Mysigt var det. Det är svårt när man har varit utan den som man säger allt till i över en vecka! Det går liksom inte. Vi skulle ha behövt prata mer nästan. Fast klockan blev ju så mycket. Haha.
Idag har jag mest legat i sängen, eftersom jag blev så trött efter allt prat inatt. Sedan var jag på bio med Jocke, Lisa och Bobe. Vi såg Mamma Mia... Bästa filmen på väldigt, väldigt länge! Man blev helt glad av den...

Just nu sitter och i sängen och tittar ut över mitt rum. Ni vet i filmer när någon har fått sitt hjärta krosst? Det står tonvis med lortiga tallrikar, glas osv, i sovrum... sängen är inte bäddad, det ligger saker i sängen, och personen själv ligger bara där och ser allmänt ledsen och krossad ut? Så ser mitt rum ut! Inte för att jag ligger i sängen och ser ledsen och krossad ut, men jag är krossad! Fast det är inte därför alla tallrikar och så står i rummet heller. Jag är bara lat. Jag orkar inte bära ner det. Men jag har lovat mamma att jag ska städa... Jag har bara inte lovat när!

Imorgon ska jag till Strömstad, och Sanna ska med!

Skåningar

Jag är ganska glad.
Idag har vi firat Erica riktigt mycket... Jag och Lisa och bakat och grejat hela dagen lång. Så det blev massa mat och grejer. Skitmysigt blev det. Erica fick paket, och vi hade bara extremt trevligt !
Imorgon ska jag packa, för på fredag åker vi! Iallafall ner till Malmö. De flesta tycker det verkar jobbigt, men inte jag. För jag älskar skåningar! Det är sexigt med skånska... Blonda, brunbrända skåningar... Med blåa ögon. GRRR! HAHA. Nej men, det är mysigt i Malmö. Eller ja, egetnligen tycker ajg inte det. Men jag gillar killarna där!

Tack och Hej!

Nu är jag ledig

Andra dagen jag är ledig nu.. Eller ja, jag har väl varit ledig sedan i fredags men ändå. Det räknas liksom inte på något sätt tycker jag. Jag har iaf varit i Sannas sommarstuga nu i några dagar och det har varit väldigt roligt. Kul att träffa Sanna och kul att bara ta det lugnt lite också. Även om det inte är min speciallite.
Den här veckan blire att göra saker hela tiden nästan tror jag? Idag vet jag inte vad det blir, kanske bara ligga och titta på Dawsons creek. Bara för att det är så jävla bra! haha. Och bara för att jag har bestämt mig för att titta på alla säsonger. Så kanske, jag är redan inne på andra säsongen nu då! Men imorgon så ska jag vara med Erica, på torsdag blir det någ karlstad igen. Och på Fredag åker jag ner till malmö, för att sedan åka vidare till Spanien! SUPERHÄRLIGT!

Sista veckan nu.

Jaha, då var det bara fyra dagar kvar på jobbet! Det är härligt som fan tycker jag... Eller alltså, dagarna går liksom utan att jag tänker på det. Första veckan var hemsk, jag trodde aldrig att den skulle ta slut. Men nu, tja... Jag skulle egentligen kunna jobba en vecka till. Det skulle inte göra mig något. Fast jag vill det inte. Logiskt va? Haha. Inte ett dugg. Men iaf, ska det bli skönt att få LEEEDIGT!
Idag på jobbet gick en dator sönder. Det var lite trist för dem kanske. Den datorn jag sitter vid är fortfarande hel. Det tackar jag för. Tänk vad pinsamt om den hade gått sönder när jag hade sittit vid den. GUD!

Nej vet ni vad

Jag ska försöka att rycka upp mig. Jag har varit superdeprimerad och otroligt pinsamt negativ i flera dagar nu. Jag ska försöka att le, och iaf vara lite glad. Även om det här har förstört det mesta. Äsch...
Jag och syrran planerar att köpa ett playstation....bara för att vi älskar Singstar!  Det kan ju alltid vara kul. Då kan jag sitta här hemma och sjunga lyckliga låtar för mig själv! Typ... eller alltså, jag kom bara sådär att tänka på brandsta city släckers låt, den är ju ganska svängig sådär. Man blir ju lite sådär "woho" av melodin, men den är ju ganska tragisk ändå, bara "kom och ta mig långt här ifrån", det är ju uppenbart att personen inte trivs med sig själv och vill bort! På tal om singstar jag... Vi sjöng det hos Jocke på midsommar, och det var kul... Och Jocke är på väg till Grekland nu... åh "kom och ta mig långt här ifrån" ! Japp....

Dessutom har jag kommit på att Lisa är att väldigt bra, och det är en människa som jag har uppskattat för lite i många år av mitt liv (Tänk att vi knappt var med varandra alls i flera år!!!!) Men jag ÄLSKAR LISA! Hon är banne mig den bästa personen som finns. Lisa kom som en räddande ängel igår. ( Jag fick det finaste någonsin av henne i veckan, och jag blev så rörd ). Iaf så satt vi vid maten och pratade, och så började vi prata om vem som skulle bli min brudtärna (om sådär 10år när jag gifter mig), iaf så sa Lisa att hon skulle vara det, min syster sa att hon skulle vara det för att hon var min syster. Men man kan väl ha två brudtärnor? Iaf så tänkte jag efter ett tag, och faktum är det att jag har känt Lisa längre än min lillasyster. Det är coolt. Och det är coolt att jag skulle kunna säga att Lisa skulle kunna bli min brudtärna, eller gudmor till mitt barn eller vad som helst. För jag är nästan säker på att när vi väl kommer till bröllop och barn så finns Lisa fortfarande vid min sida. Jag tror jag ska läsa upp det här för henne, och sedan fria!


mes

Jag tror jag har blivit en mes! Eller så är det bara en ny trend. Jag ger aldrig upp! Eller inte vanligtvis iallafall. Och jag hatar att jag inte kunde hålla ut i två dagar till på Arvikafestivalen. Jag HATAR DET! Just nu känns det som om att jag aldrig kommer att bli glad igen. Och dessutom känner jag mig mer bortglömd än någonsin. Och då har jag bara legat hemma en dag. Men hur hemskt är det inet att ligga hemma när man vet att ens kompisar har hur kul som helst? Här hemma går jag, mamma kastar oroliga blickar på mig hela tiden, pappa har tillochmed gått med på att han skulle kunna både kör och hämta mig på Rixfm festivalen för att han tycker synd om mig. Vi har folk här, och de har iprincip anpassat hela helgen efter vad jag klarar av känns det som. Det enda de har gjort utan mig är att gått ut och gått med hundarna. Där sa mamma NEJ! med väldigt stora bokstäver.

Snälla gör mig glad!

ÅH!

JAG HATAR MIN FOT, JAG HATAR ATT LIGGA HEMMA, JAG HATAR ATT JAG VAR TVUNGEN ATT SPRINGA, JAG HATAR ATT STUKA FOTEN, JAG HATAR ATT DET ÄR SVULLET, JAG HATAR ATT DET ÄR BLÅTT, JAG HATAR ATT DET GÖR NÄSTAN BEDÖVANDE ONT I HELA JÄVLA BENET, JAG HATAR ATT JAG INTE KAN GÅ, JAG HATAR ATT JAG FICK ÅKA HEM FRÅN ARVIKAFESTIVALEN!

JAG HATAR ALLT! *gråter*


Jaha

Ni vet på film när folk tänker tillbaka på saker som har hänt (oftast olyckliga saker) så blir det liksom som en ljusglimt, och så ser de tillbaka en ganska kort stund på något som har hänt. Och så kommer det massa snabba sådana ljusglimtar. Det är första kyssen, sedan är det när de går i parken, en scen där de väldigt lyckliga, en scen där de bråkar och så sista scenen när han/hon slänger igen dörren! Sedan tillbaka till verkligheten. Jag såg en film där det var med något liknande (In the land of a women) och då hade han sådana "glimtar", och så sprang han in i ett träd. Och ärligt talat, jag tänkte liksom bara, jaha, men ofta att det händer? Jag menar, är man ute och springer så har man väl koll iaf?
Fast ärligt talat, sådan jävla koll har man faktiskt inte när glimtarna kommer. Det märkte jag minsann idag. Nu säger jag inte att jag är olycklig eller något annat, för det är jag inte! Men just de glimtarna fick mig att verkligen tappa uppfattningen och allt annat runt omkring mig, och jag snubblade och ramlade mitt på gångvägen. Och då var det bara en sådan simpel sak som att (klockan är 22.22 jag får önska mig något *önskar*) jag gick på samma ställe som tillfället jag såg framför mig utspelade sig.... för 1½ år sedan! Lite mer tillochmed kanske. Helt läskigt var det! Det  var liksom ett ljus, och sedan var jag helt borta. Förklara det på ett vettigt sätt...

Annars är det värt att nämna att jag faktiskt inte har använt nässpray på tre veckor snart! Applåder till mig... Det är ganska befriande faktiskt. Tänk, på tre veckor har jag inte behövt planera in "Om jag tar nässpray nu, då kan jag ta det då, fast det blir inte så bra för om jag mår dåligt innan det så blir det förstört" utan jag har bara mått bra nästan hela tiden!
Och en annan sak som är värd att nämnas är att jag IGÅR för första gången på väldigt väldigt länge var hungrig! Gud, jag blev så glad och riktigt gluffsade i mig min lunch redan innan förmiddagskaffet! Det var mindre bra, men Rickard bjöd på glass på eftermiddagen, det hjälpte lite!

Livet går sin lilla gång här hemma i Säffle, och jag saknar Karlstad massor ska ni veta. Herrejösses, jag tror inet jag har varit hemma i lilla Säffle så här länge sedan förra sommaren. Fast i och för sig så åker jag ju till Åmål varje dag och jobbar. Hm, men det räknas som att vara hemma. JAg menar det tar ju lika lång tid att åka buss från Säffle till Åmål, som det tar att åka buss från Busstationen ( i Karlstad) till skolan.

Nu ska jag sova! Godnatt
/ J


minsann

Imorgon är det torsdag! DET ÄR SUPERKUL. Jag jobbar till 14.00 sedan bär det av hem och göra sig i ordning för att åka till ARVIKAFESTIVALEN. Gud så jag har längtat efter det nu. Och då har det bara varit bestämt i knappt två veckor att jag ska dit... hahaha! Jag längtar. Soffi är redan där och det är megafuskigt.

Haha, det har gått väldigt bra på jobbet den här veckan också tycker jag. Långa och många raster, och det är ju aldrig fel? Chefen däremot, han är en konstig typ. Han funderar på så många lustiga saker. Förra veckan försökte han förklara att en sak han "Tänker på varenda kväll". Nämligen och det går att fånga ögonblicket då man somnar. Han har tydligen i så många år försökt att fånga just det ögonblicket. I förrgår trodde han att kontinentalplattorna var en myt, och att det inte alls finns sånna. Igår pratade han om bilbyte, och att han var tvungen att tänka på sin image. Jag menar, hallå! HAHA!
Men nu jobbar jag bara nästa vecka också, sedan har jag sommarlov. Och ehm ja, hade jag fått mer betalt så hade jag kunnat jobba mer, för det är skitkul. Men alltså, nej! För den lönen kommer jag aldrig mer i hela mitt liv att jobba för. Fast jag fick ju ett sommarjobb iaf, så det ska jag väl vara nöjd med iofs. Men ändå,

Jaja, Festivalen nästa

// J