Men sluta då

Hostar ihjäl mig. Seriöst...Har jag någonsin slutat att hosta sedan nollningen? Det gör ju så ooooooooont att hosta. Min stackars lilla hals är helt sliten.

Feeeeeeeeett coola

Äre inte skönaste tjejerna eller?
Gillar att jag håller en tumme upp i ansiktet på mig själv.

sjukt duktig

Såpp, en veckas depp, nu tar vi tag i livet igen.
Har varit husmor idag och lagat mat + tre matlådor. Stekt ris med ägg, champinjoner, köttfärs och majs! ASGOTT. Dessutom har jag tvättat 5 tvättmaskiner nu också. Har målat tånaglarna också! (för den som undrar liksom)
Så himla duktig. Har kommit fram till att det är allt himlans bra att vi har en egen tvättstuga här i korridoren. Så man kan tvätta när man känner för det. Slipper boka. För oftast är det liksom ledigt när man ska tvätta.

Söndag

Vaknade 12.00 idag, fick nästan lite panik över att klockan var så mycket. Hehe. Hade dock glömt att ställa bak klockan, så 11... SKÖNT! Har tittat på Toy Story 3 nu på morgonen, och ska väl försöka att göra i ordning lite mat nu kanske.
Hade btw en trevlig slappkväll hos Elin igår. Vi gjorde egna räkbaguetter och tittade på The Social Network.  OCH drack julmust <3

Datanörden

Gillar man datorer så gör man, eller hur?
Har nog dock inte hänt förrän idag att jag har använt alla tre samtidigt.

Bästa

Det bästa på hela dagen kan nog vara att mina korridorskompisar bjöd på pannkakor när jag vaknade. OCH att jag faktiskt var sugen på mat. Brukar aldrig vara det på morgonen såhär.
Men men, nu ska jag ut till A6 med Elin och kolla på skrivare. Sedan får vi väl se vad resten av dagen bjuder på. Jag vet vad jag vill göra i alla fall. Ska bara övertala! haha. Känner på mig att det inte kommer gå så bra idag alltså. Haha!

But it´s over now?

Min syster säger till mig att jag ska kämpa för det jag vill ha. Just nu känner jag för att kääääääääääääämpa. Kommer vara värre imorgon när jag vaknar känner jag. Det värsta är ju att jag måste vänta till imorgon. Suuuuger.
Har i alla fall haft en grymt bra kväll med Elin och Isabelle. Var på Centrum (för alla förvirrade så heter utestället Centrum), där även DJ Nathalie från Kungarna av Tylösand var. Vi berättade att vi älskade henne och programmet. Liksom, daaah! haha.

haha mamma

Hahaha, undra om det var hotet? Att sluta prata med mig?

Taggad tjej

Taggad

Mer taggad
Mest taggad ;) hehe

Hehe shoppade loss inne på gina förut. Ops...

dsc03575 (MMS)

Hehe shoppade loss inne på gina förut. Ops. Hittade till och med en klänning inne på monki. Haha. Nu blir det inga mer kläder... I alla fall inte förrns imorrn! Har varit och tränat också. Och jag och elin är ju så coola så vi dricker gainomax! Nu är vi och solar. Eller ja, jag väntar på att elin ska bli klar så det blir min tur:) ska bli skönt!


Fredag

Ledig idag ju. Fett nice.
Ska möta upp Elin om en timme ungefär så ska vi shoppa lite <3 För det behöver jag ju verkligen liksom. Skägg. Sen blire gymmet en sväng också.

hehehehe

Både mamma och gnälly skäller på mig...

Träääääning

Haha har nog aldrig upplevt träning så kul som nu alltså. Vill bara träna mer och mer och mer. Och jaaaaaaaaa, jag vet att det inte är bra. Har dock bara tränat två gånger denna veckan och det är helt normalt faktiskt. Dock ska jag och Elin och träna i morgon igen. I LIKE IT! Har liksom inget bättre för mig direkt heller så...
Tycker fortfarande synd om mig själv, så ska tröstshoppa lite i morgon tänkte jag. Får se om det hjälper. Ett tag i alla fall! Hehe.
Vet inte riktigt vad tummen upp är för den här gången...
Påsarna under ögonen kanske!

menvafan

När somnade jag i natt då? Halv fem? Fem kanske. Typ. Nice. Sovit 11 timmar på tre nätter.
Aja, jobba med projekt idag, en föreläsning i Grafisk Design, sedan är jag ledig till nästa torsdag. Soft!

Eeeeeeeelin!!!!!

Vi sitter och tittar på Efterlyst.
Elin: Alltså, vad konstigt att ingen har sett lasermannen...fast jag har hört att det är väldigt mycket buskar där!

På Dalvik


Hur mår du?

Varför frågar man varandra hur man mår egentligen? Det enda svar man vill ha är BRA. Och det enda man svarar, hur dåligt man än mår, är BRA! Skulle man svara att man inte mår bra så blir den som frågat helt förfärad för den vet inte vad den ska säga och det blir en jättejobbigt situation.
.
Jag har sovit skitdåligt... inatt igen. Så påsarna under ögonen har blivit ännu större. Niiiiiiiice. Har ont i magen och sitter här och äter en yoggi i alla fall. Kommer få ännu ondare i magen. Kommer inte på något bra att skriva känner jag. Jag bara klagar. Haha!
.
Nä men något bra med dagen är väl att vi ska hem till Anna sen !
Kungarna ikväll <3

Instabilt

Jobbigt det där med att vänta på ett sms som inte kommer.
Fast i och för sig kanske det är bättre att vänta på ett sms som inte kommer, än att vänta på ett sms och när det kommer så önskar man att det inte hade kommit. Sånna sms suger nästan ännu mer.
Skit också.

Life´s a bitch

Storhandlade ju idag. Och jag passade faktiskt på att köpa bakpotatis som jag håller på att göra i ugnen just nu. Ska bli gott. Potatis liksom <3 Köpte skagenröra också, var en stor bruk på extrapris så 15kr för det! Haha. Prismedvetna tjejen. Insåg frästen för några veckor sedan att laktosfri pucko kostar lika mycket som vanlig laktosfri mjölk. ALLTSÅ tjänar jag på att köpa pucko i längden eftersom jag typ bara har mjölken till att dricka oboy, och tillslut tar ju oboyen slut, och så måste jag köpa både mjölk och oboy. Smart va ?;) Pucko blir hädanefter. 
.
När maten är klar ska jag iaf lägga mig i sängen, äta mat, tycka synd om mig själv, äta choklad, och titta på film, sen tycka ännu lite mer synd om mig själv. Låter som en bra kväll va?

Aktiv tjej

Somnade typ 05.30 inatt. Kul!
Vaknade av mig själv 09.30!
.
Elin och jag har i alla fall varit och tränat idag. Stenhårt! Så jävla trött i armarna är jag.
Har varit ute i Norra Hammar och lämnat nycklar
Har varit på MAXI och handlat, första gången med självscanning. Vuxenpoäng tycker jag. Haha! Elin vann spagetti...
.
Eftersom vi tränar så bra så ska vi bli lite nyttiga också.
Jag: ÅÅÅÅÅH, en ny Marabou sort!
Elin: Ja, men den får vi köpa... vi har ju faktiskt köpt avokado!

boooom

Alla som har sett Cougar Town. Ni vet när något händer och de bara "boooom" med händerna och så? Som en bomb. Vet ni vilket avsnitt det är? I WANNA KNOW!

btw

Jag och Elin var btw på gymintro. idag. Grymma var vi! haha. Elin var starkare än mig i typ allt. Varför är jag en sådan klenis? Aja, ska dit och gymma imorrn så får vi väl se om jag kan få lite muskler tillslut.
Resten av kvällen ska jag titta på BERT!

Fin vän

Fick en present av Jessica när jag var hemma i Säffle. En inflyttningspresent. Haha! "Till min första lägenhet i Lin(d)köping" och garderade sig och föreslog Linköping och Lidköping... hm! hahaha. Det är tur att hon inte har varit och hälsat på mig än. Då hade hon nog hamnat i lite fel stad!!!! haha.
Den här fick jag, så den hänger nu på min dörr in till mitt rum!

<3

AAAAAAAAAAAH älskar min mamma och pappa! love love love.
De har precis kommit på att de ska sponsra mig!!! (säger ju att jag är ekonomisk) SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ imorrn kan jag beställa adobe-paketet lagligt och förhoppningsvis ska det alltid fungera! KANONIS.

Lite trasig

Haha, min mobil har gått lite sönder...
Blir lite klurigt om hela knappmattan ramlar av. Får liksom chansa då...fast det kan ju vara spännande det också kanske.

flyyyyyyyt

För en gångs skull behöver jag inte säga "jäla oflyt hele tiiiin" för idag har jag haft flyt. Och klockan är bara sju liksom. Haha!
Somnade som en stock igår. Verkligen bara somnade sådär. Vaknade 06.25 och tänkte "Okej, fem minuter kvar till klockan ringer........eller vänta nu, vilken klocka?" hann inte ställa klockan igår innan jag somnade ens. Haha! Så lite flyt att jag vaknade fem minuter innan den brukar ringa. Annars hade jag nog kunnat sova bort hela förmiddagen i alla fall.

I sömnen

Madde sov ju hos mig inatt....OCH det känns skönt att veta att det inte bara är jag som gör konstiga saker i sömnen alltså. Vaknade till inatt och kände liksom "Någon kollar på mig" så jag vände mig om. OCH DÄR LÅG MADDE OCH KOLLADE PÅ MIG. Så jävla rädd blev jag.
EXAKT såhär låg hon och tittade på mig. I SÖMNEN. Höll verkligen på att dö. Försökte säga till henne. Haha. Men gick inte. Hon sov ju liksom. Nä, det var läskigt!

Sleten tjej

Så jävla trevligt igår vettni! Att träffa Madde, Malin och Sanna alla tillsammans var bääääst. Kändes inte som om att vi har varit ifrån varandra alls. Så himla kul.
Vi satt här i lägenheten och hade det trevligt, och sedan drog vi till Ankan. Universitetet här i Karlstad hade tydligen sittning igår också. Haha! Därav väldigt många utklädda personer. Vill med gå på sittning. Nu. Aja, Madde sov här i natt också så hon gick nyss för hon skulle med buss hem, och snart ska jag väl gå till bussen jag med, och åka till Jönköping. Sorgligt ändå. Jag gillar Värmland!
Sleten tjej!

Lägenheten

ÄR ÄNTLIGEN I KSTAD NU!!!!
Sitter i lägenheten och väntar på de andra. ( och tittar på barnprogram ) Sen blir det party party! Hehe. Det är ju på Herrhagen det händer så vem vet vad den här kvällen har att bjuda på.

Aaaaw stackars mig

Haha sitter (tack och lov) i bilen och väntar på ett jävla tåg. IIIIIISKALLT ute. Tåget är 1h 5 minuter försenat pågrund av lokfel. De fick lokfelet i trollhättan men tog sig till mellerud, det tycker jag är modigt gjort. Åka med fel så långt liksom. Vet inte om jag vågar åka tåg än. Haha! Går en värmlandsbuss om 45minuter. Fast i veckan så tappade värmlandsbuss ett däck helt bara sådär. Whaaaaaaaaaaaat liksom. Haha.
Kan bli en spännande resa det här känner jag.

lördag

Har på något konstigt sätt fått för mig att det är söndag idag. Jag som ska ut ikväll och allt. Hör ju inte direkt till vanligheterna att jag festar på en söndag, så varför tror jag att det är söndag. Dör. Kanske är för att jag ska åka från Säffle. Brukar åka ifrån Säffle på söndagar.
Har förövrigt dröcke årets första julmust <3 tvingade mamma att köpa fyra stora flaskor igår. Haha! Två är redan slut. Men Lisa och Jessica hjälpte faktiskt till att tömma dem.
Aja, ska väl packa det sista nu och sen käka något. Sedan åker jag. haha.
Hade btw bara med mig en liten bag när jag åkte till Säffle. Har med mig största resväskan nu när jag ska åka tillbaka hem. haha!

Men trevligt

Sista kvällen i Säffle har jag spenderat tillsammans med Jessica och Lisa. Och det har verkligen varit trevligt. Vi har ätit fläskfilé och hasselbackspotatis, vi har ätit godis och vi har ätit muffins och tittat på Idol.
Imorgon bär det av till Karlstad!!! Träffa Sanna, Malin och Madde! Blir niceigt det.

Nemo

Skönaste klippet från Kungarna av Tylösand!!!! Så himla roligt äre.

YEY

Är officiellt klar med mitt magasin nu!!!!!
SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA GÖTT.
Ni får se den från sidan, för jag vet inte hur man vänder på foton på den här datorn. Haha!
Fint att mina tår kom med på bilden också!

Horoskop

Var typ helt beroende av att läsa horoskop för något år sedan. Läste typ 7 olika horoskop varje dag. Men har slutat med det nu. Läste ett horoskop nyss... och förstår varför jag slutade. De är läskiga!
Horoskop för två-veckorsperiod:
"Sex och kärlek är vad det handlar om. Två passionerade höstveckor väntar och du får räkna med endel riktigt mariga val. Ofta vill ditt hjärta en sak och förnuftet vill en annan. Du ifrågasätter också dina relationer och hittar både oväntade fel och oväntade förtjänster. Intensivt."
MEN JAAAAAAAAA

Muffins <3


Jag och Evelina har bakat asgoda muffins!!!

Rea på Kappahl

Var halva reapriset på smycken <3 på Kappahl idag!
Bland annat köpte jag det här fina armbandet :) hihi

Ja käranån

Känner jag mig extra ful någongång, typ dålig hårdag eller något, då ska jag titta på den här bilden och inse att jag kunde vara fulare!!! Så himla töntig är jag.
Försöker dessutom plugga nu. Men det går inte, skrattar åt den här jävla bilden på mig själv hela tiden.

japp japp

Gick tydligen med på att gå en morgonpromenad idag! Så ställde klockan och sitter här och väntar på Lisa fisa. Är säkert iskallt ute! Men det blir trevligt det här...

Skägg

Får skägg på ordet skägg. Vill också prata om skägg i sömnen, precis som Nemo. Fast vem vet... det kanske jag gör. Aja, bästa Josse hjälpte mig att komma på sista designern förut. Kanon!!! Finns typ ingen fakta såååååå... hehe! Nä men det blir bra.
Ska göra klart magasinet imorrn. ÄNTLIGEN

"Sjukhuset"

Haha kul att det är på "sjukhuset" jag hänger när jag är hemma i Säffle. Andra gången jag är hemma, andra gången jag är på sjukhuset. Kanonis! Men inge dåligt den här gången alltså :)
Har förövrigt pluggat typ hela dagen. Kom på vid halv fem att jag inte hade åte något sen igår. Bra josefine! Så nu väntar jag på att maten ska bli klar. Om jag nu får någon. Skriver om lite designers. Designar lite.
Ska upp te Jossepossegosselosse sen och titta på Vampire Sucks och Kungarna av Tylösand <3 haha.
Sitter vid datorn och ser allmänt cool ut vettni!
Nä satt där i 10 minuter förut. Ligger mest i sängen som en hösäck annars.

Kallt

Det är 2 grader varmt (kallt) ute. FYFAN! Haha. Värsta iskallt äre. Kul att jag har tagit med mig ALLA vinterkläder till Jönköping. Haha! Har inget att ha på mig nu här hemma. Bara en jacka! Inte ens en jättevarm jacka. Sitta inne blir.
Nä, var meningen att jag skulle sitta inne idag ändå. Ska plugga! Har tre designers kvar att skriva om. Vet två, så behöver en till!!!!!!

Sannibanani

Har haft två bra dagar i Karlstad. Träffade Sanna på stan igår och kikade lite. Måste ju kolla när man ändå är i stan liksom. Åkte hem till Sanna, softade, åkte till Friskis&Svettis. Haha! Har fortfarande träningskort på Friskis i Karlstad, så lika bra att utnyttja det så länge det går. Sen åkte vi hem till Sanna igen, hade fullt upp eftersom det var bra på tv:n hela kvällen. Pratade massor och hade en superduper kväll. Sååååå jag sov där inatt. Sedan idag så kom mamma och pappa och hämtade mig och vi åkte och fikade eftersom pappa fyller år idag. Så har vi hängt på stan, och varit ute och ätit!
Men nu är jag i Säffle igen! haha

Karlstad!

Haha, ska till mitt andra hem idag. Karlstad.
Ska träffa världens bästa Sanna. Äntligen liksom. Har aldrig varit ifrån varandra såhär länge. SÅ DET HÄR BLIR KANONBRA!!!!!!
Haha sitter btw och äter lite frukost. Nelly ligger på golvet och håller koll på IFALL jag skulle tappa något. Gud vad jag har saknat det. Att ha en Nelly svansandes efter en. Att ha någon som tigger mat med ögonen 10 meter bort.
"Josefine, jag vet att du vill ge mig mat...."
Gnälly är hennes nya namn frästen. För hon gnäller så hela tiden.

My roooooom

Har sovit i min säng inatt <3 haha. I mitt rum. Har fortfarande inte vant mig vid de vita väggarna i Jönköping. Vaknar upp, ser en vit vägg och tror att jag är på sjukhus. Imorse såg jag en rosa vägg när jag vaknade! Dä ä såre ska va!
<3

Kreativ tjej

Haha, är som kreativast på kvällen/natten. Fattar inte varför. Sitter och håller på med mitt magasin nu. Ska vara klart om två veckor... hm! Gör det svåraste först - Skriver om mig själv! Haha. Hur fan skriver man om sig själv? Vad äre som är intressant? Det här låter som om att jag har seriösa problem...

”Jag är en material girl, en shoppaholic och man inser nog inte riktigt hur mycket jag verkligen gillar rosa, glitter och saker förren man har sett mitt rum”

Säffle <3

Sitter hemma i köket nu. Dricker te, äter knäckebröd och illustrerar. Känns precis som att sitta i köket i Jönköping. Haha! Nä men det är skönt att vara hemma. Ska börja på mitt magasin också. Inte dra ut på det i flera evigheter. Nej, ska bara bestämma 4 designer jag vill göra om också... hm.....

Någon på axeln

Mamma tycker att det vore skönt om jag hade någon på axeln som sa "Gör inte så". Haha, undra vad hon menar med det?
Lite coolt vore det att ha någon på axeln iaf

Dagen :)

Det är det här man har småsyskon till... Så att de kan knyta skorna när man det behövs!
Mammor har man för att de ska springa efter med plånboken när man shoppar!
Pappa får bära påsarna!
Så hela min familj är bra på något.

fniss fniss

Har tydligen varit glad i natt. Mamma säger att jag fnittrade som bara den i sömnen. Bättre det, för förra gången vi sov i samma rum så svor jag ju i sömnen. Fan va jag för mycket i sömnen alltså. Haha!
Aja, idag blire stan i Göteborg. Shoppa, shoppa! :D
Det  var nog den här bilden jag drömde om. Att mamma är så liten! hahahaha.

Götebooooorg

Haha, sitter själv på stationen i Göteborg och väntar på min kära familj. Egentligen skulle de vara här tidigare än mig, men deras tåg blev tydligen inställd och skit så nu sitter jag har själv och väntar på bättre tider. Nä, men de kommer väl snart hoppas jag.
Fick just frågan om jag någonsin har sett en varg, eftersom jag är från Värmland! haha. Är det okej att fnittra för sig själv när man läser sms?
Ja, här sitter jag på stationen och har det bra. Nä... jag vill till hotellet!

aaaaaaaaaaaaaaah

Det är nog tur att jag inte tar mig in på området där de bygger här i huset. BLIR GALEN! Just nu är jag så irriterad på mannen ELLER kvinnan som borrar så jag skullle inte tveka en sekund på att gå ner och slå något i huvudet på personen. JAG VILL SOVA. Jag som har sovmorgon idag och allt. Behöver inte lyfta ett finger förrns vid tre. OSÅ KOMMER DEN DÄR JÄVLA BORREN!
Sitter och ser ut som en barbapappa i täcket och försöker se det från den ljusa sidan.
Jag kommer i alla fall INTE sova bort hela dagen.

Tack för senast!

Alltså ibland fattar jag inte hur jag kan vara så himla rolig!!! Hittade några vykort i ett ställ på biblioteket på skolan. Tog några och skickade iväg till några vänner...

Typ en dag senare:



OCH DÅ HAR JAG INTE ENS SKRIVIT AVSÄNDARE PÅ KORTEN!
På Lisas kort var det inte ens jag som skrev, för att hon inte skulle veta att det var jag så fick Isabelle skriva.
Haha vafan liksom. Blir rädd. Hur kunde de alla veta att det var jag? heheheheheheh


Ett sånt här kort fick Sanna och Lisa... haha! Och så skrev jag "tack för senast " på baksidan. Det tyckte jag var jätteroligt. HAHA!

Sofie fick ett mer passande... ett hjälpkort ;) hahahahaha! LOOOOOOOOOOVE IT!


5 år senare

Haha att ha en online-kompis är något som är rätt svårt att förklara för någon faktiskt. Har jag insett. Fan när man var 12-14 så hade väl alla någon man pratade med bara på nätet. Men såhär när man är 20år? Naaej! Har pratat med Therese på msn i 5 år. Vi hittade varandra på Olas hemsida när han var med i Idol. Haha. Så har vi msn:at och sms:at med varandra i 5 år nu alltså.
IDAG var första gången vi träffades irl. Haha! Rätt fränt ändå. Våran vänskap är rätt frän. Hon vet iprincip allt om mig, och jag vågar mig nog på att säga att jag vet rätt mycket om henne också. Alltså... Ja!
Nä men det var kul att träffa henne idag. Verkligen! :)

en väska

Haha, nu när jag har min dator är det en väska som ska inhandlas. Ska försöka att bearbeta lite så att pappa sponsrar. Har hittat en assöt dataväska på ordning och reda. Finns säkert på Åhlens eller någon då. Tror till och med jag har sett den där. ASFIN är den. Rosa!
Egentligen är det finare i verkligheten. Här ser den bara plastig ut.

Vuxen!

Man vet att man är vuxen när man får hem Buffé och 25kr i rabatt på ICA i brevlådan. Haha! får väl åka till Maxi någon dag och köpa något antar jag... Storhandla blir om 1 vecka.
Har förövrigt haft en skrattig kväll med mina skäggbrudar! haha. Tanterna och jag tittade på Paradise Hotel, Bonde söker fru, Berg flyttar in, Välkommen åter och till slut kvällens skägg - Kungarna av Tylösand. Japp. Trevlig kväll var ordet.

heheh

Kommer ju photo bootha ihjäl mig nu när jag har det. Vilken nostalgi. Alla de gångerna på grafisk jag satt och höll på att skratta ihjäl mig. Alla roliga foton på andra. Alla roliga filmer på andra. Ja herregud!

IIIIIIIH

once you go mac, you´ll never go back...They say! Haha.

ÅH fick min älskling idag. Jobbigt, är så rädd om den så nu måste jag börja låsa dörren igen. Dock kommer det väl ta ett tag att installera alla program. Så kan väl inte använda den idag ändå. MEEEEEEEEEEN jag kan titta på den. Haha! Det räcker gott och väl för mig just nu.


Aw...58 minuter kvar på installationen nu...bara!

Köttfärssås

Jag: Jag tror jag ska försöka göra köttfärssås idag. Har aldrig gjort det så vet inte riktigt hur jag ska göra!
Anna: Det är bara att steka och såsa till det.

HAHA, va? Såsa till det. Haha. Dog lite.
Det är så Anna gör det. Såsar till det.

Dator <3

De ska leverera min dator idag! Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice. Sjukt segt att beställa från hemsidan. Men aja.. nu får jag den iaf.

Veckans uppgift

Veckans uppgift i Grafisk Design är att illustrera en pryl. Haha! Bestämde mig för att testa på att illustrera ett nagellack. Hm... ar nog inte det smartaste. FÖR JÄVLAR VAD SVÅRT DET ÄR. Alla skuggningar. Och hur fan illustrerar man glas? Haha. Aja, har jag gett mig in i det så ska jag lösa det på något sätt också...


Haha, ja, det där är hur det ser ut änsålänge...Lägg dock märke till att själva flaskhuvudet och nagellacket inte är illustrerat än! Så, har endel kvar.

C-vitamin

Mamma: Jaa, jag läste att det där med C-vitaminer inte alls har någon koppling till förkylningar och sånt. Det är inte vetenskapligt bevisat att det funkar...
Jag: Men jaha! Då kan jag sluta med det då. Jag som trodde det funkade.
Mamma: Men.....tron gör ju mycket.

OCH HUR SKA JAG KUNNA TRO PÅ DET NU DÅ HADE HON TÄNKT?


Knäpp är hon, min lilla mamma


Utan vatten

Haha vad livet blir jobbigt utan vatten hörrni. Vad köket blir stökigt utan vatten. Ska 7-8st äta frukost och greja i köket och man inte kan torka bort efter sig, diska eller något så blire väldigt stökigt väldigt snabbt. Om man blir kissnödig är det väldigt jobbigt också. För det går väl inte spola på toaletten om det inte finns vatten?

De har btw stängt av vattnet för att de bygger om och grejar liksom. Haha! Det är därför.

Dags att smurfa ett paraply

Försöker muntra upp mig själv med att lyssna på smurfhits.
"Du får gissa vem jag e, och nu räknar jag till tre, jag är liten blå och busig, vem tror du att jag är?"
Liten, blå och busig. Låter....eh, ja!

Matte

Har matteprov imorrn igen. Och den här gången känns det verkligen som om att jag kommer faila. Därför har jag ingen motivation till att sätta mig att plugga på skiten heller. Såååååå... den här härliga eftermiddag har jag istället storstädat rummet. Haha, tvättat ren min byrå som var nedskvätt med vodka och cola. Så nu kanske spritlukten kan försvinna från mitt rum. Jag har dessutom tvättat tre maskiner med tvätt. Guuuud vad duktig jag är. Jobbigaste är att Matteboken ligger och tittar på mig.


näää fy

Idag för ett år sedan så var vi i Sthlm. Varför kan jag inte få vara där nu också? Gå på bio, äta god mat och shoppa. I och för sig skulle jag till och med kunna befinna mig i Grums och känna lukten från fabriken hela dagen, hellre än att gå till skolan idag. Ingen bra dag i dag. TVÅ föreläsningar i vetproj, och en i matte.

Vetproj = Grundläggande vetenskapligt arbetssätt och projektarbete
Världens längsta kursnamn. Och namnet nämner ganska bra hur underhållande kursen är. INTE ALLS. Aja.


Det tar liksom aldrig slut

Nackdelen med att dricka så att man får lite minnesluckor här och där, är att det kommer alltid tillbaka små glimtar av vad man har glömt. Har fått sånna bilder i huvudet hela dagen. Ibland håller det på i dagar. Stod nyss framför spegeln och tvättade bort sminket. Fick en bild av hur jag sitter på golvet och tvingar en kille att känna på mina armmuskler. Eller snarare klappa på mina armmuskler. För alla som känner mig VET att klämmer man på mina muskler så känns de inte. De finns liksom inte då. Men klappar man lite lätt över dem så känner man allt en lite bula. Haha! Japp, dessa muskler satt jag och skröt över. Berättade att jag har fått dem av att gå på Afrikansk dans. WTF liksom?! En av de minst jobbiga återblickar jag har fått idag.

Ekonomisk

Min mamma och pappa borde vara stolta över att de har en sådan ekonomisk dotter. Idag tillexempel så skulle jag köpa en datamus. Haha! Så jag ringde till pappa och frågade om han kunde betala. Oså på bara ett telefonsamtal så sparade JAG 300kr. Perfekt.

Samma med mina nya träningsskor. Där sparade jag 400kr genom att ringa till mamma och frågade om hon kunde betala. Och vingarna till väggen ringde jag också, och sparade 300kr. Fattar ni hur ekonomiskt det är eller? Shit!


haha

Satt precis och tänkte "Hur får man med en bakfull kompis till A6 en söndagseftermiddag?"



Behövde inte fundera på det så länge... haha! Den bakfulla kompisen hade samma tanke! haha.

VARFÖR JOSEFINE, VARFÖR?

Hör Doris i huvudet:
"När livet känns hårt, vetu vad du ska göra då?"
"Jag vill inte veta det Doris"
"Fortsätt simma, fortsätt simma"

Okej. Livet känns jävligt hårt just nu.
Låste in mig på toaletten igår när vi var ute. Haha! Det var lite småroligt. Där inne satt jag och hade det bra! Nä. Skoja. Hade det inte bra. Ville ut. Haha! När jag kom ut så firade jag med Tequila.

Tog fel jacka när jag gick hem. Hur fan då undrar ni. Och det undrar jag också!
Undrar varför golvtjänst ringde till mig klockan två inatt?
Undrar vem det är som har spytt på golvet inne på toaletten?
Undrar varför jag ALLTID ska göra bort mig?
Undrar om jag kommer överleva den här dagen?


Tagggggga

Ska snart hoppa på bussen och åka till Elin. Blir ferre ikväll! hahah. ÄR GAAAAAAAAAAALET taggad. Så det kommer nog att bli en bra kväll tror jag. Brukar oftast bli en bra kväll när man är galet taggad. Haha!
Va gör vi, nu kör vi....


Sängen <3

Klockan är halv ett... jag ligger fortfarande i sängen! FINNS DET NÅGOT BÄTTRE? Tror nästan inte det. Tittar på Hellcats också. Någon ny serie med Ashley Tisdale. Haha, den verkar ju rätt bra iaf.

Ska i och för sig försöka att komma ur sängen nu och ta mig till JC och köpa ett par leggings, och sen Gina och titta på någon ny topp. Får se hur det blir... haha!

Backarå





Känns som om att det åtminstone finns en misstänkt...






Eller?

NEJ!



Såhär skrev min mamma på min LOGG på facebok. Och för er som inte har mig på facebook så heter jag "Josefine Svampen Caesar". Det värsta är att eftersom hon skrev det i loggen, så ser alla, och därför kan jag ju bara inte ta bort svampen! Det går liksom inte. Jag menar hur coolt äre när folk ser att mamma skriver en sak, och jag gör som hon säger. Frågade henne varför jag skulle ta bort det... Svar: Det ser inte trevligt ut!
Nähä oooooookey!

Får liksom en bild av att jag är 30 år och mamma säger till mig "Men lilla Josefine, gå nu och borsta håret..." OCH JAG GÖR DET!

ORKA MED FÖRÄLDRAR NÄR DE ÄR SÅNNA!


Illustrationer

Hej jag heter Josefine och jag har inget liv. Därför så har jag suttit och illustrerat sedan jag kom hem från skolan tyyyyyyyyyp. Haha! Skulle egentligen gå och lägga mig och vila lite. Men så hamnade jag vid datorn, och så lagade jag mat samtidigt som jag använde datorn och blablabla.

Tema bloggare ;) haha




mitt rum är min borg

Alltså, kom på jämt nu att; fyfan vad jag hatar min korridor när jag är den enda som är vaken och det är kolsvart överallt förutom i tvättstugan.


Kan ju typ jämföra med vilken skräckfilm som helst. Det är mörkt, och läääääääängst bort i korridoren finns ett ljus. Nyfiken flicka undrar varför det lyser och kikar in i rummet, och utan att hon hinner blinka så har någon ryckt ur alla inälvor, och så tvättas dem i tvättmaskinen...

HAHA, nä jag får nog gå ut och tända alla lamporna.

HAHAHAHAHAHA



Älskar hur blicken riktigt dras till mitten av bilden. Och vilka står där och jolar sig? HAHA! Pooooooosarna!

Brev

iiiih idag låg det ett brev i min brevlåda. Haha. Typ första roliga brevet jag fått sedan jag fick Ericas studenkort. Det här var dock av mammis och pappis...



Haha ja vad ska man säga. En reflexnalle fick jag alltså. Lite roligt sådär. HAHA! Vill ha mer paket på posten. 
Frågade mamma om hon tyckte att hennes 20åriga dotter skulle passa med en nalle på väskan. Japp, det tyckte hon, och jämförde med sin 17åriga dotter som minsan satte nallen på väskan med en gång. Nu MÅSTE jag ju sätta den på väskan jag med. Kanon!

Hehe



Haha hittade den här bilden sedan i helgen. I know how to strike a pose! 
Herregud.

Fattiga dagen

Haha kommer bli fattig som en kyrkråtta idag. Köpa 6 månaders-kort på friskis och svettis blir. Elin har även fått för sig att vi ska sola. Solkort också alltså. OCH nej jag har ingen egen vilja, så jag måste göra allt som Elin gör. Det är bara så. Haha.

Annars blire litte matte idag igen. Fyyyyyyyyyyyyyyyyy. Det binääääääääära taaaalsysteeeeeemeeeeeet.
Alltså, de pratar så himla sakta här i småland.


Kvällen

Blev inge party idag. Vi alla var så trött och grejer så det blev mys hemma hos Elin istället. haha! Kungarna av Tylösand <3




Men onsdag

Googlar man på trött tjej så kommer det antagligen upp en asful bild på mig, där jag ser ut ungefär som jag känner mig nu...Kanske ser ut som jag känner mig nu med. Vågar inte titta i spegeln. haha.

Nä, men idag är en bra dag... vi har ju bara matte heeeeeeeeeela dagen. Inga konstigheter. Frågan är bara vad sannolikheten är att jag somnar på föreläsningen? hehe. Närå, ska inte sova.

Ikväll blire party party! :)


Fniss

Jag har varit så himla fnissig hela dagen idag. Alltså verkligen fnissat åt allt. WHY? Alldeles för lite sömn, och så har jag nog bara varit på bra humör... haha! eller jag vet inte. Kan ju vara den där stänkaren på morgonen. Haha. Nääääääääääääärå.

Ska ta till ett gammal hedeligt knep nu när jag ska sova. Blir guidad avslappning! Det roliga är liksom att den är kanske 30 minuter lång. Jag har dock bara lyssnat på max 10 minuter, för sedan har jag alltid somnat.


Enkät!

Hejsanhoppsan! :)
Sitter med skolarbete i skolan nu, så atte... nu ska alla mina läsare svara på en enkät. Bara så ni vet! Det är ett måste. Tänk på att min utbildning är viktig. Den är viktig för er också! hehehe.

http://www.surveymonkey.com/s/6G7VKRN

Gå in där och svara nu! Pliiiiiiiiiiiis!!!!

sleeeeeeeeeeeeeeeeeeep

Somnade tre inatt igen, nice! Eller? Nä.

Aja, har en timmes föreläsning idag, matte, sannolikhetslära. Haha! Nämnde jag frästen att jag fick 5/5 rätt på "provet" vi hade förra veckan. Jag fick alltså godkänt på ett prov i matte diskret. Haha! Det är nästan så jag kan glömma mitt ig i matte c alltså. Nästan.

Fast ska till skolan nu ändå och jobba med projektet som vi har. Blir kanonis det. Haha!

Sen blire friskis med Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelin! haha.


Har köpt vingar för pengarna

Bokstavligt talat alltså...





FINA VA? :D

illustrator

Har börjat på veckans inlämning i Grafisk design. Alltså, jäklar vad med uppgifter vi får där. Nu i tre veckor har vi haft tre inlämningar varje vecka. Det har varit filmaffischer, tidningsomslag och så vidare, så det har ju iofs varit rätt roliga inlämningar. Den här veckan är det ett porträtt gjort i illustrator som ska lämnas in. illustrator in my <3. Skitsamma att jag inte är så bra i det, men kul som fan äre!


Skor <3

Haha för 99kr blev dessa snyggingar mina idag:




Young girl, you´re out of your mind

Första måltiden sedan i lördags - Keso och banan <3 haha.

Blev inte I rymden finns inga känslor igår. Biljetterna var slut. Så vi såg Tusen gånger starkare istället. Haha.

De där timmarna jag sov igår eftermiddag märktes också. Tråkigt nog. Somnade inte förrns vid tre inatt. Liiiiite för att Jockiboi HAHA, nä, men Jocke ringde och då blev jag ju ännu piggare. Party i Uppsala någon helg bliiiiiiiir :D giiiiiiiiiiillar iiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiidag. tydligen.

Aja, nu ska jag äta och sen möta Elin på stan! Blir kanonis.

Som jag, fast manlig

Träffade bästa killen igår. Kan seriöst ha varit den bästa någonsin till och med. Haha! Han var som mig, fast kille istället. Alltså. Haha! Världen behöver fler personer som måste googla på hur man kokar ris och ägg, fler personer som helst inte lagar mat utan äter färdig, fler personer som låter mamma fylla på kyl/frys, fler personer som bara måste påpeka hur man säger Vadstena... och framför allt, världen behöver fler personer som har nässpray med sig i fickorna! haha.

Våra samtal under kvällen liksom:
- Jaha, men hur ofta dammsuger du då?
- Hm, en gång i veckan kanske...
- Aah jag med!
- Kan du koka ägg?
- Nä...jag googlar!
- HAHA, jag med!

Känns bra att veta att det finns någon som jag där ute i världen. Haha! Han finns tillochmed i Jönköping. Frääääääänt.


Lite vila

Skulle inte vila idag hade jag tänkt. Bara för att vara sjuuuuuuuuukt trött sen ikväll. Vid halv ett så la jag mig i sängen, och på två röda så sov jag. Nästa gång jag öppnade ögonen var klockan 16.30. Livet är hårt ibland alltså. Haha!

Nu ska jag snart på bio också. Hehe! I rymden finns inga känslor. Skönt va?

Spårad kväll

Spårade rätt rejält igår! Sådär härligt spårat där allt bara händer och man ångrar det dagen efter, men som ändå kommer vara något man skrattar åt långt efteråt.

Hm... jag och Lisa bestämde oss för att testa gå till Huset igår. Har hört både ris och ros om det stället, men testa måste man ju. Och jag tyckte att det var roligt i alla fall. Lisa och jag raggade upp några killar, följde med på efterfest, haha. Fast vi hade ingen aning om var, vi bara hoppade in i en taxi med dem. Hamnade i alla fall i Dalvik i typ en källare? Fast asfina lägenheter. Bussarna hade slutat att gå... så det var ju bara att stanna där till de började gå igen liksom.

Kom hem 9 imorse sååååååååååatte, är lite trött dåva.


Köpte nya leggings igår med... passade bra till mina naglar! haha.


Party

Har spenderat hela csnbidraget på A6 idag. Kläder och sprit! Dä ä gräjör dä. haha. Nä men typ.

Lisa och jag har lagat festmåltid, haha, eller ah, bbq biffar och potatisklyftor och så lite sprit på de... haha. Är övertaggad för ikväll.


HAHA

Så jävla populär idag! Hur många läsare som helst verkligen. Woho!

Lisafisa är här. Vi har lagat mat och hört killarna sjunga "dick in a box" för oss. Vi har druckit lite sangria och sedan traskade vi iväg på bio. Fullt upp sedan klockan fyra har vi haft. SKÖJ MÄ LITTE SÄFFLE FÖLK HÄR VETTNI!


Ja herregud

Jag är som en gammal tant. Går krokigt och klagar på ryggen hela tiden. Ger i från mig små ljud så fort jag sätter mig för att det gör ont. Haha! Snacka om träningsvärk alltså. Dör typ. Eller ja, mer i svanken är det. Såatte... affrodansen tog på ställen där inte den andra träningen brukar ta! hehe.

heheh



spårade ur lite igen

Helgbesök

iiiiiiiih idag kommer Lisafisa hit!!! Fett taggad.

men först lite matte och grafisk design.