En ledig dag

Man tar verkligen vara mer på de lediga dagarna när man vet att man inte har så överdrivet många av dem. Idag skulle jag sova ut lite hade jag tänkt (småjobbig kväll på jobbet igår + att jag jobbade 11h), men jag vaknade ju vid halvåtta och det var bara att gå upp för jag var pigg. 
Så jag mötte upp syrran på stan och så åkte vi till Solareturen, och sedan till Rusta också. Shoppade lite. Hehe! Köpte bland annat dynor och en matta till min uteplats. Så fint så. Kommer nog dock bli mysigare där när jag köper lite blommor och så också. 
 
Sen bjöd jag bästa Elin på kvällsmat också. Grillad lax och till efterrätt grillade vi sockerkaka och åt med glass och jordgubbar <3
 
 

Doris <3

Haha jag älskar Doris på den här bilden. Hennes smile <3 
 
 

En sänggavel

Jag har ju gjort en sänggavel. Så himla mysigt blev det. Dock blev jag lite smått galen inatt, för vi trodde att det bara var att ställa gaveln där och liksom låta sängen stödja upp den. Det gick inte kan jag säga. Hela natten har gaveln dunkat i väggen så fort jag har rört mig. 
 
Så imorse (06.50) var det en mycket irriterad tjej som började rota i alla skåp här hemma. Av ren slump så hittade jag exakt det jag behövde, vet inte vad det heter, men det var i alla fall en järngrej som jag först skruvade fast i gaveln och sen i väggen. Haha, såatte! Nu är gaveln tyst. Tur att jag var ensam för jag såg nog rätt rolig ut, stod där i sängen och skruvade frenetiskt, iklädd endast trosor. Nakna snickaren. 
 
 

...

Är ledig idag. Skönt. Jag hostar så att lungorna snart kommer upp känns det som, och då är det ingen höjdare att cykla och gå så mycket som jag gör i jobbet. Dessutom blir det ju mycket att man är ute där det är lite kallare, sen in i en varm lägenhet, ut, in, ut, in. Blir bara värre.
 
Var hemma i Säffle en sväng i helgen. Längtade efter mamma, pappa och vovvarna lite så det var ju trevligt att se dem. Pappa hade tagit hem lastpallar åt mig så jag håller på att fixa med en sänggavel! Tror att det kommer bli jättemysigt. Men jag visar väl den när det är klart. Troligtvis till helgen:)