Karma is a bitch

Måste ha varit jävligt elak det senaste, för just nu går allt åt fel håll.

Har ASONT i bröstet efter igår. Kan inte ligga på vänster sida ens för att det gör så ont.
Gick sådär på jobbet idag, var ju första kvällen jag jobbade iofs, men ändå.
Tappade en stor jävla schampo flaska på foten i duschen förut

Nu ska jag nog försöka att sova. Men vem vet, lampan kanske ramlar ner över mig eller något. Heter man Josefine Caesar kan vad som helst hända. HAHA, kom just på, min syster har fått en lampa i huvudet. ASROLIGT! hahahaha. Fan, det där är orsaken till varför min karma ligger på minus.


When you tell the world

Vet inte vad felet är på mig. Jag har verkligen problem att veta vad jag ska ta på mig till jobbet. Seriöst. Står framför spegeln och bara "Hm, är jag snygg nog i det här? Kanske ser för seriöst ut? Nä, det här kan jag nog inte ha på mig..." oså byter jag. Vem tror jag att jag ska träffa liksom drömprinsen eller? Vem bryr sig om ifall jag är snygg eller inte. INGEN.

Eller fan, jag kan ju träffa min drömkille på vägen till jobbet. Fatta vad jobbigt om jag skulle vara ful då.


 Haha, aja...Rosettklänning fåre bli...


On the radio, you´re on the radio

På Arlanda i lördags:

Sanna:
Danny står där...
Jag: VAR?
Sanna visar lite diskret
Jag: Ååååååh, ska jag gå och fråga om jag kan ta kort med han?
Sanna: NEJ Jossi! Låt honom få vara sig själv. Han tycker nog det är skönt ibland...
Jag: Men JAG då, ska inte jag få vara mig själv?

Nä men Sanna har rätt, jag kan ju inte springa och ta kort på alla killar jag tycker är snygga. Hur skulle det se ut?


 Och dessutom har jag redan en bild med Danny... hehehehe!


Fett cool


 Känner mig stenhård med ett stort plåster.
Doktorerna i Arvika är då inte att leka med hörrni!
Nu äre bara att vänta igen...


Öh okej

Igår kväll efter att jag hade lagat mat och ätit så kände jag mig astrött och dålig. Hade ont i hela kroppen osv. Gick upp och la mig och somnade åtta!!! HELT GALET. När somnade jag så tidigt senast liksom? Dessutom vaknade jag nästan nyss. Så har sovit i över 12 timmar.

Men aja, blir en liten tripp till Arvika sjukhus idag igen. Ta lite prover, och sen vänta i en månad igen! Bläh på det.


Slutat för idag

Nu har jag jobbat klart för idag. Älskar att det var en ordinarie personal och tre yra hönor som sprang omkring hela morgonen. Nä inte så illa. Men kul var det. Fan, trodde inte att första dagen på jobbet skulle bli kul. Den var kul. Rolig. Fett nice!

Nu blire ju att sola och bada med Josse. Alltså inte mig själv, utan Enneby.
Bara så att ni vet.


 Japp, bikinin är redan på och jag är redo!!! hehe.
Lite mat först bara.


jobbjobbjobb

Gör första dagen idag. Just nu känner jag mig bara trött och känner att jag inte vill jobba. Men det ger sig när jag väl kommer dit. Det gör det ju alltid.

Girl by Necker

Haha köpt sötaste flaskan på taxfreen i Turkiet. Någon likör som heter Girl. Sanna visade mig flaskan när vi var på Arlanda i Stockholm, så jag tänkte att jag skulle köpa den när vi åkte hem istället. Dock hade de inte en stor då, så jag fick köpa två jättesmå istället. Rosaglittriga flaskor är det och jag dör på för att de är så himla fina. Haha! Kanske iofs är bra att jag köpte små med, så jag inte köpte en liter oså är det inte gott. Haha!


 Hur fin är inte flaskan liksom?


Solen ja

Gött att komma hem till Sverige och så är det sol här med liksom. Ska ligga ute i solen och sova idag tror jag. Så jävla trött är jag. Haha! Och i mitt rum är det iskallt för en gångsskull. Brukar vara varmast här inne. Men ja...


 Vill tillbaka till Alanya NU.
 Snälla, bjud med mig någon?


Alanya

Vet inte riktigt vad jag ska säga om veckan i Alanya. UNDERBARASTE!!!!
Det hände så mycket roligt och knasigt så det är inte klokt. Vi blev kungar på att pruta.

En dag på stranden var det så höga vågor så när Sanna tittade efter sina skor så hade vågorna tagit en sko. Jag skrattade hysteriskt, tills jag insåg att vågorna hade tagit en av mina skor också. Nä, då jag låg nästan vikt av skratt. Vågorna hade liksom varit uppe vid våra solstolar och tagit skor. Whaaaaaaaaat! Så vi fick ju gå barfota hem vi.  

Vi var på turkiskt Hamam (typ lite spa grejs), fick gå in i ett rum och ta av oss allt utom bikinitrosor, sedan gå in i ett rum där det var kanske 10 andra nästan nakna tjejer. Sedan fick man lägga sig på ett bord i mitten och få peeling och skumgrej medan alla satt runt och tittade på. Lite obekväm stämning! Sedan fick man helkroppsmassage. Allt detta 200kr!

Vi åt på en resturang där de hade rosa dukar, servetter och rosa rosblad på bordet. Där lurade de oss att de hade bakat in våran mat i ett stort bröd. Sanna fattade att de drev med oss efter ett tag. För mig krävdes det att fyra servitörer berättade att det var ett skämt innan jag fattade.

Killarna som jobbade på hotellet var väldigt flirtiga av sig och två olika killar bjöd ut oss. Haha, lite roligt. Liksom går och raggar på arbetstid. Alla i Alanya verkar ragga på arbetstid. Raggar på sina gäster, kunder osv. Jamenvisst, soft stil ändå. Pang på rödbetan!

STORA drinkar! Vi satt där bara, Happy hour, typ en liter var, och väldigt mycket starkare än vad drinkarna brukar vara här hemma. Fett nice!

Sanna: Nu har vi ju båda vit klänning på oss!
Jag: Äsch då. Vi kan ju låtsas att det är white night!
ÅSÅ VAR DET DE ;pPPppPPp
Så jävla bra var vi. Prickade in en white night utan att veta det.

Nä hörrni, jag rådiggar Alanya. Verkligen! Det bästa.



 Softade på stranden gjorde vi! Klarade aldrig av att sätta ner parasollet i sanden själva. Så de skrattade gott åt oss när vi stod och försökte. Tror de väntade ett tag med flit innan de hjälpte oss, bara för att få skratta.


Vi tog nytta av våran All inclusive ;) hehe


Goda drinkar! hehe


Ännu mer soft på stranden


Skrattade åt grannen, för vi fatta inget han sa. Eller fatta inte vem han var.
Jobbade han på hotellet tro? Det är frågan det!


Jag gjorde en Marliyn Monroe mitt på stan sådär.
Frän tjej med svart shorts under en vit klänning med.


Firade midsommar med att äta jordgubbar, grädde och glass! :)


Massa mindre lyckade bilder togs också :)


HEMMA

Är jag hemma eller?
JAAAAAAAAAAAAAA!!!

ville bara säga det!

Tyst i en vecka

Skulle packa ner lite matsäck i min väska förut. Lite mat som jag tänkte ha på bussen på väg mot arlanda. Letade efter en smootie som jag var och köpte tidigare idag. Men hittade den verkligen inte. Så fick ringa mamma och fråga. Då hade hon slängt den när hon städade kylskåpet i lägenheten. Så det var bara att gå ut i soptunnan och leta upp den. Haha. Men nu sitter vi iaf på en buss påväg till arlanda. Den går från karlstad alldeles strax... Wiiiie vi är på väg mot alanya nu:-D kommer med andra ord bli ganska tyst här på bloggen i en vecka!

Detta visste ni kanske inte om mig?

  1. När jag var liten ramlade jag och slog i min framtand i en stenplatta, så tanden blev blå/grå! Oops liksom.

  2. Jag tog hål i öronen när jag var 4 år gammal. Det var inte mamma och pappa som tvingade mig som många tror. Jag tog hål i öronen för att jag ville.

  3. Jag har världens sämsta lokalsinne, och har faktiskt gått vilse i Säffle en gång.

  4. När jag gick på högstadiet ville jag stava mitt namn Josephine. Stavade så några år och fick alla vänner, lärare osv. att stava så också efter ett tag. Till och med på vissa brev jag fick hem stavade Josephine. Sen ändrade jag mig igen…

  5. När jag är i lägenheten själv MÅSTE jag titta i bastun, bakom duschdrapperiet, bakom draperiet vid ytterdörren, bakom soffan, undre båda sängarna och i garderoben för att försäkra mig om att ingen befinner sig i lägenheten. Dock har jag inte kommit på vad jag skulle göra om det faktiskt stod någon bakom till exempel draperiet.

  6. Jag har aldrig fått mitt studiebidrag! Nepp, jag har fortfarande månadspeng, eftersom jag tjänar på att ha det. Jag får 550kr i månaden, och då betalar mamma kläder, bio, utgångar osv. Alltså har jag pengar att göra lite vad jag vill med sen... NICE!!! Fast från och med augusti är det slut med det... Hur ska lilla Josefine klara sig då tro?


 Snygga tjejen med en blå/grå framtand!!!
 Och fina örhängen i öronen med ;)


Fin dag

Paddlade ju som sagt med Lisa idag. Haha! Var väldigt trevligt må jag säga. Vi paddlade sicksack typ hela vägen. Vi stötte på tre ormar under dagen, vi åt otroligt god kyckligsallad, och väldigt vattnig vattenmelon. Solen stekte, fast att det blåste endel, så vi fick färg utan att riktigt känna det liksom...


 Lisa var sjuuuuuuuukt laddad ;) haha

 
 Kändes lite som om att vi åkte på en flod i Afrika eller något. Ni vet, som på film... hehe


Ibland hälsade vi på inne i vassen också.


Paddel

Känner att det är en perfekt dag för att packa ner badkläder, lite mat och sedan ta kanoten och paddla iväg. Och eftersom det är en sådan perfekt dag för det så ska jag och Lisafisa göra det också. Lisa fixar kyckligsallad, jag har fixat mackor och vattenmelon!!! Perfa.


 Hehe, den här bilden tog jag igår när vi var på Duse :D


Stranden blir

Idag hoppas jag nästan att jag inte har några läsare på bloggen! hehehe. SOLEN SKINER JU FÖR TUSAN!
Har varit på introduktion till jobbet, och nu är det bara deligationen kvar att fixa så är jag redo för att börja jobba ska ni se. Eller nej FÖRST ALANYA! yey

Nä ni.... NU BLIRE STRANDEN MED LISA!

Say cheeeeese

När jag ser bilden här nedan så tänker jag lite "LE FÖR I HELVETE, DET ÄR ERAN STUDENTBAL"



blablabla


 Ni får den här bilden... för att ni tycker att jag är så jävla snygg!!!


Regn på midsommar

Har ni sett den där sängreklamen på tv? Att om man köper en säng, och det blir regn på midsommar så får man pengarna tillbaka... bra grej!
Jag tycker att KAMEROR borde ha något liknande... "Går kameran sönder på bröllop, dop eller student så får man pengarna tillbaka" Min kamera gick sönder på studenten. Och inte ett enda kort hann jag knäppa. Det sög! Den bara låg i väskan och var tung och tog plats hela dagen. Det är det jag kommer minnas av min student! NÄÄÄÄÄÄ, som tur är så gick jag ju media, det kryllade av kameror... MEN ÄNDÅ!!!


Jobb idag med

Ska jobba idag med, 7-14! Alltså inte alls en lika bekväm tid idag som igår. Gillar att börja jobba sent. Dock har jag väl hela eftermiddagen fri idag vilket gör att jag kanske får mer gjort, men ändå! JAG ÄR TRÖTT!!! heheh

jobbajobbajobba

Ska strax iväg till Kaptensgården och jobba; 15.30-21.00
Börjar ju egentligen inte förrns 28:e, men ska gå bredvid idag och imorgon. Så det är väl bra att jag kommer in lite i arbetet innan jag börjar på "riktigt". Fast jag är faktiskt nervös. Vet inte varför. Men nervös är jag.

Har till och med problem med vad jag ska ha på mig. OFTA liksom. Problem med vad jag ska ha på mig när jag ska till ett ställe där medelåldern är 80+ ! Haha, dagen till ära har jag till och med satt upp håret. Och det mina damer och herrar händer då inte för ofta.


 Ser bara rolig ut i uppsatt hår jag. Usch! haha.


Mitt schema

Fick mitt schema i förra veckan, och satt och kollade igenom det här igår och idag. Och jag skämtar inte om jag säger att de typ har gett mig BÄSTA SCHEMAT ever. Har typ haft ångest över att jag ska jobba hela sommaren och missa allt som jag vill göra. MEN:

1. Jag jobbar EN helg under hela sommar, looooovely
2. Jag är ledig bästa helgen, torgfesten i Säffle!!!!
3. Jag är ledig när Rixfm festivalen är i Karlstad, och börjar dessutom sent dagen efter!
4. Jag är ledig när Oooooooola är i Karlstad!
5. Jag är ledig/börjar sent nästan alla torsdagar = After Beach på onsdagar!

Okej, det är ganska små saker, men ändå små grejer som gör att sommaren genast blir mer värd. Helgerna är ju det bästa. Festa kan jag göra hur mycket jag vill, och dessutom göra lite utöver det vanliga...Så alltså, jag är så lycklig inombords just nu... Kan iofs ha att göra med att JAG OCH SANNA ÅKER TILL ALANYA!!! typ?


IIIIIIIIIIIIIIIH

TURKIET HERE WE COME!!!!
Okej, lite spontant sådär så bokade jag och Sanna just en resa till Turkiet, Alanya, All Inclusive, en vecka! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE. Ska bli galet gött vill jag lova. Åker på lördag.


 Här kommer vi chilla i en vecka nu då :D


Moving on

Har separerat nu vettni. Hehe! nä, har typ flyttat från Karlstad. Bara sängen som är kvar där nästan. Så att jag kan sova där om jag vill liksom. Så jävla gött att slippa bo tillsammans med min lillasyster mer. ALDRIG mer tänker jag laga saker som hon och hennes kompisar har haft sönder (gardiner två gånger, MIN SÄNG...). ALDRIG mer behöver jag torka bort mat, plocka upp mat osv efter henne. ALDRIG MER! Seriöst, det är typ som om att en sten har lyfts i från mitt hjärta!


 Så här såg lägenheten ut igår när jag kom och skulle hämta de sista sakerna. KUL!!! Andra gången de har lyckats att slita ur det som håller gardinerna uppe och skruvar ur väggen! Vafan liksom? HAHA men lite roligt, när jag ser min syster och hennes kompisar framför mig så ser jag typ vilda, galna, otämjda djur som egentligen inte borde få vistas ute bland folk utan borde hållas inlåsta.


betyg, en lördagskväll...

Hehe, jag må ha tagit studenten men jag kan inte riktigt släppa skolan och betygsystemet. Fattar inte och det sätter sprätt i huvudet på mig. Jag har läst 400 poäng för mycket och alltså plockar de bort 4 kurser för mig, de jag har fått sämst betyg i. Så mitt medel ligger på 17,4 - MEN då får jag inga meritpoäng.

Tar jag däremot bort 3 kurser som jag har VG i och lägger till 3 som jag har G i  så får jag meritpoängen och får istället ett medel på 18,6. Haha dör när jag tänker på det här alltså. Vafan har meritpoängen för mening egentligen? Kunde det inte bara räcka med att man har ett medel och skitsamma med resten.

Min syster bara: Jaha, så du har bara 12 MVG du...

JA JAG HAR BARA 12 MVG OKEJ!!!!

Lördag

Känner mig fortfarande seg. Haha! Så jävla sleten tjej.
Har varit på Erikshjälpen och köpt lite böcker. Ska nog bädda ner mig i sängen och läsa och äta lite jordgubbar. Kanske. Haha vafan frästen, jag kanske är allergisk mot jordgubbar ju. Fast vet inte om det är det! Kommer ihåg min mage förra sommaren. Galet fult. Fick utslag över hela magen, och sen så var jag ute i solen och så när utslagen försvann så var jag helt vitprickig...


 HAHA typ dalmatin ju!


Goa människor

Min kamera gick sönder igårmorse!!!! FAIL att jag inte kunde ta några bilder på hela studentdagen. Bästa tillfället att gå sönder, absolut! hehe... varför jag skriver detta är för att jag ska visa lite bilder, på studentpresenter. Bara för att jag fick så fina. MEN jag kan inte riktigt med den kameran jag använder, så det är lite problem med fokuseringen om man säger så = ganska suddiga bilder!


 Av grannarna fick jag en fin rosa skål från Rosti mepal "förvaring på ett kungligt sätt", passar mig jättebra ju! ELLER HUR? Och en disktrasa! haha. Och sen så ville de ge mig en rosa ballong, men de hittade bara en där det stod 20 år grattis på, haha men så tänkte de att jag nyss fyllde 20, så jag fick den ändå ;) haha roligt.


Av några andra grannar fick jag snapsglas ifrån kosta boda!
Innehållet får jag fixa själv sa de... hehehe!


Av de tredje grannarna fick jag ett rosa pärlhalsband och ett rosa pärlarmbad som matchar varandra då. ASFINT! Hjärta på är det också!!!


En ljuslyckta från kosta boda fick jag av Lisa med familj :)
Och rosa pärlarmband fick jag av Lisafisa!!


Som sagt, suddigt... Fick örhängen från pilgrim av Sanna och hennes familj :) Och sen den röda stressbollen. Hehe! Jag har gått och klämmt på den hos Sanna i tre år. Så hon lovade att jag skulle få den i studentpresent. Undra om hon kommer sakna den?


Fick en porslinsgroda av min barndomskompis och hans familj :D


Haha fick riktig champange av Rickard :D Känns rätt tufft sådär ;)


Ett sött rosa armband från SNÖ fick jag av mammas kompis :)

HEHEHE tråkigt inlägg, meeeeeeeeeen nu vet ni vad jag fick ! Och pengar och så av min familj då!


bdb <3

HAHAHA loggade in på bilddagboken <3 azzå lixom så såg jag att de har en ny grej där. Typ "kommer du ihåg vad du gjorde" Dog lite när jag såg...



Idag för två år sedan det där! Haha. Gulligt. Sofie sitter och sover på en stol? Det gjorde jag för två år sedan. Haha!

För jag har tagit studenten...

Vet inte hur jag ska förklara dagen i ord riktigt. Den var bra! Typ bäst. Känns tråkigt att man inte ska gå tillbaka till skolan till hösten. Eller ja, till skolan ska jag väl, men inte till Älvkullen, och inte till min klass. Suger lite sådär.



 

 

 

 
 KOMMER SAKNA ALLA SÅ HIMLA MYCKET!!!!!!!!


studenten

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH för idag tar jag studenten, för idag tar jasg studenten, för idag tar jag stuuuuuuuuudeeeeeeeeeeeenteeeeeeeeen...GALET!!!


 haha ser rätt rolig ut i min studentmössa ja...


Har du penna? Ja! Åsså går man media ;pPPppP

Älskar hur gulliga jag och Sanna var idag när vi lämnade våra skåp. Vi förberedde liksom nästa skåpägare med pennor och sådant. För det där med pennor tänker man inte alltid på alltså. Skrev ett litet meddelande på ett systemetkvitto också, för vi hade inga papper. MEN vi var söta ändå!


Bara ägde allt ja


Fyfan vad jag satt där i soffan och bara ägde då!
Vädrade lite eftersom det var så himla varmt.

Flak

Min klass var sååååååå nära att få ta studenten utan flak. Men ängeln Ida lyckades fixa en snäll flakägare som kör imorgon. Inte nog med det, han vill bara ha 300kr betalt också. Vilket jag tycker är för lite. 8kr/pers liksom. Vi alla hade ändå redan lagt 300kr var till ett annat flak (som drog sig ur), så jag tycker gött han kunde ha fått det, eller åtminstone 100kr/pers. Det hade det lätt varit värt också! 300kr är underbetalt! haha.

Jaja, vi var och fixade lakan och så idag också... snyggt blev det! Och han den snälla mannen skulle fixa syrener och björkris åt oss också! Jättesnällt!!!


Vi la lakanen på marken och ställde oss i en ring runt! hehe


Elin skrev :D


 Det är vi som skapar rubriker


Bal

Seriöst, jag vill vara prinsessa på heltid. Typ sagoprinsessa. Bara gå i asfina rosa klänningar och glittra hela tiden. Vara fin i håret och ha tiara. Var söker man om man vill ha det jobbet? 

Kan inte fatta att balen är över liksom. Har väntat på den i flera år, har varit så många förberedelser, och nu är den över. Bara sådär liksom. Det var en trevlig kväll i alla fall, med god mat. Vi fick kräftstjärtssallad med romsås till förrätt, sedan fick vi fläskfilé, potatisgratäng och hemmagjord beanässås, GOOOOOTT!!!! och sen kladdkaka och lite bär och citronmaräng till efterätt.



 

 


Min uppgift på jorden

Hehe brukar göra de där små testen på facebook, och nu gjorde jag "din uppgift på jorden".


 
Jag ska bara göra en sak i mitt liv. LIGGA JÄVLIGT MYCKET!
Okej, hade det varit en fråga typ "Vad gillar du mest att göra?" och jag svarade "ligga" så hade jag ändå förstått resultatet. Men det var verkligen inte en enda sexrelaterad fråga.

Kanske ändå finns en mening med att Josefine typ betyder "Må gud föröka"


Studentpresent

Var hos familjens vänner ifrån Bosnien förut och hämtade en studentpresent. Mamma var med, så jag trodde inte att jag skulle få öppna den eftersom hon är så tjurig när det gäller sånna saker. Man ska öppna den dagen det gäller. MEN nu fick jag öppna, och jag fick ett asfint guldarmband och 1000kr! Bortskämd kände jag mig. Fick det för att jag är en sån himla fin tjej vettni. Nä, för att jag är smart och duktig. Lönar sig att vara det. Hehe

De ska få något fint tillbaka!


 Lite suddigt meeeeeeeeen, så ser det ut!


Fullt

Blev helt fullt i garderoben nu. Blev lite sorgsen när jag plockade in alla kläder. Hittade vissa som jag inte använt på aslänge, men som är fina liksom. Och jag vet att jag kommer glömma bort vissa kläder igen, och inte använda dem på ett tag. Jättesorgligt egentligen ju. De bara ligger där i garderoben och väntar på att jag ska välja dem. Haha, nej men... ah ni fattar?


 Hehe, en före och efter bild.
Vet inte hur jag ska hitta kläderna i den vänstra garderoben. Ligger liksom tre högar bakom de tre högarna längst fram. Kommer aldrig hitta. Fick slut på galgar också, så det hänger typ tre klänningar på varej galge i garderoben i mitten.

I-landsproblem har jag.


dan före prinsessdan

Har mycket att stå i idag ska ni veta.

1. Ringa sommarjobb och se vad jag ska gå för kurser och så innan. Samt boka bredvidgång!
2. Packa upp ALLA kläder jag har haft i Karlstad. Har flyttat hem dem nu! Ska ju ändå vara hemma mest i sommar.
3. Åka till några vänner till familjen och hämta en studentpresent och vem vet, en tårta kanske?
4. Åka till Karlstad och titta på Ericas och Josses bal.
5. Tjärnivalen ikväll.


 Mycket kläder är det också!
JOBBIGT


<3

Har precis lagt mig i sängen. Och seriöst finns det något bättre än att lägga sig i en nybäddad säng, när man är nyduschad? Jag tror nästan inte det! Ska ligga här tills imorrn.


 Påsarna under ögonen <3


bad day


 Har solglasögonen på mig idag.
Då kanske ni förstår hur jag mår efter gårdagen om jag gömmer ögonen bakom solglasögon.
Och mamma och pappa de bara skrattar!


Hehe jaha

Vad hände igår kväll liksom? Sanna och jag gjorde en impulsutgång. Drack en vinflaska på ungefär en halvtimme, huttade lite och fick en cider gratis inne på Nöjes. Vi skulle ta oss in gratis med en lapp som gällde fram till 23.00. ASLÅNG kö, så vi var framme vid kassan ungefär 23.05 och hade inga kontanter. Jag fick stå kvar utanför medans Sanna fick gå in till baren och ta ut pengar. Sen vettni så röjde vi ju hela kvällen i alla fall. Är lite sleten idag då.


Hagudden

Ska till Hagudden i Kil idag. På typ "klassresa", hehe! Blir säkert trevligt tror jag. Typ sista grejen vi gör med klassen... förutom balen, studenten och så då. Men det räknas inte, för allt det där är ju som avsked eller något. Jättesorgligt.

Vit


 Insåg att mina tänder ser ASVITA ut!
Fan, önskar de var så vita typ!


yeah

Om ni googlar på "cool tjej" så kommer ni få 13965 resultat och alla kopplade till mig! Tittade precis på spotify och det nya är ju att man kan se vilka artister och låtar man spelar mest liksom.



Älskar att jag är så cool att Eric Saade och Ola ligger i topp. Sen att alla "top tracks" är BARA Eric Saade låtar.

Fast jag undrar hur det där fungerar alltså. För hon Lena, jag har lyssnat på hennes låt max 4 ggr!!! Och hon är en av dem jag har lyssnat på mest då tydligen. Jag menar, typ Lady Gaga lyssnar jag på flera ggr dagligen, varför är inte hon med? Eller Joshua Radin? Så därför tror jag inte de där listorna stämmer!

Dock erkänner jag, jag lyssnar ganska mycket på Eric Saade!

Sommar och Sol

Ligger ute i solen, lyssnar på Darin varvat med Eric Saade, E.M.D och Ola, och har det jävligt bra måste jag säga. Ska ligga ute och steka ett tag till, sedan ska jag till Coop och träffa Sanna faktiskt. Hehe! Hon är i Säffle och jobbar idag så ska käka lunch med henne :)


 Varmt och skööööööööööönt är det! :D
 Älskar sommaren!


Dumförklarad

Erica dumförklarade mig lite här för någon dag sedan:

Erica: Du smörjer dig väl inte i ansiktet med body lotion?
Jag: ... joo?
Erica: Du ska ju ha ansiktskräm för det!
Jag: Haha men ändå!
Erica: Man ska ha det för det är något med ph-värdet!
Jag: Aha, jag får väl använda det då! 
Erica: haha, ja, för du har väl inte fotkräm i ansiktet eller på kroppen också väl? 

DAAAAAH! haha. Lät så logiskt när hon sa det liksom. Att det är klart att man har ansiktskräm i ansiktet.


 Så använd ansiktskräm till ansiktet hörrni ;)


Sova utan mardrömmar

Har drömt mardrömmar om myror två nätter i rad nu. Usch! Så jävla äckligt att vi har myror i hela lägenheten! De försvinner liksom inte. Inatt drömde jag att jag vaknade och det var fullt av myror i hela sovrummet, det var så mycket att det var helt svart, och det kröp överallt. Och de kröp på mig och uuuuuuuuh. Sen vaknade jag på riktigt och det var lugnt. Inte en myra i sikte!

Sover i Säffle inatt, och hoppas att jag inte drömmer mardrömmar!

Sunshine

Sitter och tittar på min balklänning. Har hängt en lapp på den så att min syster inte ska röra den. Den klåfingriga jäveln! Hon tycker att det var onödigt, men det tycker inte jag! Hon fingrar på allt hon inte ska. Som ett litet barn Och nu har hon och hennes kompis matkrig i köket. Försöker att inte lägga mig i, fast att jag ser ostbitar flyga och lägga sig på golvet. De kletar smör och leverpastej på varandra. Haha, jag försöker bita ihop. Kommer jag klara att inte säga till dem? Jobbigt är det! haha.


typiskt sommar

Det enda jag över huvud taget ogillar med sommaren är alla dessa otroligt fina skor som inte är gjorda för att gå 100 mil om dagen, och ger sånna förskräckliga skavsår. Plåster hela sommaren äre som gäller för mina fötter vill jag lova. Nu i lägenheten hittar jag inte ens några plåster så jag använder mig av sminkborttagningstussar och eltejp. Vilket inte fungerar sådär exemplariskt som man skulle kunna tro då eltejp inte fungerar mot hud! Det suger, och dessutom är det inte sådär jättevackert heller för den delen.



 Såhär kan hälarna se ut...
Ont gör det!


<3


 ÄLSKAR DEN


Balklänningen

Iiiiiiih, om typ 40 minuter så ska jag iväg och hämta min största kärlek för tillfället - Min prinsessbalklänning!!! och som jag har väntat på den liksom! GALET! Herregud. Och snart är balen med vetni! Om mindre än en vecka. Då ska jag leka prinsessa hela dagen lång. Hehe! Lääääääääängtar.

Blondinjosefine

Var hos min frisörvän Erica igår igen. Så hon blekte håret på mig! Blev asbra tycker jag. Helt blond ser jag ut. Matchar dock inte riktigt den röda färgen i mitt ansikte just nu, men den färgen försvinner väl förhoppningsvis snart. Haha!

SKA OCH HÄMTA MIN KLÄNNING IDAG MED!!!!!!!!!!!!!!!! AHHHHH



 


Juni

Är 1:a juni idag. Strålande solsken och jäkligt varmt. Sommar helt enkelt!
Jag, Sanna och Sofie åkte iväg till Mariebergskogen innan lunch idag och har legat där ute och solat och badat hela dagen lång. Så himla härligt har det varit. Och jag tog faktiskt årets första dopp idag. Sent ju! Badar ju alltid första maj. Men icke. Till mitt försvar så var jag faktiskt sjuk då. Hehe!



 



 En gööööööööööörtrevlig dag :D


Tjejer

Kul att jag och sanna är för klena för att orka skruva upp bultarna på ett bildäck! Kul att vi stod i typ en timme och försökte skruva upp fem bultar men fick upp en! Såg nog lite misstänksamt ut när vi stod där och skruva och klockan är tolv på kvällen. Kul att vi gav upp och sanna fick ta min cykel och cykla hem istället. Värdelösa är vi. Kan inte ens byta ett däck XD Haha:p