Torgfesten

För första året någonsin så jobbade jag när torgfesten var här i Säffle. Jaja, lite jobb stoppar en väl inte. Eller ja, lite jobb stoppar inte mig i alla fall. Slutade 21.00, cyklade upp till Jocke och Conny, spelade spel, drack och sen var jag hemma vid halv tre. Började jobba 12 dagen efter. Nu är jag rätt trött efter som dagen också bestått av jobb. Hehe! 
 
Nu ikväll har jag suttit och ritat lite. Kliar allt lite i fingrarna och jag är så jäkla sugen på att köpa mig en ritplatta till datorn. Har ju en, men till PC. Men jag kör ju på Mac dåva såatte...
 
Blev en ballerina nu när jag ritade. Helt ok liksom. 

Lite shopping

Har shoppat rätt bra på nätet de senaste dagarna. Mitt senaste köp var bland annat en rosa laddare till mobilen och en rosa plugg till hörlurshålet. Hehe...
 
 

Kristinehamn yao!

Imorgon åker jag till Kristinehamn för att träffa Elin, Anna och Isabelle. AWESOME! Kommer bli en astrevlig helg och hoppas på sol och vackert väder för här ska badas :D haha. 

I know who you are

Älskar när det räcker med ett ord eller en mening eller bara minsta möjliga för att man skall veta vem den "anonyma" personen är. Något internt där man kan fnissa till och bara känna sig allmänt glad.
 
Finns bara två personer som säger Göran. Det är jag, och Elin <3 Haha! Ja, man tröttnar på att säga Gud när man bor i Sveriges Jerusalem. Då säger man Göran istället...

Var är min lilla vän

"Var är den där rara Josefine som var här förut?" sa en boende till mig idag på jobbet. 
"Men jag sitter ju här!" svarade jag och var aslycklig för att jag fick citera Max ifrån Svensson Svensson. 
Den boende var inte ganska säker på att jag talade sanning dock.
"Nej, inte du, det var en annan"
"Jaha, ja, förlåt då!"
"Ah"
Sen fick den boende ett glas mjölk.
 

När man var liten

Tyckte denna bilden var fin. Jag och Christoffer när vi var små. 
 
Eller denna på mig, Lisa och Evelina
 
Haha eller denna på Caroline och mig...tur att man lärt sig att sminka lite bättre ;)

Studera igen då

Jaja, så långt blev det studieuppehållet. Numera är jag antagen vid Karlstad universitet och Högskolan i Kristianstad. 
 
 
Rätt roliga kurser jag har sökt. Så det kan nog bli en bra höst tror jag. Så får vi se vad som händer sen. Slösar lite mer på CSN-lånet och sen får jag väl fundera vad jag vill göra när jag blir stor efter det. Eller under tiden. Eller så skiter jag i att bli stor. 

En bild

 
Sitter såhär på kvällskvisten och ritar lite. Inte den här dock. Den ritade jag för ett tag sedan. Ritar ett annat träd nu. Haha, whats up med träd liksom? Förutom att man kan rita dem på miljarder olika sätt så är de egentligen inte så roliga väl? Eller? Äh, jag vet inte. Ritar träd i alla fall. 

Silviakaka

Det senaste halvåret har jag blivit grymt duktig på att vända bort munnen när det kommer till sötsaker och liknande. Idag var jag inte lika duktig. Alltså seriöst, de har fikat med Silviakakor på jobbet i två dagar, och det har sett så jävla gött ut så det bara rinner i munnen på en. Och jag menar, lika väl som man inte tar godis ifrån barn så tar man inte kaffebröd ifrån de gamla. That´s it. Därför har jag bara suttit där och glott när de har smaskat i sig. Behöver jag säga att jag har bakat Silviakakor idag?
 
Vattnas fortfarande i munnen när jag ser dem nu! haha. Galet. 
Men rekomenderar dessa kakor i alla fall. Enkla och supergoda.

Tillbaka på jobbet

Tillbaka till jobbet efter en veckas ledighet. Har faktiskt längtat tillbaka om jag ska vara ärlig. Älskar ju mitt sommarjobb. Därför jag är där sommar efter sommar...Idag satt vi ute hela eftermiddagen och fikade med de gamla. Jättemysigt hade vi det. Drack kaffe och saft och åt sju sorters kakor. Älskar sådana dagar när man gör det där lilla extra. Speciellt eftersom man vet att det är så uppskattat :) 

Putte i parken

Jaha, då var jag hemma efter nästan en vecka på Putte i parken i Karlstad. Det var mycket roligare än vad jag trodde det skulle bli och jag var mycket mindre sleten än vad jag trodde att jag skulle vara. Såatte, vi har mest chillat, festat, skrattat, umgåtts och lyssnat på olika band hela veckan. Träffade mycket roligt folk, många ifrån Motala av någon anledning ? haha. Aha, kul vare. Idag kom tröttheten över en, så det är allt lite sköt att vara hemma igen.
 
chill med jordgubbar i solen
 
såg bland annat Gavin Degraw
 
Festade
 
Speglade oss ;)
 
Bar runt på Rebecca som hade skadat foten
 
Hade tältfest i regnet. Populärt, alla stannade och slog sig ned utanför. Haha!

blåbärskakor

Har bakat blåbärskakor och piroger idag. Pirogerna blev fina och väldigt goda. Gjorde med tacoköttfärs, majs och champinjoner. Blåbärskakorna blev lite konstiga, men de blev goda ändå. Är kardemumma i degen och det blev väldigt gött. 
 
Blåbärskakan ser nästan ut som wienerbröd... men låt inte ögat lura er. För wienerbröd, det kan jag inte baka! 

Jordgubb/Limecurd

Hittade ett recept på bloggen Mammastårtor, där hon hade gjort Jordgubbscurd. Jag tyckte detta lät spännande och eftersom jag tycker om Lemoncurd så varför inte? Hade i rätt mycket lime i min curd också. Blir att testa till frukosten imorgon.
 

spets

Jag har lääääänge velat ha ett par jeansshorts med "spetskant" på. Har sett så många otroligt söta sådana shorts i flera år. Dock har det aldrig funnits i min storlek. Såatte, nu tog jag saken i egna händer. Jag har sytt på en liten spetskant på mina jeansshorts. Enkelt och snyggt!