Negg.

Jag är mindre negativ just nu... FÖR JAG SKA TILL ARVIKA! Okej, det har jag väl vetat om i snart en vecka, men ajg kan inte fatta det. För bara en månad sedan så ville jag inte. Hade ingen lust eller något alls. Men nu minsann, nu bubblar det i hela kroppen och jag vill dit NU NU NU NU! Fast jag får inte åka förrns på torsdag, efter jobbet! Hm... jobbigt värre. Jag vill liksom dit redan på tisdag, som alla andra! Eller aaa, Katrin och Sanni ska dit senare med iofs!  Men jag längtar!


jävla sommarlov

Alltså, varenda jävla sommarlov är det exakt likadant. BESVIKELSE, BESVIKELSE, BESVIKELSE... och då pratar jag inte om vädret. Jag pratar om löften. Visst jag ger också en del löften som jag inte alltid lyckas hålla, men jag försöker alltid ialla fall. Jag blir så himla besviken så otroligt ofta att jag inte ens ser löften som något speciellt längre. Jag vet inte när jag trodde på något senast. Jo, det var nog när jag och Sanna åkte till Stockholm. Det trodde jag verkligen på. Annars vet jag inte. Folk är så jävla bra på att bara prata. JAG BLIR SÅ SUR!
Och såhär är det varje sommar, förra sommarn var den värsta sommaren jag har varit med om. Visst mycket kanske berodde på vädret och så. Men herregud, det finns väl saker att göra ändå menar jag. Jag jobbade i tre veckor, sedan var jag väl typ hemma resten. Satt vid datorn, åt mat, tittade på tv, sov, satt vid datorn, åt mat, tittade på tv, sov ...und so weider.

På så sätt gillar jag när det är skola. Då skiter man nästan i om saker inte blir som man har tänkt. Har man pratat om att åka någonstans över helgen, och det inte blir av så tänker man mer "jaja, då får jag vila lite iaf då" Men nu... LEDIG I TVÅ MÅNADER! Då behöver jag fan inte vila. ÅH, negativ känner jag mig idag!


Jassåjaha

Idag var jag med Soffi efter jobbet. Vi cyklade från åmål till säffle, och det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli. Det är ändå två mul och jag fick lite ont i magen ( fråga mig inte hur man cyklar så man får ont i magen av träningsvärk) Men det var inte alls jobbigt egentligen. Det roliga vara tt när vi var typ halvvägs så säger jag lugnt till Soffi:
- Det kommer en cykel bakom oss.
Och så sedan körde jag om Soffi så cykeln skulle komma förbi. Soffi var, ehm jaa jag vet inte. Hon var nyfiken eller något och kollade bakåt så hon cyklade in i mitt bakdäck och så fick hon speed på cykeln och körde av vägen och rakt in i en stor hög med stockar (!)  Det såg så jävla roligt ut.... Men snäll som jag är så skrattade jag inte för mycket!

Sedan när vi kom hem här så började vi tänka lite på spöken! vilket resulterade i att vi verkligen satt och letade efter spökgrejen och så. SÅ NU ÄR JAG RÄDD! Fan va läskigt det är. Vi såg någon skitläskig film där en tog upp en liftare som var död redan liksom. Dött för flera år sedan... Ja, jag kommer ju inte sova inatt iaf. Så nu sitter ajg  här med tända lampor och rubbet.

Imorgon ska jag till Karlstad! Första ggn sedan skolavslutningen!


Jobba

haha vad inaktiv jag varit i några dagar nu. Gudarns. Menmen, jag jobbar och jag sliter. Inte klokt alltså. Nu hoppas jag att jag får min lön snart också! Den behövs NUNUNUNUNUNU! Jag har ju nämligen bokat mig en liten biljett till Arvikafestivalen här då va. Grejen var den att jag har aldrig bokat/köpt något på internet med mitt kort... så jag satt där och skulle  beställa, och så funkade det inte. Jag tänkte bara: Jahapp, då funkar inte mitt kort med det.
Fast hela grejen var ju den att jag inte ens hade pengar till biljetten. BRA JOSEFINE! Verkligen. Jag lät Sanna boka biljett åt mig, med hennes mammas kort. Fast Sannas mamma behöver inte vara orolig. För pengarna ska hon få tillbaka så fort jag har fått kontot och pappa visar hur man för över. För pengar har jag! Jag får ju månadspeng snart ffs! Kul va? Jag är 18 år och har månadspeng! haha. Grejen är ju den att om jag väljer att ha månadspeng så betalar mammis allt typ. Då menar jag, nöjen, kläder och så. Vill jag ha något utöver det så får jag det oftast, men inte alltid... jag är lite bortskämd. Men 550kr i månaden till vad jag vill... utom kläder! Det är ganska bra. För vad köper man mer än kläder?  tja, lite smycken ibland, fast det brukar jag få... Vad köper jag själv ? Hm.... jo jag köper parfymer! Det får jag aldrig. Tror jag...
Jaja, som sagt så tjänar jag minsann egna pengar just nu iaf. Och Arvikafestivalen blire nästa helg.

Jiddra inte med Zohan!

Jag och Lisa var på bio igår. Jag kom på vid halv ett att jag ville på bio så jag ringde Lisa (som sov!!!!!) och sa att hon hade en timme på sig att göra sig iordning sedan skulle vi på bio. Lisa sa okej! Utan att veta vad det var för bio ens. Men det var ju bra. Haha. Vi skulle på Jiddra inte med Zohan! Haha, och gud vad pinsam den var. Jag blev så generad att jag var tvngen att blunda. HAHA! Gudarns. Dessutom satt det någon jävla störd människa bakom mig som kommenterade varenda liten grej i filmen. Jag höll ärligt talat på att vända mig om och bara skrika åt honom. "JÄVLAR, fan va äckligt!"
"JÄVLAR, höhö! UUUH" Sådär höll han på hela tiden. Jag satt verkligen och kokade!

Sen efter bion så var det typ 2½ timme kvar till våran buss gick hem så vi tänkte att vi skulle gå och käka på mcdonalds. Men då var det stängt ! Klockan som inte ens var sex liksom. haha. Men det var väl för att det var midsommardagen antar jag. Vi tänkte att sibylla har ju alltid öppet, men det var fan i mej stängt det med. HAHA! Misslyckat.... Men burger king var öppet! Det var bra, för mat behövde vi.
När vi kom hem märkte vi däremot att Mcdonalds i Säffle var öppet, det var mysko tyckte vi. Haha. Liksom öppet i Säffle, stängt i Karlstad?

Imorgon blire jobb igen!

/ J ♥

midsommar

Jaha, då var en till midsommar över då. Det är väl fan att det aldrig kan vara riktigt fint väder eller? Men jag hade det riktigt trevligt ändå. Sannis kom vid ett någon gång och då åt vi mat, med min familj. Det var väldigt gött. Efter det så kom Lisa hit, och vi roade oss med att leta efter roliga namn på eniro. Haha. Extrema nöjen vi har. Men det var faktiskt roligt. Sen kom faktiskt Jocke och Bobe och hämtade oss vid typ sju där. Och så åkte vi hem till Jocke och grillade och hade oss hela kvällen. Spelade sing star, guitar hero, poker...haha. Ehm jaa, sen åt vi jordgubbar och glass med. Efter det så var jag skitmätt rent ut sagt... Nej men det var som sagt väldigt trevligt.

Positivt

Alltså, jag har låtit så negativ känner jag. Men jag kom på något positivt!
Jag har inte använt nässpray på 3 dagar! DET ÄR STORT! Varken vanlig, eller allergi...

Och jag är glad egentligen, det bara inte låter som det!

MAT!!!

Gah, jag mår fortfarande illa så fort jag äter minsta lilla. Detta resulterar i att jag nätt och jämt får i mig två mackor på tolv timmar. Det är jobbigt som fan. Och när jag får mat på kvällen så försöker jag äta så mkt som möjligt. Igår 21.00 så var det en halv potion ris och lite korvgryta. Man blir ju så trött av att inte få mat i magen och jag har liksom ständig huvudvärk och är helt slö. Det ska mycket till om jag skulle gå ut och springa en runda nu. Jobbigt är det!

Snart har jag jobbat en vecka också. Eller iaf fyra dagar. Det är ju bra. Idag var det lite roligare, för jag börjar liksom komma in i vanorna. Även om jag fortfarande tycker att jag kan väldigt lite. Fast idag stod jag och rensade tröjtryck i 4h! Haha, det är jag väldigt bra på. Fast det blev lite för mycket för mina händer. HAHA. Jag har skavsår på lillfingersidan på vänster hand och så på långfingern. Jättefult ser det ut. haha, men det var ganska roligt ändå.

Det är frästen bra att Soffi bor i Åmål. Då kan jag gå till henne på eftermiddagarna! Igår var jag hos henne. Då spelade vi Guitar Hero, och Eye toy! Det var roligt. Vi åt glass, paj, vaniljsås och strössel också! Hahaha!


/ J ♥


Arbetsskada

Jag kommer helt ärligt att få en arbetsskada i rygg och axlar efter att ha jobbat på Två tryckare i 4 veckor... Helt otroligt ont har jag. Det är egentligen inte så roligt heller... Eller jo det är det, men det känns inte som ett jobb. Jag liksom bara sitter vid datorn och leker i illustrator och Photoshop liksom. Fast jag kan inte så mkt märker jag nu. Jag kan inte alls mycket. Fast det är klart att jag kan endel... Men jag tror nog att de tycker att jag är lite jobbig. Det känns så. Men whatever, det var de som sa ja till att jag skulle sommarjobba där. Nu gör jag det. Även om jag inte vet om det blir i 4 veckor eller inte... men det visar sig nog skulle jag tro. Jag ska fråga imorrn hur länge det är tänkt att jag ska jobba. Kanske bara blir i någon vecka ?! HAHA.

Jaja, duschen väntar !

/ J ♥

Plötslig längtan

Jag har en sån otrolig längtan efter att göra saker. Uschamejjen! Jag vill bara spendera pengar. Pengar som jag inet ens har. Hur lyckat är det då på en skala. Just nu är jag väldigt inne på att åka till Arvika festivalen. Det kostar 995kr, de är ganska dyrt. Och nej jag var så dum att jag inet köpte biljett tidigare. Fast iofs så tänkte jag att jag jobbade då. Och det gör jag ju på sätt och visa också. Bara det att jag åker lite tidigare från jobbet på fredagen så jag hinner vara en dag på Arvika. Och så kvällen då förståss. Fast å andra sidan vet jag inte, kanske borde jag spara pengarna och åka till Stockholm den helgen istället... Eller liseberg, eller något annat roligt. Jag vill ju utomlands också. Dessutom vill jag ha en mac dator, en systemkamera och massor av kläder.

'cause we are
Living in a material world
And I am a material girl
You know that we are living in a material world
And I am a material girl

/ J ♥

Sommarjobb

Tänk, första dagen på sommarjobbet idag. Imorse var jag verkligen helt anit jommarjobb. Men när jag väl var där så var det rätt okej i alla fall. Jag fick göra en skylt, eller ja, en logga till en skylt, men ajg gjorde faktiskt skylten också. Den blev jättefin tycker jag. hahaha!
Men åh, imorse när jag skulle åka med bussen till Åmål så var det en som skulle av jämt utanför Säffle, och hon tryckte på knappen och gick och ställde sig vid dörren. Men så gick en annan fram till busschauffören och pratade med honom så han glömde öppna dörren. Hon som skulle av sa ingenting, och ajg tänkte det att hon är ju åtminstone vuxen så hon kan ju faktiskt säga till. Hade det varit ett osäkert barn hade jag kunnat skrika. (jag är ganska bra på att skrika på busschaufförer). Men hon var liksom vuxen, så hon fick klara sig själv. Men som sagt så sa hon ingenting så bussen körde ju liksom vidare. Och så såg jag sen att hon var hörsel och tal skadad... Hon pratade bara teckenspråk. Så hon kunde alltså inte skrika på busschauffören. Då tyckte jag så otroligt synd om henne och så fick jag dåligt samvete för att jag inte sa till... Hon borde ha en tuta med sig, så hon kan ha lite oljud för sig när hon vill ha uppmärksamhet!
Skylten jag gjorde idag ! (Y)

Blåbärspaj... kunde det ha varit

jag är en sån jävla klant alltså! HAHA.
Jag blev så otroligt sugen på blåbärspaj förut, så jag tänkte att jag kanske skulle ta och göra en. Det är ju inte så svårt? Fast faktiskt så hade jag lite problem med att tolka ett recept på smulpaj. Det var evelinas dumma kokbok som gjorde det svårt för mig. Så jag fick helt enkelt slå upp det på internet... Ungefär som när jag skulle koka ägg. Jaja, its another story.
Iaf så hittade jag ett recept och det enda som behövdes var 2dl mjöl, 100g smör, 1 msk socker. Det gick skitbra. Sedan blåbär skulle det vara 500gram. Men orka väga det eller? Nej, jag tog så mkt jag tyckte det behövdes.. och så lite socker på det, och potatismjöl för konsistensen (eller vad det är för? ) haha! Jag berättade för mina kära föräldrar att det minsann luktade blåbärspaj i hela huset.
När vi sedan skulle smaka på pajen som såg så förbannat god ut så ehm... ja, vi blev förvånade! Det var inte ens blåbär, så jag blev jätte besviken. Det var svarta vinbär!
Jag ska aldrig mer göra paj, speciellt inte blåbärspaj! Om jag inte har plockat blåbären själv då förstås...

BLÄH!

Hemma i Säffle

Jag är galet trött nu efter helgen. Eller ja, just nu är jag hyffsat pigg eftersom mamma  kom och väckte mig. hon tyckte att jag inte behövde sova längre än halv två. Jag förstår inte varför...
I fredags så var det iaf skolavslutning, efter vi hade avslutat i skolan och så, så gick jag, Sanni, Madde, Malin och Patricia och åt pizza. Jag och Sanna  var stolta över våra legg som visar att vi är 18, så vi beställde cider. Haha, klockan var bara halv tolv. men ändå liksom...Sedan tappade vi patricia, men vi andra gick ner till pråmen och hade det  väldigt mysigt med Lika som Bär, och scharader. Efter det tappade  vi Madde. Så jag, Sanna och Malin åkte hem till Sanna och lagade lite mat. Eller ja, det var mest Sanna egentligen. Jag och Malin skärde tomat och sallad haha. Jättebra var vi. Även om jag fick bebiskniven med ett litet skydd så att jag inte skulle skära mig. Det såg väldigt mobbat ut, men jag ska vara glad över att jag fick den kniven. Jag skär mig ju alltid! Vare sig det är en kniv, osthyvel eller ett papper. Skärsår har jag nästan då alltid på fingrarna/händerna. Klant är jag!
Iaf senare på kvällen åkte vi in te stan och kikade lite på studenterna som hade bal. De  var så fina, och man blev så avundsjuk. Jag vill med gå på bal. Efter vi hade stått och varit avundsjuka så gick vi hem till Sannas syster och satt där en sväng. Sen in till stan och träffa Soffi som kom hem från Hultsfred. Det var liksom trevligt att hon var med tycker jag! Träffade klassen i museéparken, och så flöt omkring resten av kvällen. Var väl hemma hos Sanna bortåt tre någongång, och då var jag fortfarande pigg nog att vara ute ett tag till jag. Haha. Men jag somnade fort när jag väl la mig sen.

Igår när jag kom hem så vilade jag snabbt för jag var så sjukt trött och hade dretont i huvudet. Men det gick över snabbt, och sedan kom Katrin. Vi började kika på fotbollen, men fick avbryta tittandet för att vi skulle iväg och kika på balen här i Säffle. Då träffade vi Jessicka, och det slutade med att vi satt alla tre här och kikade på slutet av fotbollen. Vi fattade iofs int att det var slut när det var slut... me ndet är en annan sak. Sedan gick vi ut en sväng på stan... Men det hände inte något speciellt där så jag var hemma ganska tidigt då. Somnade vid ett redan...Fattar egentligen inte varför jag är så trött. Jag har ju inet gjort så mkt. Men det är nog bara för att jag vet att jag ska jobba imorrn. Det är lite deprimerande! Jag vill inte jobba... Jag har ingen lust alls! men för pengarna så gör jag det väl. . .


Illa mår jag

Jag mår fortfarande jätte dåligt...Trist som fan äre. Menmen, lyckades få i mig lite smörgåstårta förut. Fast nu efteråt känns det inge vidare men. Jaja, jag lyckades somna iaf förut. Jag hade bara tänkt att ligga här i sängen och vila ett par minuter egentligen, men det var så skönt, och jag kröp under täcket och då somnade jag på två sekunder. Det var liksom inget att göra något åt. Så vaknade jag när klockan var tio i fem. Alltså hade jag sovit ett bra tag. Då skickade jag sms till Lisa om att jag hade somnat och sa förlåt för det. Lisa ringde ganska omgående och sa att hon med hade somnat men att hon skulle komma snabbt! Och det gjorde hon, iaf för att vara Lisa..
Så nu ikväll så har vi legat och tittat på film eftersom vi båda var ganska trötta av oss. HAHA. Vi tittade på hm...Ja, Prinsen&Jag 2 och sedan The Hitcher. Båda var okej tycker jag. The hitcher var ganska läskig och väldigt stressande.

Men men, ledigt imorgon tack vare studenterna! Och det tackar vi väldigt för. Haha, alltid kul att vara ledig. Även ifall det är det enda jag är just nu känner jag. Men ändå. Jag ska till Karlstad iallafall. Det blir nog Kanonkul!

usch

Jag mår så illa. Riktigt, riktigt illa alltså. Imorse så orkade jag inte äta någon frukost för att jag hade ont i magen och mådde illa. Vi skulle fika idag på skolan. Jag mådde så illa att jag tog med mig lite brago kex och tänkte att ajg kanske kan äta några sånna. När vi väl skulle fika så var jag verkligen inte sugen på det alls. Jag åt två, kanske tre stycken men sedan fick det vara nog kände jag. Jag åt några vindruvor också. Sedan mådde jag verkligen illa igen. Jag känner mig hungrig, men ajg är det liksom inte. Så fort någon med mat närmar sig så känner jag bara hur magen och halsen säger NEJ!  Det är lite jobbigt.
Tänk klockan är snart tre och jag har fortfarande inte åte något idag. Det är inte likt mig. Och det är inte magsjuka/spysjuka. Troligen äre väll magkatarr eller någon sådan skit. Jättejobbigt... Vill inte ha det nu när de är sommarlov liksom. Då vill jag må bra. Menmen, jag ska lägga mig och sova ett tag och se om det går över... Sedan ska jag ringa till Lisa!

Rosa shorts! (Y)

Jaha, ledig idag med då! Så jag åkte till Karlstad ganska tidigt imorse bara för att slippa städa hemma. Eller ja, jag skulle till Karlstad och träffa Sanna men jag åkte extra tidigt just för att slippa städa då! Men det var trevligt, jag började med att kika efter en klänning som jag såg i en tidning. Den skulle finnas på Gina. Men givetvis fanns den inte där. Alltså jag förstår inte vitsen med att de visar kläder som inte finns ändå! Jag blev lite sur då, jag ville ju ha den! Sedan träffade jag faktiskt Jossa då blev jag glad, så hon följde med mig och köpte grejer till syrran som går ur nian imorrn. Sedan följde jag med henne till Cubus där hon köpte en tröja! Haha. Sedan kom Sanni, och vi gjorde det vi skulle - Tittade på födelsedagspresenter! För en viss Ida fyller ju nämligen år imorrn! Det tog nästan hela dagen att hitta rätt saker till henne, men det blir spännande när hon får dem...
Sanna hade fått lunchkuponger av sin moder idag med, så vi gick och åt mat på någon resturang där Folkuniversitetet äter sin lunch med. Det var väll hyffsat gott tycker jag! HAHA, fast jag blev helt förvirrad och lämnade fram kupongen när jag skulle säga vad jag ville ha för mat och jag tror att han som stod där blev lite förvirrad också för han frågade mig om jag var säker på vilken mat jag ville ha liksom. Men det var jag. Det var lite pinsamt... men jag överlevde.
Jag köpte rosa shorts idag med. Haha, som om att jag inte redan har shorts... Men jag har faktiskt inga rosa... Inga sånna rosa iaf. Jag sprang runt och letade efter en bikini, jag hittade massor med fina, när de hände på galjen. Värre var det när de satt på. Sedan hittade jag världens finaste trosor som jag älskade, trr ni det fanns någon topp till dem då eller? NEJ! Irriterande som fan vare. Jag ville ha dem. Men det gick ju inte då!
Jag och Sanni ville se på fotboll tillsammans idag med, men sedan kom vi på att ingen av oss hade saker så ingen kunde åka med hem till den andra. Så vi fick ju skiljas åt...Vi ses imorgon igen men ändå. HAHA.

På bussen hem fick jag sällskap av Josse (Enneby), haha finns så många Josefine. Det är ett väldigt fint namn... Det är därför. Men det är alltid trevligt att träffa någon man känt halva sitt liv. För det har jag faktiskt. Mer tillochmed tror jag. eller nej kansek inte. Sedan jag började trean! Så halva mitt liv har jag kännt Josse! Det är lite coolt ändå.

Tja, det var väll allt jag gjorde idag...

// J ♥

Ego Girl

Åh jag är helt fast i Carolina Gynning just för tillfället. Eller ja, jag har inte fastnat i henne, men jag lyssande på hennes självbiografi - Ego Girl nu i helgen. GUD vad bra den var. Alltså jävlar va med grejer hon har hunnit med här i livet. Jag är riktigt avundsjuk. Jag såg aldrig på Big Brother och det där, och jag har aldrig riktigt fattat hela den där bimbo grejen alla har pratat om. Första gången jag såg Carolina, liksom helheten av henne eler vad tusan man ska säga. Det var iaf några avsnitt av Förkväll och sedan Idol, och jag älskade henne då! HÄRLIGASTE MÄNNISKAN! Och nu efter boken är hon min idol på riktigt. Okej, droger, alkohol och sådana grejer ska jag hoppa över. Men tänk vad med saker hon har sett och gjort! Jag menar, WOW! alla upplevelser och skit. Och här sitter jag i lilla Säffle och tycker jag är cool som pendlar till Karlstad varje dag. Haha nejdå, men jag vill också!
Carolina var 18 när hon fick ge sig ut på modell jobb i världen, alltså skulle jag ha varit Carolina just nu så hade jag varit på något modelljobb! Men nu är ju inte jag Carolina så jag sitter här och drömer om saker hon fick uppleva. Fast jag vill inte bli modell, men något annat liksom. Fast hon var ju inte bara modell. Hon var ju på väg att bli artist, och har faktiskt varit med i en film också!

Jaja, hon skrev saker som att man ska bli respekterad för den man är, även om man är blond och har stora bröst. Det var lite roligt faktiskt. Jag ska alltid vara den jag är. Jag är Legally Blonde, och folk ska ha respekt för mig fast att jag plockar upp en rosa parfyrmerad meritlista, eller ha rosa pennor med ludd på toppen! Japp, jag ska bli högsta rosa chefen! Det är jag det!

Jaja, jag ska lyssna på fler ljudböcker. Det är mycket mer slött än att läsa! Och jag gillade det väldigt mycket. Då blev inte sidorna i boken så blöta och äckliga heller! Iofs blev min ipod väldigt sandig men ändå

Jag avslutar med att skriva : CAROLINA GYNNING ÄR MIN IDOL!

Strömstad

Haha jaha, nu har vi varit två dagar i Strömstad och jag måste medge att det kändes lite konstigt att vara där innan sommaren har börjat liksom. Det var ju liksom inte "Turistsäsong" om man säger så. Så det var ju inget på stan på kvälla, och det var inte så värst mycket folk heller. Det var ju helt klart folk. Det går inte att säga något annat om det. Men det var bara inet så mycket folk som det brukar vara. Men snygga killar var det fullt av. Och det uppskattade jag kan jag säga. Alltså det var en igår på stranden och jag överdriver inte när jag säger att han var så förbannat snygg att han kunde ha varit modell för vad som helst. Fast han var sådär överdrivet perfektsnygg. Och hade det inte varit för att han var världens badkruka så hade han säkert inte haft några fel heller. HAHA. Eller jo, det är klart att han hade haft det. Men badkruka  var han iaf. Jag menar, alla andra klarade av att ligga på stranden i tio minuter kanske. Men han låg där i flera timmar. ATT HAN INTE DOG! Det hade jag gjort om jag inte hade badat iaf.

På kvällen var vi och åt på en pizzeria som vi var på för kanske 3-4 år sedan. Då trodde man att man var med i dolda kameran och det var verkligen kaos. En kärring satt och skrek att hennes sås minsann inte var sås, det var soppa. Henner man skrek till henne att hålla käften. Evelina fick någon sorts halvfärdig pizza och pappa satt och skrattade. Ja det var vad jag mindes av den pizzerian som hette något med Dino tror jag. Haha. Jaja, iaf så gick vi dit igen. Och ojsan vad bra det hade blivit. Maten var skitgod och personalen var minst sagt JÄTTE trevliga. Ja, de såg bra ut också, och de gillade att vi hade hund med oss, de gullade med Nelly och höll på. Haha. Hon fick faktiskt en egen lite skål med vatten.
Sedan åkte vi till dit vi bodde, där har vi bott tre ggr också, i samma hus. Vi får det fula huset där husdjur är tillåtna, skitjobbigt. Men så äre att ha hund. Jävla Nelly. haha! Nejdå!

Strömstad

Jaha, klockan är kvart över sju och om en halvtimme åker vi. Det känns lite onödigt med tanke på att det tar två timmar dit eller något. OCh då kommer vi vara där innan nio, och vad är vitsen med det då? No idea!
Menmen, jag är bara glad att få komma bort i någon dag. Dessutom så var det inget badväder förra året så det var två år sedan jag var i Strömstad. Men nu i år minsann blir det av... Jag hörde någon inne på pekås säga att det här ska bli den varmaste sommaren på över 200 år. Hoppas att det stämmer.

Nu ska jag packa!

// J

lussebulle!

jaha, jag fick allt tag på någon som ville leka med mig idag. Världens bästa Erica var faktiskt hemma. Det trodde jag inte, jag trodde hon var i Karlstad. Men sicken tur jag hade! Så vi åkte till Källabacken och badade. Det var ganska kallt i vattnet där, konstigt nog. För alltså det är en mindre sjö än Vänern, och ändå var det så kallt liksom.
    Iaf, det är är så förbannat roligt att jag tror jag dör. Vi låg där helt oskyldigt och solade jag och Erica. Så kom det några andra tjejer... som var fjorton år. De la sig kanske en två meter ifrån oss, om ens det liksom. Jätte nära inpå skulle de ligga. Vi brydde oss inte. Och så kom det fler tjejer... som också var fjorton år. Någon hade med sig lussebullar, som de tyckte var så otroligt roligt att kasta. Så jag fick lussebullar på mig. Men jag ville inte ha de där förbannade lussebullarna så jag gav så snällt tillbaka dem! Okej, jag kanske kastade tillbaka dem. Men det skulle jag ju inte ha gjort. GUD SÅ UPPRÖRDA DE BLEV... En av dem bara:
- AH (fjortisläte), jävla cp, hon kastade en bulle på mig!
Och jag menar HALLÅ DÄR! Vem var det som började att kasta bullar... Jag ville bara inte ha kvar dem, så jag gav tillbaka bullarna till dem. Det var väll snällt? Men nejdå, istället var det JAG som var störd som kastade bullar på dem. Helt chockade såg de ut när bullen kom tillbaka. De var upprörda hela eftermiddagen sedan, och när vi gick pratade om hur de skulle hämnas på "den störda tjejen som kastar bullar". HAHA, alltså vad ska man säga?
    Och dessutom så var de väldigt stora i munnen de där små tjejerna. Jag tvekar på att de ens var fjorton. Det var bara vad de ville vara. Högst 13 var de tor jag. Äldre går inte.

Sen framåt kvällen här nu så var jag och Erica vid Sibylla och köpte mjukglass, med laktris strössel. SKITGÖTT VARE! Sedan satt vi åt det nere vid älven. MYS! Sedan när vi åkte hem igen så såg vi att det stod en scen från nationaldagsfirandet i parken. Så vi stannade och tänkte att här skulle vi minsann testa att stå på scen. Och det gjorde vi... Vi levde oss tillochmed in i rollen som stjärnor LITE för mycket. Vi bar ner en stol på gräset där vi stallde kameror. Vi satte på musik och började dansa. Mitt i allt detta märker vi LITE för sent att det kommer ett gäng med killar. Vi sprang väldigt fort ner från scenen då. Sedan kom vi på att min mobil fortfarande låg och spelade spice girls. Så det var ju lönlöst att vi gömde oss. PINSAMT VAR DET. Men vi hade roligt, och det är ändå lite av huvudsaken.

Imorgon blir det Strömstad

// J

Jaha och nu då

Lisa är i stugan, Sanni är i stugan, Katrin är vid husvagnen, jag tar mig inte till eller från Åmål. Förstår ni hur fast jag är här i mitt rum! Panik får jag. Lonely *sjunger*
Dessutom har jag lust att göra något oplanerat. Hade det varit en rixFm festival idag så hade jag velat åka på den. Men det är ingen. Det är ingen förrns nästa fredag. Och då är det onödigt att åka. Snart kommer festivalen till Karlstad. Men är det några bra artister? NEJ! Varken Ola, Måns eller E.M.D! Helt ledsen blir jag för det. I och för sig så kommer Kjell! HAHA. Han kanske ser bra ut i verkligheten. Vem vet liksom. Får hoppas att jag inte jobbar bara! haha! Då tar jag mig ledigt. För 60kr i timmen kan de ju inte begära av mig att jag ska jobba speciellt bra eller?
Mamma och pappa säger att jag ska ta vara på det här så kanske jag får jobba på helger och så senare. Men jag menar, för 60kr i timmen vet jag inte ens om jag vill jobba där. Då kan jag lika gärna jobba hemma där jag får 50kr i timmen. Jävla skit jobb. Jag är så missnöjd man kan bli där ska jag säga. Det är nästan så jag skulle kunna gråta. Han skulle prata med chefen en gång till och se hur det blir med lönen... Men jag tror inte det händer ett jävla piss! ÅH!

Taskigt läge att det är röd dag idag. Jag ville åka till Karlstad och åka stadsbuss! Varför har man gjort nationaldagen röd ? Det är väll lite trist. Man kan ju vara ledig utan att göra dagen röd liksom....! HAHA. Jag vill ju åka till KARLSTAD!!! Bajs att mitt busskort itne funkar då eller. Fast egentligen skulle jag kunna köpa ett, för jag behöver ett resten av juni, när mitt andra inte funkar längre. Och om jag köper ett busskort så kan jag åka till Karlstad, men vad ska jag göra där egentligen? Hm... HAHA. Jag kan ju alltid köpa något till min syster som slutar nian då ! Fast å andra sidan kanske jag ska stanna kvar här hemma i lilla Säffle. Jag kan ju alltid måla staket !

Imorgon åker vi iallafall till Strömstad, och kommer hem på söndag. Det blir två dagar i solen, det kommer bli skönt. Fast jag känner att jag har fått väldigt mycket sol, och väldigt mycket större chans att få cancer. Dessutom kommer jag bli skrynklig när jag blir gammal, om jag inte dör av hudcancer innan förståss. Det är hemskt. Jag och Soffi kom fram till att man borde ha en temadag i skolan om just solen. Hur man skyddar sig, och vad som händer om man inte göra det. Och typ om leverfläckar och så. Det vore kanonbra!

Men nu ska jag nog ut i solen!

// J


Hejhopp varma dag

Första lediga dagen avklarad nu då. Skönt har det varit. hahaha det låter som om att jag räknar ner till jag ska till skolan igen.... Men det gör jag inte. Jag sov till halv elva idag tror jag tror jag. Fick ett desperat sms av min syster, hon ville att jag skulle göra henne en "jätte stor tjänst". Jag skulle alltså leta upp hennes fotbollskor och åka upp med dem till henne. Först tänkte jag verkligen inte göra det. Jag menar, varför skulle jag? Fast sedan tyckte jag lite synd om henne så jag började leta efter dem, men jag hittade dem verkligen inte. Evelina trodde inte på mig, och trodde jag sa så för att jag inte ville. Då blev jag sur...
Sedan fick jag reda på att mamma minsan hade sagt till Evelina imorse att ta med skorna, men det hade hon inte gjort. Hon var så envis och skulle ha andra skor. Så nu i efterhand är jag glad att jag inte hittade dem. Evelina letade när hon kom hem också, men hon hittade dem inte heller. Så de tror på att jag letade iallafall.
    Jaja, sedan låg jag ute och solade lite. Men det var så varmt så jag orkade nästan inte. Jag ville bara åka och bada med Lisa. Men hon var så seeeeeg, så det dröjde ett tag faktiskt. HAHA! Menmen, vi kom allt iväg tillslut, och då var det underbart skönt. Det jobbiga är ju då att ingen av oss har körkort så vi får ju cykla som alla andra töntar! Nej okej, det är inte töntigt, det är bara otroligt jävla jobbigt! Men vi klarade det, och så slängde vi oss bara i vattnet när vi kom fram. Vi hade köpt med oss muffins, kakor, festis, jordgubbar och tomater. Så det var helmysigt var det! Vi låg där ute och solade och badade i några timmar, sedan orkade vi fkatiskt inte cykla hem så pappa fick snällt komma och hämta oss. Det var väldigt snällt av honom tycker jag.

Det var jättevarmt i vattnet...

skajagprova@hotmail.com

HAHA, jag gillar den låten! Den är otroligt mycket sommarplåga. (Och då har knappt sommarn börjat). Jag misstänker starkt att personen låten handlar om har pratat med samma kille som mig på msn, lunar, telefon, träffat osv... Skiter i henne gör han i alla fall! IDIOT!

"Du svarar ingenstans, var är du nånstans?
Du går ju inte att nå.
Jag skickar vibb på msn, och smilisar på efterfesten
Kan du svara någongång eller skajagprova@hotmail.com"


Ehm, ja vi måste ha råkat ut för samma kille, annars vet jag inte vad det är. HAHA. Sicken tur att allt det där är glömt nu. Men det verkar vara värre för henne i låten. För jag är säker på att det är en hon det handlar om. Nejdå, det kanske är en kille. HAHA. Gud, jag bara tycker om texten ändå! Kanonkul!

Solsolsol moln ? :O

Jaaa, det är bara sol och sol och sol nu. Därför blev jag så chockad idag när jag såg ett moln på himmeln. Det var nästan lite sorgligt. Jag gillar inte moln alls! BLäh!

Igår hade vi en enda liten plutt lektion. Matte, där vi skulle få reda på betyg. Sedan slutade vi. Så jag, Sanna och Soffi åkte till stan och letade reda på billig fika. Och det fick vi minsann! Bakelser för 5kr styck! Då kunde vi inte hejda oss, utan vi köpte 6st. skitgoda såg de ut där de låg. Vi lämnade kvar några som var sockerfria och för diabetiker. HAHA! Sedan hittade vi 4st stora kanelbullar för 10kr tillsammans! Sedan halva priset på en räkbaguett.. Så allt som allt betalade vi 28.50/pers. Det var väll billigt för en så maffig fika liksom? Sedan åkte vi ut till Hammarö och badade och solade hela dagen. Idag är jag lite röd och så, men det går över ganska snabbt hoppas jag. För imorrn är jag ledig, liksom på fredag (Men det är ju alla), jag har faktiskt ingen skola förrns på tisdag... tidigast! För jag vet inte än om jag kan åka till skolan då. Min syster går ju ur nian. Vad stor hon har blivit.
     Egentligen skulle jag kunna gå till skolan på måndag, vi skulle få fika av fika fredrik! Det ville jag ha. Jag tycker om fika. Som ni kanske har märkt! haha! Jag tror att fika är bland det bästa jag vet, när jag tänker efter. hm, fika och glass! Det är bra grejer! Haha.
      Nu är jag som sagt ledig till på tisdag, och jag ska fkatiskt passa på att göra saker som jag har velat att göra nu i några dagar. Som imorgon så ska jag och Lisa förhoppningsvis på picknick! Det har jag velat gå på hur länge som helst. Fast jag erkänner att jag skulle vilja vara hopplöst kär och gå på picknick med en kille. Men jag har ju Lisa, det kommer jag långt med också. Även om jag inte är kär i henne liksom. Men hon är stencool iaf, och jag lär ju inte få tråkigt! Lisa och Josefine 4ever.
    På fredag har jag inte bestämt än, men jag tror att jag ska på fucking åmål festivalen i ehm jaa... Åmål? hahaha!  Det är inget fel på åmål. Det är en cool stad. En fucking stad! Nej, usch! Men ajg tror jag ska dit iaf. Får se hur det blir med skjuts och så, och desstuom så ska jag upp väldigt tidigt på lördagen eftersom vi ska iväg te kusten. Jag och min söta familj. Jag tjatade och fick igenom min vilja! Eller nej, jag tjatade inte jag sa kort och gott:
- Kan vi åka till kusten?
- Men vi måste städa i helgen, till examen och så..
- Vi kan städa på fredag...
- Okejdå!
Ja, så nu ska vi till kusten! Det blir kanonkul. Fyra av fem toasters. ha ha ha. Nej men strömstad är mysigt tycker jag. Beroende på vart man bor så kan man sova riktigt bra också. Beroende på om man har hund med sig så kan man bo ganska bra! haha! Äsch skitsamma, jag gillar kusten iaf...
     På måndag vill jag cykla till åmål och äta pizza. Det kan vara nyttigt. haha. Alltså att cykla, inte att äta pizza. Det är inte nyttigt. Vem vet, jag kanske kan cykla till Maddi...Nah, det kanske är för långt. Jag vet faktiskt inte hur långt det är till Svanskog ? HAHA

Men men, nu ska jag göra något vettigt tror jag!

// J

blablabla

Josefine är just för tillfället väldigt uttråkad. Jag slutade liksom skit tidigt idag. Inte för att jag vill gå i skolan på det sättet, men alltså jag har inte ett piss att göra hemma. Jag stannade kvar i karlstad i två timmar först, gick på stan med Sanna, åt glass, köpte skor och lite så. Sedan åkte jag hem och var hemma vid halv tre. Det var ingen hemma, och jag la mig och solade en sväng på gräsmattan. Vid halv fem gick jag ut och gick en sväng med Nelly, hon fick bada och jag var otroligt avundsjuk på att hon fick det. Jag ville med bada, men jag tror inte det hade sett så bra ut om jag hoppade i vattnet där man läggar i båtar. Nej, där får Nelly bada själv minsann!
        När jag kom hem efter det så hade jag inget att göra igen. Jag skrev ut lite kort (studentkorten), men då tog fotopappret slut och jag visste inte vart vi hade nya så jag fick ju lägga ner hela den grejen. Då gick jag in och la mig på sängen och tänkte "Mamma sa att om hon inte har så mycket att städa till helgen så kanske vi kan åka till kusten" så tro det eller ej, jag städade rummet. Ja alltså inte dammade, dammsög och skurade, men plockade upp lite saker. Ni vet, röjde undan lite bara. Men det blev kanon bra! Sedan så tänkte jag att pappa har ju lite ont i knät och han klagar alltid på att det är så stökigt på nedervåningen när han kommer hem. Så jag plockade undan lite där nere också. Helt otroligt bra blev det. Jag hittade Linnéas strumpor när jag städade också, hon ska nog få tillbaka dem imorgon! Hoppas hon blir glad.
        Egentligen skulle jag och bada med Katrin idag, men hon fick helt plötsligt något skolarbete hon var tvungen att göra. Nu låter det som om att jag hatar henne för det, men det gör jag inte. Det är läraren som gav henne uppgiften jag hatar. Det borde vara förbjudet att ge elever skolarbeten nu. Speciellt elever som är mina kompisar! Vad ska jag göra när de sitter och pluggar liksom? Jag har ju inte ett piss att göra. Nej jag blir faktiskt lite deprimerad.
         Min syster är ute på Duse och badar nu med sina kompisar. Iochförsig går hon bara i nian, så hennes kompisar har ju inte några läxor/prov. Hon har det bra hon. Jag vill vara som henne. Jag vill också bada!

Jag fick MVG i mediekunskap idag i alla fall. Det räddade dagen på något vis. Jag menar, MVG. Det går ju inte bli bättre än så. Så det är jag glad över. Imorgon får jag reda på betyget i Matte B, men jag är rätt så säker på att det blir ett VG. Hoppas jag att det blir minst i alla fall. Tänk om jag får G igen? Det är riktigt, riktigt illa! Då ska jag nästan hoppa av gymnasiet!
"Om inte du köper ut åt mig så kanske jag inte har lust att gå ur gymnasiet"

Hm, får se om jag kanske kan göra något med lilla Erica imorgon. Annars tror jag allvarligt att jag raggar upp någon på stan och frågar om de vill åka och bada med mig, eller bara göra något. Någon blond kanske!

Jag har skaffat mig ett nytt intresse när jag åker buss frästen. Att sitta och klippa i papper. Jag har ju alltid en sax i väskan, för att jag ska kunna klippa plåster när jag behöver. Men saxen kan ju vara bra till så mycket annat också liksom. Som imorse, då hade det repat upp några trådar på väskan. Det var bara att ta upp saxen och klippa av dem. Helt kanon bra var det! Men idag på bussen hem skaffade jag mig då detta intresse att klippa i cirklar i ett papper. Det blev hur långt som helst, och jag lämnade kvar det till nästa person som eventuellt skulle sitta där jag satt. Det kan ju vara lite halvroligt, eller? Troligen inte! Men ändå, jag hade det ganska roligt just den stunden jag satt och klippte. Jag liksom glömde bort att jag åkte buss i 30 graders värme och att alla andra solade.


Hejhopp söndag

Jaha, då var det söndag igen då! Denna söndagen har gått förhållandevis sakta om man jämför mot vad söndagar brukar göra. Jag kan nästan inte minnas när jag gick upp ens... Eller jo det gör jag ! Det var en hemsk upplevelse måste jag säga. Jag vaknade exakt 07.55 och insåg att jag faktiskt inte kunde andas. Och nej det var inte för att jag var tät i näsan (fast att jag var det), utan det var för att det var så otroligt jävla varmt i mitt rum att det inte fanns någon som helst syre kvar alls. Ändå hade jag takfläckten på, jag har en fläckt ståendes i fönstret, fönstret stod öppet, rullgardinen var uppdragen, men ändå var det så otroligt varmt. Det är för att jag har två fönster i mitt rum, ett där morgon/förmiddags solen ligger på, ett där eftermiddagssolen ligger på. Yes, varmt blir det! Varmt som satan!
    Jag gick upp och duschade, öppnade ett till fönster och sedan gick jag och la mig igen, då vaknade jag inte förrns vid elva. det var ganska skönt. Gick direkt ner och hämtade en färgburk och en pensel och gick ut och satte mig i solen och började måla staket. Nu ska det bara målas en gång till, sedan är det typ klart. Har bara 60meter staket kvar sen, som ska målas två gånge, fast först ska det tvättas. Oh herregud, det är ett livsgöra! Jag passade på att klippa gräset idag också (vad gör man inte för pengar) Så den här helgen har jag tjänat bort emot 400kr, det är inte så mycket, men det är definitivt bättre än inget. Och jag menar, det är ju sommar snart, pengar behöver man då ja!
    Vid fyra så kom mamma och pappa på att de ville åka och bada med Nelly (våran hund). För det var främst för hennes skull de åkte iväg. jag menar, här hade jag tjatat hela dagen på att åka och bada, men så åker de för våran hunds skull. Snacka om att barnen i den här familjen ligger lågt i rang. Vi är typ bönder! Vi är bönder med slavlön. Dessutom fick jag bara mörkbrunt bröd till kvällsmat (JAG HATAR DET)... Nejdå , jag vet att mamma och pappa älskar oss egentligen. Jag fick iallafall köra ut till Getebol där vi badade. Det gick så bra, förutom att det gick lite för snabbt ibland. Men det är sådant jag lär mig, att köra i laglig hastighet då. Men det var inet så för mycket faktiskt, typ 100 där det skulle vara 70... Eller inte. Nejdå, det var bara något km för snabbt. Jag fick mjukglass sen med. Det var gött, men det var nog bara för att mamma skämdes lite för att de åkte och badade för nellys skull. Haha!

Nu ikväll skulle jag sätta mig och göra lite kort i photoshop. Det är ju så många som tar studenten och så nu, så jag ville vara lite fiffig och göra korten själv, lite bilder på dem när de är små och sådär ni vet. Letade upp bilder, lät pappa scanna in den, och greja! Sedan när jag skulle sätta mig och klippa och greja så funkade inte mitt PS! Lite halvt panik fick jag, och när jag verkligen insåg att "Nej, detta kommer aldrig att fungera igen" så började jag nästan gråta och gick till mamma och klagade. Jag sa något i stil med att det enda rätta är att verkligen köpa ett riktigt Adobe paket med både illustrator, inDesign och PS! Mamma såg lite halvt förtvivlad ut och efter en stund sa hon "Jag fattar inte?"

Det var allt.

// J