Inte den som är den

Jaha, jöbb hele häljen hare vare! Gött. Nädå, jag har väl hunnit med lite festande också såklart. Sov typ 3 timmar fredag-lördag, jobbade 10h och sen festade halva natten. Jag var gött dryg i kroppen igår kan jag säga. 8h arbete då med. Som tur är så har jag snälla jobbarkompisar och snälla boenden så dagen gick bättre än förväntat. Och jag fick väl skylla mig själv att jag var sleten antar jag. Hehe! Men det var värt det! 
 
Idag blev det också ett antal timmars jobb, sedan glass med Josse i solen. Efter det åkte familjen iväg till Värmskog och åt räkmackor. BÄSTA RÄKMACKORNA! Haha.
 
 

petit choux

Jag har för första gången i mitt liv bakat Petit choux. Roligaste stavningen. Hehe! Dessutom blakade jag glutenfria eftersom syrrans pojkvän är glutenallergiker. Blev bra det med. Eller ja, jag har ju inget att jämföra med så jag antar att de smakar som vanliga. Hehe! I dem hade jag i alla fall grädde blandat med lemon curd. Svingött! 
 
 

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Jag och Elin var i Göteborg och hälsade på Anna i helgen. ASNICE! Var verkligen döförkyld på torsdagen, men vaknade upp och var bara förkyld på fredagen. Vilken tur. Vi hann med massa saker; Liseberg, Universeum, bio, shoppa, Hard rock cafe, ost och kex, myskväll, mer shopping.... Ah ni fattar. Bra helg. Blev några tusenlappar fattigare <3 hehe. Nu kommer lönen på fredag med och jag har typ ont i magen för att jag jobbar hela helgen och inte kan spendera den. 
 
 

Ullared

Man får passa på att ta vara på de lediga dagarna i sommar. Det gjorde vi i måndags. Enda dagen på hela sommaren som det klaffade så att hela familjen kan göra något tillsammans. Såatte, vi åkte till Ullared. Såklart. Det blev en dag full av shopping och vi kom såklart hem med massa fina saker. Jag (läs: mamma betalade) köpte en lampa till min lägenhet. Jag har bara glödlampor som hänger i taket så det var liksom dags. Köpte dessutom nya gardiner och lite kökssaker. Annars vart det endel kläder, skidjacka och skidbyxor osv osv osv osv. Görkul. Kvittot blev typ 1 meter långt och slutade på 11.000kr. Rekord för den här familjen. 
 
 

Härliga dagar

Dags att jobba helg igen då. Det suger just den här helgen, men det är bara för att det är så himla fint väder ute. Hehe.

Annars har jag faktiskt varit ledig två dagar nu. I onsdags chillade jag på dagen, och under kvällen så blev det mat, vin och många skratt hemma hos Josefine. Görtrevligt. Var egentligen meningen att vi skulle ta oss ut på after beachen, men nä. Vi ångrade oss sen. Hehe!

Igår blev det stranden hela dagen lång tillsammans med Lisa. Sedan grillade jag, Lisa, Jocke, Evelina och Daniel här hemma. Myspys.
 
Är väl inte mer än rätt att jag jobbar lite efter att ha haft så bra dagar :) 
 
Snodde den här av Josefine. Bilder från i onsdags
 
Och här har vi lite bilder från igår. Hehe! Ett vikingaskepp drog förbi när vi solade ute på Duse. 
 
 

Skönhetsprodukter

Alltså, jag har blivit helt tokig i skönhetsprodukter. Det är tur att jag tycker så mycket om kläder, annars hade jag nog spenderat varenda krona på ansiktskrämer, schampon, ögonkrämer och så vidare. Helt galet. Det jag testar just nu är Lash p7 serum. Haha. Alltså, jag vet att jag är störd, men det ska typ få ögonfransarna att bli längre och tätare om jag har fattat det rätt. Vi får se. Haha. 
 
 

sleten tjej

JAG KÄNNER MIG HELT SLUT = har haft en kanonbra helg. 
 
I fredags var jag och Elin på Putte i parken och checkade in lite artister. Bland annat The Sounds och Håkan Hellström. Vi käkade langos och satt och hade det gött i solen hela kvällen. Så himla mysigt och så himla bra var det. 
 
På lördagen började vi dagen med ett par timmar ute på Bomstad. Har aldrig varit där ute tidigare eftersom det typ ligger en bit ifrån stan och att man inte orkar pallra sig på bussen. Nu hade vi bil så vi passade på. Värsta fina sandstranden och jättehärlig botten. Sol och bad blev det innan vi åkte hem för att tagga för ferre. Blev ett antal pers hemma i min lille lägenhet och alla blev fulla och glada. Hehe. 
 
Eftersom jag är så kort så såg jag inte så mycket av The sounds. Hehe! Fina lampor i alla fall.
 
Fina färger på drinkarna. 
 
Glada tjejer inne på Tempel. Och jag var ju så himla cool i keps vettni. Fick låna den.
 

Drömmar

Har drömt jobbiga drömmar i två veckor snart. Känner mig helt slut i hela kroppen. Jag vet inte allt jag gör i drömmarna; Åker inlines men kan inte hålla mig kvar på marken utan jag flyger upp i luften, eller söker till ett nytt tv-program men det blir aldrig min tur, letar efter personer jag inte hittar, springer omkring i mörkret och är skiträdd. JÄTTEJOBBIGT! 
 
Annars jobbar jag väl på som vanligt. Kan inte fatta att jag snart har gjort min 4:e vecka. Känns fortfarande som jag bara har jobbat några dagar. Så kul är det. Tackvare arbetskamrater och vårdtagarna. Tur att jag har 7 veckor kvar! 
 
Imorgon efter jobbet drar jag iväg till Karlstad för lite Putte i parken, bästis, Håkan Hellström och The Sounds <3 Sen på lördag tänkte vi väl styra någon ferre och så får vi se var vi tar vägen. 
 
Hehe en bild ifrån PIP förra året. Det var kul.