Solbränd XD

Idag har vi haft friluftsdag i skolan. Alltså, jag har aldrig  varit ett stort fan av friluftsdagar, ändå har jag nog varit på varenda en sedan jag började skolan i ettan där när jag var sju. Alla utom en, då var jag och Jessicka i Örebro på Ikea. Det var stort. Och vi skämdes lite för att vi skippade skolan. De enda friluftsdagar jag har gillat är de när man får åka skidor. Det var roligt. Idag var vi på skutberget. Det var också roligt, tro det eller ej. Först gick vi fem kilometer. Det var ganska kul ändå, det var tipspromenad och så. Sedan tillbaka och så fick vi mat. Det var också nytt, för de bjöd på mat. vi har alltid fått ha med egen matsäck liksom. Men vi fick skinksallad, bröd, äpple och festis. Hel festiligt. haha! Sedan efter lunch så gick vi ner och så badade jag, soffi, malin och ida. De andra satt och tittade på. Efter det spelade vi lika som bär och fikade.

Nu är jag hyffsat bränd om axlarna, som jag inte riktigt lyckats att bränna tidigare iår. Men nu är det gjort, då slipper jag göra det något mer. Haha. Ansiktet är ganska rött också, men det går att leva med. Imorgon är jag dessutom ledig så jag antar att det blir lite sol imorrn med. Jag har målat staket idag med. haha. Jag är då duktig.
1 timme målande = 50kr.
En hyffsad bra timlön ändå. HAHA. Med tanke på att jag kanske egentligen borde göra det gratis. Fast å andra sidan får jag ju 5kr när jag bäddar sängen...

// J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback