sista maj

Jaha, så var det sista maj nu då. Sista dagen på vårmånaden. Imorgon är det  en sommarmånad och det känns lite halvkonstigt. Filosofisk jag känner mig. Även om jag inte skriver ner mina filosofiska tankar här så ska ni veta att de finns.
Idag började jag iaf med att måla lite staket. Mamma skulle hjälpa till, men hon pratade i telefon i tusen timmar istället och var klar först när staketet var färdigmålad. Tack för hjälpen mamma, verkligen! Sedan orkade jag inte måla det andra staketet idag så det får bli imorgon. Det är fruktansvärt tråkigt och jobbigt att måla staket och jag har konstaterat att när jag blir stor ska jag minsann inte ha staket iallafall. Jag ska ha något man inte behöver klippa eller måla. Kanske, tvätta av lite lätt någon gång om året, det känns liksom ändå rätt okej.
Sedan på eftermiddagen så var jag med Lisa ut te hennes stuga, och så badade vi och solade där. Det var skitgött i vattne och vi badade faktiskt ett tag, var i vattnet i kasnke 15-20 minuter åtminstone. Sedan fikade vi och hade mys!
När vi kom hem så åkte vi till mig, där vi väntade på att mamma och pappa skulle grilla så att vi fick mat. Under tiden så gick vi till coop och köpte godis till dem, samtidigt som vi fick pengar att köpa något vi med. Lätt värt iaf! Skönt att gå lite, även om det var döhett ute och att det var väldigt jobbigt att gå i värmen. Men som tur var så överlevde vi, och när vi kom hem fick vi ett enormt tack iform med att vi fick skära grönsaker. Så mycket är vi värda. Maten blev väldigt god i alla fall. Och det var en väldans tur det, för jag var hungrig. Haha, jag är alltid det iofs, men extra idag.
Sedan kom Jocke också, och vi skulle titta på någon ny film, och efter 5minuter konstaterade vi att det var en dålig film. Det skulle vara en skräckfilm men det handlade typ bara om sex, och det var en fiktig B film! Men visst, hade vi varit tysta och gett den en chans så kanske den hade varit bra, men vi var inte tysta, vi pratade hela tiden och då blev det inte bra. Eftersom det skulle  vara en skräckfilm också så blev ju inte stämningen den ultimata eftersom vi inte var tysta då. Haha, men vi hade trevligt ändå. Nej men vi satte på en annan film, som också är jävligt B men den är lite halvrolig. Haha, Blond och Blondare. Och jag kan säga att det kan inte bli blondare än så. Det är så jävla rolig ibland så jag dör! Fast vi orkade inte konsentrera oss hela filmen ändå....

Nu sitter jag här ensam och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag är liksom inte trött, och har verkligen ingen lust alls att sova. De flesta andra gör väll det fast att klockan bara är kvart i tolv och det är lördag. Jag vill inte! Varm är jag också. jag vill bada mer, och imorgon vill jag ut och paddla! Undra om någon vill med mig? Hm, troligen inte. Alla ska nog plugga tror jag. Alla utom lilla jag! För jag har inget alls att plugga ens. Hm...
Nästa helg är det nationaldagen iaf. Eller ja på fredagen. Då ska jag på Fucking åmål tror jag! Om det blir som planerat då alltså. Det får vi hoppas att det blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback