En ledig helg

Efter att ha jobbat två helger i rad, så var det riktigt, riktigt gött att vara ledig i helgen. Har jobbat 170h i juli så känner mig lite sleten överlag. 
 
MEN hade i alla fall en superbra helg. I fredags blev det bästismys. Var så himla längesen vi hade en riktig bästiskväll. Men det hade vi nu. Pizzahut, bakelser och ost och kex + film. MYS. Sen på lördagen var vi ute och solade och badade en sväng innan det var dags att åka hem och börja tagga fest. Eller ja, vi har varit taggade för denna fest i över två veckor tror jag, såatte, övertaggade. Och det var en sån himla bra kväll. Allt var bara så kul och trevligt. Vi drog ut på tempel, dansade, käkade fyllekäk, tog ett nattdopp. Både Jocke, Josse, Madde och Markus sov här ,haha, jag gillar ju inte att sova ensam så det var perfekt för mig. Speciellt när jag vaknade på söndagen och trodde att terrorister missat Norge och bombade Karlstad istället. Haha, är så jävla rädd för åska. 
 
Jaja, det var den helgen den. Nu har jag en vecka med 6 dagars jobb att se fram emot. Woho! Det är pengar i alla fall. Hehe!
 
Drack drinkar med sockervadd i lördags :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback